.
Отговор в тема
Страница 77 от 103 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2553
    Супер фен Аватара на Jaune
    Ау, това е много лошо. Спортът трябва да ви доставя удоволствие. Просто не сте търсили достатъчно нещото, което ще го прави. Да тренираш не значи задължително да сваляш клипчета от нета и да правиш упражнения без някаква определена цел. Има хиляди варианти - плуване, тенис, танци, планинско катерене, колоездене, джогинг, йога... опознайте спорта в чистия му вид и му се наслаждавайте, ефектът ще дойде сам.
    Позитивното отношение е много важно, същото е и с храната - трябва да се научите да харесвате здравословната храна, да я търсите, а не да гледате на отслабването като на някакъв временен процес, който се случва веднъж и после спираш със спорта и режима, и всичко магически се запазва.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^ dis.

Казвала съм го вече, но все пак, преди най-омразно ми беше кардиото, сега познайте кое ми е любимо. :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Ау, това е много лошо. Спортът трябва да ви доставя удоволствие. Просто не сте търсили достатъчно нещото, което ще го прави. Да тренираш не значи задължително да сваляш клипчета от нета и да правиш упражнения без някаква определена цел. Има хиляди варианти - плуване, тенис, танци, планинско катерене, колоездене, джогинг, йога... опознайте спорта в чистия му вид и му се наслаждавайте, ефектът ще дойде сам.
    Позитивното отношение е много важно, същото е и с храната - трябва да се научите да харесвате здравословната храна, да я търсите, а не да гледате на отслабването като на някакъв временен процес, който се случва веднъж и после спираш със спорта и режима, и всичко магически се запазва.

Това всеки трябва да го запомни !!
    Не трябва да приемате спорта и спазването на хранителен режим като задължение, а като нещо полезно, като удоволствие. Не мога да си представя тези упражнения как ги правите насила, на мен ми е любимата част от деня
    След тренировка винаги се чувствам удовлетворена на макс, в уникално настроение съм и се чувствам още по-мотивирана.

Как да го приемам така, не ми се получава изобщо. Мразя, че се налага да ям здравословна храна, винаги да съм гладна и нервна, защото ми се яде мнооого, да се чувствам сита. Мразя да се движа и да се потя и да ми е горещо и да ми се завива свят и да ми е изморено. Звучи зле знам, но важното е, че въпреки всичко ги правя и не чакам да си се оправи тялото ми от само себе си.

Супер фен Аватара на Jaune
    Ти си гладна и нервна не защото ядеш здравословно, а защото ядеш МАЛКО. И аз имам огромен апетит и заради това напълнявам, но здравословната храна засища повече и ти дава много повече...
    Според мен наистина ядеш малко, щом ти се вие и свят...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом си винаги гладна значи не се храниш правилно. Идеята на диетичното хранене е да се чувстваш сита с по-малко калории. Не да гладуваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не съм сигурна дали наистина съм гладна или просто искам да усетя храна, която обичам и ми е вкусна, а честно казано от това, което ям в момента са ми вкусни само някои плодове и препечените филийки. С всичко друго се насилвам, за да се храня и да не е малко, ям през 2 часа почти, но вечерям към 4-5 и после чак на сутринта.

С какво се храниш сега и каква храна обичаш?

Храня се с плодове, зеленчуци, яйца, месо ( рядко, но го има ), риба, царевица, грах, маслини и по 1-2 препечени филии.
    А каква обичам, ако ви кажа ще ме нападнете. Но все пак мечтая си за дюнери, шоколади, пици, вафли и бисквити, и много хляб.

Голям фен
    Град
    София
    ^Ма, то не става насила, бе, момиче! Ти се храниш здравословно със зор, едва-едва!
    Queen of the Damned

Е насила е да, но нямам избор искам да отслабна и да изглеждам както искам, затова правя всичко и колкото и да ми се ядат боклуци се сдържам и не си съсипвам режима.

Цитирай Първоначално написано от BeautyBeast Виж мнението
    Храня се с плодове, зеленчуци, яйца, месо ( рядко, но го има ), риба, царевица, грах, маслини и по 1-2 препечени филии.
    А каква обичам, ако ви кажа ще ме нападнете. Но все пак мечтая си за дюнери, шоколади, пици, вафли и бисквити, и много хляб.
    Дюнерът ако си го поръчаш без сос и картофи не е болка за умиране, естествено да не е ежедневие. Пица можеш да си направиш у дома с тънък пълнозърнест блат, пилешко, яйце, зеленчуци и малко кашкавал. Рецепти за бисквити с овесени ядки колкото искаш из нета.

Храната може да бъде едновременно и вкусна и здравословна. Стига да се постараеш да си я направиш такава.

Благодаря! Ще се опитам да си направя някакво разнообразие и да бъде по вкуса ми.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Намери нещото, което те кара да се чувстваш щастлива. Ако това са пиците и дюнерите - яж ги, но ако все пак не си с хубав ген и държиш да изглеждаш добре, нека бъде възможно по-рядко. Ако правиш определено нещо, само защото сляпо преследваш цел, а не си щастлив през самия процес, то действията ти са лишени от какъвто и да е смисъл. В крайна сметка ще се откажеш, защото ти липсва мотивация, и ще продължаваш да се въртиш в един омагьосан кръг, където искаш едно нещо, но в действителност начина, по който ще го получиш, не те удовлетворява и в крайна сметка седиш и се самосъжаляваш; или другия вариант - да си много, много инатлива, но и това не е хубаво качество, особено когато се касае до начин на живот - накрая стигаш до извода, че е нямало смисъл и омагьосания кръг се повтаря.

Да права си. Но нямам хубав ген, предразположена съм си да дебелея лесно. Ще си позволявам някои неща много рядко и така. Искам да постигна целта си много и не мисля, че дори това ще ме откаже.

Мега фен
    Прави си рецепти с т.нар. здравословна храна(не,че съществува такава) Отнема много време,нерви,но хванеш ли се хорото да го играеш цял живот се налага да знаеш стъпките.Трябва да научиш езикът на собственото си тяло,защото иначе няма как да комуникираш с него,а то комуникира чрез и микро и макронутриенти. Аз си правя например пица дюнери вафли домашни. Дюнерът не става както навън много ясно,но има месо малко салатка , вафлите има рецепти бол в нета.Пицата става по-хубава от купешките , рецептата е тук http://www.bb-team.org/recipes/4260_...-blat-ot-kaima слагам малко повече кашкавал и царевица 450 грама и малко повече подправки.Става чудна )

BeautyBeast,същата съм. Всичко го правя на сила и без особено желание..само,защото искам да изглеждам добре. Знам,че не е правилно,но просто ..и аз искам като другите момичета да си ям каквото ми се иска и пак да съм слабичка обаче не става. Трябва много постоянство и труд. Виждам резултатите и ми харесва,но някак си не мога да се зарадвам от постигнатото..
    И все пак ще си продължам с режима,но исках някой,който разбира да ми каже ако има нужда да променя нещо в храненето

П.П Възхищавам се на Pamaa за невероятните резултати и упорството,което проявява

Аз съм мотивирана точно от моите резултати, защото в сравнение с преди съм си доста по слаба и си личи по дънките особено, преди носех 28-29 размер сега съм на 26. Ще кача снимки някой път.

Pamaa никакво упорство не проявява. Тя има добри резултати (за разлика от вас вероятно), защото това, което прави, ѝ доставя удоволствие и не го прави по задължение, защото иска да има хубаво тяло. Simple as that.

Голям фен
    Град
    София
    [QUOTE=xXBlackDevilXx;10672478] Знам,че не е правилно,но просто ..и аз искам като другите момичета да си ям каквото ми се иска и пак да съм слабичка обаче не става.

Като ядат, каквото си поискат, не значи, че трябва да им се възхищаваш и прекланяш! А, също така, не означава, че са и здрави, въпреки, че са слаби! Искам да кажа, че яденето си е до манталитет и възпитание!
    Queen of the Damned

Това със здравето винаги ми е било много интересна тема. Имам жив пример пред мен - баба ми. Никога не се е ограничавала, щом става въпрос за ядене - едно време, както се знае, хлябът е бил най-важен и може друго да не са имали, но са се хранели с филии с масло и сол. И до ден днешен си яде сладко, баници, не е често, но не е и като никога да не присъстват в менюто ѝ. Към днешна дата е на 82 години, по-здрава и жизнена от всякога, изпълнена с желание за живот. Да, може да няма фигура на манекенка, но в никакъв случай не подкрепям твърдението, че е задължително човек да се храни здравословно, за да живее дълго и да бъде здрав. Въпреки това, си е една добра превенция към всичко, което ни заобикаля - болести, стрес, защото не се знае в кой един момент системата ще спре да работи.

Това, което ние сега наричаме "здравословно хранене" е единственото хранене, което са познавали навремето. Да, ядяли са много хляб, но истински хляб, без консерванти. Зеленчуците не бъкали от нитрати и в месото не е имало хормони. Сиренето е било сирене, а не нишесте. И т.н, т.н. Звучи малко все едно разказвам за някакво приказно време.

Сега сме поставени пред две алтернативи - да ядем големи боклуци или да ядем малко по-малки боклуци.

Голям фен
    Град
    София
    ^Така си е не отричам! Ама, не харесвам хората, които се тъпчат безразборно, нахвърлят се на каквато храна им попадне пред очите. Нямам нищо против баниците, мекиците, тортите и т.н., но всичко да е в умерени количества!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    За здравето не е от значение само храната. Много пъти сме си говорили с баба тя е на 70 г. Казва, че по нейно време са се изхранвали с картофи, боб, хляб, месо, мляко основно. И въпреки, че хляба е преобладавал, те са били хора със земи и стопанства, които са гледали. Имали са градинки със зеленчуци, дворове с животни и цялата грижа за тях представлява голям калориен разход, а не като сега. Всеки втори се качил в кола и не си помръдва задника да отиде дори до кварталния магазин без нея. Я изяж половин хляб с лук и сирене и излез после на полето, цял ден да се бъхтиш от изгрев до залез и да видим дали ще надебелееш. Движението също е от значение. А, че днес истинска храна няма, абсолютно съгласна съм.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен Аватара на .Wonder
    Винаги тайно съм мечтала да живея в къща с двор, в когото да отглеждам сама продукцията си. Да се събудя рано сутрин, да отвеся нежно прашното дантелено перде и пред мен да се открие ягодова градинка под назряващите слънчеви лъчи, ах, ах :3
    Силно се надявам някой ден да имам собствена градинка. Едно от най-невероятните усещания на света е да откъсна плод/зеленчук от градината на дядо ми със знанието, че е пораснало пред очите ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си