- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Пия кафе през 10-минутната ми почивка от ученето :Д Само още ми е загадка кога ще си легна и как по-точно ще ми се получи ставането утре...
Everything changes, but beauty remains ...
чудя се дали да се нагълтам с кафе и да будувам цяла нощ
или да си легна сладко-сладко и да стана рано, да довърша.
мисля да е 2-рото. мхм)
влюбена съм.
Добро утро![]()
Ако някои хора разберат, че ставам 5:30 вместо 3 часа по-късно, ще ме помислят за луда ха-ха.
Но, хубаво ми е. Сладко-изморено.![]()
Добро да е.
Пия кафенце и ей ся ставам, че да се оправя, на лекции съм след има-няма 2 часа.
Поне не е от 7 и 15, като миналия семестър в понеделник, че щях да заколя някого най-вероятно.
Утре ми е първото контролно за семестъра, не мога да повярвам, че имам домашно по счетоводство..
Та така, забавно ми е, в добро настроение съм благодарение на моето мънинко слънчице <3..
По-отвратитителна нощ отдававна не бях имала
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Фитнес в 6 часа сутринта, на тъмно, празновърховно е. Душ, и чак в 12:00 на даскало
![]()
Той има страхотни колеги и колежки! Получихме страхотен подарък от тях, по случай приближаващия ни празник! Не знам колко време са отделили за този клип, но е страхотен. Явно от него са взели всички тези снимки, клипове, песни... Успяли са да съберат най-прекрасните ни моменти в някакви си 6 минути. Денят ми започва със сълзи от щастие и тотално разтопяване. Искам да си го гледаме този клип заедно с него. Колегите му казаха, че и те така са искали, но нямали търпение да ни го покажат. Той го гледал, сметнали за редно и на мен да го пратят.
Отделно, че получих и дългоочаквания отговор и утре заминавам! Обнадеждено и щастливо ми е.
Ако някой днес се опита да ми развали хубавия ден, готова съм да го разчленя. ^^
И спря да се върти за миг земята..
Не знам дали не греша,но сякаш в мен от няколко дни започва да тлее и да се разпалва едно миниатюрно пламъче на надеждата.Дали времето на промяната не е дошло или не е съвсем съвсем близо? Дали вече не е време да изляза от тази дупка, в която се намирам от отдавна така както в много мои сънища? Искаше ми се и някакси да направя връзка с едни ясновидки,но невиждах начин това да стане.Е,направили са го вместо мен.Днес разбрах.Странното е че е познала наистина много неща по-събития,време,качества, усещания,хора и т.н.Познавала е първите букви на различни хора от обкръжението ни,къде се намират,неща свързани с тях и т.н. и е попитала специално за моята буква също.Пък после някой да каже,че нямало хора,които познават.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-04-2013 на 09:48
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Леле, не е истина колко съм изнервена. 83 теми. 3 дни. Сряда е изпита. Дори факта, че на Ботаника 2 имам шестица не ме разведри. Само Алфонсо ме разнежва. <3 И той ми липсва... ще се видим чак след заветната сряда. Не съм сигурна дали ще се справя. Напоследък не ми върви, а по всичко личи, че ще е въпрос на късмет.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аххх, как ме е яд на себе си....
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Страхотен ден, две тренировки, разбрах задачите. Доволно ми е въпреки факта, че ме пратиха сутринта за черен хайвер.![]()
оф
днес съм доволна от лекциите, успях да си направя упражненията почти перфектно, друго си е като има кой да ти обясни нещата спокойно, не онзи гадняр лектор 2![]()
после гледах красавицата и звяра (на дисни!) <3 аwww
и понеже направих огромната грешка да заспя, сега ми е лошоутре ще пропусна лекциите по всяка вероятност и съм почнала пак да рисувам и мда.
тая седмица чакам и гости ^^
Не знам к'во да прая... хем знам, че връзката няма бъдеще, но искам да съм с нея...нямам силни чувства, тя умира за мен... не искам да наранявам момичето...
Мм днес в училище ми мина перфектно, първи час история. Как си знаех, че ще ме изпита, добре че се подготвих..та ми писа шестица за втория срок
Иначе тренировка -> баня -> перфе.
упси, знаех си аз, червен, черен, хаха :Д
Виждат ми се мускулите на гърбаа гйфйклйккйкктфг секси е, кефи ме.
спи ми се. утре имам огромен тест по математика, страх ме, притеснено ми е, ама ще го взема с 6-ца мамка му!
успех си пожелаваам. и лека нощ :3
Преди малко се прибрах от работа, а тръгнах по тъмно.. скапан съм. Изкъпах се. Ще хапна малко. Имам половинка ракия и няколко бири.. мисля да ги изпия и да лягам.
Тъжно, раздразнително, нервно, притеснено, с ужааасно променливо настроение, от време на време ентусиазирано и хубаво, през повечето време разнежено...........
Сигурно съм ужасница и бих била ебати дразнителя в момента..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти винаги си , не мога да кажа кога си в период и кога не .
Айляк.Снощи беше силно , но пак ми се спи , а от утре почва седмицата...мамка му
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мензис ще ти казвам.Толкова си странно , че си непридвидимо.Дано нямаш кола...
Не желая да спа, а трябва притесняват ме проблеми не знайни, но пък ги усещам аз. Както виждате Вие, правя даже в тоз късен час опити за стихова творба.
Добре, че е музиката малко да ми разчисти главата от глупости.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN