.
Затворена тема
Страница 66 от 288 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116166 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Е, нема такава простотия просто .
    Ама поне е още малко опит в пазвата, ще послужи все някога.

Тръгваме на даскало от вдругиден, чак нямам търпение вече, супер кеф ми е.
    И точно с лекотата, с която свалихме днеска пътник от самолета, точно толкова лесно и си "свалих" определен човек от акъла .

Иначе, оздравях, разкарвам се напред назад и така.
    Пък той даже ме учудва, проявява такъв интерес и е толкова нежен )), ай фийл бетър нау..

Мега фен Аватара на babity
    Точно 15 минути след като вчера си казах "Днеска е много добър ден кат' за петък 13-ти, язък че всички само се филмират" и... Някакъв нещастник ме блъсна и ми напра'и шофьорската врата леш. С'а се чУди откъде да взимаш врати, кой да ги боядисва и сменя... и с'а реално останахме без кола. Напра'о... искам да убивам!

Майка ми и баща ми, особено баща ми, настоява да ме водели да ми баят, а аз не владея достатъчно езици, защото от вчера се опитвам да им обясня, че не съм се уплашила от нищо и нямам нужда.

Майка ми, прекрасницата, залита в няк'ви неща. Постоянно ми обяснява к'ва съм крива и се опитва да ми вмени вина, затова, че не съм толкова религиозна, колкото тя. И не спира да плямпа как инцидентите от последните дни ,са наказание за всичките ми милиарди грехове и, разбира се, лошото отношение (което аз нямам) към близките ми.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    мЪного готин ден
    и ще ям,че съм гладна.
    Последно редактирано от granger : 09-14-2013 на 16:03
    maDamn

daaaaamn, колко ми е притеснено. Утре заминавам за Варната и не моа място да си намеря.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Утре заминавам за Варната и не моа място да си намеря.
    Третия човек, от който го чувам това днес. Що тая Варна ви е развълнувала толкоз?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Beyond reality
    Щото сме зайци и всеки нов град, в който ще учим е вълнуващ
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Третия човек, от който го чувам това днес. Що тая Варна ви е развълнувала толкоз?
    Е, все пак напущаш дома дето си живял 19 години... не е малко стресът.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Е, все пак напущаш дома дето си живял 19 години... не е малко стресът.
    Дано ти хареса ,,

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз май по-леко ги приех нещата навремето...

То не е градът вълнуващата част, а отлитането от гнездото и всичката тая свобода, която ви връхлита от веднъж. Готино си беше в началото. После става по-готино.

Успех на зайците.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Beyond reality
    Мирсиии
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мням, нямам търпение да започва учебната година.

Тати днес ни монтира бюрата и съм супер доволна, че седя на удобно! Най-сетне! Двугодишна мъка беше възнаградена! От утре се започва ученето и надяването да ме вземат на яката работа.

Искам да си купя обувки. 3 чифта съм си харесала, към 150 кинта ще фръкнат, ама пък има защо! Оу йеъ.

Пак се разболявам

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Аз май по-леко ги приех нещата навремето...

То не е градът вълнуващата част, а отлитането от гнездото и всичката тая свобода, която ви връхлита от веднъж. Готино си беше в началото. После става по-готино.

Успех на зайците.
    "Защото да си независим, означава да си най-зависим, от това което обожаваш."

JustaLittleKid
    Guest
    Не знам. Добре?

Утре трябва да направя един куп неща, to get ready за последния първи учебен ден. Много е странно, кога минаха тези 12 години... особено последните 5 в Английската. Ужас, пораснах и аз, а не се чувствам готова за това.

Иначе нямам търпение да се заема с извънкласните дейности, хаха. Всъщност това е едно от нещата, които обичам в училището.

Мега фен Аватара на 102
    Че ЧЕ ЧЕ Ре Че ЧЕ ЧЕ Че ре Че.. както и да е.. самотен съм.. не съм сам.. САМОТЕН СЪМ. Пиянско ми е.. допивам си. Само в кенефа ми хареса музиката.. малко си поденсих като Ку-ку-Куката......... се тая.. аре чао. И да.. ЧЕ Че ЧЕ ре Че-е..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тия два дни може да се каже,че минаха доста добре.Сега ме болят задните части,краката,недоспал или по точно неспял съм,но по-добре от това да ме боли.Някак движението се доближава повече до идеала ми за живот отколкото работенето на едно място ама на.Ходихме вчера до Кръстова гора и неориентираните и некоординирани полицаи там направиха такова задръстване,че пак добре,че успяхме да направим така,че да ходим пеша само около 2 километра.После слизания и качвания по стръмни наклони,валене на дъжд,спане на 4ма души в една кола и т.н.На другият ден препълване на рейса за почивката на наще на аерогарата в Пловдив и разсърдени едвали не от това,че ги караш да работят в Събота служители.Е така и така имаше време а бяхме ходили в Пловдив веднъж преди 10-15 години хайде 2-3 часа обиколки.Доста си прилича с големото село София особено новата част,до която се добрахме тоя път Не е като да нямаше и доста арни моми.И след огледа към нас си, а наще към Поморие. И така.

Иначе напоследък малко ме притеснява една мисъл.Малко съм объркан.Отвреме на време се сещам и за следната мисъл:"Лошо е да си ненужен там,където някога си бил незаменим".От друга страна има някакво съмнение,но пък си мисля,че ако наистина е така макар и да не ми се ще може пък и да е за добро.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-14-2013 на 19:53
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Niakoitam, що си такава путка ?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Niakoitam, що си такава путка ?
    И защо ти го говорят така звездите...?!?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И защо ти го говорят така звездите...?!?
    Малко те прочетох, е такова.. може и да съм се объркал, ама обикновено като съм пийнал нямам грешка.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Малко те прочетох, е такова.. може и да съм се объркал, ама обикновено като съм пийнал нямам грешка.
    Абе аз май не съм пийнал обаче тук не разбрах честно казано какво искаше да ми кажеш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Сичко е навързано.. важен е фийлингЪ....

Мега фен Аватара на xoxi
    Колко е странно човек да срещне двойник на приятеля си... Нямаше как да не се запозная с него. Чак сега, когато му разгледах и снимките във фейсбук, виждам, че приликата е предимно в усмивката и стила на обличане. 'баси. Даже приятелят ми призна, че си приличат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Започвам да го харесвам. И е странно.

Мееех.

Мега фен Аватара на Зайче..
    На някои хора никога няма да им дойде акъла...
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си