Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
Затова обхващането на толкова голям спектър от отношения е непосилна задача, поне тук и с малко думи.
Да, поне за това мога да се съглася. Жалко, че не обичаш да цитираш източници, защото ми беше интересно, къде науката потвърждава твърденията ти от предния пост.

Докато се отъждествяваш с ума си и изживяваш като истина думичките и това което те описват, никога няма да можеш да ме разбереш. Просто се изисква съвсем друго ниво на съзнание и мисъл. Затова не се и опитвай да "рисуваш моя картина с твои цветове", защото просто ще е неточна. Знам че така или иначе го правиш и от това няма бягство, но не си вярвай. Както аз не си вярвам, че представата ми за теб е това, което си ти.
Прав си, че се отъждествявам с ума си (дефиниция: като характеристики на ума се включват възприятие, разум, въображение, памет, емоция, внимание, способност за комуникация, множество несъзнателни процеси.) В ума се включва съзнанието (дефинция: Consciousness is the quality or state of being aware of an external object or something within oneself. It has been defined as: subjectivity, awareness, sentience, the ability to experience or to feel, wakefulness, having a sense of selfhood, and the executive control system of the mind.) Посочих дефинициите, защото знам, че твоите за ум и съзнание сигурно са различни.
Не претендирам за истинност нито за мен, нито за теб. Това не стана ли ясно още горе заради субективизма?
За картината съм съгласна само наполовина. Според мен ще е неточна независимо дали цветовете са мои или твои.

Дефиниция за липса на идентификация няма, защото липсата на идентификации е липса на дефиниции. Това е съвсем различен свят, където се гледа над дефиницията. Където се гледа самия образ, а не се гледа през него. Но за всеки, който се вживява в дефиницията и образа, това е неразбираемо.
Ами добре. А ти живееш ли в това състояние на "липса на самоидентификация"? Или просто си го представяш, но не си го достигнал все още?