- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
защо сънувам него.. че и на всичкото отгоре като станах и си отворих фбто ми излезе, че си е качил снимка и ох то каква, как може да е толкова прекрасен... и в същото време такъв гъз, не не, повече няма да се занимавам с него, прекъснах нещата още преди 2 седмици вече, това беше трябва да се примиря :д
като си гледам снимки от преди 4-5 години се садвам колко съм била слаба, как можах да се освиня така..
Уф мно работа мно нещо.. Ама смях става.. АЕ да излизам в обедна, че ми писна..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
пораснала се чувствам.
(днес) по хубав начин.
сънувах най-прекрасния сън в последния промеждутък, в който спах. ма така е. на някой отвън телефона му ше звънне, ше си говори на висок глас. мисля, че показах среден пръст на баба ми, когато ме викна да закусвам :Д бях сънена, не помня. та сънят - самотен остров есте, аз, той и френдчетата, само аз женско есте, нежен и горещ пясък, кристално чиста вода, наоколо всичко девствено. и тъкмо да настъпи...кулминацията, хах, алармата ми звънна. ехаааа, още ме държи онова гъделичкащо чувство. ш го скъсам ( :
иии само аз ли имам някво като алергия щом се събудя? неспирно кихане, течащ нос... адски досадното
Изключително властен, понякога откровено не ми позволява да имам мнение, различно от неговото, трябва да се уча да правя всичко по неговия начин и определено не ми е във възможностите да го променям. Затворен е в себе си, почти не споделя и аз още не съм открила правилния подход към него.
правилния подход![]()
Чудя се дали да не си легна мъничко да поспя... нещо хич нямам апетит едвам изядох два-три залъка, а в главата ми е страшна каши, изпитвам ужасно противоречиви чувства
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Като на 20,същото като на 19.
Той снощи така ме изненада, определено не го очаквах. Адски миличкия ми е! Обичам!
maDamn
Абсолютно това е подходът към такива. У лево.
Не знам за какво мислиш да го ползваш, де, ама ако е за връзка, най-приятелски ще ти дам непоискан съвет и ще ти кажа да бягаш надалече. Точно тия, дето са вечно прави и много властни, са такива големи комплексари, че на теб ще ти излезе през носа.
Хапнах, завъртам два телефона да си организирам разкрасителните процедури и захващам пак учебника. ТРИ ДНИ. 3*24+0.5 часа до полета. (Йес бе, мога да смятам!)
Измореноооо.
4 часа сън, 5 часа ходене без спирка...
Лягам на дивана в хола и дано поне успея да почета малко, преди да се отнеса в друг свят!
Ок, нека отменят празненството само защото не искам някакъв мърльо, който за нещастие ми е роднина, да е там. Защо ли да ме питат кой да е там, не е като да е моя рожден ден.
https://www.youtube.com/watch?v=TLRb9NqvixA Най - хубавата песен за майката! Всеки път като я чуя си мисля, че като майчината обич друга няма!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
От вчера насам имам чувството, че умирам... Как успявам винаги да лепна нещо баш когато най-не трябва?! Меко казано ме е яд... :@
Недей де, спокойно сега. Гледай си здравето и не се тормози за глупости.
ОН: Мен ми е криво, мършаво такова. Разсополивих се нещо, крака ми тръпне от задника чак... Къф рожден ден ще правим, не ми е ясно. Нещата са толкова уредени, че нямам идея. Освен тва и за друго ми е криво, що ми трябваше да се самонавивам за некви неща?! Пффф... Разтревожено ми е за него също така, бих била по-спокойна ако нещо друго се обърка ама чак така... Уф, дано с еднаквата си изкараме добре двете пък квото ще да става.
Как се забатачииих... Отказах уговорка, за да си направя друга уговорка и накрая от хиляда плана и идеи за доизкарване на лятото, съм на нула.Никакви планове, никакви уговорки, пълен минус.
Много ме е яд, че се прецаках така. Зарязах си питомното, за да гоня дивото(образно казано). И понеже съм много яка, сега ще си доизкарам лятото в нас, с епизодични излизания за цигари/сладко, тук-там някое кафе или да си лекувам депресията с шопинг терапия. Ебахти. Не си го представях така. Ама се случи. От два стола - на земята, защото съм "оправна" и "организирана".Ще си понасям последствията сега, няма къде да мърдам. Буквално.
Тия приказки, че "ще видим" и "нищо не се знае", "остави ме да помисля и да организирам всичко" ги знам. И не ме успокояват изобщо. Знам си, че пак ще остана излъганото патенце. В случая - забилото от скуката в града патенце.![]()
Направо съм си патка, ама...Лошо се издокарах, яд ме е.
Да не говорим пък, че съм настинала и ту се оправям, ту пак съм като парцал.
И някой ми е изял шоколадовите лакомства, направо ще го изкормя. Не ми се ходи в тая тъмница до магазина, тъкмо се прибрах и разпускам. Оф.
Много тежък ПМС карам.![]()
Иначе си купих много хубави неща, даже и пари ми останаха. Обичам така. Качествени, страхотни и ми останаха пари. Чудничко. Поне едно положително нещо тоя ден.![]()
Как да му обясня на тоя човек, че не ме устройва да съм му приятелка?
^Еми игнор съм засега. То не виждам кво да отговоря на "песента, която ми прати, е много яка" и дори си я поства, ама като го питам "не съм ли достатъчна причина да дойдеш до София", вика "не съм казал това". Е а к'во казваш, майка му стара, кажи НЕ, толкова ли е трудно.