- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
А така, направихте ми малко теманета, вече мога да си легна спокойна. :д
Едит: Не, женени сме от 41 години и сме най-големия производител на панди в Европа.
:Д на такива за каквито попитах ми приличате, приятни шеметчета сте
тори, лека нощ и мокри сънища с мен :д
лельо... ;/ имам племенници, ама ме наричат како или дори по име
Не, не, няма. Помисли за мен и пандите, които зависят от нас! Предпочитам да му извъртя звучен шамар.
Какво са сега тези заговори?! Не го казвам с лоши чувства!
Аз обичам лелите! Особено, когато са под 30-годишни, не са мои и имат лесбо наклонности...![]()
Предусещам горещ, форонен триолейт... Пу анархито ще ни снима!
Загубила съм тренинг с будуването цяла нощ заради изпити и се чудя дали не е по-добре просто да поспя, защото така и така утре имам някакво изпитоподобно нещо? или да остана да правя компания на международното право?
не знам, но съм бая притеснена. вече.
Адски много ми се спи, днес е петък, а утре е работен ден, това е отвратително! Искам да се наспя! Колата ми още е на ремонт и не се знае кога ще е готова, а ми писна да маам гащи пеш и да разчитам на таксита.... Ужасно е.... Любовта май ще ходи втора смяна на работа, което е супер гадно, защото освен за половин час в обедната почивка ще го видя чак вечерта към полунощ, а както трябва да ставаме рано утре (отново) май ще е само бързо хапване и сънНо пък ако по някаква причина мястото, дето трябва да бачкат не е готово още, ще ходи чак утре и ще имаме целия следобяд за нас си
Дано!!!!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Добро утро. Макар въобще да не спах като света, да се будих на няколко пъти и да сънувах некви гадни работи дето не помня, определено е добро. Още няколко часа далеч от него, както и още едно пътуване с глупав, гаден влак и ще си го тормозя, говедото...
Стискайте ми палци да си препиша темата по немски за 5-6 някъде, че да вържа нормална оценка и оттам нататък всичко ми е 69. А пък най-много ми стискайте палци да не изтерясам от страх докато пътувам. :ддд Не че няма да си струва - напротив - ама все пак...
Омфг, освен тва ще си видя и пандичката! Колко ми липсва и той... Станаха четири месеца от първото и последно виждане с него. Освен това май има нужда от гуш, тъй че точно на място му идвам. Обичам когато нещата се подреждат така хубавко, мда.
Май спуках кистата.
На работа след 2 дни болничен.
Ще летя директно след работа, с малък ръчен багаж за 3-4 дни ( 3 чифта гащи, 3 чифта чорапи, лаптоп, една риза и някакви дребни гримове)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
3 дни по 12 + часа, йес бе! За т'ва си мечтая.. Няма как, последните дни ще са най-тежки, мама му деба... Напоследък мисля много за много грешни неща не знам какво ме прихваща, носталгия ли е, липса на нещо ли е.. Кофти ми е нек'во.. добре, че си имам нея и тази малка гад
Та ме забавляват!!! Исках куче, тя не искаше... щях да взема две хъскита, тя каза 1 и няма да е хъски..Мдае "заедно избираме"... Ама я разбирам, що не иска хъскита.. ниш след време ще взема напук!
А ся компромис, т'ва кучо ш стане и то дзвер!
Къпя се и изчезвам, че пак треа да вися до никое време...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
няма ли да се презарежда темата че анар4и да нема откъде да провери кво е лъгал
след 20 години му купили куче защото го виждат че никое човешко същество не го ще
беше хубаво да видя стари дружки и да си поговорим)) и официално имах най-якият преподавател по математика, супер жалкото е, че повече няма да ни преподава..
също така - аз съм овца :д
https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es
personal best в личната ни топ класация за комерс песен на 2015.
Прекрасен текст, още по-добър клип, страхотни танцьори (не знаех, че шаята танцува, момичето съм го гледала в dance moms много ѝ се кефя :Д)