.
Отговор в тема
Страница 319 от 436 ПървиПърви ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 951 до 7 975 от общо 10898
    На мен изобщо не ми беше достатъчен, въпреки че съм с мазна кожа. Може би съм сложила много малко.

Мега фен Аватара на 102
    ох момичета не знам вече какво да правя с този мой целулит
    нещо да ми препоръчате

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ох момичета не знам вече какво да правя с този мой целулит
    нещо да ми препоръчате
    и с него си сладък

Мега фен Аватара на galaxy29
    знаеш ли как ще се махне
    КАТО СПРЕШ ДА ХОДИШ ПО ДРУГИ ЖЕНИ

някой разбиращ може ли да ми каже колко зле е този крем за ръце? :д

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetyl Stearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-6, Ceteareth-23, Paraffin, Hydrogenated C12-18 Tryglycerides, Cera Alba, Stearic Acid, Petrolatum, Juice, Trideceth-9, Bisabolol, Dimethicone, Allantoin, Retinol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium EDTA, BHT, Phenethyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, Methylisothiazolinone, Parfum

Този крем има всички видове парафин. о.о;; По-голямата част от предните съставки са разни синтетики. И ме съмнява да е много подхранващ.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

така и подозирах, благодаря ти! на Билка е кремчето иначе, само мирише хубаво :д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Хаяши, ще ми препоръчаш ли околоочен крем?
    И другите могат да предлагат. :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ На мен Калпазанка (май) беше ми препоръчала на Decleor, така и не си го взех, но и от др места чух, че е хубав.

Някой такъв цвят сенки, може и в палитра да е, пак ще ми излезне по- евтино :Д десния..

Мега фен Аватара на Rabalka

Hayashi, съставът на този крем добър ли е? Става въпрос да го ползвам локално на пъпки и петна. Беше наистино страшно евтин и не можех да не го купя. http://prikachi.com/images.php?images/421/7699421S.jpg

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Хораа, имате ли някаква идея като си тренирам, дали трябва да пия протеин? Казаха ми,че нямало смсл щот съм момиче а и отслабвам, а той помагал за качване. Отделно искам да се стегна, тренирам си, правя кардио, но просто имам доста мазнини за горене,особено по ръцете. Някой пил ли е Л-карнитин?

IvetoG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Хораа, имате ли някаква идея като си тренирам, дали трябва да пия протеин? Казаха ми,че нямало смсл щот съм момиче а и отслабвам, а той помагал за качване. Отделно искам да се стегна, тренирам си, правя кардио, но просто имам доста мазнини за горене,особено по ръцете. Някой пил ли е Л-карнитин?
    Който ти го е казал ама грам не разбира.... Част от процеса на отслабване е тренировки плюс хранителен режим богат на белтъци и с минимално съдържание на мазнини и въглехидрати. Ако тренираш интензивно ( повече от 4-5 пъти седмично) протеин би ти свършил отлична работа за възстановяване и повишаване на мускулната маса, а колкото по - голям амускулна маса има човек толкова повече мазнини е способен да изгаря. Относно втория ти въпрос пила съм Л-карнитин . Върши работа горе долу, но не очаквай чудеса. И да знаеш,че върши работа само ако тренираш.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Някой да има идея от къде мога да си купя/поръчам тази рокля: http://prikachi.com/images.php?images/311/7701311j.jpg ?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Някой да има идея от къде мога да си купя/поръчам тази рокля: http://prikachi.com/images.php?images/311/7701311j.jpg ?
    Сериозно ли показваш снимка на няква рокля и питаш къде да я поръчаш ?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    A ти сериозно ли искаш да се дразниш с мен? Ако не знаеш отговора, просто си замълчи...или това не ти е в природата? Нека ми отговори човек, който знае нещо по въпроса, а не човек, който очевидно скучае и се заяжда с хората, скрит зад аватар и прякор.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на galaxy29
    прилича ми на черен чаршаф, увит около тяло

Голям фен Аватара на Lourenço
    ^^ Ама нищо не се вижда..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DidKa* Виж мнението
    Някой ползвал ли е шампоан на Dove ? или Pantene?
    Точно тях ползвам в момента. Т.е. свърших Дав и сега съм с Пантен. Доволна съм доста всъщност. От Дав май повече. Този с жълтите бонбонки (?!) отпред, май с арганово масло е. На Пантен също с жълтите бонбонести неща отпред. Много се чудех дали този (който май е за увредена коса) или един друг, който е с прозрачна консистенция, едно момиченце в ютуб много го хвалеше, та може и него да пробвам, но като цяло от тези две марки съм доста доволна. И особено след като доста се разочаровах от Гарниер във всичките му форми и цветове (за шампоаните говоря).
    От белия Палмолив с маслина също съм доволна, но се чудя след Палмолив-а какво да си взема. Някой ползвал ли е шампоаните на Нивеа?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Когато си прави кола маска махат ли се и космите около ануса?

Знаете ли г/д колко калории се изразходват при 30м. Въртене на велоергометър?

Някой може ли да ми препоръча хубаво балсамче за устни, което да ги хидратира и омекотява? И също така лепенки за черни точки, които наистина действат.
    Последно редактирано от Almond : 11-05-2014 на 06:48
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Hayashi, мога ли да те помоля да отделиш време и в един пост да напишеш някои доста вредни съставки в козметиката, както и такива, които е хубаво да ги има?
    Мерси

Можели да ми препоръчате някоя основа за грим, bb, сс крем :Д
    Мисля, че имам някаква алергия към коректорите за лице, там където сложа и след половин час-час ми се появвяват малки пъпчици, пробвах веднъж фдт сякаш след като го махна имам червени петна по лицето... не съм сигурна дали имам алергия, защото все пак това си запушва порите и от него предполагам се получават пъпки :Д :Д :Д
    Може ли да някои да ми обясни за основата за грим, това един обикновен крем ли е или прилича на тези бб, сс кремове :Д съжалявам за тъпите въпроси :Д
    Ако може препоръчалите някои хубав бб или сс крем :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Almond Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча хубаво балсамче за устни, което да ги хидратира и омекотява?
    Leocrema - тъмносиня опаковка. Преди беше Nivea Classic Care.

Dollie,
    ако целта ти е отслабване, протеин наистина не ти трябва. Не претендирам да разбирам, но смятам, че IvetoG греши - не концентриран протеин помага за възстановяване, а аминокиселините - тях ги има и на хапчета, и като течност. Спортувай си, прави HIIT и не се бой, резултати ще има
    Вече за L-Carnitin не знам, сякаш това повече има смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си