- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ама, ама аз от магазина ще си купя готварско.... Био 100% арганово масло 250 мл е 15 евро, така че ме съмнява да има силикони вътре. Пък и бях хвърлила око на етикета, всичко си му беше наред. Масла, ако искам да са качествени, си ги купувам все от био частта на супермаркета, никога козметични. Аз почти никога не слагам масло на изкъпана коса, така че бих го ползвала за маски, за лице и за тяло.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хаяши, четох, че има разлика между аргановото масло за козметични цели и това за готварски.
Разликата е, че това за кулинарни цели се прави от печени ядки, може би за да има по-приятен аромат, а и вкусът вероятно е друг. Това за козметични цели е от сурови ядки. Hayashi имаше предвид, че когато нещо се продава като био ХРАНА, няма как да навреди на лицето и косата ти, докато при козметиката има доста псевдо био, органик, натурал и тем подобни етикети.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Aз имах предвид, че след като са различни, може да има причина за тази разлика и да не са заменяеми (отвъд козметичните добавки химии). Не знам. Твоето разяснение за разликата не помага :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.fashiondays.bg/media/prod...044/zoom_2.jpg Бихте ли носили такива?
Правим тока черен и обувката кожена, но като силует бих.Всъщност си търся нещо подобно, но във вид на ботуши.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Във Флавия съм виждала такива, само че малко по-ниски и без връзките.
Мисля да си направя домашен make-up remover от масло и мицеларна вода (на Микса, чакам майка да ми донесе). Какво масло мога да добавя? По-вероятно е да намеря готварско, тук козметична био секция не съм видяла.
Примерно авокадово?
Хидратация й трябва на кожата ми през зимата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-27-2014 на 10:52
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това питам точно - какво готварско масло може да ползвам. Зехтин имам, разбира се, ама все пак :д
Знаете ли от къде мога да поръчам такъв модел блуза? Тази скъпа ми се вижда. :/ :д http://www.hm.com/bg/product/27955?article=27955-A
някой засичал ли е туй 'герданче' някъде по магазините?
имам такава гривна от дете, една приятелка ми я подари, ама искам и герданчето, гледам много яки комбинацийки стават с него
преди бяха хит <3
от лъки бой ми се падаха (не съм мъжкарана, просто нямаше лъки гърл тогава ;/)
JoLLiE92, купи ли си радиатор ;д за да препоръчаш, че замръзвам след тези дъждове...
^ Димитровградския пазар (ама не знам дали все още е така оживен..)