Влез

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Chacho
03-14-2013, 12:42
и ми омръзна да слушам мрънкането на определени хора, боже, кога се заобиколих с такива, които имат нужда да мрънкат за абсолютно всичко. цинични, негативно настроени, мърморещи, несъобразяващи се с нищо... много ме натоварва това донякъде и нямам търпение да дойде края на месеца да се отдам на истинска почивка вече.

А като им кажеш накриво ти се сърдят с дни и те обсъждат в сектата си. :D Пълно е с такива хора. Скоростта с която си решават проблемите никога няма да догони скоростта на измислянето на нови оплаквания.

cyclops
03-14-2013, 12:59
Оооххх притеснено ми е. Утре ме викнаха на интервю за работа мечта със заплата мечта. По принцип не се притеснявам от интервюта, но този път е разлино. Пък и е на английски. Дано притеснението не ми изиграе лоша шега!

tonssy
03-14-2013, 13:03
Як ден, сега се прибрах от обикаляне по магазините с нея. Доволна съм от покупките :D Супер изморена съм и толкова въодушевена едновременно, прекалено ми е яко, за да уча. Ама няма как, трябва- контролното утре ми е доста важно..

DisappointedDreamer
03-14-2013, 13:15
Пиша есета; изгубих се между страници и думи. Да минават тия 2 месеца, и ще си клатя крачката буквално.
Ох, кеф.

Връщам се да пиша.

girlwithblueeyes
03-14-2013, 13:32
Днеска ще пада купон иии станала съм в 5 бях на работа,после на училище ,и в 11 е ПАРТИТО убедена съм ,че ще е мега якото . Почивам 1 час и се отправям да чета по Химия :D , а така ми се спи днеска до 12 съм била на работа .A после на училище ,едвам ходя . В момента искам той само да си дойде да му се хвърля на врата и да увия крачка около него <3 <3 ,вече не издържам без него .

bloodfrozen
03-14-2013, 13:50
Милата... Не ми отговори в Козметика и диети ;)
Кой да види.. 8-) Ама ще се поправя.

Време е за следобедно кафенце. Много добре ще ми се отрази.

granger
03-14-2013, 14:06
Имахме военно обучение в поделението в Карлово. Беше забавно и полезно!
Разглобих и сглобх автомат калашников 2 пъти , пълнители , а у . Похвалиха ни :)

А мойто мило ... нямам търпение да си дойде!

marilyn
03-14-2013, 14:11
Искам го! Кефи ме... много...

kalpazanka
03-14-2013, 14:15
Ох, това кафе ме удари в петите! Направо се ококорих!

DisappointedDreamer
03-14-2013, 14:57
Утре лекция от http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_M._Krauss, боди гардове, посланници... Мех. Искам да пропусна цялата суматоха.
Прочетох си едната книга, написах едното есе. Бизнес ме чака...

Chacho
03-14-2013, 15:05
Утре лекция от http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_M._Krauss

Ще ревна от завист :/

DisappointedDreamer
03-14-2013, 15:12
прегръдки пращам. ще изпратя и автограф с него
хах.

Chacho
03-14-2013, 15:14
Искам преразказ!

granger
03-14-2013, 15:17
Маги , вземи му слюнка , отпечатъци и кръв ,ако може...някак. Като от отместопрестъплението и ги прати на Чардафон!

DisappointedDreamer
03-14-2013, 15:20
може и снимка, даже. или пък клипче.
хах, добри идеи Пламе! направо да го отвлека и да му го пратя на Чачо в кашон.

xoxi
03-14-2013, 15:22
Днес разбрах, че и за фризьорка ставам. За първи път хващам ножици и чужда коса едновременно и резултатите са... неочаквани. Очаквах човека да съжали за доверието си към мен, но и той се хареса и аз съм доволна. Сега остава и с боите да си поиграя и ще си чакам почерпката. :D

Умирам от болки в гърлото и предължителния смях до сълзи днес не ми се отразява добре. Носът ми протече и усещам как силите започват да напускат тялото ми.
Искам ядене и сън. И нищо друго.
И него по някое време.

granger
03-14-2013, 15:24
MY UTERUS IS ATTACKING ME!

bloodyF
03-14-2013, 16:28
Нещо ме изнервят всички, особено нашите и той.
Няма толкова неблагодарни същества, не съм приседнала цял ден да им чистя, готвя, гладя и пера , сякаш съм длъжна да го правя и накрая кво получавам? "Тия дрехи така ли се оставят, аз как да мина, как да се изкъпя?" + безброй допълнително мрънкане.
Нямам търпение да се изнеса.
И тоя моя как ме изнерви. Утре искал да се видим, да не съм на повикване нещо? Днеска пръснали 5 капки дъжд, студено му било, бля-бля.
И оная цял ден ми бърка в нервната система със супер гнусното й мълчание.
ПОЛУДЯВАМ!!!! ИМАМ НУЖДА ОТ ЦИГАРА„ ВИНО„ МНОГО СЛАДКО И СЕКС.
ПФ.

SpiritInBlack
03-14-2013, 16:52
Айляяяяк.Спи ми се и скоро ще лягам.Днес и утре с Ростислава , след това в Пловдив.Да видим какво ще стане

PullMeCloser
03-14-2013, 17:55
Доста ми е сдухано. Не очаквах ситуацията да се развие именно по този начин...
Предполагам и се надявам след този случай, най-сетне всички да схванем, че понякога доста прекаляваме с жестокостта и безразличието към всичко и всички. Дано нещата не се влошат. Определено можем да помислим за отношенията помежду ни и колко добре познаваме хората, на които лепваме етикети.

anonymous708973
03-14-2013, 17:58
2 часа и кусур обсъждам рокля... Изтощена, ама доволна, уточнихме поне главните неща.
Нетърпелива утре да отида до пощата и да видя дали ще си получа пратката предвид тая небивалица:

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484745_613025605390234_14449439_n.jpg

kalpazanka
03-14-2013, 17:59
^мухахахахахахахахахаха!

granger
03-14-2013, 18:00
Честно изхилих се с глас като го видях във ФБ :lol:
майка чак се стресна :D
На леля ми и бяха пратили нещо подобно с име " Dear Mrs " :lol:

unbreakabl3
03-14-2013, 18:28
Колкото повече го няма, толкова повече го искам. Shit! Как искам просто да мога да се насладя на свободата си. Даже всички момчета покрай мен ме дразнят вече. Искам да мога:
- да се отпусна,
- да мързелувам,
- да не ме е грижа дали съм хубава,
- да не ми пука за никого освен за мен,
- да го забравя за неопределен период от време, че съществува въобще,
- да спра да му гледам профила през 5 мин,
- да спра да си мисля за него,
- да спра да говоря за него,
- да спра да пиша за него,
- и да се сетя отново след година за него (тогава току-виж всичко е различно),
- да не ме боли,
- да ми е спокойно,
- да съм в добро настроение,
- да не ме занимават,
- да чета много, много, много и всичко друго да изчезне някъде,
- да не ми пише тоя и да не ме кани утре на дискотека, за да не трябва да му отказвам,
- да заспя и да се събудя след година...

И куп други желания от този сорт - депресивни. И всичко това заради него, мамка му! Като си помисля, че не ми дремеше въобще...
А и искам най-добрата ми приятелка. Ако може една година да имам само нея, едно легло, много шоколад и книги! Това ми стига напълно. След една година ще се върне в живота усъвършенстваната ми версия и ще имам, когото си пожелая (тоест него). И ще сме много, много щастливи и влюбени и няма да ги има филмите. И пак ще е толкова лудо, диво, екстремно... Най-най-хубавата ми любов... си отиде. Но ще се върне.

heartlesandfreaky
03-14-2013, 18:29
Боли ме главата адски много, цяла седмица ми е скапано *сигурно, защото не съм го виждала:|*, садвам се само при мисълта, че утре имахме цял ден на един етаж, а той реши да се покрие вдън земя... не ми се ходи на училище, имам нужда от няколко дни релакс. хД

cyclops
03-14-2013, 18:32
Yours sincerely, чудно име 8-)

Изтощих се днес. Цялата съм червена, посинена, но пък се поотпуснах и това ме успокои малко за утре. Сега чай, арника и се хоризонтирам..

s_E_x_Y_y_Y
03-14-2013, 19:05
кога тъпите ми настроения ще спрат да се променят постоянно, честно омръзна ми вече :@ и как успяха да ме ядосат толкова 5 минути, а деня започна така добре
мисля, че ми трябва секс
поне разбрах отговорите на доста незададени въпроси и това съвсем не прави положението по-добре, но поне съм наясно как точно стоят нещата
трите есета няма да се напишат сами та по-добре да свърша нещо полезно

shmatarok
03-14-2013, 19:07
А като им кажеш накриво ти се сърдят с дни и те обсъждат в сектата си. :D Пълно е с такива хора. Скоростта с която си решават проблемите никога няма да догони скоростта на измислянето на нови оплаквания.

да! Направо ми е писнало вече, ама имам чувството, че почти всички около мен са станали такива или просто аз съм откачила и си живея в някакъв розов балон. 8-)
Прочетох си иначе книжките аз, сега мисля да потърся някакво по-смислено четиво, че тези любовни романчета не бяха нищо особено. Поръчала съм и мега много храна, другата седмица почвам да се самоугоявам, като няма за кого да си упражнявам готвенето, ще го правя за себе си. 8-)
Стигнах до извода, че нямам проблеми с общуването с хората, ми имам проблеми с общуването с него. Странно, ама ми е трудно да реша какво да му отговарям и най-вероятно вече ме е приел за скучна или анти-социална. :? Кофти, ама не е като да е болка за умиране.
И тея моите пак ги замислят едни филми, нямам търпение да се съберем пак. 8-)

HollyGolightly
03-14-2013, 21:26
Не съм спала от 3 дни, карам само на енергийни напитки. Останаха ми още 2 есета, трябва да си избера документален филм за анализ, най-вероятно Catfish ще бъде. Ако още някой ми се обади и ми каже, че има нужда да бъде изслушан/а най-много да се изсмея и да тръшна телефона.

NambyPamby
03-14-2013, 22:13
Апатично ми е. Липсва ми всякакъв живец тази седмица, искам само да си стоя в леглото на топличко с чаша горещ шоколад и бишкоти/маслени бисквитки и да гледам филмчета. А не да се наливам с по половин литър кафе на ден, да ям букви и да изтрещявам стабилно, щото не стига, че са написани само простотии, ами и са усложнени супер малоумно. 1 изречение от 10 думи става половин страница заради куп излишни вметнати части и обърнат словоред.
Имам нужда от почивка, от сън, даже куфарите не искам да стягам, просто да съм си в нас, далеч от други хора. С нереално изнервящи индивиди ми се налага да общувам всеки ден и освен да друсам денонощно валериани, друг начин да ги изтрая, без да избухна в скоро време, не виждам. Само дебнат за чуждите грешки, за да злорадстват, ровят се в чуждите животи и размахват яростно пръст, пък не се виждат те самите какви са. Самочувствието и увереността привидно са високи само дето отвътре тресат яко комплекси.
Разни досадници от близкото минало и слабо познати субекти нямат милост и ми убиват по един неврон всеки път, когато решат, че явно днес е денят, в който ще съм благосклонна и ще благоволя да им обърна внимание, пък на мен единственото ми желание е просто да се пренасочат към нещо лесно с дупка и да не ме занимават повече.

soul1199
03-14-2013, 22:20
Чудя се,как може така да не ми върви в любовта,какво толкоз ми има,че ме харесват само откачалки???,а тия дето аз ги харесвам-или си имат приятелки,или се оказват женкари....

soul1199
03-15-2013, 05:37
Станах,изкъпах се,пих кафе,сега ще ям и с нови сили към новия ден :)

Cloud9
03-15-2013, 06:11
Извадиха ми по спешност снощи мъдреца. Зъболекарят се закани и на бавнорастящия. След час имам интервю за работа, но така и не разбрах къде им е офиса. Срам! Искам я тая работа!!!! Много я искам.

bloodfrozen
03-15-2013, 11:19
Ден 2 без топла вода. Побърквам се. Поне ток има, за да си стопля вода на котлона и да се хигиенизирам.
Като изключим тия неприятни събития, съм доста въодушевена. МъжО се завръща след двуседмично отсъствие и ще му се нарадвам подобаващо. 8-)

DisappointedDreamer
03-15-2013, 12:45
Американския посланник беше тъпак, но боди гардовете му бяха секси хах. Професор Lawrence Krauss изведе интересни лекции. Доволна съм.

DragonLady
03-15-2013, 12:49
Най-сетне се напсах като човек, станах изкъпах се и сега си мързелувам пред компа. Ще си поседя още около 30тина мин и отлитам. Жалко, че част от плновете за уикенда пропаднаха ( както и боядисването ми ), но нищо другата седмица няма как да не се исъществят :) Та като цяло ми е готино, веселко :)

girlwithblueeyes
03-15-2013, 14:18
Уморена ,изнервена и възбудена !
Дълъг ден си беше днеска радвам се,че е краят на седмицата и ще си почина хубавичко поне днес!

HollyGolightly
03-15-2013, 14:58
Тъжно ми е, липсва ми

Violenza
03-15-2013, 15:13
Доволна, накупих много подаръци и нещичко за себе си. :)
Като гледам днес обаче няма да седна да уча, както върви времето...

SpiritInBlack
03-15-2013, 15:14
Меееега умрелия ден.Ако не организирам нищо вечерта ( а аз няма ) , ще бъде скучна петък вечер сам вкъщи.Мария няма да я изтрая отново , ако направи пак такава изцепка.Ростислава ме дразни мееега мн

sladkalady
03-15-2013, 15:23
Днес опустоших всичката храна вкъщи-голям апетит, голямо нещо... :Д

soul1199
03-15-2013, 16:14
Чудя се защо точно днес трябваше да видя стара любов ?! :Д Беше яко да го видя все пак,стана ми едно приятно,как може да е толкова срамежлив и сладък. :Д :Д Оф отвратително време,бях като мокра кокошка из центъра ...

s_E_x_Y_y_Y
03-15-2013, 16:29
хайде вече да се обажда, че не мога да мога да чакам и ще ми мине стимула
скучен ден като цяло, и какво беше това търсене на една рокля 2 часа умрях от студ
сега ли точно трябваше да се разболея, само ми се киха и не се издържа

unbreakabl3
03-15-2013, 17:30
Не мога да разбера защо един от най-добрите му приятели проявява такова желание да ми пише?! То ясно, че съм готина, ама.. :D Все си мисля, че има нещо гнило. Дали той го накарва..., за да ме провери (да бе, мечти!) или просто вече наистина не изпитва нищо към мен, но все пак ми е направил добра реклама пред самотните си приятели...?! Няма да го измисля. И утре май ще ми гледат на кафее... ^^ (:

Blab
03-15-2013, 17:46
страаааашно уморена съм. дълъг ден. вятър. вероятно температура. другата седмица мисля да се командировам.
дипломна - да се довършваме!
//студено. брр!:Д

Tsukuda_Hiroshi
03-15-2013, 18:55
Пречукан! Всяка клетка ме боли, имам мускулна треска на всякЪде. Отдавна не бях работил така!! Усещам тялото си разглобено, значи още го има... Много ми е яко!! :)

stOlen``EyEs
03-15-2013, 18:58
Странно и объркано ми е.. така вече от няколко седмици и не знам кога най-сетне ще се отърва от това състояние.. Не мога да разгранича любовта от привързаността и това адски ме обърква.. Мисля си колко по-добре ще ми е без него, но миг след като си го представя започва да ме свива сърцето. А може би просто свикнах все да го няма.

granger
03-15-2013, 18:59
Пх.Нервна , цял ден, всичко и всички ми лазят по нервите.
Той също не ми се обади, не ми каза дали са им дали вече начална скорост. Пф...
Естествено утре ще ми се обади,ама мразя да не се сети за мен,при все че съм предупредила...
ГРР>

weheartiit
03-15-2013, 19:03
толкова ми се спи,две не виждам,а е толкова рано ;д
разболявам се.лягам.

Dagichka
03-15-2013, 19:04
бясна. на майка ми. три шибани дни не съм си поела дъх, от сутрин до вечер бях в даскало за "панорама на специалностите", снимах навсякъде всичко, писах статии, презентирах на зайците, ала бала и накрая кво? прибира се днес тя и вика - ха, много рано си вкъщи, кво е тва, да не бягаш от даскало?? ПХАХ, това преля чашата.
иначе странно как хорица, които едвам познавам могат да ми оправят настроението така, а уж "приятелките" ми само ме ядосват и ми носят негативни вибрации.. май е време за раздяла с тях, поне на този етап от живота ми.

shmatarok
03-15-2013, 20:23
Поредният ползотворен ден, поне донякъде.
Сега релакс с хубава музика, приглушена светлина, хора, с които ми е приятно да общувам и си мисля колко хубаво щеше да е, ако имах и вино.

PullMeCloser
03-15-2013, 20:42
Писна ми от драми и глупости, от цупене и тъпотии. Твърде много ми идва вече лигавенето.
Иначе съм в чудно настроение днес. Обичам си я мнооооого и й стискам палците на всичките ми крайници <3

marilyn
03-15-2013, 20:45
Мммм някво гушкаво ми е. И положително. И днес беше прекрасна вечер.

xoxi
03-15-2013, 22:21
След такива откровения тази вечер, май няма да спя въобще...
Идва ми не знам какво да направя. Защо ли въобще попитах?!
Не се чувствам добре.

SpiritInBlack
03-15-2013, 22:50
Празна вечер..Току-що се прибрах с прекалено нова информация.Накрая започвам да се чудя за кого е студената вода..

HollyGolightly
03-16-2013, 01:59
Спи ми се, самотна съм и ми е тъжно. TGIF ама друг път

DisappointedDreamer
03-16-2013, 05:06
не искам да ставам! а толкова задължения ме чакат :(

NambyPamby
03-16-2013, 06:20
Сънено ми е, изморено, хремаво и кихам като невидяла. Като изключим "лекото" здравословно неразположение, съм... добре.
Снощи получих много мило обаждане от човек, който въобще не очаквах да се обади, не съм го виждала от години и... да. Странно ми е все още.
Замислям се и за Него. Трябва ли да минат няколко години, за да го видя още веднъж? Ще чуя ли някога снощните думи, но от неговата уста? Колко време трябва да мине преди човек да се разкае и да помоли за прошка, респективно и да прости чуждите грешки? Има ли правилно и неправилно в граденето на веднъж вече прекъснати мостове? И възможно ли е, всъщност, да разрушиш окончателно връзката си с един човек, който е значел всичко за теб и продължава да живее в сърцето ти?
Искам отговори. И ги искам веднага. Не мога да чакам, вече не. Чаках години наред за снощното обаждане, не мога да чакам и Него толкова време. Давам му срок до края на месеца да ме потърси, ако ли не - приемам философски нещата, че той си е непоправим и че цялата история съм я взела по-навътре, отколкото си е заслужавало.
Най-забавното е, че знам, че той нито ще се обади, нито ще ми се появи на вратата не само до края на тоя месец, ами и на следващия, но все пак храня някакви надежди и си/му давам време...

granger
03-16-2013, 07:49
^ Става ми мъчно като чета терзанията ти .
А аз съм ОК. Нищо специално. Поредният безинтересен ден, чакайки го да се върне.

Hayashi
03-16-2013, 08:24
Днес трябва да чистя, да се къпя, да направя един доклад...
А през пет минути проверявам ситуацията в Унгария, че Слънцето точно от там трябва да мине. Усещам как няма да спя тази нощ. Тотално съм се побъркала!

girlwithblueeyes
03-16-2013, 08:36
Доволна !Урокът мина отлично

Chacho
03-16-2013, 08:46
Как е да прибираш пияни ора у 4 часа от Ъпсурт. :D

bloodyF
03-16-2013, 09:00
Остана да изгладя дрехите и да си оправя леглото + да мина пода в моята стая и да избърша прахта.
Всичко друго е done, done aaaaand done.
Доволна съм,че имах ползотворна сутрин.
Като почина малко ще реша няколко теста и да е още по-ползотворен денят ми
А довечера може да излезем :3

DisappointedDreamer
03-16-2013, 10:12
Ебати човека. Апф. Пак ме ядоса.

Иначе фитнес рано сутринта, душ, сега учене. Екстра ми е.

cyclops
03-16-2013, 10:52
Вчера мина супер. Дано има резултати. Сега ме боли зверски главата..изхвърлих си половината дрехи от гардероба и ще трябва да ходя да си набавя нови. Обичам да си купувам ама мразя висенето по магазини. Изтощително е, особено в събота. И хладилникът е празен. Умирам от глад! Какво ли не бих дала за палачинки..хммм

SpiritInBlack
03-16-2013, 11:51
Звъня на оня глупак и отиваме към Пловдив. Иначе ден на смесени емоции - много по-добре от снощи обаче.Почнах да си чистя сметките с курвите , които ми дължат неща и грозни тъпаци , чувствам се сравнително удовлетворен.16 годишна пикла да има симпатии към десните..рофл

И забавният момент днес - снимаха в момент на мега ужас , дано не го качат във фейсбуук.Как се уплаших , че ще ми направят Харлем Шейк по време на презентацията....

DarkTemplar
03-16-2013, 12:00
Как е да прибираш пияни ора у 4 часа от Ъпсурт. :D
Кафетата пълни, кръчмите пълни, дискотеките пълни,

a ОРАТА НЯАТ КО ДЪ ИДЪТ! 8-)

Dagichka
03-16-2013, 16:59
чувствам се щастливаа и мега радостната една такава от тва, което стана тия дни. два поредни дни двама да ме поканят на партита, йеей :Д и то не някво свалячески, а просто като приятелчета :3
на Атила ми се ходи мега много, както и на state of mind, ама няма начин наще да ме пуснат.. все повече започвам да усещам болезнено тия окови, дето ми слагат откакто съм се родила.. накрая ще започна да ги лъжа или най-просто ще излизам инкогнито от нас вечер, пък каквото стане..
то ми писна, толкова зациклили хора не познавам, все едно не си познават детето, айде..

Violenza
03-16-2013, 17:01
Супер заспала. Искам времето да спре точно след 2 седмици. :D

Зайче..
03-16-2013, 17:30
утре ще ходя да ми повтарят татуса и да видим как ще стане ^^
трябва ми някаква промяна.. дали косата пак да си тормозя, или нещо друго да измисля... голяма дилема 8-)
и разбира се на мен пак ми се пуши ;/ много мразя като остана без цигари, бе, значиии

tonssy
03-16-2013, 17:37
Доста хора ме учудват .. с това докъде може да стигне лицемерието им, най-вече.
Нещо ми се спи о_O А утре половината ден в учене по история ще ми мине.

shmatarok
03-16-2013, 18:11
Много ми е тежко и ми е лошо и ще пропусна излизането и тая вечер.
'Ма жертвата си заслужаваше. 8-)
Сега, проклинайки лакомията си, смятам да си изтегля филм, да се самопринудя да не ям и чипс, и може би ще си почина и с книжка.

DisappointedDreamer
03-16-2013, 19:17
много тъжна.

~The Smile~
03-16-2013, 19:21
Денят мина в учене.. И утре ще е пак така.

anonymous708973
03-16-2013, 19:45
Почнах да си чистя сметките с курвите , които ми дължат неща

Хм?

pandabear
03-16-2013, 20:41
Ама много ми е объркано вече, не знам какво да правя, че да угодя на всеки... ): Като изключим това ми е някакво щастливкО и обичливкО. Наложи се да си правя и очила наскоро, но пък признавам, че съм доста секси с тях, хахахха.

soul1199
03-16-2013, 21:13
ОФффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффффффффф тоя не спира да ми звъни и да ме занимава направо..толкова съм добра,че не мога да му кажа да ме остави намира-сама съм си виновна,басиии.. :Х Иначе трябва да стана в 5 и 30 ама хич не ми се спи..Още не съм се прибрала в Плд и вече ми казаха,че в Понеделник сме на бар..АхХх студентски живот-сладък животтт :Д

unbreakabl3
03-16-2013, 21:32
Ох. Една седмица без Фейсбук! Стискайте палци!

Wwwooow
03-16-2013, 21:42
^Стискаме ;д още на третия ден ще влезеш ;р
апф не се сеща за мен хич ;х
много съм разочарована и объркана и отегчена
и просто искам всичко да се подреди и да знам какво искам и да намеря това, което искам и да съм спокойна и така
утре трябва да сядам да уча по биология, и цял ден трябва да горя калории,че днес се олях ..

Хайде лека нощ : )

arsenalllbaby
03-16-2013, 22:57
Чудя се кога всички ще спрат да ме притискат за нещо... Искам почивка... Много ми е сдухано тая вечер, изплаках си очите...

Клипа в комбинация с песента ме разплаква винаги :( http://www.youtube.com/watch?v=Li4-dyp8wHo Тц...

heartlesandfreaky
03-16-2013, 23:21
чувствам се.. странно хД реших да изляза на терасата за глътка свеж въздух и на отсрещния тротоар видях моята изгора да върви на зиг заг и да пуши. Зная, че виси до посред нощите по барове и дискотеки, но все се надявах да не го виждам в тази му светлина, развали ми твърде прекрасния облик, който си бях създала в главата. хД И все пак ми стана хубаво, че го видях, точно преди лягане :3

DisappointedDreamer
03-17-2013, 05:05
всичко ме боли, спи ми се ама фитнес!
брррр

pandabear
03-17-2013, 07:56
Страшно слънчице навън. Усещам как ще се прави Eзеро с бири и белот.

NambyPamby
03-17-2013, 09:48
Стабилно си се опитвам да се разболявам.
Трябва да се стегна обаче, че довечера имам уговорка, идеята за която хич не ми се струваше толкова лоша снощи, ала тази сутрин единственото, което изпитвах, бе неистово желание да се задуша с възглавницата час по-скоро.
Въобще не ми се излиза, нито ми се издокарва заради някого си, нямам желание да слушам все едни и същи клиширани комплименти, както и да се правя на забавна, интересна и готина. Щото не съм. На тоя етап от живота си съм скучна, досадна, отегчителна, меланхолична и зла, а никой не обича такива хора. Само дето на мен ми е все тая, щото съм си крайно самодостатъчна и раздавам любов от мен за мен.

Тичам(сииииилно преувеличено) след един, а след мен тичат трима други, за чието внимание женските се избиват, а на мен абсолютно нищичко не ми трепва отвътре. Егати иронията.

heartlesandfreaky
03-17-2013, 10:35
спи ми се, не спирам да мисля за снощната случка. Имам адски много за учене, но тоооооолкова ме мързи. Твърде силно подозирам, че ще лежа цял ден, колкото и да не ми се иска..

d.anny..
03-17-2013, 10:42
Живея буквално втори живот и му се радвам! :D

TheBeliever
03-17-2013, 11:12
Чудесно. Снощи се направихме културно с колегите. Утре ще бъде забавен ден в офиса. Той ми е миличък.

Сега и ако ми дойде музата за глупавия литературен обзор за дипломната всичко ще е 6.

tonssy
03-17-2013, 12:00
Научих си вече всичко, сега ще си почивам до вечерта ;д

anonymous708973
03-17-2013, 13:03
Оф, дано да успея да си преговоря всичко. Трима автори, оставени за последния момент. Ама съм и гений.

SisiStrange
03-17-2013, 15:40
Леле, не бяхме ходили на шопинг от... есента някъде. ;) Много ми е хубаво. Да речем, че съм 85% готова за контролното по биохимия утре. Еднобуквените съкращения ще си ги науча тая вечер.

Ако някой случайно знае защо еволюцията върви към хетероспоровост, много ще го обичам. 8-)

girlwithblueeyes
03-17-2013, 15:51
Ядосана съм и бих набила първият който ми се появи пред очите !

HollyGolightly
03-17-2013, 15:57
Топъл, слънчев ден, придружен с разговор по скайп, нищо не може да ми развали хубавото настроение днес, дори комшиите, които режат дърва от 6 тази сутрин 8-)

Sh@d0w
03-17-2013, 16:21
Леле, не бяхме ходили на шопинг от... есента някъде. ;) Много ми е хубаво. Да речем, че съм 85% готова за контролното по биохимия утре. Еднобуквените съкращения ще си ги науча тая вечер.

Ако някой случайно знае защо еволюцията върви към хетероспоровост, много ще го обичам. 8-)

Да беше хубав ден :D Изненадах се че не се умори въобще :D

DisappointedDreamer
03-17-2013, 16:54
НЕВЕРОЯТЕН ДЕН! Простооооо, толкова доволна не съм била от доста време. Щастлива съм <3333

shmatarok
03-17-2013, 16:57
Получих много неочаквано предложение и ще трябва доста да помисля над въпроса, преди да реша дали ще се съглася или не.
Иначе цял ден си губя времето с глупости, разговори по скайп и ядене на чипс, ама то в тоя дъжд нямам никакво желание да се занимавам с нещо, имащо смисъл.

bloodyF
03-17-2013, 17:07
Ее,най-после се видяхме по светло! Разходихме се, поговорихме си.
Трябва да видим какво ще правим с тая почивка, кога, дали изобщо ще се ходи и да се намери някакъв по-евтин вариант ,че 90 лева за нощувка...ноу уей.
В краен случай-палатки , пак ще е яко 8-)

Blab
03-17-2013, 17:54
някой да ми предложи комедийно сериалче (от тези по 20-30 минути)?
трябва ми спешно. да си накъсвам работата с него, че така е непоносимо.

по темата: оформям си маникюр. това е достатъчно показателно, мисля. липсва ми и мисля да замина далеч.
хайде да я дописвам тази дипломна, да запиша италиански (примерно) и да се оттегля в писане. предусещам успеха! йей!))

heartlesandfreaky
03-17-2013, 17:57
чудничко се чувствам днес. Починах си, както подобава, оставих всичкото учене за вечерта. Почти приключих с десетте страници превод по английски, остава да науча и по Литература и съм готова за вечерна доза "Sex and the city".

DisappointedDreamer
03-17-2013, 18:01
[b]

по темата: оформям си маникюр. това е достатъчно показателно, мисля. липсва ми и мисля да замина далеч.
хайде да я дописвам тази дипломна, да запиша италиански (примерно) и да се оттегля в писане. предусещам успеха! йей!))

завижда
:(

kalpazanka
03-17-2013, 18:02
Ще си окача на врата табелка "Аз съм прасе!". Може ли да се отпусна да ям толкова?

granger
03-17-2013, 18:13
Ее,най-после се видяхме по светло! Разходихме се, поговорихме си.
Трябва да видим какво ще правим с тая почивка, кога, дали изобщо ще се ходи и да се намери някакъв по-евтин вариант ,че 90 лева за нощувка...ноу уей.
В краен случай-палатки , пак ще е яко 8-)

мирише ми на секс?

xoxi
03-17-2013, 18:37
И двамата го виждама и двамата го мислим, но още никой не смее да го каже на глас. :D Разбира се, той пръв ще го направи, след като познавам и себе си и него. Дано не закъснее много с това, защото рискува да ми мине ентусиазма.
Прекарахме си страхотно тази събота и неделя.

anonymous708973
03-17-2013, 19:12
някой да ми предложи комедийно сериалче (от тези по 20-30 минути)?
трябва ми спешно. да си накъсвам работата с него, че така е непоносимо.

The War At Home - дебилно и американско.
How I met your mother
The Big Bang Theory

Отпаднало ми е, мързи ме да гледам, кофти ми е... няма да ходя на даскало утре. А класната по БЕЛ, за която не се чувствам подготвена, определено спомага за това решение.

PullMeCloser
03-17-2013, 19:17
Blab, Тя и Той, Приятели, Женени с деца. Мен нищо не ме разтоварва както тях.

Мързеливо. Събудих се преди половин час и пия кафе сега, тотално си преобърнах режима. Поне ми е бодро...

unbreakabl3
03-17-2013, 20:16
Оф. Не мога да си почина и не мога. Все трябва да уча по нещо. Все нещо да оправям, да разопаковам багаж туй-онуй. Вече нямам желание и с никого да се занимавам. Безкрайно отегчителни са ми. Само ми се спи или поне ако може да си лежа по цял ден на лаптопа и да нищо-правя. Не издържах без Фейсбук. След като цяла нощ сънувах кошмари, реших, че не мога да се самонаказвам за грешките на другите. Много ме дразнят, ама няма да им пиша пък! И без това имам нужда от голяма почивка от емоции и хора. Спи ми се!

heartlesandfreaky
03-17-2013, 20:43
интересно колко бързо може да се смени настроението на човек, само от една "новина". Друго си е да разбереш, че crush-a ти се е чук*л с най-голямата к**ва в града :) Стана ми тъй "хубаво" като научих. Не искам да имам нищо общо с него, не искам дори да го виждам, отвращавам се при тази мисъл. И въпреки това, когато го видя утре, отново ще ми омекнат краката, а като ми се усмихне - ще забравя абсолютно всичко. пфу

marilyn
03-17-2013, 20:53
Утре ще е як ден. Само глупавия доклад дано успеем да направим с колегата.

Искам да се виждаме по-често, толкова ми е прекрасно в неговата компания... искам, искам, искам, искам! <333333333

ForzaFelipe
03-17-2013, 21:48
Sad..

NambyPamby
03-17-2013, 21:49
липсва ми и мисля да замина далеч.

блазе ти за възможността. при мен не се очертава нищо такова, затова ще продължавам да си ближа раните на място, където дори лъжицата за кафе ми напомня за него. нека да споменем и факта, че онзи ден вместо блажена следобедна дрямка, имах кошмар с него и една девойка, щеше да става татко. 8-) абсолютен цирк.
той е... той е възможно най-лъжливото, егоистично, себично, безсърдечно, неблагодарно и незаслужаващо ме същество на тая планета и все пак, отстрани ми е лесно да говоря. удрям по една молитва за благодарност на лягане и на ставане, че сме заети по различно време на деня, че посещаваме различни заведения и че нямаме чак толкова много общи познати, та не го засичам никъде, че... не се знам какви ще ги свърша в такъв случай. дали ще го спукам от бой, или ще му се метна на врата; как ще реагирам, ако е с някоя девойка, която се е шмугнала скорострелно на мястото ми? ще реагирам ли въобще?
и все пак, с него преживях едни от най-хубавите си моменти. с него разбрах, че съм се заблуждавала преди и че единствено това с него е истинско; обичах го - нескопосано, тромаво, некадърно и грубо - скапах нещата, както само аз умея, обаче го обичах. имам толкова много въпроси, толкова много неясности, толкова много многоточия, а няма кой да ми даде отговор.
боли ме. много ме боли, че го няма. липсва ми всеки ден, поне по минута, колкото и да си зает, все се случва 1 минута да останеш насаме със себе си, пък било то и преди сън. липсва ми, когато се случи нещо малко и забавно, а го няма да го споделя с него; липсва ми да ме мотивира, казвайки ми, че съм най-добрата и ще ги "смачкам", липсва ми и да ми се кара всеки път, когато се задоволя с по-малко, отколкото заслужавам, липсва ми дори и наставническият тон и онова "вгледай се в себе си, не може всички да са ти виновни", когато се скарам с приятелите/семейството ми; липсва ми тъпата му усмивка, докато ме щипе за носа, както и начина, по който ме хващаше за брадичката преди да ме целуне; липсва ми начинът, по който ме хващаше за ръката, липсват ми среднощните разходки под уличните лампи, липсват ми моментите, когато пиех кафе и тъпчех бисквити на поразия без да ми дреме, че прекалявам, защото в същият този момент той ме е гушнал и ми казва, че съм прекрасна. липсва ми повече от всичко на света, но ми липсва и онази част от мен, която бях загубила, когато нещата помежду ни взеха да се влошават. отново си възвърнах достойнството, гордостта, спокойствието, честта... не знам дали съм си самодостатъчна, или просто вече дотолкова свикнах със самотата, че дори взе да ми харесва, обаче не мога да заложа себе си на карта за една любов. и то крайно несигурна, нежелана и май отдавна изчерпана любов. той не ми е показал с нищо, че ме иска обратно. че ме обича. че помни. че усеща липса. не помни нищо, не показва капчица емоция.
а когато някой те обича искрено и му липсваш, се опитва да бъде/остане част от живота ти, нали?

shmatarok
03-17-2013, 22:01
^ кураж и успех!

Бясна съм. Б-я-с-н-а. Потресена съм от наглостта на някои хора! Изобщо нямаше да ме грее, ако не ме касаеше толкова и сега просто трябва да благодари на съдбата, че не е около мен и няма да му извия или счупя врата.
Баси. Направих си страхотна вечеря, толкова вкусна, пръстите да си оближеш. Денят ми мина спокойно и чудесно, тренирах, поговорих с толкова хора, цял ден говоря с хора, които ценя и си мисля колко чудесна неделя се случи и точно сега се появя оня лигльо и ми преебава цялото настроение толкова брутално. Точно преди лягане, чудесно просто.

stOlen``EyEs
03-17-2013, 22:19
От седмица насам не мога да си почина.. чувствам се изцедена, най-вече емоционално.. Не знам какво да правя с живота си, не знам кое е правилно и вече усещам как лееекичко започвам да се побърквам.. Не знам къде ще му излезе края и въобще какво ме очаква.. искам най-накрая и аз спокойствие и да не мисля за нищо!

heartlesandfreaky
03-17-2013, 23:11
сигурно за 10ти път пиша днес, ама то просто не се издържа... Остави, че оня тъпак ми скапа цялото настроение, което беше тъй прекрасно цял ден, но и страхотната ми съседка реши да си пусне пералнята в 2 часа. Чувам центрофугата, имам чувството, че пералнята й ще падне в моята стая.. Как ми иде да я хвана за врата тая побъркана бабка и да я удавя в собствената й мизерия, аххх...

bloodyF
03-18-2013, 03:49
МРАЗЯ ГЛОБУЛ.
Официално.
Аз съм си виновна за превишените минути, но не можаха ли да ми пратят смс или нещо такова, не-само за надвишеният кредитен лимит могло. Глупаци.
Сега майка ми и корема ще я заболи от тая сметка, която трябва да измисля как да платя до...вдругиден.
:(

Много се сдухах заради това..
Поне училището малко ще ме разсее ,де.

Cloud9
03-18-2013, 06:41
Ужасен, задушаващ кошмар. От тези, които ме преследват цялата вечер и на сутринта се чувствам изцедена. Провалих си диетата пак, но просто ако не хапна сладко с това кръвно ще припадна. Много се дразня. Издържах седмица без шоколад, но се чувствах ужасно. То в частност вина имаше и вече бившия ми мъдрец. Надявам се да ми се обадят за хубава работа и да ме наемат скоро. Като стане по-хубаво времето се разбрахме с моя да ходим до близкото училище и да играем баскетбол, да тичаме и да се набираме на лоста. Ще е много хубаво стига да имаме време между работата и прането.

Blab
03-18-2013, 08:18
а когато някой те обича искрено и му липсваш, се опитва да бъде/остане част от живота ти, нали?

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-because-soulmates-never-die-3.png (http://www.youtube.com/watch?v=5tTEGxSZs5c)
просто има нещо по-добро, което те очаква. днес вярвам в това, колкото и да е чийзи:)

болна съм, ще се посветя на учене, но първо ще закусвам, а вечерта трябва да се заведа на театър. това е)

kalpazanka
03-18-2013, 08:40
той не ми е показал с нищо, че ме иска обратно. че ме обича. че помни. че усеща липса. не помни нищо, не показва капчица емоция.

Не се издават, гадовете долни! Може душевно да лазят по корем, но нито ще споделят с приятел, нито ще се затворят вкъщи да ближат люти рани любовни! Нито пък ще молят някоя да се върне.

Второ кафе за днес+късметче.
Чака ме и подарък. Как да му се карам/да го убия след такъв жест?

anonymous708973
03-18-2013, 08:42
Не се издават, гадовете долни! Може душевно да лазят по корем, но нито ще споделят с приятел, нито ще се затворят вкъщи да ближат люти рани любовни! Нито пък ще молят някоя да се върне.

Все още не мога да реша дали това ме побърква или ме кара да се радвам (и да го обичам още повече), защото някакси прави чувството по-истинско?

kalpazanka
03-18-2013, 08:47
Просто гордост. Както аз "погребах" бивш в далечния девети клас, така за тях е ежедневие.

SpiritInBlack
03-18-2013, 08:57
Мама им кифленска.Не е готино като разбера колко безценно време от моя живот съм им отделил, за да могат сега да се излагат така стабилно по фб , лелелелелеле.Тая седмица почвам да уча , за да няма пак Харлем Шейк рофл

ledenakrasota
03-18-2013, 09:24
Мързи ме, но трябва да се учи...

MaLyKoLiU
03-18-2013, 09:40
http://24.media.tumblr.com/4c238302088377158914917ba5152d78/tumblr_mjs27mi1eU1re6ar6o1_500.jpg

tonssy
03-18-2013, 10:58
Чувам центрофугата, имам чувството, че пералнята й ще падне в моята стая.. Как ми иде да я хвана за врата тая побъркана бабка и да я удавя в собствената й мизерия, аххх...

Да не живеем с един апартамент? :D
Уж не съм ядосана, а като се прибрах се разкрещях за поне 2 неща, които дори не са важни. Не знам понякога защо така реагирам.

DisappointedDreamer
03-18-2013, 11:11
Всичко ми е супер surreal. Едно въображаемо, неистинско. Не знам какво ми става.
Да идва лято вече, че ще се побъркам. И пак сняг.
мех.

marilyn
03-18-2013, 11:27
Иве, аз също бях така миналия месец... ама платиха я нашите де... кво да правят.. гадно се получи.

Ох, не искам да се разболявам! Не! В сряда ще ми трябва глас!

granger
03-18-2013, 11:27
Размазано...
аре да си идва вече.

arsenalllbaby
03-18-2013, 13:06
Тъкмо се прибрах, ще сядам да уча.. Утре имам само счетоводства, математика и статистика цял ден.. Ад :( И за да стане по-зле - по половината ще ме изпитват или ще правя контролни... ПФ... Да минават двете седмици, тази и другата.. После да дойде рождения ми ден и в училище ще ни отпуснат малко каишките. Ще мога да си уча нормално за изпитите. Слагам кафемашината. :(

cyclops
03-18-2013, 15:35
Викнаха ме на второ интервюююю, о даааа !! Гот ми е много, много, много!! Трябва да заминавам сега в най-напечения момент, но какво да се прави. Напреднато и хубаво ми е едновременно!

TheBeliever
03-18-2013, 19:08
Писна ми. Спирам с писането за тази вечер. Явно ще пропусна утре, ама ще ме извиняват. Нямам намерение да си жертвам съня този път.

Доволна съм иначе. Решавам задачите без да съм отворила учебника и без да съм виждала лекциите. Не очаквах да е толкова ясна логиката.

Изморено ми е, а е само понеделник.

Sisito941
03-18-2013, 19:46
След 2 седмици имам рожден ден.. (party)

granger
03-18-2013, 19:56
Имам рожден ден след ТОЧНО 5 месеца , йееееееей!
:lol:
толкова да ми е шит, че мисля направо да се къпа , да го лягам ...
а нямам търпение да се прибере и да го нацелувам,намачкам и изнасиля...mmm, gon' be good!

marilyn
03-18-2013, 20:27
ММммммм имам рожден ден догодина :lol:

Не и пак болна, не, не, не, не! Гласът ми прогресивно изчезва, в сряда как ще представям, това което трябва да представям... не знам!

Ммммм много прекрасен следобед с много прекрасен човек! :smt007

И тия моите колеги.. обичам ги, бе! Дано се е зарадвала на подаръка!

heartlesandfreaky
03-18-2013, 20:38
дъъ, имам да преговарям 3500+ думи по английски, sounds great :3
имам и някакво тъпо контролно по литература, за което разбира се няма да уча, понеже имам твърде много по английски.. Отново ми е тъжно без дори да знам защо. Той отново ми се усмихна, даже ме посочи и попита една моя приятелка нещо, но така и не хванах края какво... И все пак ми е гадно. Смотан ден като цяло ;3

shmatarok
03-18-2013, 22:10
Реве ми се направо. Минавам на mode "binary-noSleep", трябва да съм опаткала до четвъртъка абсолютно всички лекции и туториали, по възможност вторите два пъти, за да съм сигурна, че няма да се излагам като кифладжия. И трябва да ми остане време да оправя и програмирането, щото и там ще падат глави и отделно да довърша курсовата работа на оная шматка. Ох, ох, ох, през носа ще ми излезе мързелуването в петък и събота. Сама съм си виновна обаче.

unbreakabl3
03-18-2013, 22:42
Ама как ме дразни тоя Фейсбук вече! Мрежа за сдуханяци. Гледам само някакви сдухани статусчета, ред сълзи, ред сополи, сякаш някой го грее кой какво защо и трябва да оревават целия Фейсбук за голямата и безкрайна любов на живота им, която е разбила сърцето им. Ми има си дневници, има си Tumblr, има други сайтчета. Трябва ли навсякъде да гледам картинки от сорта „Признай си. Още не си спряла да мислиш за него. Всъщност винаги ще мислиш за него.“ и някви пикли на по 14 се спукват да го харесват и да пишат „Oh yeah! So damn true!" True, ама друг път true... И на мен ми е сдухано и то не за първи път, ама не съм оревала Фейсбука и не занимавам горките незаинтересовани с проблемите си. Пък и знам, че всичко минава. Няма незабравима любов, просто има твърде драматично-приемащи-нещата хора. Аз че съм си маниак и аз, маниак съм си, като си втълпя нещо, дълго не си го изкарвам от акъла, ама пък времето ми показа, че всяка рана си има лек и просто трябва да се забавлявам и да се радвам на всичко малко в живота. Като тази вечер например! Толкова беше хубаво с тях, толкова ми беше забавно, много се радвам, че отидохме. Трябва да го правим по-често. А момчета под път и над път. И, повярвайте, за никого няма да мислите вечно, освен евентуално за съпруга си, ама и тези неща са редки в днешно време.

dream1707
03-18-2013, 23:17
Заради приятелките ми, които решават на пияна глава през нощта да отворят прозореца и да спрат печката в стаята ... и да спим така... в последствие и завивката да ми дръпнат.... В момента ме боли гърлото и съм схваната супер жестоко |( .. ама кво да ги правя, простено им е ...

Трябваше да уча... така и не седнах да уча, такъв хъс имам, че просто не е истина... утре сутринта ще трябва да уча двойно, за дето не учих тази вечер ...

DisappointedDreamer
03-19-2013, 04:18
добре съм! :Д

bloodfrozen
03-19-2013, 07:03
Присъединявам се към болните. Адски отпаднало ми е и по цял ден се занимавам с излежаване и спане. Единственото положително нещо е, че за кратък период от време ще си почина от даскало.
Днес вече искам да се почувствам по-пълноценна и да се захвана с учене, примерно.

d.anny..
03-19-2013, 07:09
Чувствам се страхотно след сутрешното бягане по плажа, сега ще влизам да си взема един горещ душ.. и просто това ще е прекрасният финал на страхотната сутрин! <3 Пожелавам ви успешен ден и много усмивки :*

Wednesday666
03-19-2013, 07:16
Ще си изкашлям дробовете, ама буквално.
Много ми е лошо, а имам един тон бумащина на главата. И както винаги всичко аз трябва да свърша.
И няма кой една супа да ми направи, кво остава да отиде вместо мен за лекарства, пфу.
Пак ще съм цял ден в университета, не ми е ясно как ще издържа тоя път, ама кой ме пита..

heartlesandfreaky
03-19-2013, 07:16
спи ми се много и нищо не можах да науча по английски. Damn, пак ще имам 2ка, а великата ми класна няма да ми нанесе оценките от есетата *понеже са 6ци* и ще си остана само с двойка. Party hard. Като изключим това и твърде преувеличените ми любовни проблеми, се чувствам добре. :Д

tonssy
03-19-2013, 09:33

Аз пък след точно 10 дни 8-)
Добре съм, тази седмица за мен е последна преди ваканцията. В понеделник предстои може би един от най-чаканите моменти в живота ми. Надявам се всичко да мине наред, без неочаквани усложнения.

Cloud9
03-19-2013, 11:42
Зле съм. Физически и духовно. Най-накрая неправилното хранене нанесе удара си и сега ако хапна повече от две хапки повръщам. Не мога да спя вечер заради болки в корема. Кръвното си ми е все така ниско и ми се вие свят. А как ми се иска да изляза, да потичам. Да се стегна и да се храня само с протеини и съвсем малко въглехидрати. Иска ми се. Но нямаме пари за пилешко всеки Боже ден. Искам на работа. Забравила съм какво е да комуникираш с нормални хора. Липсва ми да имам много близка приятелка, с която да мога да споделя всичко. Но след нея нищо вече не е същото. Аз не съм същата. И няма да позволя на никоя друга да се доближи до мен така, както тя беше завзела всичко мое. Взе си го със себе си в Америка и така и не поисках да ми го върне. Не искам нищо от нея освен да се махне от главата ми.
А милият ми мъж е на работа, главата му е бръмнала и не му се слуша за гъстата на косата ми и коя се е оженила. Опитва се, спор няма. Но и на мен няма да ми е интересно да ми говори само за коли.
И зъбът още ме боли. Живея с надеждата, че ще ми се обадят за мечтаната работа. Вече кандидатствам и за касиерка. Реве ми се. Тъжно и самотно ми е. Още сънувам онова проклето същество, което дълго време ми беше първа любов. И кошмарите ме раздирят на парченца. Будя се и се задушавам във скрити викове. Няма кой да ме чуе.
И на зумба не ми се ходи вече. Не ми се слушат песни. Не ми се говори. Искам да изчезна за известно време чисто сама нанякъде. После ще се върна. Но ей така за ден-два да ме няма.
Обичам го!

Vanchhh
03-19-2013, 13:27
Ами добре.. Днес малко дъждовно и няма да мога да отида да бягам и тъпо, ама..

granger
03-19-2013, 13:43
Тъпо,потиснато, уморено, неудовлетворено...ето такова ми е. Имам чувството, че всеки си ме търси като има нужда,нормално де, то аз явно така си го направих. Наште си мислят ,че вятър ме вее на бял кон, без даже и да ме разбират. Мега яко. Най-близката ми приятелка пак се отдръпва, става все по-странна, знам че като се съберем след някой ден, пак ще е същото, но понякога тази нейна странност ме дразни,не заради самата странност, а защото не е кой знае колко по-различна,но това и е начинът да е"различна" пф...
Той поне скоро ще си идва,писна ми тва Пампорово,неговото недоверие също. Искам да ми повярва, аз не съм останалите. Искам си го при мен, пак да го прегръщам, целувам, да го усещам, като се прибера да усещам аромата му...
Мразя го тоя период...

Niakoitam
03-19-2013, 14:30
Дните Мартенски се изнизват бавно един по един, а аз не забелязвам кой знае колко различно нещо да се случва.Нищо де...все още има време.Да се надявам,че просто не забелзвам нещо или наистина ще го има силният елемент на изненадата.Все пак някаква си неочаквана изненада очаквам от отдавна.Всъщност още някой и друг ден ако продължавам така ще вземе да стане седмица от поредни дни, в която почти изобщо не си спомням какво съм сънувал.Евентуално само някакви кратки отрязъци.Няма ги сложните сюжетни линии,ярките цветни истории с ярки образи и детайли с начало и край.Това ми се вижда леко странно,защото най-малкото в последните няколко години сякаш не е имало такъв момент.За ден два най-много,но поредицата вече нещо се увеличи повечко.

HollyGolightly
03-19-2013, 14:37
Що за човек би се появил по пижама, вмирисан и рошав в университета? Писна ми от такива мързели, не стига, че идва с 30 минути закъснение, прекъсва лекцията, ами и я мързи да нахлузи едни дънки и тениска. Другата пък като невидяла чипс, мляска с отворена уста, преглъща шумно и шуми с опаковката. Чудя се направо, сред какви хора съм попаднала :?

arsenalllbaby
03-19-2013, 15:01
^Къде учиш? О.о

Аз се наспивам добре тези дни, направо си завиждам ;д Само да не ни гърчиха с толкова изпитвания и контролни.. Клатиха си краката колко месеца, ся се сетиха да оформят... |(

П.П. Аз имам ден-ден след 11 дни :D

bloodyF
03-19-2013, 15:10
^Къде учиш? О.о

Май в Америка.
(Холи, извинявай, че отговарям вместо теб :3 )

Изчистих, почвам да готвя след малко ии после душче и уроци..уф
Утре ще се разходим с милото, тъкмо да се видим, а и да хванем малко слънчице (надявам се да не завали само)
А утре, след като вече 2-ри ден си мисля, че е петък, за съжаление е сряда..не знам как ще избутам в даскало...
Ох, отивам да поям малко преди всичко, че съм гладна 8-)

Edit:
До моят 18-и рожден ден остават 46 дни, пък! ^_______________________________________^

http://media.tumblr.com/393a997b81a57ba9b668fbb658b36187/tumblr_inline_mj84jeeyRG1qz4rgp.gif

ForzaFelipe
03-19-2013, 16:20

А,и ти ли си първоаприлка :D Аз май моя няма май няма да го празнувам...нема с кой даже ;D

Имам да пиша 100 листа протокол....спи ми се и ми е адски скучно...общо взето нямам кво да правя,но и протокола няма да направя :D

HollyGolightly
03-19-2013, 16:36
Май в Америка.
(Холи, извинявай, че отговарям вместо теб :3 )
Да (няма нужда от извинения 8-) )
Georgia Institute of Technology (aka GA Tech)

Още само 10 часа и се прибирам :D малко трудно след една седмица ваканция, пък и времето сменихме, но се надявам бързо да свикна

shmatarok
03-19-2013, 17:05
Стискам си палци. Много.

Продължавам да уча иначе. Ще ги оправя тези неща, няма къде да ходят.

NambyPamby
03-19-2013, 17:36
Блаааб, (hug)! И аз съм на това мнение.
Всъщност, въобще не ме интересува лази ли по корем, добре ли е, зле ли е, липсвам ли му, не му ли... Все едно не е било и той не съществува. :) Допускала съм много грешки, но в крайна сметка съм ги осъзнала и съм поискала прошка, което е по-важното. И продължавам да съм си все така прекрасна и да заслужавам МНОГО, защото аз самата давам много във връзка, просто той не е бил човекът за мен. И Слава богу, че толкова скоропостижно се разделихме, и Слава Богу, че се държа като абсолютен кретен и безсърдечно животно - успя да ме отврати от самия себе си, за което може да е горд, щото съм си Драма Куин и Мис Раздавам n-ти шанс, просто неговото си е наистина върховно постижение.
И животът отново стана прекрасен, и животът отново стана пъстроцветен. Стига толкова драми и стига толкова сополи, посвещавам се на яко учене оттук насетне и на малките радости от живота, пък ако има нещо да се случва - ще се случи.
Най-лошото е зад гърба ми, преживях възможно най-сълзливия и отвратителния си период, преживях хилядите удари от хиляди страни от възможно най-близките ми същества - е, щом съм оцеляла, значи мога да преодолея всичко.
Вярвам, че най-доброто тепърва предстои, все пак "колкото по-горчиво е миналото, толкова по-сладко е бъдещето".

s_E_x_Y_y_Y
03-19-2013, 17:37
едно напред две назад, омръзна ми и няма да се занимавам повече с глупости... приятно изненадам съм от това колко верен се оказа хороскопа ми О.о
дано поне книжката да стане готова по-бързо, карането ме разтоварва и за първи път не съм щастлива от факта, че апартамента ще е празен уикенда
ъъргх Господи дай ми търпение, защото ако ми дадеш сили ще ги избия всичкитеееееее

heartlesandfreaky
03-19-2013, 19:40
супер весело ми е, прекрасен ден <3
4-5 пъти ме погледна право в очите и то много продължително, и въпреки че видя, че съм се изкривила като глист, за да мога да го видя, не реагира като "WTF IS WRONG WITH U BITCH", а ме погледна право в очите и ми се ухили. Ох, толкова е сладичък. Оня пък малоумник дето ме забиваше преди ме чу как говоря за новата си изгора с целия ентусиазъм на света, изгледа ме злобно и ми подметна нещо от сорта на "ку*ва" ... Пълен минус е горкия, ама не можа да ми скапе настроението хд

dream1707
03-19-2013, 19:42
Наистина трябва да поработя върху преценката си ... писна ми хората, които съм мислела за приятели да ми доказват колко грешно мисля всъщност...

alskdjfhg
03-19-2013, 20:29
Всички са яко превъртели.. Не, сериозно! Накъде отива този свят - сякаш всички покрай мен, близки и просто познати, ги е ударило нещо доста тежко.

Писна ми приятелките ми да страдат за боклуци. Да, и аз страдам, но в сравнение с тях успявам да се държа.. или поне засега.

HollyGolightly
03-20-2013, 02:14
Като цяло не беше лош ден. Слънцето напичаше доста, даже си позволих да се пусна по тениска 8-)
Утре ще се чуем и сега няма да мога да заспя от вълнение

Tsukuda_Hiroshi
03-20-2013, 04:35
666 :)

Wednesday666
03-20-2013, 04:35
Добрем, не успях да си изкашлям дробовете, ама гласа ми е паднал.
Само да не вземе да изчезне, че в понеделник ще изнасям урок пред потока и ми Трябва глас все пак 8-) ..
Иначе, дано ми върне контролното тая. Толкова се кефих миналата седмица, че си направих баланса, че хич не се замислих, че имаше още куп задачи 8-).
И както е слънчевко днес ииии се събудих с усмивка <3.

DisappointedDreamer
03-20-2013, 06:05
Така както вали сняг, май пак ще натрупа 30 санта. Поне не е толкова студено. Доволно ми е, програмата ми е пълна, хората прекрасни! За това лято се кроят невероятни планове, дано се осъществят. Няма какво повече да искам. Налягам си парцалките за изпитите май месец и юни - здравей вкъщи! :Д

Ivaaaaa
03-20-2013, 06:07
супер, само цветът на косата ми дано да е хванал чакамм

unbreakabl3
03-20-2013, 06:18
Ох, защо е толкова прекрасен, когато тази прекрасност не е насочена към мен? И оная... :X уф. Не ми се говори за нея. И защо тъкмо когато го забравя той се прави на големия фейсбукър и целия ми newsfeed беше залян от него. Ии.. пак цяла нощ кошмари по този повод...
И къде ми е грешката? Новата потенциална жертва уж ме изкефи първо, после адски ме издразни и не знам какво ще го правя това момче... Май няма да се занимавам вече. Може и аз да бъркам някъде, ама чак пък толкова. Не ми пука особено много де, ама цяла сутрин ми се свива сърцето заради старата ми изгора. Той може да казва каквото си иска, ама не е възможно да съществува човек на света, който да не иска да бъде обичан и да обича в замяна. Що за глупост?! Никой не бяга от хубавото. Бих се радвала тези неща, които е написал, да са насочени към мен, но силно се съмнявам.
Човек може да получи това, което иска, едва след като ясно формулира желанието си. Затова цяла нощ съм формулирала желания, сутринта преди да стана пак... А, дано! Последният път, като използвах този метод, желанието се сбъдна около 2 часа по-късно. :d
Искам да обичам... ама споделено.

girlwithblueeyes
03-20-2013, 08:01
Ужасно сьм обьркана:(:(

dream1707
03-20-2013, 08:06
Събудих се в лошо настроение ... Силно се надявам да се оправи до вечерта. Напоследък в нищо не ми върви. Искам малко почивка от всичко и всички.
Писна ми хората да говорят и да си измислят.

Chacho
03-20-2013, 08:29
Май взех да се съобразявам много и ще взема да отрежа някви хора да се оправят сами.

Niakoitam
03-20-2013, 08:52
Днес отново ходих до съвета до трудова заетост както всеки месец.Запътил съм се аз по коридора и наближавам вратата.От отсрещната врата излиза една жена малко по-ниска от мен.Аз ходя сравнително бързо и се подминаваме.Веднага след нея изведнъж излиза още една жена малко по-висока от мен, с която замалко да се сблъскаме.Трябва ми малко време да я фокусирам и я поглеждам най-нагло в очите.Всъщност се оказа,че е несподелената ми любов от преди.....около 7 години.Не я бях виждал скоро.Чак усетих неудобството и от тая "нагла" моя проява и колебанието и дали да ми каже Здрасти или не.И аз нищо не казах.В крайна сметка се подминахме като непознати. Понякога и в заведенията така се случва.А всъщност поне според думите и трябваше да сме големи приятели и даже искаше да ме набие като и казах,че може и да се опитва просто да се измъкне.Е, явно съдбата е имала други планове за отношенията ни.Никакви :)

Sisito941
03-20-2013, 10:33
А,и ти ли си първоаприлка :D Аз май моя няма май няма да го празнувам...нема с кой даже ;D

Дам,на 1 април съм,както и да звучи... :) :P То и аз не знам как ще го празнувам,евентуално на кръчма ще изляза с приятелките ми и приятеля ми,ще видим..зависи от финансовата възможност..

granger
03-20-2013, 11:13
Доволна, но уморена, заслужавам почивка.Леко ми е притеснено, че той не си вдига телефона. Не сме се чували и откач...

arsenalllbaby
03-20-2013, 13:10
Аууууу, откачам :@ Моя ще ме побърка.. Достатъчно простотии си имам на главата, та реши и той да ме нерви днес цял ден...

tonssy
03-20-2013, 13:23
Прекрасен денн, а слънцето ме изпълва <3 Всичко мина, както аз и тя искахме 8-)
Новите обувки ми направиха малко ранички, ама ще го преживея ;д Хубава разходка си направихме, сега си научих и ще си почина малко.

xoxi
03-20-2013, 14:13
Сутринта станах без проблем, в училище всичко на 6, след училище видях няколко познати, разходихме се, поговорихме си, поседяхме в парка... В нас си направих най-вкусната салата.
Сега тъкмо си казах, че ще лягам, а гледам минава 5 часа. Май няма да спя, но какво пък... Прекрасен ден.

granger
03-20-2013, 14:34
Боли ме менчето,но иначе всичко ми е ток и жици, и с него се чух и съм щастлива.

SpiritInBlack
03-20-2013, 15:44
Доста интересен ден.Дано не са се върнали , че малко кофти ще се получи.След малко излизам и съм в прилично настроение.Оправям си сметките една по една , ама ми е странно как момичетата ми звънят по 2-3 пъти преди 12 и после аз ги свалям , рофл

HollyGolightly
03-20-2013, 16:11
Май сама съм си най-добре

gabi_94
03-20-2013, 16:34
Въпреки кривия ми ден се чувствам добре. Сякаш напук на гадната болест, на опитите на хората да ми вгорчат настроението, аз съм си ок :) Чувствам се преди всичко свободна и изпълнена с позитивизъм :)

bloodyF
03-20-2013, 18:05
Аууууу, откачам :@ Моя ще ме побърка.. Достатъчно простотии си имам на главата, та реши и той да ме нерви днес цял ден...

Мхм.
6 месеца правим, една дума не каза по отношение на това, и ми се нацупи май,че съм поканила и най-добрата ми приятелка на разходка. Не виждам какъв му беше проблема.
Като скисне и целия свят му е виновен.

Аз след малко се къпя и ще ям за 4-ти път , а после ще му лягам, че утре пак ще се успя инак.

PullMeCloser
03-20-2013, 18:58
Как може да съм толкова некадърна с всички тези компютърни и телефонни неща...

Иначе съм добре, цял ден ми е тооолкова слънчево настроението. :) И времето е доста приятно, дано утре да е по-топличко дори.

s_E_x_Y_y_Y
03-20-2013, 20:29
забавен слънчев ден,
честита първа пролет :P

unbreakabl3
03-20-2013, 20:45
Забелязвам промяната в себе си. Сега въобще не ме е страх да показвам на момчетата, че ги харесвам. Дори ми харесва, че се леко се смущават и притесняват от това. :) Но по-хубав начин, разбира се. И колкото и да ми казват друго някои хора, смятам, че за себе си съм достатъчно зряла и пораснала, щом не се страхувам да разкривам чувствата си пред хората, които са пряко засегнати от тях. По-добре ли е да си страхливец като някои други?!

granger
03-20-2013, 20:53
Чак сега виждам ,че имам леееееко одраскване от калашника,ама така е... който не закусва, нЕма сили да си пусне предпазителя :D
Иначе се ядосвам леко, че пак не ми се обади,ама като го чух следобяд какъв беше уморен, сигурно е заспал в 8 . Та ще се чуем утре.Обичам!
Беше страхотен ден!

Tsukuda_Hiroshi
03-20-2013, 21:26
Като Леонидас от "300" сЪм! ВЪрша по няколко неща едновременно и успявам да се справя!!!

unbreakabl3
03-21-2013, 00:22
sex mood definitely. and since i don't have who to share it with anymore, i'd better fall asleep.

Magnolia13
03-21-2013, 00:40
Чувствам се адски изтощена, искам да заспя, но не мога :(

Ivaaaaa
03-21-2013, 06:29
Много съм изморена трябваше да ставам рано. Сега пък трябва да седна да уча. Нямам сили за нищо.

DisappointedDreamer
03-21-2013, 06:44
не започнах добре деня :lol: майната му.
добре съм! хубаво ми е.

kalpazanka
03-21-2013, 07:05
Най-много от всичко мразя да чакам обаждане и съответно да не знам как да си организирам деня.

shmatarok
03-21-2013, 07:24
Честита първа пролет, 'ма при нас пак сняг. 8-)
Днес - дупе да ми е яко.
Не учих като хората, ама вече ми писна. Още една седмица и ме чакат 10 дни почивка, после само още три седмици и мога да приветствам лятната ваканция. Колко бързо мина една година!

Blab
03-21-2013, 10:19
ох, хора, още си търся комедийно сериалче.
почти всичко ставащо съм гледала:Д
може и филм(и). да е лекичък, да не е сериозно кино. по-нов, абсолютно чийзи, ако ще да е.
имам остра нужда от това.

ПОМАГАЙТЕ!)

granger
03-21-2013, 10:30
Имам си одеалце милкаааааааааааа...йейе
И ми е хубаво Денят беше хубав...нях.
Него го обичам още повече!

kalpazanka
03-21-2013, 10:33
^Завиждам!

granger
03-21-2013, 10:35
Ако спечеля още едно ще ти пратя по колет :D

kalpazanka
03-21-2013, 10:35
Приемам :)

granger
03-21-2013, 10:39
Ама съм сериозна :D Само да се падне, и без тва ям много шоколад.

shmatarok
03-21-2013, 10:50
Ако и следобедният е толкова гаден, колкото сутрешния, по-добре от сега да се гръмна. :?
Пак материал, който не сме учили. Почна да ми писва от тоя лектор, усещам, че ще се ходи при дийн-а. :?

cyclops
03-21-2013, 11:37
Тежи ми много нещо, което трябва да направя, но не се получава още, а времето тече. Уж има някаква светлинка в края на тунела, но хайде вече да се случват нещата, мамка му! Изморено ми е, мечтая си за лятото, морето, пясъка, вълните, приятелите, ментичката, таблата, плажния волейбол и запивките около огъня..

girlwithblueeyes
03-21-2013, 13:35
Дам настроението ми беше скапано за има няма 20 минути :( ужасно обидено ми е . Това въобще ама въобще не е честно . :( :( направих толкова много и накрая друг се възползва :(
Няма смисъл нещо да правя тя вече си изигра идеално картите

Chacho
03-21-2013, 14:36
Дам настроението ми беше скапано за има няма 20 минути :( ужасно обидено ми е . Това въобще ама въобще не е честно . :( :( направих толкова много и накрая друг се възползва :(
Няма смисъл нещо да правя тя вече си изигра идеално картите

Много работи не са честни, но в такава ситуация почти винаги има какво да се направи. Стига да не бързаш, решение се намира.

Violenza
03-21-2013, 15:14
Разсейвам се, но съм адски притеснена за утре. Моля се всичко да мине добре и тя бързо да се възстанови. Моля се.

cyclops
03-21-2013, 15:17
Щастлива !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bloodyF
03-21-2013, 16:24
ъмм, изморена
имам отвратителни киселини, май е от пудинга, не знам :/
поне си свърших нещата, платих си част от сметката на телефона, утре ще ходя до фризьорката да скицираме косата, после до гримьорката и маникюристката и съм готова
и есе трябва да пиша, ама ме мързиииииииииииииии :(

DisappointedDreamer
03-21-2013, 16:48
Мисля си, че учителя ми по биология е вдигнал ръце от мен :Д смешното е, че го нокаутирам с отлични оценки :Д
добре ми е! разбих се днес. имам да пиша есе по шведски, захващам се.
утре е лесен и приятен ден, надявам се.

unbreakabl3
03-21-2013, 17:35
Тази вечер ми се иска да си пиша с някое интелигентно момче. Вдигнах ръце от тези покрай мен. Никой да не ме търси от тях. Искам някой да ме разбира и да говори на моя език.

heartlesandfreaky
03-21-2013, 17:40
тооооооолкова изморена.
Имах най-ужасния тест по Литература, половината отговори ги играх на тото, пълен ужас. По английски откачалката се изнерви, почна да крещи, да хвърля дневници, бележници и за капак на всичко - чете ни един текст 2 листа дълъг и ни вика - "Преразказвайте" ... мда, що не.
Дано утре да е по-спокоен ден, имаме и без това на един и същи етаж с Него, очаквам пак да ми се хили като зелка, но поне ще ми оправи настроението.. предполагамхд

d.anny..
03-21-2013, 17:46
уморена.

bloodfrozen
03-21-2013, 17:53
Избеснявам. Днес не сме се чували и съм в неведение дали утре ще си идва. Звъннах преди известно време, не ми вдигна и реших да не нахалствам повече с обаждания.
Ще се захващам да боядисвам майката. Много приятно занимание. 8-)

102
03-21-2013, 18:18
може и филм(и). да е лекичък, да не е сериозно кино. по-нов, абсолютно чийзи, ако ще да е.

ПОМАГАЙТЕ!)

Modern family <3, Shameless. Oscar (1991), Weekend @ Bernie's (1989).

kalpazanka
03-21-2013, 18:27
Ще се захващам да боядисвам майката. Много приятно занимание. 8-)

ГоУем кеф! 8-)

Обичам да харча, мамка му! 8-)

arsenalllbaby
03-21-2013, 18:29

ПОМАГАЙТЕ!)

The Fresh Prince Of Bel-Air <3 Изгледах го на 1 дъх ;д Family Guy също, но не е никак чийзи :D Иначе предполагам за Малкълм, Приятели, Женени с деца, старите сезони на Двама мъже и половина, Как се запознах с майка ви, Теория за големия взрив, си се сетила.

А по темата: Много ми е мързеливо и лигаво, нищо не ми се прави...

tonssy
03-21-2013, 19:00
Ползотворен ден, погледнато от всички страни :3
И сега накрая толкова работа свърших, че едвам гледам. Ама трябва още малко да постоя будна- чакам да ми изсъхне лакът, имам да реша една задача по математика и да прочета ''Ралица''.

xoxi
03-21-2013, 19:36
Влюбено.
Щастливо.
Подредено.
Очакващо.
Нетърпеливо.
Добре съм. 8-)

anonymous708973
03-21-2013, 20:19
Толкова съм наивна, добричка и състрадателна, че чак ми е смешно. Бих си плеснала един шамар, ама няма да помогне :д

DisappointedDreamer
03-22-2013, 04:25
спи ми се.
всъщност, не. искам просто да избягвам всички.

unbreakabl3
03-22-2013, 05:13
спи ми се.
всъщност, не. искам просто да избягвам всички.

same here.

толкова ми е сиво и въобще не се вижда светлинка в тунела. все едно няма да я огрее скоро моята улица. а така имам нужда от малко щастие, любов, някой да ме гушка и да му пука за мен. от друга страна ми е трудно да се доверя, след като отблъснах единствения, на когото му пукаше и сега той don't give a fuck за мен и има друга, за която му пука дори повече. трудно ми е да се доверя не на друг, а на себе си. писна ми да отблъсквам хората.

DisappointedDreamer
03-22-2013, 07:02
^горе главата. аз не искам такива неща :Д просто трябва да се разправям с болници, такси, изпити. блях.

heartlesandfreaky
03-22-2013, 07:12
спи ми се толкова много, ама ТООООЛКОВА :х главата ми ще се пръсне, цялата съм скована, едвам се движа, идея си нямам защо. Трябваше да правя тренировка днес, а едвам станах от леглото, писна ми все да отлагам ._.
Днес имаме на един етаж, толкова се кефя. Така имам нужда да го прегърна, ама уви. Искам някого, на когото ще му пука за мен, ще ме обича и ще прави всичко за мен, така както аз за него. Хихи, много искам, нали?

Chacho
03-22-2013, 07:56

ПОМАГАЙТЕ!)

http://www.imdb.com/title/tt1178663/

Този ми хареса и е чийзи.

granger
03-22-2013, 08:01
Нищоправене all day..
Чардафоне, предложи ми какво да правя 2 часа оставащи в даскало...
Иначе ми е добре, изключвайки тъпото време ще ми е идеалничко.

Chacho
03-22-2013, 08:21
Чардафоне, предложи ми какво да правя 2 часа оставащи в даскало...

Harlem shake?

Blab
03-22-2013, 08:30

Чаче, фен съм на Уди и му гледам дори несполучливите неща:Д
мерси на всички за предложенията, върнах се към зарязания Дъ Войс, тъкмо преди новия сезон. йеа!:Д

след ужасно странната нощ, реването, емоционалните мейли и скайпските разговори, небивалата муза, която изкара повече от страница по дипломната ми и придремването от 5 и 30 до 10... се чувствам прекрасно. сериозно! просто не ми понася да задържам емоции в себе си, само ме натоварват и накрая всичко избухва. нездраво! по-лайт ще го карам, мхм! тия дни - писане, писане, писане. дипломна, разкази, разкази за конкурси, пиеса, мхм! очаквам творчески успехи. да!

прекрасен ден на всички, независимо от дрисливото време. амин!

marilyn
03-22-2013, 09:14
Когато обичаш някого, неговото лично щастие те прави щастлив. А аз го обичам.

ledenakrasota
03-22-2013, 09:32
Край на седмицата! :)

tonssy
03-22-2013, 10:26
Щастлива съм, денят в училище ми мина перфектно.
Поговорихме си, изпрати ме до нас. Малко ми е тъпо- другата седмица със сигурност няма да се видим, трябва нещо за след това да се измисли, иначе си представям колко ще се изнервя.. Пожелавам си всичко в понеделник да мине успешно, напрегнато и развълнувано ми е.

Chacho
03-22-2013, 10:28
Нещо тоя месец само го чакам да се търкулне.

granger
03-22-2013, 10:31
Harlem shake?

изтъркА се.

passion.
03-22-2013, 10:40
Цялата седмица с тези чужденци беше изключително забавна, приятна и изморителна.
Днес си тръгнаха.. за жалост. Моето момиче, което спа в нас надали ще ми липсва толкова колкото всички останали - германци и т.н. Доста ме ядосваше, но накрая ми стана приятна, но ... си замина.
Поне покрай всичко това той беше там - и се сближихме адски много и ...... си прекарах невероятни моменти с него /с изключение на това, което правеше, а на мен не ми беше приятно въобще/. Сега ме е страх какво ще стане след това, но.. ще видим. За всичко има време.

HollyGolightly
03-22-2013, 10:50
Петък е :) Имам чувството, че не 5, а 10 дни са минали от Неделя до сега.

Wednesday666
03-22-2013, 10:52
Добре съм, гърлото ми е по-добре. Ма то тва се очакваше, след цялата дрога, която изпих оставаше да е друго.

Доволна съм от себе си, ставам за финансов директор :D ..
Егати сметките, егати плановете, егати чудото.

girlwithblueeyes
03-22-2013, 11:03
Мега идеално ,днеска в училище всичко мина перфектно :D . Сега почивам и после съм на шопинг с моите сладурки<3
И ооо не как може да съм толкова разсеяна днеска си забравих чантата за училище :lol: ,после якето в класната стая :D , добре, че главата ми още си е на раменете :lol:

cyclops
03-22-2013, 11:16
Без конкретна причина ми е супер изнервено днес. Всичко и всеки ме дразни. Бих се затворила някъде сама на тъмно.

Chacho
03-22-2013, 11:33
изтъркА се.

Моо да са пуцате с ластички.

shmatarok
03-22-2013, 12:47
Тъкмо се чудех с какво по дяволите съм заслужила такова дръпнато отношение, след като вчера всичко беше толкова добре и сега, като ми каза, се чувствам мега тъпо. Като добавим, че трябва да изляза в тоя студ и да отида до университета, съвсем се сдухвам.
Поне мина всичко гадно при мен, вече мога да го раздавам айляк. Нямам търпение да мине и тая седмица.

granger
03-22-2013, 12:49
Моо да са пуцате с ластички.
Може в понеделник.

Al3ksandra
03-22-2013, 14:14
ами добре горе долу,само се чудя къде ми е момчето ;(

SpiritInBlack
03-22-2013, 14:59
Много странно.Пак съм необвързан , не ми пука , Ростислава ме нерви , обаче в момента се надявам само семейството да се справи с проблема , с който нито аз , нито баща ми може да се оправим.

Blab
03-22-2013, 15:15
http://www.buzzfeed.com/awesomer/the-32-smartest-people-on-youtube
:Д:Д:Д:Д
не, ще умра!Д

времето е ужасно и не мога да си избера караоке песни за довечера...

Chacho
03-22-2013, 15:25
Почвам да се замислям, че съм си съсипал говора. От някви игри на думи с разнообразни диалекти и жаргони, ще изчезне и последният помен за книжовност в активния ми речник.

Искам дръм енд бейс арена в офиса. С меки стени, да моо си шибам главътъ.

granger
03-22-2013, 15:27
Маки ,баце, говори си по Северозападнио :lol:
Гледам мач, ама не мога да чуя нищо...от баща ми...

DisappointedDreamer
03-22-2013, 16:59
В момента убивам за силна цигара и секс.

pandabear
03-22-2013, 19:50
яко сдух.

HollyGolightly
03-22-2013, 19:57
От няколко дни не съм правила нищо друго, освен да гледам този сериял. Да идва вече другата седмица, да почна работа отново, че направо ще се побъркам

unbreakabl3
03-22-2013, 20:03
Вече трябва да се измисли нещо, което да изключва мислите, че главата ми буквално ще гръмне. И тоя влаааааак... в него ще се родят бъдещите ми философски романи. Имам чувството, че ще полудея от толкова мислене. Лесно им е на глупавите хора... Те няма какво да му мислят толкова. И като резултат са значително по-щастливи от мен.

heartlesandfreaky
03-22-2013, 21:21
писна ми от всичко и от всички. Писна ми да се занимавам с ку*ви, момченца и разни лигави създания, които само знаят да реват и си мислят, че са единствените на тоя свят. И аз имам чувства, мамка ви.
Дори домашното парти не ми помогна да се успокоя, имам толкова гняв в себе си, че ще експлодирам съвсем скоро. Ще избухна толкова брутално, че ще хвърчи огън и жупел. Писна ми от тъпото ми училище, тая седмица съм правила 7 контролни.. Другата имам още толкова, не издържам вече. Не искам да идва тъпата ваканция, защото идва и рожденият ми ден, а още нищо не съм организирала, пък и 2 седмици без да го виждам? тц, доста гадно положение се очертава.
п.с. за капак тъпакът реши точно днес, когато имаме на един етаж да не се появи, та нямаше кой да ми оправи настроението. Не е нормален тоя човек, миналата седмица дойде само за петъка, тая реши точно днес да отсъства. Може би единственото хубаво от целия ден беше сладкото кученце, което си открихме до училище и цял ден си разнасяхме с нас..

xoxi
03-22-2013, 22:32
Нямам търпение да го видя, дори не ми се спи. Какво ще правя в следващите 6-7 часа преди да го видя, идея нямам. Толкова ми липсваше тези две седмици! Дано успея да заспя, за да минава това време по-бързо... Място не мога да си намеря.
Реших си поне тестовете и написах есетата ако не друго. Доволна съм.

girlwithblueeyes
03-22-2013, 22:33
Нещо ми е криво и нервно . 1 и нещо е и се чудя с кой да се сдрънкам май .

unbreakabl3
03-22-2013, 22:51
Мамка му, защо все ми взимат мъжете бе? Толкова ли съм некадърна, че все се намира някоя по-добра. И трябва ли да се предавам? Заслужава ли си въобще да чакам или трябва да си продължа напред? И последен въпрос - и тоя ли ще се върне с подвита опашка накрая? Историята много ми намирисва на една друга, стара, но доста добре доближаваща се до тази.

Wednesday666
03-23-2013, 07:45
Нямам думи всъщност.
Шибана седмица беше, ще си остане такава и следващата ще е още по-зле.

tonssy
03-23-2013, 07:50
Слънцето ми оправя цялостно настроението <3
Майка ми е на изпит :Д , чакам да ми се обади и след това да пазаруваме. Следобед ще излизаме с приятелките, че и с тях по-нарядко ще се виждам другата седмица..

granger
03-23-2013, 11:19
Искрено се забавлявам с коментарите на Тициано Крудели !!! Респект!
Моето момче да си идва по-скоро , че няма търпение да си го намачкам!

fizzyg
03-23-2013, 11:55
Не знам защо пак толкова се задълбочавам в нещата.
Ако пак чуя нещо такова вече ще полудеееея..освен ако не си измислят,разбира се :)

PullMeCloser
03-23-2013, 13:39
Егати мускулната треска... дори не знам от какво е, няма причина да я има. Супер изморена, цял ден не мога да се наспя, поглъщам някакви невъобразими количества вода... Добре, че ще се размърдам малко, да си взема въздух...