.
Затворена тема
Страница 66 от 367 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116166 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 9154
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Днес беше хубав ден! Което отдавна не се е случвало!
    беше по-хубаво от рождения ми ден дори..
    Имен ден, а доооста хора се сетиха за мен ^^ Якичко ми е ..
    Училище е едва 3ти ден, а вече ми се плаче
    Ко да прайш докато свикна с тая тегава обстановка ще е така...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на leadyflame
    Превъзбудено ми е, мисълта си не мога да съсредоточа... нищо, нека за сега блуждае, после ще я постегна в една посока.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ей така се чувствам https://www.youtube.com/watch?v=pg6mNe_aEbI Да беше една, ама при толкова много боклуци даже не може да ми се доповръща. Ебати симпатягите. Не било честно. Ще им кажа аз кво не е честно. Не е честно всички жени да са курви, ей тва е наистина кофти. Преди време открих билярда като отлично средство за концентриране и потискане на напрежението. Човек не е способен да направи сложен удар, ако не се владее. Е, днес всеки нито един малко по-сложен удар, който изисква добра концентрация и спокойствие на духа, не ми се получи. Малко остана да захвърля проклетата щека към някой ъгъл. Имам нужда от нещо, а този път и Бушът няма да ми помогне

Мега фен Аватара на tori
    Точно когато си помислих, че вече няма нужда да си мъкна захарчета по джобовете, и пак се разтреперих. Вече съм уморена, което значи, че съм се оправила. Иначе съм много надъхана и мотивирана да уча, вероятно заради класния, който обещава, че при последователно и сериозно учене, ще достигнем наистина много добри резултати на матурите по БЕЛ. Иска ни само концентрирани, сериозни, мислещи и слушащи го. Надявам се и учителя ни по география да успее да ни надъха по тоя начин и да сме доволни всички. Окей, нека говоря за себе си, щото по-голяма част от класа ми са с география, щото решили, че е по месно - мен само „взет“ не ми се нрави за момента, съжалявам. Мъничко обаче ми е притеснено за изпитите юни месец по професията, но и там ще оправя нещата. Някак. НО ми се учи. Надъхана съм до мозъка на костите си.
    Освен това ми се живее. Излиза ми се, бе! Ама много! Искам да се срещам с хора. И съм постоянно гладна. Само се чудя дали е просто възход или някакъв бек-ъп на Тори от преди две години. Каквото и да е обаче, ще си имам едно на ум. „Няма винаги да е така.“
    Последно редактирано от tori : 09-17-2014 на 21:50

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ебахти лайното, не да каже да не го занимавам окончателно, ще се възползва от моята слабост, която към момента е само към него... днеска на ударен ще го играе, ами къде са ти ташаците бе, бахти....

Супер фен Аватара на weheartiit
    Имам ужасно променливи настроения ,абсолютно всичко ме дразни и всички
    са ми криви.Да идват вече тея женски проблеми и да се свършва,мразя го тоя период.

Супер фен Аватара на per-dead
    Най-сладката болка. ^^
    Заболя ме ръката от говорене по телефона с Него. Обожавам гласа му.

anonymous708973
    Guest
    Някакъв пич идва при мен във фитнеса:
    - Здрасти, как сме?
    Аз (осъзнавам, че явно се очаква да го познавам и решавам да продължа диалога): Добре, мерси, ти как си, какво правиш днес?
    Той: гърди
    ...
    Той: Абе, имам чувството, че в тоя фитнес половината са на стероиди.
    Аз: Що бе, кой например?
    Той: Ми, ей оня пич с белия потник.

Аз (мислено подскачам, правя задно салто, изтупвам се, бия си два шамара, придобивам сериозен и небрежен вид): Това е приятелят ми, пие само аминокиселини.
    Той: Приятелят ти... въй, въй. Окей, хубаво, аз продължавам, приятна тренировка. (омита се)

ХАХАХА.

Доволно ми е, подредих, влизам за душ и го чакам. Ще перем и сушим по никое време и пак няма да се спи, ама нейсе. Очаква ни страхотен уикенд!!! Усещам как ще опаковам 3/4 куфар багаж!
    Той се е загрижил за срещата с майка, ама мъжки го прикрива, хахахахха :д Ще го изям.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ много сладко

Подредих си стаята най-накрая и ми е перфе! Изглежда още по-голяма от колкото е принципно. Ако някой, свикнал да си живее в нормални стаи я види, сигурно ще ми се изсмее, ама в сравнение с всичките кибритени кутийки, в които съм била до тоя момент, тая си е направо палат
    Не мога да разбера тая моя пуста родителка - като не се обаждам - що не се обаждам, реша да си излея емоциите - чакай, чакай, че гаджето звъни, айде чао. Снощи много ме натвари и пак аз излязох виновна - що съм била такава егоистка?! Ми ок, ама ако реша да си изключа фейсбука, да си сменя номера и никога повече да не вляза в скайп, какво ще прави?! Бля.
    Той много много ме зарадва днес като ми се обади! Развълнувах се, защото не го очаквах, говорихме си толкова дълго, направо ми стопли душичката. Чак ми стана гадно, че го наредих снощи.
    Очертава се страшно busy year, нямам време да ходя по тренировките на спортните клубове, които исках да запиша, какъв късмет всички да се падат в дните, в които по цял ден имам лекции! Уникално, братче, ама поне почвам фитнеса и йогата.
    Добре ми е. Много ми е добре.
    Имам два-три липсващи елемента, но усещам, че и това ще си дойде на мястото скоро.

Беше ужасна една седмица, имах чувството, че никога няма да свърши.
    Полетът ми към България беше отвратително дълъг, беше студено в самолета, на летището в Амстердам се държаха лошо с мен и заради тази грешка в паспорта за малко и да ме върнат. Пътуването между София и Пловдив имам чувството, че беше безкрайно, а реално не ни е отнело повече от 2 часа да минем това разстояние.
    Всичко ми се видя толкова сиво и мрачно и хората всички намръщени. Улиците тесни, дупки, кал, изпоизцапах си всичките обувки.
    Влизам аз в един магазин и от вратата няма "Здравейте, как сте?" ами направо едно намръщено, грубо "К'во ще искаш" много интересно какво ще искам в магазин на хранителни продукти В един друг пък магазин продавачката ме преследваше навсякъде, явно начина ми на обличане не и се е сторил надежден и реши, че съм влезнала да крада, ама съжалявам, но в наше село не съм свикнала да слагам нещо различно от тениска, къси панталони и кецове, когато ходя да си пазарувам, няма да се променям за една седмица.
    Приятелите и тях никакви ги няма, не стига, че не се бяхме виждали от 5 години и постоянно ми мрънкаха колко много искали да "се прибера да се видим" ами и едва отделиха 1 час, ама не, те са заети, кого иначе ще снимат в "Galaxy" ако те си губят времето с мен. Много разочарована останах. Не съм очаквала всички да си захвърлят работата и да отделят време на мен, ама поне като си казал нещо го направи. Или да бяха поне честни, да ми кажат, че не им се ще да се виждаме, а не аз с толкова лимитирано време да седя и да ги чакам те да си отворят свободен час, понеже от купонясване не им остава време.
    Поне успях с много зор да си оправя всичко, което ми трябваше. Служителката в общината разбира се се държа отвратително, та доста се разправяхме. И до София чак ми се наложи да ходя, ама поне паспорта ми е нов и всичко е както трябва. Не че ще го ползвам някъде, но все пак. Счетоводителката, с която се срещнах също си позволи да ми държи тон, все едно, че услуга ми прави и няма да и платя за свършената работа. Това, че приличам на 16 годишна, не означава, че наистина съм, а и да бях, все тая. Като цяло пълно с невъзпитани хора.

Бабите и дядовците поне са добре, доста са поостарели, ама то не е като да съм очаквала нещо друго. Полетът наобратно беше ад, изпуснах си единият самолет и трябваше да седя 8 часа в Амстердам на летището, като за капак сега се оказа, че и единият ми куфар за изгубили, но вече нямам сили да се разправям за каквото и да било. Ако не се намери до 2 седмици, поне ще ми платят.

Чувството да съм си вкъщи е просто невероятно!

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^олеле какъв кошмар, нямам думи просто познато ми е, сестра ми мина по същите мъки и то даже тогава нейния полет го отмениха първия ден (беше зима), а на другия ден след като излетя пък в Амстердам отмениха полета и беше някъв ад.

хохо излезе ми програмата за семестъра, някво вълнуващо ми е, само четвъртъкът е ад от 11 до 5 без почивка, ама ще търпя :д
    нямам думи колко се разочаровах, като видях стефо (уош мс) да влиза в тая простотия вип брадър, ама явно и той го е закъсал за пари, кво да се прави.. трябва да спра да си губя времето с телевизия и интернет, че като ме подпукат от другата седмица свят ще ми се завие и ще рухна :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз (мислено подскачам, правя задно салто, изтупвам се, бия си два шамара, придобивам сериозен и небрежен вид): Това е приятелят ми, пие само аминокиселини.
    .
    Чаааааааааааааааааааакай малко. Пие само аминокиселини или само за това знаеш?
    /Щот обикновено се съчетават с глутамин/л-карнитин/креатин/протеин/ретаболил, че дори и метан, а може и стероиди..
    Не се заяждам просто казвам.. Може да си ги съчетава с добавка ;д

Аз съм на работа и заспивам, ще умра.. деа.. толко да ми се спи не е истина..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Само това пие наистина

Добреее, забравих няколко неща, та ще се връщам до вкъщи
    За три дни взимам 4 чифта обувки + маратонки. Така де, избор да има
    Такъв ми е грижовен и винаги измисля решение на проблема, какъвто и да е. Изпитвам истинско задоволство при общуване с отговорни хора <3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Хм ясно и странно.. Не виждам нужда и смисъл да пие само това, но той си знае явно.. / не се заяждам просто ми беше интересно../
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    По-добре ми е, едно такова пооочти оздравяло. Най-после е излязла датата на единия изпит, дано скоро се появи и другата, поне човек да си направи плановете, ако не друго. Ако и той не се беше разболял всичко щеше да е перфектно, но мда... остават само 96 дена докато си дойде, малко нали
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Незнайно защо се събудих в 6:30 сутринта, наспана и ми се приходи на работа ще почакам да ми мине, ако не стане- ще отскоча до там да ги видя поне

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    неспокойна, след вчерашния разговор... трябва да се отпусна, наистина и да дам всичко от себе си, дано не е твърде късно..
    не че е кой знае какво, ама не искам да съм губеща отново
    иначе днес ми е свободно, задълженията ми са само приятни и свъразани с мен :
    лакиране, оправяне на коса, допрочитане на книга, гледане на филми, мързелуване, хранене ии такива все хубави..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Доволно ми е, даже много, даже почти съм изключила, че след 10 дни пак трябва да оправям документи и да ходя по институции
    Само вижданки, коктейлчета и хубаво време, чувството да станеш и да знаеш, че нямаш ангажименти, а можеш да си останеш в леглото да гледаш сериал, е неописуемо.
    дано по- дълго ми се задържи настроението )

Мега фен Аватара на Colouring
    Изморена съм! Трите обикаляхме супер много, колкото просто да се намираме на приказка и междувременно да свършим по някоя полезна работа. Утре и тя заминава и е много странно, че няма да се виждаме в следващите месеци. Години наред не сме били разделени за повече от седмица, пък и в училище прекарвахме по цял ден заедно, а след това и навънка пак с компанията. Хм, абе, хубави работи са това, дано там да й е прекрасно!
    А аз си изкарах отделените снимки във фотото. Подменям стари(не в буквалния смисъл) предмети из стаята си, сякаш това би ми помогнало... Нищо, не е лоша идеята.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Подаръкът му хареса. Много, много, много се радвам. ^^ Като се върне в Димитровград, ще му е доста тежко, много ми е мъчно. ;/ Поне ще се види с майка си, което го прави доста щастлив, миличкия. <3 Нямам си и на идея кога ще го видя, това зависи напълно от него, но се надявам да е мноооого скоро. ;/ Знам, че и той иска същото, но не може да си претупа работата все пак. А като си дойде, ще го гушкам много, много, много и няма да го пусна чааааак до другата година по това време. ;3 Много се радвам, че все пак реши да остане тук. ^^

А аз съм капнала от умора. Първият ми учебен ден беше колкото приятен, толкова и изтощителен. Надявам се да успея да заспя по-рано днес и утре да съм по-бодра.

Радвам се, че я видях. <3

Супер фен Аватара на Deadlock
    Panther, pics or didn't happen

Мега фен Аватара на babity
    Оф... пак изядох света. Нищо.
    Една вечер вкъщи, ебахти и кефа! Жалко, че няма да има мръвка за мен и тази вечер, но аз съм въоръжена с търпение и рано или късно ще се случи. Пък и не е и толкова на зор работата.
    От една страна не ми се ходи утре пак в тоя бар, а от друга искам да си разкарам перфектната визия под носа му, да си прави оценка на личните загуби де... и така и не мога да взема решение к'во да правя точно...
    Ох, как ще се наспинкам тая вечерррр!

добре съм обнадежден в настроение за нови запознанства

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ъх, мнооого съм уморена. от сутринта досега съм все навън. и все пак, това момиченце така ми стопли сърчицето. <3

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    И Валентин ли е почнал да пие такива боклуци? Бахти, само аз съм на бананови шейкчета .

Приказно се чувствам, като в онея приказки, които не бива да се четат на малки деца преди лягане. За себе си мога да направя едно обощение, с колите и жените или имаш късмет, или нямаш. С вторите не ми върви, определено. Как не комуникирам с едно нормално хубаво момиче, не знам. Дали другите мастии са се усещали, че отношенията ми с тях зависят изцяло от състоянието на връзката ми, също не знам. Криво ми е много и съм в гадното състояние на неприкрита агресия и неприязън към всички, жестоко кофти момент. Ебати, трябваше да си остана в Русия. Всички поне знаем кво ще стане в петък. Макар че едва ли след това ще отида на умрялата конференция.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 09-18-2014 на 19:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си