- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Супер съм. Варна ми навява странни мисли , особено сега , но пък си обичам родния град. Компанията сме супер, само да бяхме всички пълнолетни щеще да е повече айляк , писна ми от неориентирани филмирани мацки
Де да знам, едно ми е такова кофти, уморено, разбито, ревящо... Иска ми се малко почивка. Да забия тиквата в пясъка, да се нарева и после да заспя. След това може и да го гушкам малко, изтегнати там, където водата бива погълната от пясъка. Минават ми някакви мисли през ума (ехаа, нечувано), че уж съм сама, че на никой не му пука за мен, че никой не го интересува коя съм и разни такива. Наистина имам нужда от почивка.
Все още ми е развълнувано! Утре отивам да се записвам и да се науча да кисна пред каси и зали ...бая ще ми се наложи да кисна за заверки![]()
maDamn
Ходи ми се на басейн/язовир/езеро/река...Абе вода и слънце да има!
Той е обещал за към края на седмицата, пък ще видим.
Тъкмо ще имам няколко дни да реанимирам в нас.
И спря да се върти за миг земята..
Днес направих първа баняяИ не ме заваля дъждаа
Само малко почервенях,ама карай
Утре пак на работа и а дано като отида да имам нова колежка <3
![]()
>>DjBelev<<
Още две седмици задачки, и след това 3 седмици кеф!нямам търпение тя да дойдееееееее!
Честито и от мен на всички приети
Иначе аз имам усещането че с времето бавно и постепенно изживявам един сън в преносно значение разбира се.Пък и разни други покрай него.Но все се питам ами ако отново греша и просто усещанията са близки, а действителността е съвсем различна?
Последно редактирано от Niakoitam : 07-17-2013 на 07:38
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
<3
такова ми е.
хубаво,
радостно,
весело.
И не искам пак да се чувствам като парцал и да мисля за какво да се филмирам. Явно ми е от породата, но пък кой е казал, че не мога да се преборя и с нея? Устремено ми е достатъчно, че да съм нон-стоп амбицирана да вървя към по-добрата Мен. Гледам да взимам само най-хубавото от хората и да им давам моето такова. Мисля, че така нещата ще се поуспокоят и хейтърството, което бях насъбрала...ще изчезне - пуф!
Сутринта започна особено неприятно - установих, че няма вода. Не е кой знае колко изненадващо, тука редовно спират я ток, я интернет, я нещо друго. Дано да бъдат благосклонни и да не ме мъчат още дълго.
Възобнових си тренировките най-накрая, ама вчера доста се изсилих като за начало и днес всичко ме боли.![]()
You are broken, I can fix you...
Ййейейейейей!
Взех си свидетелството за придобита степен на квалификация..
Приеха ме в Софийски..
Нямам повече изпити и прочие, чакам си студентството с кеф!
На вън е слънчево и му се радвам на времето..
И с нея ще се оправя, стига толкова негативни емоции, тя заслужава много повече..
Overall, преливам от едно такова чувство, чак ще пръсна от кеф..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ох, много ми е хубавко
станах, изкъпах се, изправих си косата, сега се лакирам ^^
обичам, когато имам време само за себе си :33
дано цял ден да ми е така хубаво настроението, включително и довечера, защото ако пак ми се развалят плановете със сигурност няма да съм толкова спокойна и миличка
но да, все пак важното е да мислим позитивно c:
http://ask.fm/iwwkaa
За първи път от много време насам се чувствам добре в кожата си.
Започвам работа по себе си - физически и емоционално. Оттук нататък моето щастие е на преден план.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много ми липсвааааа! Искам си го ПЪК!!! Днеска мина всичко по график, остава да се окаже, че покупката е добра и не съм се вкарала с 20 кинта и... денят ми ще стане драстично по-добър. Пък ако и няк'во райберче излезе... нирвана!
Пропадаща и губеща единствения човек, които съм имала до себе си
Реших три листовки и все имам по 80 точки....направо съм в депресия.....има още време до изпита,доста се притеснявам.......иначе ми е едно странно...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Радославе, видях ви със Сиси в Борисоватаможе да не си бил ти, де, ама тя със сигурност беше.
Доволно ми е![]()
Накакво положително ми е. Мисля си за усмивки и еднорози, пърдящи дъги. Ядат ми се соленки май, нищо че преди малко свършиха. Освен всичко почвам да се замислям за някакви хубави неща и... Абе супер ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Труп съм след тия чукундури в Софийски. Но удовлетворена и щастливааа!
maDamn
Мързи ме нещо а след малко трябва да се оправям да излизам и така![]()
Като парцал съм цяяяяял ден
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!