- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Момичета, все хвалите тук мицеларната вода, та реших и аз да пробвам. Някой беше споменал Микса, май облата бутилка. Но днес видях и някаква мицеларна вода на Жая. Аз лично съм много доволна от продуктите на Жая, каквото съм имала, харесало ми е. Та исках да питам дали си струва тяхната вода или да си взема Микса?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам, аз съм саката и с преса не мога да се къдря. Къдря се с маша, изправям се с преса, за обем се тупирам и използвам сух шампоан :д
Rowenta CF6510 - Много е джиджана с това бутонче, дето върти машата, ама практически - ако човек се къдри по правилния начин, аз се къдря по безумно увреждащ косата начин - няма как да ти е полезно. Или аз съм индианец и не виждам как с въртене на пресата ще си навия косата около нея.
Фризьорката ми ми каза, че има някакви балсами без отмиване, които са си като обикновен балсам на вид. С него съм можела да си оформям къдриците вместо с пяна. Някой има ли идея какво точно представляват тези прекраснотии, защото аз се сещам само за балсам без отмиване, който е в течна форма. И какво е мнението на някой, който го е ползвал с такава цел (за оформяне)?
Аз имах тази в синято шише, отвратителна е. Още не съм изплозвала пустите му 250 мл година и половина по-късно след като си я купих. Първият ми супер разочароващ продукт на Ziaja.
Някакви изпитани маски и домашни мазила против тъмни кръгове? По принцип нямам такива гадории, но изпитния период взе да ми се отразява и там. Знам за трика с лъжицата, но той е краткотраен и реално не помага особено много.
Последно редактирано от Hayashi : 12-05-2014 на 18:39
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имате ли мнение за този руж http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...blush-080.html ? Дълготраен ли е ? Можете ли да препоръчате подобен до 10 лв?
Аз имам светлия и много ми харесва. Дълготраен е ако имаш добра основа, обаче ти трябва малко по-твърда четка за да нанесеш достатъчно.
Какво е ОМБРЕ по дяволите (нещо женско е с коса свързано)
Уж е за бързи отговори аааааааааа аз чакам, чакам вече час и свиря тоз сигнал, биииииииииип
Показаха ти снимка нагоре. Омбре е преливане (обикновено) на естествения ти цвят към (обикновено) по-светъл. В България омбре означава да си намацаш косата от половината надолу със руса боя, която къде хваща, къде не върху предните къни, бои и степчета. Обиколи гимназиите и ще се нагледаш.
да дааа виж че го е написала 1 секунда преди мен. Значи да обобщим- отиваш при фризьора и му казваш, ами едно омбре ще може ли? Ами в такъв случай дано не е испанка
Да готино е всъщност, то май и аз на мойта снимка съм с омбре ама не се вижда много
Аз съм с омбре с екстеншъни- тип топ ултра модерен убавец