.
Отговор в тема
Страница 60 от 103 ПървиПърви ... 105056575859606162636470 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2553
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Хахааа, не се пали толкова, къде съм казала, че разчиташ само и единствено на това?
    по начина, по който го каза си личи ..и не е за първи път правиш такива изказвания
    strawberry88 мерси
    http://www.youtube.com/watch?v=rjKFErN6O5w намерих друго видео ;
    Последно редактирано от Wwwooow : 03-21-2013 на 19:19
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, а ти знаеш, какво имам в предвид като правя моите изказвания. Аз просто си питам без да задавам излишни двусмислици, а ти скачаш като ощипана госпожичка. :Д
    Последно редактирано от FuckingFreak : 03-21-2013 на 20:05

anonymous708973
    Guest
    Тази втората има талийка 45 см сигурно.

FuckingFreak, грубо се изказваш. Че и като специалист.
    Тя къде каза, че няма да прави упражнения, но ще пие чай и ще отслабва с него?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Днес деня ми беше супер, изобщо не се спрях и отделно вечерта играхме баскет. За утре сме го намислили за през деня, дано пак се съберем повечко хора.
    Беше цял ден парти у нас, хиляда човека - без родители, готвихме си, танцувахме, играхме, навън с кученцата... по-доволна не мога да съм, искам всеки ден така :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Мхм, мхм.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на koshtramba

Немам какво повече да кажа.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Като гледам потребителките , които посещават раздела , темата е крайно нужна ! Пускайте чат-пат снимки с напредъка да гледам

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

Немам какво повече да кажа.
    Мдам, мдам, много надъхваща картинка, ще ми се и тук да имахме една такава пейчица, но хайде да оставим на хората място да седнат

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    http://itisnotadiet.tumblr.com/ Аз като нещо надъхващо си пускам блога :Д няма нищо, че в тая тема това се случва за 3-4 път.
    Млякото от бадеми ми се получи, но аз честно казано не останах очарована, втори път няма да си направя. :Д
    Утре тренировката ми няма да е кой знае колко натоварваща, за сметка на днешната, а пък в неделя ще ходя на областно по волейбол.

Да се похваля, качила съм 1 килограм, вече съм 50. ((((:
    Последно редактирано от Pamaa : 03-22-2013 на 17:19
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

^ей сладур, исках ти покана във фейсбук :Д

Град
    Карлово <33
    Тъкмо се чудех кой ли е това :Д

Да покажа напредъка ми и отзад :Д :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ууу много яко ти е станало дупето <3 Мойто е между двете може би,ама с по-широк таз.Искам като твоето

Град
    Карлово <33
    Благодаря
    Аз преди си мислех, че ми е заложено генетично да е голямо и сплескано, а то какво излезе, просто било мазно :Д На мен единствено ми е тъпо, че дупето ми е супер малко, а пък краката малко по-надолу са ми широки. Вече почти се примирих с това, че може би нямам как да го оправя, същевременно си продължавам с тренировките, пък кой знае, може след време да има промяна.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    да то по принцип всички така мислим ;д
    http://prikachi.com/images.php?images/483/6026483q.jpg
    Многооо хубаво тяло Памаа просто струвала си е всяка една мъка и усилие: )
    и пак имаш лс ;

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Да, а ти знаеш, какво имам в предвид като правя моите изказвания. Аз просто си питам без да задавам излишни двусмислици, а ти скачаш като ощипана госпожичка. :Д
    да написа, че няма да отслабна с едно чайче, нищо,че не знаеш, че правя уражнения по 1 час на ден, не ям боклуци (пържени,сладки, мазни и к'ви ли други не)че вървя по 40 минути пеша всеки ден и качвам и слизам сумати пъти стълбищата в училище и не само, и чаят ще е само добавка към всичко това, което правя за себе си : )
    Последно редактирано от Wwwooow : 03-22-2013 на 20:13
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Deadlock
    Хубаво дупе, Pamma! И си ти е съразмерно с краката, не знам как ти е хрумнало, че не е :Р

Само че снимките са манипулиращи (не твърдя, че е умишлено). Първата е чернобяла, което прави кожата ти да изглежда отблъскващо. Освен това краката са ти отрязани и изглеждат по-къси, а бельото ти прикрива по-голяма част от дупето отколкото на втората снимка. Така дори снимките да бяха правени в един и същи ден, втората пак щеше изглежда привлекателно, а първата не. По-добре ги прави с едни и същи дрехи, по един и същ начин, за да може наистина да се види разликата.

Град
    Карлово <33
    Тя кожата ми всъщност си беше отблъскваща, с всичката тая сланинка отдолу... :Д

^ яко коремче.

Ето я и моя милост, колкото да не съм капо. Правена е с уебкамерата, както личи, и качеството не е едно от най-добрите :Д

Голям фен Аватара на black pearl
    Аааааааа и 2те имате уникално яките тела ♥ ..

Голям фен Аватара на .Wonder
    Аууу, какви хубави коремчета виждам тук <3
    FuckingFreak, може ли по-близък кадър на обичката на пъпчето или снимка от интернет, интересно ми е каква е, отива ти :3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Тъкмо се чудех кой ли е това :Д

Да покажа напредъка ми и отзад :Д :}
    Пама, на лявата снимка колко кг. си?

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    FuckingFreak, може ли по-близък кадър на обичката на пъпчето или снимка от интернет, интересно ми е каква е, отива ти :3
    Малко е червено, защото е само на няколко дни, но когато зарасне по-добре със сигурност ще има по-хубави снимки :Д

За 10ти път констатирам, че много тежести явно не са за мен - ходя от месец на фитнес, и вече краката са ми по-големи. Айде стига, де, не ги ща :\ Май ще си стана някой маратонец.

Здравейте момичета отдавна следя форума и най-сетне реших и аз да си направя регистрация. Доста време се ровичках из интернет , но така и не можах да намеря това , което търся. Наясно съм , че кардиото е най-доброто решение за топене на мазнини. Бих искала някаква програмка с упражнения и кардио , за да стопя въпросните мазнинки , разбира се и да се стегна . Не съм дебела , но има какво още да се желае. Като за начало ще си пооправя и хранителния режим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си