- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Абе, някоя поливала ли си е косата с вода от сварена коприва? -.-
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не знам ама снощи един приятел яде джуркана коприва
/плешив е
аз никога не съм имала кремообразен, май е време да пробвам, че с тая суха кожа...
Много ще съм благодарна, ако някоя даде бърз отговор наистина^^
http://stil-mm.com/image/cache/data/...09-800x600.jpg
В София такива под 10лв виждали ли сте? На Илиянци има 100%, но ми е много далеч, а нямам идея къде да намеря по-евтинки..навсякъде 10+, а не ми се дават 15лв за нещо, което едва ли ще облека повече от веднъж ;d
Последно редактирано от lisi4ety : 12-01-2014 на 21:30
http://stil-mm.com/image/cache/data/...09-800x600.jpg
ух, дано така стане; от този имитиращ чорапи тип ;d
виждала съм в някакви магазинчета за бельо, обаче не знам по колко вървят
ти къде се намираш?
под 10 трудна работа, към 15 вървят, на Графа продават на Габриела и ще го облечеш повече от веднъж със сигурност![]()
Проверих си балсама на Neutrogena (nordic berry), няма никоя от съставките, които Хаяши изброи. Ще го ползвам една седмица усърдно и ще пиша как е.
само не разбрах защо вазелинът не е подходяща съставка, една камара хора ползват чист вазелин даже.
Вазелинът е едно от многото имена на парафин, синтетичен петролен дериват без нищо полезно в него, само оставя мазно усещане, но не подхранва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета, какъв епилатор да си купя? Ще го използвам за крака, ръце, подмишници и интимно вероятно.
На мен лично вазелина никога не ми е полагал, мед му е майката. Все пак мерси, Хаяши.
Сещате ли се за малките шампоанчета, гелчета и пяни за пътуване Нивеа в Lilly? Някоя знае ли дали ги продават и в DM?
Каква основа за лака използвате? Кажете някоя добра основа, защото много ми се оцветяват ноктите от лака.. :X
такам, имам въпросчета. ще ходя на коледно парти, официалничко е, ала-бала, но съм решила да не изневерявам на стила си и ще отида с черна кожена рокля и кубинки. няам намерение да се правя на мартеница, за да съм по темата /дори не знам дали трябва да спазвам дрескод :Д/. та много ли ще дойде, ако към черния опушен грим добавя и черно или много тъмно лилаво червило? и другият ми въпрос е откъде да си взема сууупер дълготрайно и неразмазващо се такова червило. нещо, което да стои като...твоят естествен цвят и да няма блясъци и сякви такива шитни. миси
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-03-2014 на 15:26
Момичета, в Турция предлагат ли се сухите шампоани на batiste и балсамчетата на eos. Ще бъда на еднодневна екскурзия до Одрин и се чудех дали не мога да си ги купя от там