View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
HollyGolightly
05-30-2013, 01:31
Скапана съм, а е едва вторият ден на работа. Сега седя и се чудя защо се навих и защо и обещах, че ще помагам. Само дано не продължи повече от 2 месеца
girlwithblueeyes
05-30-2013, 05:56
Добре съм
Почивам си и след малко започвам да си събирам багажа
Работата в кантората ми се уреди и съм доволна .
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 06:54
Мони, радвам се, че ще имаш работа!!! Успех ти желая!
бюджет от около 10 000 - 15 000.
Не са ли много тези пари?! Все ми се струва, че абсолютно може да се мине с по-малко. Е, то зависи и от броя гости, де.
От колко време сте заедно с момчето ти ?
Година и половина вече щастливо си полу-съжителстваме, а от другата седмица ще си имаме съвсем наше си Вкъщи. :)
Он: Най-сетне успяхме да се наритаме един друг по-рано от леглото, че последната седмица все към 11 ставаме и някак...слънцето не е на правилното си място, и дните се проточват, и... Абе, обичам да ставам по-рано. :) Щастието ме обвива и ми е хубаво! Скоро май ще си направим и БИОфермата за червейчета <333 А другата седмица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще прекарам няколко дни в планината!
girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:03
Xtemche мерси
Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?
Он- Той вече ми липсва многоооооо<3
DragonLady
05-30-2013, 07:07
Бясна. Ще я *** в тъпата овца. За 3ти път киснем като прани гащи и я чакаме да се накани да влезе да караме упражнение, ама май няма да стане.
А ти пък и ако повярваш...
между другото изобщо не вярвам на такива неща, но тази жена е гледала на други мои познати и доста им позна .. ;д
ама аз се надявам на мен да не ми познае 8-)
sunnyreni
05-30-2013, 07:29
Окей ми е...малко контролни неска, утре класни. Не съм се трогнала особено(само по математика, че там е манджа с грозде), научавам и съм 6...Влизам да се къпя, че досега подскачах.
Mързи ме, искам да е вече привечер. Вчера си дадох малко почивка.. днеска няма време за такива неща.
Ужаснооо... Последният мъдрец падна и съм тотална катерицаа агейн ...
Имам да уча терамного, сигурна съм как ще се осера брутално на изпита по история...простооо...не знам.
Инак- добре съм.
Имам ебахти емоционалният терор,който сама си причинявам.И то ЗАЩО,защото прекалено много ми пука,прекалено много го мисля,а от другата страна няма изглед за евентуална загриженост.Та вече 5 дена ни звук,ни картина...
Седя,мисля го,сънувам някви кофти неща,осъзнавайки ,че всичко не е в полза за настроението и нервите ми.Яд ме е ,притеснявам се.
Кой знае кога ще се сети за моя милост,но вече свикнах,че щом на някой му е добре,то аз съм в последната графа на списъка...
От другата седмица се залавям с рисуването,че изпити ме чакат,но хич не ми е мирна душата..та не знам
Не са ли много тези пари?! Все ми се струва, че абсолютно може да се мине с по-малко. Е, то зависи и от броя гости, де.
Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам :(
По темата, днес ми е нещо напрегнато. Имам доста да пиша.Но пък времето е хубаво и приятно.
Стегнато ми е още. Тоя фейл с боята много ме съкруши. И с'а кой знае коооолко косица ще иде под ножа. При все моята повърхностна особа какво друго ми остава освен да оплаквам провалената си външност...
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 10:49
Xtemche мерси
Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?
От толкова сме заедно и от толкова живеем заедно. :) Ние веднага започнахме със съжителството си, просто след седмица съвсем ще си имаме Нашето Вкъщи, където няма да има други хора. Историята ни е дълга и достатъчно заплетена, че сватбата ще е само повод да поканим всички, които обичаме, нищо няма да промени във взаимоотношенията ни.
Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам :(
Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим. :)
DragonLady
05-30-2013, 10:58
Стегнато ми е още. Тоя фейл с боята много ме съкруши. И с'а кой знае коооолко косица ще иде под ножа. При все моята повърхностна особа какво друго ми остава освен да оплаквам провалената си външност...
Е дай една снимка, едва ли е чак толкова зле колкото си мислиш. И аз след 1вото си боядисване бях с цвят тип кварталната мангалка, но след 1-2 измивания стана от нищо, нещо.
По темата: Ебаси ученето, отивам упражнение нямаме, лекцията, едни заверки и бягайте, после студентите сме кръшкали много. Абе както и да е като за предпоследна седмица се очакваше. Мисля да хапна, да се помотам още малко на лап топа и офейквам.
passion.
05-30-2013, 12:03
Искам да имам свободно време само за мене си. Да си спя, да си мързелувам вкъщи.. никой да не ме притиска да правя каквото и да е.. Дори приятеля ми ме притиска за всичко. Дразним се един друг от време на време.. не знам каква е тая работа.. нямам желание да излизам с него в момента.. искам да съм сама насаме с мислите си... обаче уви.. нямам избор.
Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим. :)
Суперр ! Още по-добре!От това наистина може да се спести!И аз имам приятели фотографи ама съм ги поканила като гости и затова не исках да ги занимавам. А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство ! :)
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 12:47
А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство ! :)
Благодаря ти! Аз съм на същото мнение! И на вас прекрасно изживяване, пък и снимки живот и здраве ако видим... <3 :)
Он: Раззвъняхме се по квартирите...Ах!
kalpazanka
05-30-2013, 13:23
Искам и аз сватба, бебе и 2 години да съм си домашна :(
Направо ме боли сърцето. Видях прекрасния хибискус в цвят, какъвто нямам все още, цъфнал, ама как да прежаля 14 кинта, като струва само 6 прецъфтял?
girlwithblueeyes
05-30-2013, 13:33
Ужас абе хора как може да искате такива неща от сега още бе :D
Он- Нямам търпение нещаат да се уредят.
kalpazanka
05-30-2013, 13:42
Ужас абе хора как може да искате такива неща от сега още бе :D
Аз съм дърта, затова.
anonymous708973
05-30-2013, 13:51
А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно.
Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.
Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?
Мързеливо. Поне днес успяхме да напишем 6-7 мейла и дори да ги пратим въпреки отвратителния нет. Ще си го видя днес, дано да ми е послушен и да си е научил. Нямам търпение и за събота, дано да ми се получат нещата...
Може.. и все пак различни хора в различни ситуации. Тези неща не могат да се обобщят
Много ме боли коремчето, а трябва да се стягам, че днес ме чака важна тренировка. Добре, че той е толкова мил и отдаден и търпелив, за да помогне с досадните неща. Не знам какво бих правила без него!
Споря с нЕкви хора,които едновременно са адски интелигентни в моите очи, а с няколко публикацийки наред се изявяват като пълни дегреданти! Може би проблемът е в мен?? :lol: не знам,но имам мегамного да уча по история! Адиос!
girlwithblueeyes
05-30-2013, 15:01
Пламе не се разправяй с ограничени индивиди някой хора са прости до живот.
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 15:10
Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.
Аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. В нашето положение и двамата сме егоисти. Не го правим за заздравяване на връзката или нещо изобщо свързано с Нас като двойка. Правим го, защото го искаме по отделно. И аз, и той още преди да се съберем говорехме как умираме за семейство. Аз съм малко чалната в това отношение, още от 7ми клас искам просто да намеря човекЪТ, да заживея с него, да се оженим, да си народим (родя?!) бебета и т.н. Ама съм си такава и така ми е добре. Пък и намерих човечковчето, 'дето и то е такова, и... <3 (:
Пиши пак, ако ти се пише. Приятно ми е да ги обсъждам тези работи.
Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?
Веднага започнахме да живеем САМИ. Ама веднага-веднага. Още от първата седмица. (: Но, по стечение на обстоятелствата, от есента нямаме тази възможност, защото майка му на него се премести в апартамента му, а брат ми дойде да учи в същия град и се нанесе в апартамента ми. И...останахме без private space. :cool: Затова така тръбя нон-стоп из форума колко ще ми е кеф да си имаме НАШЕ си местенце.
имам мегамного да уча по история! Адиос!
Многомного ти стискам палци на изпита!!!
Он: Търсенето на квартири се оказа по-трудно от предполаганото...Вече се чувствам скапана, а всичко, което правим е да седим, да се ровим по сайтове и да звъним телефони...Бъх.
DisappointedDreamer
05-30-2013, 15:51
Брат ми се е превърнал в мърморещ пенсионер. Догодина по това време го оставям и си хващам парцалките сама по поляните и овцете в Шотландия. *надява се*
Никакво не ми е. 15 дни остават, не знам как ще ги избутам.
Кой знае кога ще се сети за моя милост,но вече свикнах,че щом на някой му е добре,то аз съм в последната графа на списъка...
То това не е само при теб, мила :х всички правят така, отвратително е чувството.. На мен ми писна от такива и вече не им минава номера..
Отивам да скачам на въже аз и започвам да си оформям тялото,че бях прекъснаха малко..
Пири,мерси много. Силно се надявам да го взема с хубава оценка,че иначе ще треперя цял месец с тез истории с Европеистиката,която ми става все по- приятна,ама ...тъпото и упорито си е тъпо и упорито :lol:
Можеше да си бия камшика по морето,ама вместо това ще ходя на изпити,щото искам друга, почти идентична специалност - простакеса :lol:
Нищо... сега имам само...200 страници да прочета отново и съм чук :lol: утре пак :D
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 16:33
Чети, чети. Само да не се скинеш от четене. :cool: :cool:
На мен пък ми писна от т'ва търсене на квартири. АМАН! И тия брокери явно си вдигат телефони само кат' се сетят, че нямат пари. -_- Някой ако знае нещо пикнтно за квартира в София, да свирка. Пействам туй, дето съм си пуснала във фейса:
"Търсим си напълно обзаведен, двустаен апартамент в София (за предпочитане в Овча Купел), наем до към 400-450лв., 55-70кв.м. площ. Ако някой има оферти, да казва."
Мамице,усещам как утре по път и вечерта ще чета като луда пак. Имам основа и то стабилна,ама като ги знам тия от СУ, просто ми идва да приритам.
Чети, чети. Само да не се скинеш от четене. :cool: :cool:
На мен пък ми писна от т'ва търсене на квартири. АМАН! И тия брокери явно си вдигат телефони само кат' се сетят, че нямат пари. -_- Някой ако знае нещо пикнтно за квартира в София, да свирка. Пействам туй, дето съм си пуснала във фейса:
"Търсим си напълно обзаведен, двустаен апартамент в София (за предпочитане в Овча Купел), наем до към 400-450лв., 55-70кв.м. площ. Ако някой има оферти, да казва."
Успех в търсенето. Много е сладко това да си живеете заедно и да обмисляте бъдещето, браво <3 продължавайте да се обичате и бъдете щастливи заедно!
Аз такова нещо не съм изпитвала и може и да не изпитам, така като гледам :?
XTREMEFREERIDE
05-30-2013, 20:17
Успех в търсенето. Много е сладко това да си живеете заедно и да обмисляте бъдещето, браво <3 продължавайте да се обичате и бъдете щастливи заедно!
Аз такова нещо не съм изпитвала и може и да не изпитам, така като гледам :?
Ех, благодарим за хубавите пожелания! Ама си нямате идея каква кочина от фалшиви обяви е по тия сайтове... -_- Дано никога не изпитвате подобно разочарование. Ние утре пак ще озвъняваме Софията. (: Стискайте ни палци, всички!
Пък ти не се отчайвай. Звучи банално, ама недей. :) Ще му дойде времето и мястото.
anonymous708973
05-30-2013, 20:55
Дразня му се. Адски е недосетлив и трябва да му се напомня по 100 пъти. Дано не направи голямата беля, че тогава... няма да искам да съм на негово място.
Харчат ми се пари. Искам... много неща.
Поне днес беше готин ден. Карах повечко даже, хехе.
meh... искам нов човек в живота си, нова връзка. Понеже съм 'изключително' социална едва ли ще стане в следващите години.
Явно нЕма да се спи...ЗЛАТЕН ВЕК FTW!
shmatarok
05-30-2013, 21:41
Оообичам почивните дни. 8-)
Да му мислят комшиите, явно няма да спят днес.
Отдавна не съм се чувствала neglect-ната толко брутално, колкото вчера. :Д 'ма не ми дреме, хора всякакви.
Купих си билет до България, чудя се как ще дочакам още цял месец.
:/
girlwithblueeyes
05-31-2013, 05:51
Много ми липсва баща ми опитвам се да не го мисля много много но не ми се получава
Иначе багажчето ми е събрано и утре сутринта раничко ми е полета . Нямам търпение да се прибера у дома и ад си видя приятелите . Него също другата седмица ще го видя<3
Wednesday666
05-31-2013, 05:58
Изключително безразлично ми е.
Щом дори за недоспиването и ученето не ми дреме, значи не е на добре.
Ама то ми писна да ме разиграват, просто ми писна.
Даже и за това не ме касае особено много вече, чувства се преживяват, ама тва унижение няма да го преживея скоро.
Бахти, като празна гара се чувствам, връща се като му е кеф, когато не му е го няма, ама гарата седи и си чака.
Как ли пък не.
От тук насетне аз ще съм важна, не сульо и пульо.
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 06:25
Нов ден, нови сили, нови озвънявания на брокерските фирми...
girlwithblueeyes
05-31-2013, 06:33
Нов, ден, нови сили, нови озвънявания на брокерските фирми...
Дано скоро си намерите нещичко <3
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 07:16
http://alturl.com/92c4e - писах. :)
DisappointedDreamer
05-31-2013, 07:48
Намирането на квартира е ужасно трудно, успех ви желая :)
2 седмици! И днес пропуснах училище, майната им. Ще си правя проекта по биология/химия/физика след мъничко, защото е адски красив и интересен. Имам нужда от вкъщи, и то много.
Ще се вдигна на разходка, мхм.
Изнервено...явно докато не стане 13:00 утре няма да се кротна,просто ще полудея :lol:
Niakoitam
05-31-2013, 08:29
Как се чувствам ли?
Вече и аз не знам. На моменти ме хващат яко нервите и най-дребното нещо е в състояние поне за момент да ме ядоса яко.Друг път се отдавам на някаква моментна емоция и се радвам.Иначе като цяло тези дни ме е обхванала някаква апатия в по-голямата част от времето.Някак по не мисля за бъдещето си както преди с тревога или надежда заради някои сънища.Все ми е тая.Трудно ми е да се зарадвам с цялото си сърце на щастието на другите.Все по-трудно ми е на моменти и да страдам,че нещата при мен не се получават баш както ми се иска.Сякаш се чувствам все по уморен от всичко.Сякаш дори се уморявам вече и за любов да мечтая.Живея си живота просто ден за ден както дойде.Пък докога така ще видим.
klimatronik
05-31-2013, 08:40
самотен. ставам все по ядосан и обезверен , и не ми пука.
Използвана и разочарована...така се чувствам...провалих си и ученето по история за утрешния изпит. Глупачка съм!
klimatronik
05-31-2013, 08:51
KУУУУУР ЗА любовтаа .... да сте живи и здрави ;)
Niakoitam
05-31-2013, 09:04
Поздрав за всички в клуба:
http://www.vbox7.com/play:4d17fae9
:)
Довечера!!!!!
Откога чакам това, хах.
Само дано той не се откаже в последния момент, гледам да не се надъхвам (прекалено). 8-)
Само още около час и ще е тук!
Каза ми да не ходя чак на гарата, но не мога да си намеря място в този апартамент. Оф. Оф. Само час. Ще изтърпя.
Нещо ми е тъпо и смотано. И като съм в такова състояние искам само да тренирам, тренирам, тренирам и нищо друго...
DisappointedDreamer
05-31-2013, 13:38
Ох, намерих си най-готината книжка, а проекта по биология е толкова интересен. Магнитните бури, свързани с Aurora Borealis, могат не само да причинят проблеми с кръвното, но и се забелязва връзка между тях и броя самоубийства, както и пациентите приети с депресия в психиатрични клиники. Интересно ми е.
Навънка грее слънчице, разходих се, а довечера - филм с компанията. :) Добре ми е!
girlwithblueeyes
05-31-2013, 13:42
Още мъничко и ще си бъда у дома и щe си видя хоратаа<3<3
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 13:51
Само още около час и ще е тук!
Каза ми да не ходя чак на гарата, но не мога да си намеря място в този апартамент. Оф. Оф. Само час. Ще изтърпя.
Леле! Чак аз се развълнувах!!!
DoubleDMG
05-31-2013, 13:55
Смяятай.. Година не мислех за нея , а снощи я сънувах,много интересно, точно такава беше каквато я сънувах? А не съм я виждал и чувал скоро? И Слава богу, немога да повярвам какъв човек е станал.. гади ми се. До такава степен съм я намразил ли?
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 13:58
^филмираш се.
А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!
DoubleDMG
05-31-2013, 14:04
Не бре, не се филмирам , просто верно. Драйфа ми се когато я видя.. Напрао не вярвам...
ооо мисля, че съм много in love
^филмираш се.
А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!
Оооо, душа. Мога с дни да ти разказвам на кво се нагледах от псевдоброкерите. 6 месеца търсене, пичка им лелина мръсна дееба. Кур за тия мошеници, после смърт, после пак кур!
DisappointedDreamer
05-31-2013, 14:19
Чачо псува О.о
о.О
О.О
о.о
хах.
аз предупредих :Д
DisappointedDreamer
05-31-2013, 14:21
Верно ли?!
пичка им лелина мръсна дееба. Кур за тия мошеници, после смърт, после пак кур!
!
klimatronik
05-31-2013, 14:25
мамка му не спирам да мисля за нея :Д
Верно ли?!
!
ахахаххахахаха :lol:
valdesbg
05-31-2013, 14:31
Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.
Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.
Мда, на 100% вярно.
Между другото, в imot.bg намирам много повече реални, отколкото в imoti.net
А търсите ли си конкретен квартал? Всъщност, тука явно сме цифра хора, които сме минали през целия ад, та може да ви понасочим, ако вие първо ни насочите кво си търсите.
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 15:46
Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.
Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.
Ахахахахаха, точно където търсих. :D :D :D Сега съм в Овча Купел, на Монтевидео. Айде ще ти пиша сега уикенда, че утре се прибирам на Враца и имам нет. Леле кво съвпадение. Ама точно, точно тия квартали :lol:
Спи ми се и ме мързи. Снощи беше яко и се радвам, че бяхме заедно.
Ей, всичките си приятелки раздадох... поне знам на кой съм ги дала де. :D
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 15:57
Chacho, знаеш ли какво, намери ме във фейса, че ще ми е най-удобно - https://www.facebook.com/pirina.kasapinova
Иначе - яко съвпадение. :cool: Ша помагаш.
Ще уча аз в НБУ, затуй там.
Ясну. Немаш ядове. Утре по некое време 'ке ти пиша на фб-то.
XTREMEFREERIDE
05-31-2013, 16:03
Арен момък си ти..
Враца
o.O Враца
начи моо да си прикааме по нашенски :lol:
само за тая простотия не бях чувала :lol:
верно трябва да си много забил, за да седнеш да се занимаваш с такива глупости
пт: в това гадно време ми е тоооооолкова гушкаво <3
valdesbg
05-31-2013, 17:27
Доброволци за изкачване на Витоша поне до Алеко в неделя сутринта има ли?
TheBeliever
05-31-2013, 19:07
След семестриалното завършване съм с един тон свободно време, което не знам с какво да запълня. Сещам се за хиляди начини да го загубя, но ми се ще да се захвана с нещо.. качествено?
Имам нужда от емоция, от разнообразие. Неща, които не успявам да получа в ежедневието си.
От една страна съм добре, но от друга ми е притеснено, защото ми предстоят 6 изпита :/
girlwithblueeyes
05-31-2013, 20:58
Още малко и съм у домааа<3
Той ме разочарова много
HollyGolightly
06-01-2013, 02:25
ПЕТЪК ЕЕЕЕЕ. Нищо, че тази седмица ще съм само с един почивен ден, аз и на малкото съм доволна 8-)
А днес дори не съм и изморена, толкова много се забавлявах днес с мъниците, големи образи са. Ако майка ми не си намери човек, аз нямам нищо против да поостана по-дълго от обещаното.
shmatarok
06-01-2013, 02:42
Струва ми се, че пословичният ми мързел пак започва да се обажда. Ама то и как да е иначе, т'ва ставане в 5 никак не ми допада. 8-) Чудя се довечера дали да излизам или да си легна пак с кокошките и дилемата ще ме измъчва цял ден. И днес ми е първи път сама и се чудя къде ѝ е акъла на моята прекрасна шефка да ми се доверява така. 8-)
Пожелавам си спокоен и мързелив ден, ама дали ще е такъв кой знае.
Wednesday666
06-01-2013, 06:49
Стой ми се сама. Ама абсолютно сама.
valdesbg
06-01-2013, 06:54
Честит ви празник, мили дечица :) На мен ми е сънено още, ама ще се справим с това. Офертата за Витоша важи още, така че налазвайте докато може.
втора поредна вечер сънувам ужасни неща
как е възможно да ми липсва толкова много?!
Supermassive____
06-01-2013, 07:59
Прекрасно се чувствам, ходи ми се вече на море, да си пия студената биричка и да зяпкам арни моми.:D
Violenza
06-01-2013, 08:09
Супер бясна съм, всички ме дразнят, а даже не знам защо.
Glamour92
06-01-2013, 09:47
Язе!
... ама съм на майната си :с
След семестриалното завършване съм с един тон свободно време, което не знам с какво да запълня. Сещам се за хиляди начини да го загубя, но ми се ще да се захвана с нещо.. качествено?
Имам нужда от емоция, от разнообразие. Неща, които не успявам да получа в ежедневието си.
: )
girlwithblueeyes
06-01-2013, 10:38
У дома съм сииииииииииии и си видях хората <3<3
Щастлива съм <3
Само той да ми пише и всичко ще е мноог хубаво
valdesbg
06-01-2013, 11:04
Гламър - 'фащай влака и идвай. Има къде да спиш, има кво да ядеш, 'арни хора ще се съберем, че и хубаво ще изкараме.
ShtrudeL
06-01-2013, 11:07
Ами тъпичко и някак с убит ентусиазъм.
SpiritInBlack
06-01-2013, 13:03
Не знам дали главата ме боли повече заради махмурлука или снощното меле :D Не го знам тоя бастун боксьор ли беше , ама няколко месеца ще реанимира и той. Има късмет , че не бях с любимата си черна риза , че щях аз да го търся него. Хубаво , че във всяка дискотека половината сме от Пловдив , че щеще да стане много мазало. Като кисели краставички бяхме всички днес, май аз съм пострадал най-малко. За най-добрия ми приятел бих се бил и с двойно повече. Оная курва , която ме гледаше как се бия , повече няма да се радва на гласа ми , ама правеше хубав секс и масажи. Ще си намеря по-добра.
п.с. Добре , че нямах изпит днес , че баща ми ме заплашваше да ме прати на подводница , ако стане такъв фал :D
bloodfrozen
06-01-2013, 14:04
Наблюденията ми сочат, че всички покрай мен (а и не само) са станали много дразнещи напоследък. Даже и мъжО не е изключение, дори е сред водещите дразнители. O:)
Искам вече да е август, най-накрая да си съществувам спокойно, а не да се тормозя ежедневно с купища учебници и теми.
Ебаааси змиътъ! Бях на изпит,мина добре,доволна съм,ама имаше и бая преписвачи и квесторите се направиха,че не видяха.,.,
Както и да е. Вече ми олекна.
еми добре съм си и така, уютно и приятно ми е вкъщи, а ме карат да излизам
изобщо не ми се занимава, но ако не изляза ще ми се разсърдят
омгг ставам, че са вече пред врата ми 8-)
Малко ми е депресивно и утаечно такова. Пак за нищо време си набурляках една камара каши, но нали съм експерт в това. Тръпна в очакване за момента, в който всичко ще се сгромоляса, защото нали винаги така става... Искам го, адски много го искам. И дори си доказах, че не е идеята за връзка, която ме привлича, а самият той. С педантичната му чистота и просташките коментари и двусмислените изказвания пред хората, и усмивката, закачливия поглед и адски дразнещия смях. Само една прегръдка и онази толкова дразнеща бащинска целувка и... нищо от това, което ме дразни вече го няма. Но аз не мога да му го кажа, разбира се. Не мога да кажа на никой. Аз не казвам такива неща, най-малкото защото не ги изпитвам по принцип. А и той... той не ме иска. Той прави всичко това с всяка друга. Просто искам да знам какво още трябва да променя... Не мога да го накарам, никого не мога да накарам. Искам да говоря свободно и да не ме е страх от това, че не контролирам. Не искам да си играя с останалите. Искам да си позволя да чувствам. Утре ще е нов ден и всичко ще е както трябва, а всичко това няма да ме притеснява. Просто докато съм в най-активната си драма искам да разбера какво, по дяволите, все още е останало за променяне в мен?!!?!?
DisappointedDreamer
06-01-2013, 17:01
Много ми е тъжно.
AnarchyBoy
06-01-2013, 17:27
Тежко ми е..
Почнах на 12 часови смени, ама пък парите са много добри и ми трябват! Де да можех да поспя..
Проблемите с нея извират вече,като чели, от всякъде.. А аз, аз просто исках да се обичаме...
Ужасно тъжно ми е.. :(
Сигурно така ще е по добре, но според мен няма.. Както и да е, ще уважа решението и. :(
Wednesday666
06-01-2013, 18:17
Сетих се за разни стари песни.
Вече искам да е понеделник, време е вече.
Като се замисля.. Май няма смисъл да съм толкова черногледа.
Вместо да ми е кофти, защо не се порадвам, че ставам на 20?
Мда, мисля, че имам нужда от малко щастие и усмивки.
И това ще е тази седмица.
shmatarok
06-01-2013, 19:06
Как може да е толкова дразнещ! Супер дразнещото същество и все се падаме в една смяна и като ме погледне с оня снизходителен поглед и оная му ти мазна усмивчица, направо ми иде да... и аз не знам какво, ама ще да е болезнено! И тъпото е, че има нещо в това дразнещо поведение, което едновременно ме кара да му извия врата и в същото време да ми харесва, че ми обръща внимание, омг Оо Отделям го на това, че ми е скучно напоследък откъм тоя фронт и скоро ще ми писне. Дано!
Утре ще е гаднооо и не ща да ходя, ама трябва. :( Поне вече взех да задобрявам, ама не ми е достатъчно - искам да съм най-добрата! 8-)
Glamour92
06-01-2013, 20:05
Уморена съм от поукърфейса си.
Понякога искам просто да възкликна "Баста!" ,да си сваля маската и да го прегърна.
Без да ми пука,че после ще се събудя без ребра и с половин душа.
Все тая.
Поне той ще живее два пъти ...
Много сладък ден. Буквално и преносно.
Толкова не съм се смяла от супер много време. Прекарахме си този ден на детето по много детски начин. Захарен памук, цветенце, плюшена играчка, шоколад, балонче, разходка, куче, сладолед, слънце, любов... Хубаво ни е, когато сме заедно! А днес пък ни е извънредно хубаво!
^Звучи ми като в приказка, хаха, сладко ми стана
По темата: Отново един почти безсмислен и скучен ден, трябваше да уча- не го направих, презентации имам да правя-не ги направих, още 100 неща- и за тях по едно 'не'.
Напоследък някакси съм се отделечила ужасно много от хората и си живея в свой собствен свят, който обаче далеч не е розов, какъвто ми се иска да бъде.
Уф, още няколко дни остават..
HollyGolightly
06-01-2013, 21:42
Единственият ми почивен ден тази седмица, не съм станала от леглото, нямам и нямерение 8-) Наваксах на епизодите, които изпуснах последните седмици.
Утре си изпращам децата, не мога да повярвам колко са порастнали, повечето ги помня от съвсем малки, на по месец-два, а на есен тръгват на училище :-#
Много хубав ден беше..с изключение на две неща, знаех си, знаех си, бях сигурна, че знае,или ще му каже ;д много неловко се получи..ама какво ми пука всичко беше до тук, край :) ще се съсредоточа в друга посока, много по-важна от него, трябваше рано или късно да видя с очите си що за тъпанар е преди да стане твърде късно и да ми бъде твърде трудно да се откажа :) така е по- добре наистина, много по-добре,много добре зная, че е така и още от началото знаех какъв ще е края просто го чаках : )
За пореден път. . .
Имам доста работа като се прибера+да уча :) дано тази година да бъде още по-хубаво и весело..
И делова среща трябва да проведа хахах много готино : )
Да става сутрин да си ги нагушкам онези малките пу пу пу <3 и И.
блях, кой като мене - седя и чертая в 3 и половина събота вечер а не се вижда кога ще свърша, защото имам аааадски много работа...следващите 2 седмици, ако не умра, няма кога да е...пък съм доникъде с почти всичко
и да, имам нужда от шибано обаждане...много се дразня, когато съм свикнала нещата да стават по моето и после изведнъж да ги преебе нещо...ама поне като съм под напрежение съм зла и мога да сипвам обратно после двойно на хората
DisappointedDreamer
06-02-2013, 00:28
02:30 и е светло :Д прекрасно просто; а дори не съм си легнала още. Тц.
anonymous708973
06-02-2013, 00:43
"Пий кафе, че ще ми заспиш по средата на филма"
И в 4 сутринта той си спи, а аз се чудя какво да правя, щот съм бодра като кукуряк :д
Каква ми е муцунка сладичка бе. Толкова е миличък :))))
Повечко me-time ми трябва. Не че го искам, ама ми трябва. Утре ще започна с книжката...
DisappointedDreamer
06-02-2013, 00:58
Днес май всички сме бодри толкоз късно/рано :Д
Wednesday666
06-02-2013, 08:56
Май се опитвам да се разболявам.
Иначе съм добре.
Чака ме учене днеска и утре, може и малко на рождения ден, но общо взето ще е готина седмица.
Вече нямам търпение да стана на 20 8-).
P.S. Влади - честит рожден ден :-).
Да си жив и здрав, много щастлив и дано разходката днес мине много хубаво! ; )
странно :д пиша стихче за вадене на мъдреци и смятам да го покажа утре на хиирурга :д това откачено ли е ? :Д
AnarchyBoy
06-02-2013, 10:55
Не става така!
Като малките деца сме.. по добре така.. и двамата се натоварваме и измъчваме взаимно, по добре по отделно..
Много я обичам, но не мога просто.. Не мога да я гледам нервна постоянно, или пък тъжна.. опитвам се да помогна, тя не ми позволява.. Просто не издържам вече :mad:
Съжалявам, че така трябваше да стане, но просто друг начин не виждам.. без мен ще и е по добре.. а пък мен кучета ме яли. :(
Адски тъжно ми е..
Wednesday666
06-02-2013, 11:19
Окей, време да уча и да свиквам с новото.
На работа съм утре, няколко дни графикът ми ще е смотан, докато се адаптирам, ма после ще е добре.
Бая хора си изключих от живота, вече съм по-спокойна.
Май беше за добро. Както и да е, седмицата ще ми е забавна.
С доста хора ще се виждам, а след изпита вече ще съм и свободна.
Мда, и си дочаках срещата :).
Интересно ми е.
SpiritInBlack
06-02-2013, 11:22
Аайляк. Утре по финанси само да не дойде наркоманът Жеко Милев и ще мине всичко както трябва :D В хубаво настроение съм , вечерта ще погледна за последен път нещата
имам някакви странни кикове от мешането на всякакъв шит тая седмица
пак имам хиляди задачи, и пак ще се стои до сутринта...мразя ги тея седмици
girlwithblueeyes
06-02-2013, 14:21
Снощи идеално си изкарахме компанията. Днеска цял ден на СПА и по магазините
А от утре работа в кантората
Обичам си вкъщи<3<3
TheBeliever
06-02-2013, 14:46
Цял ден мързелувам заслужено. Вчера се разбихме. Имам най-готините шефове и колеги.
И нещо ме е ударила музата тези дни. Смятам да се поразвихря сега из кухнята.
Много по-добре от снощи. Поне що се отнася до снощните въпроси. Но иначе вече ми е доста притеснено за изпита. Даже нямаше, но сега пак ще седна да си почета... Все още не съм напълно свикнала с това гробно мълчание на телефона ми, но искрено се надявам то да се проточи до края на месеца.
оооо, ще имам фдт, очна линия и гланц на M.A.C <3333
бахти кефа, откога искам да пробвам хубава декоративна козметика и аз 8-)
нямам търпение да ми ги донесат ^^ и да свършим училище, и да започна работа и да събера пари за още татусиии :3
много надежди имам, че това лято ще е прекрасно, че нещата ми няма да се объркат и т.н., дано този път наистина да стане така
kalpazanka
06-02-2013, 18:45
Ще се ви-и-и-и-ихри-и-и-и-и-и-м!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4t8krshil1qh15sno1_500.gif
XTREMEFREERIDE
06-02-2013, 18:48
Взехме си местенце!
http://alturl.com/2pxkt
<3
AnarchyBoy
06-02-2013, 19:01
WTF не очаквах, че пеперудите ще се появят толкова бързо.. Хмм ндам, влюбено ми е ;33 8-)
Ех, благодарим за хубавите пожелания! Ама си нямате идея каква кочина от фалшиви обяви е по тия сайтове... -_- Дано никога не изпитвате подобно разочарование. Ние утре пак ще озвъняваме Софията. (: Стискайте ни палци, всички!
Пък ти не се отчайвай. Звучи банално, ама недей. :) Ще му дойде времето и мястото.
отчаях се вече аз ТОТАЛНо вече след снощи ужас, ужас е работата имам някъв страшно лош късмет.. ще бъда лудата с котките усещам ;д
Wednesday666
06-02-2013, 19:49
отчаях се вече аз ТОТАЛНо вече след снощи ужас, ужас е работата имам някъв страшно лош късмет.. ще бъда лудата с котките усещам ;д
Аз ще съм лудата с кучетата 8-)..
Ш' си прайм компания :D ..
P.S. I don't need a man..
А мислех, че "Запази вечерта" наистина има някакъв смисъл ; )..
XTREMEFREERIDE
06-02-2013, 20:09
Ние намерихме много добро място! Но мисля, че и доза късмет имахме.
shmatarok
06-03-2013, 07:08
Оффф, хем съм бясна, хем притеснена, хем изнервена, хем се чувствам като пребито куче. С една дума: зле.
Надявам се онея гадняри да го ядат големия. Заради тях сигурно язва ще си докарам. Почвам да я хейтвам тая работа супер много.
Мно'л ми е гадно и си лягам да спя, стискайки си палци да ми се размине.
SpiritInBlack
06-03-2013, 07:21
АЙДЕ ВРЕМЕ Е ДА ИМ СИПЯ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК ПО ФИНАНСИ !
anonymous708973
06-03-2013, 07:48
Измислих си меню за РД-то, не ми се струва прекалено амбициозно, ще се събера във времето.
Криво ми е за снощи, обаче постфактум няма какво да направя, изобщо не съм искала да се стига до тук... Ще си прекарам хубав ден - малко по магазините, после сериалче, маникюр и мъжо е решил да ме изненадва... с ХРАНА <3, хихихи :P
I can't handle the emotions :D Гледах 9ти епизод на 3ти сезон на Игра на тронове и ...сърцето ми е на милиони парчетоци!Стомаха ми издава dead whale sounds , ама след малко си правя кафенце + цигарка+вкусни пастички :lol: и съм на 7мото небе. После маникюрче , приятелки, шопинг и life is life!
TheBobqk
06-03-2013, 07:52
Необичайно весело ми е, като се има в предвид в какво състоние бях преди седмица. Това ме радва още повече.
Reloaded
ПС: Искам да се виждам с разни форумяги
закусих, взех един бърз душ и не направих най-належащото - да уча ;д
май ще го правя в междучасията ;Д
време е да ставам да се оправям за даскало ;[
weheartiit
06-03-2013, 08:37
не е истина как не ми се ходи на училище,а имам още цял месец.
не знам как ще го избутам ...
Niakoitam
06-03-2013, 08:54
Разцъквам си в Google Street View и в съзнанието ми отново се завърна един въпрос макар,че случката се разви преди минимум 6 месеца, а може и повече да е било и ми е доста мъгляво.Дали е игра на съзнанието ми или наистина като по филмите сме били на една ръка разстояние по напълно случайно стечение на обстоятелствата и сме се разминали без дори Здравей да си кажем,защото не сме се познали.Чак впоследствие ми хрумна.А София не ми е толкова позната.Та случката беше следната: Слязохме с баща ми от трамвая на една спирка.Обаче понеже не знаехме къде е най-близката спирка за връщане или нещо такова баща ми спря едно задаващо се момиче и я попита.Тя доколкото можа го опъти.С нея не се гледахме директно и някакси погледите ни се разминаваха.Не си виждахме лицата директно.Впоследствие пак си помислих,че е игра на съзнанието ми поради желанието ми,но гласът,интонацията и,визията и сякаш отговаряше.Дори мисля,че беше на високи токчета(за това не съм обаче сигурен,може и да не беше) и ръстово по този начин беше около моята височина,което впоследствие разбрах,че пак може би се припокрива.Както казах мъгляво ми е и София не ми е много позната,но сега се вгледах и в една трамвайна спирка.Дали пък не беше точно тази??? Придобива някакво усещане на познатост в мен.Сякаш някога съм бил там макар и да не съм знаел,че точно там се намирам,а ако е така вероятността за случайно засичане се увеличава,защото тази спирка е много много близо до тях.:)
kalpazanka
06-03-2013, 09:03
Болна съм, мама му стара. Тъкмо направих 7 дни без антибиотик вчера. Уф...
anonymous708973
06-03-2013, 09:51
Reloaded
ПС: Искам да се виждам с разни форумяги
Възнамерявам да грабна мъжо под ръчичка и на 14-ти да сме в София, викам да спретнем една мини форумна с Дриймърката, Влади, prosto_chovek и още няколко готини индивиди :)
valdesbg
06-03-2013, 09:55
Одобрявам идеята на Пантерата :)
AnarchyBoy
06-03-2013, 10:04
То на 16-ти ще има няк'ва среща доколкото разбрах. :) пак в София.
DisappointedDreamer
06-03-2013, 11:36
На 14ти си идвам, в 18.00 ми каца полета, не мога тогава. След 14-ти съм напълно ваша :)
Хубаво ми е. Спокойно.
На 14ти си идвам, в 18.00 ми каца полета, не мога тогава. След 14-ти съм напълно ваша :)
Ооооо :-) :-) :-)
Мррр мързи ме, ще ходя до факултета, че имам упражнение.
Снощи беше прекрасно. Обичам си го.
И Него също. Хубаво ми е като му казах толкова много неща.
girlwithblueeyes
06-03-2013, 13:46
Много ама много уморена . Първият работен ден в кантората беше тежък и много изморителен .
Той вече ми липсва ужасно много направо се побърквам
Едва 4 ри е и аз май ще се отдам на заслужена почивка по-късно ще съм разходим към Алианца с приятелки и айде обратно у дома че утре съм до 5
Хубаво ми е. Спокойно.
Е ние ще се съберем на 14ти, пък то може да продължи до 16ти...
Violenza
06-03-2013, 13:50
Мързелана!
AnarchyBoy
06-03-2013, 13:55
Ако ще е за 16ти и аз ще мога да дойда след изпита в СУ. 8-) Пишете ни 2ма. :oops:
Искам да се запозная с няколко форумни звезди, чачовци мачовци, просто_човеци и сек'ви други к'вито има. 8-)
DisappointedDreamer
06-03-2013, 14:11
Като те чета и до по-късно май може да (ще) продължи :Д
Ако ще е за 16ти и аз ще мога да дойда след изпита в СУ. 8-) Пишете ни 2ма. :oops:
Искам да се запозная с няколко форумни звезди, чачовци мачовци, просто_човеци и сек'ви други к'вито има. 8-)
Епа 'че те запишем у списъко.
И да си направите снимки :)
DisappointedDreamer
06-03-2013, 14:36
Ааа, без такива екстри 8-)
Изпросих си 10 редбула и 5 сладоледа в замяна на това да напиша две есета по английски. Хах, кой кат мене!
ако съм се събудила след 14-ти, на 16-ти и аз може да дойда
пак чертая, мразя да чакам някой да ми се обади...
И да си направите снимки :)
Непременно.
/*По два лева парчето*/
TheBeliever
06-03-2013, 15:53
Пълна апатия.
Искам шоколад.
kalpazanka
06-03-2013, 15:58
^На промоция има НуКрема в Билла :)
Аз съм пас за тая форумна, ще съм по СФ по тва време,ама за изпит...и май няма да мога да се поява. Next time.
DisappointedDreamer
06-03-2013, 16:23
Трябва ни един автобус на име "Форонна" и да минаваме да събираме съфорумници из страната 8-)
Аз ще съм лудата с кучетата 8-)..
Ш' си прайм компания :D ..
P.S. I don't need a man..
А мислех, че "Запази вечерта" наистина има някакъв смисъл ; )..
да може и с кучета, ама котенцата май повече си ги обичам <3 хахах ами хайде добра партия ще станем ;d
Ние намерихме много добро място! Но мисля, че и доза късмет имахме.
бравоо, много се радвам за вас, даже във фб ми излезе един апартамент и мислех да ти го пращам,ама после видях, че сте си намерили :) !Честит да ви е!
по темата; ами боли ме главата и отивам да си чета книжката(интересна ми се струва) само и само да не съм във фейсбук,че много се дразня
пък колко имам да уча,ама хич не ми се занимава с глупостии
и да излизат вече резултатите от матурите ..
искам да съм ТАМ <3 :(
Предусещам шитсторма с резултатите от СУ,които ще излязат на 20 чак ...най-вероятно ,де :lol: Както и тея от матурите,ебала съм ги , лягам малко,че съм труп.Иначе добре ми мина деня - малко релакс, кафенце, после у дружка. Мда,мда...good.
SpiritInBlack
06-03-2013, 17:17
Беше очакваното шоу днес , хубаво , че Жеко и Генадиев не дойдоха :D Най-гадната група , убеден съм , че от всички бастуни само аз знам как да прилагам метода на линейна интерполация без таблица със стойности.
Иначе се видях с Ростислава и беше готино. Бързо и върнах усмивката след изпита.Нищо , че играх дартс за първи път, все пак спечелих, въпреки че едвам гледах , толкова ми се спеше. Май баш заради това бих обаче :D Поне научих , че центърът не дава най-много точки, не е като да не го уцелих няколко пъти !
shmatarok
06-03-2013, 17:21
Всичко е добре, когато свършва добре. :)
Наспах се, всичко завърши благополучно, ако не трябваше утре пак да му гледам физиономията, всичко щеше да е почти прекрасно. 8-)
myHeartIsOnlyForYou
06-03-2013, 18:02
Уфф...защо съм толкоова мързелива :(
AnarchyBoy
06-03-2013, 18:13
Аз съм пас за тая форумна, ще съм по СФ по тва време,ама за изпит...и май няма да мога да се поява. Next time.
То аз ако цъфна на 16 ще бъде след изпита в СУ. 8-)
Охх връщам се към работата. :(
paradosou
06-03-2013, 18:27
Не ми се учи, крайно апатично ми е, не ми се и излиза и възнамерявам да откажа всички предложения. Не съм за това просто. Точно в момента ми се иска да имах бутон за изключване на емоциите xD.
Няма да се впиша никога сред тях, а ни се налага да прекарваме по цели дни заедно, месеци наред. Ироничното е, че те пък много ме харесват и постоянно ми търсят компанията. Все тая, хиляди пъти предпочитам да си бъда встрани.
Снощи не мигнах и за минута, толкова много варианти си прехвърлих през главата... и единственото, което успях да постигна, беше утрояване на объркването и смесване на алтернативите.
И сценарият с отдалечаването ми е до болка познат, обаче явно няма да претръпна и да спра да се надявам да излезе нещо различно. Истината е, че се изморих. Прекалено много.
anonymous708973
06-03-2013, 19:00
ААа, форумци, срещата викам да е на 15-ти, за да е удобно на всички. Някво мързеливо такова 17-18 часа?
ИДЕАЛНО МИ Е!
Прекрасен е, толкова го обичам, толкова съм влюбена! Най-най-прекрасния ден!
Толкова ми е джаста-праста, грубиянче пълно, а само аз знам колко миличък може да ми е.
DragonLady
06-03-2013, 20:11
На пук на снощтното депресарско настроение, в момента ми е кеф на макс. Видях се с човек, с който отдавна се каним да се видим, и все не можем, е успяхме най-накрая ЮПИИИ! Е пак не ни стигна времето, но ще намерим кога да изпием по едно кафе. Много се радвам, че го видях, липсваше ми!
anonymous708973
06-03-2013, 20:18
Напих се от 2 чаши вино, омг.
Свежарка съм :д
girlwithblueeyes
06-03-2013, 20:20
Идеално си изкарахме с компанията<3
Още мъничко и него ще го видя <3
А сега филмче и в леглото че утре пак на работа .
Все си мислех, че съм много търпелива. Прекалено търпелива даже. Е, хубаво е да разбера, че и аз имам граници, които тя успя да премине многократно в последните няколко дни. Изумявам се, че все още се държа сравнително хладнокръвно, но усещам, че ако продължава така, скоро (много скоро) няма да мога да изтърпя и ще стане грозно. Хич не искам това да се случва. Нямам търпение да свърши тази учебна година и да ми се махне от погледа за 2 месеца. Каква сладка почивка ще е...
И колко е хубаво, когато цял ден не сме се чували и не сме си писали с него, точно в момента, в който му пиша, да получа съобщение от него!
leadyflame
06-03-2013, 22:56
Любовно ми е.... ама няма на кого да си предам емоциите (садсадсад) :Д
HollyGolightly
06-04-2013, 00:27
Цяла нощ рев и след това 10 часа работа. Сега съм като парцал, но поне вече съм си в леглото. Усещам че ще е дълга седмица
Wednesday666
06-04-2013, 05:32
Happy bday to me 8-)..
Пантерке, на теб също.
Да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната :).
bloodfrozen
06-04-2013, 06:17
^ Честит рожден ден! :smt113
Аз.. не мога да определя в какво състояние съм. Изключително притеснено ми е и концентрацията ми липсва. Надявам се всичко да е било просто неприятно внушение и то да изчезне скоро.
снощи го сънувах...обаче сънувах и друг 8-)
започнах да си водя и аз дневник и не можах да се спра има толкова неща,които искам да споделя, а не го правя с никой и направо избухнах ;д
сега ми е някакво по-леко без да преувеличавам
той е прекрасен..
AnarchyBoy
06-04-2013, 07:20
Happy bday to me 8-)..
Пантерке, на теб също.
Да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната :).
Честит ви рожден ден и на двечките много щастие, радост, късмет и всичко което сте поискали някога да ви се сбъдне. :oops:
OnTopic: Скачам от щастие за нея :oops: Стига тя да е щастлива, а поне днес тя ще бъде!
XTREMEFREERIDE
06-04-2013, 07:27
Бъдете щастливи, рожденнички! :smt026
На мен ми е кеф. И всеки ден все повече нямам търпение. Само се надявам да спре тоя вятър най-сетне за да мога да отида да поснимам и да набера малко билки за чайчета. Искам следващата седмица да е ултра клинч, за да ни е още по-уютно вкъщи. :smt050
Supermassive____
06-04-2013, 08:05
Имам чувството, че и аз почвам да полудявам покрай заобикалящото ме.
Някво ми е тъпо :D
Времето е скапано,ама се разбрах с една дружка да се видим :) Нз...едно ми е...никво :D
valdesbg
06-04-2013, 08:39
Не почва добре деня, никак даже. Да се надяваме че до вечерта ще съм се оправил. Имам и два часа пътуване до Пловдив, по хубав повод :)
Niakoitam
06-04-2013, 09:36
Честит Рожден Ден на рожденниците днес.
Въпреки,че нещо от сутринта корема ме тормози и добре,че съм на една стая разстояние от WC-то имам някакво емоционално чувство,че и аз днес имам рожден ден. Е, реално за моят рожден ден е още рано де.Има още точно 1 месец и 10 дни до него :)
Някво ми е тъпо :D
Нз...едно ми е...никво :D
Така ;д
wtfstfu91
06-04-2013, 10:08
Другите я тъпчели, ама тя не можела без тях, а аз проявих разбиране и доброта и го поех в аналната жлеза... тъй де... бахти смотания и ебан живот!
Честит рожден ден и от мен , рожденници ! Бъдете щастливи и обичани ! :)
Боли ме глава, изморено ми е, но пък го писах болничен ден днес! Малко по-късно ще ходим с любимия да му търсим костюм, че само той остана гол...
kalpazanka
06-04-2013, 10:57
Искам кафееееееееееееееееееееее ее!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc02okU8Pf1rir4jgo1_500.gif
AngelAntichrist
06-04-2013, 12:27
Сънувах, че обривът, който имах е гангренясал и се е инфектирал, и е станал набъбнал, и син пълен с много гной, и лимфа, и кръв.
Казаха ми, че ще умра, но после осъзнах, че е сън и се "събудих". Бях с приятел в парка и се разхождахме, сетих се за сънят си, и си вдигнах блузата, питайки го дали всичко е наред. Той каза, че дори и така ме харесва. Дори и така?
"Обривът" беше там, но още по-зле, по-голям и вече зеленеещ.
Пак се "събудих". Станах от леглото и отидох да се видя в огледалото. Беше там. Веднага звъннах на лекарката си...
Върнах се в парка, не знам как. Този приятел ми каза да го погаля между краката. Така и направих. Пенисът му падна и имаше много кръв.
Този път наистина се събудих.
Как да се чувствам, ебаси?
Deadlock
06-04-2013, 12:34
wtf I just read!!
Искам да ида някъде да гледам е такову: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151602897618614&set=vb.772378613&type=2&theater
Violenza
06-04-2013, 13:24
Искам да ида някъде да гледам е такову: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151602897618614&set=vb.772378613&type=2&theater
Доста кофти тяло имат повечето, ама иначе е суууупер красивото.
http://www.youtube.com/watch?v=u6KnUW9N3Zo Тази адски ми хареса. Бахти уникалната.
^Аха.
Сега, ако ми кажеш и заведение, където мога да гледам, цена няма да имаш! ;)
pifiella
06-04-2013, 14:21
Някво ми е отнесено,спи ми се цял ден,глава ме боли,трябва да уча,а ме мързи...
!!!А да, честит рожден ден на Ина и Албена.Да сте живи и щастливи!!!
(а ако не се казвате така,съжалявам!) :D
girlwithblueeyes
06-04-2013, 14:33
Честит празник на рожденичките :) !
Като труп съм добре че и днес свърших в 4 . Сега ще си почивам а довечера пак ще се събираме . <3
Честито на рожденичките! Само щастие и успехи занапред :)
Аз съм объркана. Най-добрият ми приятел, така да се каже, вчера ми призна, че всъщност има чувства към мен. За съжаление- аз не. Гадно ми е, искам всичко да е както преди.
МЕГА ГНУСНОТО ВРЕМЕ! ЗАМРЪЗНА МИ ГЪЗА!И ми е нервно.
Но...след малко ще ям...йес,йес,йес...и после се отдавам малко на релаксче!
http://media.tumblr.com/e6e857ccdd80e5beefcff40755c81708/tumblr_inline_mn2gorcirq1qz4rgp.gif
Niakoitam
06-04-2013, 16:12
Това като го видях ми стана в началният момент много смешно,защото го асоциирах с едно клипче дето бях гледал,но сега не мога да намеря за да го споделя.Обстановката беше пак някаква такава домашна с подобен кол.Някакво момиче въртеше на някаква песен кръшни танци около него и върху него.По едно време се засили и се захвана с едната си ръка за него във високото за да се извърти на 360 градуса.В тоя момен обаче колът се откърти и откачи от към тавана и падна на земята, а тя държейки го с ръка брутално се разби на пода. :D
Честито на рожденичките! Само щастие и успехи занапред :)
Аз съм объркана. Най-добрият ми приятел, така да се каже, вчера ми призна, че всъщност има чувства към мен. За съжаление- аз не. Гадно ми е, искам всичко да е както преди.
Викаш искаш всичко да е както преди,а? По добре да си живееш в красивата за теб лъжа убеждавайки всички и себе си,че той на теб никога не е гледал и няма да гледа като на повече от приятелка отколко да приемеш,че явно не е баш така. :)
DisappointedDreamer
06-04-2013, 16:13
Честит рожден ден на празнуващите днес.
Направих си печени моркови в зехтин + сол.. Е, облизвам си пръстите! Лежа, и гледам филми. Пълен релакс просто. Като знам, че другата седмица ще съм си в БГ, и краката ми се подкосяват. Нямам търпениеее!
Утре ми предстои изпит по Физика, изключително нервна съм. За сега си почивам, но ще продължа да уча, до към полунощ :/
SpiritInBlack
06-04-2013, 19:04
Интересно е , че имам главоболие. Тъпото е , че имам толкова неща на главата , че не знам от кое е :D Видях се днес с братчето , променил се е доста , ама момичето му беше парцал. Не знам кво и е давал снощи, но пък се посмяхм доста. Идва последният ми изпит. Мързе ме повече от обикновено и няма да уча , дано общата култура помага при правните въпроси :D
Кофти ден! Много шибан ден! Противен ден!
Сбогом, Панти! Заспа завинаги във всеки един от нас!
"О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!"
paradosou
06-04-2013, 19:30
Повдига ми се, бе. Няма такъв идиотизъм.
И имам да пиша толкова много по история, главата не ми побира как ще се вместя във времето. Явно пак ще съм кукуряк до малките часове.
kalpazanka
06-04-2013, 19:32
Явно пак ще съм кукуряк до малките часове.
Ще си ми дружка :)
girlwithblueeyes
06-04-2013, 19:40
Перфектно ми е, пак си изкарахме компанията супер
Чух се с него<3
Пия си чая и преглеждам новините из нета и лягам да спинкам ,че утре трябва да сме бодри за фитнеса ,и за работата .
antineutral
06-04-2013, 21:11
Супер ден. Отдавна не съм си имал работа с толкова интересни хора накуп. То не бяха биячи, не бяха филолози по български език, не бяха моралисти дето предупреждават за използвачи и интриганти, не бяха такива дето се изкарват жертви, не бяха е*ачи. Вечерта мина добре, разделих с приятели някоя друга бира :)
как
е
възможно
да
има
такива
идиоти
бе
и
как
все
мен
намират
.
пълен
малоумник
много
ме
дразни
няма
да
ми
мине
ако
реши
пак
да
ме
занимава...
Сякаш ще ми се пръсне сърчицето от притеснение...ама от онова сладкото :lol:
пак няма да се спи, ама поне сама съм си го поискала тоя път...пак много работа за 1 шибана вечер
24/7 буден не става...ама трябва, тъй че е време за цигарка и сериозна работа
shmatarok
06-05-2013, 02:54
Добро утроо 8-)
Няма ли да се стопля времето най-накрая х.х Искам плаж, дискотеки и купони вече, а вместо това получавам студ и работа. Колко несправедливо. 8-)
А как ми се спи, само аз си знам. К'ъв е смисъла да си лягам преди 10, като пак съм като пребита.
Violenza
06-05-2013, 05:44
Ууууууууф, притеснено ми е! Дано да имам късмет днес.
wtfstfu91
06-05-2013, 06:25
Какво направих толкова?
Разбирам да съм я излъгал, да съм я ударил, да съм я обидил, да съм я напсувал, да съм й изневерил... а аз казах, просто че я чувствам дистанцирана и получих насреща "мисля, че вече не съм момичето за теб" и 3 дни тотален игнор. То е ясно, че ме заряза или поне ще ме зареже като се видим. Вчера беше последния ми опит да се свържа с нея, но уви... жалко... жалко, че отново ме прецакват заради дребнави неща. Любовта е едно лайно. Повече никаква доброта и разбирателство към женския пол. Изобщо нищо не искам повече.
Glamour92
06-05-2013, 08:39
Умирам от мързел. :/
Толкова ми е лениво,че чак ме боли аурата.
И е неспасяемо.
Ауч.
...
Явно и със задачите ми е същото,защото отказват да се решат сами. *садсад*
DisappointedDreamer
06-05-2013, 08:43
Лятно ми е. И спокойно. А не трябва.
Викаш искаш всичко да е както преди,а? По добре да си живееш в красивата за теб лъжа убеждавайки всички и себе си,че той на теб никога не е гледал и няма да гледа като на повече от приятелка отколко да приемеш,че явно не е баш така. :)
Нещо такова, но не и по толкова егоистичен представен от теб начин. Искам всичко да е както преди, защото го ценя като човек и искам да си запазим отношенията (въпреки да осъзнавам, че едва ли някога би могло да бъде същото). Просто.. дори не бях предполагала, че е възможно той да НЕ изпитва същото, каквото и аз, а именно- приятелски, искрени чувства. Наивно и ограничено мислене, признавам.
Иначе днес.. тегаво ми е пак. Изморена съм, класните не спират, но водата в нас - ДА. Което допълнително ме изнервя, защото прее*ава тренировката ми. Надявам се до довечера да дойде!
Нещо такова, но не и по толкова егоистичен представен от теб начин. Искам всичко да е както преди, защото го ценя като човек и искам да си запазим отношенията (въпреки да осъзнавам, че едва ли някога би могло да бъде същото). Просто.. дори не бях предполагала, че е възможно той да НЕ изпитва същото, каквото и аз, а именно- приятелски, искрени чувства. Наивно и ограничено мислене, признавам.
Иначе днес.. тегаво ми е пак. Изморена съм, класните не спират, но водата в нас - ДА. Което допълнително ме изнервя, защото прее*ава тренировката ми. Надявам се до довечера да дойде!
Всичко ще си е същото, просто ще му трябва малко време да свикне с мисълта.
Може да се дистанцирате за кратко, после го потърси. А можеш и да му дадеш съвет как да подходи следващият път към някоя, за да не го възприема по тоя начин.
Или го препрати към фороня, ни ше се погрижим. :девъл:
Тва беше малко като :прати го насам , ние ще го отупаме...
Random forum gang :lol:
Хубаво ми е...явно някои неща не изчезват с годините, нито той, нито явно чувствата към него.
Всичко ще си е същото, просто ще му трябва малко време да свикне с мисълта.
Може да се дистанцирате за кратко, после го потърси. А можеш и да му дадеш съвет как да подходи следващият път към някоя, за да не го възприема по тоя начин.
Или го препрати към фороня, ни ше се погрижим. :девъл:
8-)
Ние се познаваме от 3 години, така че от това произтича фактът, че не съм очаквала така да се развият нещата и в началото е подходил "като приятел". Каза, че най-сетне (преди няколко месеца) осъзнал какво всъщност изпитва към мен; погледнал ме по друг начин..
В момента се налага всеки ден да се виждаме, но след още 20-ина дни, това ще приключи. Така че силно вярвам и се надявам, че през времето, в което няма да имаме контакт, нещата ще се успокоят.
XTREMEFREERIDE
06-05-2013, 11:47
Готинко ми е. Почивам си доста добре.
4 стотни по AE не ми стигат за 5и50,ама майната му. ВЗЕЛА СЪМ СИ МАТУРИТЕ и димпломата ми ще е бомбастик!
kalpazanka
06-05-2013, 13:13
Бясна съм!!!!!!!!!!!! Как може да има такива търгаши бе?! Как може лекарства да се дават напосоки?!
DisappointedDreamer
06-05-2013, 13:18
Чета японски автор и ям азиатска храна с нос забит в книгата. Мисля, че брат ми ме мисли за луда. :D
Violenza
06-05-2013, 13:23
Да не казвам голяма дума, че обикновено като кажа и все нещо се обърква, ама май мина по-добре от очакваното даже. :)
XTREMEFREERIDE
06-05-2013, 13:24
АЙЛЯК матурки. Не, че много ги грижех, ама си е друго да знаеш със сигурност! ^-^ Сега вече остава само да се наслаждавам.
Иде ми да агрх. Втори ден го мъча тоя проблем, щото се съмнявам първо в себе си. Оттук насетне почвам да гледам първо чуждата работа и на последно място ще търся грешката в себе си.
Умряла работа...не съм оправдала очакванията на родителите си, идеално ...
Ама сама си го начуках, поставях си висока летвичка и сега ми очакваха някви неземни 6ци на шибаните матури. Преебано.
На приемните изпити да взема пак да се издъня,щото по история ще е издънка естЕ и по английски най-вероятно и да ходя, да паса патките!
wtfstfu91
06-05-2013, 15:58
"Please, let me go back. Let me go back one more time. I'll do it right, i'll do it right this time. I'm sorry Penny... i'll change it, i'll change it.." - Нямам какво да кажа поввече.
Как може хората толкова да се променят? Няма пък, ще съм всякаква ама няма да му дам да ме унижава.
Някак не ми пука вече и все пак на моменти ми е горчиво.
Отлично взети матури на 7-небе съм! :)
не е истина...не съм си давала мирка :Д
ааадски изморена, поне си прекарвам яко за сметка на това
смятам да си дам почивка тази вечер и да се наспя най-после
*in love*
най-важното! :Д
омръзна ми, започвам да полудявам вече
и тва със сигурност няма да доведе до нищо хубаво..
Dagichka
06-05-2013, 18:52
депресия с наченки на начален стадий на шизофрения и внезапни пристъпи на смях, супер направо
дразни ме, адски ме дразни с поведението си..
'що не ме гушкаш вече?' - 'еми не искам' и след 2 мин е при мен и ми изкарва въздуха от прегръдки, ходи разбери братче..
и ония двете злобарки само ми доскапват настроението гррр
SpiritInBlack
06-05-2013, 18:55
След днешните изцепки в университета не може да ми пука за малко за последния изпит. След утре ще се разбивам редовно и лятото започва. Майната му на държавния другия месец :D
valdesbg
06-05-2013, 19:32
Прибрах се от Пловдив, беше чудесно, зареди ме с много енергия, запознах се с нови хора :) Хубаво ми е :)
Някои неща ми вървят повече от чудесно, други неща са трагични.
Аз съм неутрална. Нека всичко върви както си знае. И без това някои хора около мен се интересуват повече от моите нещица, отколкото аз. Оставям вълненията на тях. Аз се пускам в преждевременна лятна ваканция.
girlwithblueeyes
06-05-2013, 20:10
Идеално <3
В кантората нещата стават все по-добри вече свиквам а колегите ми са мъже и са толковааа секси:D
Чух се с моето момче и скоро след някакви 2 месеца ще го гушна<3
Резултатите от матурите ми са перфектни направо съм горда със себе си .
И днеска тренировката по балет мина перфектно
И си искарах вечерта страхотно с моите хора <3
Малко се дразня за едни неща на едни хора, ама бели кахъри...важното е, че се установи, че съм резултатите са ми перфектни и съм здрава!
anonymous708973
06-05-2013, 21:00
В кантората нещата стават все по-добри вече свиквам а колегите ми са мъже и са толковааа секси:D
Хаха, работата върви по-лесно така, а? :д
Айляк ми е, рожденият ми ден мина страхотно. Подредихме за нула време, видях се с приятелка вкъщи, мисля, че се сближаваме доста... пийнах си винце, утре ще е добър ден. Само да спра да съм ТОЛКОВА широкопръста и всичко ще е просто перфектно :д
Матурата по Физика мина успешно, напразно се притеснявах, беше по-лесна отколкото очаквах!
Иначе съм супер, не спирам да броя оставащите дни, до дома. <3
JuStElly
06-06-2013, 00:44
Утре класно по математика, аз си развявам коня до 4 часа... отново. Трябва да лягам ;Д И ми се спи малко ;д
Violenza
06-06-2013, 06:57
Искам хубаво време вече!
Niakoitam
06-06-2013, 07:09
Може и така да е прозвучало, а може и така да съм го написал.Просто гледах да е по кратко веднъж поне да не наруша душевният комфорт на разни форумци дето им били дълги писанията ми :)
Като цяло тези отношения са една доста дълга и сложна тема, а това си е едно напълно нормално продължение на нещата понякога,въпреки,че доста момичета/жени го отричате напълно като възможност,което си е адски грешно.Ако най-добрата ти приятелка е лезбийка не се съмнявай,че един ден може да погледне и с други очи на теб, а ако пък беше общовъзприето,че най-нормалните хора са бисексуалните най-вероятно и от приятелките ти трябваше да се пазиш.Иначе знам за какво говориш.Разбира се,че вече ще ти е трудно да му говориш за новият готин пич, с който си се запознала,за гаджето, с което имаш проблеми или колко много се обичате и т.н и т.н. Друг е въпроса,че аз лично смятам,че след едно истинско приятелство между момче и момиче стига да няма пречки от различен тип могат да се образуват най-качествените и дълги връзки.Той може пак да изпитва прителски искрени чувства,но и да те желае.Защо много жени взаимоизключвате приятелството и любовта не мога да разбера? Малка е вероятността да е общувал с теб около 3 години и вчера да се е сетил,че всъщност не те възприема като приятелка, а те харесва и да ти го е споделил.От една страна това дори може да те ласкае.Показва,че освен вътрешната ти красота му харесва и външната ти.Бъди сигурна,че ако не беше така най вероятно той пръв щеше да ти намекне,че не иска да сте нищо повече от приятели.Съвсем друг е въпроса,че ако не харесваше външната ти красота и не сте се запознали на разни места като интернет,училището,универс итета, работата той изобщо можеше и да не държи да види какво представляваш вътрешно и да не изяви изобщо желание да ставате нещо повече от просто познати.Колкото повече се задълбочава едно такова приятелство рискът толкова повече се увеличава.Чувствата не се контролират с ръчка,времето не можеш да върнеш назад, а ако те заблуждава,че те възприема просто като приятелка за да може поне да е близо до теб те кара както казах да живееш в една красива за теб лъжа.
Не знам дали си чела темата на AliceSw. Това за мен не са просто приятелски чувства и отношения.
А можеш да прегледаш и това ако ти се занимава и имаш достатъчно време:
http://vbox7.com/play:c3c5523108
Тук ства въпрос за едни отношения между най-добри приятели,които не са баш само приятелски,но младежът си трае,защото явно е по срамежлив, а и не иска да загуби момичето и предпочита явно да е близо по този наичн отколкото да я загуби, а момичето явно осъзнава,че нещата не са баш така, а и че Гала е доста права,но си я устройва някакси да се самозаблуждава,че няма нищо такова, а всички останали грешат. :)
Glamour92
06-06-2013, 07:14
^ Лаконичност. xDD
...
Бивам.
Общително ми е и се радвам на крехкото слънце навън.
DisappointedDreamer
06-06-2013, 08:49
Празно.
Остава седмица.
DisappointedDreamer
06-06-2013, 11:01
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3ModOyXQkVTvVFDGktUgJdfx9fG8X-JNwlEL5vDi9_x-7JXcujg
Аре, ей-вам!