.
Затворена тема
Страница 156 от 288 ПървиПърви ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 876 до 3 900 от общо 7188
    anonymous708973
    Guest
    С Чачо съм се яла доста пъти след като сме се запознали. С Влади също съм се яла, впрочем, при това публично, а сме изключително близки. Дълъг пост не е равно на смислен пост. На Чачо ферманите винаги ми е кеф да ги чета, Аурис обясни изключително добре защо. На Мила (jghgh) също! Не ме мързи да чета дълги постове. Мързи ме да чета ТВОИТЕ дълги постове, защото нямат причина да са дълги, понеже не носят нова информация и не са структурирани.

Няма да се притесня, че пред мен стои човек с 10-години отгоре на моите в случай, в който тези 10 години не значат нищо. С удоволствие ще ти заявя същото, което и Маги. Не съм ти оная пикла, дето е избягала в кафенето/бара, че да ме сравняваш с нея. Аз имам топките да си кажа мнението и на живо.

По темата: Притеснено ми е, изпитите наближават. Днес много голям камък ми падна от гърдите, много съм щастлива, че иначе сериозно щях да го закъсам. Утре с тая презентация не знам как ще е, дано ми се оправи гласът, че гаргите са направо мелодични в сравнение с мен.
    Сефте имам повече пари в сметката отколкото мислех, голяма новост е това. Ще има за всички подаръци значи, даже и сама ще си самоподаря няколко готини нещица.
    ЧОРАПКИ за гушкане РУЛЗ!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някойтам Какво значение има дали е на 17 или не незнам си колко ? Може и на 50 години да е и пак да си е пикла.
    Седял пред нея човек 10 години по-голям от нея и това какво значение има ? Точно никакво
    Това ще е вече наистина последният ми пост.Действително има много млади хора надраснали годините си.Но е и въпрос на възпитание държанието към по-големите.Тия двете "с топките" явно толкова им е възпитанието и мама и тати не са ги научили на обноски.Запознали се с някои и друг батко и се взели за супер вървежните мацки.Ма то да беше само при тях де.Нали в днешно време така е модерно.А мен въобще не ми дреме как ще ме възприеме някой си непознат префърцунко дето като съм започвал да се уча още се е чудил дали да излезе отнякъде или пък не.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Лафа е, влизал им е кур неколко пъти между краката и се вземат на сериозно..
    Поне така съм чувал..

Са к'во няа ли да се трепете?

Ина и Маги, ко ти скочат, ще те счупат бтЛ..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Провокатор такъв.
    Наистина ама вече наистина няма да отговарям,но не можах да се въздържа.
    Най-много да ми счупят тоягата и да си спукат топките.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Смешко.

Имам точно 3 неща да свършва за даскало и не мога да седна да ги напиша. Мързеливо ми е. Тоя месец ми е най-натоварения откъм социални събития. В петък ще се събираме момичетата и трябва да готвя. Гаджето в неделя има рожден ден и се очаква семейна вечеря. Следващата събота организира купон. После, майчинското тяло идва на гости и се очаква ресторант с приятеля ми и семейството. После Коледа в нас, и Коледа в него. После Нови Години навсякъде.

Бррррр!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Много я обичам, днес си напазарувах много неща и за мен и за нея.. и подаръци и све..
    Обожавам си я каква ми е прекрасница и как се усмихва сладко... брр..
    Живота е невероятен с манджите на майка!!!!
    А скоро ще опитам и от нейното готвено!!!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще изтрещя вече. С нетърпение чакам четвъртък следобед, когато най-сетне ще мога да си отдъна за кратко.
    Маса студ е в тая квартира, не се издържа. Искам на топло вкъщи.
    Осъзнавам, че само се оплаквам напоследък.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Едно никакво. Толкова много неща има за вършене, не съм вдигнала поглед от монитора, а на края на работния ден пак съм до никъде. Ако се поукротят няма да е зле.

Може би "празниците" няма да са толкова зле колкото очаквах.

Искам, но не сега. Имам нужда от още време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Живота е невероятен с манджите на майка!!!!
    :д Като оргазъм са, така ми ги описа.

По темата: Вече не ми е много готинко. Някак си пак летните спомени ме заляха. Безсилието, което чувствах тогава, вината... Страхотно е, че той иска да ми помогне, даже много. Понякога обаче си твърде разбит, твърде уморен от простотии. Трябваше ми това кафе с приятелка, казах си почти всичко, останалото не мога. Знаех, че е била в подобно положение, даже и по-зле, но без подробности. Научих се как да я разпознавам. Мисля, че е страхотен човек. Двете може да не се виждаме със седмици или месеци, но разговорите продължават оттам, откъдето са свършили. Обичам такива приятели.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    пълен та*ак
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    а кака ви Виоленца не пише грамотно , дори когато се опитва. Бахти , в Пловдив не ми бяха казали , че си била такава гадна злобичка.

Опре ли работата до правопис, всичко ми е ясно. И, впрочем, много грамотно пиша даже, точно тук не можеш да ме пипнеш. Пробвай пак.

Уморена съм и искам почивка, която скоро явно няма да получа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Скучно ми е, Calculus 3 не ме радва днес и искам да си ходя. Професорът също е скучен и всички просто гледат как да избутат последната седмица. Имам доста неща за правене, но 0 мотивация, просто не се виждам как ще го свърша всичко това, и може би това ме отказва въобще да започвам. Последна седмица и след това 1 месец почивка!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох...

Много мога да напиша, но няма.

Искам смяна.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Сякаш всичко наоколо е нищо и трябва да започна да строя от нулата, а даже нямам гаранция, че ще го докарам и наполовина толкова добре, както преди да бъде нищо.

Добре го обясних. :Д

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф нямам думи...Не се разбирам...За пръв път просто не знам какво чувства и искам. Хем искам да я поканя, хем знам, че е твърде вероятно да не се получи нищо, хем искам все пак да рискувам, хем не искам за милионен път да се повтори същото както преди. Обмислям го прекалено, а трябва да е просто...а сам си го правя сложно и объркано...

А щом в youtub-a съм стигнал вече до еvanescence, значи се чувствам много зле...
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 12-03-2013 на 22:06
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, бе, точно така. Аз контактувам с хора минимум 3 години по-големи от мен, той ще ми говори. Питай Валдес или DarkTemplar дали се сдухах, предвид че са ти набори.

Много говориш, малко знаеш. Имаш ли път към София лятото, пиши. С удоволствие ще ти заявя на живо какво леке си.

Дотук съм аз.
    2 Ини са прекалено много за този свят. :О
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Deadlock
    Аз се чувствам добре! Много по-добре мина от очакваното!

Не мога да се съсредоточа над нищо за повече от 7 минути, нещата драстично се влошават напоследък, мислех си че съм го надраснала, но май само така съм си мислела. И с четенето/писането нещата не вървят кой-знае колко добре, нека кажем, че това е от влошаването на времето. Не искам да почвам пак с лекарствата

anonymous708973
    Guest
    Холи, с дислексия ли се бориш?

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    2 Ини са прекалено много за този свят. :О

Как е да го видя в 7.14 сутринта и да се разкискам доволно :д

Засега ми е добре, ама след един час като се изправя пред 30 човека да им бърборясвам на родния език по тема, от която не разбирам особено, ще видим как ще е. Дано не си проличи... много. И дано не се разкашлям като идиот.

Мега фен Аватара на pandabear
    обожавам сутрешната вана ;3 и след нея кафето и хубавата музика... (((: обожавам факта, че го имам. Щастлива съм. това, от което се нуждая най-много и постоянно, са огромни дози от него. и усмивката. и погледа. и прегръдките. Всичко. довечера ще се кефим на лъка на Катнис. запазихме най-добрите места ;3 ще си взема и желирани бонбонки. мхмммм... <3

много мисли са ме налегнали. взех доста важно решение. и знам, че няма да съжалявам. също така започнах да си правя равносметка за почти отминалата година. честно казано съм доволна. важен фактор затова отново е той. даже една от причините тази година да я поставя в графа "добри", е неговата поява в живота ми.

записах се за предварителните. спокойна съм за тях, защото материала си го знам перфектно. като си взема заплатата трябва да започна да обикалям за коледни подаръци. абе, прекалено ми е коледно. постоянно сънувам някакви зимно-коледни сънища... :Д искам МНОГО сняг. и докато вали ние да сме на топло, и да си рисуваме, да си четем, да гледаме филми, да сме си само двамата заедно... ((=

обич... обич everywhere.
    Последно редактирано от pandabear : 12-04-2013 на 08:02

Удобрили са ме за социална помощ! Аааааа умирам от кеф!
    Би трябвало да получа две плащания до края на седмицата. Което значи, че може би ще имам пари да отида в Полша. Върви ми днес. Сега и изпита трябва да взема.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Коледа, Коледа, Коледааааа!
    Чувствам се пълна с енергия и готова да се захвана с дневните си задължения.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на tori
    Хем ми е кеф, че имам неочакван свободен ден, хем нещо сякаш не е наред. Все едно нещо не е на мястото си. Странно е.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Туко-що разбрах че на два отдела от фирмата са им намалили заплатите с 50 процента,т.е. от дължимите две заплати те ще получат само една!!!А това са отделите,които работят най-много и заради които шибаната фирма си печели милионите!!!Напускам без да ми мигне окото.Как може да има такива хора,обяснете ми?Можеха да отидат до майната си на почивка и да си купат още 4 чисто нови коли,но не могат да ни изплатят това,което сме си изработили?????????А какво да направим ние като те са подкупили цялата местна власт?Няма незаменими хора....

anonymous708973
    Guest
    Купих си елхичка!! Суперкрасивичка е, само остава и да си я украся!
    Захващам счетоводството, само да си ми дадат речника и ще е песен. Ебаси мотивиращото е - библиотека с 450 места се пръска по шевовете, всеки нещо учи, обяснява си, пита, решава. Не знам къде другаде може да се види това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си