- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Почти няма част от тялото ми,която да не ме боли като се движа.Тая седмица много работа се нареди в селото.От Осем до към седем часа.Поне засега с циментиранията за тази година официално приключихме.Има и разни други довършителни и не чак толкова довършителни работи.Отброявам дните непрестанно.Още точно 6 дни и ако всичко върви по план може и да си почина 10 дни като имам доста по-малко задължения за деня и основно хранене на животните и почистване на някои.След малко може да се ходи и на по биричка.
Иначе продължавам да се чудя защото от врме наврме без изобщо да мисля за тях и не виждайки ги сънувам в толкова реалистични сънища тези двама човека.Един приятел-предател и една съученичка.Едната ако и засека някоя и друга снимка във фейса като изключим сбирките на випуска, а другият почти не го виждам само отвреме навреме минавам покрай къщата му.
Най-често го сънувам в някакво тягостно желание от негова страна да се сдобрим и с доста голяма доза несъгласие склонявам сякаш за да се възползвам от него.В последният сън преди някои и друг ден не исках да му простя, а той ме караше в началото с добро отношение,после със заплахи и т.н и пак отначало, а аз му казвах да се разкара.
Съученичката пък ми се яви отново днес в един доста реалистичен сън.Бяхме долу в братовчедите на първият етаж,но терасата дето разшириха сега кухнята на нейно място си я имаше.В съня обаче бях убеден че съм в къщата на тази суъченичка и съм и на гости.Мъжът и беше в тоалетната и нещо говореше.Знаеше че съм отишъл там.Изпитвах някакво чувство на вина.И той сякаш си мислеше нещо друго и знаех, че ако излезе и ме набара там ще ме пребие.Договорихме се със съученичката да излезна през терасата за да не минавам покрай него.Той идваше, а на мен сякаш ми беше трудно да избягам.С последни усилия в последният момент успяха да прескоча парапета преди да дойде и да се засечем.Чух,че започна да я разпитва какво съм правил там и защо ме криела.А тя му разправяше,че това ставала,защото не и позволялвал да си има приятели.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Къде сте бре, алкохолни петна, домаджани разплетени, нарко провали, хомосексуалисти, минетчий, грозни маймуни, дебели фиданки и хишници.. да ви еба? Пращавам ви пижама с чорапи и целувки!
Много съм си чук да го еба! Сам съм на спокойствие с литровка мастика! Много съм добре! Цигарата в устата, а пепелнико таралеж!
Много работа и много нещо да го еба и се задава смазваща зима!
Тая май иска да й чукна по тел, ама ми е спрян и ще ми разтяга мъдичките! Епа не да я еба!
Поздрави на братовчеда и на неговата кощрамбава жена!
Свири, свири щурче,
ах подлудявай ме, не спирай,
макар да казват всички, че
щурците свирейки умират.
Обичам те, Лили! Да те еба в мумията!
Чао!
А, ебавам се!
Много сексове ви пожелавам и потни мишници под завивките!
последните два коментара в темата сааа брутал
Що бе, друже? Даже не съм чел коментарите тук!
На китарата.......... ВАСКО ЖАБАТА! ТОЙ ЩЕ СВИРИ СПЕЦ. ЗА ВАС!
На микрофона Цеца Мецата
тя ще пее драги гости само за вас.
Чуете мелодии, хора, народни песни, цигански
кючеци, всичките са лесни.
Епааа неееее
Харабия :д
И двата са еднакво несвързани :д
Какъв проблем имаш ти, бря?
Добре ми е, с бащатко направихме малко шопинг, ама малко кутии съм си взела за багажериите, повечко трябват.
Имам си чанта за лаптопа НАЙ-НАКРАЯ. Перфектна е, струваше си чакането. Ядох типична американска пица, учудвам се как не мрат като мухи от висок холестерол. Утре още малко пазаруване, изпращам го и вечерта - в библиотеката.
малко изнервен ;d
Азис - Хоп [music]
чуствам се дебела :/
оууу милата едвам те познах, тва тука с сестра ти ли си? - https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...31010721_n.jpg
Азис - Хоп [music]
Много ми е смотано...ама едно такова...много смотано смотано...чувствам се (отново) зле....което е вече доста отчайващо...Немам думи...чувствам се като Eugene The Librarian..
>>DjBelev<<
Гордея се със себе си! Снощният срив беше приет съвсем рационално, с вдигната глава и без драми. Връщам се полека лека към нормалното си аз. Ще ми се да вярвам, че днешният следобед ще ме изненада приятно, но с оглед на т'ва, че няма да стане... Просто ш' си отделя време за себе си и за мързел. Размекнах се т'ва лято, позволих на няколко емоции да ме завладеят и е време да си се приберат в кутиите за обувки, където им е мястото.
Сравнително добре се чувствам. Не знам какво ми се прави, но определено не ми се празнува довечера.
Майка ми ме изкарва егати.... съществото..
Винаги съм виновна на всички за всичко! Това е закон в моя живот и на хората около мене...
Дано поне малко да се разсея довечера. После 3-4 дена няма да се виждаме отново..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ох, тва не е истина.
Как може да се разболея толкова за точно два дни?
Бахти тъпото.
Но понеже съм ужасен мазохист, ще отида на работа и няма да се оплаквам, ебала съм го.
Поне спрях да кихам на всеки 10 минути, което е постижение.
Иначе емоционално се чувствам добре, разтоварих се точно за 3 дена, което е личен рекорд.
Сега ще видим какво ще стане с пича, който си мисли, че ужасно много искам да е с мен.
А тва хич не е така, но съм го оставила да развива теориите.
Корем ме боли, глава ме боли,кръст ме боли...
Thank you mother nature!
Иначе хич не ми се яде като на свиня майка в размножителен период,не,не...
maDamn
Мама ви стара цицийска словашка..
Нервно ми е. Не..БЯСНА СЪМ!
Нагли същества everywhere.![]()
Глупости на търкалета. Не искал да бъде посредник, ама да съм вземела да се му се обадя, щял да се зарадва. Ай, спрете да ми се месите в живота, става ли?
Иначе съм ок. Изоставам малко от планираното, но съм оптимистично настроена.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Понякога просто осъзнаваш колко е тъжно... и идиотско
Даваш си сметка как си държал в дланите си чист диамант.
После в миг на умопомрачение си отстъпил крачка назад и със замах си го изхвърлил през терасата. В неизвестна посока.
...
И сега ми иде да допълня тирадата с гръмко изявление от сорта на " след него за мен никой повече няма да съществува" ,но после ще се чудя с какъв акъл съм била толкова глуповато-откровена публично.В "слаб" момент.
...
Дрън-дрън
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Искам, искам, искам, искам, искам, искам, искам!!!
Сама съм, косата ми е прекрасна, слънцето ми пече в очите, имам нужда някой да ме обожава (sun)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ооо, ще мърсуваш а?![]()
Да ползвате капути, ей!
Welcome to the Jungle...
Зле съм.
Ситуацията е безумна.