- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Сега, ако си навия на пръста да отделя 10 минути да измия пода и банята...
бейби, няма да се отчайваш. Риби и Овен не са идеалната от астрологична гледна точка двойка, ма още не сме се избили.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ей така:
Начих се да дишам под вода. Да броя до хиляда и две, без да спра. Да ходя по границата на собственото си търпение. И да уважавам чуждото уединение. Да си засмея най- гръмко, когато най-много боли. Да пия до дъно, когато най- силно горчи. Да изпълнявам обещения. Да се извинявам без вина. Няколко думи на китайски. И как да премълчавам, за да съм „добра“. Да не задушавам събеседника с твърде много излияния. Да живея често само от сантиментални подаяния. Да изслушвам до края приятел в беда. Да не се сърдя на неискреността. Да се къпя, когато е нужно, в суета. Още, още… като цяло много неща. Да снимам с развалена камера. Да се връщам, щом е нужно, сто пъти назад. Да се отчуждавам, но и да прощавам на най- заклетия си враг. Да сънувам, се научих, с отворени очи. И когато ме забравят, да не ме боли.
И кое бе най- трудно ли?
Да свикна може би с това… че може да постигна всичко, но няма да те има, за да ти го споделя.
Овни и с Везни не се разбират, а уж трябва да има някаква пламенна връзка. Докато сме на темата и аз да си навра нослето дето не ми е работата.
Как пък и двете сме в един и същи период. Как? Мъжките да се хванат в ръце (визирам само тези, които са такива, другите не-такива да не се обидят!) и да решават какво искат. Не сме си били пасвали, не искали еди-си-к'во 'щото на оная им работа тей скимнало (образно казано). Абе питате ни какво искаме от вас, казахме ви, даваме всичко от себе си, после пък не получаваме нищо.
Когато започнем да казваме това, което не ни харесва, примерно че все едно е връзка, ама нещо от сорта на куче с каишка и ги държим насила едва ли не. Накрая излиза, че не си пасваме (повтарям се, не ми пука), че сме на майната си и не можем да отделим 20лв. за газ/бензин/квотоетам да дойдем поне 1 път в месеца и да се видим или другия вариант да се приберем от работа и да се пооправим малко да излезем за 15 минути да се нагушкаме и нацелуваме и после да се наспи като пич без да ни е кофти и на двамата, че не можем да се видим. Не мога да ви разбера. Тя също не може. После казвате, че женските били неориентирани. Да бе.
Тая книга толкова пък да ми напомня на него. Разплаках се снощи, то това е от цикъла, ама исках тия сълзи да са от мислите за него сякаш. По-добре щях да се почувствам. Как да е, чета си я, интересна е. Мързи ме повече, щото не е търпимо с болки в целия корем да се мъчиш да четеш книга на български, пък камо ли на друг език.
Днес мисля да не правя нищо и да спя. Само да спя. И да ям. И да гледам корейски драми, щото отдавна не съм. Problem solved! Само трябва да се натъпча с хапчета иначе ще пукна преди да съм си легнала даже.
Една хубава новина повече, за първи път от месеци не съм повръщала заради шибания цикъл. За първи път не ми е толкова лошо. Обаче стана редовен, това ми харесва още повече.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 09-28-2014 на 13:07
*сън*
Готино беше определено, а битката беше изключително оспорвана.. Много БОЛИ! За 25 битки съм умрял 3 пъти, два от хед шот и веднъж с 3 изстрела в тялото..Но пък аз бях на рампейдж моуд, с тези хед шоти.. Играх и със снайпер и с тактическите.. Ако не бяхме с човек по-малко ги биехме със сигурност..
Тя умря 5 пъти и се отказа.. 2 пъти взех флага и веднъж бях last man standing. Отборите бяхме супер равностойни.. накрая за жалост ни биха с 1 победа 13 на 12, но следващия път ще ги бием!
Massacre, маркерите бяха доста стабилни, 40 изстрела за 7 секунди.. Взехме разновидни оръжия.. 2 снайпера, всеки с пистолет, останалите с тактическите и по един с помпа на отбор. Терена беше семи-ърбан-семи-форест. Доста добре е направено, радвам се за цялата организация! МНОГО БОЛИ, МАЙКА МУ ДЕЙБА. Другата неделя пак! Тоя път ще ида с камуфлажа и протекторите, дори и с кубинките се подхлъзвах! Изключително съм доволен..
До сега толкова добър ден не сме правили.. Ся излизам до фитнеса, къпя се, хапвам и заминавам към щаба, че има работа за вършене, а неделя приближава. Един куп глупости са ми на главата.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-28-2014 на 13:42
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това казвам и аз. Във всичко 'що съм изчела пишат, че овен и стрелец просто е най-най-най- доброто. Даже съм срещала суперлативи дотолкова, че да изкарват стрелец-овен по-добра комбинация от стрелец-стрелец. Но на практика... буу хуу!
Иначе... овен с асцендент лъв. Как е?
Депресирвам се. Как за нищо време пак станах такав високопланиски нерез просто не ми е ясно. От утре почвам известната диета с ябълките. Ама без ябълки. И определено без секс.![]()
Aко ще и дa ме пребие от бой не променя фaктa че е боклук
С кой ъкъл идвa у домa и ми тегли косaтa ,пaк ще се жaлвa в полициятa.Нещо много смел стaнa,дa не се нaлaгa дa го събирaт нa пaрчетa кaто се зaнимaя с него.
Най-накрая да мога да преглъщам нормално!
Ама още ми е объркано, бе. А той вече не съм сигурна, че го осъзнава. Не, че не съм му го казвала, но... Meh. Утре ще се видим за повече от 15 минути, нааааай-накрая! А какви ли ги е измислил?Изобщо, ама изобщо не ми е приятно да ми правят много изненади и подаръци, но признавам, че ми е много любопитно какво ще "намеря" във вторник.
И пак, и пак се връщам към онзи момент, много давам да го изживея отново!
След година предимно с АЕ ми идват малко нанагорно всички входни изведнъж, но се преживява. Ся ще се мотивирам и ще седна да уча! Обещавам!![]()
Аз един стрелец имам в живота си и даже за аверче сложно го понасям, кво остава за гадже. Начи става тъй, че той е мега нахъсан да учи и простотии НЕ му се правят. Въобще.
Ей ся се прибрах, хапнах и уж щях да излизам ма нъцки. Пфу. Поне си пийвам кафенце и ще се натъпча с пуканки пък квото ще да става.
Аха, да, и аз туй викам.
Лелеее, супер много научих днес, главата ми ще гръмне. И такива красоти стават с тези tool-oве. 6 часа съм се занимавала с това, а ми се сториха като половин. И аз се чудя защо майка ми ми мрънка, че цял ден не съм станала.А щях и да снимааам.
Утре за пръв път ще карам етика и бих казала, че съм малко притеснена след нещата, които той ми наговори за госпожата. Дано поне част от тях да са пресилени.![]()
Да ви се похваля и на вас, че си взех и двата изпита и вече съм си нормална четвъртокурсничка, йеййййй)))))
Днес излезнах и с двете си най-добри приятелки едновременно, не ми се беше случвало от толкова много време, толкова е хубаво когато сме заедно... С него пък сме напълно единодушни за близкото бъдеще и се надявам нещата да ни се получат както ги искаме, доволна съм!
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Честито на гостоприемничката на дявола за изпитите. :33
Искам на лекции! Но се разболявам и се притеснявам, имам рожден ден в петък, не трябва ;(
Омг, ногу яко ми стана като разбрах, че вече си има нова приятелка и е щастлив. :33 След кръстосания разпит разбрах бая неща, при това интересни. И за него, и за себе си, и за връзката ни. Желая им много любов и много щастие. Освен това реших да дам шанс на другото момче да стигне до мен, даже го насочих в правилната посока за действие. Ако си изиграе картите правилно, може и вече да не е вечния самотник, който би убил за капчица любов. Ама тоя път няма аз да съм инициативната, няма да се старая аз да се пласирам. Нека той да застане на челна стойка, така или иначе аз не съм тая, която е готова да проси любов, както и не съм тая, която си е навила на пръста, че ще спи с него/ще му става гадже. Молим, нека си имаме уважението.
Належах се и се наспах днес, успях да си завърша сезон 10 на The X Factor и дори наваксах с 11тиОчертава ми се много кратка работна седмица, а тя пристига във Вторник. Надявам се добре да си прекараме, имаме само 3-4 дни на раположение да я разходя по магазини, както и някои туристически атракции наоколо.
Мислех си, че 400 страници История е дебел учебник - сега имам 800 икономика и 1100 математика, за която се надявам, че няма да бъде взета цялата. Но пък иначе съм доволна.
Мотивиран съм, изключително мотивиран. Нищо не може да ме спре (освен хеликоптер апачи) Чувствам се изморен, а трябва да излизам, но това не ми пречи. Ще изкарам и този ден, ще тренирам и така. Волята е като мускул.. тренира се, налегнах си парцалите и успях да започна един процес на изграждане на желязна воля.. Кръв, пот, сълзи - но успех! Каквото е необходимо, колкото е необходимо, където и когато! Мотивиран съм, т'ва е.. така се чувствам.. адски мотивиран...
Хора правете каквото ви се прави, щот живота е прекалено кратък за да чакаме до утре. Всичко се прави днес на момента! Иначе ебем ти живота, ебем ти характера.
https://www.youtube.com/watch?v=kKXTFJV-S1o
Излизам по задачи...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I feel you, bro, дет' се вика :д
Всяка малка победа е крачка напред. Вчера еееееедвам се закарах до фитнеса, няма такъв мързел. Ама пък съм тренирала добре, имам мускулна на Д-то и краката :д
Каза ми, че определено съм изглеждала по-тренирана! *съншайн емотиконка*
Айде сега да запишем една голяма победа, а именно мотивационно писмо. На немски, щото по ирония на съдбата никакви думи на английски не ми идват в момента, дамн :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-29-2014 на 09:38