View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
^ А защо просто не си купи сирене? Ахах
По темата- вчера и днес цяяяяял ден обикалям градинки, молове, улици; не си чувствам краката вече :Д Търся си сандали, не мога да си харесам. Днес си купих уникалните платформи обаче <3
Малко гадно постъпих, гузно ми е, ама нямах друг вариант.
Бахти якото.. т'кова... ммм... И пак съм в хармония... Само да си взема Пропедевтиката във четвъртък и ще има... пиян да рИвешшшшш! :D
Tsukuda_Hiroshi
06-22-2013, 18:59
МногоЗле.ком ...
БАТЕЕЕЕЕЕ
как се изгърмях вчерааааааа, още ме държи сигурно
сто про щях да умра, убедена съм
ИСКАМ ГИ
всичките
въпреки всичко добро, случващо се около мен, много ми е тъжно
знае се що
Уморена,ама утре ще плажувам! :lol:
anonymous708973
06-22-2013, 20:36
Уморена,ама утре ще плажувам! :lol:
Мда.
Психически съм уморена от ровене по супергадни немски сайтове. Как е възможно от 30 минути да не мога да намеря бутон "регистрирай се" или тъпия формуляр за кандидатстване?!
Да знаеш ти живота как обичам!
И колко мразя
празните
химери...
Общо взето така се чувствам.
Разсеях се и чаят ми изстина.
Пф.
Утре е последен ден почивка.
Следващите две седмици трябва да направя 20 часа участие в експерименти и изследвания. Уж бях свикнала да съм опитно зайче, ама...
Трябва да направя протокола по статистика, да уча за 8 изпита (набутани в рамките на една седмица, както винаги), плюс съм на работа всеки ден до средата на юли.
Абе, и студен не е лош.
^__^
MaLyKoLiU
06-22-2013, 22:17
Обичам я, по дяволите! <3
shmatarok
06-23-2013, 02:44
Искам просто да се наспя.
Поне вчера мина чудесно, не очаквах всичко да е толкова лесно. За пореден път се убеждавам, че стига да си с правилния екип и най-натовареният ден може да мине спокойно, докато такъв без работа може да е същинско бедствие с някой, който не знае къде се намира.
И шефката ми предложи някой път да изляза да пия с тях, хихи. 8-)
TheBeliever
06-23-2013, 05:07
Онова чувство когато си на път да преобрнеш из основи живота си. Независимо кой и какво ще пострада в процеса.
Успяха рано-рано да ми вдигнат нервите...добре бе, п.м. От 3 години карам, от около 1 - законно , още ми се инатят да ми дават колата за 20 км, не повече, а съм карала и в много лошо условия...
Направо, думи нямам ...
Ама дано плажчето ми се отрази добре.
MaLyKoLiU
06-23-2013, 06:46
Снощи ми съобщиха добри новини, дано днес да станат още по-добри... :3
Ако стане, ще трябва да черпя... 8-)
DisappointedDreamer
06-23-2013, 10:16
Никакво ми е.
Не знам как съм,но знам че см по-добре!
TheDevilInMe
06-23-2013, 10:21
Толкова ми е едно смотано, безрачлично, тъжно и самотно, че не е истина ;(((
valdesbg
06-23-2013, 13:50
В шопландия ще вали и гърми. Thank God!
bloodfrozen
06-23-2013, 16:29
Събрали се една групичка от 4-5 масивни черни циганина, от сутринта си напълниха един надуваем, също мащабен, басейн пред блока и цял ден се плацикат вътре, крещят, хилят се и ръкопляскат. Даже и маса си изнесли хората, да не би да останат гладни. От време на време и музикален съпровод се чува.. Побъркващо е, цял ден ги псувам тия. :-s
Беше супер якия ден,докато не се сговняса АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!!! И естествено аз съм виновна,че на дядо ми му е умряла бензиновата помпа, че тряяше баща ми да го дърпа. Че ся тряят пари за нова, а на него не са му плащали 3 месеца. Но естествено , аз съм тъпа и безотговорна, защото дядо ми не си е взел телефона!? Желязна логика...
абе като цяло ,ако ви е крив света - аз съм виновна!
sneering
06-23-2013, 17:47
http://www.youtube.com/watch?v=IBH97ma9YiI
Хайдее.. пак старата история ... писна мии
DarkTemplar
06-23-2013, 18:03
Изморено, но спокойно.
SpiritInBlack
06-23-2013, 18:08
Вчера се получи малко тъпо, ама не ми харесва вещицата да идва до София и да не ми казват, нямаше как да не реагирам така ,когато ме поздравят в дискотека, случката от Пловдив няма да позволя да се повтори. Десито го отнесе най-много, ама пък се забавлявахме всички много. Днес си е супер ден, голямо шоу беше да гледам като лек махмурлия омърлушените лица на падналите в битката с финансите :D .
TheDevilInMe
06-23-2013, 19:06
Тази 6-ца ми дойде много добре, сега имам стимул за другите два изпита и като минат с него отново ще си бъдем заедно. :)
Няк'ва меланхолия ме е обзела и напоследък надделява дори и над нагона ми... :х Дали т'ва е нещото, което би трябвало да усещам, ако съм наранена? Пак е няк'во сиво... Знам, че съм обичана, обаче само каши... :х А аз сравнявам и на всяка следваща стъпка се обръщам да погледна назад. Пък аз не правя така! Утре вече ще си седна на седалището да уча и се надявам след две седмици да имам цяааалото свободно лято за да размишлявам над каквито простотии ми създаде, плюс демиджа...
DisappointedDreamer
06-23-2013, 20:27
В по-добро настроение. Обичам го. Идната седмица ще е лайно. След нея всичко ще е повече от ОК.
ShtrudeL
06-23-2013, 21:05
Мъчно ми е, носталгично, тъжно, обидно, разочаровано, отчаяно, щастливо.
Много съм доволна от "инструкциите", които писах досега :D Скоро ще направя и втората част.
Fisherman
06-23-2013, 22:31
обичкам те мише http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys/1sm024cry.gif
Нещо ми е криво. Много тегав ден.
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg
you kick up the leaves and the magic is lost
Wednesday666
06-24-2013, 04:46
бръм (http://www.youtube.com/watch?v=KlGnrAoGXqE) С това си започвам седмицата.
И смятам тази да е готина, поне аз ще си я направя такава. 8-)
Стига толкова притеснения и отрицателни емоции, време за малко усмивки.
Получава ми се точно както исках - бавно, но в крайна сметка качествено.
Интересно ми е другия месец какво ли ще стане, но със сигурност ще ми е забавно.
MaLyKoLiU
06-24-2013, 06:25
Вчера беше хубав ден, но можеше да бъде много-много по-хубав, но...
Дано тя поне да си е прекарала страхотно... :)
Glamour92
06-24-2013, 07:14
Ще го удуша тоя човечец.
Толкова да ме нервира и дразни,да е толкова,толкова непоносим ... и същевременно да ме привлича така силно.
Че е и наясно,гадината ...
I'm screwed.
:(
ОФ . Аре вече да се свършва всичко.
XTREMEFREERIDE
06-24-2013, 07:51
Толкова зареждащи дни!!! Няма такава прекрасност! Няма по-титанично чувствто от това в краката ти да опира земята, която те храни, а небето над теб да прорязват достижимите върхове! Обичам си планината, обичам си страната, обичам живота повече от всичко! Завинаги ще остана жадна и дерзаеща...
и няма нищо, което да ме радва
повече.
<3
снощи беше прекрасно :oops:
shmatarok
06-24-2013, 12:03
Идва ми в повече. Всичко.
Искам да се заровя някъде и да не излизам и виждам хора поне една седмица.
Ухх дано не се разболея, май преодолявам настинката благодарения на любимата ми ехинацея. Ха дано! Нямам търпение да мине и тази седмица и да отида на моренце! Колко дълго го очаквам това море, не е истина. Няма по-хубаво място !
Искам да играя на жуменка и да заплашвам хора с чембери
MaLyKoLiU
06-24-2013, 12:40
Искам да ми прости и да я прегърна, нищо повече...
Много ли искам по дяволите? :(
DisappointedDreamer
06-24-2013, 15:40
Благодаря за подкрепата. Те си знаят кои съфорумници са :) Живот и здраве, като ме изпишат, ще черпа всички бира!
Уморено ми е. Но си прекарах хубаво днес с прекрасна компания и си купих книжка. Мхмхм.
Пък колко неща са ми на главата не е истина. Карай, живи и здрави да сме.
Имам нужда от промяна, отчаяна нужда.
Ех.
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=-yFn-ZVFwP0 :3
Niakoitam
06-24-2013, 16:00
Да питам понеже знам,че тук има геймъри дали знаете как се казва една игра.Преди я намерих в замундата и ми се стори готина и на брат ми също му хареса как изглежда.Обаче понеже изискванията и надвишаваха възможностите на компютъра я зарязахме и и забравих името.Сега иска да пробва някоя игра с по-големи изисквания ще му тръгне ли на лаптопа и му предложих тази,но пък и забравих името.Та играта доколкото си спомням имаше релийз на английски и на руски.Беше 18+. Екшън от първо лице,но както се забелязваше от скриншотовете измежду стрелбата имаше и доста секс сцени.Главната героиня май се кзваше Нина и мисля,че на началната обложка беше гола.
Веднъж може и да е по погрешка, но втори път... Тази вечер прескачам една граница и няма как да се върна назад... Знам, че така трябва, просто искам да не ме е страх от това, което правя.
LadyTerrible
06-24-2013, 17:40
Искам да го видя,да си говорим,да се смеем,да се гледаме в очите,да ми гали по бузата,да ми отмята косата от лицето и да не откъсва от мен онзи замечтан и възхитен поглед....знам,че няма как да сме заедно сега,просто искам да го видя damn :(
Само утре ми остана и край с изпитите и всички други депресори. YESSSS !!!!
Виновно,но знам,че така е по-добре...за него, за мен...просто няма смисъл да се мъчи.
~TrueLove~
06-24-2013, 17:59
Ох, очаква ме пътуване след 2-3 дни, преместване в нов град , търсене на работа и записване в университета, но ще бъда с моето момче. :-)
Niakoitam
06-24-2013, 18:10
Гледам щастливи хора около мен.Радвам се за тях. Аз пък някак си мога да кажа,че не се чувствам особено щастлив.Като изключим разни моменти и уж присъщите за зодията ми бързи промени на настроенията ми.Е, много хора,които ме познават по всяка вероятност може и да си мислят,че съм най-щастливият човек на света и няма как да съм тъжен,но просто грешат.На моменти ми се иска да си изкрещя и да си излея всичко на показ пред всички,но като че ли....голяма файда няма.
valdesbg
06-24-2013, 18:41
Някойтам дай повече инфо за играта, поне малко.. и може би ще успея да я намеря.
DisappointedDreamer
06-24-2013, 18:51
Някойтам дай повече инфо за играта, поне малко.. и може би ще успея да я намеря.
Сядай да учиш по биология :Д
antineutral
06-24-2013, 18:59
Бесен...
DisappointedDreamer
06-24-2013, 19:38
http://25.media.tumblr.com/03116a0cfa576182f2adcbe748c2c583/tumblr_moki3sNyk11rjcfxro1_250.gif
ей тва за Чачо хахаха
HollyGolightly
06-24-2013, 22:43
Изморена съм, краката ме болят и ми се спи, а като се замисля и че днес не беше чак толкова труден ден, само мога да се надявам утре да не е по-зле.
тъпо ми е и ми е притеснено
Паниката, брааат. Един изпит само, а тоооолкова малко да ми се чете вече...
Glamour92
06-25-2013, 07:27
и таз добра ...
кога мина това време?
още 10 дни и под ножа xDD
да я видим какво ще покаже сабята
на мен това ми е трети и последен дубъл,така че ще се постарая да се представя подобаващо
*ще се абстрахирам от това,че се чувствам като морската звезда от спонджбоб *
амх ...
Niakoitam
06-25-2013, 08:08
Ами за повече инфо от това дето дадох не се сещам.Както казах играта е 18+ и не е на повече от 3 години.Дори си мисля,че ако не 2013 е създадена 2012 година.
heartshapedbox
06-25-2013, 08:56
Леле фестивала беше супер, чувствам се невероятно отпочинала!
Ходих на кокили от онези скачащите, на въже (и открих ,че не ме бива никак :Д), стрелях с лък, чух едни от най-любимите ми бг групи и бях на палатки (най-накрая, от толкова време не бях ходила) <3
Като цяло, беше страхотно и задължително догодина пак съм там ^^
Иначе ми е горещо и съм гладна :Д
Някой има ли идея откъде да си купя кендама?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kendama
valdesbg
06-25-2013, 09:08
^heartshapedbox - http://yoyobulgaria.com/yoyo/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=65&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71
heartshapedbox
06-25-2013, 09:13
^Ей, мерси много!
И извинявай, че не съм ти писала за проекта още, започнах интензивни курсове по немски и не мога да намеря време да седна.
sweety933
06-25-2013, 10:55
Още малко трябва да издържа...
Носталгично.
Като нищо ще ревна след малко.
Сякаш още не мога да осъзная, че мина всичко. Чакам само резултати. Още не мога да спя нормално.
Благодарна съм Му много... толкова е прекрасен, добре, че ми наля малко акъл оная вечер, иначе съвсем се бях предала. ДА... сродна душа. Обичам го.
А тази вечер се очертава да е прекрасна. Заслужили сме си и двамата. Искам си гооооо!
^Честит край! :D
Хихих, мерсиииии, време беше да идва тоя край! :D
Оффф, тая откачената... искам само да знам колко още време ще ме държи без храна и без пари... :х Скоро ще почна да си дъвча листове от учебниците...
Wednesday666
06-25-2013, 19:32
Нещо не схванах.
За кво точно това момче ми писа?
Бахти чудото, ако се окаже квот си мисля - жалко за него, шот ще стане грозно.
Иии да, чудничко се получи, кеф ми беше точно за няколко часа, шот майка ми реши, че сега е точния момент да стане алчна.
Докато хората почиват лятото, аз няма да се прибирам въобще, за почивка да не говорим.
Ма нека, като усети, че алчността й е не на място вече ще е късно.
Flowerlight96
06-25-2013, 19:39
Понякога просто трябва да се откажеш,дори и да ти струва много...... :(
shmatarok
06-25-2013, 19:44
Вече имам някакво професионално изкривяване. Много ми харесва денят да преминава по този начин - лежерно, айляшки, мдаа. Утре плаж, най-накрая <3
TrueStory
06-25-2013, 20:40
Тъпото чувство някой да заспи докато си говори с теб.....още по-тъпото този човек да е приятелят ти....
днес е шибан ден
+1.
Искам утре като стана да го забравя този ден и никога повече да не се сещам за това ;/
Тъпото чувство някой да заспи докато си говори с теб.....още по-тъпото този човек да е приятелят ти....
и на другия ден да каже 'Ама ти защо вчера не ми се обади *мрънкане, панаири*???' и когато му кажеш, че чинно си се обадила да ти изтърси 'Аве да?'
В спор със себе си съм. Искам да завърша най - сетне и да си уча спокойно за изпити и матури.
DarkTemplar
06-26-2013, 00:32
Шуменяк, загоряк, каменяк или пириняк не е от значение, важното е да си пийняк. 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=dCKkso5UPzo
MaLyKoLiU
06-26-2013, 02:25
Обичам я и няма да спра да я обичам!
Независимо дали тя ще продължи да се сърди, независимо какво ми казват другите...
<3
Glamour92
06-26-2013, 07:19
Имам вопиюща нужда от нова спирала.
И от хладилника на Чък Норис.
MaLyKoLiU
06-26-2013, 09:27
Спи ни се, но ще ходим да спим на плажа... 8-)
цял ден и цяла нощ работа ще имам, мразя живота си понякога...
heartshapedbox
06-26-2013, 10:19
Хубаво ми е, въпреки обстоятелствата.
XTREMEFREERIDE
06-26-2013, 10:33
Обичам го.
Обичам да свършваме заедно.
И да се галим, да се прегръщаме, да се целуваме...
и да се чукаме като за последно всеки път ♥
Обичам я и няма да спра да я обичам!
Независимо дали тя ще продължи да се сърди, независимо какво ми казват другите...
<3
Коле, досега май не съм те коментирал, щото и без това доста хора те хокат, а и не е моя работа и не те познавам. Но ми е много странно, някакъв морал ли виждаш в това да се подчиняваш на някаква фалшива любов и да се чувстваш мъченик. Даже не става на въпрос за мъжкарство и женкарство, а за това, че си сграбчил някви фалшиви ценности. За да не ти отвръщат на чувствата а ти да ги изпитваш напук, не говори за духовна извиненост и непоколебим дух със собствена воля, а говори за глухота към чуждите чувства. Нима ако искаш един човек да получава от любовта ти, ще му я даваш такава, каквато в твоите очи е правилна, а не в неговите? Като да искаш да впечатлиш някой с храната си, но да му даваш нещо, което на теб ти се яде в момента, а не на него.
А си млад, почти набор си ми, оплакваш тук от известно време, което ни кара да си мислим, че само това ти е в главата. Защо трябва да се тормозиш със злощастията си, а не се фокусираш върху хилядите други позитивни неща, които трябва да съпътстват живота ти и да не отдаваш толкова значение на несподелените любови, като цялата тая емоция можеш да си я спестиш за когато наистина ти се получат нещата?
DisappointedDreamer
06-26-2013, 12:44
Взриви му илюзиите, ха-ха.
Амчи, супер съм.
MaLyKoLiU
06-26-2013, 14:44
Принципно съм доста позитивен човек и гледам дори най-малкото позитивно нещо. :) Това, че тук показвам само саднатата си страна от несподелената любов, не означава, че съм постоянно някакъв депресант. :)
А ако човек се отказва и от най-малката пречка, то той никога няма да постигне нещо което желае. :)
По темата... работа, плаж ии след малко пак на работа, а толкова ми се спииииии... :)
П.П. "Вярвай и ще успееш." :)
XTREMEFREERIDE
06-26-2013, 15:28
" - Е, любов ли е все пак или просто страст?
- Има ли разлика?
- Да, любовта е пълна всеотдайност.
- А страстта? Какво е страстта?
- Страстта е да взимаш, да поглъщаш колкото можеш повече.
Без мисъл и разум.
- Е, ти даваш ли или взимаш? Кое от двете?
- И двете. Искам да й дам всичко от себе си.
И да взема всичко от нея.
- Tи си изгубена кауза... "
едно ей такова ми е... ♥
Ама много наше си, много предишно, много сегашно, много всичко.
И от това ми е страшно хубаво. А той тези дни как ме гледа...като че иска да изпие всяка капка от мен.
гр! :3
http://25.media.tumblr.com/58cd0f6452c23c4f9bbdf6263f26a1e9/tumblr_moz4w0c4H01qzftgao1_400.gif
TheBeliever
06-26-2013, 15:49
It's so over.
Сляп ли е?
Тжно ми е. Ще ми мине.
Smrazqvashta
06-26-2013, 15:55
Добре, благодаря.
SpiritInBlack
06-26-2013, 18:28
Обичам Пловдив. Няма такова шоу никъде другаде. Що ми трябваше да ставам финансист, супер си се справям като ел.техник в търсенето на скрити кутии, рофл Фитнесът ми действа уникално . Тоя път не пия нищо , а вече усещам промяната. Обаче е много опасно, докато тренирам а,з някви пичове да се смеят, дигайки 150 от лежанка , а други да пъшкат като локомотов , правейки флайс с 25 . Нищооо , добре сме всички :D
MisS kApRiZz
06-26-2013, 18:39
Едва се държа да не заспя. :D
TrueStory
06-26-2013, 18:43
Тъпо ми е. Пие ми се бира.
Take_That
06-26-2013, 18:45
проумяла
+1
http://25.media.tumblr.com/39c737fc44c2cc8dfd70be8a5796a3d1/tumblr_moz64oRlQ81s4dyyio1_500.gif
Пия четвърти чай в рамките на час и половина. Шести за деня. Трябва да спра. Не мога. Помощ!
http://25.media.tumblr.com/6ac2741db510c1d4c808185530a08ac9/tumblr_mgc6u3bzsW1qexdsno1_500.gif
weheartiit
06-26-2013, 19:20
гадно ми е ,боли ме ,не ми е щастливо...
защо все така става ;(
Чувствам се ужасно.Зарязана,тъжна.Иска утре като се събудя вече да съм го забравила.. :/
Brown_Sugar
06-26-2013, 20:40
Обичам го.
Обичам да свършваме заедно.
И да се галим, да се прегръщаме, да се целуваме...
и да се чукаме като за последно всеки път ♥
Дам,дам именно.
Brown_Sugar
06-26-2013, 20:43
" - Е, любов ли е все пак или просто страст?
- Има ли разлика?
- Да, любовта е пълна всеотдайност.
- А страстта? Какво е страстта?
- Страстта е да взимаш, да поглъщаш колкото можеш повече.
Без мисъл и разум.
''Original sin'' ?
- Е, ти даваш ли или взимаш? Кое от двете?
- И двете. Искам да й дам всичко от себе си.
И да взема всичко от нея.
- Tи си изгубена кауза... "
едно ей такова ми е... ♥
Ама много наше си, много предишно, много сегашно, много всичко.
И от това ми е страшно хубаво. А той тези дни как ме гледа...като че иска да изпие всяка капка от мен.
гр! :3
http://25.media.tumblr.com/58cd0f6452c23c4f9bbdf6263f26a1e9/tumblr_moz4w0c4H01qzftgao1_400.gif
''Original sin''?
http://www.youtube.com/watch?v=YUtHjOvPKT0&NR=1&feature=endscreen
I'm not here for your entertainment,you don't really want to mess with me tonight,
just stop and take a second I was fine before you walked into my life.
Cause you know it is over before it begins
много ми се прееба настроението....агрхххх...из орена съм, нервна съм, това, което правя ме кара да се чуствам нещастна
shmatarok
06-27-2013, 02:48
"Легло мое, не искам да те напускам"
Толкова съм изгоряла и толкова ми се спи, че чак ми се плаче. Не ми се работи. Дано поне да сме двама днес.
Вчера беше невероятно хубав ден, видях се и с останалите и да, наистина ми липсваха. Хубаво е, че се събрахме всички отново, донякъде ми липсва още един човек, ама явно ще пропусне тазгодишното разцепване. <3
Цяла седмица ми е криво. Незнам защо но след хубави моменти ме налазва "депресия". Толкова хубав уикенд имах, забавлявах се много яко, с много готини хора, на много готини места и накрая резултата е ... депресия. И това се случва при всички по паметни мигове. Немога да се разбера понякога....
Glamour92
06-27-2013, 06:42
Чака ме кардио,а пък вънка пече като за Световно.
Как да съм... :D
Домашна пица! Пица! Пица!
Нямам търпение да ям Пица! :D
Ужасно ми се яде пица! Пица! Предумах го да си направим днес и гледам, че е излязъл без мен за продуктите. Нямам търпеие да се върне и да си направим пица! Пица! Пица!
А аз през това време ще търся филми...
В супер, мега 'домашно' настроение съм.
Пица.
DisappointedDreamer
06-27-2013, 08:09
4-ти ден съм на вода и айрян :( Xoxi, заради твоята пица ме заболя всичко :Д Най-вече сърцето 8-) . Казала съм му, че като оздравея до 10 дни, ще изпуша цигара и ще си сготвим картофи на фурна с кашкавал, защото много ми се ядат картофкиии :(
На теб какво ти е? Бих поканила на по пица и без това правим тройно-семейни размери. :D Ха, за довечера сме приготвили картофи, но още не е решено как ще ги правим. Ние когато сме си двамата, всичко ни се яде... и по много. Опасна работа.
MaLyKoLiU
06-27-2013, 10:20
Супер съм... хрема, главата ми ще гръмне, среднощно повръщане...
Nice :)
pandabear
06-27-2013, 10:42
тъжно ми е, прекалено много лоши хора има на тоя свят
heartshapedbox
06-27-2013, 11:09
айляк и същевременно много натоварена.
за две години така и не си синхронизирахме навиците.
охх
Enchanting
06-27-2013, 11:12
Почиваам си... най- накрая.
Надявам се това лято да едно от най- хубавите.
ии реших да споделя нещоо, защото е уникално..
Кажи ми нещо - докъде пада косата по гърба ми? Проучи ме, ще те чакам. Нарисувай ме, докато спя. Сигурно, докато спя, съм хубава, защото тогава съм с теб – рисувай ме, докато те сънувам. Вземи най-леката си четка и хвани движенията ми, докато тичам. Лесно ще ме уловиш – нали все към тебе тичам! Хвани ме, можеш. Нарисувай ме, преди да изчезна от платното ти. Преди да се забави сърцебиенето ми. Преди да свърши това писмо. Нарисувай ме, ако душата ти може..
Supermassive____
06-27-2013, 11:16
Кой ме кара снощи да пия бе мама му.. Се едно някой ми наливаше алкохола с фуния :d Ся главата ме боли.. Умирам.. :D
4-ти ден съм на вода и айрян :( Xoxi, заради твоята пица ме заболя всичко :Д Най-вече сърцето 8-) . Казала съм му, че като оздравея до 10 дни, ще изпуша цигара и ще си сготвим картофи на фурна с кашкавал, защото много ми се ядат картофкиии :(
Какво ти е?? :/
По темата- въобще не мога да усетя лятото, ваканцията.. Утре ще празнуваме с класа. Въобще не ми е "празнично". Въпреки че другият петък заминавам на море, времето в момента ми скапва и това настроение.
Тъпо ми е като цяло.
XTREMEFREERIDE
06-27-2013, 14:07
Искам да се приберем вкъщи, да се изкъпем заедно, той да бъде мой, аз да бъда тотално негова, цяла нощ да не спим, да си сготвим, да си изпием бутилката вино, да рисуваме на салфетки, да пушим голи лулите си на терасата и да не искаме нищо да си кажем. ♥
heartshapedbox
06-27-2013, 14:10
Искам да се приберем вкъщи, да се изкъпем заедно, той да бъде мой, аз да бъда тотално негова, цяла нощ да не спим, да си сготвим, да си изпием бутилката вино, да рисуваме на салфетки, да пушим голи лулите си на терасата и да не искаме нищо да си кажем. ♥
звучи прекрасно!
XTREMEFREERIDE
06-27-2013, 18:31
heartshapedbox, никога не съм намирала дума, която да го определи. Винаги е било неописуемо и "неописуемо" също не е дума, която да побира цялото това...не-знам-как-да-го-нарека.
Държи ме много in the mood любовта ни тези дни. И любовта ни по принцип, но последната седмица беше някак много безгрижно на фона на всичко, което и двамата имаме да вършим. И все се провираме между капките за да си намерим местенце, на което любовта ни да живее в една секунда. И секундата е такъв момент, в който се прехласваш по цялата хубавост, която някога е съществувала, усещаш как създаваш нов свят, как те блъска топлотата на хармонизирани емоции и преливаш от щастие, на което искаш да станеш отражател и да направиш така, че целият свят да познае подобно състояние. И когато секундата си отиде, знаеш, че това е once in a lifetime. И в същото време си сигурен, че ще го преживееш пак. Защото имаме неузнаваемо много секунди да изживеем.
Пак ме халоса вдъхновението.
И как да не ме, цял ден усещам очите му впити в мен, цял ден го поглеждам и се усмихвам тайно. И той знае. Но тези усмивки са нашата тайна. И когато прокара пръст през дължината на тялото ми, цялата настръхвам.
Неописуемо.
(сърцетуп)
SpiritInBlack
06-27-2013, 19:05
Не ми пука за хорските проблеми, но не ми харесва определени момичета да ме тварят като имат очаквания , които не искам да изпълня. Как не се научи тя да приема отказ и да спре да се надявам , леле, спирам да се опитвам да го разбера.
Трябва да си изчистя фейса от много неща. Кви са тея тъпи статуси и снимки на пържените картофи в МакДък от 4 различни ъгъла. Бях спрял да внимавам кого приемам и сега открих , че имам 2 момичета с едни и същи снимки ,рофл
ligochka
06-27-2013, 20:26
Отчайвам се ... и корема почва да ме боли , притеснена съм , искам да съм с него ...
MaLyKoLiU
06-27-2013, 22:13
И днес никакъв резултат... :( Надеждата умира последна :)
Май ще си лягам, дано тази нощ не повръщам пак... не, че има какво де... :D
DarkTemplar
06-27-2013, 22:54
Horny съм!
Eла да ти наместя... перспективите. :D :D
Тоя проект "шъ ни гу ибе мамата" както биха казали "ром(е)ите". 8-)
ForzaFelipe
06-27-2013, 23:06
9 часа висене на изпит за 2ка...тва просто беше пълна подигравка..
Deadlock
06-27-2013, 23:06
сякаш имам нужда от нещо тотално ново в живота си, но не ми хрумва нищо. а де...
Тотална несправедливост. Възмутена съм. Късат ме 'щото не съм достатъчно симпатична, а следобеда разбирам, че най-добрата мъжка курва на света е решила да си седне на седалището... И още ми е летаргично и меланхолично и всяк'во такова умрЕло. И ако продължавам да си играя с огъня, може да хлътна по най-добрия ми приятел... :х Къде е сексът, когато ти трябва?
На обяд официално излизам в лятна ваканция и колкото и странно да е, развълнувана съм. Ще разполагаме с толкова време, колкото пожелаем. Ще правим каквото си искаме и няма да броя часовете преди следващото му заминаване. Повече от прекрасно е, когато си лягаме, а той не настройва телефона си да го буди сутрин, за да стяга багаж и да заминава.
Толкова ми е щастливо и влюбено, че ми се тича, скача, крещи/пищи... Почти 3 сутринта е, а преливам от енергия, полудявам и издивявам. На косъм съм да обуя маратонките и да врътна един спринт из квартала.
Чувствам се будна.
Проблема е че е 04:13
оф, болна съм и ще се побъркам.
дано да не вдигна температура, че целия ден трябва да го изкарам на крак и не искам да ми се спи и да съм неадекватна ;/.
много ми е нервно и след малко сигурно някой ще го изяде 8-)
XTREMEFREERIDE
06-28-2013, 08:17
Айди, нагласихме ги нещата. Муцка е 'сичко!
Разочарована и притеснена :D айляк...бахти и издънката дет' съм човек.Добре,че не се осрах по история,че тогава щеше да е фал голям.
DisappointedDreamer
06-28-2013, 11:40
ТОЛКОВА СЪМ ГЛАДНА, мамка мууууууу!!!!!!!
:( :( :(
понеже ми е депресирано подредих вкъщи ... и се чуствам малко под-обре
^Прочетох на аватара ти "I like being alone too math". Тъкмо щях да кажа, че ме описва. :D
Мързи ме, не ми се чете днеска в това хубаво време, излиза ми се... Ама няма как, ще се чете. Дано довечера да ми е половата вечер.
Времето е готино и ще си работя от вкъщи. Всъщност май ще заседна в някой СтарБъкс. Обичам си работата :)
DisappointedDreamer
06-28-2013, 16:35
Искам пица, лазаня, бял хляб, масло и лютеница, искам тесто! Искам 5 кутии цигари; искам небето набучено със звезди; не искам вятър, а дъха на нощта. Искам боси крака; радио със клюмнала антена, като наклонената кула в Пиза; искам неговия пръст по врата и брадичката ми, и потъващите ми като в пясък крака. Искам неговите очи, вместо луната. Искам денонощие, което не е 24 часа, а 172.
Искам начало, което никога няма край.
Наляга ме една апатия, съпроводена с вълчи глад :lol:
Искам бира и цаца, пица, шоколад, искам много мента с лед и спайт...може и с мляко. Искам резени лимон,ама най-много бира и цаца!
Да не би да е плъзнала някаква епидемия в Бургас че всички са болни.
Днес само болни хора около мен,досега вече 5-6 човека около мен са болни
passion.
06-28-2013, 18:59
Днес басейнче и море.. добре ми дойдоха.
Изморена съм. Спи ми се супер много. Не знам какво да очаквам за утре. Не знам. Надявам се да не се разочаровам..
XTREMEFREERIDE
06-28-2013, 20:53
"In a manner of speaking
I just want to say
that I could never forget the way
you told me everything
by saying nothing.
In a manner of speaking
I don't understand
how love in silence becomes reprimand,
but the way that i feel about you
is beyond words."
Не мога да кажа какво ми е. Безмълвно хубаво ми е. Някакво такова, ако изобщо това минава за описателно. :'3
Нямам представа на какво се кланям и пред какво изпитвам страхопочитание, но съм благодарна на всичко свръхестествено, което съществува, че съдбата ми по такъв начин се е забъркала благодарение на адски много неща, които не са зависели от мен...
Обичам човек с цялото си сърце, с цялата си душа, с цялото си съществуване и със съществуването на всичко наоколо и отвъд границите на човешкото... Но това го прави и отвъд границите на думите.
Тишина.
И друго няма.
И това е всичко.
:)
Wednesday666
06-29-2013, 07:38
Странно се чувствам. Имам толкова много да кажа, но знам, че всяка една моя дума предизвиква единствено болка, затова предпочитам да си мълча, в един момент нещата ще се уталожат.
Не мога да разбера защо е нужно да е по този начин?
Защо хората не са като мен? Защото не успяват да видят кога вече е дошъл края, няма накъде повече, да се усмихнат, да не се оплакват, и просто да станат и да си тръгнат по пътя?
Защо е нужно да се драматизира по този начин?
Вече се чудя аз ли съм безчувствена смотла или просто това прекалява вече доста?
heartshapedbox
06-29-2013, 07:45
Изтощена.
Много съм стара вече за подобни вечери, днес цял ден ще релаксирам. ;д
Еми добре ...Са трябва да се стегна и цяло лято да снимам до откат и да чета. Трябва да мисля за бъдещето .... пфф твърде млади сме за да ни пука :Д
paradosou
06-29-2013, 08:41
Събитията пак не се движат по график и усещам как ми се изплъзват от контрол. Бях забpавила колко е ангажиращо плановете ти да са пряко обвързани с хора, nah.
Ще си чета книжка и ще се занимавам с малките цяяял ден. Поне нямам вече за учене :).
днес или другата събота ще е последният ми изпит в следването, странно е...5 години минаха (:
някой май ще яде шамарки и със сигурност няма да съм азз ^^
но пък може би, аз ще ги раздавам 8-)
иначе ми е някво сдухано -.- болна и на работа.. няяяа проблеми
Хубаво е човек да приема хората около себе си като подаръци. Те са около нас, защото така искат, а ако ние не ги оценим или не им показваме,че ги ценим и обичаме, няма да стоят до нас. Ще си тръгнат и с право, защото не са длъжни да търпят незаслужено лошо отношение.
Хубаво е да се замислиш върху тия неща... щото ако изведнъж някой те напусне.. да не се чудиш защо. Сигурно защото му е писнало да търпи и капката е преляла...
TheBeliever
06-29-2013, 11:53
Хубаво е човек да приема хората около себе си като подаръци. Те са около нас, защото така искат, а ако ние не ги оценим или не им показваме,че ги ценим и обичаме, няма да стоят до нас. Ще си тръгнат и с право, защото не са длъжни да търпят незаслужено лошо отношение.
Хубаво е да се замислиш върху тия неща... щото ако изведнъж някой те напусне.. да не се чудиш защо. Сигурно защото му е писнало да търпи и капката е преляла...
Така е. А отношението даже не трябва да е лошо. Безразличието и приемането за даденост са напълно достатъчни да отблъснат някого. Ценете хората до вас. Най-боли да се чувстваш неоценен от близък за теб човек.
Мързеливо ми е.
Нерешителна съм. Искам промяната, но и ме е страх от нея.
Решението е взето. Въпрос на време е.
Така е. А отношението даже не трябва да е лошо. Безразличието и приемането за даденост са напълно достатъчни да отблъснат някого. Ценете хората до вас. Най-боли да се чувстваш неоценен от близък за теб човек.
Именно. А хората понякога мислят, че си им длъжен да си им в живота. Само защото те обичат. Ми покажете я тая любов малко, бе!
DisappointedDreamer
06-29-2013, 12:10
Тъжно ми е.
Много.
MaLyKoLiU
06-29-2013, 12:11
Време е за сърфче... :3
И вчера си имаше работа до късно и днес продължаваме да правим този канал в тоя проклет гараж. Три дни яко бачкане до късно, три дни щайга и недоспал. Преди малко станах и се омитам да го почваме и дано го довършим днес.
Работа на работното място, ремонти вкъщи и сега правене на канал за коли.. мхм. Ама нема как. Здрава работа, ракийки, уредба пред изгаряне и козлета по терена! Пляскай!
До 3-4 нощес и само си въртиш лопатата на лампата.. смачкана цигара в устата, бира в ръката и малиии срашна раота, бе брат ми, бе!
Скоро дърпам отпуска и заминавам далеч!
Свивай, плюнчи, пали, пуши, опитай
Как съм го намерил ли? Не ме питай!
heartshapedbox
06-29-2013, 17:39
Дъждът ме натъжава, той е на работа а аз си стоя сама в къщи и се депресирам за пълни глупости :д
Вали,не вали, ще изляза някъде, че ще се побъркам.
това беше най-прекрасната ваканция <3
той е най-прекрасното същество
беше много хубаво
само двамцата <333
отдавна не се бях чувствала по този начин, бях забравила какво е да си влюбена
passion.
06-29-2013, 19:02
Чувствам се по-объркана от всякога.
Човека който толкова ми липсваше.. и очаквах да не ме отрази и да не дойде въобще, ме направи толкова щастлива..
Не го очаквах и отново съм на мнение, че когато не очакваш нещо се случва по-хубаво и те сразява направо..
Не знам как ще го погледна.. след тва, което ми беше днес .. той .. някак си ми остава на заден план, а така се чувствам все едно съм му изневерила, а не е така.. душевно може би, но дефакто...
3 години не мога да ги пренебрегна.. просто няма да ми мине.. това е .. факт ... Искам да съм си с него при всички обстоятелства, но не знам как мога да преодолея всичко останало с моя..
valdesbg
06-29-2013, 21:27
Днес беше хубаво. Иначе съм несигурен.. в няколко аспекта от живота си. И трябва да си оправя филмите в главата,
MaLyKoLiU
06-29-2013, 21:37
Тъпо, тъпо, тъпо...
Иначе плановете ми за утре са да стана в 7:30, към 8:30 да отида да гласувам за кмет на Варна, после малко до Кауфланд да напазаруваме за папане и т.н. ии към 11 да палим към Тюленово... :3
Там да посрещнем Джулая ии да палим към Варна в понеделник рано сутринта, че след обяд сме на работа, а някои още сутринта... 8-)
heartshapedbox
06-29-2013, 22:16
Наваля ме дъжда едно хубаво, пуша цигари и съм още по-смачкана от одеве...
Ще трябва да си спя самичка при всичките тия гръмотевици, а и с този съжд плановете за Джулай на море отпадат :(
Ох тъжно ми е.
Натоварена...така се чувствам. От една страна той с неговите неща, от друга страна тя...Не може да ме притискат от две страни и да очакват да се чувствам добре.
dark_girl
06-30-2013, 12:14
Чувствам се страхотно и изобщо не ми пука за него.Щом предпочита 12 годишните к****-много му здраве!:cool:
Снощи... <3 Искам пак! Не знам защо, не знам как, не го познавам и не го опознавам, но всеки път ме кара да се чувствам... И аз знам, че това няма да доведе доникъде, но е толкова хубаво... Отпуска ме, предразполага ме, кара ме да се чувствам прекрасно в кожата си и... после ме предизвиква и...
galaxy29
06-30-2013, 15:07
I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why
I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
heartshapedbox
06-30-2013, 19:28
Стига с тоя дъжд вече бе, искам да посрещам изгрева :Д
ох, от работа не ми остава време за нищо..
не че се оплаквам - много ми е приятно на работа, но съм тооолкова изморена и толкова нямам време за нищо, че чак ми става тъпо
от друга страна се кефя, че си изкарвам сама парите, защото все пак майка ми и баща ми не са задължени да ми изпълняват всяка прищявка и дори днес, когато мама предложи да ми купи една туника (просто искаше да ми направи подарък) ми стана неудобно, защото аз имах пари... 8-)
Как да се чувствам..чувствам се като лайно. Чувствам се сякаш всичко, което виждам или чувам ми напомня за него. Чух думите обичам те и изпаднах в див рев, сякаш те бяха негови и не мога да ги чувам от друг/друга. Макар и по приятелски. Макар и тези думи да са толкова щастливи. Аз всъщност не знам какво стана де, объркана съм ... как така си отиваш изведнъж от човек, на който си повтарял ЗА ВИНАГИ.
Wednesday666
07-01-2013, 04:30
Развълнувана съм.
Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.
А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември 8-).
paradosou
07-01-2013, 07:41
Не мога да повярвам кви невероятни истории с мое участие са се изфабрикували. Забавното е, че аз последна научавам за цялата схема. Все едно, грам намерение да дълбая нямам, ще оставя събитията да стигнат пълния си комичен потенциал без да се намесвам.
Хубаво ми е. Сутринта мирише на палачинки и ползотворност. Утре съм на имен ден (на патерици 8-)) и ще си изкараме готино.
За кво си отрезах главата като днеска съм на работа ;(
Прекрасна нощ. И прекрасна утрин. Закуска в леглото. Охх... обожавам го.
NqkfaNikakva21
07-01-2013, 08:58
Развълнувана съм.
Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.
А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември 8-).
Какво се случва с ''прекрасния'' ни университет? :Д
Niakoitam
07-01-2013, 09:06
Днес беше Джулай Морнинг. Годината навлезе в моят месец.Още точно 14 дни и съм рожденик.
Иначе "най-обичам" ремонти,който водят до други ремонти и т.н. Сега се оказа,че част от стената на къщата трябва да се сваля,да се отливат трегери и т.н. На един определен човек му скимне нещо и хайде двай безгласното работниче няма къде да ходи да не се съгласява.Понякога и сам се дразня на себе си,и се чудя защо не мога да се напасна в ситуацията и не мога да се променя и да си муфтя наще колкото ми душа иска и в малките моменти,които имам възможност да го правя поне да се забавлявам истински? Защо не се науча да използвам по всяакъв начин хората за моите си цели и моето си благоденствие?Уж ми е против принципите,сякаш съм прекалено добър за това, а тая глупава съвест не спира да ме чегърта.
И да.Колкото повече пораствам сякаш толкова по-трудно ми е да разбирам прословутата женска логика вместо да става обратното.И не този път май не е свързано с мен, а с брат ми и неговото Близначе. То не са телефонни разговори сигурно по 30 пъти на ден,то не са телефонни събуждания от двете страни рано сутрин и телефонни заспиванивя късно вечер постоянно. Не са ходения почти всеки ден да се виждат и когато на нея и стане кеф.Не са идвания в 12 през ноща и ставане на брат ми да ходят някъде си,когато щял уж да си почива.Не са разговори по време на работа във всяка секунда на почивка.Имам чувството,че телефона вече му се сраства с ухото.Не са тичания до пребиване като му звънне телефона.Не са обяснения като млада ученичка пред учителя си защо е закъснял за час.Ревнувала едвали не от сянката му въпреки,че не си признавала ама хич И сега какво? Дай за известно време да спрем да се виждаме,но няма пък да ти кажа защо(ако можеш сам си се сети) придружено с две позвънявания в рамките на 10-20 минути с въпроса Спиш ли? Айде лека нощ. Явно липсва драмата,която толкова много жени обожават.Трябва да се търчи по нечии задник за да е интересно Щом я няма значи трябва да я създадем.Логика ли е да го опишеш...
antevasin
07-01-2013, 09:52
Толкова време валеше и днес, когато е "Джулай Морнинг" слънцето изгря по-крсаиво от всякога!
XTREMEFREERIDE
07-01-2013, 11:24
Хубаво ми е. Всичко ми е толкова планирано и толкова се радвам! Пък и те, плановете ни, са едни такива...МЕГАЯКИ!
То ясно, че акита се случват, ама защо само на мен?
pandabear
07-01-2013, 13:02
'Много искам да те видя, но не ми се излиза'
Ясноооооооооооооооооо. сериал.книга.фреш.спане. и хич не ме ***.
Ou7oFmYhEaD
07-01-2013, 14:22
Все повече се убеждавам в тезата, че хубавите хора са самотни, защото всеки търси от тях само секс.
Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване :lol:
Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване :lol:
Ей, мушморок! :)
Няма ли да се задържиш по Софийско за малко по-дълго? :D
XTREMEFREERIDE
07-01-2013, 14:41
Лесно е като трябва да обясниш на новата приятелка на бившия си, че тва между тях вече са само забравени случки и нищо не пречи да си поддържате добрите взаимоотношения. Ама като си от другата страна е повече от тъпа работа. -_- meh.
Ей, мушморок! :)
Няма ли да се задържиш по Софийско за малко по-дълго? :D
Next time, душа. Като идвам да се записвам вече х'официално ще направим един бирфест :lol:
DisappointedDreamer
07-01-2013, 15:11
Оздравех! Да ама не. Апф. Проспах си деня. От утре си почвам задачките. Очаква ме МАТЕМАТИКА :D и някакво кирливо 8 страници есе. Дам, няма проблем 8-)
Доволно ми е. Много.
^ Яде ли ? 8-)
Иначе..аз съмм леко изнервена.
DisappointedDreamer
07-01-2013, 17:06
^ Яде ли ? 8-)
Ям по две 200 грамови бебешки кашички на ден 8-) Като влязох в магазина да sи ги купя, и продавачката ми sе sмееше. Като научи причината и sтана sконфузно. Горкичката 8-)
Ама не ме боли като преглъщам! Ураа!
Wednesday666
07-01-2013, 18:33
Какво се случва с ''прекрасния'' ни университет? :Д
Дано изгори :D..
Трябвало за някъв печат да ида от библиотеката, че видиш ли ти, без него не мога да презапиша.
Лошо ми стана, само некви простотии измислиха :lol:..
Учудващо добре, при положение че загубих 50 евро.
Ноооо http://www.youtube.com/watch?v=KRe_NNFOAas ^__^
NqkfaNikakva21
07-01-2013, 18:48
Дано изгори :D..
Трябвало за някъв печат да ида от библиотеката, че видиш ли ти, без него не мога да презапиша.
Лошо ми стана, само некви простотии измислиха :lol:..
О, да, ама тва май може и като отиваш да записваш 2ри курс, няма какво да се разкарваш сега :Д
Иначе - а дано, ама надали, тези новите са чисто луди да се записват в тая пародия ;д
Wednesday666
07-01-2013, 18:50
О, да, ама тва май може и като отиваш да записваш 2ри курс, няма какво да се разкарваш сега :Д
Иначе - а дано, ама надали, тези новите са чисто луди да се записват в тая пародия ;д
Бе то може, ма идеята ква е не мога да схвана.
Сигурно да са сигурни, че всичките книги са им върнати.
Ненормалници пълни, хич не ми се занимава със селяниите им :lol:..
heartshapedbox
07-01-2013, 19:05
То ясно, че акита се случват, ама защо само на мен?
Спокойно, и при мен са акита..
И на всичкото отгоре даже слънце не видях с тия облаци сутринта :д
NqkfaNikakva21
07-01-2013, 19:12
Бе то може, ма идеята ква е не мога да схвана.
Сигурно да са сигурни, че всичките книги са им върнати.
Ненормалници пълни, хич не ми се занимава със селяниите им :lol:..
Мда, бият ти печата като си си върнала всички книжки ;д
Главата ме цепи. Последните няколко дни толкова лоши неща преживях и такива емоции изпитах, че не искам никога да се повтаря същия кошмар. За последните 3-4 дни, ако ми съберат поне 10 часа сън, ще е добре. Утре пак трябва да ставам преди изгрев и пак цял ден да не съм си вкъщи, но поне любимите ми хора ще са до мен и няма да ми е толкова притеснено.
Ужасно е, когато в такива моменти, човек трябва да се оправя сам с всичко и да преживява емоциите си пак сам. Дори усмивката от непознат ми беше утеха.
скапа ми се настроението. Оня ден май съм настинала и сега леко врата ми е схванат и ухото ми е заглъхнало. Сега го разбазиках ухото и стана по-зле. Бях нещо преди ,есеци с едни слушалки съсипала, но се оправи май. Няма да се ядосвам и глуха да остана.
Wednesday666
07-01-2013, 19:34
Мда, бият ти печата като си си върнала всички книжки ;д
Бе глупости некви :lol://
bloodfrozen
07-01-2013, 19:36
Страх ме е от провал.
galaxy29
07-01-2013, 20:39
оооооооооо разтапям се, гледах too cute! puppies и са толкова сладки дребосъчета, даваха за едно новородено лабрадорче, което не можеше да си поеме въздух и мамиту му го гледаше тъжно и като го оправиха и започна да скимпи бебешки, мамиту му се усмихна кучешко доволно и като станаха малко по-големички и се търкаляха в есенната шума, след това беше време за баня, а кученцата едни такива уморени и намусени и като изкъпаха едното и го подсушиха то падна и заспа, а пък тризначките ши тцу бяха на преглед при ветеринар и на едното му биха инжекция и сестричката му го милваше по муцунката и мама ми се смееше на възклицанията: "ооо", "ооооооо" http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif
Wednesday666
07-01-2013, 21:20
Едно и също през 5 минути.
Аман.
AnarchyBoy
07-01-2013, 21:24
Нямам думи..
Deadlock
07-01-2013, 22:13
някои хора току-що се лишиха от моята така известна толерантност
много съм ЯДОСАНА.
ForzaFelipe
07-01-2013, 22:47
Утре ще ми е първия работен ден у хотела...пфф хич не искам да работя тям и като сервитьорче,ама...ще трябва да ходя и да се опитам да не се захапя със някой от първия ден..Току виж има готини хора и се забавлявам :D
AnarchyBoy
07-02-2013, 01:02
Край, това беше, няма аз да седя и да се мъча по нощите..
След 2 часа отивам на работа, вечерта като се прибера се наспивам хубаво, а на сутринта.. на сутринта
Започвам отново с активните тренировки (Ама хич не ми дреме за здравословното ми състояние)
Измъчих се достатъчно, достатъчно тъжни мелодии и текстове, в крайна сметка, аз съм си аз, щастлив съм със себе си и съм си напълно самодостатъчен, няма смисъл да се терзая излишно, то каквото стане ще стане и без да го мъдря и да го пришпорвам, а трябва да си подредя обратно живота, така че заемам се и с тази задача.
Щастливо ми е, че най-после осъзнах всичко, което толкова време не разбирах!
HollyGolightly
07-02-2013, 02:19
Не мога повече. Изморих се да чакам. Имам чувството, че всичко става много трудно с много мъки и много усилия, положени само от мен. И ми писна от празни обещания. Не спирам да се надявам, че нещо ще се промени, но уви...
DisappointedDreamer
07-02-2013, 06:59
Дори не ми се яде, вече. Мех.
Иначе, се очертава прекрасна седмица с готини хора. Мммммм.
wtfstfu91
07-02-2013, 07:02
wse taq
Christina13
07-02-2013, 07:11
Всичко ме боли, имам мускулна треска. :D
heartshapedbox
07-02-2013, 09:04
Бясна съм.
Колкото и да не искам, май му се вижда края..
brutaLxxbunny
07-02-2013, 09:50
Море. Лято.
Няма по-красиви думи.
А спокойствие и хармония - най-хубавите <3 Не мога да повярвам, че дойде време и за моята почивка...
Взимам кардинални мерки,че се не трае. Всеки те притиска отнякъде, тъпо е като ти е най-близкото приятелче, а дори не мисли ти как се чувстваш.
heartshapedbox
07-02-2013, 14:40
Немският ме умори :Д
Нямам търпение да е довечера, да се качим и да гледаме филмче.<3
Ако не се изпокараме пак де..не знам какво да очаквам вече, ужас.
DisappointedDreamer
07-02-2013, 15:27
Дойдоха ми на гостииии <3333 Обичам ги!
Този месец ще е хубав. Имам няколко задачки, останалото ще е забавления. Точно след месец ще дойде и тя, и всичко ще е перфектно. Брррр. Супер доволно ми е. :) :) :)
XTREMEFREERIDE
07-02-2013, 17:02
Бръъъмммм,
кой си има ново предложение за работаааа? А? А?
МЕГАКЕФъ ми е. И ще ми плащат. И ще правя това, което на мен ми е кеф, няма да ме учат на онова, което може би ще бъде полезно на фирмата вбъдеще. Ама много се радвам! Утре ще се виждам с шефчето. Кеф, кеф, кеф!!!
Wednesday666
07-02-2013, 17:16
Ами явно аз не може да се зарадвам, че работя квот искам.
Щот нейно величество я тресе критическата и всичко аз трябва да отнасям.
Крещи, че съм я помолила да отвори гардероба в нас само, шот аз съм в София и няма как да го направя О.о..
Всичко съм чакала на нея, бла бла бла..
Разочарована съм.
Напрегната и притисната,защо така тябва да става,защо Той,който най-много го отнася , ме разбира, а тя се прави на Господ, който е всевиждащ и трябва да оправя бакиите на всички едва ли не...толкова ли е трудно да не се меси като цяло.
Едит:
Онова разяждащо чувство на безпомощност, гняв и мъка,което те обзема …това е най-ужасното чувство на света.Когато знаеш,че не си виновен, но отвсякъде те притискат. Плащам си за добротата си. Плащам си и то с огромните лихви и то,защото поставям всеки друг, било то и не съвсем близък,пред себе си. Такава съм, вероятно винаги ще съм такава, но всеки един човек в живота ми, открадва частица от мен…всеки ден…всеки един…докато накрая не остане нищо.
pandabear
07-02-2013, 19:53
скоро не съм циврила така, да му се невиди, а уж се зарекох никога повече да не рева заради мъжко
Summer..lov3
07-02-2013, 20:25
Уморена , но адски щастлива <3
Не се сетих къде другаде да ви го споделя:
„И смътно почвах да прозирам,
Че ако Съвършенство значи Справедливост,
то Самосъвършенство значи Милосърдност!
И бавно почвах да разбирам:
Веднъж очи склопим ли – и минало и бъдно ще се слеят...
а Истината ясно ще изгрее и тихичко ще ни запита:
воювайки за правдата – дали не сме изгубили изконната невинност,
наказвайки неправдата – дали не сме забравили човешката повинност,
че всеки носи в себе си и Другия,
и всеки е обречен на безумие,
защото свое време има да намества
в „разчепканите брегове“ на психотеста –
приема ли пиедестала си на воин
изцяло на врага да отдаде,
и да се върне пак при своя корен?!
От земен космос да го създаде...
но със познание за ствола,
по който ще се прероди в небе?!“
Стенли Семерджиев
MaLyKoLiU
07-03-2013, 12:37
Тъжно ми е... искам да се гушна в някой... ;(
XTREMEFREERIDE
07-03-2013, 12:51
През цялото време просто съм имала нужда от човек, с когото е лесно да бъда добра. И го имам до себе си! А най-хубавото е да разбера, че и всеки друг около мен трябва да бъде такъв. И са такива. Ох! Хубавост! Помирисвам промяната...бавна, но сигурна. :))))
Физически скапана съм. И апатия, ааааадски много апатия. Липсва ми онова чувство, което приятелите ми ми носеха преди. Усещането за... вкъщи и за вкорененост. Искам тук и сега да е тук и сега и да го искам, и да го чакам. И една диня не бих отказала, бтв. :D Дали съм си повЕрвала прекалено или е нещо друго... но искам да не се чувствам сякаш думите ми са усилие.
Искам да идва вече, нямам търпение да го видя! ИСКАМММММММММ
Мисля,че взех правилното решение, радвам се ,че го приеха. Така е по-добре по ред причини.
http://25.media.tumblr.com/6f9facf6030de90fba3412f23472df5f/tumblr_monqusaAOW1sugc7po1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_me79akbk4r1qdmwzp.gif
На български е по-айляшко !:lol:
AnarchyBoy
07-03-2013, 15:38
:lol:
трябва да се захващам за работа и да свърша всичко
малко ми остана и не трябва да се излагам точно тука
нямам търпение да дойде довечера :oops:
SpiritInBlack
07-03-2013, 16:20
Бахти катарзисните постове преди моя :D
Вчера си легнахме толкова нормално, на сутринта всички се изредиха да ме събуждат. Нищо не предвещаваше , че ще си спитя задника от 350 км пътуване пак , а дори не е до Варна тоя път. Все пак се бях откъснал за няколко дена от всичко, време ми е да се гмуркан пак на дълбоко. Лятото е силно !
DisappointedDreamer
07-03-2013, 17:53
Два порязани пръста, пребит съфорумник; друг за малко и той да намаже :D Абе, не ни върви на форума.
Доволно ми е. И запретвам ръкави с математика! :)
http://data.whicdn.com/images/52713148/tumblr_inline_mh80k8gxaJ1qz4rgp_large.gifxD
Магс,ти оправяш ли се вече?
Иначе, усещам че или ще ми експлоадират яйчниците или ще раждам...
Ама ми е по-спокойно. Иначе, не се отчайвам тотално, все още кътам пароци :lol: ама в момента съм гладна...окей...как може да съм гладна? Не разбирам,тея дни освен да ям нищо друго не правя :lol:
http://25.media.tumblr.com/a021d87e8e02112d85affd49a5ad798b/tumblr_mpdg7ow6aZ1rlsqpxo1_500.gif
antineutral
07-03-2013, 18:05
Тъкмо се беше поуспокоила топката и доброто ми старо свойство нещата да се случват по най-малко вероятния и непредвиден вариант си каза думата. Точно пича дето разчитах най-много на него се издъни, без умисъл разбира се, ама заради тая работа влизам още по-яко в кашата, той също, че и не сварих да реагирам най-адекватно и умно. Сега и двамата ще трябва да поработим яко, за да излезем от кюпа, и да направим много компромиси.
DisappointedDreamer
07-03-2013, 18:16
Плам - все още не мога да ям твърда храна, защото ме боли, ама иначе се оправям. :)
Ох...не е ли жалничък миличкия :lol: Много боляло да не ти отговарят на лс-тата
"gledia sq kwo stawa ti si tupa grozna klio6tava prosta dolna kurva koqto q ebat za kef i izostavqt i znae6 4e taka trqbvwa samo da bydesh izpolzwana zybri selqnke is toi na selo i pak si typa kato gyz maika ti myrshawa kurwa dolna da eba"
AnarchyBoy
07-03-2013, 19:47
Ох...не е ли жалничък миличкия :lol: Много боляло да не ти отговарят на лс-тата
"gledia sq kwo stawa ti si tupa grozna klio6tava prosta dolna kurva koqto q ebat za kef i izostavqt i znae6 4e taka trqbvwa samo da bydesh izpolzwana zybri selqnke is toi na selo i pak si typa kato gyz maika ti myrshawa kurwa dolna da eba"
:lol: Някой те сваля май.. :oops:
Ми къ мислиш ти и he goes hard!
hardsoultosave
07-03-2013, 20:16
Това да ти пука за нещо или някого е ужасно нещо.
Вечната борба между двете ми егота пак е в разгара си.
Пука ми. Не, не ми.
Каквото и да правиш не си позволявай да изпитваш някакви си чувства, чувствата са ада на земята..
anonymous708973
07-03-2013, 20:55
Ще ходя на работа по собствен график и ще ми плащат за това. Колко по-идеално може да е?
Нещата с кандидатстването ми вървят идеално, поуспокоих се. За пореден път се убедих колко добре работя, когато имам дедлайн.
Готви ми се. Утре. Хихи, малко сладко мое бръмбъзъче.
Плам - все още не мога да ям твърда храна, защото ме боли, ама иначе се оправям. :)
пробит език или ?
пт: смесени чувства.
кой знае утре в какво скапано настроение ще съм 8-) ahah
AnarchyBoy
07-04-2013, 01:01
пробит език или ?
пт: смесени чувства.
кой знае утре в какво скапано настроение ще съм 8-) ahah
Ти що не спиеш бpе, диетe. :D
по темата чувствам се... буден.
Ти що не спиеш бpе, диетe. :D
сън не ме хваща мене :lol:
AnarchyBoy
07-04-2013, 01:09
яснY :D
AnarchyBoy
07-04-2013, 02:05
Ебахти скуката жалко, че не мога да заспя.. Отивам да легна и да си чета книжка.. 8-)
shmatarok
07-04-2013, 03:43
:( <- така.
Много съм изтощена. И що пък да не се успя за работа. То се и очакваше де, имам нужда от почииивка. Хубу че почти винаги има ентусиасти да ме закарат пак в деветия кръг на ада. 8-)
Да мине и днес. Само да мине днес.
Wednesday666
07-04-2013, 05:28
След вчерашния инцидент - добре.
Не съм стресирана, обаче здравата се уплаших.
Днеска се започват системите.
Като преглеждах учебника вчера нищо не схванах, некви кодове, некви неща, ама днеска ще ми ги обясняват.
Късмет си пожелавам 8-)..
DisappointedDreamer
07-04-2013, 07:23
Зайче.., операция :Д обеца имам под езика.
Днес се захващам на работа! А как ме мързи :Д
завърших семестриално!!!!
напих се зверски, рефрешнах се преди малко, животът е прекрасен
само трябва да си убия "мъжа"
DisappointedDreamer бързо оздравяване. Съчуствам ти за кашите.
Емии ... как се чуствам. Добре и хващам фотографията.
heartshapedbox
07-04-2013, 08:37
Ще хапна набързо и пак този немски.
Щастлива съм обаче :)
Преядох, ядосана съм и ми се ходи на плаж.
AnarchyBoy
07-04-2013, 09:02
^ Що изчезна от чата, ся ми е скучно :( ..
Он топик - чувствам се уморен, но сядам да уча!!!
Толкова много спах,че не е истина... :lol:
И сега ме чакат кафе и цигарка, след това едно прекрасно обедно къпане и ядене!!!
Корема ми така се е надул, че вече може да взема самостоятелни решения за съдбата си. :D :D :D Трябва да чистя, после кардио, малко силови и... много силно се надявам довечера да ми се излиза някъде с някого.
Не се чувствам никак. Случвало ли ви се е? Numb.
Апатия му се вика ...и да