.
Затворена тема
Страница 142 от 367 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 9154
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз съм установила, че много често мнението ми се разминава с рейтингите, които дават на някой филм. Не съм критик, затова обикновено казвам просто, че този или онзи филм не е за мен.
    Всеки сам си решава.
    Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав. Много по-често срещам филми които са недооценени обаче. Специално в imdb рейтинга не се формира само от критици. Специално в metacritic има 74 точки което е далеч от главозамайващ резултат, потребителският рейтинг там му е 8.5. Реалният imdb рейтинг за този филм е може би около 8.4-8.5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав.
    Ама чакайте. Аз не казвам, че филмите не са хубави. Казвам, че аз се разминавам с тях
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес още от сутринта раздавам лентички и презервативи, така че се чувствам длъжна да кажа и тук: бъдете съпричастни и правете безопасен секс!

Добре съм. Ама ме боли коремът. Яде ми се млечна салата. Нуждая се от повече сън.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав. Много по-често срещам филми които са недооценени обаче. Специално в imdb рейтинга не се формира само от критици.
    1. В imdb рейтинга се формира от Сульо и Пульо, всеки регистриран може да гласува, а големите студия дори си наемат хора за това. Резултата е, че филми с оценка над 5 са пълни говна и е пълна глупост въобще някой да обръща внимание.

За коментирания филм няма да отварям дума, защото съм виждал чалга клипове, които са с по-добър финален резултат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Днес още от сутринта раздавам лентички и презервативи, така че се чувствам длъжна да кажа и тук: бъдете съпричастни и правете безопасен секс!
    Като спомена това...Имам чувството, че от цял Бургас, само в нашето училище за първа година няма ни брошури, ни лентички, ни презервативи...Просто съм изумена.

Цялата мириша на парфюма му. И как няма? Не се пуснахме един друг през цялото време. Можех още с часове да седя така, но просто се налагаше да тръгвам. ;с Хрумна ми една страхотна идея, но не съм сигурна дали ще имам възможността да я осъществя. Ще е чудесно все пак. ;3

Аз пак тегля с 1.3, просто не мога да го търпя тоя бавен интернет. С баща ми проведохме следния разговор по-рано днес:
    -Ще говориш ли с Боби за интернета, че пак тегля с 1.3 вече 3-ти ден?
    -Че 1.3 е добре бе.
    -Как ще е добре? Хората теглят с по 10.
    -Кои хора?
    -Как кои хора? Нормалните хора.
    -А, ми хубаво, ще му звънна по-късно.

Още не мога да повярвам, че реагира така. :Д

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Като спомена това...Имам чувството, че от цял Бургас, само в нашето училище за първа година няма ни брошури, ни лентички, ни презервативи...Просто съм изумена.
    Имам някакъв смътен спомен, че сме в едно училище, лентички раздаваха третия час, а в началото на голямото раздаваха и презервативи и брошури отвън.

Като цяло ми е някакво никакво. Автоматично някакво. Абе, тъжно ми е нещо, не знам защо.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Яко ме тресе хормона. Тея хапчета са ужасни.
    Тъпча се с понички и мъфини и се опитвам да си чета материала, ама нЕма концентрация. Въпреки това в момента ми е адски забавно, сигурно от промишлените количества захар, които поех през последните два часа.
    Точно след седмица ми е първият изпит, почва да ме гони яко параноята, защо му трябваше да ми разказва оная легенда за замъка, амаха.
    Ох бе.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Да не казвам голяма дума, но... може би е Здравей, "Добруджа"! (инлове)

Многомного съм щастлива и въпреки че ще трябва да се налеят адски много пари не ми пука, мястото е прекрасно, апартаментът е просторен и има прекрасна тераса, която може би ще си направим още по-чудесна.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Отвратително, не е истина как прищявките на 1-2 човека могат да съсипят всичко. Хората са отвратително прости.

Мега фен Аватара на tori
    Студа ме изпива, студа е гаден, мразя студа. Тоооолкова ми е ячко в леглото с книжката или пред компа... :333333 Дори не искам да си помислям, че трябва да стана утре, да пия почти топло кафе в студена кухня, да се обличам и гримирам със замръзнали пръсти и да пропътувам замръзналия път към студеното училище. И после - обикаляне в студа, щото някой ме ползва за пренос на разни стоки. Примерно. Наистина много мразя да се занимавам да върша чужда работа.
    Ама сега ми е спокойно, след малко отивам да спя и ми е ухилено.

Мега фен Аватара на draid
    Днес едно момиче ми допадна доста и ми направи много приятно впечатление. Оказа се и с доста интересно име. Похарчих доволна сума пари което винаги съм мразел да правя, особено за плащане на такива неща. Не бях ял от обяд и се натъпках в 12ч с вредна храна, сега ще се положа да спя, че утре трябва да ходя до болницата. Чувствам се като цяло леко преял и леко уморен.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ама чакайте. Аз не казвам, че филмите не са хубави. Казвам, че аз се разминавам с тях
    Разбира се, всеки има предпочитания към дадени филми и т.н. Аз лично също не съм харесвал много прехвалени филми и съм намирал за добри, такива които са оплюти от масата. Това е напълно нормално, аз още в първият си пост ти казах, че това не е филм който ще се хареса на всеки въпреки високият резултат и много шум около него. (:
    Последно редактирано от draid : 12-01-2014 на 21:22

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Към себе си
    Когато си на дъното на пъкъла,
    когато си най-тъжен, най-злочест,
    от парещите въглени на мъката
    си направи сам стълба и излез.

Когато от безпътица премазан си
    и си зазидан в четири стени,
    от всички свои пътища прерязани
    нов път си направи и пак тръгни.

Светът когато мръкне пред очите ти
    и притъмнява в тези две очи
    сам слънце си създай и от лъчите му
    с последния до него се качи.

Трънлив и сляп е на живота ребусът,
    на кръст разпъва нашите души.
    Загубил всичко, не загубвай себе си -
    единствено така ще го решиш!

Дамян Дамянов

Мега фен Аватара на galaxy29
    не го понасям това мое минало, отвратена съм от него, срамувам се
    дори не е минало, щом като още съм погълната от него и ме раздира
    не е минало, а настояще
    не се чувствам добре в кожата си, не издържам даже
    и заради всичкия стрес и нездравословен начин на живот, имунната ми система е много отслабнала, не мога да се задържа на краката си, гаден грип ме хвана, скапана съм и се обезводних от сълзи
    хубавите години от живота ми са началните 5, докато баща ми беше жив, после само проблеми и тук-там някоя усмивка
    толкова пъти се опитах да се съвзема и нито един опит успешен, изморих се да се боря с безбройни проблеми, наистина се изморих, не намирам изход и ме е страх, и много ме боли от всичката тази тежест
    знам, че трябва да се отърся, да извадя положителното, а именно уроците, които ми е дала всичката тая чернилка, да се стегна и да започна на чисто, но ми изглежа недостижимо

нели, хубав пост

мел, успех и се надявам, че всичко ще е наред
    а пък на братовчед ми са му взели биопсия, защото травмата била от шест години, отккато катастрофирал, а тогава само счупена ръка му установили, възпалението станало огромно и освен от далака, му рязали и от стомаха малко и оттук и оттам, та заради голямото възпаление
    лекарите казват, че са почти сигурни, че няма да има лоши резултати, просто се надявам да е така
    и ми е истински герой бате, операцията е била много тежка и докторът също е герой
    и като цяло всичките ми близки искам да са добре
    искам и да се съвзема и да си ги радвам

и така... ;д
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-02-2014 на 01:34

Днеска и аз се чувствам тъпанарски. Баси гадното време е навън.

Цитирай Първоначално написано от tarikata_stoiko Виж мнението
    Днеска и аз се чувствам тъпанарски. Баси гадното време е навън.
    И аз така.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Между другото греша, това е правено и се прави.. (в ЦЕРН)
    Тъй, сферично си е и го знаят ;д А до сега е изобразявано като кръгла дупка (2д) вместо сферична дупка (3д)
    Тука леко заблуждаваш незапознатите.Червеевите дупки ги има само на теория засега,а за черните дупки има само теория какво представляват. В ЦЕРН червееви дупки не се и опитват да създават,защото според теориите за това трябва огромно количество енергия за да се отвори миниатюрна такава,а за дупка през която на теория да може да се мине и да е стабилна максимално дълго време (като изключим всички странични фактори) ще трябва да се използва може би цялата енергия на някоя звезда и то не за кой знае колко дълъг период от време.Ние толкова енергия на земята все още не можем да създадем камо ли пък за един експеримент.Според една теория при опитите в ЦЕРН с Големият Адронов Колайдер (LHC) по време на опитите и сблъскването на частици в него,може да се образуват черни дупки с големина много пъти по-малка от милиметър оставащи в стабилно състояние за много пъти по-малко време от 1 секунда

Виж за антиматерия например ако кажеш че е създавана и се създава в ЦЕРН макар и в много малки количества все още,но за сметка на това на много висока цена вече ще си напълно прав. Ако се създаде много по ефтин и ефикасен метод за създаване на антиматеирията и за съхранението и на земята вече може и да си помислим,че може евентуално да създаваме толкова огромно количество енергия на земята колкото ни е нужно за отварянето на черна или червеева дупка.Друг е въпроса,че неправилната или зложелателна комбинация на анти материя+материя може да осбоди такова огромно количество енергия,че да затрие земята и атомните бомби да са като някаква искрица.Някаде бях чел че с този метод от една ябълка може да се изкара толкова енергия,че да захрани един от най-големите градове на земята за около година или пък една кола за около 100 000 години.Та всяко нещо си има рискове,но за нещо такова сякаш първо трябва да сме намерили някоя друга планетка за експерименти и още някоя и друга за резерва.Сега най-големите заплахи са от атомните бомби.А я тогава си помисли за заплахата от анихилация на цяла държава или цяла планета.Да не говорим,че според теориите и голяма и стабилна черна дупка не е изобщо препоръчително да се създава на земята,защото ще изсмука всичко,а и има радиация.Ами ако и червеевите дупки се държат по подобен начин? Та така
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    Ох, такова главоболие имам тези дни. Време е да се наспя, да се хидратирам и да преборя синузита (съвети как?!?!).

Мега фен Аватара на 102
    имаше нещо над тенджера с гореща вода да висиш
    една приятелка ми даваше няква рецепта /която работела/
    довечера ще я питам за да съм точен

Град
    София
    Инхалационният ефект при мен действа за кратко, за съжаление.
    Иначе тенк ю, дано да ми е полезна. :Д

Тотално разбит и предаден ....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тука леко заблуждаваш незапознатите.Червеевите дупки ги има само на теория засега,а за черните дупки има само теория какво представляват. В ЦЕРН червееви дупки не се и опитват да създават,защото според теориите за това трябва огромно количество енергия за да се отвори миниатюрна такава,а за дупка през която на теория да може да се мине и да е стабилна максимално дълго време (като изключим всички странични фактори) ще трябва да се използва може би цялата енергия на някоя звезда и то не за кой знае колко дълъг период от време.Ние толкова енергия на земята все още не можем да създадем камо ли пък за един експеримент.Според една теория при опитите в ЦЕРН с Големият Адронов Колайдер (LHC) по време на опитите и сблъскването на частици в него,може да се образуват черни дупки с големина много пъти по-малка от милиметър оставащи в стабилно състояние за много пъти по-малко време от 1 секунда
    В Адронния Колайдер сблъскват атоми и се създава "анти материя" (божията частица), което всъщност е "енергия" (ако успеят да я задържат) като страничен ефект от огромното количество енергия се създават (отварят) миниатюрни wormholes (провери в интернет за телепортация) - щото да, вече е възможно да се телепортира (чрез червеев тунел), но за сега е само на ниво атоми.. Цялата идея на ЦЕРН е да се задържи стабилна антиматерия за двигателите Poseidon и Daedalus, които са само теоритични за сега, но се водят междупланетарни двигатели (на базата на дизайн на Айнщайн) най-прекият път от точка А до точка Б (както е обяснено и в Интерстелър) е не да се движиш в права линия, а да направиш дупка в пространствената линия (изобразена като плоскост, на която лежи всичко във вселената, защото пространството е измерение, както, времето, височината, дължината, ширината и прочие, тоест както всичко друго и това може да се огъва и оформя) и буквално пътуването ти да се скъси от години, до няколко минути (или още казано, HyperSpaceEngine - HSE) Ако успеят да задържат анти материя в големи количества стабилна (за неограничен период от време), ще можем да ходим до други планети и системи.. Просто въпрос на време е.. Друг е въпроса дали е правилно да се ебаваме с такова количество енергия.. :/
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    с нетърпение чакам дрейд да се включи /тъй, де - огромна вероятност има да е минал през цялата висша математика, вкл. линейната алгебра/ - голям смях ще пада като ви закоментира коментарите

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Е той сто процента е по навътре в нещата и може да ни обори половината простотии, които пишем.. ;д
    Но на мен теоритичната физика, квантовата механика (и подобни като цяло) са ми огромна страст и хоби и чета, когато и каквото мога, просто защото ми е наистина интересно.. И зяпвам много дискавъри и НГ като има нещо на такава тематика съм като залепен..
    Няма и сай-фай сериал, който да не съм изгледал поне по 2 пъти..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ох, такова главоболие имам тези дни. Време е да се наспя, да се хидратирам и да преборя синузита (съвети как?!?!).
    Синузит не се бори Най-доброто, което мога да препоръчам е нагряване. При мен има най-добър ефект. Можеш или да заковеш глава на парното Или правиш следното: в някъв плат, било то няква малка възглавничка или в чорапи, зависи какво имаш, слагаш морска сол. Тази въпросна възглавница я загряваш (аз го правя в микровълновата) за някво късо време и си я слагаш където те боли. Много хубаво влиза
    А ако е по-тежко възпаление без антибиотик за 10 дни не мисля, че ще се оправиш. (12~ години опит със синузит )

Град
    София
    Правя го това с морската сол, пак краткотраен ефект. Аз искам нещо трайно, коеот да ме държи спокойна поне цял ден/цяла нощ, защото понякога стигам до урбазон от неспособност да дишам. :Д
    Аз от 2 години съм с диагностициран синузит (алергичен, ама според мен вече нещата са по-сериозни, трябва пак да отида на специалист)... тази есен два пъти пих антибиотик. Нещо много ми рухна имунната система и този път синузита ми е по-тежък отвсякога. :д
    Последно редактирано от Naive : 12-02-2014 на 10:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си