.
Затворена тема
Страница 290 от 367 ПървиПърви ... 190240280286287288289290291292293294300340 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 226 до 7 250 от общо 9154
    Супер фен

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Нападнаха те гноми???
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Търся си аз една песен от няколко дни и случайно й споменавам на нея и тя се сеща веднага! Е как да стане?!
    На 50 други човека казах, всеки ме гледа странно по описанието. Което беше епично, нещо от типа на.
    - "Абе търся една песен дето я пее една с червена къса коса нисичка с лунички, в клипа носеше шапка.. и имаше много "шах" сцени."
    И тя се сети, ебати разбирането..
    Много държа на нея, всъщност..
    Чак сега го осъзнавам..
    Чакам я да се върне..
    О и ми се яде гладен съм като вълк и ми се чете.
    Speakin about the devil... И тя ми се появява.. ;3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ох, разбирам те, то е нормално да ти е притеснено, дори да не е здравословен пр
    аз преди две седмици си кастирах женското коте, отдавна се канех, ама нямах пари, а вкъщи не искаха да го финансират и се страхувах да не забременее преди да събера пари, щото си излиза и навън и си общува и със съседките котки, а и с котарака ни, който й е брат и не е кастриран, уж си се усещат, че са брат и сестра де, ама нали при тях не важи тва и кой знае и щеше да ми е много гадно да я кастрира оплодена, та взимахме и хапчета временно, под десет бройки, то сега на моя рожден ден ще стане на една котешка годинка и наскоро започна да се разгонва и за щастие не беше напълнила корема.. и знаеш ли за ко още се притеснявах, викам си 'оф, ама аз ще и отнема майчинството, сега няма да може да усети какво е, дрои поне веднъж, дали пък да не я оставя един път, ама нямаме възможност...' и си го споделям на един изключително специален човек и той вика 'е ти и правиш услуга, не стига, че е негърка (щото е черничка), ами остава и да роди като циганка на една година..' и ме успокои :д а пък и си коментирахме, че като порасне след време може да е детегледачка или да осиновим и по такъв начин ще усети какво е да си майка и дам, успокоих се и реших, че това е най-добрият вариант :д а дам и да ти кажа, че само първите дни е тегаво, защото като дрогирана, тя всъщност си е дрогирана де и е неадекватна, та понеже трябва да я гледаш като беззащитно новородено и аз някаква неспокойна, въпреки че всичко си беше минало добре и пак той каза, че ще съм много яка малко параноична майка и ми беше кофти, че и обръснаха коремчето, ама той се пошегува, че е момиче и трябва да и е гладко и вика, че тъкмо ще смени малко прическата :д та само първите дни и после е като нова, на моята вече даже започна да и расте козинка на бръснатото коремче, а дам и за това се притеснявах, щото тя точно в тая част на коремчето имаше единствено бяло петънце и се чудя сега, дали ще е пак бяло, ама и да не е нищо, тъкмо малко разнообразие и съвсем бързо си възвърна апетита и се израдва на лакомствата и вчера щях да я водя да и махат конците, ама като се наканих, тя се беше скрила, сиг е усетила хахах и се появи чак като му беше минало работното вр, та утре ще я водя и така ^^ много разбъркано писах, ама се развълнувах :д
    а твоето животинче какво е всъщност :д и таз жлеза защо, щом не е здравословен проблем
    Фретка (декоративно порче) си имам аз, отстранява се аналната жлеза, за да не отделя миризма, те си имат специфичен мирис. И мен много ме тормозеше идеята, че ще го лиша от възможността да си направи бебчета, все пак при животните главна цел е 'продължаването на рода' ;д В крайна сметка взех компромисно решение, събрахме го с една порска дама, обичаха си се там няколко дни и кастрацията-след това.
    Вчера зверчето спа цяяял ден и също като твоето коте, апетитът бързо му се нормализира. Иначе като го упоиха и ми беше толкова ужасно, сякаш гледах труп, гадна работа. И ние с ветеринаря се шегувахме за бръсненето :д
    Сложиха му разградими конци, но в клиниката казаха, че може и те да ги махнат след десетина дена, не знам кое би било по-добре. :/ Ох, много наспамих май, реванширам се със сладуреста снимка с 'жена му'
    http://oi59.tinypic.com/28wid1z.jpg
    Последно редактирано от heartshapedbox : 03-22-2015 на 14:49

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ^ Толкова мила снимчица.

Цял ден налитам на шоколадови изделия. Хубавото е, че запасите свършиха и вече няма да се изкушавам.
    Образовам се за предстоящия колоквиум, ама ще си почина малко.. да не взема да се претоваря нещо.
    Сама съм вкъщи и ми е малко некомфортно. Мислите ми нямат никаква логическа последователност.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Чак толкова жестокост не е нужна, но определено трябва да има наказания.
    Нужна е нужна е.И още как.И то не само за насилниците на животни,а и на хора макар,че не се чуват често новини за човек обесен на дърво от друг или за бебета дето са им смачкали главите чрез баааавно стискане с менгеме изпитвайки душевен оргазъм от болката им.Защото за такива случаи с животни съм чел.Като го приложат на стотина човека показвайки го на всички чрез всевъзможните информационни средства и виждайки как техните действия може да се обърнат обратно пропорционално върху тях поне едно 95% от хората бързо ще се откажат от подобен род забавления или правене на пари както е например при боя с питбули или хвърлянето на бездомни кучета и котки в челюстите им.

Някои хора може да възроптаят:Оооо,това е супер нецивилизовано и варварско!

Ами добре тогава.
    Все пак живеем в света на технологиите може да се измилси нещо по приемливо от масата като например,да речем...компютърен софтуер,който с помоща на машина бърка в мозъка на даден човек чрез сънищата му създавайки един супер релистичен вариант на реалността в него карайки го да изпита точка по точка всяко едно насилие,което е причинил с емоиция,болка и всичко останало забивайки му го така яко в невроните на мозъка,че никога да не може да приеме,че това е било просто сън,а не е част от реалността му.И всичко да си се показва в реално време на другите хора за да не се налага в един момент и с тях да трябва да се случва същото...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нужна е нужна е.И още как.И то не само за насилниците на животни,а и на хора макар,че не се чуват често новини за човек обесен на дърво от друг или за бебета дето са им смачкали главите чрез баааавно стискане с менгеме изпитвайки душевен оргазъм от болката им.Защото за такива случаи с животни съм чел.Като го приложат на стотина човека показвайки го на всички чрез всевъзможните информационни средства и виждайки как техните действия може да се обърнат обратно пропорционално върху тях поне едно 95% от хората бързо ще се откажат от подобен род забавления или правене на пари както е например при боя с питбули или хвърлянето на бездомни кучета и котки в челюстите им.

Някои хора може да възроптаят:Оооо,това е супер нецивилизовано и варварско!

Ами добре тогава.
    Все пак живеем в света на технологиите може да се измилси нещо по приемливо от масата като например,да речем...компютърен софтуер,който с помоща на машина бърка в мозъка на даден човек чрез сънищата му създавайки един супер релистичен вариант на реалността в него карайки го да изпита точка по точка всяко едно насилие,което е причинил с емоиция,болка и всичко останало забивайки му го така яко в невроните на мозъка,че никога да не може да приеме,че това е било просто сън,а не е част от реалността му.И всичко да си се показва в реално време на другите хора за да не се налага в един момент и с тях да трябва да се случва същото...
    TL; DR: "Тъп съм като гъз."

Да си чувал, че в страните с най-лек затворнически режим и като цяло леки наказания, има най-малко престъпления? И обратното.

lovenutella69
    Guest
    Здравейте !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами добре тогава.
    Мдаааа, а ти живееш в света на фантазиите, време е да намалиш филмите

Мега фен Аватара на skatew
    oooooooooj
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мноооооооооооого ме дразни тая реклама на нескафе!
    Не съм запреритала за айфон 6, пък! И няма да се включа в играта, ако ще и всяка секунда да ми излиза тая реклама!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен

Супер фен Аватара на Jaune

Баща ми ще ми купи колело... ДРУГ ПЪТ!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Много ми липсва 1 седмица точно, от както се прибрах, не знам как ще изтрая още месец.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Много благодаря човек...
    Напомни ни на българското и тука седим и слушаме БГ естрада... И е уникално сладурска..
    Всичко, което пускам знае! Не мога да я изненадам с една песен дори и ги познава по първите акорди, бах маа му..
    Дяволченце е, но се опитва да ме разбере, с всичките ми бъгове и да ме приеме.. такъв какъвто съм студен.
    Студенокръвен, задник без грам чувство за такт и без ник'во съпричастие към околните. Всъщност дълбоко сигурно и не съм такъв, но отвън показвам това и въпреки това, тя се пребори и ме откри за себе си...
    "Baby i can get you in my right"

ми дойде на акъла..
    Да се върнем на Българското, мина много време откакто с момиче слушам подобен тип музика, не за друго просто повечето се възхищават или на "рандъм чалга нейм" или на "рандъм-поп-мейнстрийм-нейм".., в което няма лошо, но ми харесва когато моето момиче е националист като мен..
    *Кихам*,а тя ме гледа тъпо тип теле в железница, без даже да разбере.. нищо следващия път ще кихна по-силно.. да има.. "ма болен си, на ти тука триста и деведесе хапчиТа, супа и нда."
    Голям е келеш..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Много ми липсва 1 седмица точно, от както се прибрах
    Мхм. И аз тъй. Само дето само още една седмица ще трябва да изтрая.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Фретка (декоративно порче) си имам аз, отстранява се аналната жлеза, за да не отделя миризма, те си имат специфичен мирис. И мен много ме тормозеше идеята, че ще го лиша от възможността да си направи бебчета, все пак при животните главна цел е 'продължаването на рода' ;д В крайна сметка взех компромисно решение, събрахме го с една порска дама, обичаха си се там няколко дни и кастрацията-след това.
    Вчера зверчето спа цяяял ден и също като твоето коте, апетитът бързо му се нормализира. Иначе като го упоиха и ми беше толкова ужасно, сякаш гледах труп, гадна работа. И ние с ветеринаря се шегувахме за бръсненето :д
    Сложиха му разградими конци, но в клиниката казаха, че може и те да ги махнат след десетина дена, не знам кое би било по-добре. :/ Ох, много наспамих май, реванширам се със сладуреста снимка с 'жена му'
    http://oi59.tinypic.com/28wid1z.jpg
    то махането на конците хич не боли, аз днес водих шелито, с няква малка ножичка, дето има някво като кукичка и ги реже нежно и внимателно и после пръска с нещо участъчето и така, иначе са много сладки ^^
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-22-2015 на 21:31

Мега фен Аватара на Dagichka
    то по принцип махането на конци не боли :д на хората ги махат с бръснарско ножче и леко дръпване с пръстчета, даже гъделичка.

вече започнах и да го сънувам, грр. чувствам се самотна и ми е гадно, но трябва да се справя, стига съм мрънкала и айде на лекции :д

Мега фен Аватара на tori
    Лице палма! Кви са тия сънища, които сънувам, ве, дейба?! Нещо в главата ми е трайно счупено, имам чувството. Ако трябва да избирам между гадни, кофти сънища и никакви, определено никакви звучи по-добре. Ще се възнаградя с филийка с течен шоколад и банан и ще пийна кафе, за да изтрия гадното чувство, дано тъпия сън не направи деня ми ужасен. Иначе ми е мотивирано и съм готова за новата седмица, като никога общо-взето.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    то по принцип махането на конци не боли :д на хората ги махат с бръснарско ножче и леко дръпване с пръстчета, даже гъделичка.

вече започнах и да го сънувам, грр. чувствам се самотна и ми е гадно, но трябва да се справя, стига съм мрънкала и айде на лекции :д
    Е, как, де, на мен са ми махали конци от гърба, доста е неприятно усещането.

Не знам за вас, ама аз нямам усещането, че е нова седмица, а просто продължение на предните две, които нямаха уикенд, оф. Нищоо, стягаме се и учим, после ще се наградим. Чакам и пратка от нашите пак, с подаръци за техните и козметика за мееееен! И понеже имало още място, решили да го запълнят със слънчоглед!

Супер фен Аватара на Jaune
    Станах, учих, тренирах, навън пеят птички, ноктите ми са мега яки, казаха ми, че пиша много хубаво... изобщо, животът е прекрасен, макар и не във всяко отношение, но всичко с времето си.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението

Баща ми ще ми купи колело... ДРУГ ПЪТ!
    хахахах ох, много обичам))
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Зле ми е, но се очакваше, като вчера цял ден щъках навън с мокра коса. Безотговорна съм към себе си понякога, не бива така.
    Още съм си в леглото, мисля да си остана в него цяяял ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си