.
Затворена тема
Страница 93 от 288 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103143193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 7188
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не всъщност ТОЙ няма няма нищо общо с цялата схема. Ти просто не си забравила спомените с него, а не него. Носталгията ти. Самозаблуждението и желанието ти да се върнат неща, които никога няма да се върнат, защото миналото...просто си остава в миналото и едно нещо веднъж изживяно няма как да се изживее отново. Нещо като носталгията по детството понякога например.
    Ммм, не съм съгласна.
    Ако е имала бивши преди това, с всеки от тях е имала спомени, нали? Значи този просто е различен и специален. Не говорим за заблудите, свързани с първа любов, в такъв случай - не говорим за спомени, а за конкретния ЧОВЕК и начина, по който тя се е чувствала с него.

Мързеливо ми е, но изпитвам блаженство при мисълта как ще си намажа една филия с ДЕБЕЛ слой лютеница и ще нацъфкам парченца сушеница! Хах, в България съм яла такова нещо 5 пъти на кръст, сега направо жадувам за това, ама драмата на живота ми - все искам това, дето го нямам :д Как може в български магазин да нямат кисело мляко, ох, логично е, ама все пак КАК ще направя на чужденците яйца по панагюрски? Ще се пробва с по-кисел йогурт май.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ммм, не съм съгласна.
    Ако е имала бивши преди това, с всеки от тях е имала спомени, нали? Значи този просто е различен и специален. Не говорим за заблудите, свързани с първа любов, в такъв случай - не говорим за спомени, а за конкретния ЧОВЕК и начина, по който тя се е чувствала с него.
    Ако е имала други бивши. Ако е имала толкова или по-продължителни връзки някога.Ако е имала толкова емоционални връзки. И т.н. и т.н.Вид страх и някаква убеденост,че по-добро няма как да има. Фактори много за изброяване.Всеки човек е сам по себе си различен и специален.
    За първата любов също.Заблудата,че тя е единствената и неповторима и друга като нея няма как да се срещне никога в живота.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много съм неорганизирана и хаотична и... кашляща.
    Дразни ме какъв е несериозен и как махва с лека ръка на проблема, докато аз съм се превърнала в кълбо от нерви.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    На 19 се чувствах като на 17, на 21 се чувствам като на 31.
    Чичо Чачо май е време да му отпусне края. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чичо Чачо май е време да му отпусне края. ;]
    дойде време да влезе в политиката

не съм особено добре, поне утре е петък и няма да го виждам после два дена...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    На 19 се чувствах като на 17, на 21 се чувствам като на 31.

на 17 бях като на 23, на 21 - като на 31, на 23 - не съм сигурна дали минавам 18

добре съм, утре ще съм вкъщи...не искам да се махам сега, не е добро време, всичко ще се преебе, ако ме няма повече от 2 дена...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Този глас..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    дойде време да влезе в политиката

не съм особено добре, поне утре е петък и няма да го виждам после два дена...
    Чичо Чачо ако стане политик, с удоволствие бих гласувал за него (като го изберат, ще се разберем за цената ).

Надявам да успееш да се съвземеш as soon, as possible. Понякога нещата просто не се получават, независимо колко нерви и усилия сме вложили в тях. Тъжно, но факт
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2 етажа над нас се разцепват от секс, да ги ева...
    пред гладните хляб ядат
    maDamn

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Лошо ми е и ми се спи, та две не виждам, а след малко отивам да изкарам една двойна смяна на работа :х

Весело ми е или поне за сега , после може и да ми се плаче!!! Но все пак последен работен ден и после малко отпуска !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Очертават се 3 прекрасни дни. Нямам търпение!

Приятен на всички!

Супер фен Аватара на Anonys
    Като че ли нещо куца.. Не ми харесва..
    Трябва да намеря начин, за да потръгнат нещата..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    2 етажа над нас се разцепват от секс, да ги ева...
    пред гладните хляб ядат
    Хахахахахахахахахаха, това ми оправи денят.

он: Ебаси каръщината, ебаси чудото. А още няма 10. Бива ли, питам?!
    Да не говорим пък той колко ме изнервя... Умишлено гледах да го отклоня тоя разговор, че и без това съм бясна. Последното нещо, което ми се прави е, да водя безрезултатни разговори и да се хабя излишно за тоя, дето духа.
    Смотан ден ми е, каръшки ден ми е, искам цял ден да прекарам в леглото и да не си подавам носа навън. Или да ме гушкат и пак да не си подавам носа навън.
    За жалост, съм голям човек и трябва да върша неща, които не са ми особено по сърце. Както и да приема, че животът е гаден.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чичо Чачо ако стане политик, с удоволствие бих гласувал за него (като го изберат, ще се разберем за цената ).

Надявам да успееш да се съвземеш as soon, as possible. Понякога нещата просто не се получават, независимо колко нерви и усилия сме вложили в тях. Тъжно, но факт
    не знам дали е лошо, но аз не съм влагала никога нищо от мен
    беше хубаво, но се изчерпа
    все пак трябва да има и чувства...

някво празно ми е
    имам чувството, че е събота

Отивам си на Кюстендил!.. Йес бе

Манджа!
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Следват 3 дни, които се очертава да бъдат чудесни. Днес и утре малко ще ми липсва дундьото като не си е вкъщи, но пък ще правя някакви неща и ще мине времето.
    Хубаво си поговорихме снощи, обичам така. Не го бяхме правили от месеци. Не и по този начин. Днес е хубав ден. Ама аз често казвам така. Да видим... :3

Пири, на връщане ще нося вино (и ракия).. с теб имаме уговорка май!
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Wednesday666
    После ще се занимая и с това.
    Учудващо е, но не ме интересува въобще.
    Направих грешката да бъда добричка и да направя нещо за другата страна.
    Голяяяяяма грешка, но със сигурност няма да се повтори повече.
    Все ми е тая вече .

И да идва утре, че имам планове, трябва да го бъзикам колкото се може повече .
    И има да разправя за мацката, да видим дали е достойна, аз ще съм журито ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пак ще препускам цял ден.
    maDamn

Хай,

Снощи гледах великият Гетсби. Замислих за връзката между "Живота е разбираем само в ретроспекция" и сходната идея във филма за борбата в името на отминал идеал. За любовта, която понякога е възможна само в самата представа за нея и единичнят момент и краткосрочността в която се случва. Не мога да си отговоря на въпроса възможно ли съжителството на ежедневният физически контакт и любовта. Може ли да се обича човек, когото всеки ден виждаш и чуваш половинката си. За съжаление за мен отговора е отрицателен. Обичта може да бъде между личности и в много кратък момент. Кое тогава може да свърже мъж-жена за цял живот. Спомена за секундите огромна, всеобхватна любов. Миналото ли е разковничето за любовта ? Къде е настоящето, когато в него критичността убива любовта, когато опознаваш човека до себе си и виждаш огромна вселена която ви дели в мисленето (всеки човек е вселена и дълбоко в себе си всеки е различен поради разликата в изборите и решенията които ежеминутно взима) ? За мен няма по-голям страх от това да изгубиш вярата в това, че можеш да обичаш истински и в настоящето, защото именно тази вяра ми е основният двигател ...

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Post Scriptum Песничката, която слушам в момента http://www.youtube.com/watch?v=PF7cLnijKBs
    Последно редактирано от Skeletoner : 10-11-2013 на 09:45

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Хм, хм...Спокойничко ми е, ама като е такъв смахмузен и...
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Трябва май да се науча да не ми пука чак толкова и да си намаля до краен предел емоционалността, че да съм си добре. В крайна сметка всичко е преходно и всички хора в даден етап отиват на едно и също място.Иначе на кой каквото му е писано.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Трябва май да се науча да не ми пука чак толкова и да си намаля до краен предел емоционалността, че да съм си добре. В крайна сметка всичко е преходно и всички хора в даден етап отиват на едно и също място.Иначе на кой каквото му е писано.
    Квоо стаа с бачкането, закотви ли няква работа? По едно време се готвеше за няква оферта.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Багаж, багаж, багаааааааааааааж....

Не ми е било толкова щастливо, че заминавам на някъде НИКОГА...

Утре най-после ще видя брат ми и евентуално братовчедка ми...Не съм ги виждала от толкова много време..Особено кака..Обичам да прекарвам време с тях двамата..

Ииии остават само 5 дена..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си