- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ммм, не съм съгласна.
Ако е имала бивши преди това, с всеки от тях е имала спомени, нали? Значи този просто е различен и специален. Не говорим за заблудите, свързани с първа любов, в такъв случай - не говорим за спомени, а за конкретния ЧОВЕК и начина, по който тя се е чувствала с него.
Мързеливо ми е, но изпитвам блаженство при мисълта как ще си намажа една филия с ДЕБЕЛ слой лютеница и ще нацъфкам парченца сушеница! Хах, в България съм яла такова нещо 5 пъти на кръст, сега направо жадувам за това, ама драмата на живота ми - все искам това, дето го нямам :д Как може в български магазин да нямат кисело мляко, ох, логично е, ама все пак КАК ще направя на чужденците яйца по панагюрски? Ще се пробва с по-кисел йогурт май.
Ако е имала други бивши. Ако е имала толкова или по-продължителни връзки някога.Ако е имала толкова емоционални връзки. И т.н. и т.н.Вид страх и някаква убеденост,че по-добро няма как да има. Фактори много за изброяване.Всеки човек е сам по себе си различен и специален.
За първата любов също.Заблудата,че тя е единствената и неповторима и друга като нея няма как да се срещне никога в живота.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много съм неорганизирана и хаотична и... кашляща.![]()
Дразни ме какъв е несериозен и как махва с лека ръка на проблема, докато аз съм се превърнала в кълбо от нерви.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Този глас..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чичо Чачо ако стане политик, с удоволствие бих гласувал за него (като го изберат, ще се разберем за цената).
Надявам да успееш да се съвземеш as soon, as possible. Понякога нещата просто не се получават, независимо колко нерви и усилия сме вложили в тях. Тъжно, но факт![]()
Welcome to the Jungle...
2 етажа над нас се разцепват от секс, да ги ева...
пред гладните хляб ядат![]()
maDamn
Лошо ми е и ми се спи, та две не виждам, а след малко отивам да изкарам една двойна смяна на работа :х
Весело ми еили поне за сега , после може и да ми се плаче!!! Но все пак последен работен ден и после малко отпуска !!!
![]()
Очертават се 3 прекрасни дни. Нямам търпение!
Приятен на всички!![]()
Като че ли нещо куца.. Не ми харесва..
Трябва да намеря начин, за да потръгнат нещата..
Хахахахахахахахахаха, това ми оправи денят.
он: Ебаси каръщината, ебаси чудото. А още няма 10. Бива ли, питам?!
Да не говорим пък той колко ме изнервя... Умишлено гледах да го отклоня тоя разговор, че и без това съм бясна. Последното нещо, което ми се прави е, да водя безрезултатни разговори и да се хабя излишно за тоя, дето духа.
Смотан ден ми е, каръшки ден ми е, искам цял ден да прекарам в леглото и да не си подавам носа навън. Или да ме гушкат и пак да не си подавам носа навън.
За жалост, съм голям човек и трябва да върша неща, които не са ми особено по сърце. Както и да приема, че животът е гаден.![]()
Отивам си на Кюстендил!.. Йес бе
Манджа!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Следват 3 дни, които се очертава да бъдат чудесни. Днес и утре малко ще ми липсва дундьото като не си е вкъщи, но пък ще правя някакви неща и ще мине времето.
Хубаво си поговорихме снощи, обичам така. Не го бяхме правили от месеци. Не и по този начин. Днес е хубав ден. Ама аз често казвам така. Да видим... :3
Пири, на връщане ще нося вино (и ракия).. с теб имаме уговорка май!![]()
Dr. Gregory House
После ще се занимая и с това.
Учудващо е, но не ме интересува въобще.
Направих грешката да бъда добричка и да направя нещо за другата страна.
Голяяяяяма грешка, но със сигурност няма да се повтори повече.
Все ми е тая вече.
И да идва утре, че имам планове, трябва да го бъзикам колкото се може повече.
И има да разправя за мацката, да видим дали е достойна, аз ще съм журито..
Хай,
Снощи гледах великият Гетсби. Замислих за връзката между "Живота е разбираем само в ретроспекция" и сходната идея във филма за борбата в името на отминал идеал. За любовта, която понякога е възможна само в самата представа за нея и единичнят момент и краткосрочността в която се случва. Не мога да си отговоря на въпроса възможно ли съжителството на ежедневният физически контакт и любовта. Може ли да се обича човек, когото всеки ден виждаш и чуваш половинката си. За съжаление за мен отговора е отрицателен. Обичта може да бъде между личности и в много кратък момент. Кое тогава може да свърже мъж-жена за цял живот. Спомена за секундите огромна, всеобхватна любов. Миналото ли е разковничето за любовта ? Къде е настоящето, когато в него критичността убива любовта, когато опознаваш човека до себе си и виждаш огромна вселена която ви дели в мисленето (всеки човек е вселена и дълбоко в себе си всеки е различен поради разликата в изборите и решенията които ежеминутно взима) ? За мен няма по-голям страх от това да изгубиш вярата в това, че можеш да обичаш истински и в настоящето, защото именно тази вяра ми е основният двигател ...
Поздрави,
Батя Skeletoner
Post Scriptum Песничката, която слушам в момента http://www.youtube.com/watch?v=PF7cLnijKBs
Последно редактирано от Skeletoner : 10-11-2013 на 09:45
Хм, хм...Спокойничко ми е, ама като е такъв смахмузен и...
Come on skinny love just last the year...
Трябва май да се науча да не ми пука чак толкова и да си намаля до краен предел емоционалността, че да съм си добре. В крайна сметка всичко е преходно и всички хора в даден етап отиват на едно и също място.Иначе на кой каквото му е писано.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Багаж, багаж, багаааааааааааааж....
Не ми е било толкова щастливо, че заминавам на някъде НИКОГА...
Утре най-после ще видя брат ми и евентуално братовчедка ми...Не съм ги виждала от толкова много време..Особено кака..Обичам да прекарвам време с тях двамата..
Ииии остават само 5 дена..![]()