.
Затворена тема
Страница 11 от 367 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 9154
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Тори, не знаеш къде ми бъркаш с тези писания. Същото ме очаква и мен и ... свива ми се сърчицето.
    Не си позволявай да стигнеш докъдето и аз, само това мога да кажа като съвет.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Ани Хоанг
    милата що са и офъкали така бретона

Мега фен Аватара на Dagichka
    малко по малко започвам да се разпадам.. май. ставам толкова изолирана, вече буквално най-близките ми мога да ги видя само на екрана и дори не мога да ги докосна.. де'а и тия разстояния :с
    а вкъщи не мога просто, вече.. 6 години? откакто просто изгубих желанието да споделям важните за мен неща, нищо необичайно.. обаче е някак егоистично от нейна страна да ми вика, че не споделям, а когато все пак, въпреки че знаех какво ще последва й казах примерно, че се виждам с него какво стана?? нарече ме курва, любовчийка като така омразната ми баба и че ще стана като нея майка на 18 ахаха
    поне си запълвам листа с неща, които съм преживяла тази година :д не че се чувствам по-добре така, но.. може би по-късно ще осъзная, че всичко е за добро

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не си позволявай да стигнеш докъдето и аз, само това мога да кажа като съвет.
    Тори, Тори... то не е до позволяване...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Добре ми е, оправихме всички бъркотии, свърших си работата за днес и утре до Варна

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Тори, Тори... то не е до позволяване...
    При мен е, защото аз позволих на тъгата да ме обземе и разяде. Ако бях ебала майката на всичко както другия авер, всичко щеше да ми е добре. Ама... пуста простотия.

Мега фен Аватара на Colouring
    Понякога не можеш да я спреш. Аз си изстрадвам всичко винаги, не знам как да се изолирам от лошото. Колкото и да се занимаваш с други неща, колкото и да държиш ума си зает с различни мисли, винаги ще дойде някой час от денонощието, когато просто тъгата ще достигне до мозъка ти и ще осъзнаеш какво си изгубил. Обаче това е час от процеса, така че.. искаш или не минаваш през него.

Мега фен Аватара на tori
    Предполагам си права. Аз лично си го крия, кътам си го в себе си, но загася ли лампата вечер, главата ми се изпълва с толкова много мисли, че заспивам чак на разсъмване. В интерес на истината вече нямам какво да му кажа, защото всичко сме го изприказвали, искам просто да се изтегнем на нашето си място, да се гушнем и да си мълчим. Когато се прибра, очаквах да се разрева, а аз... аз дори не успях да осъзная какво става около мен в първите трийсет секунди. Само му се хвърлих в ръцете и дотам. Оттам нататък почти не помня какво е ставало около мен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    При мен е, защото аз позволих на тъгата да ме обземе и разяде. Ако бях ебала майката на всичко както другия авер, всичко щеше да ми е добре. Ама... пуста простотия.
    То си е до характер и нагласа. Някои неща просто трябва да бъдат изживяни/преживяни.
    И между другото, има истина в клишето, че с времето минава. Без значение за какво си говорим
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Мда, в един момент просто бях оставила нещата ей така, не мислех за най-прекрасния Мечо на света, но после си дойде, гушкаше ме, разказваше ми разни работи, щипех му огромните бузи, хилех му се като идиот. За петнайсет дни свикнах с него и сега пак трябва да свикна без него. Пък най-кривото е, че знам, че И той се чувства така, но нямам възможност да направя нищо. Съответно и той я няма тази възможност. И хем гледам са не показвам, че ми е зле от липсата му, но той пак го усеща. Все пак се познаваме достатъчно добре.

Ооо, най-сетне ще се видим, нямам търпение да го нагушкам. Иначе добре съм, понаспах се, пих кафе... доволно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, в един момент просто бях оставила нещата ей така, не мислех за най-прекрасния Мечо на света, но после си дойде, гушкаше ме, разказваше ми разни работи, щипех му огромните бузи, хилех му се като идиот. За петнайсет дни свикнах с него и сега пак трябва да свикна без него. Пък най-кривото е, че знам, че И той се чувства така, но нямам възможност да направя нищо. Съответно и той я няма тази възможност. И хем гледам са не показвам, че ми е зле от липсата му, но той пак го усеща. Все пак се познаваме достатъчно добре.
    Тея шибани разстояния са нещо мега криво... мразя ги повече от комунистите и евреите, взети заедно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    tori, всичко ще се оправи, you can't have a rainbow without a little rain hugs

Он: somersby с лед + климатиче, еххх раййй Доволно ми е от покупките, винаги ми оправят настроението, никога няма да ми омръзне да пазарувам, само кинти да има ;D
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^^ LDR е най-кофти нещото, което може да си причините.
    Аз със сигурност няма да повторя такова нещо отново.

Мисля, че имам нужда от психолог. Пак рев за нищо.. Не искам и да говоря с никой от приятелите ми.
    Пак се почва антисоциалния ми период май. Хубаво, че поне ще се разсейвам на работа.
    Трябва да се запозная с някой нов човек. Искам нещо ново... това е.
    *сън*

Супер фен Аватара на mayaaa
    Интереса се губи, ако не се поддържа. Ама каквото е. Този път съм пас. Имам си лоши спомени от много участие и то точно миналата година по това време, но втори път до там да падна няма да си позволя. Така че, каквото иска да прави, аз само ще отговарям на действията.
    А с нея се убеждавам за пореден път, че не може да се говори. Чудя си се защо въобще се опитвам. То все аз ще съм кривата.
    Приготвям се и излизам. Днес ще бъде epic! Трябва да бъде! Големи надежди имам, но дано да се оправдаят.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Горещо, морско , такова някакво. Недоспало, ама се преживява. Поздрави от горещ Созопол . мяуууу :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ужасно грозни изказвания в темата .

Он- Цял ден се занимавам с котето много е сладко и те 5 мата са страхотни .

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Ани Хоанг
    милата що са и офъкали така бретона
    Mн е смешно, сцепих се.

По темата: мисля, че бавно, но сигурно, почвам да губя интерес... Всичко ми се отщя, нито му пука какво мисля, нито какво се случва покрай мен, нито нищо... за какво бяха тия съобщения в стил "мисля за теб" и после ебаси нелепия игнор. Чувствам се тъпа някак си... споделям неща, важни за мен, а не получавам адекватна отсрещна реакция, защото, моля ти се "гледам Малкълм" или и аз не знам к'во си.. И те така.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Трябва да се запозная с някой нов човек. Искам нещо ново... това е.
    намекваш ли ми нещо?

.
    гледах closer
    точно като алис се чувствах тогава
    когато ме поиска отново, вече беше прекалено късно и не чувствах същото

^м, нали, винаги можеш да се отъждествиш с някой от героите
    универсален е

^м, нали, винаги можеш да се отъждествиш с някой от героите
    универсален е
    абсолютно

бтв ето ти поздрав http://youtu.be/IcoqJCJlHbQ
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-14-2014 на 13:01

Мега фен Аватара на xoxi
    1 час седя на терасата и само 1 човек видях, който не беше с кола или колело.
    Много хубаво, аз ще съм втория. Настройвам се психически за тоталното преваряване, изпържване и изгаряне навън. Дано до 18:30ч. да захладнее поне с 1-2 градуса, че ще пукна. Най-късно ще трябва да изляза в 19:00ч., а едвам се наслушах колко опасно горещо е навън. Особено за шматки като мен, които са решили да вървят на майната си, защото не им се дават пари за таксита. Епа, нека. Заслужавам си.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Чудя се дали да осъзнаеш, че си в депресия, автоматично изключва възможността да е депресия.
    'Щото имам чувството, че баш натам отиват нещата. Тъпо ми е, неудволетворено ми е, по цял ден се търкалям в леглото и гледам филмчета... Като добавим и несметните количества сладко и цигари, както и факта, че не ми се мърда наникъде... Нещастна съм, това е. От доста време е така. Преди търсех причина в друг, обаче се оказва, че причината е в мен. И не знам поради каква причина съм нещастна при положение, че всичко се подрежда идеално и би трябвало да съм щастлива. Обаче не съм. Попаднала съм в някаква много тъпа емоционална дупка и колкото и да полагам усилия да додрапам нагоре, изобщо не ми се получава.
    Ебаси.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    абсолютно

бтв ето ти поздрав http://youtu.be/IcoqJCJlHbQ
    аууу :Д много ми харесва таз песньовка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си