- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
+ :Д
Имам да пиша сто курсови, две от тях вече ги сложих в графата "няма да ги напиша и толкова!"
едната ще я свърша днес, ако ще до 3 да стоя, и без това вчера беше крайния срок...
Хубавото поне е, че по два предмета тези курсови са вместо изпити
А как искам да имам само за учене... :д
Много странно,нещо не съм наясно с университетите в София значи...едните си избират дати за изпити,други пък са и чак февруари,не знам,хаха
в разгара на сесията сме. аз пък имам и в последния ден от сесията /20-ти/.
ъх. мъка.
на 11ти имам изпит, на 17ти, на 19ти, на 26ти (ако не си взема този на 19ти:Дна 26ти поправката) и на 27ми.. тежко е :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не ви завиждам,моята беше от началото на януари та до края,завърши успешно де,сега си почивам :д
Много ми е изнервено някак напоследък, сама не знам защо. Всяка вечер сънувам някакви ужасни неща, чак усещам, че хленча (?!) насън понякога, изобщо не мога да си почина пълноценно.
Всичко това избива в голямата кривотия, изкарвам си го на него и после ми е още по-гадно.
Искам всичко да си влезе в релси отново.
Постигнах нов рекорд за махмурлук, едва преди час-два ме пусна, няма такава мъка и гърч.
Изкарах си добре вчера, де, въпреки резултата.
Няма да успея да се наспя, нищо не можах днес да свърша х(
ААааа, не, ще умра от кеф. Бахти якия глас има човек.. да сме говорили 10 минути по телефона, но искам пак и пак, и пак... :3 Трябва да се видим, втфомгйайайа... За първи път ми е толкова готино от няколко месеца насам, имайки предвид какви неща преживях, просто това ми идва като.. момент за релакс и хубави спомени. Лягам да спя, че съм на работа утре. Пак ще буча сама до 10...![]()
*сън*
Добро утро. Надявам се, че наистина е добре. Още малко повече от 24 часа и ще си ми е тук гадината. :33 Събудих се с мисълта колко много го обичам и как ми липсва. Ей сега тичам към даскало и се надявам никой да не ме нерви днес. Приятна и успешна седмица на всички.
Напоследък се опитвам да не мисля за проблемите, особено за нещата, които ме очакват - т.е. големи изпитания. Просто искам да стоя да гледам в една точка бе за мисля за никого и нищо. Без това в последно време дори не съм имала време да се наспивам, сега ми дадоха една седмица отпуска, в която пък имам някой приятни планове + ходене на зъболекар, не толкова приятно особено, сега като ми бавят заплатата втори месец. Налага се какво да правя. После ме очаква планирана раздяла с моя. ;( Да, всичко е заради работата му. Дано всичко се нареди и след няколко месеца да се съберем. Понякога мисля, че главата ми ще се пръсне. Затова искам да мисля за нищо. Чакам ме куп задачи днес, свързани с учене, готвене, пране... уф!
Живот ли бе да го опишеш. Но нали в крайна сметка, ако нямаме проблеми за решаване няма да разберем, че сме живели.
Пожелавам на съфорумниците, успешна седмица, наистина бих искала да имам време ей така за себе си, дори да си стоя тук по цял ден, във форума, също както преди години съм правила.
Понеделник.... Броя дните и часовете до неделя вечер, а май по-скоро до следващия понеделник.... Неделя вечер ще е късно, а аз съм на бач в понеделник, така че ще трябва да имам търпениеНадявам се този ми рожден ден да е хубав и да се запомни с добро... Най-прекрасният подарък би бил да съм си с моя приятел вкъщи, само двамата, да си се гушкаме, да гледаме филми и т.н. и т.н. Ох, цяла седмица, поне ще имам време за себе си - маски, прически, мисля да пусна на свобода женската си страна
![]()
![]()
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Събудих се и започнах с домакинските задължения. Не мога да повярвам колко бързо съм се справила, струваше ми се, че цял ден няма да ми стигне. Сега планирам почивчица, включваща книги и сериали. Добре ми е, мхм.![]()
You are broken, I can fix you...
Скука! Навън е студено,колата я няма,на кафе не ми се ходи иии като цяло дори няма и кой сериал да гледам вече.
Чакам да стане вечер за да се излиза на някъде.
Бях на защита и се успах... е, защитих в крайна сметка, ама целият ден ми тръгна криво.
Много е смотано като имаш няк'ви (кофти) чувства и всичко, което можеш да направиш, е да ги чувстваш. :Д
Аргхх! Какво слънце грее навън! Захвърлям зимното яке и вадя нещо по-тъничко! Прекрасно е. И ми е обещал разходка на плажа^^^^. Доволно ми е.
Имахме гости събота и неделя, та днес е ден за сериали и мързелуване! Чакам го да свърши работа, за да ходим малко да се разходим с колата, че иначе на този студ ,не мога да го навия за пеша..
Много ми стана странно като разбрах че оня ме е махнал от фейсбук (но пък от 2 месеца явно не съм се сещала много за него, което е добре ) и че май ходи с нея?! Не знам, обърках сене ми пука, не ме боли
Само се чудя как да го накарам да ми има пълно доверие, аз никога не бих искала да го оставям, а той имам чувството че остава с такова впечатление постоянно...обичам го и не знам дали му го показвам достатъчно![]()
Душевно опустошен.
Сериозно не знам какво става. Това не е нормално, няма на кой да го обясня обаче. Смисъл не мисля, че има нещо, което може да ме изкара от емоционалната дупка в която съм затънал. Всичко е толкова сиво и просто. Никой не би ми помогнал, защото никой (поне от познатите ми) не е минавал през същото. Аз поне така го приемам. Всеки около мен, се е нагърбил да страда заради толкова обикновени и прости неща, всеки си върши своите си неща толкова просто. А при мен е болезнено объркано просто. Едно нищо, а толкова всичко. Не знам какво да правя, нито към кого да се обърна. Имам нужда да проведа 40 часов разговор, с някой който може да ме разбере. Не може толкова простотии да се случват наведнъж, просто не е редно. Постигнах повече отколкото съм искал на този етап и въобще не съм задоволен. Не съм доволен от нищо. Нито от работата, нито от начина ми на живот, нито от нея, нито от приятели и роднини. Доволен съм единствено от себе си. Физическото изтощение е единствения ми приятел. Пълен и брутално болезнен колапс. Иначе не се чувствам и себе си. Ненавиждам всички. Чувствам се като 14 годишна объркана девствена в цикъл. Нямам идея какво да правя нито как да го направя, но знам, че трябва да направя нещо. Перфектна ми е логиката, знам. Мразя, не, не мразя, антипатично ми е всичко. Дори неща, като целувките й.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
до година-две ще ти е минало
почти всеки, който познавам, е минавал през такъв период
е, не са се филмирали толкова, но сходна ситуация ;д
Точно проблема е, че познавам и съм виждал подобни неща. Т'ва не е тинейджърски булшит заради нек'ва илюзия като любовта.
По-лошо е и не минава. ;д Вече доста време..
Аз се уча де, адаптирам се и ми минава за седмица две, после пак потъвам и пак се адаптирам и изплувам, т'ва постоянно, започнах да му свиквам и все пак понякога не издържам..
Понякога пропадам за буквално 10 минути, после видя нещо, което ме върне обратно към живота.. или нещо стане.. и после пак пропадам и пак се връщам... Кайнда съкс.. (от тук идва и това, че се чувствам като 14 годишна в цикъл)
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
аз това ти казвам - първо в тийн годините, после пак в университетаще ти мине
А дано..
Dr. Gregory House