.
Затворена тема
Страница 153 от 367 ПървиПърви ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 801 до 3 825 от общо 9154
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    an7raks и tori, да не би да сте се взели?
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 12-11-2014 на 07:38
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на an7raks
    Тя е фейк, няма как да стане.

Супер фен Аватара на RiB
    няя кво да се оправяш няя кво да се оправяш и да се оправяш ... същата си оставаш недей да го забравяш... няя кво да се оправяш боклук си оставаш ляля няя кво да се оправяш да ставаш и да се махаш

Мега фен Аватара на tori
    От двама ни по-големия фейк си ти, гаден жабок такъв. Иначе ние сме взети от преди 41 години, нищо че той отрича да са „чак толкова много“, аз знам истината.

ОН: Обичам го, ве! Нямам търпение да го видя тия дни. :3 Кара ме да се чувствам по един особен начин, дори нямам дар-словото да обясня как. Иначе ми е такова едно яко, лекичко... Точно се прибирам и мисля след малко да доспя, че в следващите 4-5 дни се очертава максимално пълна седмица и нулев сън. Явно тряа да мина на амфети вече, че да издържа, баси. :д Кафето така или иначе никога не ми е действало. :д Пък по всичките тия излизания и глупости къф кинтаж тряа наглася, чак не ми се мисли. :ддд И все пак не е много смешно, нали, щото... да. :д Понеделник се очертава най-тежък - кофти физиономии, много пиене, затваряне на кръчми и дискотеки, после - даскало на некви нормални работни обороти...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    искаш ли да ти направя изкуствено дишане?
    и минаха ли изследванията?
    искам разбира се :* и дам, смисъл ходих на лекар тогава за болките, видяха ме на ехограф и имам новичко нещичко там да му се невиди :д но не се знае, след три месеца пак на преглед и тъй

днес видях едно прекрасно оранжево насекомо на терасата, навън изгря слънце в същия момент и се почувствах вълшебно :д цяла сутрин уча по икономикса, сега отивам за математиката на лекцийки и после пак обратно да доуча ии утре е денят на страшния съд :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Охххх, пак ме болят ребрата. Тъпа невралгия. Не искам да пия лекарства, ама май ще се наложи. И гърба ме боли.
    Но вчера станах част от Holiday Heroes и ми е хубаво. И получих първият си коледен подарък. И си купих и прекрасен пуловер ,и лак за нокти, и коледни чорапки, и гащички и купих малко подаръче на мойто мъж и съм доволна.
    Вчера цяла вечер си лазихме по нервите и накрая пак заспахме набързо. Оправихме ми лаптопа, което е добре, днеска оня ме събуди рано-рано, та не можах да се наспя. След малко пуша и влизам да си взема вана, че и без това гърба ме боли ужасно. После съм на работа от 4, но му е счупена колата и няма да го видя лялялялял
    И утре пак сме в мола за благотворителност...между другото:

ДО 14, В THE MALL НА ЦАРИГРАДСКО, НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ ДО СТАРБЪКС, ДО ГОЛЯМОТО МЕЧЕ, МОЖЕ ДА ОСТАВИТЕ СТАРИ И НЕНУЖНИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ОТ СЕМЕЙСТВА В НУЖДА. ПО ПРАЗНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! МОЖЕ ДА ИЗПРАТИТЕ СМС НА НОМЕР 17777 С ТЕКСТ DMS GEROI ОТНОВО ЗА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА! БЛАГОДАРЯ ВИ!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    От двама ни по-големия фейк си ти, гаден жабок такъв. Иначе ние сме взети от преди 41 години, нищо че той отрича да са „чак толкова много“, аз знам истината.
    Виж на кого му казват хората, че е фейк! На мен никой не ми е казвал.

ТИ СИ ФЕЙК НА МИТКО!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Толкова да ми е топло и уютно леглото, а аз да трябва да ставам. Пф! Ще видим изпита днес как ще е, и неговия как ще мине. А довечера се събираме цялата компания да празнуваме рожден ден, нямам търпение.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Виж на кого му казват хората, че е фейк! На мен никой не ми е казвал.

ТИ СИ ФЕЙК НА МИТКО!
    Да, бе, да. Вярвай си, тва е най-важно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    an7raks и tori, да не би да сте се взели?
    И аз това со го помислих,ама ти си ми взела буквите от клавиатурата.

Не се срамувай де и не ни оставяй така да се чудим и гадаем. Вярно ли сте се сгаджили с антракса (всъщност ако е така действително не e нещо,което ще ме изненада чак толкова много като нещо напълно неочаквано от мен )
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Е, нали ви казахме - женени сме от сумати години и сме най-големия производител на панди в света.

Е, нали ви казахме - женени сме от сумати години и сме най-големия производител на панди в света.
    Ей ама каква си лисица обаче.Не потвърждаваш,но пък и не отричаш.
    А за пандите, pandabear може да ви подпука,че и крадете бизнеса.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Пандамечка е наше производство.
    Иначе не съм лисица, жаба съм.

Митко, стига си обърквал хората!

Пандамечка е наше производство.
    Иначе не съм лисица, жаба съм.
    Ще има май тука съд за права
    Иначе не е възможно да си жаба пък макар и усмихната жаба.Жабите не са толкова хитри.Ти си лисица под прикритие.

Мега фен Аватара на tori
    Аве, не съм нито Митко, нито лисица, нито фейк. Аз съм си обикновена жабка съм си...

Оправдавай се ти... Те хората виждат, не са слепи...

Мега фен Аватара на tori
    Ндам, сигурно.

Супер фен Аватара на RiB
    и не очаквай да ти звънна втори път... за радост не е толкова малък градът... (sun)

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отмързелувах си днес. Ще е забавно и натоварено идната седмица, но нищо. Ще се справя.
    Мога да нищоправя и още...залавям се с това.
    Имам храна като за целия китайски народ,филми и youtube.
    Прекрасен мързелив ден!
    maDamn

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    искам разбира се :* и дам, смисъл ходих на лекар тогава за болките, видяха ме на ехограф и имам новичко нещичко там да му се невиди :д но не се знае, след три месеца пак на преглед и тъй
    милата ми, ще го смачкам т'ва нещичко и успех, искренен успех, от все сърце
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-11-2014 на 15:09

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и тва контролно мина, хм... повече от добре като се има предвид, че не съм пипнала да чета по тоя предмет :Д /предимството да си редовен на лекции/. накрая ше зема да си повярвам, че може би тва е за мен. или може би се справям с всичко, с което се захвана, ахахаха :Д. другата седмица имам още две. може и да са повече, тези съм запомнила. спокойно ми е. не разбирам що ги правим след като така или иначе ше имаме изпит накрая, ма се тая. имам срещичка с единия през уикенда, другият се прибира другата седмица, хихи.
    обещавам си да не гледам новини! протести, загинала жена, изчезналият шеф на данс. драйфа ми се.
    допивам си бирата и отивам при баба да гледаме сериали. хубаво е, когато е тук. хубаво е да има някой покрай мен.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Вече е финално. Имаме си нов дом ^^

По-малко от 48 часа...

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Вече е финално. Имаме си нов дом ^^
    честит ви (: да ви е жив и здрав и да се носи аромат на любов от прозореца ви во веки веков :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си