- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
малко по малко започвам да се разпадам.. май. ставам толкова изолирана, вече буквално най-близките ми мога да ги видя само на екрана и дори не мога да ги докосна.. де'а и тия разстояния :с
а вкъщи не мога просто, вече.. 6 години? откакто просто изгубих желанието да споделям важните за мен неща, нищо необичайно.. обаче е някак егоистично от нейна страна да ми вика, че не споделям, а когато все пак, въпреки че знаех какво ще последва й казах примерно, че се виждам с него какво стана?? нарече ме курва, любовчийка като така омразната ми баба и че ще стана като нея майка на 18 ахаха
поне си запълвам листа с неща, които съм преживяла тази година :д не че се чувствам по-добре така, но.. може би по-късно ще осъзная, че всичко е за добро
Добре ми е, оправихме всички бъркотии, свърших си работата за днес и утре до Варна![]()
Понякога не можеш да я спреш. Аз си изстрадвам всичко винаги, не знам как да се изолирам от лошото. Колкото и да се занимаваш с други неща, колкото и да държиш ума си зает с различни мисли, винаги ще дойде някой час от денонощието, когато просто тъгата ще достигне до мозъка ти и ще осъзнаеш какво си изгубил. Обаче това е час от процеса, така че.. искаш или не минаваш през него.
Предполагам си права. Аз лично си го крия, кътам си го в себе си, но загася ли лампата вечер, главата ми се изпълва с толкова много мисли, че заспивам чак на разсъмване. В интерес на истината вече нямам какво да му кажа, защото всичко сме го изприказвали, искам просто да се изтегнем на нашето си място, да се гушнем и да си мълчим. Когато се прибра, очаквах да се разрева, а аз... аз дори не успях да осъзная какво става около мен в първите трийсет секунди. Само му се хвърлих в ръцете и дотам. Оттам нататък почти не помня какво е ставало около мен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мда, в един момент просто бях оставила нещата ей така, не мислех за най-прекрасния Мечо на света, но после си дойде, гушкаше ме, разказваше ми разни работи, щипех му огромните бузи, хилех му се като идиот. За петнайсет дни свикнах с него и сега пак трябва да свикна без него. Пък най-кривото е, че знам, че И той се чувства така, но нямам възможност да направя нищо. Съответно и той я няма тази възможност. И хем гледам са не показвам, че ми е зле от липсата му, но той пак го усеща. Все пак се познаваме достатъчно добре.
Ооо, най-сетне ще се видим, нямам търпение да го нагушкам.![]()
Иначе добре съм, понаспах се, пих кафе... доволно.
tori, всичко ще се оправи, you can't have a rainbow without a little rain hugs
Он: somersby с лед + климатиче, еххх райййДоволно ми е от покупките, винаги ми оправят настроението, никога няма да ми омръзне да пазарувам, само кинти да има ;D
cuz I swear, I don't care ... ;]]
^^ LDR е най-кофти нещото, което може да си причините.
Аз със сигурност няма да повторя такова нещо отново.
Мисля, че имам нужда от психолог. Пак рев за нищо.. Не искам и да говоря с никой от приятелите ми.
Пак се почва антисоциалния ми период май. Хубаво, че поне ще се разсейвам на работа.
Трябва да се запозная с някой нов човек. Искам нещо ново... това е.
*сън*
Интереса се губи, ако не се поддържа. Ама каквото е. Този път съм пас. Имам си лоши спомени от много участие и то точно миналата година по това време, но втори път до там да падна няма да си позволя. Така че, каквото иска да прави, аз само ще отговарям на действията.
А с нея се убеждавам за пореден път, че не може да се говори. Чудя си се защо въобще се опитвам. То все аз ще съм кривата.
Приготвям се и излизам. Днес ще бъде epic! Трябва да бъде! Големи надежди имам, но дано да се оправдаят.
Ужасно грозни изказвания в темата .
Он- Цял ден се занимавам с котето много е сладко и те 5 мата са страхотни .
Mн е смешно, сцепих се.
По темата: мисля, че бавно, но сигурно, почвам да губя интерес...Всичко ми се отщя, нито му пука какво мисля, нито какво се случва покрай мен, нито нищо... за какво бяха тия съобщения в стил "мисля за теб" и после ебаси нелепия игнор. Чувствам се тъпа някак си... споделям неща, важни за мен, а не получавам адекватна отсрещна реакция, защото, моля ти се "гледам Малкълм" или и аз не знам к'во си.. И те така.
![]()
^м, нали, винаги можеш да се отъждествиш с някой от героите
универсален е
абсолютно
бтв ето ти поздрав http://youtu.be/IcoqJCJlHbQ :д
Последно редактирано от galaxy29 : 08-14-2014 на 13:01
1 час седя на терасата и само 1 човек видях, който не беше с кола или колело.
Много хубаво, аз ще съм втория. Настройвам се психически за тоталното преваряване, изпържване и изгаряне навън. Дано до 18:30ч. да захладнее поне с 1-2 градуса, че ще пукна. Най-късно ще трябва да изляза в 19:00ч., а едвам се наслушах колко опасно горещо е навън.Особено за шматки като мен, които са решили да вървят на майната си, защото не им се дават пари за таксита. Епа, нека. Заслужавам си.
Чудя се дали да осъзнаеш, че си в депресия, автоматично изключва възможността да е депресия.
'Щото имам чувството, че баш натам отиват нещата. Тъпо ми е, неудволетворено ми е, по цял ден се търкалям в леглото и гледам филмчета... Като добавим и несметните количества сладко и цигари, както и факта, че не ми се мърда наникъде... Нещастна съм, това е. От доста време е така. Преди търсех причина в друг, обаче се оказва, че причината е в мен. И не знам поради каква причина съм нещастна при положение, че всичко се подрежда идеално и би трябвало да съм щастлива. Обаче не съм. Попаднала съм в някаква много тъпа емоционална дупка и колкото и да полагам усилия да додрапам нагоре, изобщо не ми се получава.
Ебаси.