^ ахааааааа, окей.

Аз съм теленце, с асцедент дева. Практична съм. Търпелива съм. Мразя някой да ме пришпорва за нещо. Когато се отнася до взимане на важни решение мисля много, но като цяло не харесвам колебанието. Адски организирна съм, не понасям бъркотията. Обичам да ми е комфортно, затова дори когато не съм си в нас гледам да си го направя уютно и приятно. Не си падам по драстичните и бързи промени. Държа на постоянството и откровеността. Свободата е едно от най-важните неща, които трябва да притежавам, за да се чувствам добре. Непукизмът не ми е присъщ въпреки че ми се е искало много пъти да съм такава. Понякога съм доста безгрижна и импулсивна или по-скоро само, когато съм влюбена. Обожавам символиката. Мразя простотията и неудачниците. И има моменти, в които ставам доста материална. Имам доста логическо мислене и аналитичен подход в живота. Имам доста силно изразено чувство за справедливост. Болезнено емоционална. Милостива и добродушна. И за мое учудване не особено толерантна. За мен е важна сигурността и доверието. Постоянно имам нужда да давам всичко най-добро от себе си. Амбициозна съм, прекалено много. Поставям си адски високи цели, нарочно, защото знам, че с многото желание и големия ми инат, ще ги постигна. Малко съм дребнава, като се замисля и злопаметна, на моменти.

Абе има доста много, но това смятам за най-важното.