View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
DisappointedDreamer
04-18-2013, 12:58
^Кои са тез 2-3? :Д
^Кои са тез 2-3? :Д
Шведски, руски и френски. Като се замислям за испанския вместо френски, ама май френски ще остане, ще видя. Последен ще е, руския ще е веднага след немския.
DoubleDMG
04-18-2013, 13:04
Исках само да почивам.. А сега във почивката си незнам какво да правя..не ми се занимава с лайненца и използвачи.. Най-харабията е да си седя на компа да си пия бира и да намеря кой тъпак да изтрия :D верно мн са прости ама к'во да се прави.. кат имаш ши смучат кат кажеш че нямаш та оставят. Това му е хубавото на приятелството , че можеш да заебеш всеки когато пожелаеш ;p охх и утре почивка след туй 2 дена ши ми е тшк ама поне знам че ще почивам по често ;)
Беше ми хубаво,ама есте успяха да го преебат :(
Беше ми хубаво,ама есте успяха да го преебат :(
Кой да бия, душа? ^^
Ох,пращам списъка, душа...
Пис-на ми да кашлямммммммммм!!! Вече една седмица мина! Побърквам се, искам да си отрежа гърлото. Ебаси вируса, ебаси чудото и нищо, нищичко не помага!
Supermassive____
04-18-2013, 21:41
Айде и аз да споделя. Много добре ми мина дяна, доволен съм от работата, която свърших днес а тя хич не беше малко. Не, че се оплаквам де :д След малко си лягам да почивам, че утре пак ме чакат задължения а и задачи по висша математика трябва да решавам. Искам по бързо да идват почивните дни, че да се запътя към балкана, да си почина едно хубаво :)
DragonLady
04-18-2013, 22:12
Имах мега якият ден :) Само хубави емоции и хора покрай мен.
Изморена съм много, и ми се спи като на куче. Тегля си един душ и лягам да спя. Утре университета ще ме прощава ;)
Един проблем да реша, то друг ще се появи... :D
Утре съм си сама и ще изкуфявам. Вече мога да дишам и да говоря разбираемо с моя си глас, значи няма да е зле да поизляза с компанията за тичане. Ще разпукам малко кокалите. Ще го питам и дали няма да му е проблем да ми остави кучето, та да си имам компания за разходки. Въобще не ми се седи повече у дома. Всички са болни и ме лъхва усещането за болница покрай тези лекарства, носни кърпички, кашлица, кихане... Гадост.
HollyGolightly
04-19-2013, 02:40
Скучно ми е, а имам толкова много неща за правене, обаче и ме мързи и нищо не ми се започва. Остана ми само още една седмица и свършвам семестъра. После само още 4 местъра (2 годинки) и няма повече 8-)
И по - добре съм бил. Поне днес е петък. Ще видим какво ще става.
ShtrudeL
04-19-2013, 04:15
И по - добре съм бил. Поне днес е петък. Ще видим какво ще става.
same..
and..
http://data.whicdn.com/images/58887936/544901_461880190556907_494338856_n_large.jpg
Очертава ми се хубав уикенд. Дано днешния ден е ползотворен, да не си развалям настроението за събота и неделя.
DisappointedDreamer
04-19-2013, 06:41
Емоционално изтощена. Искам да се вмъкна в леглото и да си уча биологията. С никой не искам да контактувам.
girlwithblueeyes
04-19-2013, 07:45
Страх ме :( писна ми от този тормоз
Искам да е утре и да си видя момчето
Искам да се махам от тука и да си отида в Германия
Страхувам се нещо да не ми направят :(
Wednesday666
04-19-2013, 09:20
Успях да поспя, поне това.
Чувствам се доволна всъщност.
Успях да си свърша нещата за седмицата и то бая добре.
И сега имам нужда от един мързелив ден, такъв в който да не пипна нищо и да лежа цял ден.
Освен, че трябва да почистя и евентуално някаква вечеря да направя после, смятам, че този ден ще е днес. 8-)..
И нещата с работата се получават по-рано от очаквано, но и за това съм доволна.
Йей 8-)..
Лекичко така се връщам от спортен празник, отнесохме всички :lol: така яко набрах на първи пост ,че душичките нямаше нужда да се пънат повече :D Че и медал си имам, аз...:lol: не може да е ...
Ох, после искам и него да го видя, дано ,дано!!!
Niakoitam
04-19-2013, 09:22
Днес сънувах,че съм с баща ми на някакво място дето продават подложки за компютърни мишки.Разглеждахме ги и си взехме,но докато търговеца се обърна баща ми взе един огромен куп и си ги открадна.После из пътя ми се хвалеше и се радваше пък аз нещо го корех.
В съновника това го тълкуват по следният начин: КРАДЕЦ, КРАЖБА,КРАДЕШ- ли насън, наяве ще страдаш или ще тъгуваш. Друг ако е крадец, предстои ти любовно приключение.
Но пък ми е малко трудно да повярвам,че може да ми предстои любовно приключение точно на мен и то в скоро време...
ShtrudeL
04-19-2013, 10:27
Тъжно ми е. И изнервено. И не ми се говори с никой.. и липсващо ; (
Много депресарски ден. Знаех си, че вчера не трябваше да се събирам с колегите в кръчмата.. аз съм динамит! Зареден с енергия! Гледай ме как избухвам!
Връщам се в черното.
Лягам си.
Нямаше ме много време,
радвам се да се върна.
Да, аз се освобождавам от примката,
заради която бездействах.
Продължавам да гледам към небето,
защото това ме прави щастлив.
Забрави за катафалката –
аз съм безсмъртен!
Имам девет живота и котешки очи.
Използвам всеки един от тях и тичам диво.
Днес съм доста по-добре. Нямам търпение да отида в залата. Побърках се тия дни вкъщи.
sneering
04-19-2013, 12:15
Парите създават толкова хубав шум в личния живот,че няма никакво място за лошо настроение каквото и да става!!!!!!!!!!!!
Имунизират те някак си...
Изморена, отпаднала. Искам той да се върне вече, а до четвъртък има ооооще време ;/
Явно няма да се видим...again:(
нишо ново под слънцето.
Много се дразня , деа...и ме боли глава, не ми се обажда...абе дееа и смотаната история,писва ми...искам си гоо.
йееееееееееееееееее петък ;д
Wednesday666
04-19-2013, 14:32
Ужасно ми е зле отвътре, но ще се одържа.
Ще се справя.. Надявам се поне.
AnarchyBoy
04-19-2013, 14:56
Празен.. отвратен от мен самият.. боли ме.. тъжно ми е..
Тук ще напиша всичко което не съм и казал или не е разбрала..
Обичам те, истински, много, чувствено, страстно.. обичам да те гледам, да виждам усмивката ти, да ти се радвам, да виждам себе си в прекрасните ти кафяви очи.. Много държа на теб, адски много .. няма да спра да те обичам.. просто няма.. липсваш ми вече.. адски много ми липсваш и адски много ме боли.. Единственото което се надявам е да си щастлива..
Гледам те.. прегръщам те.. целувам те..
Дано някой те направи щастлива и те накара да се усмихнеш.. аз не успях, а много ми се искаше, не успях, но нищо
някой друг ще успее и това ще ме направи много радостен.. макар и вътрешно да си умра, че не съм аз човекът до теб, аз ще се радвам за теб.. Обичам те.. много, не знам какво ще правя, нуждая се от теб.. допълваме се перфектно..
Дано си щастлива .. и съжалявам за всичко наистина..
shmatarok
04-19-2013, 15:33
^ горе главата и кураж!
ЙЕС БЕ! Най-накрая, доживях! Търпението ми е възнаградено! Много много много съм щастлива, нещата ми се нареждат чудесно *чука на дърво*.
Другата седмица по случай рождения ден си подарявам два купона на два фронта в такъв случай 8-) И утре шопинг да отпразнувам поводите! Да, да, да!
Мразя секретарки. Мряза тъпи секретарки.
Обаче като си знаеш правата доста лесно стават услужливи. Пф сега трябва да си намеря място в графика да ходя до старата фирма.
Скучно ми е между другото.
Хубав ден, слънчев...
Кучето му се погрижи да си направя сутрешната тренировка, а пък и той покрай мен. Не знам колко време го гонихме, но чувствам краката си все още изтръпнали. Баща ми пък ми помогна да изкарам масата и фотьойлите на терасата и нямам търпение да ги пусна в употреба. :D Ще взема да си направя нещо за пиене, взимам си книжката и излизам. Идилия.
яд ме е. днес, ако бях отишла с чанта на училище щях да имам 6, а пък за дето нищо не носих имам само няква мижава четворка 8-)
и вчера трябваше да не ме пускат в единия час и сега откъде да търся бележки паааааак -.-
и ми е тъжно, много много много тъжно
но пък утре ще си правя втория татус .. като се замисля не знам какво ми е, но май най-много клоня към тъжно и разочаровано
SpiritInBlack
04-19-2013, 17:52
ZZZ писна ми от корпоративни финанси.Виждам всичко в анюитетни ф-ри :D
ZZZ писна ми от корпоративни финанси.Виждам всичко в анюитетни ф-ри :D
пхах ние също ги учим
добре ми е..
Нещо не съм много щастлив май в момента :)
Обичам го. Пф...само малко трябва да доизгладим историята с доверието от негова страна...
SpiritInBlack
04-19-2013, 20:21
Имам емоционалната нестабилност на 14 годишно момиче и емоционалната интелигентност на момче на същата възраст :D
sneering
04-19-2013, 20:25
Толкова силни чувства имам,жалко че никога няма и ги покажа и всичко ще си мине,както е почнало.
paradosou
04-19-2013, 20:28
Имам емоционалната нестабилност на 14 годишно момиче и емоционалната интелигентност на момче на същата възраст :D
хаха, и аз често се самоиронизирам напоследък :-D
girlwithblueeyes
04-19-2013, 20:28
Утре вече ще се разтопя в ръцете му <3
Утре вече ще се разтопя в ръцете му <3
'Айде, честито! :3
А пък ние се нагушихме хубаво и тая вечер ще спя спокойно поне.
Този неговият приятел ми е крайно странна птица, но ще го разгадая, има време.
А сега отивам да гледам новия епизод на ТВД (НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!) и да спя след това!
ОБИЧАМ! <3
IseeDEADbodies
04-19-2013, 20:52
Йеееееее, вкъщи ! Извадиха ми нервът днес. Вече се живее. Само в Понеделник трябва да отида да ми затворят зъба. Проблема е, че май ще остане за Вторник, щото много неща ми стават за понеделник. Няк'во събрание на персонала на работа, след т'ва ми почва смяната, трябва и до Сл. Бряг да отива същия ден, кога ще ги правя тия неща - не знам !
HollyGolightly
04-19-2013, 21:36
Ужасно, чак ми се реве.
ShtrudeL
04-19-2013, 21:48
объркана..
едит: прекалено объркана и опитваща се да каже на черното - бяло..
и пак се сетих, че завършвам и ми трябва огромна мотивация, която нямам..
Да кажеш, че снощи спря тока и аз се изнервих до краен предел - нееееее, глупости -.-
и още ми е тъжно. бях забравила какво е да ти е тъжно и да искаш нещо супер много, но да знаеш че едва ли ще го получиш.
и как ще издържа някой да ми поде тялото с игла цели ДВА часа? аз мислех, че тоя татус няма да го правим наведнъж .. трябва да се заредя с цигари, 'щото тва не е за издържане иначе
И искам да се оплача на някой за едно нещо, а пък всички като ги знам кви са - кой ще ме разбере, ще ме гледат като голям камък и тва ще е.. -.-
Niakoitam
04-20-2013, 07:50
За пореден път сякаш се убеждавам,че един подобен разговор с душичката и усета на присъствието и макар и не толкова пряк са способни да ме заредят с една идея повече позитивизъм и денят ми да мине с една идея по позитивно и оптимистично.:)
А вчера на това бързо събиране за няколко часа,на което присъствахме 5 момци и 3 девойки софиянки,сякаш...само тя ми липсваше да беше там за да усетя картинката за мен цялостна и довършена.Въпреки,че на следващият ден почти всеки трябваше да е по задължения.
Ние днес сваляме бетонобъркачката и откриваме сезона на циментирането.След малко трябва да направим около 6 бъркала за мазето.След това се почват по селото,някое и друго допълнително тук.Абе не е изключено около 100 да ги достигнем тая година.Плюс още допълнителни работи тук и на селото и на право ми се ще Зимата изобщо да не си беше тръгвала,защото другата ще дойде след бая време.
Wednesday666
04-20-2013, 07:56
Уморено ми е.
Нещо не успях да спя особено добре, а ме чака учене днеска.
Трябва да почвам, че са три предмета, не един и не ми е ясно какво ще правя.
Имам да чистяяяяяяяя,ама след малко :lol: и... дано вече днес се видим...
Имам да чистяяяяяяяя,ама след малко :lol:
Сейм.
Повтарям го от 2 часа вече, след малко..
Имам най-прекрасното момче, най-прекрасните 7 месеца <3
Сутринта ме събуди по телефона и ми говори едни прекраснички, мили неща <3
Дано денят ви е хубав колкото моя!! :33
DisappointedDreamer
04-20-2013, 08:34
Слънце грее, топло е, небето е ярко синьо и чисто! Кеф! За пореден път се учудвам колко е малък света. Чак ми е смешничко. Уча по биология и след няколко часа излизам с моите. Кеееф.
За пушачите на зелено - днеска е Weed Day (420); изпушете по една, та да честваме деня. :D
weheartiit
04-20-2013, 08:54
Легнап в 3 и станах преди малко,изобщо не се наспах. :Д
дано само днес не ми е криво
Violenza
04-20-2013, 09:47
Някаква странна смесица от доволна, притеснена, мързелива.
IseeDEADbodies
04-20-2013, 11:07
Един ден, само един ден искам в който да не си нанасям или да не МИ нанасят к'вито и да било телесни повреди, рофл ! Бахти куцата седмица !
Иначе съм добре, втивам се къпя, след т'ва ще хапна и... duty calls.
DisappointedDreamer
04-20-2013, 12:02
Учудена съм. Много.
TheBeliever
04-20-2013, 12:03
Някаква странна смесица от доволна, притеснена, мързелива.
Същото.
И скуката днес ще ме погуби.
веве цял ден спане, закуска, моткане малко, четох два урока, спане, обяд и са колело малко ше покарам
супер отпочинала съм
NqkfaNikakva21
04-20-2013, 13:30
и как ще издържа някой да ми поде тялото с игла цели ДВА часа? аз мислех, че тоя татус няма да го правим наведнъж .. трябва да се заредя с цигари, 'щото тва не е за издържане иначе
*facepalm*
tHe_COolEst_GIrl
04-20-2013, 14:35
Тооооолкова влюбена...и опитваща се да не му изкрещи в лицето ''Мамка му, обичам те!!! :(
Влюбена. Влюбена, колкото никога до сега не съм се чувствала сякаш. Щастие.
И аз съм в клуба на влюбено-загубените :D Видях го,идеално ми е!
shmatarok
04-20-2013, 15:47
Всичко около мен влюбено, само аз го раздавам тотално безчувствено, поне що се отнася до такива трепети :Д
Идната седмица се очертава да е мега натоварена и не знам с какво по-напред ще се заемам.
Но ме кефи така. Обичам да ми е динамично.
Двата изпита не ме кефят, ама май нямам голям избор по въпроса. 8-)
Днес ще посетим момченцата ми отново, да видим дали ще е забавно. Надявам се, имам нужда от много смях, а по принцип те могат да ми го осигурят.
И маникюра трябва да оправям... ох.
*facepalm*
*ок*
пт: бахти хората, честно 8-)
Ако не трябваше да карам сигурно щях да се напия довечера, че да спра да мисля за 100 неща...
Barbie47
04-20-2013, 18:18
Супер съботата- скачане на въже, бягане и пак бягане. C'mon summer.... само да ми падне лятото. Това ще е моето лято.
снощи беше доста сполучливо, обичам си ги всичките просто
започвам все повече и повече да мисля позитивно и имам чувството, че всичко върви както трябва (:
добре ми е тези дни, надявам се пътуването да мине добре
само сега искам да се наспя едно хубаво и да наваксам за снощи
Slobbery
04-20-2013, 19:18
Излезнах с него..за първи път от две години... всичките прекрасни спомени се върнаха,чувствам се ужасно объркана и не мога да спра да мисля за Него....
SpiritInBlack
04-20-2013, 19:46
PLOVDIV !
Лъч светлина в края на тунела.
Щастливо ми е, има изглед нещата да се оправят. Освен това доста глупости ми се разкараха от главата.
MaLyKoLiU
04-20-2013, 21:03
Странно мие...
Откачам...
Мисля че се привързвам... <3
Мисля ,че никога не съм се чувствал по-гадно в живота си от сега ... Мерси на момичето за което..
HollyGolightly
04-21-2013, 04:52
Като се има предвид колко гадно почна денят, направо не мога да повярвам колко добре завърши.
Cody Rutty ми хареса рисунките :grin: толкова ми е яко, че чак място не мога да си намеря, няма да мога и да заспя сигурно
Утре заминавам за 2 дни, след това ми остават само няколко теста да направя и след това чааак Август пак.
А той си идва след точно 50 дни :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
valdesbg
04-21-2013, 07:06
Велосипед и биология. Това са плановете за днес :)
*facepalm*
is just not enough...
//колело, федербал, по-късно дано да се видим с него, че днес ми е по-любовно от вчера и искам да си го видя ... :smt007
Niakoitam
04-21-2013, 07:46
Както по някой път казват тук...Гушливо ми е. Иска ми се да си нагушкам едно хубаво един точно определен човек.Само дето понякога в живота желания и реалност рязко се сблъскват и силно си противоречат.Какво да се прави? :)
Както по някой път казват тук...Гушливо ми е. Иска ми се да си нагушкам едно хубаво един точно определен човек.Само дето понякога в живота желания и реалност рязко се сблъскват и силно си противоречат.
точно и абсолютно същото.
много кофти сътуация
Wednesday666
04-21-2013, 08:16
Ох, мъка.
Счетоводство, мениджмънт, организационно..
Всичко на един път, а колко ме мързииии 8-)..
ShtrudeL
04-21-2013, 11:09
http://data.whicdn.com/images/59026297/large.jpg
Май ми се завръща мотивацията.
shmatarok
04-21-2013, 11:34
Обобщение на резултата от вчера с една дума: ох. Започна тегаво, ама пак се прибрах по сутрините. 8-)
Нямам представа как цъфнах само след шест часа сън, ама се чувствам като парцал. Знам си аз, че шотовете не са добра идея, ама на' - пак съм доникъде.
Горкото ми братче едното, много ми стана мъчно за него и се надявам нещата за него да се оправят. Щастлива съм иначе че ми се доверяват и споделят толкова лични неща с мен и ми се ще думите ми да имат някакъв успокояващ ефект. Желая му успех.
Едит: ооооомг :Д 'начи, винаги като дойде време да уча за изпити и изобщо като се появи натоварен период се появяват някакви мега яките оферти и сега пак акълът ми ще е на съвсем друго място.
Wednesday666
04-21-2013, 13:25
Реших се, започвам да тренирам, време ми е.
И диета, и всичко останало..
Нда, ужас 8-)..
Ма идва лято, време да се стегна 8-)..
paradosou
04-21-2013, 13:38
точно и абсолютно същото.
много кофти ситуация
Аз пък съм доста далеч от това. Тия дни съм дръпната и лоша 8-) и не искам никакви такива неща.
Аз пък съм доста далеч от това. Тия дни съм дръпната и лоша 8-) и не искам никакви такива неща.
ПМС? :D
Аз съм изтощена! След 3 часа федербал и колело, после още 3 часа волейбол съм разглобена.
И съм изгоряла.
Добре, че е сладоледа, да ме зарадва, че иначе никой няма да го направи днес..
dream1707
04-21-2013, 17:10
Отвратителен ден, отвратителен ... На 17 съм и съм наказана... защо не съм отишла на урок по английски днес. Мисля, че родителите ми стават все по-зле и по-зле .. и скоро няма да се науча да излизам на глава с тях. Цял ден вися вкъщи, нямам апетит, отпаднало ми е и нямам желание за нищо. На всичкото отгоре имам куп проблеми в любовен план и в училище също.
DisappointedDreamer
04-21-2013, 17:16
На 16 си все още, Бубе :Д
Невероятен ден. Страшно доволна съм.
paradosou
04-21-2013, 17:37
bloodyF, нем, при мен не се появяват някакви издайнически неща в поведението :д
А за федербала благородно ти завиждам, страшно го харесвам, ама обикновено трудно си намирам доброволци :-|.
Болен damn it.
Утре май ще скипна работата.
TheBeliever
04-21-2013, 17:41
Току що завърших последната си курсова работа за семестъра, годината и целият ми бакалавърски курс на обучение. Само дипломната остава още и край. Някакво сюрреалистично ми е такова.
Barbie47
04-21-2013, 18:54
Неделя вечер. Отврат. Утре- училище. Още една дъъъълга седмица.
Не го харесвам.Всичко свърши. Мина почти година, но защо по дяволите само като видя името му изтръпвам?!
brutaLxxbunny
04-21-2013, 20:31
Защо.винаги.трябва.да.се.пр вите.на.тежки.
изгубИ ме.
SpiritInBlack
04-21-2013, 21:06
Суууууупер ден.А интересното сега започва !
ShtrudeL
04-21-2013, 21:36
Някак все така крива и тъжна.. и никаква..
Имам нужда от.. обич..
: |
http://data.whicdn.com/images/59199552/large.jpg
ForzaFelipe
04-21-2013, 23:14
Имам нужда от.. обич..
Same here,but i won't get soon,so let's move on..
Все още ме боли гърлото,но днес вече е много по-добре..5 дена не можех да ям и пия...2 поредни сутрини се събуждам със схванат врат,дано и утре не е така или поне да разбера каква е причината...кой се схваща докато спи...Отпуснах се много да спя сам на тва легло,последно време се гъна като макарон цяла нощ..Та утре се връщам към мееегааа яките лекции...то утре дали вообще ще има желаещи да ходят на лекции :D
MaLyKoLiU
04-22-2013, 02:36
Чувствам се страхотно и се надявам това да е една от най-хубавите ми седмици до момента за тази година... :---)
Идва ми да заподскачам като Шакира в този клип http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 8-)
Ооо форумът ЗДР ! :P
Имам едно въпросче и се чудех къде да питам та тука реших да го задам. А то е : Нужно ли е, трябва ли, има ли смисъл да чиститя рождения ден на бившото ми гадже ?
Родена е септември има доста време. Принципно сме в една група в университета и се виждаме всеки ден, говорим си някви общи неща и има контакт не е като да сме скарани :D. Мисля си, че тя незнае кога аз съм роден или може да е забравила а и да знае 100% няма да ми се обади или пише поздрав :).
Какво мислите вие ?
Ооо форумът ЗДР ! :P
Имам едно въпросче и се чудех къде да питам та тука реших да го задам. А то е : Нужно ли е, трябва ли, има ли смисъл да чиститя рождения ден на бившото ми гадже ?
Родена е септември има доста време. Принципно сме в една група в университета и се виждаме всеки ден, говорим си някви общи неща и има контакт не е като да сме скарани :D. Мисля си, че тя незнае кога аз съм роден или може да е забравила а и да знае 100% няма да ми се обади или пише поздрав :).
Какво мислите вие ?
Както го чувстваш. Но приятелите се поздравяват и, ако я имаш за такава, честити й.
Ух, че уютна квартира. 8)
Болен, но поне си бачкам от вкъщи. Ще вземе да ми стане навик хаха
Страхотно се чувствам. Толкова ми е слънчево (не говоря за времето), влюбено, щастливо и ентусиазирано, че ми идва не знам какво да направя. :D Много рядко ме връхлита такова пълно щастие.
Да смесвам настроението си с огромната чаша кафе, която си направих, май не е много добра идея, но карай да върви. Нямам търпение да изляза от нас. Тази сутрин направо не мога да си намеря място от кеф.
Както го чувстваш. Но приятелите се поздравяват и, ако я имаш за такава, честити й.
Ух, че уютна квартира. 8)
Знам ли, като дойде времето ще преценя на момента. Все пак нищо не губя нали ?
Един прекрасен месец. :smt007 :smt007:smt007
Щастливо ми е.
anonymous708973
04-22-2013, 10:16
Много ме мързи... Хич не ми се ходи на даскало. Поне днес като цяло минава бързо денят...
Добре ми е. На работа е малко по-спокойно. Нямам търпение до четвъртък, когато ще скачам с парашуууууууууут!!
Нямам търпение да се свършва вече с тия идиотии и да ми е мирна главицата! Уморена съм , а имам куп работа,но ще я разпределя във времето,щото иначе не се виждам просто.
Разглобена съм в момента, схваната , а ми е едно разнеженко.
Или пие, или бие, или ебе...или работи ....
:D пиши му лс :D
Или пие, или бие, или ебе...или работи ....
:D пиши му лс :D
Ама пише ли още? Че не ми се рови из стари мнения?
Е,оня ден му мернах мнение тук
shmatarok
04-22-2013, 11:58
^май скоро имаше някакви мнения от него? :Д
Как ме мързи. :( И колко имам да уча, чак ми се реве. Минаваме на mode "Sleep is for the weak". До четвъртък сигурно ще съм умряла.
И до магазина трябва да ходя, оффф. Искам да се заровя през глава, да заспя и като се събудя, да е четвъртък и то след 2 часа следобед. Искам, ама няма. 8-)
Ох, тъпо, забило и напрегнато ми е.
Айде утре да минава това контролно по история вече, щото не знам за кой път ги преговарям тия уроци 8-)
SpiritInBlack
04-22-2013, 14:08
Разбихме се снощи както очаквах.Фризьорката ми можела да танцува , а днес ме подстрига по-хубаво от обикновено.Трябва да внимавам в какви отношения сме :D
Ходих да бягам и сега съм малко уморен, но знам, че си заслужава.. Трябва да се постегна и да започна да бягам всеки ден, а не през 5 дена..
IseeDEADbodies
04-22-2013, 17:23
Усещам празненствата тази вечер. По-малко от 2 часа до решителният МАЧ. COME ON UNITED !!!!
HollyGolightly
04-22-2013, 17:32
Най-после се прибрах. Прекарах си много хубаво там, времето беше страхотно и направих страшно много снимки, но това 4 часово каране сред идиоти ми изпи силите. Липсва ми времето, когато той караше, а аз само се возех и гледах наоколо, но нищо и това пак ще стане скоро 8-)
Само да ми минат изпитите другият вторник и пак отивам някъде сама.
SpiritInBlack
04-22-2013, 18:49
Обожавам чувството , когато пристигнеш на Централна гара и видиш , че ескалаторът работи само за надолу :D.
shmatarok
04-22-2013, 19:36
kill.me.now.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md039s46je1qh0ba0o1_500.gif
Нервно ми е. Искам нещата да се случваха по-бързо.
MaLyKoLiU
04-22-2013, 20:16
Искам да я видя и прегърнааааа <3
Още ме държи настроението от сутринта. Тоооолкова ми е хубаво!!!! Куп народ ми се чуди днес на енергията. Едвам успявах да издържа да седя на едно място в училище. Последните часове направо ми идваше да избягам. Буквално. Тичаше ми се. Утре ако успея да стана по-рано, ще изляза да потичам час-два, пък дано си изхабя батерията и се успокоя. Даже може въобще да не лягам... и без това се чувствам така, сякаш никога повече няма да спя. :D Егати...
IseeDEADbodies
04-22-2013, 21:16
CHAMP20NSSSSSSSS !!!! GGMU, МАЗНАТА ЕУФОРИЯ, ЛЕК ! :grin: :grin:
HollyGolightly
04-22-2013, 21:22
Имам 80 задачи по математика, онлайн тест и след това тест утре в клас. Също така тест по история и есе по английски, което трябва да е поне 5 страници, и вместо да се стегна и да си свърша работата, аз цял ден не съм си мръднала пръста. Така и така ми остана само утре и после вече няма.
anonymous908491
04-22-2013, 21:34
Слънчево и топло е навън, разбира се, че съм доволен.
IseeDEADbodies
04-22-2013, 21:39
Мхм, луната много добре топли.
paradosou
04-22-2013, 22:32
Отначало ми беше криво, после минах през фаза 'нелепо' и сега искрено се забавлявам.
Как може да имаш претенции за аналитичност и да си вярваш, че си горд притежател на завидно точни радари, а в същото време да ти убягват универсални, константно проявяващи се неща?! 8-)
PS: лека нощ и прекрасни сънища, моите със сигурност ще са такива. ;р
IseeDEADbodies
04-23-2013, 06:46
Пия едно кафе и драсвам за Сънито. После и на зъбар трябва да отида, блах. Ама поне ще се свършат мъките.
Нервно ми е. Искам нещата да се случваха по-бързо.
Това.
И само не мога да разбера какво по дяволите я интересува нея МОЯ живот ?! И от къв зор настройва еди кой си срещу мен. Аре да гледа себе си, ебати момиченцето. Добре, че е гаджето й- иначе никакъв живот нямаше да има, пхах. Само интриги, да минават тази и другата година и всеки по пътя си, допирни точки нямаме.
Отметнах някои задълженийца,ама други остават, ще намеря време и за тях.
Иначе ми е хубаво , днес ще си го видя,шаляляля!
ShtrudeL
04-23-2013, 09:48
Искам тая седмица всичко да се нареди както трябва.
Искам май месец да се нареди както трябва. Другите 2 месеца също..
Искам и много, много прегръдки и сълнце.
И кафе.
Niakoitam
04-23-2013, 09:48
Ох, след събуждането ми имам чувството,че съм си изтрескал здраво главата във въображаемата ми стена,която ме обгражда и ми пречи.Усещането беше смесица от хубаво,но и малко тегаво.
Ранното ставане не ми се отразява добре, особено, ако сънувам кошмари. в училище 3 часа спане и 3 часа дивеене. Бисери по улицата и след даскало. един обикновен ден, който още не е свършил. Какво ли ще се обърка ? :д
Обобщено: спими се и ми е скучно ;д
Очаквано се прецаках. Купих си грим за стотина лева, който не мога да ползвам. Не ме бива и това си е. Ще трябва сега да търся гримьор. Поне с прическата ще се получат нещата и костюмът е прекрасен. Нервно ми е , дано всичко мине добре.
girlwithblueeyes
04-23-2013, 11:15
Damn it много ама много ми липсваха гласът и целувките и докосванията му <3 сега съм щастлива , че е с мене <3
Боли ме че утре го изпращам пак но няма как само мисълта ,чес коро ще бъдем заедно ме топли <3
И хубавичко си ни е разходки, секс и много закачки <3
И за пореден път трябва да оправям кашите й ......
DisappointedDreamer
04-23-2013, 11:30
Тъпо. Петък ще се напия от мъка.
зле, така се чувствам, писна ми, просто ми писна от всичко от целия този дълъг пероид, през който правя какви ли не опити, за да изляза от това тъпо, гадно, отвратително състояние, писна ми и не знам вече нито какво да направя, нито нищо, ужасно е.
minchorna
04-23-2013, 12:45
Ще отида да се поразходя в Несебър малко...Времето е хубаво,а и отдавна не съм стъпвал там :)
HollyGolightly
04-23-2013, 13:48
Нямам търпение да мине тази седмица
IseeDEADbodies
04-23-2013, 15:07
Някой който да е на ТИ с Android ? Спешно е.
MaLyKoLiU
04-23-2013, 15:32
"Рисунката" ми взе да заприличва на това което искам и съм доволен... ^_^
Ноо много ми се спи, хремав съм, кашлям ии реших да спра за днес с драскането... надявам се утре пак да ми дойде музата и да порисувам още... :) :smt007
shmatarok
04-23-2013, 15:56
Ползотворен ден, но трудното тепърва предстои.
Нека силата да бъде с мен днес и утре. 8-)
Сега се чудя дали да си оправя CV-то или да поспя малко, главата ми ще гръмне вече.
тъжно ми е и всички ме дразнят
дано само не го отнесат невинни хора, както винаги става
искам вече всичко да се нареди, както трябваше да си бъде още от самото начало. жалко, че това не зависи само от мен
SpiritInBlack
04-23-2013, 16:41
Имам да чета още толкова много ,ама ме мързи както само мен може. Днес ще гледаме хубав мач , дано Месията не разочарова.
weheartiit
04-23-2013, 16:49
тъп ден ми е днес
чувствам се много дебела
и раздразнена
трябва да започна да казвам това,което мисля!
Мегатъпо ми е. Дано се пооправя утре.
bloodfrozen
04-23-2013, 17:56
Нахъсах се стабилно и започвам да действам. Наистина искам да се осъществи и ще направя всичко възможно, за да го постигна. Предчувствам, че никак няма да е лесно, ама това не ме плаши. Поне ще си заслужава усилията. Много се надявам да стане. :)
Ооооо имам отчаяна нужда да споделям
ShtrudeL
04-23-2013, 19:52
мамка мО! Искам да скоча с парашут! 8-)
ledenakrasota
04-23-2013, 20:05
Нещо само ме хапе. :(
krisko_krisko
04-23-2013, 20:11
Здравейте. Може ли да ми кажете на Английски език възможно най-учтивия въпрос по който да помолим да отсъстваме за един ден от училище (ако може да е в едно изречение). Предварително ви благодаря
valdesbg
04-23-2013, 20:40
Нем... не ми е ден... и утре се очертава да не е такъв. Крива спагета... не знам какво да правя :|
мамка мО! Искам да скоча с парашут! 8-)
Да те взимам с мен в събота? 8-)
ForzaFelipe
04-23-2013, 23:03
;( Тъжно ми е,писна ми да съм форевър алоуна...Не може просто да съм толкова зле с връзките...но явно проблема е в мен...Искам да я намеря,искам да я срещна,момичето което ще ме разбере и което ще види това което търси в мен и много важното,и аз да видя същото...не може винаги любовта да е еднопосочна при мен...не може все или аз,или някое момиче...искам най-накрая взаимно да е...искам да има за кой да мисля когато заспивам,когато се събуждам,с който да се карам,който да ме кара да се усмихвам тъпо...искам момиче което да прави каша в главата ми когато ме погледне...да усещам как сърцето и тупти когато я прегърна,да видя любовта и в погледа и,след всеки мил жест или подарък или просто когато се видим след скучния ни ден...или сутринта,за добро утро...ахх пак се разчуствах,сега пак 2-3 дена ще ми е смотано,но ще ми мине отново и така до следващото ми разчустване...и така докато...докато не знам...но свикнах,вече и без това не очаквам нищо и дори не се правя вече,че го търся,защото знам че няма да го намеря...когато му дойде времето...така си казвам както във всяка вечер с уиски в ръка..
shmatarok
04-23-2013, 23:26
http://25.media.tumblr.com/9ab268db105f4e4507a0cb6f2661a705/tumblr_mlpyd4LTaY1s5nezao1_500.gif
мдааа, забавлявам се.
HollyGolightly
04-24-2013, 01:41
Имам толкова много домашна, а си нямам и идея как да я направя. Наблъскал я е със задачи, които още не е обяснил как се решават, а като за капак на всичко не си отговаря и на имейлите, които му писах. Супер много седразня така
http://25.media.tumblr.com/f5d1b02cc9d8a5fe604fb268bd53c67c/tumblr_ml96enV4KD1qj2ep9o4_250.gif
Wednesday666
04-24-2013, 06:42
Последно днеска. После съм ебала майката на всичко.
Само да не си забравя студентската книжка пак, от 3 дни си повтарям вече и все забравям 8-)..
А как ми се спи..
УЖАСНО.
Поне се наспах, ако не друго...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
girlwithblueeyes
04-24-2013, 07:58
Преди малко самолета замина ааааааааааааа не не не не :( :( искам си го обратно . Искам го сега точно :( :( . Но още много мъничок и ще живеем заедно и ще си омръзнем и ще караме и ще се обичаме <3 <3
И доволна съм за победата на моите хора 4-0 YEAH !!!!
И той става все по нахален и настъпателен не разбра ли ,че имам приятел, и го обичам и нищо няма да се получи!!!! Защо продължава да упорства ??!
Niakoitam
04-24-2013, 08:18
Понякога ми се казва: "Ти нямаш стаж какво ще правиш като ти дойде време за пенсия." Ако оцелея обаче въобще дотогава.Ако всичките тия тъпи страхове или нещо друго не вземат да ме унищожат бая преди да е дошло времето.Вече ми писва много яко.Идва ми да хвана едно дебело силно заостроено желязо и да си го забода в главата изваждайки го с половината ми постоянно анализиращ всяка ситуация и представяйки ми често най-лошото развитие на нещата пред очите ми мозък.Обаче спокойно.Не ми стиска и това да направя...
valdesbg
04-24-2013, 08:32
Йей, доволно ми е. Благодаря на тя си знае коя (:
Днес отивам по задачки, а ще уча довечера.
Понякога ми се казва: "Ти нямаш стаж какво ще правиш като ти дойде време за пенсия." Ако оцелея обаче въобще дотогава.Ако всичките тия тъпи страхове или нещо друго не вземат да ме унищожат бая преди да е дошло времето.Вече ми писва много яко.Идва ми да хвана едно дебело силно заостроено желязо и да си го забода в главата изваждайки го с половината ми постоянно анализиращ всяка ситуация и представяйки ми често най-лошото развитие на нещата пред очите ми мозък.Обаче спокойно.Не ми стиска и това да направя...
Са ше та подхванат. :D
valdesbg
04-24-2013, 08:58
Някой там... обади се на приятел.. сигурен съм че имаш поне един доверен човек, готов да ти се притече в труден момент (:
Ако ли не... във форума ще има много кандидати :)
IseeDEADbodies
04-24-2013, 09:50
Ей т'ва е да наглееш, ама няма да стане ! И аз ще съм като тях :lol: Иначе ми е доволно днес, даже бих казал весело.
SpiritInBlack
04-24-2013, 10:16
3ма идиоти и идиотки се опитаха така настойчиво да ме събудят ранооо.Успяха , мамка му :D
Уж съм по-добре. Ама дано си го видя,обиди ме вчера, а на всичкото отгоре пак излязох аз виновна, не знам как ги прави тея неща...
Досега си мислех, че Sucker Punch ще е няква повърня, ма взе, че ме грабна много филма. Са има да го мисля идните дни.
УЖАСНО.
Поне се наспах, ако не друго...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Сладкаааа,какво има?
kill.me.now.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md039s46je1qh0ba0o1_500.gif
Същата история !! Всички са много весели, а аз искам да съм сама на спокойствие. И са .. нека учим ...
ShtrudeL
04-24-2013, 14:52
Плаче ми се.. Нещата тъкмо почнат да се нормализират.. и някакви други се сриват..
Искам да завърша най-накрая и да работя..
Плаче ми се.. Нещата тъкмо почнат да се нормализират.. и някакви други се сриват..
Изключително важно е да се покаже на малките деца, че фрустрациите имат край, защото противното убеждение предразполага към тежки комплекси при опит да се предпази от депресията.
ужасно, казах доста неща, които не мисля
сега няма да се видя с майка ми толкова много време и се разделяме по този начин
чувствам се адски зле
paradosou
04-24-2013, 16:40
Изтощена. Пак се очертава да се състезавам с времето, ама никак не ми липсва енергия. :smt028
TheBeliever
04-24-2013, 16:50
Денят започна тегаво, но приключва усмихнат. Очертава се едно хубаво лято. И хубава зима.
Отдавна не съм била толкова оптимистично настроена за бъдещето.
Оф, неска карах два часа и ме хвана липсата 8-)
хубаво, че имаше с кой да отида на кафе, щото и да седя вкъщи нямаше смисъл ;д
и оф, искам да идва другата седмица вече.
искам, искам, искам пък
Не знам вече...и днес не можахме да се видим,щото много работа рииш ли, чакам го да звънне,ама никакъв го няма, а знам ,че е приключил работа.
Вбесявам се така.
AnarchyBoy
04-24-2013, 17:04
Уча си за изпита, няк'во ник'во ми е..
Мързи ме, честно да си кажа, но трябва, мамка му трябва! :D
Мисля да си легна, прекрасничето е в липса, но я разбирам напълно.
А заради изпита съм под едно постоянно натрапчиво напрежение, защото
"уж всичко знам", ама накрая ще се изложа с няк'ва 4-ка и ще ми стане много тъпо. :(
ПС: Плам, съчувствам ти, така е много дразнещо :lol:
Niakoitam
04-24-2013, 17:55
Някой там... обади се на приятел.. сигурен съм че имаш поне един доверен човек, готов да ти се притече в труден момент (:
Ако ли не... във форума ще има много кандидати :)
Всъщност най-лошото е че в случая никой няма силата да ми помогне точно по този въпрос.Единственият,който може би може да направи нещо сякаш съм аз.Обаче тъй като отвсякъде се чувствам бесилен да си помогна по въпроса кръгът се затваря и издухвам супата отвсякъде.И не понякога човек няма откъде да си набави тази сила,която му е нужна.
Иначе днес пътувах за първи път сам в рейс.Случайно или не подобно на един не толкова отдавнашен сън където баща ми ми каза да пътувам с рейса до селото и имаше два един до друг и аз се качих на този,който не трябваше и след това като осъзнах какво е станало слезнах днес стана горе долу подобно нещо.Докато се занимавах с рейса от другият град разучавайки го дали е точният изпуснах точният както съм си недоскив.После ходих де,но бяха ебаси разправиите по телефона с баща ми,че чак и майка ми мобилизира.Сега си се върнах пак с рейса сам въпреки,че пак тичах малко по един друг дето беше за градът ни.Пък то се оказа че бил спирал и трябвало да чакам друг.Че аз откъде да им знам схемите.Добре,че и някакъв софиянец беше да ми каже и добре че си чаках на центъра.
ПС: Плам, съчувствам ти, така е много дразнещо :lol:
Чууухме се, и кво...пак няма да мога да го видя 100 години сигурно...
а ми липсва
AnarchyBoy
04-24-2013, 18:28
Ъъъ... bro*fist, върви ли в момента?! :D
Спокойно така поне следващият път, като го видиш, ще му се зарадваш супер много. 8-)
Ох Работа за вършене имам, а вися по форумите, лош АЗ! :x
ПС: ИСКАМ ДА Я ГУШНА ВЕЧЕ.
ще се зарадвам, те ще го удуша от прегръдки :lol:
I request the highest of fives!
AnarchyBoy
04-24-2013, 18:30
:lol:Забавно.
Мен пък ме мързи!
ЗавиждаЙтиииии! :D
Хубаво ми е. Наистина хубаво.
Тази седмица ми е щастлива. Нищо (да чукна на дърво) не е в състояние да ми развали настроението!
Тежък ден. Тежки 2 седмици...
Умирам за сън.
Раздразнен и леко тъжен може би.
IseeDEADbodies
04-24-2013, 21:59
Мед ми капе на сърцето. Вчера наебаха Барса, днес Реал :grin:. Бахти яката седмица :lol:
След малко май ще лягам, че пак е празнеенка.
Wednesday666
04-24-2013, 22:16
Мале, как се разви тоя ден.
Дори не успях да се зарадвам на 6-цата по висша математика.
Ужасно неочаквано стана, но не съм особено доволна.
Щот май пак съм си говорила без да ме слушат.
Ще видим утре..
Иначе.. Май поприключих за тоя семестър.. Ся искам да се наспяяя..
ForzaFelipe
04-24-2013, 22:23
Емм в шок...най-добрата ми приятелка отива в..Китай...което означава,че от моите приятели реално оставам само аз във Варна...май вече е време и аз да заминавам за Америка...то се е видяло че няма да завърша университета,няма да мога да издържа тука..
HollyGolightly
04-25-2013, 03:05
Утре ми е последният ден и след това няма повече :grin:
Не мога да кажа, че съм кой-знае колко доволна от този семестър, но имам още 4 докато завърша, тъй че има време всичко да стане перфектно :)
Минаха ми предварителните изпити и се чувствам като птичка, излязла от кафез...Особено този по история ме изтощи напълно и въпреки че не съм го взела с достатъчно висока оценка се чувствам добре. Хубавото време допринася за настроението ми. Разхождам си се сама и пак си ми е готино - явно тотално не съм добре :D
как ме е ядд трябваше да си тръгна от даскало, защото мноого ме боли корема
"идеално" просто
чувствам една празнина, защо правим неща, които не искаме?
как можах да съм такава, как можа да е такава?
толкова ми е тегаво и тъжноо
Беше тежка нощ на откровения. :D Наспах се хубаво обаче, днес ми е спокойно. Още един тест ме чака за тази седмица и ще мога да се успокоя напълно. Хубаво ми е, влюбено.
Дори не успях да се зарадвам на 6-цата по висша математика.
Честитка! :)
valdesbg
04-25-2013, 10:28
Трябваше да ми се развали настроението, нали? Трябваше да ми пусне мухата и да млъкне... просто трябваше да стане.. ей така за да не забравя какво е станало... Чудесно е че ми се напомня че вече съм никой. Чудя се само с какво го заслужих...
Violenza
04-25-2013, 10:42
Притеснено ми е. :(
kalpazanka
04-25-2013, 10:47
Иде ми да се застрелям. Не подозирах в какво се забърквам, обръщайки се към посредници. То един заплашителен тон, едни глоби, а дори още не са започнали да ми търсят работа.
Нямам търпение да дойде събота и да се хвърля в празното небесно пространство. Хубаво ми е, слънчевко :)
paradosou
04-25-2013, 11:44
Нямам търпение да дойде събота и да се хвърля в празното небесно пространство.
Скок с парашут? :)
SpiritInBlack
04-25-2013, 11:54
ИЗБУХНАХ , момчеееее , въпреки " разговорите за живота " до 3 часа снощи и опитите и да не спим цяла вечер :D Успях да се справя перфкетно и имам максимум точки по корпоративни финанси. Запознаех се с изключително красиво момиче пред щанда на Корпоративна банка , което не е изключително тъпo :D Доволен съм от живота ;]
която не е изключително тъпа
Тва ми хареса...не е изключително,ама задоволително :D
Violenza
04-25-2013, 11:59
Искам да пратя ЛС, но някой няма достатъчно място.. :D
kalpazanka
04-25-2013, 12:00
Ей сега!
Скок с парашут? :)
Даа, ох много се вълнувам и много ме е страх ! 8-)
shmatarok
04-25-2013, 12:49
ИИИИИИИИ КРАЙ!
Приключих, официално, свърши се, the end, финито и т.н. Най-накрая! Айляк ми е и искам да се прибирам вече по българско.
Докато го мисля тва май ще е най-хубаво да почвам да чистя насам-натам, щото довечера ще има яко парти. Поводи - много, желаещи за напиване - много, настроение - голямо. 8-)
Хубав ден на всички :*
Sisito941
04-25-2013, 13:08
След точно месец ми е бала :))))))))))))))))))))))
AnarchyBoy
04-25-2013, 13:19
След точно месец ми е бала :))))))))))))))))))))))
И моят. :D
Изпуснах си нервите, не трябваше, просто съм под огромно напрежение, не се оправдавам, много държа на нея и много си я обичам, а то какво стана.. :(
Wednesday666
04-25-2013, 13:41
Честитка! :)
Мерсаж :)))).
Теглих майната на всичко :).
До тука бях с добротата :)))))).
girlwithblueeyes
04-25-2013, 15:20
Чувствам се като най-долното същество на земята .
Чувствам се като най-добното същество на земята .
Доби?
http://4.bp.blogspot.com/_-LrDvbJFOvw/TPd7zxRT8HI/AAAAAAAAAXk/nwgKjRTKg1A/s1600/dobby.jpg
girlwithblueeyes
04-25-2013, 15:22
Доби?
http://4.bp.blogspot.com/_-LrDvbJFOvw/TPd7zxRT8HI/AAAAAAAAAXk/nwgKjRTKg1A/s1600/dobby.jpg
:lol :D
Едно такова никакво ми е.
Хем имам причина да се радвам, хем и да не се радвам.. в смис едно нещо ми разваля настроението, а друго ми го оправя и е някво странно
направо да знаеш да се смееш ли, да ревеш ли
Искам вече да е утре :Д Интересен ден ще бъде, ако дойде.
Сега ще се лакирам и ще обмислям как да бъда облечена :D
anonymous708973
04-25-2013, 17:54
Раздразнена, но в граници. Странно за мен, но добре, защото само това ми липсва в момента.
Раздразнена, но в граници.
мда, с голям главоблъс и даваща си сметки. Да видим,ако успея да направя така,че изляза суха от водата, ще има мЪного интересни моменти.
weheartiit
04-25-2013, 18:48
хичч не ми се излиза с тях утре :(
ох
ForzaFelipe
04-25-2013, 22:24
I feel so lonely...
I am feeling sexy and free :D
sneering
04-25-2013, 23:02
страШотно
Почти 3:30, а аз уча... Хем ме е яд, че няма да спя, хем съм страшно горда от себе си. Много рядко уча така здраво, надявам се да си заслужава. Взимам си сега една няколкоминутна почивка за чаша кафе и продължавам.
как искам да съм на даскало
не мога да повярвам, че го казвам
странно ми е, някак много празно
i want my mum!
няма я, тъкмо свикнах и отново се разделихме
трябва да се върна при баща ми и всичко да започне по старо му
minchorna
04-26-2013, 09:02
Поне е петък..
+1.Нямам търпение да стане събота..Записал съм се на курс и утре ще е първото ми каране ^_^
girlwithblueeyes
04-26-2013, 09:05
Искам вече да си се прибирам в Германия .
Обичам го това време. Малко слънце ми трябва, за да се чувствам добре. Нямам търпение да дойде събота. А днес се чувсвам неприлично секси, някак 8-)
kalpazanka
04-26-2013, 09:33
Ще се пръсна. Не знам какво да правя...
shmatarok
04-26-2013, 09:35
Много ми е лошо, много ми се спи, ама си прекарах много яко! Обичам ги всичките <3
Violenza
04-26-2013, 09:41
Смотано, самотно и депресарско.
DragonLady
04-26-2013, 09:43
Изморено ми е нещо, а спах 7 часа, което попринцип ми е достатъчно. Сега пия едно кафенце, ама усещам, че само с едно няма да мине номера, а ме чака изморителен следобед.
Поне е петък..
Петък е поне.
Нямам очаквания вече. квото стане. Малко задълженийца да свърша и тва...квото дойде.
Петък е поне.
Поне е петък. Словоредът ти МИ НЕ харесва. :D
И аз та не аресвам,ама всеки ден ти пера чорапти!
:D
Нещо ми е изпростяло...много ли ми личи?
anonymous708973
04-26-2013, 11:14
Доволно ми е. Написах си баси готината тема на състезанието, сглобих си тортата, дано съм оставила достатъчно ганаш за намазването, изчистих кухнята... добре вървя. Довечера на бар - муцка!
Дразня му се, задето напоследък е такъв... дразнещ. Дано ми мине, че ще си го отнесе накрая.
HollyGolightly
04-26-2013, 15:41
Защо ни дават групови проекти, при положение, че винаги един се нагърбва с всичката работа? Омръзна ми вече да се занимавам с мързеливи хора, то и аз не съм много цвете в това отношение, ама чак такова нещо до сега не бях виждала.
И на професорите не им пука, само гледат как да изкарат следващите 2 дни и след това да заминат някъде.
На този по математика 4 емайла му пратих да му кажа, че сайта не ми отваря и не мога да си направя теста, той пак идва при мен по време на клас и ме пита защо не съм си била взела теста? Защо ли....много интересен въпрос.
поредният отвратителен ден. поредния сблъсък с тези изкуствени хора, достойни за съжаление които се опитват да те съсипят без да си направил нищо. поредния ден с хората от тъпото ти семейство, за които не значиш нищо и никога не си значил, защото си нежелан. поредния студен ден, в който имаш нужда само от една силна прегръдка и малко обич. как ми се иска един ден да усетя тази топлина, някога...
бахти тъпите хора, все нещо им е криво -.-
много съм изнервена и накрая някой ще го отнесе супер много
Ou7oFmYhEaD
04-26-2013, 19:31
ООО ДА! Пред хората се владея много добре, ноо всъщност искам да не бях такава, да не можех да прикривам чувствата си. Иска мми се да изкрещя на глас това, което ме мъчи толкова време.
Wednesday666
04-26-2013, 19:58
Мдам, нямам желание за бая неща.
Тотално на пауза съм го дала.
Като гледам университета добре се разви, оценките до тука ме удовлетворяват.
Да видим с останалото какво ще стане.
SpiritInBlack
04-26-2013, 20:43
Обичам когато си оправям сам настроението. Днес ще има шоу , утре квото стане :D
girlwithblueeyes
04-26-2013, 21:58
Съвсем обърках нещата . Сега е момента някой да ми удари един шамар .
Supermassive____
04-26-2013, 22:11
Доволен съм от свършената работа и от това, че е на път да се сбъдне една моя мечта. Какво по хубаво от това да сбъдваш мечтите си и да вървиш само на горе. Пожелавам го на всеки един. :)
HollyGolightly
04-26-2013, 22:20
Днес вече някой ще си го отнесе, нищо че е петък
Иии след малко пак по интервюта. Скучнотийка.
Следобяд матури,а вечерта най-после се надявам да се видим, защото го отлагаме от няколко дни и не ми харесва...
кафе+цигара+закусчица и хубава музика - започвам идеално, да видим как ще се развие денят ми.
kalpazanka
04-27-2013, 07:58
Тоя стомах ще ме довърши! Можели да закусвам в 8 и като ми замирише на храна, да огладнея зверски в 10 и 30?!
Хора, четете си личните овреме, че ще ритна камбаната от притеснение!
Най - сетне отпуска. Нямам търпение да дойде довечера :)
girlwithblueeyes
04-27-2013, 09:01
Объркана съм . Защо въобще се дразня след като твърдя , че не ми пука
Добре мина днеска урокът ми почивам си малко и после пак се захващам да правя тестове по български .
Бахти изпълнението... Не помня да е било особено бурно, пък ебаси мускулната на всяко местенце по тялото ми... Искам на разходка, довечера може няк'ва изскачанка да направя...
SpiritInBlack
04-27-2013, 10:38
В много странни настроения съм напоследък...не ми харесва идеята да не разбирам себе си.Мразя , когато действам нелогично. Избухнах навсякъде , сега да видим накъде ще отидат нещата. Мързи ме да сменям пак цялата компания
DarkTemplar
04-27-2013, 12:06
(прозяв) Друго си е да се наспи човек. :) И като гледам какво хубаво слънчево време е, нямам търпение да изляза и да се разходя до морето. Да видим с кого.
Tsukuda_Hiroshi
04-27-2013, 16:42
На макс!!!!
pandabear
04-27-2013, 16:56
=(
Гадно ми е заради загубата днес,но пък в друг план всичко почти ми е 6
Хммм...той нещо пак ми кривее.