.
Затворена тема
Страница 136 от 367 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 9154
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цецо спри се, че пак ще се превърнеш във форумната атракция. Явно не се усещаш, че всички ти се смеят на глупостите. Просто стига си си набивал филми и излез от въображаемия свят, в който живееш.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    И ми е непонятно как ви харесва да се нареждате така постоянно, дори и на шега да е, ама какво ли разбирам аз. Както и да е.
    ти нямаш въображаем любим нищо не разбираш от тези неща

Супер фен Аватара на shmatarok

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    А пък ние сме супер лигави :/
    най-честото е милобебе, а котето е малкобебе
    иначе хънибу, сладко бу, милобебепухче
    ужас

Утре пак съм на оглед, не съм чак толкова хайп, но пък мястото е вълшебно <3
    Точно в частта, която искам да живея завинаги.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Официално обожавам мастика и узо.
    Вчера мастика, днес узо. <3
    Хаяши винаги ще я обичам, че ме светна за този лек. А пък и е вкусно. :д

Мега фен Аватара на 102
    с водица

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Цецо спри се, че пак ще се превърнеш във форумната атракция. Явно не се усещаш, че всички ти се смеят на глупостите. Просто стига си си набивал филми и излез от въображаемия свят, в който живееш.
    Не че нещо, ама ти като какъв се изживяваш, че да му казваш как да си води връзката? Какъв въображаем свят? Какви филми?
    Разбирам да се беше разписал за чувства, ама човекът обясни за обръщенията към приятелката си. Кой си ти, че да твърдиш, че "пухче" е по-"нормално" от "змия"? И какво изобщо значи нормално?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    За съжаление знам повече неща за него от теб, о защитнико на невинните.
    Също така никъде не съм писал за "по-нормално" обръщение. Когато се обръщаш към някого трябва да го прави с подобаващия респект. Всички, които наричат "половинката си" змия или подобни, дори на шега, са ми противни.
    Последно редактирано от SonataArctica : 11-26-2014 на 23:30

Мега фен Аватара на 102
    не че нещо ама ти какъв се изживяваш

Мега фен
    щраус - с разликата, че главата му е в гъза

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ти като какъв се изживяваш, че да му казваш как да си води връзката? Какъв въображаем свят? Какви филми?
    Разбирам да се беше разписал за чувства, ама човекът обясни за обръщенията към приятелката си. Кой си ти, че да твърдиш, че "пухче" е по-"нормално" от "змия"? И какво изобщо значи нормално?
    Ако ми каже пухче, ще я лежа..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    За съжаление знам повече неща за него от теб, о защитнико на невинните.
    Дали?
    Ама чакай малко, НА ТЕБ са ти противни.
    Точно за нормално обръщение говориш а.к.а. име или от по-обичайните любовни такива. На база какво решаваш, че обръщението "змия" е израз на липса на респект, м? Направи ми списък с изразяващите респект имена, щото за мен да обезобразиш такова красиво име като Георги - например - с Гошо трябва да е подсъдно. Да не говорим колко мъже съм виждала, които наричат половинката си "пиле" или "коте", ама при първия скандал захващат да я плюят пред половината град. Та, от тая гледна точка - как обръщението е гаранция за респект?
    Аз се обръщам към половинката с "какавидка" понякога. Като се замислиш, какавидата е някакъв си червей там, нали? Няма особено респект. Само че зад това обръщение се крие достатъчно наши си неща и история и не виждам как страничен човек би успял да ги прецени. Да не говорим колко си нагъл просто да му коментираш поста и да напишеш +Жалък си". Наистина ти липсва възпитание.
    Очаквам да ми обясниш къде видя филм в конкретната ситуация. Че Анархито е малко филмар, всички можем да се съгласим, но един интелигентен човек би съумял да прецени дали точно сега, в момента е във филма, когато той далеч не се е отплеснал да говори как "ше се ожени, щот ей така" или как брат му е идиот, щото има много претенции, пък "колите той ги е купил", а говори за факти - тоест, обръщение към приятелката си. Та, слушам отговор на двете удебелените - ако пак ще ми бягаш по тъч линията и няма грам да се замислиш върху поста ми, не губи своето и моето време и не ми отговоряй.

По темата: Не успях да стана за това право, ама пък се наспах и бодра захващам финансите, след като си оправя стаята и си направя набързо разкрасителните процедури^^
    Направо нямам търпение да минат изпитите, че да имам малко повече време за всички любими неща. И хора! ^^
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-27-2014 на 07:11

Добре да предположим, че ти нямаш грам мъжко самочувствие и достойнство и ще търпиш да те наричат бамби (примерно), аз не желая дразни ме, лигаво е, не съм на 15, не ми харесва, не ми е приятно и прочие, тя също реагира така на най-миличките и то защото погледнато отстрани е противно двама "Възрастни" (макар да сме на по 20) да се лигавят така... "Зайче, айде на кафенце." - "Добре, патенце миличко айде" - *повръща*...
    Предпочитам да ми каже.. "Ей смотан ако не дойдеш с мен на кафе, довечера ще "те накажа".. примерно..
    Или пък да си говорим по телефона с часове.. (имайки предвид, че живеем заедно).. Къв е смисъла?
    Много мразя някой да ме бави (особено заради лигавщини) - обажда ми се, казва ми к'вото има, приключва с едно кратко обичам те и т'ва е.. не 15 минути да ми се врича в телефонна любов и да ми обяснява, че съм "бамби" -__- (МАЛЕ Т'ВА КОЛКО МЕ ДРАЗНИ НЕ Е ИСТИНА )..
    Ако си мислиш, че наричайки я змия (примерно) не изпитвам респект към нея.. жестоко се бъркаш..
    Същото е и като тя ми казва козел (примерно)... Просто това е нашият начин за игра на думи един вид ирония на другите, за да се усетят малко... щото много ме дразни, като излезем на кафе.. на всяка втора думичка да чувам..
    "Миличко" "патенце" "бебенце" "пиле" разбираш ли, че те говорейки си един с друг, само това използват.. не може просто да каже "подай ми сандвича там" - трябва да е "патенце ще ми подадеш ли сандвича миличкото ми" и отговора не е "добре", а е "разбира се пиленце сладко, ей сегичка" *повръщ" - Това е нон-стоп!
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    довечера ще "те накажа"
    *кахъм*пенисколан*кахъм*

извинявам се, нещо ми е лигаво

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    *кахъм*пенисколан*кахъм*

извинявам се, нещо ми е лигаво
    Ще я изхвърля от нас като мокро коте..
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    18 години бойкотирах кафето. :Д Ама се предадох накрая. Но поне го пия без захар и мляко, че тогава щеше да е пагубно. :Д

Дойде времето да се концентрирам върху нещата, които имам да правя, и да оставя всичко друго на заден план. Имам много сериозна дилема за университетите, която трябва да реша. Имам време, разбира се, но искам решението ми да е обмислено и да е правилното, поне за този момент. Тъпо е, когато точно тази специалност няма един учебен план, който да се припокрива напълно с очакванията ми и изискванията ми, но в крайна сметка това е моят избор, да остана да уча тук и ще се справям с условията, които ми се предлагат. Тъпо е и че подхождам с такива предразсъдъци към съответния алтернативен университет, в който специалността пък ми допада много повече като идея, като реализация на идеята не съм сигурна, че е идеална, но не знам. Много въпроси с неизвестни засега отговори. Имам единствено отговор на въпроса защо се отказах от медицината + защо искам да се занимавам с това точно, което е прекрасно всъщност.
    Последно редактирано от Naive : 11-27-2014 на 08:48

anonymous708973
    Guest
    Наив, имам няколко познати в България, които записаха алтернативни университети, които уж нямат добра репутация, но са повече от доволни. Комичното в страната, както и сама вече си забелязала, че така наречените реномирани университети всъщност са с безумно остарели похвати, а новите, които все повече се доближават до западния модел и предлагат иновативни възможности на студентите си, пряка връзка с бизнес средите и опции за неформално образование, с което да допълниш своето, са с кофти имидж. Не говорим за право и Бургаски свободен .
    Не знам кой точно алтернативен университет визираш, но за твоята специалност може би ще се окаже по-добър вариант. Можеш да си попишеш с Пирина, примерно, тя може да ти разкаже за НБУ. Nomnom ще ти е още по-полезна, все пак е в исканата от теб сфера.
    Възможности бол, само човек да си отвори очите.

Иначе добре дошла в клуба, аз кафе пропих на навършени 19 години и сега, ако не си изпия следобедното, просто ме търси заспала в лекцията :д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    абе... да ви питам... вие секс не правите ли? че като гледам какви сте избухливи и кисели всичките...
    оня не харесвал да му викат "пате", предпочитал "педераст"... другият го напада, щото първият се взима за много badass и накрая се появяват и адвокатите на двете страни и всички са по-най-прави...
    вънка е толкова студено, я си направете по един чай от мента и отивайте да правите секс...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Кафето е любов, кафето е живот. На ден мога да ти пия по триста, но все пак се ограничавам някак. Иначе си го обичам със много захар, както майка ми казва „живота ми е достатъчно горчив, за да пия кафе без захар“.

Иначе сега ми е студено такова едно, мисля да перна един стоплящ чай и да припадам в леглото. Никога не спя с грим, но тоя път ще се наложи, защото просто нямам сили да трия. Днес никакво мърдане от нас не планирам, на когото му трябвам - знае къде живея. Освен това си имам буркан Финети, който седи неотварян и плаче тъжно.

Едит:
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    вънка е толкова студено, я си направете по един чай от мента и отивайте да правите секс...
    Мееееееентааааааа. <3333333

Мега фен
    абе... да ви питам... вие секс не правите ли? че като гледам какви сте избухливи и кисели всичките...
    како, хайде да ми оправиш настроението

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    како, хайде да ми оправиш настроението
    ако си опрял до мене, значи работата е сериозна...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    ще се наложи и до нас да дойдеш, че е студенко навън нещо

приготвил съм чайчето от мента, де :}}

Мега фен Аватара на 102
    оня не харесвал да му викат "пате", предпочитал "педераст"... другият го напада, щото първият се взима за много badass и накрая се появяват и адвокатите на двете страни и всички са по-най-прави...
    ахахахахахаха ! )))))

Пфу , как хубавко им го каза

Мега фен Аватара на 102
    каде са големите гарди на лиланда когато иска6 да се стопли6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си