.
Отговор в тема
Страница 49 от 108 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2699
    Голям фен Аватара на Mirage3
    http://www.youtube.com/watch?v=NSyP2...feature=relmfu
    Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?

Една мацка беше питала за тривитаминола, че и аз се сетих... миналата година тука в Шумен си го купих за 3,60 преди 3/4 месеца като отидох и тоя ми вика 7лв дигна ли го двойно като разбра ли че го ползват повече жени за косите си, отколкото фермерите

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3 Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=NSyP2...feature=relmfu
    Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?
    Кокосово масло има в аптеките на Икаров.

Откакто си подстригах косата до раменете, всеки ден я изправям, защото ми се начупи и то много лошо. Вече усещам, че започна да се изтощава, но пак продължавам.. Ако не я изправя, просто стои ужасно. Можете ли да ми дадете някакъв съвет как да я поддържам ежeдневно без да я изправям и да не ми стои толкова лошо с хвърчащи, начупени краища?

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Alexandraaa Виж мнението
    Направих си маска от мед, хума, кисело мляко, ябълков оцет, бадемово масло и какао. Сега влизам да се къпя и ще пиша после за резултата
    За какво е пък какаото?

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Бях чела някаде, че маска с какао, мед и зехтин се изполва за изтощена коса.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    nn0nam3
    първо щом краищата ти се разхвърчават и са начупени най-вероятно скоро ще ти цъфне косата.. като за начало отиди да ти оберат връхчетата,след това ти предлагам да започнеш с домашни маски,да ограничиш пресата до минимум,когато ползваш преса термозащитен продукт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! ... можеш да ходиш вързана,на плитка,да си начупиш косата с пияна,да я сплетеш докато е мокра на плитки и като изсъхнеш да я пуснеш и да е къдрава и т.н... има тема за прическите ако искаш погледни там.. има доста споменати безвредни прически ... купи си шампоан за изтощена коса + балсам ! .. и можеш да слагаш кристали по краищата.. ако защитават от топлина пък ще е супер

zoreto
    по принцип какаото е за тънка,изтощена коса..

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://www.youtube.com/watch?v=ddY6m...eature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=ddY6m...eature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи
    Маските са за изсветляване на косата.Във втората сложи мед и балсам за коса.

Фен
    Град
    Костинброд
    Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil Виж мнението
    Аз сега съм с маска.
    Маската е от:
    тривитаминол
    бадемово масло
    жълтък
    кисело мляко
    оцет
    водка

Сложих си шапка за баня и хавлиена кърпа. Ще стоя до вечерта и мисля после да пробвам тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc

Таа направих си тази прическа и както е очакваше бях на овчица.. изобщо не се получи като на нея....
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Smile

Здравейте!Искам и аз да попитам нещо и се извинявам ако сте го обсъждали по-рано в темата,но просто не ми се преглеждат всички страници.Та по същество .. искам да си купя нова преса (старата ми е на sapir и с много малка мощност ..изобщо не съм доволна) ..изчетох много мнения и останах с впечатлението,че много хора са доволни от пресата на remington s2002 която има прекрасна цена и бих искала да си я купя,но ако може да ми кажете вашето мнение за нея ..дали си струва!Може да ми препоръчате и някоя друга от която сте доволни,но да не е повече от 100 лева.Предварително ви благодаря!

Фен
    Град
    Костинброд
    Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil Виж мнението
    Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.
    Можеш ли да постнеш снимка и ако можеш да ми кажеш каква мощност има!Моята коса всъщност не е къдрева ..само леко по краищата,но е ужасно гъста и искам да я заглеждам.

Banned Мега фен
    sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) ..

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Момичета, изкажете мнение за ваксата за коса. Досега не съм използвала вакса, само лак за коса, но не съм доволна от него. Иска ми се да пробвам с вакса, струва ми се по-добър вариант. Изкажете мнение моля ви, а също ако може да ми препоръчате някоя ще съм много благодарна. (:
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Banned Мега фен
    ^ ами ваксата има леко мокър ефект.. а и не знам какво искащ да постигнеш с нея.. вакса не мога да ти препоръчам,защото не ползвам..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) ..
    Не всъщност косата ми не е къдрaва (съмо малко отдолу и по краищата),но както казах и в по-горният пост е много гъста ..наистина ужасно много и се опитвам по всевъзможни начини за я истаня и загладя!Ако може да споделиш мнение за пресата когато ти пристигне разликата наистина не е голяма така,че ако си доволна от нея може би и аз ще я поръчам

Banned Мега фен
    добре .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    добре .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ?
    Наистина изглежда доста добра така,че ще се замисля Пробвах само,че явно при мен няма ефект защото след като се изкъпах и на следващия ден косата ми беше в същото състояния .. много бухнала и ужасна ..+ това е и много суха и изтощена ..общо взето моята коса хич не е за харесване затова ако можещ да ми дадеш някакви съвети ..както и другите как мога да си я възтановя (ако изобщо мога) защото наистина това,че е толкова суха вече ме притеснява ;х

Banned Мега фен
    ^ лореал,алфапарф

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор
    Аз използвам един на taft и честно казано съм доволна

FuCKkK13,ти тази ли се поръча,и от този сайт ли? http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity

Banned Мега фен
    ами да

тъпи 10 букви

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си