.
Затворена тема
Страница 234 от 367 ПървиПърви ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 826 до 5 850 от общо 9154
    Супер фен Аватара на paradosou
    Обичам го това момиче! Обикновено за рождени дни се активизирам в последния момент, мацето има чак юли, обаче тоя път се запалих рано и си прехвърлям алтернативи, странно е .
    Иначееее утре трябва да уча мега много, да се занимавам с административни глупости, да подреждам основно... планирам все пак да оцелея.

така се чувствам
    Последно редактирано от jghgh : 02-24-2015 на 22:25
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Калпазанке, ЧРД на патерици ! :Д Жива и здрава, щастлива, и любов, че да сме по темата в раздела :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Много ми е крив света в момента. И той ме дразни. Ама 'баси лигавенето, честно. И в сънищата ми съм курва/кучка. Не, че има значение. По-лошото е, че в момента искам да съм в тях. А днескашният ден ще е пълен shit. Поне да бях видяла презентацията. Грр. И ме боли, ве. Искам да убия някой. И да избягам някъде без да кажа на никой (той също е в товя число). Даже прогнозата за времето беше гадна. Явно днес е от онези дни където всичко е криво и никакво.

Супер фен Аватара на Jaune
    май съм болна. тъкмо извинение да си стоя вкъщи и да чета, вместо да ходя на лекции... иии поствам я тук, защото не мога да спра да я слушам

Мега фен Аватара на Blab
    ^по бързата процедура, да не се караме!

он: като преродена съм. понякога си се радвам какво съм шизофрениче, не е лесно, но поне не ми е скучно:Д

е, за довечера остава, но нека не се изсилвам И с лекции :Д

Мега фен Аватара на Blab
    (въздиша с облекчение))
    ето ти песен:
    https://www.youtube.com/watch?v=M1qkirGpUn4

искам да пия кафе, хубаво еспресо. в нас има само нес, а несът винаги е кофти изживяване. кога ли ще си купя кафеварка :Д от цял живот се наканвам.

и да разбера какво искам от живота и от хората от мен, защото се чувствам като пълен asshole

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хехе, колко добре си прекарахме вчера. Толкова ми беше миличко и носталгично да сме се събрали заедно както преди, сякаш се бях върнала няколко години назад. Пък и доста се забавлявахме с билярда, джагите и всичко останало ;д Понякога много обичам да излизам 'по мъжки' с тях, душиците ми те <3
    Същевременно ми е и малко тъжно как сума ти време няма да се видим отново, най-вероятно чак есента :/ Колкото и да сме близки, животът ни е заплел в задължения и неизбежно се виждаме по-рядко, всеки е поел по някакъв път и няма време или е на хиляди километри, мрън.

THIS IS SO YUMMM *_*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не се наспах -,- първо ми звънна проклетия тел, после и баща ми. легнах си късно и сега съм труп. обаче събудят ли ме веднъж, никъв шанс пак да се унеса. и главата ме боли мега мно. криво ми е. кога успях да се пристрастя към кафето?! още със ставането първата ми работа е тва. а дори не ми харесва вкуса. пф.
    нямам търпение да гледам интервалният при мъжете. вчера жените направиха вълшебен старт, кой знае какво ще ни покажат прекрасните пичове <3

спи ми сееее....
    трябва да започна да пиша бакаларска работа накрая, но само седя и харча време в интернета ...

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Чак сега ставааамм ... ;ь
    мн пияни дни се получиха

Мега фен Аватара на pandabear
    Возя се за първи път на влак. Срещу мен седи един симпатяга и чете "Революция на пеперудите". Сетих за онзи филм "Before Sunset", където Ethan Hawke и Julie Delpy се запознават във влака, и се усмихнах дебилно. Той май ме видя и също се усмихна, ама ме хвана срам и не успях да започна разговор. Явно губя awesomeness-a си. Ужасно. Имам оче 1 час и 10 минути да поправя грешката :Д дано не слезе преди мен.

ДАВАЙ :Д

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    бясна, за всичко и на всички, толкова да ме е яд, много, много се дразня и накрая ще експлоадирам
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Супер ми е напрегнат деня днес, голямо търчане, голямо чудо... Надявам се поне след като приключа работа да се успокоят нещата. От тия хапчета сега не знам дали ми е дошло или просто си кърви следствие на хаповете... баси колко е тъпо да си жена, ще взема да си сложа една пи*ка и край на тоя ад Дано поне като почна втората опаковка анти-чаве хапчета да се нормализират нещата, че да си цял месец неразположен е меко казано извращение!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ще ми се спи цял ден, 'ма поне нещо дълго отлагано мина.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    в даскало материала не се брои за учене
    Думата "даскало" не е спомената в коментара ми, Ръдърфорд.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    ... баси колко е тъпо да си жена, ще взема да си сложа една пи*ка и край на тоя ад
    ...
    Е, нееее - малко след като прочетох твоето съобщение, докато се ровех в измислените новини на blitz, прочетох това:
    http://www.blitz.bg/news/article/321795

И си помислих - сигурно таз' Московчанка се е решила също на подобна стъпка и съответно си е набавила необходимите неща... :D

//статията не се препоръчва за хора със слаби сърца! :D

Супер фен Аватара на chupachups
    Не мога да повярвам колко бях притеснена, а той толкова спокоен... Мястото беше най-нестандартното ever Беше прекрасно... не исках да свършва. Чувствах се в безопасност (изключваме камерите за които гледах през 1 мин ) някак като ме прегърнеше и ... просто не се описва с думи Не исках да свършва :/

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Возя се за първи път на влак.
    уоу отдавна изгубената внучка на тодор живков

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Возя се за първи път на влак. Срещу мен седи един симпатяга и чете "Революция на пеперудите". Сетих за онзи филм "Before Sunset", където Ethan Hawke и Julie Delpy се запознават във влака, и се усмихнах дебилно. Той май ме видя и също се усмихна, ама ме хвана срам и не успях да започна разговор. Явно губя awesomeness-a си. Ужасно. Имам оче 1 час и 10 минути да поправя грешката :Д дано не слезе преди мен.
    о, да! действай!))
    //и двете гледайте Boyhood също така;

Before Sunrise*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си