.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Много хубаво, но интересно кой ги чете тези мнения, мен са ми безумно скучни, да четеш как непознати хора се описват, поне да беше по-интересна личност, или само това че свързваш с някоя зодия тия качества ги прави забележителни.

Винаги съм се чудил как хората(от атеисти до вярващи) наивно се увличат по зодиите, а като стане дума за доста по-рационални, реалистични, интересни и важни духовни(ако можем така да назовем всичко от жанра) теми просто ги отричат или не ги разбират. Ама зодиите са много по-привилегировани, сигурно щото все говорят за нас самите, за хубавите ни качества, а всеки си мисли, че е най-великият.
    И атеист да си, и религиозен да си, е ретардирано да се увличаш по зодиите, нито са научно-обосновани(много от другите явления са по-обосноваеми и обясними), нито водят към духовен прогрес, напротив, слагат те в рамка, все едно цял живот да не можеш да се отделиш от недостатъците на зодията ти.
    Eдин широкоскроен, интелигентен човек трябва да се интересува от всичко, така, както не можеш да се ограничаваш само в един стил музика.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Eдин широкоскроен, интелигентен човек трябва да се интересува от всичко, така, както не можеш да се ограничаваш само в един стил музика.
    Слушам всички видове стилове музика(не ми казвай, че слушаш блек метъл и чалга и опера примерно), а ако се интересуваш от зодиите, то трябва да се интересуваш и от езотериката, примерно радиестезия, медитация, аури, по-висши измерения и всякакви такива, макар че те не са толкова привлекателни, защото от тях човек ще остане с впечатление че е нискоразвит и слаб, за разлика от зодиите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си