PDA

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17

DisappointedDreamer
05-07-2013, 12:15
Благодаря Ви. :)

Боли ме глава, но днес се очертава хубаво прекарване ии едно главоболие няма да го провали. Бррръъъъъъъъъъъм.

kalpazanka
05-07-2013, 12:16
С'я, не сме толко' дърти, че и на Вие да ни говориш :D

DisappointedDreamer
05-07-2013, 12:32
Не е зарад възраст, амиии множествено число
:D

girlwithblueeyes
05-07-2013, 12:37
Е добре де може ли така ?!
Защо го прави след като знае положението
Защо е такъв мазохист и се надява на нещо .
Вече му се ядосвам . Как трябва да му обясня да не се бори за мен защото няма шанс.
Как?!

umri
05-07-2013, 12:40
Вече го направих ,Инка. Не съм и вярвала, че ще направя такава тъпотия. Надявам се като поговорим тия дни да се изясним, да се забрави тая тъпотия и всичко да е ок. Познавам го и винаги ми е казал,че няма да се промени,няма да спре да ме обича, знам че е така. Просто съм от ония тъпачки,които са склонни да си потъпчат егото в името на човека до себе си. Знам ,че сега на него не му е хубаво,но аз съм смазана. Знам каква буца ми е в сърчицето,знам обаче че това...парадоксално, е единствения начин да продължим. А аз го обичам, а аз ще му дам шанс,ако и той го направи...дори и цял живот да си мисли,че съм го мамила, няма значение, той ми е казвал,че ще го приеме...искал искреност - излъгах го, а ми повярва. Говорих истината - никога не ми повярва...ако беше в началото сигурно щях да го отсвиря,но сега съм прекалено влюбена идиотка.

Нали много го хвалеше твоя? Тва е много тъпо. Не знам коя постъпка е по-малоумна в тая ситуация, твоята или неговата. За такова нещо човек никога не може да бъде 100% сигурен, затова по-добре да си трае. То се усеща в един момент дали те обичат или не. Крайният вариант е детектор на лъжата, ама.. съм скептичен.

granger
05-07-2013, 12:47
Доверието от негова страна винаги е било дефицит,карал ме е страдам, но въпреки всичко винаги гледам положително на нещата. Обичам го. Важното е,че продължаваме и ще се оправим.

ShtrudeL
05-07-2013, 12:50
Доверието от негова страна винаги е било дефицит,карал ме е страдам, но въпреки всичко винаги гледам положително на нещата. Обичам го. Важното е,че продължаваме и ще се оправим.

А той продължава да си вярва, че си му изневерила?
Не те ли притеснява, че винаги ще остане с тази мисъл, дори да е простил на фалшивата ти изневяра и един вид винаги няма да ти има доверие..
Т.е.. представи си, че след още 2 години сте заедно и като се опита да направи анализ на връзката ви до сега, ще си спомни това..
ама че гадничко

П.П. Аз малко се поуспокоих за курсовата, ама като му дойде времето другата седмица, сигурно пак ме свие стомаха.. :3
Датите на държавните също не са зле разположени и факта, че от сутринта ми е положително лятно (което е странно! защото не обичам лятото), ме кара да се чувствам по-спокойна и лежерна.. :3

granger
05-07-2013, 12:53
Гадно е , но се разбрахме , започваме на чисто...аз ще се постарая отново от моя страна да изградя доверие, дали той ще ми вярва е отделен въпрос. Просто не искам с лека ръка да махна всичко. Обещали сме си ,че ще погрижим за нещата.

cyclops
05-07-2013, 13:02
Гадно е , но се разбрахме , започваме на чисто...аз ще се постарая отново от моя страна да изградя доверие, дали той ще ми вярва е отделен въпрос. Просто не искам с лека ръка да махна всичко. Обещали сме си ,че ще погрижим за нещата.

За мен липсата на доверие е основен проблем в една връзка, но пък при положение, че се обичате си струва да се борите, стига борбата да не е вечна. Надявам се нещата от тук нататък да се развиват само към добро ! :)

Niakoitam
05-07-2013, 13:07

Не.Всъщност не е гадно.Добре е.Съвсем скоро ще разбереш какво значи да е гадно.Дано да съм лош пророк...

ShtrudeL
05-07-2013, 13:13

Аз пък мисля, че най-важно е, когато двама души имат пречки и търкания, да се опитат да ги направят.. очарователни! :3 И.. да излизат дори със.. забава от ситуацията.. да се самоиронизират.. да се шегуват един с друг..
може да звучи абсурдно, но сякаш е по-леко..
Защото ако приемаме всичко на вътре и на сериозно и ако и двамата са някакви сръдливи или горделиви, е много кофти..

girlwithblueeyes
05-07-2013, 13:18
За мен когато в една връзка няма доверие и от толкова изражено просто трябват много разговори и взаимна помощ . Но ако едната странна няма желание значи всичко е кауза пердута . Дано приятелят ти има желание да запази връзката ви и поработи над поведението си .

Chacho
05-07-2013, 13:31
толкоав силон изражено просот трябват мноог

Спиндермаан фатака по боклиците!

minchorna
05-07-2013, 13:31
За мен когато в една връзка няма доверие и от толкоав силон изражено просот трябват мноог разговори и взаимна помощ . Но ако еднаат странан няма желание значи всичок е кауза пердута . Дано приятелят ти има желание да запаиз връзкаат ви и поработи над поведението си .

ФАРГАТ ИЛ ТИ ПАЯДЖИНА ФОСТАТА?

minchorna
05-07-2013, 13:32

Изпревари ме 8-)

granger
05-07-2013, 13:35

:lol: гномо лоЩ си.
Просто е бързала,без да иска.

Chacho
05-07-2013, 13:37
:lol: гномо лоЩ си.
Просто е бързала,без да иска.

Знам бря! :D

Ма си беше култово.

ПС: Тва беше моят начин да кажа "за къде бързаш?"

girlwithblueeyes
05-07-2013, 13:39
. Хиляди пъти обясних, че като цяло българският ми е зле . И вие пак се пънете да ми го доказвате .

И после питате защо българите ви нямат за нищо по света .

По същата логика и аз мога да кажа , че сте боклуци защото държавата ви е пълна трагедия . Но от уважение най-малкото си мълча .

Просто понякога бързам друг път не мога да нацеля думата .И не винаги редактирам , но не е нужно да ме наричате боклук или неграмотна

ShtrudeL
05-07-2013, 13:41
:lol:

granger
05-07-2013, 13:41
Я се дръж малко и ти. Беше на шега и леко кофти , че казваш държавата "Ви". Не се чувстваш българка?! Много лошо. Съжалявам,че ще го кажа,знам че си живяла почти целия си живот в Германия, но на мен това не ми харесва.

Chacho
05-07-2013, 13:46
Let the flaming begin below this line

girlwithblueeyes
05-07-2013, 13:47
Защо да се чувствам българка след като до преди да дойда тук никой не ми беше говорил за България ?! Никой не е възпитавал да обичам и ценя България .
Съжалявам за това , което казах по -горе рядко си позволявам подобни избухвания но просто съм по чувствителна на тази тема .
Както и да е :D извинявам се ако съм обидила някой :) . И не че мисля това което казах просто дадох малко сръвнение .

Niakoitam
05-07-2013, 13:49
. Хиляди пъти обясних, че като цяло българският ми е зле . И вие пак се пънете да ми го доказвате .

И после питате защо българите ви нямат за нищо по света .

По същата логика и аз мога да кажа , че сте боклуци защото държавата ви е пълна трагедия . Но от уважение най-малкото си мълча .

Е те тука се изложи вече кардинално.Жалко за теб. Например "просот" Може да го сгрешиш в бързината,но не и от незнание на българският език.Ако толкова бързо си го забравила това говори много лошо за теб.И какво е това: "Българите ви няма в нищо?' Ти каква си?Джигитайка ли? Оооо да,разбрах някакси си се преобразила в германка. "Мога да кажа,че сте боклуци и държавата ви е пълна трагедия".Добре бе германко.И какво като мама и тати те пратиха в Германия да не би да ти пораснаха още една или две вагини допълнително? Извинявам се за грубият тон,но понякога някои наши сънародници много насериозно се взимат.Може и за синигерче да се смяташ но не си.Е няма лошо да си държиш че си де...

girlwithblueeyes
05-07-2013, 13:52
Казах понякога бъркам и от бързина
Казах тази тема с това да ми се натяква колко съм неграматна не ми е приятна . Дори се извиних за държанието си по горе
И драги мой никой не ме пращал в Герамния . Родена съм и съм израснала там .
Хайде вече стига толкова .

DisappointedDreamer
05-07-2013, 13:53
Никой не е възпитавал да обичам и ценя България .

Защо някой трябва да те възпитава да обичаш нещо? Възпитавали ли са те да обичаш шоколад? А да обичаш приятеля си?

Просто не я харесваш. И никой не може да те съди за това. Но, изказването ти беше несвързано/несмислено.

Chacho
05-07-2013, 13:54
Let the flaming begin below this line

Толко много познавам. Трябва да е от зодията ми нещо. Или от слънцето.

girlwithblueeyes
05-07-2013, 13:55
Дрийм въпросът беше друг . Обвиниха ме , че не се чувствам българка . Няма как да се чувствам българка при положение, че никой не ме възпитавал да се чувствам такава .

Онова просто го казах в ядът си . Не го мисля , но ми е дошло до гуша . Да ми се разпарвя каква съм неграматна .

kalpazanka
05-07-2013, 13:55
Толко много познавам. Трябва да е от зодията ми нещо. Или от слънцето.

Не ми казвай, че и ти си си свалил потника

:lol:

ShtrudeL
05-07-2013, 13:59
За пореден път в този форум на тази тема: ^^

Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
Един човек отиде при друг човек и му каза.
-Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
-Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
-ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!

Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"

Niakoitam
05-07-2013, 14:03
Казах понякога бъркам и от бързина
Казах тази тема с това да ми се натяква колко съм неграматна не ми е приятна . Дори се извиних за държанието си по горе
И драги мой никой не ме пращал в Герамния . Родена съм и съм израснала там .
Хайде вече стига толкова .

Толкова по зле.Значи самите ти родители още са решили,че са нещо,което не са.Или поне единият ти такъв,ако приемем,че си дете резултат от германско-български брак. :)

Chacho
05-07-2013, 14:06
За пореден път в този форум на тази тема: ^^

Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
Един човек отиде при друг човек и му каза.
-Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
-Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
-ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!

Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"

България е просто географско място. А човекът, който обичаме, е просто един хомосапиенс.

girlwithblueeyes
05-07-2013, 14:06
Всъщност не съм израсла с биологичният ми баща . Дори докато не дойдох тук не знаех, че баща ми ( смятайте пастрокът ми ) не ми е истински баща . Майка ми пък от своя страна има немски корени . Това е
:)

Deadlock
05-07-2013, 14:10
България е просто географско място. А човекът, който обичаме, е просто един хомосапиенс.

право в целта

Chacho
05-07-2013, 14:15
Всъщност не съм израсла с биологичният ми баща . Дори докато не дойдох тук не знаех, че баща ми ( смятайте пастрокът ми ) не ми е истински баща . Майка ми пък от своя страна има немски корени . Това е
:)

Виж, не си длъжна да се обясняваш на никого. Дори прекалено много се улиса в това. Колко е важно да се чувстваш българка и колко е важно да владееш българския, сама си определяш. Затова не е нужно да се доказваш на друг човек.

От друга страна, като напишеш нещо бързо и сбъркано изглежда смешно. На мен ми беше. Надявах се и на теб да ти е. Не всяка шега цели да обиди някого, майната му на Аристотел.

А към тези, които спорят за патриотизма й. Ако смятате, че патриотизма е важен и намирате изразът му дори в правописа, а на всичкото отгоре и твърдите, че е важно да се възпитава такъв, то защо се захващете за зле написаните думички, а не почнете оттам да обяснявате важността на чувството, защо трябва да се възпита и да се постараете да го предложите по най-добрия начин на слушателя си, което със сигурност не е провокацията? Много е просто. Вашият патриотизъм има нестабилни основи и споровете са насочени към вас, а не към този, на когото уж набивате акъл.

Да не говорим, че такова поведение си е чиста проба лицемерие.

girlwithblueeyes
05-07-2013, 14:19
Добре аз разбрах , че си се пошегувал . Просто реагирах по остро защото това ми е болна тема .

Както и да е оправихме се вече :D

Chacho
05-07-2013, 14:28
За да не затваряме спама, някой помни ли темата за момичетата, които плачат след оргазъм? Там дето Щруди беше цитирала една статия и заменихме плакането с акането? :D

Aко ми я изровите, ще ви черпа по едно благодаря.

granger
05-07-2013, 14:30
Чардафоне, в чата се насрахме от смях с тая тема, гъза ще си съдера, ако я открия!

girlwithblueeyes
05-07-2013, 14:31
"Защо плачат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени плачат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от сълзи е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серотонин - хормона на щастието, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серотонинът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на щастието" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серотонин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да плаче, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената плаче не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до сълзи. Това всъщност е женското щастие! "

??? Това ли е?:D

granger
05-07-2013, 14:37
Не,не, имаше една тема преди...не става въпрос за статията.

Chacho
05-07-2013, 14:41
Намерих на Младен коментара:

"Защо серат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени серат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от лайна е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серинин - хормона на акото, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серининът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на акото" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серинин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "

Мерси на синеочката

granger
05-07-2013, 14:43
:lol: аз подобна следваща тема,ама там сране липсва!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/523389-%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D1%87-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81

granger
05-07-2013, 14:45
ЧАВДАРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТКРИХ Я - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/516504-%D0%93%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D1%8A%D0%BC

:lol: ще се пръсна от хилеж.Четете деца мои и умирайте от смЕх.

girlwithblueeyes
05-07-2013, 14:48
Тъкмо щях да я давам и аз:D
Е нееееее:lol:
Тва е брутално
:D

ledenakrasota
05-07-2013, 14:55
Все едно съм орала нивата, просто ми се спеше. :(

Glamour92
05-07-2013, 15:42
лолнах ... :D

.......................

Весел бил животът.

Chacho
05-07-2013, 15:45
лолнах ... :D

.......................

Весел бил животът.

Охо! Лонг тайм ноу сий?

Glamour92
05-07-2013, 15:48
^ малко реших да излезна във форумна нелегалност,че трябваше с бая промени да се оправям xDD
ма мисля да се завърна в гнездото тия дни !

Chacho
05-07-2013, 15:49
ма мисля да се завърна в гнездото тия дни !

Хахаха, добре дошла! Пазим ти го топло и наакано, както винаги. :D

ShtrudeL
05-07-2013, 15:50
ахахах 8-)
ще направя плочки от смях и то на тая простотия.. чак мЪй срам.. 8-)

Glamour92
05-07-2013, 15:51
Хахаха, добре дошла! Пазим ти го топло и наакано, както винаги. :D

F yeah ! колкото повече-толкова повече :D

valdesbg
05-07-2013, 15:56
Да взема и аз да се завърна освен... щом старите кучета ще се събираме.

Glamour92
05-07-2013, 16:01
^ има топлина и ако за всички xDD идвай!

Dagichka
05-07-2013, 16:21
тъпо ми е на душата.. не понасям такът тип агресия и 'виж ме кой съм аз' особено като гледам как го прилагат на любимото човече, ще си платят за това.. ама то и 'любимото човече' се държи адски тъпо с мен, та се чудя дали заслужава въобще..
общо взето аз съм тъпата в случая, така че трябва да спра да обвинявам тях, като сама знаех в какво се забърквам :Д
изолирам се, потапям се пак в моя измислен хубав свят и се откъсвам от шибаните хора, поведението им и постъпките им, тва е

paradosou
05-07-2013, 17:23
DD, честитка и от мен! Много постигнати цели, любов и приятни изненади ;р.

Не познавам друго такова хлапе, вечно нещо му се случва. Като някакво торнадо е, ама пак си остава симпатяга 8-). На мен ми предстои доста нетипична вечер. Съмнявам се, че ще остана разочарована.

DoubleDMG
05-07-2013, 19:09
Ох .. ари ве още малко да избутам.. мн съм прост, ще спирам пиенето и цигарите а сега точно това правя.. кога ще я видя? немое издържа.. няма пък ще пробвам докато успея все пак хората ги спират пък аз що го прая? Знам че ще ми бъде мн гадно ама пък.. тр си намеря нещо друго което ме радва до такава степен. Тоз пък ти кога изпитва последно чувства че ся се усети ;дд аве големи филми трябва да ги спирам.

looney tunes
05-07-2013, 19:14
5 години с моя приятел
1 година и половина живяхме заедно
От 2 седмици е в Лондон
Как да се чувствам ..... ;(

Зайче..
05-07-2013, 19:18
мф, щастливо ми е <3

granger
05-07-2013, 21:22
ГРИГОООООООООР ДИМИТРООООООООООООВ,дами и господа. Страхотна победа,страхотен мач,страхотен Гришо!!! Така му се изкефих!

ForzaFelipe
05-07-2013, 21:46
Почуствах се горд българин!Браво на Григор !!! Бъдещ номер 1 !

HollyGolightly
05-07-2013, 23:32
Петък съм пак на път. Днес успях всичко да си уредя, само трябва да си стегна багажа и 3 дни ще съм далече от всичко и всички

anonymous708973
05-08-2013, 05:12
Крайният вариант е детектор на лъжата, ама.. съм скептичен.

Викаш, след "Под прикритие" вече не си толкова убеден, че действа :д

Мързеливо ми е иначе, будна съм от 7, не знам дали ми се спи, но след малко няма да имам възможност да си заспя пак, дори да ми се иска...

Къде е темата на Грейнжър, никак не я виждам.

girlwithblueeyes
05-08-2013, 06:27
Щастливо ми е <3
Доволна съм от мача <3
Днеска ще си почивам и после на кафенце <3
Написала съм си всичко за урочето утре <3
Ииииии днеска пак ще го чуя <3

Ivaaaaa
05-08-2013, 06:27
добре съм
в настроение
всичко е на 6 ;д
само да минат тия класни, изпити и тнт

XTREMEFREERIDE
05-08-2013, 06:39
Гришата, бате!!! <3

мамичката им и кихавици от някакви дървесни пухчета.
скинах се. -____-

чакаме пишещата машина за тити <3 дано най-после нещата се понаредят и да си я получи на време! ^.^

едвам станах от леглото сутринта. така ме беше налазил. целият си беше легнал върху мен. :lol:
после звъни:"ти как избяга, бе, аз се постарах, ама..." (((:

Да взема и аз да се завърна освен... щом старите кучета ще се събираме.

ей, Влади, теб пък от кога не съм те засичалааа (((: как е хавата?

Wwwooow
05-08-2013, 07:00
Пия кафе, слушам си музика и трябва да почвам да уча по биология, че не остана време..

valdesbg
05-08-2013, 08:24
Оооо райдърке ти и ти се позагуби за Х време :)

Все още ми е мързеливо, и ми се спи, но трябва да се учи. И по късно колело. Освен ако някой не дойде с по добро предложение.

Chacho
05-08-2013, 08:27
Снощи се пръснах каската.

DarkTemplar
05-08-2013, 08:38
Гришо е големец. (bow)

AliceSw
05-08-2013, 10:49
Снощи се пръснах каската.

хаха и аз...мразя да падам по стълби...

Chacho
05-08-2013, 10:57

Сега пък ако кажеш, че си се изтърсила в 51 блок в студентски. :D

minchorna
05-08-2013, 10:57

Навик ли ти е 8-)

pandabear
05-08-2013, 11:32
Екстра, само където от час се опитвам да си преведа едно нещо и много ме тормози ;д ако някой има идея какво ще рече това, нека сподели със сладката панда, моля ;p http://prikachi.com/images/750/6165750V.jpg

Chacho
05-08-2013, 11:44
Те ви нещо оld бът златно:
http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA

girlwithblueeyes
05-08-2013, 12:02
Дебилизма яката тресе някой хора във форона:lol:

AliceSw
05-08-2013, 13:00
Сега пък ако кажеш, че си се изтърсила в 51 блок в студентски. :D

мне, нейде из дебрите на Лозенец

не ми е навик, ама ми се случва честичко...трябва да спра да пия мастика :D

bloodyF
05-08-2013, 13:02
Я се дръж малко и ти. Беше на шега и леко кофти , че казваш държавата "Ви". Не се чувстваш българка?! Много лошо. Съжалявам,че ще го кажа,знам че си живяла почти целия си живот в Германия, но на мен това не ми харесва.

Дори да е живяла в Индонезия, похвално е че е научила езика ,говори го и пише, било то и с грешки.
И това да говориш повече от 1 чужд език е .... <3
Особено немския в комбинация с български, датски и английски.

Аз съм 6 :D
Чакам го да се събуди, да го чуя, да мине времето да ходя на работа..
Така се скарахме вчера.. ще се опитам да мисля преди да говоря разни неща пред него вече. Ама и той като го прави, за да ме накара да се чувствам гадно и докато не зарева не престава...ОжаснО!

XTREMEFREERIDE
05-08-2013, 13:02
Чачо, инженера е култ!!! Много ми е любим. Аз едно време се хванах т'ва от нещо за слушане да си го превърна в нещо за четена, та, ето го, ако някой го ще:

Здравейте уважаеми слушатели, аз съм инженер Донев и отново със невероятно удоволствие съм тук пред вас, със вас и много се радвам, че ще чуете моето ново изобретение, което всъщност е игра. Играта се казва „Момиче с балон, момче с кофа”. Играта е много проста и лесна за всички възрасти. Момичето със балон застава срещу момчето с кофа така че прозорецът да не се пресича със стълбата. Горната половина на веригата провесвате през шлюза и боядисвате в синьо. Ластиците да не са много опънати. Когато момичето пусне балона в кофата, момчето пуска кофата и момичето хваща момчето преди кофата да е паднала с балона и другите балони се надуват от момчето, но ако кофата и момичето, и момчето са един до друг със балона на майката на момчешкото, момичето трябва да има два балона, а кофата да е с този балон, който бащата във планината пита момичето къде е сърничката на момчето. По този начин и балона и кофата на момчето печелят по една точка. При условие, че момичето е надуло първо балона тогава точките се разделят на - две за бабата на балона и три за дядото на кофата през пролетта ако има щъркел. Момчето не трябва да допуска кофата да влезе през дупката на балона, защото момичето и бабата ще завали дъжд. Всичките кофи и кофите на бащата, особено червените, се слагат диагонално на зелените курита в началото на шосето и кофите без дръжки се нареждат зад параванчетата. До тях, през три сантиметра, подреждате наденичките и щом балона на момичето се извиси нагоре с кофата на момчето, момичето и момчето мятат пръчка на кучето на майката на бащата да донесе. На всеки балон, спечелил две кофи, се пише преднина и се дава бонус кофа с балон, а на всяка кофа, събрала пет балона, се дава право на прескок с балон от противниковият отбор. Ако балона на момичето събере 18 точки, внимавайте(!), 18 точки повече от кофата на момчето, момичето, то взима кофата с балона и му се приписва още един балон, а момчето се връща с 2 кофи назад без да получи балон. Ако обаче момчето, спечелило 20 точки повече от момичето, то тогава му се отпускат 500 балона и две стомни, и колело, а момичето с кофите изчаква балоните със стомните и момчето, то момичето пука балона на момчето на момичето с кофата и балони, и кофи се разделят по 3 точки. Не е позволено балон и момиче да говорят с кофа и момче ако слон и кокиче стъпчат мече с дайре.

looney tunes
05-08-2013, 13:09
Те ви нещо оld бът златно:
http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA

Ето това ми оправи настоението.... Много ти благодаря :)

ShtrudeL
05-08-2013, 13:21
Лятно тъжна..

cyclops
05-08-2013, 13:38
Тъжно, сдухано, притеснено. Нищо не ми върви днес...

SpiritInBlack
05-08-2013, 13:45
Обичам когато усещам познатата топлина от логичните връзки в точните науки , особено когато съм единственият от 1000 души , който сам изследва нещата , без да ги чете в учебника. Остава само да отделя малко време и на статистическия метод за определяне на подходяща методология за проверка на адекватността на регресионните модели :D

Вчера беше диво , 11 в Хистерия ще бъде продължението . Малко тъпо се получи , че няма да и бъда на абсолвентския бал , но това е причина да има повече хора като мен .

anonymous708973
05-08-2013, 13:50
Сигурна съм, че си запознат с методите на учене на останалите 999 човека.

Никаква не я свърших днес, голямо съм зле. Сега докато изчистя, тамън ще стане време за една добра доза конско от родителското тяло. Красота.

Supermassive____
05-08-2013, 13:56
Много добре, направо прекрасно.. пълен релакс.. https://www.youtube.com/watch?v=qguBIO9kv5s :)

granger
05-08-2013, 14:09
Обичам когато усещам познатата топлина от логичните връзки в точните науки , особено когато съм единственият от 1000 души , който сам изследва нещата , без да ги чете в учебника. Остава само да отделя малко време и на статистическия метод за определяне на подходяща методология за проверка на адекватността на регресионните модели :D

Вчера беше диво , 11 в Хистерия ще бъде продължението . Малко тъпо се получи , че няма да и бъда на абсолвентския бал , но това е причина да има повече хора като мен .

Абсолвент ли си веке?! :shock: мислех те за по-манечак :lol:

Иначе...бива съм. И по-добре се надявам да става.

girlwithblueeyes
05-08-2013, 14:11
И аз го мислех за по-малък:D или поне 20-21

HollyGolightly
05-08-2013, 15:02
Напоследък, където и да отида, все на идиоти попадам. Взех да си мисля, че в мен е проблемът,но все пак май не е 8-)

SpiritInBlack
05-08-2013, 16:40
Момичета ,всичко наред ли е? Кво сте правили снощи :D

Ahcy
05-08-2013, 16:42
О.К.

тестът е много зле, крайна резултат е все едно от някой хороскоп.

tonssy
05-08-2013, 17:36
Направих теста, сравнително верен е (поне колкото се отнася за мен)

Иначее днес ми е нервно. Няколко човека са причината. Мразя това състояние на "неопределеност", сякаш всичко застина.

granger
05-08-2013, 19:31
Осъзнавам,че обичам човека си повече от мен самата май...което е страшно и сякаш нередно , но е факт. Просто знам ,че съм добър човек, ше му го докажа и на него, искам да съм до него и съм , и ще съм. Просто искам да имам рамо, на което да разчитам винаги. Обичам.И знам,че съм обичана, знам колко сили ще ми трябват занапред, но съм готова. Имам цел и ще я постигна!

girlwithblueeyes
05-08-2013, 19:37
Добре де защо става така
Защо като не ми пука се дразня като ги гледам двамата заедно ?
Защо???

marilyn
05-08-2013, 21:13
Мрррр, видях си гооо <3 Липсваше ми. Кофти е, че не прекарваме толкова време заедно вече, ама и аз трябва да си ходя по моите задачки.

Време е за сън... [/B]

Ivaaaaa
05-09-2013, 06:29
ставам да учаа
от снощи направо ще ми се пръсне главата

shusha
05-09-2013, 07:19
Такам :д сравнително нов и неактивен потребител съм и без срам ще ви мрънкам на главата :Д
Събудих се рано, днес не съм на даскало заради тва, че съм на операция да ми вадят зародишен мъдрец. Не мога да определя дали съм притеснена или просто ми е гадно настроението. Единствено се надявам всичко да мине добре и да не се занимавам с хора следващите няколко дни, защото ще приличам на катерица.
Некво тегаво ми е ;(

Chacho
05-09-2013, 07:36
Такам :д сравнително нов и неактивен потребител съм и без срам ще ви мрънкам на главата :Д
Събудих се рано, днес не съм на даскало заради тва, че съм на операция да ми вадят зародишен мъдрец. Не мога да определя дали съм притеснена или просто ми е гадно настроението. Единствено се надявам всичко да мине добре и да не се занимавам с хора следващите няколко дни, защото ще приличам на катерица.
Некво тегаво ми е ;(

Един авер от стоматология в МУ разправяше как е вадил мадрец тука преди някво време на негов приятел. Обажда се два дни по-късно на пича и вика "как си". Никъв отговор. 5 минути се праща снимка с буза на лицето колкото буза на задника :D
Ма после минава, важното е, че спират оплакванията и най-вероятно зъбите ти няма да станат на зиг-заг.

Chacho
05-09-2013, 07:48
Гласувах с '3' за това дали е вярно написаното за мен. 8-)

И я така

valdesbg
05-09-2013, 08:14
Абе.... позна разни неща теста :) А инак днес ще е дълъг ден, по хубав повод де.

girlwithblueeyes
05-09-2013, 09:56
Доволно ми е <3
Днес съм на урок от по-късно и в момента си правя презентацията
После съм на работа и ще си видя готините колеги
Но засега хубава музичка и двучасов релакс<3

Niakoitam
05-09-2013, 09:58
Как се чувствам ли?
Чувствам се като в един не толкова нов сън и друг или други по-нови,а там на моменти чувството е малко тегаво.В крайна сметка нещата някрая се обръщат в моя полза и всички притеснения са напразни само че нещо не виждам за момента как това ще стане.Е, аз и там не виждах до почти самият им край де. Пък и преди време сънувах знак,който значеше според съновника 'напразни страхове или бели кахъри'.Наскоро също сънувах някакъв сън чийто детайли се тълкуваха като разни неща като "знай,че любовта е близо до тебе","щастливо ще избегнеш едно затруднение", "промяна на досегашните ти възгледи","радост" и т.н та не знам и аз вече какво да мисля.

granger
05-09-2013, 10:57
И по-добре съм била.
Никога преди не съм се чувствала така, изведнъж днес ми стана зле, причерня ми и нямам спомен как съм припаднала. Добре,че една приятелка беше с мен. Сега имам цицина и синини от падането,но се оправих. След тва все едно нищо не е станало...явно ми се струпа прекалено много тези дни.

girlwithblueeyes
05-09-2013, 11:30
Е неееее :lol: хората в тоя форум ме изненадват все повече и повече
Да се смея ли да плача ли ?!

polaroid.g
05-09-2013, 11:37
Чувствам се ОТВРАТИТЕЛНО!

SpiritInBlack
05-09-2013, 12:06
Вчера беше уникално...по гадния начин. Сбих се с момче , с което се познаваме от над 10 години и се скарах с всички останали. Как се чувствам ? " 0 fucks given ". От доста време не съм пикъпил на рождения си ден , ще бъде наистина специално. В София останах с един истински приятел и с 1 в Пловдив , който е същият човек :D. Имам всичко , от което се нуждая.

girlwithblueeyes
05-09-2013, 12:07
Рожденден ли имаш ? :)
Айде да ти е честит :D много здраве и усмивки и успех с мацките .

shmatarok
05-09-2013, 14:19
В рамките на 24 часа двама различни човека, напълно независими един от друг, ми казват кажи-речи едно и също нещо. Наистина ли изглеждам такава отстрани? :? Пука ми.
Не мога да се оплача иначе. Финансираха ме малко и поне вече не ми е нервно, чакат ме няколко прощални купона, но преди всичко - трябва да си оправя багажаааа.

valdesbg
05-09-2013, 14:25
Хайде да му е честито - дадоха му визата, и скоро ще лети към Бостън за 3 месеца на бригада :) Ще ми липсва момъка, ама... да ходи да изкара някое левче :)

xoxi
05-09-2013, 14:34
Много въпроси имам, а никой не ми дава отговори.
Не си заслужава заради 1 човек да си развалям настроението, ама те.... случи се.

valdesbg
05-09-2013, 14:57
Хохи - питай аз ще ти отговоря :)

ledenakrasota
05-09-2013, 15:27
Мързи меее!

xoxi
05-09-2013, 16:29
Хохи - питай аз ще ти отговоря :)

Един обобщен въпрос: Защо им е толкова трудно на хората да говорят? Не питай за какво. За всичко.
Понякога да се зададе един въпрос изисква повече смелост, отколкото да му се отговори. Никой не го оценява това и всеки се прави на ощипан. Дразня се.

shusha
05-09-2013, 17:40
Един авер от стоматология в МУ разправяше как е вадил мадрец тука преди някво време на негов приятел. Обажда се два дни по-късно на пича и вика "как си". Никъв отговор. 5 минути се праща снимка с буза на лицето колкото буза на задника :D
Ма после минава, важното е, че спират оплакванията и най-вероятно зъбите ти няма да станат на зиг-заг.

Знам за какво говориш :Д Това не ми е първия мъдрец изваден така :д
Как се чуствам: Днес падна голямо вадене и не ме хвана упойката като хората. реших да не се лигавя и да трая, но едно време не издържах и охнах и ми сложиха още. Падна голямо пилене на кости и така ... резултата сега ме боли (преди не ме беше боляло) , нямам обезболяващи, гладна съм и нямам какво да ям.
Нямам търпение да си легна и да се събудя като катерица ... днес не ми върви .... единствено ме радва това, че хирурга и мед. сестра ми се радват :д

Sh@d0w
05-09-2013, 17:41
Щастливо ми е. И нямам търпение утре да си я видя.

Иначе днес мина добре свърших доста работа и утре ще си взема бонусите от предния месец. Двойна заплата ftw

mari93
05-09-2013, 17:46
еееееееееееееееееееееееее еееееееее защо не ми въpви с тези момчета, много тъпо, няма ли да се намери, просто едно обикновено момче, което да не се прави на нещо, което не е, искам просто да е откачалка, защото, който казва,че е прекалено нормален не е :D това искам, толкова много ли искам, иначе май всичко друго си е ок.

Midnight123
05-09-2013, 19:03
Тъпо....явно вече много трудно се намират хора на който можеш да разчиташ.

valdesbg
05-09-2013, 19:18
Хохи - защото говорейки хората проявяват инициатива, и изразяват позиция. Хората ги е страх да заявят нещо и да застанат зад думите си. Повеето хора ги е страх да бъдат инициативни. Чака се на готово. Страх ги е да задават въпроси, защото не знаят какви отговори ще получат. Или знаят, но не искат да ги получават, по разни причини. По лесно е да минеш по тънката лайсна, със стадото и незабелязан.

HollyGolightly
05-09-2013, 19:43
Изпрах си телефона, най-лошото е, че не ми се случва за първи път. Май имам нужда от повече сън, както и да се преборя с разсеяността си, понеже това моето на нищо не прилича.

PullMeCloser
05-09-2013, 19:59
Вече се чувствам абсолютно изтощена- и психически, и физически. Нямам търпение да минава всичко и да мога да дишам спокойно, да мога да разполагам с времето си.

ForzaFelipe
05-09-2013, 21:53
Еее,защо падна Гришо.. :( Игра страхотно,ама явно не му стигнаха силите след тежкия мач с Джокович.Нищо обаче,показа че има огромно бъдеще и спечели много фенове тея дни !

Иначе как се чувствам аз...тъпо..as usual...

Wwwooow
05-09-2013, 22:19
Цялата горя 0.о боли ме корема. Тъпо ми е . Не ми се спи. Притеснявам се. Нищо не е готово, а това тъпо време никога не стига. И няма на кого да разчитам, и няма кой да помогне. Страхотно,какво да кажа друго

HollyGolightly
05-10-2013, 00:18
Стегнах си багажа, изкопах си предишният телефон от някъде и утре заминавам :) Нямам търпение да се махна от тук, дори да е за ден и половина. Малко много ще ми се види 7 часа път в едната посока, но ще спирам от време на време.
Другата седмица пак на работа, направо взе да ми липсва вече 8-)

XTREMEFREERIDE
05-10-2013, 05:47
Завършихме си направо...

girlwithblueeyes
05-10-2013, 05:57
Отново същият сън:( от 2 години едно и също сънувам
И без това помчти никога не спя а когато заспя сънувам това :(
Омръзна ми
Днес нищо няма да правя ще си лежа и ще гледа мфилми а по-късно ще изляза малок с компанията
И без това няма да имам урок и без това нищо не ми се прави .

shusha
05-10-2013, 06:04
Не успях да спя цяла нощ, спи ми се , мязам вече официално на катерица и плюя само кръв (можехте и без тва да минете ;д). Днес съм на контролен преглед. Вчера на родителската даскалите били доволни от мен , а аз от кога не съм отваряла учебника :д Искам просто да се спра за малко и да си почина. Времето е ужасно смазващо ....

Violenza
05-10-2013, 09:10
Притеснено ми е.

kalpazanka
05-10-2013, 10:30
Б@хти живота! Б@хти стечението на обстоятелствата! Б@х тия закони на Мърфи! Б@х го тоя Мърфи!

Не ми се реве, емоционално стабилна съм.

Chacho
05-10-2013, 11:10
Като ми напише някво малолетно/непълнолетно анонимно девойче по социалните мрежи "здр" и млъкне или ми тръгне с общи приказки, и се чувствам, все едно децата пред блока ме викат за жуменка.

valdesbg
05-10-2013, 11:19
Чаче - остаряваме. Ама ти чий го дириш при агънцата бе? Инак днес поучих, след малко колело и бира :)

ledenakrasota
05-10-2013, 11:20
Като ми напише някво малолетно/непълнолетно анонимно девойче по социалните мрежи "здр" и млъкне или ми тръгне с общи приказки, и се чувствам, все едно децата пред блока ме викат за жуменка.

здр ;d

Иначе е хубаво да поспиш два часа през деня. В противен случай си като парцал. :(

kalpazanka
Има една много полезна опция да си офлайн за определени хора. ;)

paradosou
Със сигурност добро скривалище ще си намериш :д. Кво да се прави, не на всички им се отдава да прескочат бариерата на интереса.

Он: Снощи учих до малките часове, толкова не ми се беше събирало отдавна. Поне съм доволна от резултата.
И се чудя дали да се възползвам от предложението. Май по-скоро ще приема. :)

Chacho
05-10-2013, 11:21
Има една много полезна опция да си офлайн за определени хора. ;)

А, не че ми пречи. Просто ми е странно, що са решили да ми пишат. Иначе са ми през хуя. :D

kalpazanka
05-10-2013, 11:24
Ама мен ме дразнят. И затва се запознах с тая опция, докато им приспя вниманието и не ги махна от приятели.

:D :D :D

x7aZzy
05-10-2013, 12:24
Аааа, каква радост, не е истина. ^^
Преведоха ми заплата.
Този месец едвам я дочаках.

SpiritInBlack
05-10-2013, 13:34
Суупер. В много готино настроение съм , трябва да спирам да си давам телефона , а да вземам , точно както правех преди. Мразя да ме събуждат , но пък беше забавно. Приготвям се за утре , остана малко от статистиката , а имам най-високият успех по предприемачесто без да съм погледнал учебника . Рофл , предметът трябва да има логика , харесва ми :D

Chacho
05-10-2013, 13:37
Суупер. В много готино настроение съм , трябва да спирам да си давам телефона , а да вземам , точно както правех преди. Мразя да ме събуждат , но пък беше забавно. Приготвям се за утре , остана малко от статистиката , а имам най-високият успех по предприемачесто без да съм погледнал учебника . Рофл , предметът трябва да има логика , харесва ми :D

Ти кво направи с РД-то?

SpiritInBlack
05-10-2013, 13:54
На 13-ти май ми е , всяка година . Казах , че ще го празнувам в камерна компания

Chacho
05-10-2013, 14:02
Аха, че имаше някви пожелания, мислех, че е минал.

SpiritInBlack
05-10-2013, 14:06
Тя мислеше , че за да бъда на абсолвентски бал , трябва да съм завършил :D

AnarchyBoy
05-10-2013, 15:05
...

cyclops
05-10-2013, 15:05
Още съм на работа, направо пуснах корени. Изморих се зверски, дано останат сили за купона довечера, защото се очертава обещаващ!

Chacho
05-10-2013, 15:17
Още съм на работа, направо пуснах корени. Изморих се зверски, дано останат сили за купона довечера, защото се очертава обещаващ!

Кво става с бачкалъка, доволна ли си?

Enchanting
05-10-2013, 16:12
Тъпо....явно вече много трудно се намират хора на който можеш да разчиташ.

^ same here
чувствах се добре, докато дадени хора не ми скапаха настроението на макс
Каква ирония? Държиш се с хората добре, помагаш им, и си до тях.
В един момент, обаче, когато ти имаш нужда от някого, тях ги няма.

kalpazanka
05-10-2013, 16:14
^В един момент просто се свиква.

DoubleDMG
05-10-2013, 17:45
i to vyv varna ;d

violethill.
05-10-2013, 18:20
Емоционално нестабилна съм.Добре,че ми предстоят 1000 изпита и няма да имам време да мисля за нищо друго.

shmatarok
05-10-2013, 18:34
Нещо не ми е до пиене, песни и танци, нямам представа що, при положение, че чаках с такова нетърпение днешния ден. х.х
Почнах да стягам багажа и направо се отчайвам, толкова много неща имам, кое по-напред.
Стаята ми прилича на бойно поле. :Д Дрехи, учебници, техника навсякъде, няма къде да стъпиш, а няма как да разчистя поне малко, щото трябва да се къпя и да изчезвам.
Дано не е толкова тъпо днес.

ShtrudeL
05-10-2013, 19:55
Разочаровано ми е.
И вървя по път, по който изобщо, ама изобщо не искам, защото наистина се разочаровам.
Никога не съм вярвала, че мога да повярвам, че отношенията между мъжете и жените може да са такива. Яд ме е. Писна ми.

ShtrudeL
05-10-2013, 19:58
;@ ; (
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/303093_10151490366773451_1111487698_n.jpg

xoxi
05-10-2013, 20:06
Искам да си легна, а утре да не помня, че този ден се е състоял...

shusha
05-10-2013, 20:21
Сега пък и инфекция ме гони :Д Въййй тъкмо викам всичко трудно мина и остана един мъдрец, а сега инфекция след третия /// няма отървияя ... Искам сега да легна и наспя ... но трябва са да си измия зъбите ... мисията невъзможна

Flowerlight96
05-10-2013, 21:18
Разочарована съм,гадно ми е,нямам си никой...имам само една тъпа кутия сладолед,която нито може да ме изслуша,нито да ме подкрепи :( кофти е да знаеш,че абсолютно никой на тоя свят не те иска

stOlen``EyEs
05-10-2013, 22:36
Нямам търпение да идва другата събота.. от 27 януари си го мечтая тоя ден.. отново заедно и край с разделите.. писна ми.. искам да е 18 вечеее!

HollyGolightly
05-11-2013, 04:37
Изморена съм от дългия път, но си струва. Утре и Неделя ще са много хубави дни. Просто ми се иска той да можеше да е тук с мен :(
Най-ужасното е, че ми липсва най-много вечер и това не ми дава мира да заспя.

marilyn
05-11-2013, 04:56
Прекрасно беше. Много обичам до него да заспивам и до него да се будя. Сутрин, първото нещо, което видя да са очите му, усмивката му...да усетя ръцете му, да чуя гласа му.

Сега още кафе иии ще видим какво ме очаква днес още.

babity
05-11-2013, 07:27
Притеснено ми е. Не знам как да смогна с толкова работа... Искам седмицата да мине успешно.

cyclops
05-11-2013, 08:59
Кво става с бачкалъка, доволна ли си?

Питай ме другата седмица! 8-) Ако съм все още позитивно настроена, значи всичко е наред! Нищо, че и за днес имам работа..

Зайче..
05-11-2013, 09:26
йей, неска отивам в мола да си търся бански ^^
100% нищо няма да си харесам и ще си тръгна изнервена и комплексирана, че съм прекалено дебела за да ходя на плаж, но пък сега се радвам.. странно :D

Supermassive____
05-11-2013, 09:35
...

anonymous708973
05-11-2013, 09:36
йей, неска отивам в мола да си търся бански ^^
100% нищо няма да си харесам и ще си тръгна изнервена и комплексирана, че съм прекалено дебела за да ходя на плаж, но пък сега се радвам.. странно :D

Познато, все отлагам тоя момент :Д
Най-накрая сама ще си ушия бански или ще ида по бельо - поне е гаранция, че ще ми стои супер :д

lipecek
05-11-2013, 09:37
Кофти ти е че тоя който искаш не те иска а не че няма кой да те иска :) Да те поискам ли ?

Зайче..
05-11-2013, 09:44
Познато, все отлагам тоя момент :Д
Най-накрая сама ще си ушия бански или ще ида по бельо - поне е гаранция, че ще ми стои супер :д

и аз съм си го мислила това. в смис имам един сутиен, който не нося, а ако го дам на шивачка може да стане хубав бански от него, обаче не знам защо още не съм го дала 8-)
а на тебе съм ти виждала снимки и си имаш хубаво тяло, недей се оплаква ! ;д

DisappointedDreamer
05-11-2013, 10:22
Днес се очертава цър пър с компанията. :) Пожелавам приятна събота на всички!

anonymous708973
05-11-2013, 11:31
Изнервена съм. Никога не съм очаквала, че ще съм толкова търпелива и разбрана, ама... то не било за хубаво бе, дявол го взел.

ledenakrasota
05-11-2013, 11:53
Оф... времето минава бавно, а аз съм едва в началото. :(

Tsukuda_Hiroshi
05-11-2013, 14:24
"May be in a different life
You can see me stand
On my own agayn...
'Cause now I can't see me..."

SpiritInBlack
05-11-2013, 19:11
Айляк. Предадох се и спирам да се боря с гадния тач-пад.Обичам сандвичите на майка ми . Може да поизляза малко за вечерта и и да видим дали няма да ме офертират интересно за нощта. Иначе и задачи ме чакат, така че няма да скучая :D

granger
05-11-2013, 19:13
Ох...имам надежда.
Иначе-търсих си обувки из целия град,нииииищоооо. Дано понеделник да си намеря нещо като ходя до Пловдив с маминка :D
Там 100% ще си харесам нещо. Няма как- трябва. Иначе и аз се инзервям като ида по магазините и : няма моя номер, няма това ,което търся, има това което търся,но не ми стои добре...къх.

DisappointedDreamer
05-11-2013, 19:32
Днес беше невероятно! Още не мога да повярвам как така се намерихме и каква страхотна компания сме! Обичам ги всичкитееееееее! :) :) :)

babity
05-11-2013, 22:49
Ебахти гредата :х

xoxi
05-12-2013, 00:52
Толкова ми е прекрасен и толкова ми липсва, а е толкова далеч в момента... До следващия уикенд как ще издържим, идея нямам. Скайпа ще изпуши от толкова чатове и разговори. По всичко личи, че тази нощ няма да се спи...
http://data.whicdn.com/images/55984769/24455_504447209615873_1037359931_n_large.jpg

shmatarok
05-12-2013, 03:44
Егати излагацията. 8-)
И малко тъпо, че се запознавам с готините хора все в последния момент.

anonymous708973
05-12-2013, 07:30
Ох...имам надежда.
Иначе-търсих си обувки из целия град,нииииищоооо. Дано понеделник да си намеря нещо като ходя до Пловдив с маминка :D
Там 100% ще си харесам нещо. Няма как- трябва. Иначе и аз се инзервям като ида по магазините и : няма моя номер, няма това ,което търся, има това което търся,но не ми стои добре...къх.

Ако имаш малко време, пиши да се разберем за едно кафе :)

Нормално ми е. Трябва наистина да се стегна и да свърша някои неща, а толкова ми се прави нещо интересно... Ако знаех и какво, щеше да ми е направо идеално.

Colouring
05-12-2013, 07:32
Ядосана съм толкова много, че ми се реве. Не стига, че днес ми е супер изнервено, ами и това ми липсваше - развали ми се компютърът. Преди две седмици го оправяха, ама тия си оставиха ръцете просто. За какво платих аз? Егати. Супер тъпото. И днеска не ми се включва... Върви пак плащай за глупости, вместо да си свършат работата веднъж завинаги и да не се занимаваш повече. :@:@:@

TheBeliever
05-12-2013, 07:44
Трябва много сериозно да си преразгледам хранителните навици. По много лош път съм тръгнала.

Иначе ми е ок. Сесията потръгна изненадващо добре. Сега ако седна и да порешавам задачки, няма да е зле.

А колко е готино шефа да ти почеше егото.

Само едно нещо липсва, за да ми е перфектно.

Wednesday666
05-12-2013, 07:46
Мдам, добро утро.
Сега ще си направя кафе, имам да уча бая, също така и да чистя, денят ми изглежда запълнен.
Време беше, малко в повечко ми дойдоха нервите тия дни.
Така са ми избили, че крака ми трети ден ме боли, няма от какво друго да е, не съм се удряла, нито нищо.
Дано някои хора да са доволни сега ;).

lipecek
05-12-2013, 08:00
Егаси дневника :D

shusha
05-12-2013, 08:10
Аххх, наспах се ... оправям се ... щастлива съм ... здравето е едно от най-важните неща

TrueStory
05-12-2013, 09:07
На родна земя! :)

gabi_94
05-12-2013, 09:14
Скучно ми е...ама вместо да взема да уча, гледам снимки от изпращането и се чудя какво друго да правя :D

granger
05-12-2013, 09:19
Ако имаш малко време, пиши да се разберем за едно кафе :)

Нормално ми е. Трябва наистина да се стегна и да свърша някои неща, а толкова ми се прави нещо интересно... Ако знаех и какво, щеше да ми е направо идеално.

Окей, ще видя с какво време ще разполагам,че и патъци ще си търся. Знам,че по главната има , щото не ми се ходи до мола. Пловдив ,ако съм с кола ще се оправя, ама с градския съм гола вода. Добре,че маминка го познава града :lol:

tonssy
05-12-2013, 09:38
Ох. Напрегнато ми е. Не мога да чакаааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааам

Ivaaaaa
05-12-2013, 09:39
колко добре се наспах
искам мамааа

Kukumqvka
05-12-2013, 10:47
Биваааа

AnarchyBoy
05-12-2013, 11:39
:(

Wednesday666
05-12-2013, 12:09
Добрем, май стана време да си излея чувствата..
Уморих се, изтощена се чувствам.
Защо да обичам, като то смисъл няма?
Накрая е все същото - все ме боли, все съм неразбрана и все съм виновна.
Вече не ми е ясно какво да правя.
Имам да уча, а въобще не мога да се концентрирам върху материала, просто нямам думи.
Накрая ще си замина на изпит и съм го ебала, не знам кво да правя вече..

Supermassive____
05-12-2013, 12:16
Абе средна работа :D

AliceSw
05-12-2013, 12:22
нервна съм...имам много работа и досега ме въртят само някакви смотани хора...искам да отида да гласувам преди 5, ще видим...

TheBeliever
05-12-2013, 12:30
Искам да изключа рационалната част от съзнанието си. Искам да чувствам без да мисля. Обаче не знам как.

XTREMEFREERIDE
05-12-2013, 13:58
Искам да изключа рационалната част от съзнанието си. Искам да чувствам без да мисля. Обаче не знам как.

Е, аз пък не знам как да мисля без да чувствам. Явно двете неща не вървят заедно. :/

Dagichka
05-12-2013, 14:12
уф искам навъъъъъъън
толкова ми беше яко с тия пичове вчера, ахх
и защо по дяволите ме привличат все по-малки, бати педофила дето съм :ДД
не искам да идва изпращането, адски ще ми липсват тия хора..

Зайче..
05-12-2013, 14:41
ми да като цяло, много съм потресена за пореден път
ама с времето започнах да свиквам явно.
мисля да си правя още един татус хохо <3
и изпратихме 12 клас, сега кво ще е скучноооо в училището, ужасТ

Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 15:47
Добрем, май стана време да си излея чувствата..
Уморих се, изтощена се чувствам.
Защо да обичам, като то смисъл няма?
Накрая е все същото - все ме боли, все съм неразбрана и все съм виновна.
Вече не ми е ясно какво да правя.
Имам да уча, а въобще не мога да се концентрирам върху материала, просто нямам думи.
Накрая ще си замина на изпит и съм го ебала, не знам кво да правя вече..

+ имам чувството, че хубавите неща се случват на всички останли, но не и на мен...

granger
05-12-2013, 15:48
Ще ми се наредят нещата , моля се!
Ох, надявам се по-добре да стават нещата.

PimKie
05-12-2013, 16:03
Още размишлявам над сънищата си. Тъпите съновници не ми казват нищо ново. Все същите глупости.
И пак ми се спи :D

lipecek
05-12-2013, 16:08
Опасно е да пишеш ЛС-та на някой хора тука ... не ги било интересувало. Интересно ше зема да си сменя годините и профилната и да се пиша от Варна да видим дали ше ви заинтересува :D :D

girlwithblueeyes
05-12-2013, 16:13
Разбита съм снощи парти в къщата на един приятел с басейн
Развеждах датчанките из Бургас цял ден и съм горда със себе си, че не запънах и един път като им говорех на датски
Днеска добре мина препоследният ми урок по датски
И си накупих много работки
Чух се с моето момче и нямам търпение във Вторник да се видим и да го нацелувам и още много неща нищо , че се сдърпахме здраво
Някво готино ми е и влюбено <3 и щастливо че скоро си се прибирам в Мюнхен <3<3

Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 16:15
Или всички се държат скапано с мен, или просто аз се впрягам много...

girlwithblueeyes
05-12-2013, 16:16

Второто е :) Всеки има такива моменти

XTREMEFREERIDE
05-12-2013, 16:17
Чух се с моето момче и нямам търпение във Вторник да се видим и да го нацелувам и още много неща нищо , че се сдърпахме здраво
Някво готино ми е и влюбено <3 и щастливо че скоро си се прибирам в Мюнхен <3<3

А с твоето момче какво ще правите след като ти отидеш в Мюнхен?

cyclops
05-12-2013, 16:41
Наспах се, разходих се, гласувах. Сега почивчица , че от утре ме чака тежка седмица

SpiritInBlack
05-12-2013, 16:47
Пламена , виж и по Иван Вазов. Там има много магазини , ама внимавай да не удариш главата , че са почти под земята :D

Изборите , особено в България , са мръсна , мръсна работа. Нищо , гласувах и се видях с доста познати от предишния път. Тая Мила ли е , Милка ли е , ква е , не знам как ме намери пак , чудя се дали трябва да започна да се притеснявам. Няма да мога да се видя днес сигурно с моя човек и ще пиша писма , писна ми да отлагам. С братовчед ми винаги е шоу , тоя път не успяхме да бутнем колоездачка , но пак беше цирк. Утре е моят ден , имам изява с Хистерия, който иска да заповяда :D

lipecek
05-12-2013, 16:48
Второто е :) Всеки има такива моменти

Третото : повечето хора като захапат "бибата" си мислят, са им поникнали крила а не косми по гърба и почват да се държат надменно и арогантно все едно не са били на дъното до преди месец примерно.

shmatarok
05-12-2013, 16:59

нИдей се впряга, няма нужда
Малко ми е мъчно, че си тръгвам след няколко дни. Последните дни не съм оставала сама за повече от час и ми е тъжно, че идва време за раздяла. Особено с момченцата ми и съквартирантките :(
Но пък от друга страна нямам търпение да си видя моренцетооо

AnarchyBoy
05-12-2013, 18:32
http://25.media.tumblr.com/84a87fe6eb7341318c88a7298d65912d/tumblr_ml7nxuIArz1snumzbo1_500.gif

violethill.
05-12-2013, 19:36
http://24.media.tumblr.com/42459e3b82ebd53cb686df723128cca7/tumblr_mhb6qkhNcK1r81wtbo1_500.gif

,но не ми харесва.

cyclops
05-12-2013, 19:42
Срамувам се от днешните избори! Половната българи се крият и не гласуват, а другата половина гласува за ченгета, лъжци, расисти и комунисти. Гнусна работа!

shmatarok
05-12-2013, 19:46
^голяма излагация :?
Ако срещна още някой и ме пита какво по дяволите става в Бг и как е възможно, ще се затворя в стаята си и няма да излизам. 8-) Станахме много за смях.

lipecek
05-12-2013, 19:47
Във Видин са надписали покойници ! Може ли такова нещо !

Jaune
05-12-2013, 20:22
Какъв е смисълът да се опитваш да оправиш нещата в каквото и да е отношение, само за да осъзнаеш колко скапан и самотен си всъщност..

Зайче..
05-12-2013, 20:24
оф, чудя се как да започна този път разговора с татко за татусите .. ;д един път го убедих, втори път го убедих, ама мисля че на третия ще ми каже да си гледам работата 8-)
той и без това не беше много съгласен и за тези, но се съгласи само защото вкъщи не се стоеше иначе ;д
ай ще го пробвам 2-3 пъти, пък ако толкова не ще вече ще му мисля ;д хахах

gabi_94
05-12-2013, 22:27
Чувството да си предаден е ужасно...е това беше края на една агонизираща и мазохистична идея за нещо, мечта, илюзия, напразна вяра... Така ми се пада като съм наивна... Е, най-после свърши историята, която дъвках в тоя форум като по-малка, дано е за добро.. :)

XTREMEFREERIDE
05-13-2013, 06:48
Намерих си работа за лятото! Много голям кеф!

tonssy
05-13-2013, 07:01
Станах рано, щото трябваше да ходя на изследвания и сега се прибрах.
След малко тръгвам към една приятелка, която не беше в България 1 седмица и няма търпение да се видим :Д Като се прибера най-вероятно ще поуча, а след това тренировка.
Ядосвам се, че вчера той не успя да дойде, но пак си изкарах добре. Ще видим утре как ще се държи. Ааа и един стар ..приятел ми писа снощи. Взе, че ми стана интересно.

xoxi
05-13-2013, 07:29
Днес ще е прекрасен ден! ^^
Първото кафе не ми помогна, сега ще опитам и със студен душ, после още едно кафе...
Колко е хубаво да не се бърза за никъде и сам да разполагаш с времето си!
Хубав ден... определено.

shusha
05-13-2013, 07:57
почна ужасно деня .... ще видим края.......

Niakoitam
05-13-2013, 09:36
+ имам чувството, че хубавите неща се случват на всички останли, но не и на мен...

+1000

И аз имам баш същото чувство.
Понякога ми се иска наистина да забравя всяакакви чувства да се превърна в някакъв механичен робот,който не му дреме за нищо.Да си правя там еднотипните неща дето си ги правя докато не си дойде естественият ми край.
Ето и днес сънувах,че се редим да правим някаква четворка,която доколкото четох не е толкова лош знак макар,че е свързан по-скоро с материалното.Гледах отстрани някакъв много уважаван човек,който си има всичко и друг дето като че ли му беше рода или при това много близка,но му липсваха неща.Впоследствеие го проследихме и се превърна в чудовище,но една жена го върна към предишният му вид.Дано това не е част от характера ми.Не искам да завиждам на роднините си,не искам без да се усетя да се превърна в чудовище просто от разочарование.Но наистина ми писва...

girlwithblueeyes
05-13-2013, 11:45
Чудесно ми е <3
Започнах денят си със спорт и готино излизане с моите прекрасници <3
После малко на разкрасителни процедурки и довечара пак излизане
И утре ще го видя и ми мега якото щастливо че ще го гушна <3<3
Абе въобще имам много задаци днеска но сега малко релаксче и сладолед<3<3

ShtrudeL
05-13-2013, 12:09
Утре ми е защитата на курсовата..
По-спечена не съм била никога за изпит.. 8-) А като си правя пробно разказване, все едно обяснявам как да си сглобиш къщичка за птички.. 8-)

kalpazanka
05-13-2013, 12:15
Много кораво копеле съм. Не се разплаках нито веднъж предвид ситуацията...

cyclops
05-13-2013, 12:31
БОН ДЖОВИ УТРЕ !!!!!!!!!!!!!!!! Нямам търпение!!

granger
05-13-2013, 13:52
Ох, прибрах се от Пловдив и съм капнала.
Станах в 4и30 да ходя да бЕра рози. Прибрах се в 7, за д аизляза в 8 без 15, за да отида до Пловдив,където информацията от сайта на цпки беше неврярна и не беше от 8 до 13, а от 13и30 до 15 :lol: сметни как от 10 часа, до 13:30 горе долу , обиколих по 2 пъти магазините по Иван Вазов и центъра :D Заболяха ме краката,ама поне си попълних формулярите , купих си обувки и чанта и съм доволна!

SpiritInBlack
05-13-2013, 14:35
Днес е хубав ден и няма как иначе да бъде. Събудиха ме рано , рано в 11.11 , но само той можеше да го направи , знаейки , че съм се роден тогава. Като се върне ще му благодаря . Инжинерната ми мисъл е в застой и не успях да се справя със сглобяването , но нищо не може да ми развали денят. Да видим какво тепърва има да става

shmatarok
05-13-2013, 15:53
^честит рожден ден тогава? :)

миии не можах да се сдържа. Рокля и бански 8-) Уж излязох за подаръци и пак за себе си купих най-много. Ама последно харчене ми е вече, повече и да искам няма накъде.

Chacho
05-13-2013, 15:55
...

Аре ЧРД, успех в начинанията и постоянно да надхвърляш очакванията си!

Tsukuda_Hiroshi
05-13-2013, 16:31
Странно се чувствам. Ни така, ни иначе... Видях кола, на която имаше налепени лепенки - реклами на някакъв пастет. Имаше свински, гъши и... детски. Какво ли има в последния...?
Почнал съм да пия повече. И то твърдо. На къде ли ще избие... Ще избие ли...?

Wednesday666
05-13-2013, 16:33
Манджаааа...
Правя спагетки 8-)..
Ом, ном, ном 8-)..

DisappointedDreamer
05-13-2013, 17:15
SpiritInBlack, честит рожден ден! Смях, пари, свободно време и приятна компания пожелавам :)

Болна съм за 9448965 път. Изпити имам след седмица. Не се притеснявам толкова, 11 ще опаткам за 5 дни. Трябва само да оздравея и съм тип-топ. :)

DragonLady
05-13-2013, 19:47
Днеска си беше хубав ден. В университета беше добре, после се размотавахме насам натам с мъжо, хапнахме по един дюнер и те така. Минах през DM и си взех спирала, че старата ми свърши, и боя за коса, което ми напомня, че нямам търпение да дойде неделята да ме боядисат, а сме едва понеделник ... Искам да видя как ще се получи цвета тоя път :) И дано утре като си сложа от тая новата спирала, да се окаже хубава, че не искам да съм си дала парите за боклук ( не че бяха кой знае колко ). Кофтито е, че фризьорката ми замина в чужбина, а трябва да си оправя крайщата ... Де ще търся нова не знам. Уж свекървата ми хвали много нейната, ама аз като съм инат и вяра никому ( особенно разни непознати ) ... А до неделя трябва да я свърша и тая работа ...

AnarchyBoy
05-13-2013, 20:21
Като умрял съм, призрак..
Не съм спал от има няма 65 часа + .. буквално (само за 1 час и 30 минути успях да спя)
главата ми ще се пръсне.. всичко ми е замъглено, трудно дишам, едвам мисля..
Опитвам се да заспя и не става, въртя се в леглото и не става :(
Не ми се яде от преумора.. не ми се прави нищо, а като отида да спя и нанайки! ... няма спане :?

sneering
05-13-2013, 21:34
Като някъв статист,там където доскоро си мислех че имам главна роля.

violethill.
05-13-2013, 21:41
Като умрял съм, призрак..
Не съм спал от има няма 65 часа + .. буквално (само за 1 час и 30 минути успях да спя)

Същото..само с малката разлика,че точно когато легнах да спя и успях за около 3 часа,целият свят реши да ми звъни и ме събудиха.Никакъв проблем.
Иначе се удивлявам от незаинтересоваността ми.Определено има нещо общо със скорошните събития и все пак сесията ми започва след 1 седмица,а аз утре имам уговорка да "играем карти цял ден" .Губя си времето с глупости само.

ForzaFelipe
05-14-2013, 00:08
Пфф,не ми се бачка пак лятото в хотел на Златните...Не че имам голям избор,ама...иска ми се да се занимавам с нещо от което ще придобия опит и знания за бъдещето,а не да мъкна чинии и да се подмазвам на чужденци...

Supermassive____
05-14-2013, 00:20
Като цяло се чувствам много добре.. Презаредил съм батериите, готов съм за нови подвизи :д

Sh@d0w
05-14-2013, 04:16
Хубаво ми е и щастливо.

Нямам търпение довечера да си я видя след работа.

XTREMEFREERIDE
05-14-2013, 05:07
значиии, побърква ме като отива да си спи в квартирата за да не ме буди да му отключа при мен...
и аз сутринта като се събудя се шашкам какво ли е станало, пък хем знам;

останах на саме със себе си.
още не мога да преценя дали е хубаво.

Ivaaaaa
05-14-2013, 06:35
как ми се спи
трябваше да стана рано
поне нямам за учене
ставам да се къпя след малко и после даскало...

Chacho
05-14-2013, 07:48
Доста ми е мързеливо, май пак ше висна у фороня.

cyclops
05-14-2013, 07:59
BON JOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

minchorna
05-14-2013, 08:02
BON JOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Колежката и тя се е побъркала..едвам я свърта на работа 8-)

Niakoitam
05-14-2013, 08:31
Като че ли пак сънувах нещо философско. :) Само дето ама грам не си спомням какво беше.Единственото,което си спомням,че май в него присъстваше една съученичка.И с нея не е като да се виждаме особено често,но незнайно поради какви причини поне за момента някак измести по честота другата съученичка дето сънувах по-често.Вдействителност дори и сега като попадам на мненията и във Facebook,когато иска може да е доста философски настроена, а ако речника и спрямо моя е както докато учехме значи...моят речник може да се равни на 5 думи и половина от нейният.Двама такива съученици имам дето човек трудно може да спечели дебати с тях обърквайки се от речника им.Тя и един съученик дето по история нямаше кой да го бутне, а сега работи в дейността на П.Р. и рекламата.:)
Иначе гледам и тоя месец се преполовил.Около първи ако вече не са предприели иниациативата и имам малко повече време трябва да ги сръчквам наборите за ежегодната ни сбирка на випуска.Само дето ако мога ще се опитам да направиме така,че да не е в последното заведение,в което бяхме, а по предишното.Това си е доста хубаво и оборотно,но не е за сбирки на толкова големи компании.Защото една съученичка дето не беше дошла последният път като се видяхме в последствие ми каза:'Чух,че последната сбирка е била леко катастрофа." Всъщност не беше чак толкова далеч от истината,защото за някои хора разбрах,че са били чак бая след това,а в общи линии имах изглед на няколко човека и даже трудно се чувахме.

cyclops
05-14-2013, 08:51
Колежката и тя се е побъркала..едвам я свърта на работа 8-)

Ахаммм и аз така 8-) никаква концентрация, само преговарям текстове :D Ужас!

minchorna
05-14-2013, 08:54
Ахаммм и аз така 8-) никаква концентрация, само преговарям текстове :D Ужас!

Болни жени :D

Wednesday666
05-14-2013, 09:09
А как ми се объркаха нещата просто.. Истина не е.
Както и да е, мисля, че си намериш решение сама за себе си как да се успокоя и да отминат нещата.

TheDevilInMe
05-14-2013, 09:20
Имам си три прекрасни шестички, дано и на сесията ми върви по същия начин, сега ще си пусна сериалчето,папкането и после ме очаква шопинг с него хихи. :)

granger
05-14-2013, 10:10
Затрупвайки се с работа и бъдейки навън с приятели не го мисля толкова. Все пак е някакъв тегав период, но се надявам да го преодолеем.
Свърших мегамного работа в училище, а ми беше последният учебен ден. Не му се насладих като хората....вече няма да ги има пушпаузите междучасията. На изпращането и на бала...това ще е , друго няма. После всеки си поема по собствения път и дотам...

Violenza
05-14-2013, 10:41
Ох, нямам търпение утре да се видя с братовчедка ми и да прекараме една от онези вечери, в които гледайки хорър филм, обсъждаме всички възможни познати. :D Клю-клю!

girlwithblueeyes
05-14-2013, 10:47
Днеска официално ни биха шута от училището :lol:
Много хубаво изпращане беше и сега ме боли гърлото :D
Странно ми е но пък ми е доволно
Сега хубава почивка защоот довечара ще се събираме пак :D <3

shmatarok
05-14-2013, 11:09
Божеее, как ми се спи. Почти съм готова, момчетата ще дойдат довечера да вземат нещата и се чудя съквартирантката ми направи ли нещо на изпита след вчерашните атаки по звънците. 8-) Не съм сигурна дали да ѝ се вясвам пред очите, ама ще се разбере.
И бирата ми май се отменя, ама нЕма време, ще се видим с него в Бг следващия месец така като гледам.

cyclops
05-14-2013, 11:26
Kрай! Не издържам! Отивам към концерта пък к'вото ще да става 8-) искам хубаво място!

xoxi
05-14-2013, 11:43
Очите ми се затварят. Искам да се метна в леглото и да забравя за всичко. Но предчувствам, че може да стане като миналия път. Гостите дошли, аз съм си отцепила... Чак привечер чух гласовете им в кухнята и за секунди станах, облякох се и отидох да им се радвам. Не стига, че времето ни заедно е ценно, а аз имам навика да го проспивам...