Влез

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

granger
03-06-2013, 10:42
След резачките в първия мач снощните изяви на турчина ми дойдоха в повече. То бива подпиране, но Реал не са богоизбрани, че да получават чак такива аванти. Пожелавам им среща с Байерн или Ювентус по-натам, тогава ще ядат дървото.

Както и да е, ще го преживея, и без това през последния месец имах далеч по-сериозни ядове и тепърва ми предстоят още такива.
Споко ,душа :) Ще се нареди всичко.
Паднат ли се с Милан/Байерн/Юве няма да има милост!

unbreakabl3
03-06-2013, 11:04
Мамка му! Това момченце си е поставило за цел да ми разбърка мозъка тотално! Тъкмо съм убедена, че не го искам и че даже и да се върне, няма да се занимавам с него, защото има абсолютното детско държание и той пак прави нещо, случайно пък да не взема да забравя, че съществува! Едно не ми е ясно.. той ли ме иска или просто иска аз да го искам? Не мога да си обясня за какво прави всички тези детинщини, за да му обърна внимание и да ме дразни, при положение, че има много по-цивилизован начин да покажеш на някого, че го харесваш?

Tsukuda_Hiroshi
03-06-2013, 11:32
http://25.media.tumblr.com/d61fd5de0c4c166eb64687e1787f00b7/tumblr_mj8jmdszGM1rfwgp3o2_500.jpg
извинявам се, че качеството е лошо и е снимана наопаки заради огледалото

днешния ден беше невероятно скучен и от сутринта си мисля само как ще се прибера и ще си легна и точно това ще направя сега

Не мога да прочета какво пише. Почва сЪс С, ама натам... :( Иначе изглежда добре). Честита!

bloodyF
03-06-2013, 11:45
След резачките в първия мач снощните изяви на турчина ми дойдоха в повече. То бива подпиране, но Реал не са богоизбрани, че да получават чак такива аванти. Пожелавам им среща с Байерн или Ювентус по-натам, тогава ще ядат дървото.

Както и да е, ще го преживея, и без това през последния месец имах далеч по-сериозни ядове и тепърва ми предстоят още такива.

Реал и Байерн, ще го ядат балетистите, ама Реал и Ювентус...много ме съмнява да направи нещо старата госпожа.
Въпреки че моя мъж ще е най-доволен от цялата работа, ама 'айде да видим :lol:
После, ако Юве и Байерн продължат пак ли ще се тегли жребий кой с кого да играе или има някаква схема, за която не знам? 8-)

искам да ям, спя и гледам сериали по цял ден.
и да се гушкаме.
но т.к. живота е гаден трябва да уча, пиша есета и да ме боли главата.
true story

Не мога да прочета какво пише. Почва сЪс С, ама натам... :( Иначе изглежда добре). Честита!

"Сила" пише.
Много хубава. Честито.
И най ми харесва ,че е на български език. :)

SpiritInBlack
03-06-2013, 13:14
блуди , пиле , като не разбираш от футбол , не говори.Където и да хванем белите курви , не ги пускаме с по-малко от 3 гола.

Татусът става , ама гърдите малки , майна..Руминче , недей ходи в чужбина , вземай пари от тати за операция.

Искам да се видя с момичетата от Американския.Най-накрая на нормални хора да попадна

cyclops
03-06-2013, 13:58
Супер скапана съм, изпиха ми силичките. Искам да си почивам и да нищоправя. Нямам търпение да дойде петък, когато мисля да се завръщам към тренировките и да пробвам дали кракът ми ще ме издържи!

weheartiit
03-06-2013, 14:10
тъжно.
трябва вече да потърся проблема в мен.

DarkTemplar
03-06-2013, 14:15
Реал и Байерн, ще го ядат балетистите, ама Реал и Ювентус...много ме съмнява да направи нещо старата госпожа.
Въпреки че моя мъж ще е най-доволен от цялата работа, ама 'айде да видим :lol:
После, ако Юве и Байерн продължат пак ли ще се тегли жребий кой с кого да играе или има някаква схема, за която не знам? 8-)
След 1/8 финалите се тегли нов жребий, който определя потоците до финала. Ювентус са много неудобен съперник на балета и като изключим един изгубен финал преди 15 г. ги бият, където ги хванат. Като гледам стила на сегашните отбори на торинци и мадридчани, тази традиция е доста вероятно да се запази.

bloodyF
03-06-2013, 14:28
След 1/8 финалите се тегли нов жребий, който определя потоците до финала. Ювентус са много неудобен съперник на балета и като изключим един изгубен финал преди 15 г. ги бият, където ги хванат. Като гледам стила на сегашните отбори на торинци и мадридчани, тази традиция е доста вероятно да се запази.

нещо съм в голяма заблуда значи
хем си знам да следя само моя отбор, хем пак се бутам между шамарите :Д
мерси за изяснението :-)

girlwithblueeyes
03-06-2013, 14:47
Гладна съм, умирам за нещо сладичко и ми се прави секс :D . Да не говорим колко съм бясна на онзи босфорски съдия вчера !!!

bloodyF
03-06-2013, 14:48
Гладна съм, умирам за нещо сладичко и ми се прави секс :D

станахме 2 в клуба 8-)

granger
03-06-2013, 15:29
Я дай пак!
Аз искам да Байерн да им нацепят кофите, без значение на 1/4 финалите ли ще е или на финала.

s_E_x_Y_y_Y
03-06-2013, 15:55

мда то това май беше малко целенасочено, иначе благодаря :)

Татусът става , ама гърдите малки , майна..Руминче , недей ходи в чужбина , вземай пари от тати за операция.

Бъди пак ли имаш лош ден и аз трябва да го отнасям... Гърдите ми може да са малки, но си ги харесвам и така и няма да харча парите на баща ми за глупости.... като цици и покер... ;д

Май пак се отплеснах си проспах целия следобед, но поне съм се наспала за разлика от последните 3 дни
Вече започвам да се притеснявам, но не бива, за да не стане по-зле

Dagichka
03-06-2013, 17:45
очите ме болят. уж отидох само да запаля свещичка, а като видях импровизирания олтар рухнах и седнах на земята, откарах половин час в рев, гледайки снимката му..
усещам, че духовно израствам и това ми харесва. оставам на повърхността думите и действията на другите спрямо мен, слабо ме интерсуват, наистина.

HollyGolightly
03-06-2013, 18:40
Гадна и променлива е зимата тук. Вчера през деня по тениска, днес с яке, ръкавици и шапка. И класовете ми отмениха, заради поледицата. Искам да ми е топло вече

оо, съсед в УАСГ ли си? 8-)
Не точно ;)

TrollFaace
03-06-2013, 19:11
изнервен съм

tonssy
03-06-2013, 19:33
Доволна.

DisappointedDreamer
03-06-2013, 20:32
любов. обичам.
<3

DragonLady
03-06-2013, 20:42
Ега умре бавно и мъчително тоя шибан резак и гнусния държавен отбор, който винаги се възползва от протекциите на властимащите.
А дано ... Тъпо копеле, с неговият измислен червен картон, то да беше само той де ... Иначе все ще се намери кой да им го нацепи на реал.

Та добре съм, даже доооста добре. Прекарах си един страхотен ден, и утре се очертава да е дори по-хубав и от днешният :) Пристигнала ми е и пратката дето я чакам 3ти ден, та утре ще ида да си я взема, и да си се накефя на новата никотинова течност, която да се надявам, че ще е хубава, а не като боклука от комплекта, които с голям кеф ще изхвърля утре.

NambyPamby
03-06-2013, 20:58
Забавно ми е. Знам каква му е играта на тоя, знам, че се опитва да се прави на играч, знам и че хич не му се получава. Опитва се да си увеличи завоеванията посредством Моя Милост, само дето го прави маса некадърно и чак ме избива на смях колко е предсказуем. Друг път би ми било скучно, ала тъй като социалният ми живот не ври и кипи от интересни събития напоследък, това е добра възможност да се позабавлявам.
Най-интересното е, че колкото повече се дърпам, правя типичните лигави женски номерца и откровено казано, се държа като кучка, толкова повече се натяга. Шок и потрес отвсякъде. Когато се държа добре ме прецакват, а когато се държа като олигофрен отведнъж се превръщам в интересен и желан обект.
Шок и потрес x2. То вярно, че елементарните мъжленца се впечатляват от елементарни девойки, ама... чак така ли?
За добро или лошо, има още време, докато замина и взема, че сменя обстановката и заменя тая паплач наоколо с истински и стойностни хора, а дотогава... Дотогава ще си правя експерименти и ще гледам сеир за убий време.

unbreakabl3
03-06-2013, 22:42
Забавно ми е. Знам каква му е играта на тоя, знам, че се опитва да се прави на играч, знам и че хич не му се получава. Опитва се да си увеличи завоеванията посредством Моя Милост, само дето го прави маса некадърно и чак ме избива на смях колко е предсказуем. Друг път би ми било скучно, ала тъй като социалният ми живот не ври и кипи от интересни събития напоследък, това е добра възможност да се позабавлявам.
Най-интересното е, че колкото повече се дърпам, правя типичните лигави женски номерца и откровено казано, се държа като кучка, толкова повече се натяга. Шок и потрес отвсякъде. Когато се държа добре ме прецакват, а когато се държа като олигофрен отведнъж се превръщам в интересен и желан обект.

Все едно съм го казала аз преди два месеца. Накрая взех, че се влюбих в най-неочаквания (в индивид с подобно описание на този), а уж и на мен ми беше за забавлението. :D so be careful!

И пак да се наплача за него! Ее, много ми липсва, мамка му, мамка му, мамка му! Как можах да се подредя така! Става все по-зле и май се оказа, че ме е излъгал за нещата, които ми каза, ама то се очакваше де... всеки лъже като къса някого.
И не че чак толкова ми харесва като човек, ами беше хубаво на някой да му пука за мен, да има с кого да си прекарвам вечерите и при кого да спя (говоря за спане, не за секс, макар че и той не беше лош). Чувствам се ужасно слаба и самотно. Имам нужда някой да ме нагушка много, много, и да си спинка до мене... Въобще имам нужда от всички неща, които правехме заедно с него. И като си помисля, че (май) ги прави с друга сега, направо ми идва да се хвърля отнякъде или поне да изпочупя всичко, което видя пред очите си. Голяма съм идиотка, макар че и той не остава по-назад.

Tsukuda_Hiroshi
03-07-2013, 05:08
мда то това май беше малко целенасочено, иначе благодаря :)

Бъди пак ли имаш лош ден и аз трябва да го отнасям... Гърдите ми може да са малки, но си ги харесвам и така и няма да харча парите на баща ми за глупости.... като цици и покер... ;д

Май пак се отплеснах си проспах целия следобед, но поне съм се наспала за разлика от последните 3 дни
Вече започвам да се притеснявам, но не бива, за да не стане по-зле

1.Защо да е било целенасочено?
2.Много ясно, че е по-важното да се харесваш сам себе си! + това по-добра комбинация е малки гЪрди+повечко акЪл, отколкото повечко гЪрди+ малЪк акЪл ;)

DisappointedDreamer
03-07-2013, 05:18
откога акъла се определя по размера на цици?

//питам, ама мойте са малки.

изморено. добре, че тя ще дойде с мен, че не знам какво ще правя иначе. а той <3

Wednesday666
03-07-2013, 06:15
Защо трябваше да ме събуди алармата в 8, като съм на лекции от 12 и 30..
Можех още блажено да си поспинкам, ама няма да го бъде номера явно.
Перфектно просто, не стига, че съм сама днеска цял ден, че и утре, трябваше и да стана в ранните часове.
Накриво ми тръгва още от началото, ся като знам, че имам лекция по висша днеска и ми призлява.
Пак ще се гледаме в очите с оня дъртия.
Тъпаци.

Ivaaaaa
03-07-2013, 06:32
Толкова ми е криво, че няма накъде. Искам да не ходя никъде. Пхх пък и ще ме изпитват на всичкото отгоре може би.

xoxi
03-07-2013, 06:53
Колко е хубаво да те глезят, докато си отпочиваш от всичко около теб...
Разтапям се. Ужасно влюбено ми е, а пък и започва нов етап от живота ми. о.О
http://data.whicdn.com/images/51043769/tumblr_mhkc5r1jAX1reeivdo1_500_large.gif

GossipGirl89
03-07-2013, 08:03
Малко ми е скучно пък и много се надявах времето днес да е малко по-слънчево и да изляза на разходка, но явно цял ден ще си остане мрачно.
Зарибила съм се по една трилогия от книги и възнамерявам след малко да седна да почета.Така и така няма да има какво друго да правя...

DisappointedDreamer
03-07-2013, 10:13
скоро ще се похваля с извадени сливици 8-)
най-сетне ще ги разкарам тия тъпаци.

брр.
доволно ми е. креативно.
продутивно! захващам се за работа!

Niakoitam
03-07-2013, 10:57
Не знам. Имам усещането за някаква борба на емоции,за някакво постоянно претегляне на нещата на една везна по всяко време и всеки ден,някакъв страх от изпускане на контрола върху нещата,всячески стремеж за постоянното им контролиране.
Мисля си,че като че ли аз не искам да попадам в подобна ситуация,но пък и си мисля,че доста добре умея да се поставям на мястото на хората,когато го пожелая. :)

tonssy
03-07-2013, 11:14
Пф, колко изпитвания пак се събраха не е истина -.- Почвам да уча.

girlwithblueeyes
03-07-2013, 11:39
Изнервена,гладна и възбудена

anonymous708973
03-07-2013, 12:11
Като глас в пустиня.

Иначе ми е окей. Неутрално някакво. Чакам уикенда, за да се видя с приятел и да се нарадваме на готиното време с колелата, ако имаме малко късмет. :)

shmatarok
03-07-2013, 12:27
егати скапаното време. Толкова дълго се задържа слънчево и приятно и днес пак е студено. Поне ми отмениха следобедните лекции и обмислям да си отспя.
И тъпо, ама съм забравила как се общува пропърли с хора, които ти разбират всяка дума и с които тепърва се запознаваш. Объркано го обясних, ама... дам. Свикнах напоследък по 100 пъти да обяснявам някакви тотални глупости и сега, като виждам общи неща и разбиране отсреща спичам. Блах. Понякога сама не се разбирам. :/

StuFF40
03-07-2013, 13:48
Някво обърканоооооооооооооооооо оооо. НЕЗНАМ КЪДЕ СЪМ , И КВО ПРАЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Я !

SmileyFace33
03-07-2013, 13:56
Чувствам се изморена от всичко около мен от хората от емоциите от случките

cyclops
03-07-2013, 14:15
Изморена, изтощена...искам само да си лежа и да си почивам без никой да ми говори и да иска нещо от мен. Искам повече никога да не ме боли крака след утре.

HollyGolightly
03-07-2013, 14:32
Последен ден, и след това седмица почивка. Вярно ще се работи почти всеки ден, но поне класове нямам 8-)

SpiritInBlack
03-07-2013, 15:07
Сууууупер ден.С Ростислава беше забавно.Трябва да пиша по предприемачество , а Даймънд 4 ме чака рофл .Дано дойде топлата вода , утре е ден за курви

Vanchhh
03-07-2013, 15:14
Много, много уморен..

ronitylowecry
03-07-2013, 15:20
Много влюбен... <3

marilyn
03-07-2013, 15:29
Тъжно ми е.

Irti
03-07-2013, 15:34
Скапан и утре ще ми се ебе майката. В Събота ще работя на не знам колко места. Писнало ми е да работя за 5 човека, като луд. Деба и парите деба. Искам да се напия и да си легна.

Tsukuda_Hiroshi
03-07-2013, 15:37
Мамка му! Чувствам се ужасно...добре!!! Седмицата е кЪм края си, дано да не е така и с доброто насроение! Да си кажа честно, от доста време не сЪм се чувствал така. Чак почвам да си мисля, че нещо скапано ще се случи... хА дано не!

girlwithblueeyes
03-07-2013, 18:36
Изнервена,гладна и възбудена

the same :D

bloodfrozen
03-07-2013, 19:18
Цяла вечер си хейтвам на воля. Действа ми изключително успокояващо. 8-)

shmatarok
03-07-2013, 19:47
бясна.
И на себе си, и на родителката ми. Никаква подкрепа за пореден път, кога ли ще се науча и аз, че няма смисъл да разчитам на никого.

Ivaaaaa
03-07-2013, 19:48
Ааааааааааадски уморена, след душа преди малко не знам какво ме спира да се пренеса в света на сънищата. Нямам търпение да свърши утре.

HollyGolightly
03-07-2013, 20:59
Да идва вече утре и да мога да си го видя и чуя по скайп най-после, че така ми липсва вече. Всичко е било до сега, но цял седмица без каквато и да било комуникация до сега не се беше случвало.
Липсва ми! Искам Юни месец!!!!!!!!!!! :(

TheDevilInMe
03-07-2013, 22:47
Май съм се тревожила напразно толкова много, хубаво е да имаш хора, които да те подкрепят в подобни моменти, радвам се и на него, че го има и ми дава такава сила да се боря с всичко, обичам го много :)

Slobbery
03-07-2013, 23:04
Объркана.

HollyGolightly
03-08-2013, 04:02
Щастлива, но много изморена. Утре ще е хубав ден :)

Vanchhh
03-08-2013, 04:24
Напрегнат..

Tsukuda_Hiroshi
03-08-2013, 04:32
На вЪрха, ама не знам на какво ;)

girlwithblueeyes
03-08-2013, 05:02
Влюбено<3 искам си го само за мен , да минава и тоя месец и да мога да го нацелувам и другии нещаааа *blush* <3 :D

s_E_x_Y_y_Y
03-08-2013, 05:56
добро утро пичовеее, честит празник на всички дами, момичета жени и на всеки, който го празнува
якооо ми е, събитията се развиват интересно, чак се учудвам от себе си, но ми харесва
дано тя се оправи по-бързо, беше прекалено тежка седмица за нея и имаше нужда от днешните планове, но май ще го отложим докато оздравее

minchorna
03-08-2013, 06:00
Честит празник на всички Жени:)

Wednesday666
03-08-2013, 06:19
Честит празник на всички Жени:)

Мерси :)
Нищо няма да правя днес.
Освен една разходка с една добра приятелка, жалко че ще видя майка чак утре, хубав букет ще й взема :).

Chacho
03-08-2013, 06:46
Честит празник, дами!

granger
03-08-2013, 06:51
^ Мерси,подобно,Чачи :lol:

DisappointedDreamer
03-08-2013, 07:31
получих такова хубаво цветенце от моите мъже <3
обичам ги.

днес ще се почива. мхм.

Chacho
03-08-2013, 08:21
^ Мерси,подобно,Чачи :lol:

Ш'та шамара.

granger
03-08-2013, 08:26
Е,зАщо...я съм си обикновен човек съм си

Chacho
03-08-2013, 10:53
Значи, който не работи... да си чувства работата!

shmatarok
03-08-2013, 10:53
честит празник на празнуващите :)
не знам що, ама се чувствам привлечена от човек, който абсолютно не познавам и то не на физическо ниво. бъгвам се явно отново. очертава се много тъп уикенд без пари 8-) и без съквартирантките ми :(

HollyGolightly
03-08-2013, 11:52
Имам да рисувам, а не ми се ще. Гадното пано седи в ъгъла на стаята и ме гледа, карайки ме да се чувствам виновна, че не съм го почнала още.

cyclops
03-08-2013, 12:02
Петък, петък петъъъъкккк!! Треноровка, тренировка, тренировка!! Дано мине добре , стискам си палци 8-)

marilyn
03-08-2013, 12:05
Човек трябва да знае кога да си тръгне, кога да сложи края. Ако изядеш един буркан мед.. накрая ще ти горчи... ако спреш по средата... ще ти остане приятното усещане. Трудно е, когато ти се яде още... но е правилно така.. да останеш със сладкия приятен вкус.

No drama.

paradosou
03-08-2013, 16:37
Оптимизмът ми за пореден път се оказа оправдан :д.

granger
03-08-2013, 16:38
Значи, който не работи... да си чувства работата!

Само с едно кон останал...аз мислил ,че и тях болка ш фани и сичко туш!

Добре ми е, даже повече от добре :D
Очертава се скоро той да си дойде и НЯНЯНЯНЯН <3

ShtrudeL
03-08-2013, 16:55
Самотно ми е и леко тъжно и миличко и май не искам да говоря с никой в същото време..
Искам хубаво време, спокойна нощ и да съм някъде на високо.. (всъщност за това май искам да съм с Някой..)

SpiritInBlack
03-08-2013, 17:58
Толкова да не е моят ден днес...нищо , миналата година беше кофти , но по различен начин.Малките камъни обръщат колата, тези проблеми не мога да ги подмина с презрение.

DisappointedDreamer
03-08-2013, 18:08
Повозиха ме, хубаво е да имаш брат близнак с приятели с коли :Д
видях се с моите, обичам ги <3

хубав ден като цяло, доволна съм. сега почивка.

xoxi
03-08-2013, 18:13
Тая седмица от къде намерих сили да я изкарам цялата, нямам идея. Всеки ден, включително днес, се случват толкова много скорострелни неща, че умирам за почивните дни. Искам да се наспя като хората и да има някой да ме гушка цял ден...

girlwithblueeyes
03-08-2013, 21:14
Чудесно <3 чух се с моят човек, и си изкарах страхотно с момичетата Много ми липсваха, и сега си наваксахме с моите сладурки <3

alskdjfhg
03-08-2013, 21:58
Като цяло готин ден. Доволна съм! :)

Но сега нещо се спекох... пффф, как може да е такъв идиот... и покрай и него аз съм егати и идиотката! Фък!!

HollyGolightly
03-09-2013, 00:30
Ужасен ден, не мога да повярвам, че всичко това се случва. Цял ден си мисля, как искам днешният ден да мине по-бързо, докато не се сетих, че не знам дали утре няма да са още по-зле нещата.

unbreakabl3
03-09-2013, 02:38
Майната му на него и на наглата му усмивка! Никога няма да ме има пак! Да го ду*а! Даже не ми пука толкова колкото бих искала да ми пука!

Tsukuda_Hiroshi
03-09-2013, 04:39
"I am rock! And there's no braking me! I AM ROCK!!! And there's no earthquake - it's ME!"
Има шанс да си намеря нова работа. Отново няма да сЪм сЪдов хирург или ядрен физик, но ще е за малко повече пари и ще обикалям България. Само дано се оредят нещата. Настроението ми е на МАХ!

DisappointedDreamer
03-09-2013, 07:06
Голяма чаша чисто кафе. Бисквитки. Хубав старт на иначе скапана нощ.
Днес се надявам да направим нещо.

GossipGirl89
03-09-2013, 07:13
Днес добре. Доволна съм от снощи :)
Хапвам пържена филийка и пия чайче.
Следобед ще си направим една разходка на това прекрасно време :)

Dagichka
03-09-2013, 08:00
обожавам да се будя от слънцето, греещо лицето ми ^^
сега чакам баща ми да се върне със закуската, милият ми той вчера се прибра с два букета за мен и майка ми и ми оправи настроението ^^
днес ще видя какво ще правя.. хем ми се излиза на паметника, хем не ми се говори с никой, писна ми все АЗ да искам да излизаме, а те да си правят оглушки.. може да отида сама с книжка и бира, не ми пречи, но ще си помисля.. имам твърде много работа за вършене в нас :Д
усмихнат ден на всички ^^

NambyPamby
03-09-2013, 08:21
Заредена с енергия и положителни емоции.
Прекрасно си изкарах вчера, прекрасно започна и днешният ден, пък как ще протече... Каквото сабя покаже. Готова съм да посрещна предизвикателствата с отворени обятия.

tonssy
03-09-2013, 09:01
обожавам да се будя от слънцето, греещо лицето ми ^^

Дааа ! <3
Днес първо още учене ме чака, след това ще поизляза.

PullMeCloser
03-09-2013, 09:04
Добро утро на всички.
Пия кафе, хапвам домашно тирамису и се радвам на слънчицето вън. Чувствам се супер бодра, нямам търпение да мръдна от нас довечера, хич не ме свърта. Дано успея да свърша и нещо полезно. :)

cyclops
03-09-2013, 09:09
Животът пак започна да придобива смисъл. Много съм щастлива, че след вчерашната тренировка не ме боли крака. Оказа се, че не съм загубила и форма, което е добре.Само ме е страх да пресилвам за шпагат, но всичко ще си дойде с времето. Може би другия път ще се разчекна. Яко ми е. Сега си пийвам кафенце и после на слънце :))))

bloodyF
03-09-2013, 09:15
40 часа без сън..бях превъртяла
но сега се наспах, закусих, пих кафе , пуших и съм щастлива
една торта, едно кафе и малко ягоди може да ме направят мнооого доволна

а той ми подари цветенце и съм много поласкана <3
пак се скарахме за глупости, но пък после се обади, така че май не се сърди, което е добре
но в четвъртък ми беше много хубаво с него...мърр
след 1-2 седмици ще отидем и заедно, от отдавна не сме били
обичам! <3

а сега отивам да видя как убиват Косъма в "Под Прикритие" .. :(

sladkalady
03-09-2013, 10:03
Денят ми започна прекрасно с разходка рано сутринта , чаша кафе и любимия човек :)Лошото е ,че трябва да уча за колоквиум , а в това прекрасно слънчево време не ми се стои вкъщи...

girlwithblueeyes
03-09-2013, 10:16
Някво супер мързеливо и палаво ми е <3 :D ще прекарам денят си в кревата с ягодки и хубави филмчета, а довечера ще изляза с моите дружки <3

HollyGolightly
03-09-2013, 10:44
Днес смятам да пропусна и да си остана в къщи. 20 мин по skype минават толкова бързо :(

Blab
03-09-2013, 11:14
Готова съм да посрещна предизвикателствата с отворени обятия.
да-да-да!!!:)
мразя да драматизирам и да се вкарвам в настроения. наистина!:Д
не-на-виж-дам!
толкова е прекрасно сутрин, когато грее слънце и всичко предстои!))) <3 да!

http://www.youtube.com/watch?v=Bj1AesMfIf8

Violenza
03-09-2013, 12:04
Смотано. Всички ми късат нервичките напоследък. Изпокарах се с една камара близки...

granger
03-09-2013, 13:51
Щастлива. Купих си страхотна рокля и обувки за бала , отделно едни супер сладки пантофки.
Скоро и мъжльонко ще си идва и умирам от кеф.
В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии , та ми се размина прекия път , ама нищо . Повъртях пък пак се измъкнах.

DisappointedDreamer
03-09-2013, 15:06
Ядосана. И много тъжна.

s_E_x_Y_y_Y
03-09-2013, 15:50
щастлива съм, обичам да пътувам,пътува ми се оше многооо, днешния ден беше страхотен, а вечерта тепърва започва и дано да си изкараме яко и този път
не знам защо виждам хората в толкова лоша светлина след усмивки, май няма да продължи така дълго както е тръгнало
тъпанар, всички са тъпанари, няма да си пусна фейсбука докато поне един не започне да се държи както трябва

unbreakabl3
03-09-2013, 16:25
Да ми се извинява?! Да ми се извинява?! Ми че то се мисли, като правиш нещо, не след това да се извиняваш... Стореното, сторено. И да ми се извинява, няма да ми се върнат сълзите обратно в очите, нито ще се върне и поправи разваления празник, нито пък нещата между нас някога ще са хубави. Ок, разбрах, че няма да е с мен, ама тази демонстрация на забивки с други пред мен... С кво го заслужих?! Айде можеше и без това да мине. Била съм добър човек, ми като съм добър човек за какво трябва да съм и наранен човек?! Съжалявал... И бил забелязал, че съм го игнорирала. Не думай! Съвсем неумишлено беше. Не искал?! Че кво ме интересува? Той питаше ли ме аз какво искам и като исках да го виждам все едно ми се удовлетворяваха желанията. И сега ми се извинява... И се мразя за това, че съм леко впечатлена от този жест. Трябва да съм много по-ядосана отколкото съм всъщност. Трябва, а не мога. И май ще излизаме. Но като приятели. Защо по дяволите всички безкрайно много държат да ми бъдат приятели накрая, не искали да изгубят човек като мен... Е, добре де, мамка му, броят на мъжете ми приятели вече попреминава двайсет, а на мен ми трябва гадже, не още приятели...

Al3ksandra
03-09-2013, 16:38
Отчаяна.. тъжна, изоставена.. Защо,защо защо....Все на мен...на мен :( На мен се случваа всичко :( това ? :( ПомияЯЯ отврат :( Искам си връзката ;(...

Flowerlight96
03-09-2013, 19:54
Омръзна ми хората да се държат грубо и студено с мен!!!Тъпо се чувствам,смачкано.....

Irti
03-09-2013, 20:17
Преди малко се прибрах от работа. Хапвам и лягам.

HollyGolightly
03-09-2013, 21:15
Единственият ми почивен ден и те точно днес ще решат да поканят 8 семейства у нас. После да ме пита отново защо не съм искала да съм с тях и съм смятала да се изнасям лятото.

ForzaFelipe
03-09-2013, 22:29
Тъпо...иска ми се да си бъда сам цяла вечер,да си взема едно уиски и да се натряскам ...

unbreakabl3
03-09-2013, 23:43
Сиво, сиво, сиво... И не петдесет, ами двеста и петдесет нюанса на сивото. Боли за някой да си значел толкова и заради тъпото си поведение да изгубиш всичко, което си можел да имаш само допреди месец. Защо никога не успявам да си изиграя добре и докрай картите?... И сега? Да чакам или да продължавам? И двете болят достатъчно много... Страшно сиво. Единственият човек, на когото му пукаше за мен, беше жестоко прогонен от студеното ми, незаинтересовано поведение и е влюбен в друга. Как да го приема?!

shmatarok
03-10-2013, 04:12
Боже, с такова нещо не се бях сблъсквала. Такава истерия, такъв рев... Някои хора просто изпитват необходимостта да си търсят проблеми и да правят от мухата слон. То драма, то ужас да видиш. Потресена съм, честно. И всичко заради "ма той не ме поздравява вече и ме игнорира". Seriously? :?

DarkTemplar
03-10-2013, 05:10
В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии, та ми се размина прекия път, ама нищо. Повъртях пък пак се измъкнах.
Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).

Напоследък максимално динамизирах графика и съм доволен.

shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]

Sh@d0w
03-10-2013, 05:18
Щастливо :)

granger
03-10-2013, 06:00
Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).

не знам , ама само като видях димките и ми стана ясно, а като завих вдясно от стадиотна бяха прибрали двама фенове на Левски . Едни ченгета на мАтори ги бяха сгащили.
Хубаво ми е, ще си се прибирам вкъщи днес.
Мъжото и той скоро ще си доде.Йеййй.

DarkTemplar
03-10-2013, 06:28
На няколко пъти стюардите им буквално ги измъкваха от ръцете на куките. След мача чувам, че се правили на мъже на разни чичаци и лапетии в района на МакДоналдс, а основната група фенове на Ботев беше точно в обратната посока - нагоре по бул. Източен. Смешки.

това си заслужава да се види (http://store.picbg.net/pubpic/2C/4D/0fde22aae81f2c4d.jpg)

DisappointedDreamer
03-10-2013, 08:04
^гот.

Изморена, и трябва да се учи. И няма пък.
Пх.

Tsukuda_Hiroshi
03-10-2013, 08:16
Никога не сЪм разбирал футболните хулигани... На самите отбори едва ли им дреме, че ония идиоти се бият в района на стадиона... Освен това, когато подкрепяш даден тим, не е нужно да мразиш феновете на останалите отбори - всички са хора и всеки има правото да избере на кого да симпатизира. WhatFUCKINever...

Открих сезона с 1 Гребна база! Вчера си поправих колелото и още не мога да му се нарадвам! Не е нищо особено, но си е мое, вЪрви перфектно и си го обичам :)

cyclops
03-10-2013, 08:59
Този уикенд се размазах от почивка и днес ще продължавам. Имах огромна нужда и се чувствам много по-добре. Много ми е хубаво!

unbreakabl3
03-10-2013, 09:01
Боли, боли, боли. И... животът е твърде кратък, за да оставим важните думи неказани. Затова съм решила всичко да си кажа, пък да видим докъде ще ме доведе тази откровеност.

Dagichka
03-10-2013, 10:19
оой, бива ли да ми е толкова готино като си пиша с момчета некви пълните простотии? :cool:
смисъл предпочитам мъжка компания пред женска, писнало ми е от техните филми и злобарски изказвания към някоя мацка само щото еди-си-как я погледнала и тн. пфф.
трябва да уча по збут, по математика не схващам нещата, ноо не ми дреме особено :Д

s_E_x_Y_y_Y
03-10-2013, 11:17
живея за вечери като снощната,обичам приятелките си и приятелите си, обичам и когато всичко се развива така добре, по-яка новина за деня от това, че документите ми са пристигнали няма, толкова ми е якоооо... стига той да не се беше опитал да развали всичко пак, време е да си намери мястото и да разбере, че то определено не е в моя живот вече

marilyn
03-10-2013, 11:18
Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.

DisappointedDreamer
03-10-2013, 11:27
http://selfcontrolapp.com/ за всички като мен :Д

блокирам тийн-а. сядам да уча, наистина.

HollyGolightly
03-10-2013, 11:34
Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.

same

PullMeCloser
03-10-2013, 11:36
Добре съм. Това слънчево време ми действа супер ободряващо.
Само да успея да си изолирам глупостите, които ми се въртят в главата тия дни, а ако успея да игнорирам мързела, филмите, телефона и излизанията и седна да уча, ще е прекрасно. Трябва да се стегна! :Д Добре, че вчера си помогнах.

marilyn
03-10-2013, 11:37
same

Гушшшш

NambyPamby
03-10-2013, 11:45
Мързеливо ми е. От близо 3 часа мазохистично рефрешвам едни и същи страници, вместо да се стегна и да си изключа компютъра.
Така, като гледам, очевидно няма да се излиза днес, затова нямам никакво оправдание и ще трябва да си седна на дупето и да попрочета това-онова, вместо да си губя времето за глупости.
Пфу. Пък толкова ми се щеше да пия горещ шоколад, придружен с бял шоколад 8-) и да гледам филмче.

Ivaaaaa
03-10-2013, 11:54
Трябва да се стегна!!!

Tsukuda_Hiroshi
03-10-2013, 14:02
Боли ме задника... От карането на колело :lol: Сега сЪм в нас и ям каквото ми попадне.

xoxi
03-10-2013, 15:10
http://selfcontrolapp.com/

Що за отвратително приложение е това? За секунда се замислих да си го причиня, но се отказах. :D

Чувствам се добре, нормално.
Започвам да се настройвам психически за много учене и работа в най-скоро време. Той ми е спасителната сламка за в момента. Ако не е той, направо не знам. Трябва да си го пазя. 8-)

Violenza
03-10-2013, 15:30
http://selfcontrolapp.com/

На мен ми трябва нещо такова, ама да ми блокира лаптопа и айпада... И двата мобилни. :D

Продължавам с шибаното настроение и с караниците аз. Всиииииииииииички ме дразнят!

granger
03-10-2013, 15:41
Уморено, но приятно!

DisappointedDreamer
03-10-2013, 15:46
Що за отвратително приложение е това? За секунда се замислих да си го причиня, но се отказах. :D

невероятно е, блокирах се за 1 час и 15 мин, едвам издържах ама научих хах.
Виоленца, ще ти пиша като измислят такова :D

уморена.

HollyGolightly
03-10-2013, 17:19
Ще спа all day long.

На мен ми трябва нещо такова, ама да ми блокира лаптопа и айпада... И двата мобилни. :D
шкаф с катинар и любезена комшийка, която да пази ключа за известно време 8-)

justasmile
03-10-2013, 17:22
Зле... чудя се, как може някой да ми липсва толкова... просто се чудя, защо въобще го срещнах.. :))

.Wonder
03-10-2013, 18:57
Как да не му омръзне на човек да спори с хора, които настойчиво си държат на тяхното?
Мрънкаш, ама без действия.
Аман.

granger
03-10-2013, 19:01
Раздразнена !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако ми го прави на пук ще му се случи случка!

tonssy
03-10-2013, 19:19
Нещо всички момчета ме дразнят напоследък.

s.angelova
03-10-2013, 19:26
Незнам какво да направя с момчето, което е лудо влюбено в мен, а моите чувства не са същите!!! ;/ ;(

gurito
03-10-2013, 19:29
SMOOKE SOME WEED , MAN !

NambyPamby
03-10-2013, 19:56
просто се чудя, защо въобще го срещнах.. :))
Same shit here :)
Липсва ми много, много, тооооооооолкова много, че съм прекалено малка да поберa толкова тягостно чувство в мен.
Щом, дори на пияна глава пак ми липсва многомногомного и въпреки всички останали на опашката ми липсва многомногомного, значи положението е многомного зле като цяло.
Искам просто да си признае, че и с него е така. Знам, че е така. Не може всичко да е било за тоя, който духа. Знам, че нещата, които каза, са били истина, както и знам, че му липсвам, защото кой нормален човек пази материалните спомени за друг без да го е еня за него? И кой нормален човек е наранен от мисълта, че другият продължава живота си и след него, щом привидно не го интересува? Не е възможно такава история да завърши по толкова нелеп начин. Не и когато са замесени такива чувства, не и когато е имало толкова любов. Отказвам да повярвам.
Не е възможно след толкова нови срещи, след толкова много други неща, след толкова много професионални ангажименти и пътувания, след толкова изпит алкохол, след толкова цигари, след толкова купони и толкова мъже един-единствен да продължи да заема същото място в сърцето ти без причина.
Само дето ми омръзна да се надявам и да чакам. И имам нужда от знак, наистина сериозен и смислен знак, който дори и песимист като мен не може да пренебрегне, за да разбера дали историята ми ще има щастлив край, или просто край.

HollyGolightly
03-10-2013, 19:59
Много ме дразни днеска. Мразя аз да му говоря сериозни неща, а той да се държи като 14 годишният ми брат и да превръща всичко в шега. Но най-много ме дразни именно това, че колкото и да се опитвам не мога да му се разсърдя. Освен това ми липсва, но все някак ще избутам следващите 3 месеца

shmatarok
03-10-2013, 20:58
shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]

принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости. 8-)

Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя. :)

DarkTemplar
03-10-2013, 21:16
принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости. 8-)

Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя. :)
Разни хора, разни начини да изразят себе си (в случая психозите си). 8-)

Аз днес се насладих на мартенското време и красивата планинска гледка. За 1 следобед валя 2 пъти и после на 2 пъти пак изгряваше слънце (втория път даже имаше и двойна дъга). Ненапразно е женски месеца, доста често си мени настроенията. :D

girlwithblueeyes
03-10-2013, 23:02
изморена и раздразнена
лягам,че утре ме чака изморителен ден

DisappointedDreamer
03-11-2013, 00:26
доста често си мени настроенията. :D

то тогава швеция е женска.

Tsukuda_Hiroshi
03-11-2013, 04:13
Казах каквото трябваше, на когото трябваше. В мир сЪм сЪс себе си. От тук нататЪк може да става само по-добре!

HollyGolightly
03-11-2013, 04:26
1:25 am, върша много важна работа, лежа на леглото и съм си избрала една точка на стената, която да наблюдавам, за моя голяма изненада не е мръднала от час и половина 8-)

DisappointedDreamer
03-11-2013, 05:06
Днес някой ще го отнесе. Уморена съм, боли ме корем. Искам само него в легло и сън.
Апф.

shmatarok
03-11-2013, 07:01
спукана ми е работата 8-)
И още сняг. 8-)
Много странно настроение ме е хванало за понеделник сутрин, амаааааа... 8-) нда. дано и лекциите минат добре.

Niakoitam
03-11-2013, 08:44
Липсва ми много, много, тооооооооолкова много, че съм прекалено малка да поберa толкова тягостно чувство в мен.
Щом, дори на пияна глава пак ми липсва многомногомного и въпреки всички останали на опашката ми липсва многомногомного, значи положението е многомного зле като цяло.
Искам просто да си признае, че и с него е така. Знам, че е така. Не може всичко да е било за тоя, който духа. Знам, че нещата, които каза, са били истина, както и знам, че му липсвам, защото кой нормален човек пази материалните спомени за друг без да го е еня за него? И кой нормален човек е наранен от мисълта, че другият продължава живота си и след него, щом привидно не го интересува? Не е възможно такава история да завърши по толкова нелеп начин. Не и когато са замесени такива чувства, не и когато е имало толкова любов. Отказвам да повярвам.
Не е възможно след толкова нови срещи, след толкова много други неща, след толкова много професионални ангажименти и пътувания, след толкова изпит алкохол, след толкова цигари, след толкова купони и толкова мъже един-единствен да продължи да заема същото място в сърцето ти без причина.
Само дето ми омръзна да се надявам и да чакам. И имам нужда от знак, наистина сериозен и смислен знак, който дори и песимист като мен не може да пренебрегне, за да разбера дали историята ми ще има щастлив край, или просто край.

Знам ли.Попринцип си мисля,че това май не трябва да го пиша,защото изобщо не е моя работа и не ме засяга.Но ти си типичният пример колко мазохистично може да се държи един човек и често най-вече жена спрямо себе си.И как от единият инат и вкопчване в нещо,което не и трябва може сама да проваля живота си.Напук на себе си и всичко останало.Ако искаш можеш да го преодолееш,но ти просто не искаш.Само се заблуждаваш,че искаш за да успокояваш съвестта си.Ако наистина го искаше все щеше да намериш някой в тази опашка, за която говориш,който поне малко да ти грабне вниманието.Миналото си е минало и понякога е по-добре дори и сама да останеш отколкото да се самонараняваш постоянно заради страха да сложиш най-накрая една голя точка и да продължиш живота си вместо запетая и да продължаваш да дълбаеш в миналото,което никога няма да се върне, просто поради една голяма нерешителност да направиш правилната крачка и да погледнеш в друга посока.

yana91
03-11-2013, 08:47
По- ведро, не се отчайвайте! Радвайте се на малките неща!

Животът е гаден и все пак имаме само един шанс да изживеем най-хубавите си години и да им се насладим . Не губете време, бъдете щастливи! Много усмивки днес!!! :))))

----------------
http://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8/234121423392000?ref=hl#!/pages/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8/234121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

xoxi
03-11-2013, 12:04
И права мога да заспя, умирам за сън. Ако сега си позволя това удоволствие, довечера пак ще зяпам в стената до 1-2. Никак няма да е лошо да си направя едно кафе и да изляза малко на терасата с котката.
Мисля си за него. От два дни не съм го чувала и започвам да се притеснявам. Ако не заспя, ще му се обадя.
Чувствам се добре иначе. Постигам поставени цели и се гордея със себе си. Пу, пу, дано цяла седмица да ми е така.

anonymous708973
03-11-2013, 12:23

Надявам се това да се окаже вярно един ден.

Надъхана съм, ама много! Да взема да се надъхам да прочета и "Тютюн", цена няма да имам.
И след малко ще си го видя как идеално диша, йейееее :д

Wwwooow
03-11-2013, 12:51
На три метра над небето съм !

въпреки ужасния ден и проклинането на скапания живот

kalpazanka
03-11-2013, 12:54
Боли ме глава. Иначе нещата се наредиха чудесно. Дано си дойде рано, че да се разтикаме по магазините за форми за мъфини. <3

DisappointedDreamer
03-11-2013, 12:56
толкова изморена никога не съм била.
искам легло. сън.

Chacho
03-11-2013, 13:09
Ново хоби. Да видим докъде ще стигна.

kalpazanka
03-11-2013, 13:10
^Отказа ли цигарите, пич?

Cloud9
03-11-2013, 13:22
Чудесно! Тъкмо се надъхах за диетата,а сега два растящи мъдреца. Едва си отварям устата. Само мрънкам, а всички искат да им говоря. Дали ще мога да ида на зумба с болен зъб и лек цикъл? Оххххххх болиииииииииииииии и главата ми боли. Искам на работа!

Chacho
03-11-2013, 13:22
^Отказа ли цигарите, пич?

Взех си електронна. Иначе досега не съм имал нови ядове. Стресът изчезна и те с него.

ПС: Сега пафкам, де, щото тряа си оправя електронната.

ForzaFelipe
03-11-2013, 13:24
Нямам думи..за себе си тоя път...от една седмица ми е тръгнало много криво не знам защо,а тая простотия дето я направих....нямам думи..дано човека да не ме псува много,но утре ще го намеря и ще му платя..

Violenza
03-11-2013, 13:32
Отдавна чета такива постове от теб, защо не пуснеш темичка? Интересна ми е историята ти, бих искала да я чуя и ако мога, да ти помогна със съвет. :)

Скапано ми е, имам невъобразимо много за учене, нещо май пак се разболявам... Картинката е пълна.

+ Любовни мъки. Веднъж да си призная и аз тука. :D

cyclops
03-11-2013, 13:37
Пак поредната натоварена седмица се задава, но поне си отпочинах уикенда. Пътува ми се..и то много !

Ето и нещо сладурско от мен : http://www.youtube.com/watch?v=fDKDC_IUnOA

girlwithblueeyes
03-11-2013, 14:07
буквално като труп
и той толкова ми липсва вече <3 :(

Ivaaaaa
03-11-2013, 14:55
болна, много яко болна
лошо ми е
яд ме е че не съм на даскало имам много важни контролни, а аз съм се тръшнала на леглото
оххххххх

passion.
03-11-2013, 17:08
За пореден път се забърквам в няква простотия.
Знам, че е такъв човек. Знам, че ще имам изключително много ядове.. ама като ме влече? как да спра? ми не мога...
Обаче някак си трябва да го преодолея и да спра всичко тва, което се случва. ся да се отърва без последици няма да е зле.
И не ми се прави нищо.. сдухано ми е.. исках по друг начин да се стекат нещата, но уви.. КАРЪКАТ АЗ..

weheartiit
03-11-2013, 17:22
http://data.whicdn.com/images/54443845/tumblr_miqr8a1jxj1rv7lcpo1_500_large.png

и ядосана.изобщо не ми върви ...

s_E_x_Y_y_Y
03-11-2013, 17:37
Пак поредната натоварена седмица се задава, но поне си отпочинах уикенда. Пътува ми се..и то много !
same shit, само че за щастие ме чака малко разнообразие идните два дни и съм много ентусиазирана, въпреки че имам да върша хиляда и едно неща
в настроение съм за пореден път, на кеф съм, явно когато си давам по-малко зор нещата сами си се нареждат

granger
03-11-2013, 17:40
Добре съм , изключая факта ,че мега много имам за учене, а ме мързи в червата,ама трябва,кво да се прави!

bloodyF
03-11-2013, 18:37
Тоооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооолкова скучно горе-долу.
Опитах се да гледам "Животът на Пай"-много глупав филм, заклевам се. То частта в морето я пропуснах, супер изкуствени ефекти. Тигри, зебри...ужас. Пак прехвален Оскар-ен филм. Сега си търся друг от Оскарите. Да видим .
Първо ще се изчипкам и после скок да гледам следващият филм.
Той ми лази по нервичките иначе, но нищоо, утре пак ще се обичаме. Както винаги.
А пък ония двете фльорци какви шамари ще им шляпам. Лигли малки.
И чак тон ми повишава едната , леле Боже.
А пък другата като си е хванала гадже-девственик, същият като нея, и като й е нахапал устата до кръв и си мисли, че е много яко. Ама модата на вампиризма мина. Сори, закъсняваш, както обикновено.Пх.

Blab
03-11-2013, 19:30
"Животът на Пай"-много глупав филм, заклевам се.
о.О(премигва)

по темата: чувствам се добре, да не повярваш:Д животът си тече, неща се случват и туй то))
а, да, и си взех кецове. прекрасни са, йей!:Д

DisappointedDreamer
03-11-2013, 19:49
^Сладурка :Д

Страшно изморена. Ходеща парцалена кукла съм. Чете ми се, много. Хубави книги.

брррр

Deadlock
03-11-2013, 19:57
'животът на пай' тооолкова много ми хареса на мен! :Р не знаех, че е взел оскар.. какъв по-точно?

какво да споделя, какво да споделя, хм, не ми се споделя

DragonLady
03-11-2013, 20:00
Доволна и щастлива :) Най-сетне що годе се разбрах с един досадник да си мери обноските, за да не си премеря юмруците в него. Надявам се да ме е разбрал, иначе си е за негова сметка. Утре имам да оправям малко университетски бумаги и документи, но иначе се очертава хубав ден. А ако всичко върви по план петък или събота ще е голямо размазване.

HollyGolightly
03-11-2013, 20:37
Проекта ми е готов, попълних всички документи, доволна съм от чертежите си. Като цяло беше хубав ден. Сега мога да си поседя малко и да погледам може би някой филм.
От утре почвам с частните уроци, ще видим, дано да успея да и помогна :)

unbreakabl3
03-11-2013, 21:50
Днес се чувствам адски проста! А попринцип винаги съм се смятала за интелигентна...
По-добре да спра да се занимавам с мъже, че изпростявам още.

bloodyF
03-12-2013, 03:55
'животът на пай' тооолкова много ми хареса на мен! :Р не знаех, че е взел оскар.. какъв по-точно?

какво да споделя, какво да споделя, хм, не ми се споделя

Бил е номиниран за най-добра снимка ,филмова редакция, дизайн на продукция , редактиране на звук, миксиране на звук,адаптиран сценарии
Спечелил е за Кинематография , Режисиране, Музика, Визуални ефекти (що ли)

http://25.media.tumblr.com/c77e6f664a6dfde5f50ab121c9a630d2/tumblr_mjherkcEgs1rlsqpxo1_500.gif

ох, как не ми се ходи на даскалооо
и за капак-първи час, физика, контролно, ужас
хубав ден ви желая :-)

Wwwooow
03-12-2013, 04:23
Ох мързи ме да стана от леглото,слънцето пече в очите ми и се чувствам добре така, но не !трябва да разваля хармонията, и да отида на място пълно с идиоти и малоумници... И две контролни егати гадния ден дето ще бъде,чувствам го още от сега.

Chacho
03-12-2013, 07:05
Пак закъснявам за работа.

dianna1997
03-12-2013, 07:13
Чувствам се отвратително. Не мога да опиша колко ми е гадно и само едно нещо мога да кажа: отново ми разбиха сърцето. ;(

Зайче..
03-12-2013, 07:19
живота е прекрасен ^^
8-)

Chacho
03-12-2013, 08:18
живота е прекрасен ^^
8-)

Тебе нещо те нема напоследък.

DisappointedDreamer
03-12-2013, 08:33
Математиката е прекрасна <3
животът е прекрасен.

granger
03-12-2013, 09:36
Нищоправене цял ден...побърквам се

tonssy
03-12-2013, 09:43

Не. Ужасна е и за утре трябва да науча 56498798 теореми ;@
Нещо като цяло ми е лееко нервно.

NambyPamby
03-12-2013, 09:54
Отдавна чета такива постове от теб, защо не пуснеш темичка? Интересна ми е историята ти, бих искала да я чуя и ако мога, да ти помогна със съвет. :)

Аз съм последният човек от тоя форум, който би пуснал тема и би имал нужда от съвети. ;) Благодаря за съпричастността все пак.

он: Хубаво ми е. Днес специално е доста хубав ден, чувствам се ефирна, красива и прекрасна. И ми е приповдигнато настроението като цяло. Продължавам да се пускам по житейската пързалка на възходи и падения, за сметка на това май се оказа, че ми е забавно да се лашкам. Винаги най-хубавото е за накрая, така че съм оптимист. Всичко се случва с причина и ако успея да си превъзмогна мрачния период без излишни сантименталности и драми, ще съм: а) ебати пича б) ще преживея нещо много хубаво след това.
Та да, определено обърнах полюсите. Продължавам да стоя в изчаквателна позиция, докато дойде моето време, ала междувременно се забавлявам.

shmatarok
03-12-2013, 10:14
Абе, много крив ден. Не знам що така криво тръгна, хем надъхана станах, тренировка си направих, обилна закуска, всичко 6, хем началото на седмицата добре започна вчера и днес някакво такова смотано, точно от онези дни, в които по-добре да не излизаш, за да не предизвикаш бедствие по улиците. Смятам и точно това да направя честно казано, че за два часа и половина неприятностите май ми станаха в повече. 8-) Не че се случи нещо кой знае колко фатално, ама малките камъчета обръщат колата.
Както и да е, самоизпращам си положителна енергия и се надявам, че всичко ще е наред.

DisappointedDreamer
03-12-2013, 10:18
Не. Ужасна е и за утре трябва да науча 56498798 теореми ;@
Нещо като цяло ми е лееко нервно.

то само с научаването на теоремите не става :Д

ооохх, гордея се с братя <3 днеска общо взето ми е много любвеобилно ^^

Chacho
03-12-2013, 10:47

Звучи мръснишко. :D

DisappointedDreamer
03-12-2013, 11:19
Все още не се подмокрям при вида на диференциали и интеграли, така че :D

granger
03-12-2013, 11:24
Аз като ги видя и изпадам в безсъзнание... лесна жертва :lol:
ЯМ!
Най-накрая. Цял ден в училище изтъпях , просто нямаше равна тъпотията. На контролната по физика имам 5 май, нИ знам,ама майната и , майната му на всичкото тъпеене в училище. Искам си мъжа! ВЕДНАГА!
Ама няма да е веднага , ама щяло да бъде скоро...колко ще е тва скоро и той не знае , ама...АРГХТ..
сексаво ми е...damn
ПМС...
стигаааааааа

tonssy
03-12-2013, 12:20
то само с научаването на теоремите не става :Д

Задачите си решавам без затруднения, прилагайки теоремите. Само дето наизуст не мога да й ги напиша, а тя това иска- това ми е проблемът :д

cyclops
03-12-2013, 12:30
Айдеее олекна ми сметчицата с хиляда и кусур лева, ама нали веднъж се живеело. Нямам, нямам търпение вече да съм в самолета. Охх искам, искам! Развълнувана съм. Друго си е да имаш някваква хубава цел, за която да си мислиш.

Chacho
03-12-2013, 12:49
Айдеее олекна ми сметчицата с хиляда и кусур лева, ама нали веднъж се живеело. Нямам, нямам търпение вече да съм в самолета. Охх искам, искам! Развълнувана съм. Друго си е да имаш някваква хубава цел, за която да си мислиш.

Е айде сподели де! :D

anonymous708973
03-12-2013, 12:51
Аз съм последният човек от тоя форум, който би пуснал тема и би имал нужда от съвети. ;) Благодаря за съпричастността все пак.

Явно все пак правиш обикновени неща да звучат драматично.

Доволна съм. Направих си упражненията, купих си бохо рокличка за лятото, сега да взема да си напиша и интерпретацията, равна няма да имам.
Натоварена седмица е, искам вече да е другият вторник :)

SpiritInBlack
03-12-2013, 12:58
Бахти шаха с пешката....Започна да ми писва да се очакват върхови резултати от мен навсякъде по всяко време .Да видим как ще се развие остатакът от вечерта.Съжелявам за Ростислава , ама май не заслужава помоща ми

cyclops
03-12-2013, 13:42
Е айде сподели де! :D

Абе май се изхвърлих, беше много импулсивно. Записах се на седмичен workshop за подобряване на техниката в танците в Мадрид 8-)

marilyn
03-12-2013, 13:46
Като няма тръпка в дадено начинание... си я създаваш сам. Така е по-интересно, притисната от времето да правя анализи... :D

Снощи беше много прекрасна вечер. Искам още много такива.

Cloud9
03-12-2013, 13:54
Айде да дойде пролетта вече. Писна ми от тези палта и ботуши. Утре съм на гости у нас хаха. Не ходих на Зумба заради главоболие и зъбобол. До когааа! Умирам от глад, а не мога даже и банан да ям с този зъбобол.

bloodyF
03-12-2013, 14:10
ям най-накрая
манджата била вкусна, въх

имам 12 минути да прегледам форума и да ям , после да вляза в банята-12 минути, да се изсуша 18 минути и 8 минути да се гримирам и облека
после заминавам на зъбомъчител, само за преглед, тенк ю Год
после навън с миличкото златно човеченце мое..чакал е цели 3 часа за технически преглед, какъв Ожас!!!!
ще го набия накрая, да спре да ми мрънка.
ама и така си го обичам, уф :3

granger
03-12-2013, 14:33
^ идиотка :lol: целувам те!

paradosou
03-12-2013, 14:57
Като в лабиринт. Интересно само откъде ще изскочи Минотавърa. 8-)

Irti
03-12-2013, 15:14
Грипеца пак ме повтаря. Много кофти чувство.

Ivaaaaa
03-12-2013, 15:17
^същото

Deadlock
03-12-2013, 16:10
cyclops, много готино звучи това с workshop-a! (sun) за какви танци става дума?
аз в неделя имам възможност да бъда на 3-часов салса workshop безплатно, но ми съвпада с безплатния урок по йога при много интересен учител. в дилема съм! :Д

girlwithblueeyes
03-12-2013, 16:22
Скапана! И тая нощ ще мине в учене .

passion.
03-12-2013, 17:12
Искам да крещя, да блъскам.. да ритам..
Отвън все едно нищо ми няма, а отвътре се раздирам.
Писна ми да преживявам такива глупости вече, не издържам ..
Искам поне малко всичко да е Ок

d.anny..
03-12-2013, 17:19
Уморена, но само физически. Развълнувана заради скорошното ми пътуване до Италия и малко притеснена относно кастинга ми за работа, който ще е на 25-ти март! :D

Sh@d0w
03-12-2013, 17:28
Много много щастливо!!<3

Зайче..
03-12-2013, 18:10
имам татус, татус, татус, татус ^^
истински, истинскииииии ^^
много съм щастлива, бе, значииии ^^

cyclops
03-12-2013, 18:33
cyclops, много готино звучи това с workshop-a! (sun) за какви танци става дума?
аз в неделя имам възможност да бъда на 3-часов салса workshop безплатно, но ми съвпада с безплатния урок по йога при много интересен учител. в дилема съм! :Д

Всякакви, защото е по-скоро техничен. Класически балет, джаз балет, латино танци, всякакви видове съвременни танци. С различни преподаватели е.
А за твоята дилема според мен избери това, което ще ти донесе най-много. Но на уършоите определено се напредва най-много! :) :)

По темата; добре ми е, почивам си.Направо съм се размазала!

xoxi
03-12-2013, 19:46
Умирам си в кожата за малко повече сън.
Мислех да го изчакам тази вечер, да се чуем/видим, но просто не мога. Силите ме напускат само при вида на леглото. Аз ли съм прекалено неадекватна или той е прекалено зает, но последните дни въобще не ни върви нещо, а това не ми харесва. Нямам търпение да дойде краят на тази седмица, за да мога да си го нагушкам мечешки и пак да си го почувствам близък.

Blab
03-12-2013, 20:35
ох, ма...
харесах си младеж))
не знаааам:Д

marilyn
03-12-2013, 20:37
харесах си младеж))

Ммммм и аз! Миауу :smt055

bloodyF
03-13-2013, 04:11
ох, ма...
харесах си младеж))
не знаааам:Д

и аз, един по физическо, студент, сини очи, чуплива коса, 1.90
малииии , днеска пак ще текат лигите, ще се запася със салфетки този път :lol:

вкусно чайче за закуска <3
и кафенце
и заминавам, че пак закъснях, оффффффф

DisappointedDreamer
03-13-2013, 06:48
Разпиляна съм като дневна светлина. Блях. Малко ми е меланхолично, ама знам, че ще отмине. Иначе, всичко върви добре. Мда.

unbreakabl3
03-13-2013, 06:49
Защо е такъв инат? Много искам да дойде при мен да си го нагушкам и нацелувам, и да си спинка при мен и да си го гушкам. Само че не. Вместо това трябва да се игнорираме и да се правим, че не се познаваме. И ако дойде сега на вратата ми и ми каже, че и той иска същото, веднага му прощавам. Толкова ми се гушка с него. : /

tonssy
03-13-2013, 10:28
Нененен, полудявам. Повече от това просто трудно ще ме изнерви, тъп е.
Сега обядвам и после отивам на фризьор. Дано по-късно през деня да ми се оправи настроението, че....

Chacho
03-13-2013, 10:30
Треа да са подстрижа, а не мога да намеря време последните 3 месеца. Поне се обръснах преди няколко дни, че и брадата чакаше от тогава. :D

DarkTemplar
03-13-2013, 10:34
^Ей, Робинзоне. :D

Chacho
03-13-2013, 10:35
^Ей, Робинзоне. :D

На работа ме похвалиха, че е признак на трудолюбие. :D

shmatarok
03-13-2013, 10:54
Много готин ден!
Направих си тренировката, дойде ми новата карта, сутринта мина много приятно емоционално и приключих с официалните задачи за деня, смятам само да поизчистя малко и да поподредя и мога да се отдам на по-приятни дейности. :) А времето пък ... сега разбирам какво имат предвид под "мартенско време" - цяла сутрин валя сняг, даже натрупа, а сега едно слънчице пече и те мами да излезеш навън да поизмръзнеш. Оползотворихме снежната сутрин с бой със снежни топки и строене на снежни човеци, вместо да отидем навреме на лекции, но си струваше. 8-) Пък и мисля, че усмихнахме доста хора днес, излезли да ни погледат безгрижието. 8-)

bloodyF
03-13-2013, 11:14
На работа ме похвалиха, че е признак на трудолюбие. :D

Да те повишат тогава.
По Враца ли си си?

//взимам душ и после или в леглото , или на кафе. Ще преценя

Chacho
03-13-2013, 11:16
По Враца ли си си?

Тц, в Софеата.

cyclops
03-13-2013, 11:45
Да, да, даа!!!! Най-накрая! Падна ми камък от сърцето. Поне едно нещо отпадна от списъка с неща за вършене. И времето е готино. Но пък довечера пак съм при лудата рускиня, която ще ме кара да обикалям залата на мост ...като някакво животно. Но както и да е, ще го преживея.

ison4eto
03-13-2013, 11:51
Супер щастлива! Момчето, което харесвам (и с което не се познавахме) ме заговори ! :)

granger
03-13-2013, 13:08
Сега ми е хубаво,излях си всичко,обичам го...<3

unbreakabl3
03-13-2013, 15:00
Е, имало и други интересни момчета на тоя свят освен него! :D Ама ме съмнява, че пак ще ме тормози скоро, тъкмо ми е весело.

DisappointedDreamer
03-13-2013, 15:26
Искам да му натрия носът. И ще го направя. Харесва ми обаче, че вярва толкова много в мен. Ддз, може ли да се влюбиш по някакъв бащински начин в учителя си по математика хах? :Д

2 месеца само. После поне по-малко безгрижно лято ме очаква.

Chacho
03-13-2013, 15:34
Енщо зе сарибих нмого сас отзи Спиндермаан.

HollyGolightly
03-13-2013, 15:36
Не харесвам наивни, ограничени хора, за съжаление съм заобиколена именно от такива. И мразя, когато гледаме някой филм и да трябва да и обяснявам какво точно става във филма, понеже тя не може да разбере. Що за хора имам за приятели :(

granger
03-13-2013, 15:45
Енщо зе сарибих нмого сас отзи Спиндермаан.

Чардафоне, работи!
Ного е тъп тоя спиндерман.
Притеснено ми е за него и направо...не знам...

Chacho
03-13-2013, 16:01
Ного е тъп тоя спиндерман.

Тои са биа сас лошите.

girlwithblueeyes
03-13-2013, 17:34
Като труп !

kalpazanka
03-13-2013, 18:28
Доволно едно такова :) Утре ще се вихря в кухнята специално за моя сладур :)

PullMeCloser
03-13-2013, 18:31
Шокирана. Даже не знам как е правилно да реагирам в такава тъпа ситуация...

anonymous708973
03-13-2013, 18:56
Дразня се, че не ми отговаря, а съм сигурна, че не учи.
Дразня се, че трябва да чета още един скапан незначителен урок по история.
Нищо... после ще си гледам Prison Break-а. Inlove.

tonssy
03-13-2013, 19:04
Днес не осъзнах напълно колко тъпо съм постъпила и как е изглеждало държанието ми от нейна гледна точка.. Шибан егоист. ЗАЩО в повечето случаи егоизмът ми надделява ?! Признах грешката си и доволно поревахме, въпреки че при нея положението е такова от обяд. Гузно ми е, обичам си я.

TheBeliever
03-13-2013, 20:09
Изпускам нишката. Трябва да се взема в ръце.

xoxi
03-13-2013, 21:03
Дразня се, че не ми отговаря

Мхм.
Като си дойде в петък или събота ще му дам да се разбере.
Не знам какво става с него, но въобще не ми харесва това мълчание. Въобще!

Чувствам се сравнително нормално иначе. Седмицата е също сравнително спокойна. Днес определено успях да се наспя, надявам се утре да събера достатъчно сили да се вдигна от леглото. Как ми се иска да мога да си спя до обяд, а не да ставам дори когато и петлите още спят.

Blab
03-13-2013, 21:03
искам да ми напише дъъъъълго писмо, в което да ми каже всичко, което не може да изрече.
имам малък рожден ден и нова прическа.
ноктите ми са червени и не ми се губи време.:Д
пхах. да)

heartlesandfreaky
03-13-2013, 21:09
Някак си вече почти цяла седмица без да го виждам не ми се отразява добре. Не съм предполагала, че човек, с когото нямам никакви отношения, би могъл да изиграе такава роля в живота и настроенията ми. Тъжно.

s_E_x_Y_y_Y
03-13-2013, 21:09
Изморена след двудневна терапия и яки нови преживявания, ходи ми се пак, беше яко, сега съм разорена и изморена :д Suits и възглавницата ме чакат с нетърпение

SisiStrange
03-13-2013, 21:10
Писна ми от учене. Искам да си чета само по интересните предмети.

dream1707
03-13-2013, 22:17
Пак ми е объркано... пуу да му имам и сложните взаимоотношения.
В главата ми е някаква каша.
Трябва а уча по френски... И в петък не съм на училище, защото имаме концерт някакъв ^^ йей, един ден почивка

unbreakabl3
03-13-2013, 23:22
Хахах. А аз си мисля, че само на мен са ми сложни връзките.
Защо другите си хващат някого и са заедно месеци наред? А аз има няма месец и пак всички са супер объркани и никой не знае какво иска. Няма ли за мен подходящо човеченце? :X

arsenalllbaby
03-14-2013, 00:20
Блъскам, тръшкам, рева и не мога да се успокоя... Поредната безсънна вечер.. Съсипвам се заради човек, който просто ме използва.. И имам чувството, че всички са се наговорили да ме натъжават или ядосват. Писна ми добрите ми постъпки да остават неоценени. Писна ми да се раздавам за човек, който не само, че не дава в замяна, а иска все повече и повече...

Blab
03-14-2013, 07:37
времето е няма такова... (

(след 10-15 минути)
и са ни отрязали проекта...
просто култ.
ужасно окуражаващо - професионално, творчески, лично...

unbreakabl3
03-14-2013, 09:27
Блъскам, тръшкам, рева и не мога да се успокоя... Поредната безсънна вечер.. Съсипвам се заради човек, който просто ме използва.. И имам чувството, че всички са се наговорили да ме натъжават или ядосват. Писна ми добрите ми постъпки да остават неоценени. Писна ми да се раздавам за човек, който не само, че не дава в замяна, а иска все повече и повече...

Абсолютно същото. С тази разлика, че моя човек вече нищо не иска, а аз едва ли не му се моля да иска още и още.

arsenalllbaby
03-14-2013, 09:58
Абсолютно същото. С тази разлика, че моя човек вече нищо не иска, а аз едва ли не му се моля да иска още и още.

:( Отвратително и в двата случая...

bloodyF
03-14-2013, 09:59
Снощи си изкарахме много хубаво с моята любима мацка. Мачът беше...няма такъв.
Много разочарована останах, но все пак се класираха..било то и нечестно.
1000 жълти картона, много слаба игра на Байерн, много положения и нито 1 гол. Надявам се на четвъртфиналите да се оправят и да вкара малко титуляри в мача. Вчера беше слабо.
Сутринта в даскало пак ме побъркаха с тия тъпи заявления за матури . Вече ми писна да се местим по кабинетите и да си забравям нещата наляво-надясно.
След малко пия кафе, ям и сядам да правя презентацията към проекта, че тия мърли ,не стига че нищо не правят, ами и ми дават зор.
Той ми липсва...а това време е само за гушкане вкъщи. Уф, тъпо ми е. Искам да се видим, но сигурно ще завали по-силно и няма да успеем. А пък и с тоя бурен вятър, още повече . Грр.
И оня от 1 седмица не се е сетил за мен, ама и аз няма да му звъня, да видим кой е по инат.

П.П. А тоя Нойер .........мррррррр. Не случайно го сънувах на дивана. С мен :lol:

arsenalllbaby
03-14-2013, 10:08
bloodyF, поздравления за класирането... Макар и да отпаднахме от тях, те са ми фаворити нататък... Дано спечелят, заслужават го след миналогодишната простотия... Иначе на мен още ми се реве, че отпаднахме. Поне го направихме с достойнство.. :(

За да не е спам: Карах само 4 часа, а съм като труп... Имам 1 куп задачи за свършване днес, а ме мързи да стана от стола даже :( Класна, контролни, оформяне, матури, приемни изпити, квалификационни изпити, курсови работи, подготовка за бал, изпращане, екскурзия.. Писна ми направо ... Крепи ме единствено мисълта, че след 2 седмици имам рожден ден... А след като мине не знам какво ще ме крепи ;дд

Cloud9
03-14-2013, 10:36
Мъдрецът боли по-малко, но съм значително надрусана. Утре е голямото интервю. Искам да ме наемат на тази работа, защото ми се струва готина и подходяща за мен.Проблемът е,че жената не ми обясни къде точно се намира офиса та утре ще падне търсене.Стискайте ми палци. То и преди мислех,че една работа е за мен точно, но се оказа коренно различно от това, което бяха описали в обявата.Офффф даноооо

passion.
03-14-2013, 10:41
Божее прекрасно ми е <3 тоя човек е невероятен .. как може да е толкова сладичък и миличък и awww
Скоро всичко интересно започва... чакам вече с нетърпение румънката да дойде вкъщи и всички останали чужденци и да се забавляваме много и ндааааа той ще е тамм <3

bloodfrozen
03-14-2013, 10:42
И бойлерът реши да подаде оставка съвсем неочаквано. Бащата не е вкъщи да го ремонтира, няма да бъде и в следващите 3 дена. Ще прилагам в употреба канчето и ще си топля вода с бързовара, то се е видяло. :-s

kalpazanka
03-14-2013, 11:44
И бойлерът реши да подаде оставка съвсем неочаквано. Бащата не е вкъщи да го ремонтира, няма да бъде и в следващите 3 дена. Ще прилагам в употреба канчето и ще си топля вода с бързовара, то се е видяло. :-s

Милата... Не ми отговори в Козметика и диети ;)

Спи ми се, та 2 не видя. Намерих малко време за себе си и за външния си вид, наградих се с мицеларна вода- това е манна небесна за сваляне на грим.
Еххх, печката и упражненията ме чакат....

bloodyF
03-14-2013, 12:12
bloodyF, поздравления за класирането... Макар и да отпаднахме от тях, те са ми фаворити нататък... Дано спечелят, заслужават го след миналогодишната простотия... Иначе на мен още ми се реве, че отпаднахме. Поне го направихме с достойнство.. :(

мерси :3
обикновено бих иззлобяла и бих казала ''нека ви е''. Но снощи показаха сила, много добър Арсенал, отдавна не ги бях виждала в такава форма...
Надявам се да спечелят моите , че миналата година такъв рев му ударих. А тая година финалът е един ден преди абитуриентския ми бал 8-) и се надявам да съм щастлива...това ще ми е най-големия подарък....обичам <3

shmatarok
03-14-2013, 12:36
една седмица уикенд, как ми стои? :Д
тъпото е, че другата седмица имам два изпита и то в един ден, та се предполага, че няма да имам една седмица почивка всъщност. :Д
и ми омръзна да слушам мрънкането на определени хора, боже, кога се заобиколих с такива, които имат нужда да мрънкат за абсолютно всичко. цинични, негативно настроени, мърморещи, несъобразяващи се с нищо... много ме натоварва това донякъде и нямам търпение да дойде края на месеца да се отдам на истинска почивка вече.