- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Искам в Италия. Да замина на Еразъм. Сигурно ще го направя още 2ри курс, 1вия семестър....
Последно редактирано от jghgh : 12-05-2012 на 16:50
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ох, тегаво ми е
преди малко се прибрах, измръзнах, чудя се как да го питам
дано ни провърви в съботата и успея да отида с тях и успея да спя при него..
защо продължавам да се мъча? за да му чуя миличкия глас и да засияя, за да се усмихвам като му видя номера и името на телефона, за малките моменти, колкото и малко да са на брой те..
:/ бър,,искам гушкане, искам секс, искам НЕГО...
мамка му..
Днеска си дадох сметка, че заради една тъпа и недоосмислена лъжа изгубих може би най - прекрасното и невинно същество, което имах честа да "познавам". И сега ше си карам само на к*рвите явно.... Вече трети месец и просто не мога да си я избия от главата...
Иначе съм добре.
^Ми обади й се, извини й се. Бори се за нея.
Damn.
Момичетата не искат много.. Баси, не искаме много!
Просто ни обичайте, когато ние ви обичаме и всичко ще е наред.
Не е съвсем така.
Поне на мен винаги ще ми е по-интересно уж неебателното поведение от свалящото звезди поведение. Не става дума да ми говори на мърла/патка, да ме обижда, да не ми звъни и т.н... Абе, ще ме разбереш. Аз така съм "свалена"![]()
Сериозно се захващам за работа.
Пишете ми в темата, моля :д
http://www.teenproblem.net/forum/sho...99%D0%B5%D0%B9
Честно ли? Последната капка днес. Последната. Ха. Не знам изобщо откъде намирам въображение да им вярвам всеки път. Да им се надявам на красивото, да им попивам думите, ох, че мекичко, така налива тялото, че стават тежки стъпките. Стъп-стъп, ясно се чувам по пода, едва ги повдигам един след друг краката ми, помъкнали цялата прелест на... ох, в/бремето. Ръцете ми не спират да треперят от студеното, мисля си, че е вълнение. Купичката е догоре пълна с мляко. Внимавам да не го разлея, внимавам да не го разлеят, пазя завет с косата си, не дишам. После, уверявам се, като го изпие, ще остане време и за дишане. Пх.
хем ми е тъжно, хем съм щастлива, хем ми е супер нервно..
мазало![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Толкова изморен. Премръзнал и скапан, че и унесен от алкохол.
И потресен.
ПС: А как ми се пие една бира.
Последно редактирано от Irti : 12-05-2012 на 19:15
Филетирах три щуки за утре. Добре се получиха.
Но като цяло ми е криво.. и ще продължава да ми е криво още доста време.. После.. каквото сабя покаже.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
http://www.youtube.com/watch?v=WOlpdd7y8MI
Току-що изгледах това видео. Умрях от смях с повечето деца, но имаше и 3-4, които ми разтопиха сърцето. Ако някой ден имам деца, искам да са такива ангелчета.
Размечтах се...
И спря да се върти за миг земята..
Бахти гадното време навънка... то да ти се отще да излезеш от вкъщи.
Мъчно ми е за бургаските вечери.. искам да е лято и да съм на море.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Падаме от Клуж, бахти кефа![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Оф. Той се погрижи да не спя и тази нощ. Сърчицето ми просто иска да излезе извън тялото ми.
Очаквах да чуя всичко от скрит номер, който ми звъни в 1 през нощта, но не и "i just called to say i love you"... Обожавам го.
И спря да се върти за миг земята..
Сдърпахме се супер тъпо и решихме да не сме повече заедно. Този път окончателно, ала това си е неговото самосиндикално решение.
Аз искам просто малко време, да ми минат тия напрегнати седмици и да се успокоя, после пак ще сме заедно всеки ден и ще му обръщам внимание.
Тъпото е, че той направи гаф и аз не успях да го преодолея, затова му правя от тогава живота черен и... май сама си го изпросих.
Не знам кой е прав и кой е крив, не ме засяга. Не знам в момента дали искам и да сме заедно като двойка. Искам просто да знам, че е добре, да го виждам периодично на кафенце или в леглото до мен(колкото и жалко да звучи), и в един прекрасен ден всичко да си бъде, както преди. И да тръгне като хората, а не да продължи да се разваля.
Пак ли ще се събудя в 3 бе...
Иначе най - сетне отпуска, и то чак до края на следващата седмицаДовечера ще си я видя, което ме прави адски щастлив. Добре ми е
![]()
Блааах, събудиха ме в 9, Ожас ! И ми е студено, щото съм недоспал. И ми е тегаво, и днес нямам идея к'во ще правя. Въобще деня никак не започва добре![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ох дано не ми се развалят плановете
защото като ги знам какви са неорганизирани и как може да ме пропуснат,
а тъкмо навих наще.
дано всичко мине добре и си изкараме хубаво