Влез

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

kalpazanka
02-17-2013, 09:33
Айде, муцунки, налазвайте :)

Wednesday666
02-17-2013, 09:34
Аз да съм първа ;д..
Пие ми се кафе.
И него искам да изнасиля.
Ндам.

DisappointedDreamer
02-17-2013, 09:40
Тази седмица ще е малко трудна. Искам да минават изпитите и да минава месеца и да съм във ваканция.

Връщам се към учебниците.

anonymous708973
02-17-2013, 10:08
Изключително никакво ми е. Трябва да продължа да чета, но наистина не ми се чете в момента. Филм ли да гледам... хм.

Blab
02-17-2013, 10:30
времето пак е гадно.
трябва да се стяааагам.
мързиииии ме.
пф.:Д

TROLLDADLOLCAKE
02-17-2013, 13:04
Навън времето е супер яко.
Момичето , което харесвам ми пише пълни глупости.
Объркан съм >.< !

.Wonder
02-17-2013, 13:37
Намерих си абсолютно прекрасна книга. Отивам да се занимавам с нея след малко. :3
Утре е понеделник.
Argh.

Amore-Mio*
02-17-2013, 13:40
Добре съм.
Изключително скучно ми е и мързеливо.
Боря се със самата себе си във всякакъв един аспект, за който може да си помислите.
Уж всичко е наред, но сякаш нещо не е.

SisiStrange
02-17-2013, 14:14
2 изпита тази седмица... Мисля, че си научих по органична. Утре ще видим какво ще стане.

Ако не друго, след изпита ме чака хубава вечер с него. :) Ще хапнем, ще си поиграем с чинчилата. ;д Добре съм.

granger
02-17-2013, 15:34
Изключвайки гадните болки в корема се чувствам прекрасно. Той е невероятен , адски много го обичам,липсва ми,но е страшно мил и всеки път като ми се обади ми се разтупва сърцето!Моя мармот сладък!

shmatarok
02-17-2013, 15:59
Йей, нова тема!
Много много много съм доволна! Получих леко финансиране и банковата ми сметка взе да изглежда по-приветливо 8-) Имам да пиша нова курсова и смятам да се заема малко по-късно с нея, сега ще се занимая с онова, което открих вчера.
Изненадах се, не очаквах да се обади вчера, но още е прекалено рано да се вълнувам. Ще видим как и дали ще се развият нещата, смятам да не си го слагам на сърце, за да не се разочаровам.

alskdjfhg
02-17-2013, 16:01
Най - обичам да правя една и съща простотия всеки път, когато имам възможност...

xoxi
02-17-2013, 17:02
Проспах си половината ден. Да не говорим, че болката в коляното от сутринта вече едвам се издържа. Ще взема да си ударя един горещ душ, да си взема книжката и да потъна на някой диван. Нито ми се яде нещо, нито ми се пие. Още ми се спи.

cyclops
02-17-2013, 17:13
Цял ден мързел. Дори не ми се готви и ще си поръчваме храна, срам не срам. Не ми се започва новата седмица. Искам да ми мине и болката.

DisappointedDreamer
02-17-2013, 17:13
Много ми е тъжно.

И размислям да си дам някаква почивка от форума.

ioanka10
02-17-2013, 17:23
Ами скучно ми е ... Трябва да уча но много ме мързи !

Irti
02-17-2013, 17:29
ДЕБА МАМА МУ ДЕБА И ПОНЕДЕЛНИКА ДЕБА! УТРЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ТРУДНА И БАВНА СЕДМИЦА! ДА Я ЕБА ТАЯ ПОЧИВКА ДА Я ЕБА! ДА ГО ЕБА ТОЯ УИКЕНД, СКАПАН, МРЪСЕН, БОКЛУК ДОЛЕН! ДЕТО МИНАВА ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА, А ЦЯЛАТА СЕДМИЦАТА МИНАВА ЕЕЕБЕЕЕМ ТИ БАВНО! ДА ГИ ЕБА И ТИЯ ДВАТА ДЕНА ДА ГИ ЕБА ДЕТО КРЪСТ МИ НЕ ОСТАНА!

ДА ГО ЕБА ПРЕЕБАНО РАБОТА ДЕТО СЕ ОБАЖДА С ТИЯ СКЪСАНИ ВРЪЗКИ! ДА Я ЕБА КРЪСТИНАТА ДА Я ЕБА! ДА ГИ ЕБА И КАПАЧКИТЕ И ВСИЧКИТЕ МИ СЧУПЕНИ КОСТИ, КОИТО СЕ ОБАЖДАТ НА ТОВА ЕБАНО ВРЕМЕ! ДА СИ ЕБА И РЪЦЕТЕ МАЗОЛЕСТИ!

ДА ГО ЕБА В УИКЕНДА ДА ГО ЕБА, КЪДЕТО НЕ СЪМ ГО ПОЧИВАЛ ОТ ЕБЕМ ТИ КОЛКО ВРЕМЕ!

ДА ГИ ЕБА И ТИЯ ВСИЧКИТЕ, КЪДЕТО МИ ВЗЕХА КНИЖКАТА И ОЩЕ НЕ МОГА ДА СИ Я ВЗЕМА, А И НЯМАМ ПАРИ, А И НЕ МИ СЕ ДАВАТ! ДА ГИ ЕБА У КОЛИТЕ ДЕТО ВЕЧЕ ЕБЕМ ТИ КОЛКО ВРЕМЕ СЕДЯТ ПРЕД БЛОКА!

ДА Я ЕБА И ТАЯ, АКО НЕ ДОЙДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМА ДНЕС И МНОГО ЗДРАВО АЗ ДА Я ЕБА, АКО НЕ ДОНЕСЕ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ!

ДА МИ ДОНЕСЕ И ЦИГАРИ ДА Я ЕБА У КОЗАТА ДА Я ЕБА И АЛКОХОЛ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ СВЪРШИ!

АЗ! АЗ! АЗ! АЗ ДА Я ЕБА, АКО НЕ СИ ДРОТРЕСЕ МЪРЗЕЛИВАТА ГЪЗИЦА ДО НАС!

ДА ГО ЕБА И ЯДЕНЕТО ДА ГО ЕБА, КЪДЕТО ВЕЧЕ СЪМ СТАНАЛ КАТО КОЛ ЗА ДОМАТИ!

ДА ГИ ЕБА И ДОМАТИ ДА ГИ ЕБА, ЗАЩОТО МНОГО МИ СЕ ЯДАТ, АМА ДОМАШНИ!

ДА ЕБА ВСИЧКО ДА ЕБА И НАЙ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!! НАЙ ВЕЧЕ ДА ЕБА ТОЯ ПОНЕДЕЛНИК МРЪСЕН, БОКЛУК ИЗКЕЦАН, ДОЛНОПРОБЕН!

ДЕБА У ПУЩИНЯКА ДЕБА! И СМЕТКИТЕ ДА ЕБА И НА ВСИЧКО ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!

granger
02-17-2013, 17:31
Чакам "под Прикритие" Ох и той пак д ами се обади.няннян.!

ShtrudeL
02-17-2013, 17:32
леле Ирти, да го е страх да те пипне човек в такъв момент..

*Иначе като по чудо на мен ми е щастливо и хубаво и миличко в тази тема.. <3

LeprikonA
02-17-2013, 17:36
Не искам и да чувам за "любовен живот". Ще повърна :Д. Толкова на никъде върви, че изобщо не ми се занимава.
Трябва да се стегна най-накрая, тотално съм се отпуснала, не си върша работата, а трябва. Трябва.
Малко нови приятели също няма да ми се отразят лошо май :Д.

SpiritInBlack
02-17-2013, 17:50
Първа страница, рофл.Интересен ден беше , почвам да се наспивам и да забравям умората.Това е добре , след 2 дена започва познатата история пак.Леко ми писна от определени неща , обаче пък филмът и прекараното с нея време беше забавен.

granger
02-17-2013, 18:55
Ебати епизода,как ще дочакам следващия сезон. бррр!

s_E_x_Y_y_Y
02-17-2013, 19:35
ох Под прикритие, нямам търпение да започне отново <3
Денят беше дълъг, скучен и отегчителен, но утрешният е доста по-обещаващ, дано да си взема изпита от първия път, защото вече нямам търпение да мине

passion.
02-17-2013, 20:02
Искам да се нарева, защото никога не съм била толкова чувствителна, за да се разплача, а толкова искам да ми се излее гнева и всичко. Искам да спра да тревожа хората с проблемите си, но като се замисля ако не казвам това, което ме тревожи.. ще се чувствам още по-зле. Не знам. Просто искам начина ми на живот да е друг. Всичко около мен да е друго.. Най-вече обстоятелствата в които се намирам в момента.....
И да утре е понеделник и НЕВЕРОЯТНО.. не ми се ходи естествено на училище, но... няма как ..

IseeDEADbodies
02-17-2013, 20:06
Що ли имам чувстово, че така характерния ми позитивизъм нещо е на привършване ?

TheBeliever
02-17-2013, 20:59
Благодарна съм, че я има.

Иначе - все така зле.

valdesbg
02-17-2013, 21:23
Съвсем скоро..... щастливо и напрегнато ми е :)

NambyPamby
02-17-2013, 21:37
Идва ми да наритам де що съществува мъжки индивид. Не знам дали някога е имало разделение на половете, обаче в момента съществува само един или ако са два, то определено са обърнати. Определено, ако един ден имам момче, ще го възпитам да бъде МЪЖ, а не просто някво същество с израстък.
Наистина съм шокирана как може да съм повече мъж от масата мъже. Сменях обкръжението, сменях компаниите, смених поведението, обаче разочарованието продължава да е тотално. Плахи, неамбицирани, боязливи, мързеливи, отказващи се от най-малкото, лигави, женкари... Не знам възпитание ли е, среда ли е, кво е, обаче ми идва да се обеся вече.
Искам да срещна свестен мъж. Един поне. И то не, за да си го присвоя, а просто, защото имам нужда от някаква надежда, някакъв знак, че един ден, когато съм по-добре и когато съм готова, ще има някой, който заслужава да му дам любовта си и ще я оцени.

dream1707
02-17-2013, 23:47
3 сутринта... аз утре съм на училище. Не ми се мисли просто.
Пак съм в някакъв супер якия филм замесена ... как все в такива се набутвам, не мога ли да си живея спокойно живота. За първи път ми се иска предишното ми еднообразие.
Наруших принципите си и бях жестоко смачкана ... Никога, никога не тичам след момчета, за първи път го направих и сега се чувствам като пълния олигофрен... Да се мъча да си изразя чувствата аз (то едни чувства де ;д), а да ми отговорят с "лека нощ Борянче" ... леле колко е грубо това. Никога повече няма да се обяснявам на момче.
И все пак това е леко минало вече ... Пак се събрах с моето момче и силно се надявам всичко да си дойде по старому, въпреки че знам, че едва ли ще стане ... Правим само някакви напразни опити вече.

Имам да уча по право .. и по биология. Трябва да оставя личния си живот малко на страна и да се хвана здраво в ръце, защото летя стремглаво надолу.

lipecek
02-18-2013, 00:02
Нали си на 17се какво право ? Или малко фейк профилченце ? Чудя се как го правите това събиране и делене и връзки и к'во ли не :D Бах ! На 22 години съм пък съм имал само 1 гадже и то не сериозно. Всичко друго беше чук и бег. Даже и свирка не са ми прайли ! :D Вие тука ревете ли ревете :D
И аз имам да уча по Основи на информатиката. То кой ли и не скъсаха на този изпит ...
Ае лека нощ Борянче :D

valdesbg
02-18-2013, 03:04
Все още чакам.... мъчително е... но трябва да изтрая. Надявам се остава още малко.

granger
02-18-2013, 03:43
Нали си на 17се какво право ? Или малко фейк профилченце ? Чудя се как го правите това събиране и делене и връзки и к'во ли не :D Бах ! На 22 години съм пък съм имал само 1 гадже и то не сериозно. Всичко друго беше чук и бег. Даже и свирка не са ми прайли ! :D Вие тука ревете ли ревете :D
И аз имам да уча по Основи на информатиката. То кой ли и не скъсаха на този изпит ...

you're so deep :D :D :D
Етика и право - 10клас
Баш тя не е фейк, опитваха се да я изкарат не веднъж или два пъти.

Липсващо ми е. Искам си го при мен. Днес имам тест по математика,който се надявам да не оакам.
Нях.Обичам го.Ще имаме някакви олипси в училище,които да ни "ориентират" професионално.Лектори някакви. Да видим какви ще са и дали няма да си хвана гъза в ръка и демонстративно да напусна,не че не ми се е случвало.

DisappointedDreamer
02-18-2013, 05:09
Изморена отново.

anonymous708973
02-18-2013, 07:03
Плахи, неамбицирани, боязливи, мързеливи, отказващи се от най-малкото, лигави, женкари... Не знам възпитание ли е, среда ли е, кво е, обаче ми идва да се обеся вече.

Искам да срещна свестен мъж. Един поне. И то не, за да си го присвоя, а просто, защото имам нужда от някаква надежда, някакъв знак, че един ден, когато съм по-добре и когато съм готова, ще има някой, който заслужава да му дам любовта си и ще я оцени.

Абсолютно. На моменти се чувствам повече мъж отколкото жена. Не е приятно.

А за второто - ти нямаше ли си една очарователна везничка, ммм?

Добре ми е, очертава се хубав днес, мисля да се поглезя мъничко. Надявам се той да си вземе изпита с хубава оценка...

NambyPamby
02-18-2013, 07:28
Не. :)

Имам да чета, пък толкова ме мързи... Срамота е да съм толкова несериозна и неорганизирана. Да не говорим и колко съм разсеяна в последно време и как все забравям да свърша нещо. Затова реших да си пиша бележки и да си ги слагам уж на видни места, ала след като почнах да пиша по 10 бележки на ден с една и съща информация или направо да ги затривам от лицето на Земята, тотално се отказах.
И ми се ще да завали. На топличко съм, имам книга, хубав чай и удобно легло. Само дъжд ми липсва, за да е идилията пълна.

shmatarok
02-18-2013, 07:43
Спах ли тази нощ, не спах ли...
Искам, ама последствията от това ме притесняват. И дали ще има последствия изобщо, ама като знам, най-вероятно да.
Днес съм пас.

granger
02-18-2013, 10:24
Прибрах се уморена,адски. А колко много работа ме чака. Поне с него всичко е добре. Влюбено ми е,обичам! Имам нужда само от одеалце,топло шоколадче и почивка. Пък работата няма да избяга,ще си я свърша!
Ух...толкова го искам до мен,скорооооо, дано е по-скоро.
А сега готвенето мен чака.

tonssy
02-18-2013, 11:07
Сега се прибрах от училище след е*ати дългия и (почти) безсмислен ден. Адски ме боли коремът и като цяло не се чувствам много добре :/

Blab
02-18-2013, 11:14
ще се пробвам за Спийди Гонзалес днес. дано ми се получи.
липсва ми и трябва да си търся нов шампоан.

http://www.youtube.com/watch?v=cRMevGc3934
<3:Д

girlwithblueeyes
02-18-2013, 11:14
ОООо днеска в училище голм смх падна всички тези хора ужасон ще ми липсват :D :D Някво ми е весело нищо че след 2 часа отивам на урок и там онази ще ми свие сърмите :D :D Влюбена съм и нямам търпение приятелят ми да си дойде Април месец , че нямам търпение да го нацeлувам и настискам вече ужасно ми липсва <3<3

DragonLady
02-18-2013, 11:37
Почивка ... най сетне малко почивка и за мен :) Съвсем скоро всичко ще се подреди както трябва да бъде. А от сряда или четвъртък ще гледам голям сейр, че и две в едно. Ама така е някой хора сами като си серът в паничката, после им се налага да си го сърбат.
И чакам гости :) Тоест един доста приятел следобед :)

bloodfrozen
02-18-2013, 12:14
Разни хора ми се усмихват чаровно и ме поздравяват, а аз даже не ги знам кои са и нямам спомен да съм се запознавала с тях. Баси, остарявам! Паметта ми явно вече не е толкова услужлива.
Обичайно много ме мързи, ама трябва да го преодолея и да захващам учебниците. Ама първо да си почина малко.

s_E_x_Y_y_Y
02-18-2013, 12:58
след успешно взетото кормуване се чувствам много по-спокойна и дори с една идея по-щастлива :grin:

DisappointedDreamer
02-18-2013, 12:59
Един изпит мина. Един остава. И после ваканцииииияяя :) :)

granger
02-18-2013, 13:59
след успешно взетото кормуване се чувствам много по-спокойна и дори с една идея по-щастлива :grin:
Е,честито и безаварийно каране!

cyclops
02-18-2013, 14:36
Не можах да спя тази нощ. Супер скапана съм. Нямам търпение да се прибера и да нищоправя. Искам на екскурзия в някоя интересна страна с различна култура..еххх

immortelle9
02-18-2013, 14:40
Ужасно ми е. Изморено, болно, нервно, тъжно.. всякакво. Правила съм си преди много време регистрация тук и честно казано я забравих, но реших да си направя нова, която тепърва ще използвам.. Най-вероятно тази тема ще ми е любима, тъй като има неща, които не мога да кажа на приятелите ми, относно това как се чувствам..
Става дума за момче, разбира се, за ужасното детско държание на уж по-големия ми приятел.. Зле ми е.

girlwithblueeyes
02-18-2013, 14:57
Чудесно . Днес е Понеделник а урокът им е само 1 час . Тая седвица ще бъде много натоварена в училище но пък се очертава да е страхотна !

alskdjfhg
02-18-2013, 15:24
Тцтц, може да се оправдава.. Явно има опит в оправданията. А аз имам опит в това да ме боли заради него.

Wwwooow
02-18-2013, 15:54
Тоз живот не е хубав !

SpiritInBlack
02-18-2013, 15:56
Не обичам некомпетентни чиновнички от банка да ми се обаждат , особено когато са сгрешили самите те.Няма как да забравя случая , когато искаха да отида в централния им клон , за да ми бъде открит акредатив.Иначе съм в добро настроение , размазахме ги на футбол ~ 24-4 като 20 гола бяха мое дело + 4 асистенции.Май трябва да сменя крайно жените , с които се срещам.Дори на мен ми е неприятно , когато са курви , които пускат лесно.За бизнес-проекта се чудя много - мода да изкарвам повече пари от брат си , ама наистина не ми се занимава.Прекалено съм мързелив, уморен и немотивиран.

passion.
02-18-2013, 17:18
Загубено ми е. Искам нещо да се промени. По-интересен искам да ми е живота.. ама ндаа.
Не искам да живея в тва малко градче. Няма кво да се прави. голяма тъпотия е .. :/

Оф не знам кво ми се прави..

HollyGolightly
02-18-2013, 18:07
Как можах да забравя, че имам онлайн тест. Когато се сетих, беше вече минало времето и беше заключен, а нещата ги знаех. Утре трябва да горовя с професора, дано да ми позволи да го взема отново. И този тест по история ще ме довърши вече, от няколко дни уча, а имам чувството, че нищо не знам. Не мога да се състедоточа, само той ми е в главата, както обикновено де. А сега като знам, че е с разместено рамо и направо се побърквам. Да идва по-бързо лятото и да се свършва цялата тази работа, че вече направо ще откача.

dream1707
02-18-2013, 20:12

you're so deep :D :D :D
Етика и право - 10клас
Баш тя не е фейк, опитваха се да я изкарат не веднъж или два пъти.

This :D
И от къде знаеш, че съм на 17

едит: Слушам си песнички на Nightwish и Rammstein .. и си издивявам сама вкъщи .. мразя 2ра смяна.... И аз имам да уча по информатика пък ! ... още 10 пъти да го променя тоя пост

ivantapmaz
02-18-2013, 20:16
На някои му са ебе хаха

lipecek
02-18-2013, 20:22
Така ти пише в инфото. То бая съм виждал с дар слово момчета и момичета тъй че де да знам пък може и да лъжеш. хах
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
Много добра ==> http://vbox7.com/play:cfd54fd8?p=favourites&id=2543305&order=date

NambyPamby
02-18-2013, 20:31
Продължавам да се надявам на чудо. Възможно е и да не го дочакам хич.
Много мразя такива on/off отношения. Или си с мен, или си без мен. Какво е това "иди ми-дойди ми"?! Въобще, нормално ли е хора на такива години да не знаят какво искат?
Ако продължавам все така да проявявам завидно търпение и да прощавам, ще се преквалифицирам в Майка Тереза на 21 век и ще чакам орден Стара планина от държавата.

Blab
02-18-2013, 20:56
Много мразя такива on/off отношения. Или си с мен, или си без мен. Какво е това "иди ми-дойди ми"?! Въобще, нормално ли е хора на такива години да не знаят какво искат?
+1

един нелош понеделник.
да дойде вторник!)

shmatarok
02-18-2013, 21:41
омг преядох брутално и ми е много яко 8-) прекарах мега яката вечер, обичам си съквартирантките vol.2 <3 и утре нямам лекции, само в сряда и четвъртък и после р-а-з-м-а-з-в-а-ц-и-я! ЙЕС!

IseeDEADbodies
02-18-2013, 22:25
Яко сдух, лек.

LeprikonA
02-19-2013, 03:32
Продължавам да се надявам на чудо.

И напразно си го чакам аз. :Д

Вторник сутрин, малко по-добре от вчера, с малко повечко кафенце. Как мразя първа смяна. Ама много много, много.
И следва абсолютно безсмислен ден в училище, крайно време е да се обясни на нашите, че няма смисъл да вися на всичко.

TheBeliever
02-19-2013, 03:51
Ако можеше сутрините да са към обяд....

Няма изгледи за развитие, а аз нямам намерение принудително да стоя в чуждия застой.

granger
02-19-2013, 04:05
Спи ми сееееееееееее.
Подозренията ми се оказаха верни.
А мойто чаве вече искам да си идва,защото адски ми липсва,иска да се гушна в него :(
Аргх.

girlwithblueeyes
02-19-2013, 05:44
Някакво болнаво ми е боли ме гърлото и ме втриса . Направо нямам думи точно тази седмица да се тръсна на легло :( :(

DisappointedDreamer
02-19-2013, 05:52
Изгубих се сред клетки и ДНК-а и лоши сънища. Още 4 дни и съм във ваканция. Да минават!

sladkalady
02-19-2013, 06:44
Много щастлива още от сутринта! Дано целия ми ден да е такъв .

Ivaaaaa
02-19-2013, 07:06
Болна съм, поне ще си почина малко щото тая първа смяна ми омръзна.

granger
02-19-2013, 07:44
Не ми беше добре и се прибрах. Баси и ужаса,не мога нищичко да хапна, само на вода съм. Не мога просто...
искам да си го гушна и да заспя до него.

anonymous708973
02-19-2013, 08:33
Като престъпник.

Ама като цяло ми е добре. Само малко работа да посвърша и заминавам на даскало да бездействам.

tonssy
02-19-2013, 09:25
Раздразнена, отегчена, разочарована от хората.

girlwithblueeyes
02-19-2013, 09:35
Някво меланхолично ми е

IseeDEADbodies
02-19-2013, 10:36
Ц, ц, ц... Доста се замислих след тази пресконференция. Наистина може да стане доста грозно.

s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 11:04
клипа се получи уникален, и да искахме да стане по-добре нямаше как, сега остава да го обработим и да сложим музиката и ще е перфектен
май хората не знаят с какво се захващат, когато ни кажат, че не можем да направим добро произведение
засега денят е забавен, дано да продължи да е така и до довечера

broken.
02-19-2013, 12:21
студено ми е и ми се спи. И искам ТОЙ да ми се обади,сега съм добре, а ако го направи, ще съм 300 пъти по-добре. ;д

Niakoitam
02-19-2013, 12:26
Някакси все повече започвам да си мисля,че егозимът си е много добро качество.Защо да се опитваш да се раздаваш и да разбираш хората като просто може да си се възползваш от тях както ти харесва.Да не ти пука ама грам как се чувстват,да си живееш живота,да не даваш разни отчети и така и да ги търсиш само когато имаш нужда.Ако пък не те устройва и/или тях не ги устройва биеш един Next и просто гледаш напред. :)

girlwithblueeyes
02-19-2013, 12:26
Боли ме гърлото и цялото тяло и ми е много студено .

Chacho
02-19-2013, 13:05
За първи път сесията ми е почивка.

granger
02-19-2013, 13:07
^ hi ,bro!
Мисля,че съм по-добре...
Баба ми има рожден ден. Нях. И е студено, и той не си чува телефона...и ще го самоубия.Нях.

Chacho
02-19-2013, 13:12
^Yo-yo! Как е, кака, бичиш ли дръва?

granger
02-19-2013, 13:16
Яко. Чак фъргам трески наляво -надясно .

DragonLady
02-19-2013, 13:21
Мразя, когато ми се налага да ровя в мръсотията, и да научвам неща, които едва ли бих искала да знам.

NambyPamby
02-19-2013, 13:51
Подозренията ми се оказаха верни.

ХА! :) Дяволски се забавлявам в тия моменти, когато се оказвам права(пък те са доста често). Тук е моментът и да спомена колко мразя да се оказвам права, обаче... shit happens.
Повече ме занимава въпросът наистина ли съм толкова добра, или просто те са прекалено елементарни и предвидими?
Важното е, че крайният резултат е... втрещяващ. Какво ли е да се превърнеш в скот? Всякаква липса на съвест, на такт, на морал, на принципи, на ценности... Живеят си първично и щастливо, обаче ако това е щастието... Мерси съм.
Въобще, отвратена съм от събитията около мен в последно време - деградация отвсякъде, липса на всякакви ценности, чест и достойнство, състрадание, съпричастност, болно, консуматорско общество...
Не съм родена нито в правилната епоха, нито на правилното място.

bloodyF
02-19-2013, 14:36

MY THOUGHTS EXACTLY

точно преди 10 минути си мислех как като бях готова да ходя по 1 час на дъжд/сняг/студ/мрак/мраз и пр. , той не ме ебаваше грам и сега като се дръпнах и изведнъж станах ''мило'', колко много искал да излизаме, бля-бля
и се прави на интересен или ме кара да се чувствам виновна, задето се е скарал с най-добрия му приятел уж заради мен и защото ме бил защитавал
пф, сигурно
как пък му каза Георги 1 нещо за мен и веднага нацели ''болното място'' ,та го прие толкова навътре

но както обичам да казвам:"всичко се връща", така че да пострада малко и той, да види какво е

междувременно се дразня на снега, та отивам да си успокоявам нервите с чистене и готвене; лакиране и простиране; "Под прикритие" и топло чайче с мед и лимон :)

LeprikonA
02-19-2013, 14:39
Пет часа висене, ама буквално. На всичкото отгоре такива специалисти ми се изказваха на главата, разбирачи от всичко, България се оправя за 10 минути с тях, баахмааму.
Не искам и думичка за протест да чувам, наслушах се просто.
Без мама и без тати не може една молба да попълни, ама разбира и от политика и от икономика.

lipecek
02-19-2013, 16:13
Ооо да и има повече секс опит от 50 годишните си родители паххахаахахахах което в някой случай е напълно вярно !

SpiritInBlack
02-19-2013, 18:03
През по-голямата част от животите си не казваме нещата , които искаме да кажем.Говорим си с намеци и изпращаме си странни съобщения.Така че сега , просто и ясно, обичах те .Много , толкова много.Просто ми се искаше да имаме малко повече време заедно.
Жалка история на Орлов мост.ББ знае , че ако изборите бяха днес , падаше от много високо и другите мутри щяха да си поговорят с него и затова се опита да хвърли прах в очите на хората с оставката на Дянков.Дори не беше близко да се получи.Грозни сцени , много.Трябва да се въведе образователен ценз за полицаите.Да удряш беззащитните хора , които ти плащат заплата..безумие.В това особено настроение , в което съм , кой знае.Тъпите педерастие имат смелост , само когато са в група.

shmatarok
02-19-2013, 18:43
Абе, какво става в България в момента? Онлайн медиите почти нищо не казват, а се чуват някакви работи за протести, всеки ден ли се протестира?

Продуктивен ден! Направих си диаграмите, сега чакам останалите от групата ми да си предадат нещата, за да мога аз да ги обобщя.
Доставката днес беше извършена от страшно сладурче, направо кеф ми беше да си лафя с него! Ой! И толкова учтив, обичам ги тези хора, всички са толкова възпитани и винаги внимават да не се чувстваш ощетен по някакъв начин. Нямам търпение да дойде четвъртък вече, искам си я при мееен!

SisiStrange
02-19-2013, 18:43
^^ На мен много по-жалко ми беше оправданието на енергото, че големите сметки са се образували, защото са сметнати 10 дена отгоре. Хаха. За 10 дена не стават сметки от по 700-800-1000лв.

tonssy
02-19-2013, 18:44
Еее нененен, тоя прекалява с шибаните си филми, с комплексите си и с интригите. Как по дяволите реши, че аз въобще бих могла да се интересувам от него ?! През оная работа ми е .
А иначе, въпреки всичко, след тренировката съм си в много добро настроение, слушам музика, съобщиха ми няколко изненадващи неща, които ме зарадваха 8-) В събота се очертава мнооооооого як купон, нямам търпение. А и ми е интересно как ще се държат някои хора :)

DisappointedDreamer
02-19-2013, 18:57
НАУЧИХ! Ох ох ох ох! Колко съм доволна! Да идва изпитчето в четвъртък 8-)

Иначе ми е добре. Болят ме крачка, но ми е хубаво. Спокойно.

Wednesday666
02-19-2013, 19:11
Уморена съм.
Спи ми се.
Липсва ми.
Имам да пиша.
Пфу.

dream1707
02-19-2013, 19:11
Баща ми ме напсува преди малко ... без никаква причина се ядоса ... о.О Да сте чували за мъжки ПМС, защото нещо забелязвам симптоми ..
То напоследък, че нищо не върви това е ясно... Но пък днес си дадох малко почивка. Ще се отдам на хубава музика и ще си се наспя много хубаво тая вечер ^_^

xoxi
02-19-2013, 19:17
Толкова се притеснявах за днес, че даже сънувах притесненията си. Всичко мина перфектно обаче и не мога да съм по-доволна.

lipecek
02-19-2013, 20:22
Напсувал ? Какво е ПМС ? Кой прекалява ТОНСИ ?

shmatarok
02-19-2013, 20:43
Е, не, потресена съм. То бива-бива. К'во пак не направих като хората..
Раздразних се мега много. Толкова труд хвърлен на вятъра!
Ric, wtf, dude??? :/ Направо не мога да повярвам.

HollyGolightly
02-19-2013, 20:44
Взех си изпита с подходяща оценка. Онази по английски пак не беше доволна, само тезата ми била хубава, иначе било объркано. Ами за разлика от нея аз не съм учила как да пиша есета 15 години, нямам phd , нямам и намерение да се занимавам с такива неща. Сега си отивам най-после в къщи, надвявам се че ще успея да си го чуя или дори видя по скайп :) като цяло съм доволна днес

passion.
02-19-2013, 20:46
Днес ми беше доста криво. И се ядосах на някои важни за мен хора.. обаче май ми мина.
То ще е така. Ще ме лъжат и ще ми замазват очите и така ще е.
Ой момичето от Румъния ми е хубаво и се надявам да си изкараме хубаво другия месец..

Ндаа.. писах му, че ми липсва.. ама кво? нищо :))
те така ще е. Напразни опити за нищо.. ми да.. то така най-хубаво.

granger
02-19-2013, 21:37
Лягам с главоболие.Изключително тъп ден,направо думи няма. А той цял ден не се сети да ми звънне. Нещо тия дни не ми харесва как се държи.

girlwithblueeyes
02-19-2013, 21:43
Успяхме да се чуем <3 дори за малко . Само с гласът му ми стана по добре от гадният грип

xoxi
02-19-2013, 23:09
Хем знам, че ще ставам рано, хем не ми се спи и не мога да се накарам да си лягам.
Не бях хващала фотоапарата от 1-2 месеца и тия дни направо му разказах играта. Толкова много идеи и желание за снимки имам, че сякаш всеки момент мога да се пръсна от ентусиазъм.
Тия дни трябва да говоря с човека, когото съм си харесала за снимки. С това лице и излъчване и моите идеи... Лелеее, дано само се съгласи. Не знам дали обича да се снима. Ще правя мили очички, докато каже "да". Ако все пак не се съгласи, ще ми умре вдъхновението.
Имам още 1-2 дни да премислям как да му предложа така, че да не може да откаже. :D

ForzaFelipe
02-19-2013, 23:33
От няколко дена водя здравословен живот :D Като изключим това че ставането ми сутрин все още е сериозен проблем,има надежда :D Днес много се зарадвах като осъзнах че сме вторник,мислех си че сме сряда и си викам край,няма да успея да си науча,но се оказа че не мога да смятам :D Едно момиче ме зарибява,но не е мой тип и се опитвам да я избягвам...мисля си обаче дали да не пиша на момичето с което се запознах на нова година..Писахме си 3 дена след новогодишните купони,но така и не ми обърна внимание и не знам ся как ще го приеме ако и пиша след месец и нещо след като си ме отряза нежно..а уж си допаднахме като пихме..е и тогава малко ме игнорираше,което съвсем ме обезкуражава...не обичам да се натрапвам,пък и е е добра приятелка с мой приятели и не искам да изглеждам тъпо пред тях и да им слушам глупостите..наистина не знам..но е факт че все още мисля за нея и така се чувствам сякаш не съм опитал..Но пък е почти 3 часа,а както форума знае,аз по това време много философствам,даже прекалено и за тва си лягам ! :D

galaxy29
02-20-2013, 03:59
щастлива, защото имам най-прекрасното момче на света и го обичам, обичам, обичам, обичам, обичам всеки ден все по-силно http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0115-inlove.gif

HollyGolightly
02-20-2013, 04:29
Пак си лягам след 12, дано не се оцъкля пак след 3-4 часа :(

granger
02-20-2013, 11:41
Бясна!
Майка ми ми прави сеири за няма нищо и ся ми прецаква всички планове. Явно не поглежда отстрани и не вижда къде съм аз, а къде са другите в негативно и позитивно отношение...ще и стане мъчно ,ако го направи.

girlwithblueeyes
02-20-2013, 11:47
Скучно ми е вкъщи вече а никъде не излизам за да не пръскам бацили :D .

cyclops
02-20-2013, 11:55
Боли ме.
И тия протести са един голям цирк и погром.
И ми се спи.
АБе тъпичко ми е.

Cloud9
02-20-2013, 12:34
Предложиха ми работа в САЩ. За първи път се замислих дали да напусна България. Писна ми с тая политическа сапунка.След 5 секунди мислене отказах работата. Няма да се върна там. Не и след кошмарът, който преживях.

Отрязаха ме от едната работа, обадиха ми се от друга и чакам отговор от трета. Гузно ми е да пазарувам даже и нужните неща. А сега и с тази зумба.... малко скъпичко ще ми излезе. Дано скоро чуя положителен отговор от работодател. Положително настроена съм, което е странно, но и хубаво.

Сметката ми за телефон е небивалата сума от 50 лева без ДДС при положение че имам 1000 безплатни минути към всички в Глобул. Не си взеха и те поука от това, което се случи с ЧЕЗ. Ще има бунт в офиса им скоро.

Днес реших да се пречистя малко и едва гледам. Не съм гладна, но нямам сили. А имам и чинии за миене още от ония ден. Женската работа няма край.

TrueStory
02-20-2013, 15:42
Едно хубаво и едно лошо нещо от днес....хубавото е,че ми пристигна новия лаптоп след като моят се скапа и седях един месец без никакъв.....лошото....лошото е за цяла България.

Wwwooow
02-20-2013, 15:49
Тея новини и хорски приказки ме потискат, чак сънувах протести, яйца и Бойко Борисов :х а аз не се интересувам от политика
. Боли ме корема, главата и очите . Деня ми беше ужасен. А тези боклуци ми скапват настроението, не че го е имало.
Дано им се върне тъпкано, боклуци гадни, жадни да тормозят някой ! Всичко е скапано от края на лятото ,всичкооо. Мразя живота и хората
И себе си..
Криво ми е.

TheBeliever
02-20-2013, 16:31
Женската работа няма край.

Мда.

Ако има светлина в тунела, аз не мога да я видя. Ще ми се да си отстъпя от позициите за пореден път, само за да има мир, но знам, че това няма да ме доведе до никъде. Не искам след броени седмици да съм пак на изходна позиция, а опита ми показва, че ако сега отстъпя ще стане точно така.

passion.
02-20-2013, 16:44
Уж съм решила да мисля позитивно и да променя мирогледа си до някаква степен... нещо не ми се получава.
Просто всичко ме е затрупало от всякъде. Някаква основна причина да ми е толкова сдухано няма, а .. ми е все по-кофти и по-кофти. Не знам на какво се дължи това, но искам скоро да спре!

granger
02-20-2013, 16:56
Нямам реална причина да се сдухвам,ама се сдухвам. Некво ми е маса тъпо.

lipecek
02-20-2013, 18:17
granger що се здухваш ? не водиш ли полов живот редовно ? аз немога да разбера хората които правят редовно секс що се здухват.
**

granger
02-20-2013, 18:30
Не всичко опира до секс. Нали се сещаш?

SpiritInBlack
02-20-2013, 18:49
Трябва да спра да си правя срещи от 3 до 7 сутринта.Тамън започнах да се наспивам.Дано Барса бият.В много приятно настроение съм

HollyGolightly
02-20-2013, 19:42
Как може да ме дразни толкова много? Супер много се радвам всеки път щом успеем да се чуем, но понякога направо прекалява. Държи се все едно не ме познава и не ми вярва. Голям мъж с държание на 14 годишен, говори ми простотии и си се смее след това сам.

xoxi
02-20-2013, 19:47
За пръв път майка ми се обръща срещу мен, заставайки на страната на хора, които са против мен. Искам да вярвам, че не разбира мен и моята гледна точка, отколкото да вярвам, че е готова наистина да ми обърне гръб в такъв момент. Въпреки, че ми липсва нейната подкрепа, няма да отстъпя и този път. Държа на своето, защото виждам, че съм права. Майка ми рано или късно ще разбере какво става. Сега й спестявам прекалено много работи, за да може да направи реална преценка на ситуацията. Тъжно ми е.

DisappointedDreamer
02-20-2013, 19:52
Буквално изтощена. Физически и умствено. Тази седмица само учене и учене и учене. Да минава и утрешния изпит и да се свършва. После седмица ваканция.

Не ми е притеснено за утре. Каквото ще да става.

NambyPamby
02-20-2013, 21:39
Хахахахаха, циркът е пълен! :lol: Подозирах, че ще падне ниско, ала той ме изненада приятно и пропадна още по-дълбоко от очакваното. 8-) Нещастник. Удоволствие ми доставя да го гледам как се заблуждава, че ме унижава, а всъщност единственият, който се унижава е... самият той. Комично е вече.

Иначе нещо ми се замотаха нещата и се дразня. Пие ми се, пее ми се, танцува ми се, живее ми се, пък трябва да чета. Много досадно. Трябва и периодично да се храня и да спя, ама тия последните две хич не ми се получават.
Искам някаква промяна, нещо ново, интригуващо да влезе в живота ми, ей така, уж случайно... Имам нужда да ми се случи нещо приятно в най-неочаквания момент и да бъде "просто случайност", която да се повтори още няколко пъти. 8-)
Звуча като сектантка, обаче наистина имам нужда от някакъв знак от съдбата, че вървя в правилната посока и че усилията ми не отиват нахалост. Имам нужда отново да ми се случват някакви странни неща всеки ден, които да ме карат да се усмихвам, имам нужда да върна магията в живота си и вярата в хубавото и в това, че всичко е предначертано...

Tsukuda_Hiroshi
02-21-2013, 04:41
Tsukuda_Hiroshi участва в масово клане на фона на Apocalyptica - I don't care.mp3 :rock:

DisappointedDreamer
02-21-2013, 04:55
Apocalyptica - I don't care.mp3 :rock:

with the vocalist of TDG? :P

чуй End of me. и I'm not Jesus

Пожелавам си късмет днес. Обмислям да тегля майната на всичко след изпита и да се прибера и да спя.

shmatarok
02-21-2013, 07:09
Успех, ДД!

Да ме пита някой що си легнах в 4! А? Защоооо?
Прибирам се в 12 и лягам да спя, изобщо нямам намерение да се занимавам с тъпи лекции. После ще си я взема и се отдавам на почивка от форума :)

DisappointedDreamer
02-21-2013, 07:28
Ох, благодаря. Ама преебана история.

anonymous708973
02-21-2013, 07:35
имам нужда да върна магията в живота си и вярата в хубавото и в това, че всичко е предначертано...

Доста пораженческа позиция, не знам защо държиш да я заемеш?

Разочарована съм от кормуването, не успявам да се справя, както на мен ми се иска.
Иначе нормално.

Wednesday666
02-21-2013, 07:37
Доста пораженческа позиция, не знам защо държиш да я заемеш?

Разочарована съм от кормуването, не успявам да се справя, както на мен ми се иска.
Иначе нормално.

Ти случайно да си била миналата седмица в София?

Днеска ще е офанзивно. И е време да си сядам на задника, че ме гонят уроците вече.

anonymous708973
02-21-2013, 07:50
Не, за съжаление, не съм била от месец и половина поне в София.

girlwithblueeyes
02-21-2013, 08:09
Дрийм успех на изпита :) :D

Днес съм доста по добре от предишните дни и ще мога да поуча по немски, и после да започна да се подготвям за училище в Понеделник, защото ще правя 3 контролни :D . Доволна съм ,че напредвам с преписването на плановете по немски и БЕЛ , остана ми География и Биология . Въобще днеска май само учене ме чака .

granger
02-21-2013, 10:22
Ох,по-добре от вчера,може и да ми се наредят нещата.
ОБИЧАМ!

NambyPamby
02-21-2013, 10:39
Мисля, че по-каръшки период през живота си не съм имала. С лопата да ринеш човешка простотия. Отчайвам се вече, то няма оправия нито с добро, нито с лошо. Иска ми се да се тръшна в леглото под завивките, заравяйки си главата подобно на щраус, и да гледам филми, независимо колко време ще мине, само и само когато отворя очи, всичко да е наред.
Непрестанна борба всеки божи ден с нечие ново предателство и с миналото. Писва.

Tsukuda_Hiroshi
02-21-2013, 10:40
"apla de katalauenw giati de mporw na stamatisw na se skeutomai ..... Mou leiph thn agalia s m leipane ta filia s ... Pes m giati toso kero den mporw na se perasw... Gia mena hsouna auto pou epsaxna auto pou htela... Akoma eisai sto mialo m kai thelw na se ksexasw alla de mporw... Se parakalw polu eksigise m giati einai etsei, giati se olla pou m exeis pei akoma se thelw ,akoma eimai erwteumenei mazh s? Thelw na stamatisei o ponos, thelw na mhn eisdi sthn kardia m alla den geinete. Alithia voitse me dem moro oso kai na prospathw... Giati mpikes sth zoh m giati me emathes ti einai h xara?" ---> Това сЪобщение вЪв ФБ сутринта направо ми промени деня!!!!!

Niakoitam
02-21-2013, 10:52
Не знам.Започвам все по осезаемо да имам странното усещане,че започват да ме забравят.Но пък може и да съм в грешка. :) Както и да е. Всяко зло за добро са казали хората.Важното е да има щастливи. :)

tonssy
02-21-2013, 10:58
И 1 час да съм вкъщи, не мога да не бъда изнервена :@
Утре пак съм за втори час. / Неговите действия не ги разбирам.

Cloud9
02-21-2013, 11:05
На зумба след 2 часа. Чакам пералнята да му изпере ризите. Тъпо ми е отново. Самотно ми е. Купи ми от любимият чипс вчера и ми развали гладът. Оххх защо не мога да съм отново стриктна? Писна ми от сваляне и качване на килограм. Уморих се. Искам нещо нова. Искам да дойде по-скоро събота и неделя и да сме по цял ден сгушени. Липсва ми! Искам на работа вече. Време ми е. А и тая сметка за телефона. Как успях да направя 60 лева сметка само за 4 дни? Чувствам се много глупаво и потиснато. Оххх айде да идва време за зумба да ми дойде оптимизмът

bloodyF
02-21-2013, 11:20
Изморена, прави ми се секс.
Но не и с него. Искам някаква тръпка, а моята вече изчезна. Нека сега да страда, като му е толкова акъла. Изпусна ме, вече е твърде късно. Просто скоро трябва да сложа край на нещата и да се знае, да не ми е гузно като излизам с други.
Или по-точно с 1 друг конкретен. Искам да му се обадя и да дойде при мен, да се гушна и да ми мине. Ама не мога, нещо ме спира.
Ще спирам музиката и ще сядам да реша поне още 1 тест от SUATEFL, пък после и 1 по български ,ако реша, цена няма да имам направо.
Правя едно лате и му засядам, да се разсея поне.

granger
02-21-2013, 11:38
прави ми се секс.
дадададаа!
Ама кога лЕ? Само чакам да си дойде и ще му се случи случка :lol:
а ся лягам да си почина. Тралялял.

.Wonder
02-21-2013, 11:48
Ползотворен е денят, поне засега.

ps някой да знае лек за малко пръстче (кутре), ударено от топка? Подул се е леко и трудно го движа, усещам болка по цялата дължина на пръста. Чудя се с лед дали да не пробвам, но тя случката стана около 8 сутринта, време мина.

s_E_x_Y_y_Y
02-21-2013, 11:58
мързеливо ми е, скучно ми е, спи ми се и май ще полегна, малко ме притеснява факта, че още не знам какво ще правя идните дни, но нещата сами ще си се наредят
дано утре стана на време, омръзна ми да се успивам

bloodyF
02-21-2013, 12:14
Ползотворен е денят, поне засега.

ps някой да знае лек за малко пръстче (кутре), ударено от топка? Подул се е леко и трудно го движа, усещам болка по цялата дължина на пръста. Чудя се с лед дали да не пробвам, но тя случката стана около 8 сутринта, време мина.

лед и на лекар.

.Wonder
02-21-2013, 12:55
лед и на лекар.

Сложих лед и закрепих положението, струва ми се, че спадна подутото, а вече мога и да си движа пръста по-лесно, изглежда не е било сериозно. Благодаря за отзива, все пак. :3

TrueStory
02-21-2013, 14:11
прави ми се секс

Да бе егати!!! Чак на мен не ми се вярва колко.....а трябва да търпя още месец сигурно иииии ...да.

girlwithblueeyes
02-21-2013, 14:28
Вие пак кво се оплаквате аз трябва да търпя до Април :D

HollyGolightly
02-21-2013, 14:38
Вие пак кво се оплаквате аз трябва да търпя до Април :D
А аз до средата на Юни, така че не мрънкайте.

Иначе си ми е едно такова спокойно и весело днес. Получих си и извинението, не го очаквах, нито държах да го получа, но все пак ме направи по-щастлива.
Днес съм само до 5, след това ще мога да се прибера и да се наспя като хората.

iiinaaa
02-21-2013, 14:50
Удовлетворена от плановете за пролетната ваканция :)

TheBeliever
02-21-2013, 15:48
Обичам си работата. Просто няма такава забава!

Какво правиш когато започнат да те приемат за даденост? Показваш колко лесно е да те загубят.

Hayashi
02-21-2013, 15:51
Болна и скапана от всякъде. Цял ден изкарах в леглото, а трябваше да уча.
Ами майната му пък!

SisiStrange
02-21-2013, 15:53
6 по Органична! Единствената хубава новина. Иначе утре ще е мега излагацията по физикохимия. Ако вържа 3, ще съм доволна. Не, че много ми пука, в краен случай, след 2 месеца ще го взема.

TheBeliever
02-21-2013, 17:32
Толкова да ми е скучно, че да вляза и в темите за снимки...

granger
02-21-2013, 17:35
Толкова да ми е скучно, че да вляза и в темите за снимки...

:lol: там си е сеир

TheBeliever
02-21-2013, 17:45
:lol: там си е сеир

Нещо не го виждам тоя сеир. Май има затишие тея дни.

Бахти сушата в тоя форум. Да няма с кой да се заядеш. :lol:

SpiritInBlack
02-21-2013, 17:45
Ебахти майтапа.Не функционирам нормално в момента.Толкова съм учуден , че даже не мога да разсъждавам

s_E_x_Y_y_Y
02-21-2013, 18:11
Ебахти майтапа.Не функционирам нормално в момента.Толкова съм учуден , че даже не мога да разсъждавам

май все така става напоследък хах
по темата - вечерта се оказа по-интересна от очакваното и аз съм малко в стрес още от информацията, но поне поспах малко и няма да се наложи да ме будят 10 аларми утре

SpiritInBlack
02-21-2013, 18:34
Не се научи да ме разбираш.Яко ми действаш алелейлел хахаха

IseeDEADbodies
02-21-2013, 19:18
logo5 винаги ми оправят настроението.

xoxi
02-21-2013, 19:48
Тази седмица всичко ми е мед и масло.
Ако и утрешия ден ми протече така, ще се разтопя от кеф.
Голям късмет вадя, не е за вярване.
Най-хубавото е, че в събота ще ходя при него, вместо той да пътува насам. Ужасно се радвам, последно ходих преди повече от 2-3-4 месеца.

NambyPamby
02-21-2013, 20:53
Толкова да ме мързи... Нереално е чак. Нищо не съм свършила още, пък е вече 12.
И с тая каша, дето я сътворих... Има ли измъкване от тресавището, в което се натиках? Да се оставя, стискайки палци да не ме завлече надолу или да се боря с голям шанс да стигна дъното?
Импулсивните постъпки до нищо добро не водят. Спонтаността е лошо нещо. Сега ще си нося последствията.

antineutral
02-21-2013, 21:58
Безсънна седмица. Така става като се тъче на толкоз много станове.

girlwithblueeyes
02-22-2013, 07:20
Ами доволна съм денят ми започна хубаво , но пък се очертава много натоварен и не знам как ще смогна . В момента пия кафе и ще започна да пиша до датски ,защото днес съм доста по добре и ще ходя на урок . Добре че съм си написала половината домашно защото хич не е малко . Трябва да си започна проекта по Химия и да науча по Биология . Отделно имам да преписа още 2 плана . Но в момента си пия кафето и до 12 нищо няма да правя отдавам се на пълен релакс . Кофти ми е само ,че не се чух с НЕГО ,но ми е пределно ясно ,че няма как да ми звънни всеки ден .:) .

xoxi
02-22-2013, 09:27
Как мразя да вали и да е мокро, когато трябва да ходя на училище...
Денят ми започва спокойно, с една-две приятни и неочаквани изненади. С него се чухме и нямам търпение вече да се видим. Усещам, че няма да ми позволи да се върна в неделя, иска да ме държи поне до вторник. Приготвила съм багажа вече. Тези 6 часа на училище усещам, че ще минават много бавно.

s_E_x_Y_y_Y
02-22-2013, 09:43
ъъррргхххх защо винаги трябва да ме замесват в техните филми, аз с нищо не съм виновна а съм винаги между чука и наковалнята... тоьи път тя не беше права и е глупаво това което направи и естествено аз трябваше да го отнеса в 8 сутринта :@:@
контролното мина повече от перфектно, довечера ще съм с момичетата и съм страшно щастлива

alskdjfhg
02-22-2013, 12:02
Сутринта колко бях ядосана, а сега определено ми е по - добре.
Хаха, не знам кой беше този, но ми вдигна настроението.
Скапан нет...
Защо всяка песен ми напомня за него???

tonssy
02-22-2013, 12:11
Тъпо ми е. Спи ми се.

granger
02-22-2013, 12:12
Най - накрая почивкаааааааа!
Обичам го искам вече да си идва беее :(
искам шоколад и кола и малко повече пари. Дееба.

weheartiit
02-22-2013, 17:26
Защооо ,защо трябва така да се получава.
Ще му наговорят нещата и той ще се отдръпне. ;х
Защо съм такава.
И мразя да ме подценяват и определят грешно
без никакво право,писна ми.
Тъпачка съм.

TheBeliever
02-22-2013, 17:29
Е по-некадърно нямаше как да ми започне денят.

Но пък стъпя ли в офиса и всичко изглежда по-добре. :lol: Направо разбиваме с кампаниите тази седмица. И новите проекти изглеждат обещаващо, нямам търпение да ги подхванем и тях.

Семестърът бил започнал. Аз откъде да знам :D

passion.
02-22-2013, 17:38
Утре се очертаваше невероятен рожден ден, а сега аз имам температура и се чувствам кофти.
Адски изморена бях.. тея тренировки ще ме съсипят.

Днес беше сравнително щастлив ден за мен, но сега вече не е..

girlwithblueeyes
02-22-2013, 18:04
Скапана ,днеска цял ден учене . Свърших с всичко за Понеделник .
Почивам малко и сядам да пиша по датски , а после се заловям с есето по немски .
И вече започва адски да ми липсва просто ,не знам как ще издържа до Април

lipecek
02-22-2013, 18:15
girlwithblueeyes дедее :D ти ше си новия министър на Бг след 20 години. Дано да не ти излезат голите снимки у фейса :D:D

girlwithblueeyes
02-22-2013, 18:19
Кво

valdesbg
02-22-2013, 18:23
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

I'm gonna fight for whats right
Today I'm speaking my mind
And if it kills me tonight
I will be ready to die

Wednesday666
02-22-2013, 18:37
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

I'm gonna fight for whats right
Today I'm speaking my mind
And if it kills me tonight
I will be ready to die

Skillet са много добри :)

DarkTemplar
02-22-2013, 19:00
Тези дни съм в серия. Да му мисли черният ми дроб. 8-)

granger
02-22-2013, 19:02
Ми поздрав тогава!
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy4gG-y16Ayg5KH2pdPDbKnk968Jc1lBNv3t7ImpTjPi0n-DX0

HollyGolightly
02-22-2013, 19:38
Обичам си новата работа :) Даже не съжалявам че ще си прекарам почти целият уикенд работейки.
Беше ми оставил съобщение във Facebook и ще се видим утре вечер по скайп :grin:

granger
02-22-2013, 19:43
Обичам си сладкото ,заспало същество! Милият ми!

SpiritInBlack
02-22-2013, 20:28
Страаанен ден.Супер якото начало , завършекът не толкова.Макар че винаги има време

NambyPamby
02-22-2013, 20:33
Приключвам с мъжете за неопределен срок от време. Бивши тръпки, потенциални такива - мерси.
Добре, че бяха събитията в последните два дни, за да се изясня най-после пред себе си какво (не) искам. За мое най-голямо нещастие, обичам. Търся го във всяко лице, което видя на улицата, моля се всеки път, когато светне дисплеят на телефона ми, там да е неговият номер, търся неговите черти във всеки мъж, с когото общувам. Надали ще е голяма изненада, ако кажа, че индивидът, с когото се срещам от известно време, прилича донякъде на него по характер. Най-тъжното е обаче, че "донякъде" всъщност е "доникъде".
Независимо какви ги надроби накрая, беше доста свестен мъж. Поне докато имаше интерес/изгода(все още не съм наясно кое точно беше) към/от мен. Всеки може да ме накара да се чувствам нещастна, той умееше да ме прави И щастлива, макар и в доста далечно минало време. Мислех си, че е боклук(какъвто е, всъщност) и е като останалите, ала малцина умеят да направят каквото трябва, когато трябва, където трябва. Бил е хитър боклук. 8-)
Не мога да започна нова връзка, макар и да се опитвах да се убедя в обратното. Буквално ми се повдига само при допира на някой друг, буквално единствената мисъл, която ми минава през главата е "ти не си Той".

Та да, взимам си отпуск преди да съм направила нещо, за което да съжалявам после. Няма нужда да се саморазрушавам, има достатъчно желаещи и без тва да ми помогнат. 8-)

Wwwooow
02-22-2013, 20:49
Искам да ми пише

xoxi
02-22-2013, 21:24
От всичко около пътуванията, най-много мразя това, че трябва да нося цяла една чанта само със зарядни, фотоапарати, плеъри, телефони... и всякакви други техники + всичките зарядни, почистващи кърпички, спрейовете за обективите. Пф. Повечето неща дори не ги използвам всеки път, но не съм свикнала да излизам без тях. Да не говорим, че преди да тръгна, искам всичко да ми е заредено на 100%. Само 1 контакт остана в апартамента, в който не е забодено нищо. Нашите ме бъзикат, че ако и в него включа нещо, всичко ще гръмне и ще оставя целия блок без електричество.

пп: дфгхйкллкйхгфдгхй... хубаво е, когато човек получи признание за работата, която върши...
още по-хубаво е, когато срещне човешко отношение в хора, в които не очаква...
много обичам да си прекарвам времето с такива истински хора ^^ зарежда ме положително!

ForzaFelipe
02-22-2013, 22:54
Искам да и пиша,но...Страх ме е,просто имам чувството че няма да се получи,клъцна ме деликатно вече веднъж и...не знам,защо го превръщам в такава драма,вообще не знам аз кво знам :D Ако искам да се случи нещо,трябва да и пиша,не вярвам тя да се сети за мен или случайно да се видим и т.н.
А иначе,ще трябва да мина 1 седмица на здрав хранителен режим и тренировки,за сега върви добре,тренирам,ям правилно,но ще ми трябва една ударна доза тренировки и хранителен режим...просто този път няма да се откажа докато не вляза отново във форма.

Sh@d0w
02-23-2013, 04:42
Хубаво ми е. Снощи празнувахме края на сесията и и после се прибрахме в нас. В момента спи дълбок сън и я чакам да се събуди :D беше хубава вечер...и толкова обичам да се будя като знам че е наблизо

Wednesday666
02-23-2013, 05:17
Добро утро.
Нищо, че съм будна от 100 часа вече. Нещо не ми се получи плана за учене, ама после като се върна започвам.
Че вторник е опасно близо. Сряда също. Майната им, ще ги взема 8-)..

granger
02-23-2013, 07:35
Денят и започна прекрасно щом си го чух, сега си пия кафенце и ям пудинг на др.Йоткер,ама много хубав!
Ох, кеф. Дано днес е хубав ден.

s_E_x_Y_y_Y
02-23-2013, 08:25
Схванах се от толкова сън, но поне най-после успя да се наспя като хората, обичам съботите, с изключение на това, че всяка събота и неделя последните 2 месеца пътувам на някъде и вече ми омръзна, но поне е някакво разнообразие.
Дано да остана доволна от почти крайния резултат, защото не знам какво ще правя ако не ми хареса. Мими е пич знам, че ще се справи добре.
Без никакви планове за събота вечер - пак ще се побъркам и най-вероятно ще е от гледане на филми и бозене, а толкова искам да отидем някъде с компанията, но няма да е тази седмица, нещата трябва да се поуспокоят малко :/

TheBeliever
02-23-2013, 08:28
Мамка му. Това ще едни ужасни два месеца.

tonssy
02-23-2013, 08:58
Някакъв отвратителен шум ме събуди, който не спря 20 минути -.- Не ми харесва това, че човекът, който трябваше да дойде довечера, най-вероятно ще пропусне. Тъпо, ама това няма да ме спре да си направя кефа.
След малко ще обядвам и ще започвам лека-полека да се приготвям :D

alskdjfhg
02-23-2013, 14:11
Мразя се!!! Как можах да му позволя да ми замае главата? Как можах да си позволя да се влюбя така? Не искам да го виждам, не искам да го чувам: така е по - добре!...... Аз съм шибан мазохист!
И тази какво ми се прави на интересна? Дано не е това, което си мисля...
Аман от нервииииииииииииииии!
Дано поне довечера си прекарам добре и не се срина емоционално след солидното количество уиски, което смятам да изпия.

HollyGolightly
02-23-2013, 15:03
Толкова съм разочарована, всички ми го прехвалиха този Les Mis, а на мен хич не ми хареса. Все едно, че гледам филм на Бъртън, предишният с Лиъм Нийсън беше по-хубав.
Safe Haven довечера, ако не успея да намеря някой, да дойде с мен, ще взема майка ми.

IseeDEADbodies
02-23-2013, 15:22
Честита ми пострижка, лол.
Пак измъчен мач, ай да свършва по-бързо.

feikk
02-23-2013, 15:45
Не съм доволна. Ама хич. Помолих за едно нещо от толкова време насам и ако и този път прекрачи границата и не го изпълни ще бъде края. Крайно неприятна ситуация, но този път всеки ще си получи заслуженото. Отделно че съм станала твърде властна и болезнено и оправдано, разбира се, ревнива. Охх, що не си хвана и аз някой шейх и да нямам такива проблеми като ценности, принципи и такива глупостЕ 8-)

Wednesday666
02-23-2013, 16:15
Не, не, не и пак не.
Просто не.
Само университет вече и до там.

DisappointedDreamer
02-24-2013, 06:48
Ще се самоизкашлям отвън навътре или отвътре навън. Блях. 8-) Излиза ми се.

Niakoitam
02-24-2013, 08:37
буквално единствената мисъл, която ми минава през главата е "ти не си Той".

Огромната грешка,която правят много хора предимно жени.Вкопчват се в някой ако ще да ги прави на нищо не се пускат от него и в най-добрият вариан търсят някой който прилича на 100% на него.Е,хората са различни.Приемете го.И във всеки можеш да намериш различни,но все пак хубави качества.Стига да се понапънеш,да се поотвориш и да имаш наистина желанието за това.Нито новият ще е напълно перфектен,защото перфектни хора няма,нито пък старият е напълно перфектен :)

tonssy
02-24-2013, 10:01
След снощния купон сутринта станах в 7, за да отида на шибаната олимпиада :lol: Сякаш с такъв непукизъм я направих, че дори не мога да кажа лесна или трудна е била :Д

granger
02-24-2013, 10:29
Спи ми се.
Наядох се добре,мисля да легна да поспя и после да се чуя с Него <3
Прекрасно е да обичаш.

IseeDEADbodies
02-24-2013, 11:34
Изненадан бях колко много млади хора имаше на днешният протест. Това само може да ме радва, утре пак съм там !

anonymous708973
02-24-2013, 12:22
Изненадан бях колко много млади хора имаше на днешният протест. Това само може да ме радва, утре пак съм там !

Тези млади хора знаят ли ей така, за разнообразие, срещу какво протестират?

Доволна съм, но ми е малко унило. Ще ми мине.

Ivaaaaa
02-24-2013, 13:28
Доволна съм от себе си яяя fuck yourself хихи. Най-после ги поставих на място. Офф ще съм сама два дни и не ми се прави нищо. Май май ще гледам филми тая вечер. Стои ми се вкъщи.

marilyn
02-24-2013, 13:42
Мммм от вторник пак на лекции.

Много ми се прави секс.

Dagichka
02-24-2013, 13:48
яд ме е, че наще не ме пуснаха на протеста. СЕРИОЗНО ЛИ? голям праз, че нямам 18, аз да не съм тъпо ултрасче с качулка и омотано футболно шалче около врата? пхах, а още повече се ядосвам на цялото тва негативно отношение от промитите мозъци на разни старци за младите на протеста. ми да, приемете го, 99% от нас ЗНАЕМ какво искаме и то е за доброто на тая държава. вие не сте ли правили същото през 97ма, а?
мъчно ми е, даже не знам нормално ли е да приемам навътре толкова нещата. трябва да се науча да контролирам емоциите си. и за пореден път се убедих как държиш ли се добре с хората, те ти се качват на главата. не са познали тоя път обаче. (:

DisappointedDreamer
02-24-2013, 14:50
Влюбена съм. Бях забравила колко е приятно.

Violenza
02-24-2013, 15:03
Побърквам се. При това в абсолютно буквалния смисъл на думата, за жалост.

IseeDEADbodies
02-24-2013, 15:16
Тези млади хора знаят ли ей така, за разнообразие, срещу какво протестират?

Доволна съм, но ми е малко унило. Ще ми мине.

Не знам в Пловдив как е, но тук всички бяха много обединени. И се чу гласа както на стари, така и на млади.
А и под млади нямам предвид 15-17 годишни. Така че не виждам нищо странно тези млади хора между 20 и 30 години, да имат ясна идея к'во искат и срещу к'во протестират. Или ти звучи като няк'ъв мит ?

anonymous708973
02-24-2013, 15:17
Не знам в Пловдив как е, но тук всички бяха много обединени. И се чу гласа както на стари, така и на млади.
А и под млади нямам предвид 15-17 годишни. Така че не виждам нищо странно тези млади хора между 20 и 30 години, да имат ясна идея к'во искат и срещу к'во протестират. Или ти звучи като няк'ъв мит ?

Зададох ти ясен въпрос. Не получавам отговор. Срещу какво протестират хората и какви са им исканията?

SisiStrange
02-24-2013, 15:38
Зададох ти ясен въпрос. Не получавам отговор. Срещу какво протестират хората и какви са им исканията?
Срещу монополите.
Срещу възможността да се случва на хора с по 300лв заплата да им идва 1000лв сметка за ток, измислена и те не знаят от къде.
Срещу това, че вече животът стана невъзможен. Цените на всичко растат четворно, а заплатите си седят същите.
Срещу увеличаването на таксите в университетите (и за това имаше групичка поне в София). Айде аз да не мрънкам. От 750лв годишно нашата такса скочи на 810. На други хора е скочила с по 180лв.

Всеки, който е против протестите (визирам самите протести, не вандалските изпълнения), е против да има някаква положителна промяна. За която моментът е не просто настъпил, а направо отминал.

anonymous708973
02-24-2013, 15:44
Попитах него.
Омръзна ми да гледам малоумни изказвания на протестиращи по телевизията. Скандира "оставка", получи я, продължава да скандира същото. Единственият, който съм чула да излезе със свястно изказване, е координаторът на протестиращите. Останалите... питаш ги срещу какво протестирате, той 2 минути ти точи локумите на тема "това е един социален протест, всички видяха, ние сме членове на обществото и искаме да протестираме". Любимата ми част е искането на нова конституция.

Al3ksandra
02-24-2013, 15:44
Добре, радвам се че малките дразни с него ги изяснихме.. Незнам понякога си мисля че или ставаме сутрин с г*за на горе или и аз незнам.. на моменти полудявамм ,но вече съм Добре :) яхаа и бинго ще играемм :) cool

SisiStrange
02-24-2013, 15:55
Попитах него.
Омръзна ми да гледам малоумни изказвания на протестиращи по телевизията. Скандира "оставка", получи я, продължава да скандира същото. Единственият, който съм чула да излезе със свястно изказване, е координаторът на протестиращите. Останалите... питаш ги срещу какво протестирате, той 2 минути ти точи локумите на тема "това е един социален протест, всички видяха, ние сме членове на обществото и искаме да протестираме". Любимата ми част е искането на нова конституция.
Не си ли се замисляла защо по телевизията дават точно малоумните изказвания? На тези протести ходят хиляди хора из цялата страна. Пред камерите излъчват точно тези, които или са пияни, или са леко мръднали по максимално очевиден начин.

anonymous708973
02-24-2013, 15:58
Да, замисляла съм се. За да си даде разумният човек сметка какъв процент от протестиращите знаят защо са на улицата.
Не бой се, умните изказвания също стигат до интересуващите се от тях. В случая няма пречупване през призмата на медиите.

Violenza
02-24-2013, 16:39
Любимата ми част е искането на нова конституция.
Дам. А дотук защо ли не съм чула въобще какви промени в сегашната искат. :D

За протестите съм аз, но нека да има ясни искания. Не да ми излязат там групичка момченца, които сметки за ток не са виждали, какво остава плащали, да викат "стига капитализъм" и "национализация".

Deadlock
02-24-2013, 16:58
Да, замисляла съм се. За да си даде разумният човек сметка какъв процент от протестиращите знаят защо са на улицата.

Разумният човек ще си направи правилна сметка, ако интервюираните са представителна извадка на тълпата. В противен случай не.

SisiStrange
02-24-2013, 16:58
Не бой се, умните изказвания също стигат до интересуващите се от тях. В случая няма пречупване през призмата на медиите.
Имам познат, който е за Бойко Борисов. Присъства на протест и с ушите си чул как полицията се уговаря с един от въпросните маскирани вандали. Много неща са си баш ПР.

Не знам за момченцата, но много хора излязоха и си показаха въпросните сметки от по 500-600-1000лв. Възрастни хора. Днес в София са били около 20 000 човека. В Пловдив - 15 000. Във Варна - 50 000. Едва ли до един са безотговорни тийнейджъри, на които им се крещи.

Исканията са, общо взето, тези: http://dnes.dir.bg/news/ostavkata-boyko-borisov-13191613?nt=10

Не знам дали съм съгласна с всичко 1:1, но при създалото се положение промяната е наложителна.

girlwithblueeyes
02-24-2013, 17:28
Искам си вече момчето да се върне <3 много ми липсва и се побърквам вече .
Искам скапаните протести да свършват ,че не съм виждала баща ми от Петък
Искам утре да си направя всичко контролни както трябва
Искам да легна да спя защото съм скапана днеска бях на урок 3 часа , а после ходих на немски . На всичкото отгоре ме заболя апендицита и ще взема да убия някой .

IseeDEADbodies
02-24-2013, 17:38
Е, изглежда са ме изпреварили, ама все пак нали ме попита - да ти кажа.
Кои са тия където са искали оставки ? "Купените" провокатори ли ? Или Станишев, който тръбеше във всички медии как Борисов незабавно трябвало да си подаде оставката. И след като го направи - най-нагло заяви, че Борисов бил "страхливец" и не знам си к'во.
Айде не говорете глупости. Исканията са си точни и ясни, аз не мисля че останаха хора които да не са ги разбрали к'ви са вече, и трябва да бъдат отстоявани докато не станат факт. Крайно време е тия "депутати" да разберат, че не може да си правят к'вото си поискат и то да остава безнаказано. За повечето искания споделям мнение. А дори и "тези" които казваш, че не са много сигурни к'во искат, отивайки там ще чуят мнения и все за нещо ще кажат "да, бе, с т'ва съм съгласен". Аз лично ще продължавам да ходя на протестите и да подкрепям тази кауза. За жалост т'ва е единствения начин за оправия в тая държава.

NambyPamby
02-24-2013, 18:04
Интуицията ми бачка с пълна пара, което е плашещо при все, че цял живот съм била пълно перде. Тъпото е, че все за лоши неща, които няма как да предотвратя.
Денят като цяло е пропилян/проспан, нищо интересно не правих, даже кафето ми беше умопомрачително скучно, да си бях стояла в нас по-добре.
Днес ми е последният мързелив ден. От утре спирам да съм такова желеподобно и се връщам към нормалния си ритъм на живот, че така не мога да се понасям.

Dagichka
02-24-2013, 18:07
Искам утре да си направя всичко контролни както трябва
утре не сме на училище.
чета си стари хронолигии. радвам се, че се отървах от тези хора, не е истина колко ниско съм падала и как единствена тема за разговор ни е била клюкарстването на чуждите животи. срам ме е от този период в моя живот.

girlwithblueeyes
02-24-2013, 18:14
Дам обаче аз утре ще правя контролни от уроците ми така, че :D пак съм на пангара
Иначе утре надявам се всичко да мине добре

А във Вторник какво ме чака ми е бедна фантазията .

s_E_x_Y_y_Y
02-24-2013, 18:30
мразя последните епизоди на сериалите, винаги са тъжни дори и финалът да е тип living happily ever after
офертата за утре звучи добре, въпреки че се надявам вторият вариант да се получи в крайна сметка, май ще е "надявай се на най-доброто, очаквай най-лошото"

02-24-2013, 19:18
Побърквам се. При това в абсолютно буквалния смисъл на думата, за жалост.

Same

ledenakrasota
02-24-2013, 19:23
Спи ми се :(

Aeternal
02-24-2013, 19:34
Жал ме е за хората които излизат на протести. Сигурно повечето не осъзнава, че са неволни участници в борбата за кокала.
Стани да седна с други думи. Факт е че повечето си нямат и идея за какво протестират. Да кажем че успеят да свикат ВНС, изменят конституцията... и после какво? Изведъж, като по чудо, съдебната ни система ще проработи, корупцията ще изчезне, всички стабилни европейски(и не само) производители които сега ни отбягват като чумави ще почнат да инвестират и да изнасят производства тука, икономиката най-после ще се развие и ще заприличаме на нормална европейска държава?
Днеска гледах по новините за някви момчета дето горяха конституцията. Ебати имбецилите, 100% съм убеден че даже не са я отваряли. Законите ни, с изключения(някой доста големи) са на европейско ниво, в някой случай даже превъзхождат западните образци. Не че има голяма файда от тях.... и там е проблема.

teenems
02-24-2013, 19:34
Побърквам се от тези емоции в мен.Има много любов в мен..искам да я дам на някого.Любовно ми е ,но самотно :)

xoxi
02-24-2013, 19:40
Ох, днес цял ден лудница в града с тези протести. Почти го загубих в тълпата, а най-лошото беше, че и аз за малко да се загубя. Майка ми каза, че при нас не е имало чак толкова много хора, но все пак повечето пътища са били затворени/блокирани.
Хубаво ми е иначе. Ще си пускаме и тази вечер филмче, а пък утре на мен ми се прави тортичка, ама на него не му се занимава. Ще го накарам обаче, защото ми се яде от месец вече.

пп: Пантерке, ти излиза ли на протеста?

anonymous708973
02-24-2013, 20:11
xoxi, не съм била на протест.

Имам познат, който е за Бойко Борисов. Присъства на протест и с ушите си чул как полицията се уговаря с един от въпросните маскирани вандали. Много неща са си баш ПР.

Не знам за момченцата, но много хора излязоха и си показаха въпросните сметки от по 500-600-1000лв. Възрастни хора. Днес в София са били около 20 000 човека. В Пловдив - 15 000. Във Варна - 50 000. Едва ли до един са безотговорни тийнейджъри, на които им се крещи.

Исканията са, общо взето, тези: http://dnes.dir.bg/news/ostavkata-boyko-borisov-13191613?nt=10

Не знам дали съм съгласна с всичко 1:1, но при създалото се положение промяната е наложителна.

Те хората си казаха какви са били документите и защо са се изнесли. Да не търсим под вола теле.
Относно уговорките - много се съмнявам. Гледах как вандалите замеряха жандармерията с пиратки, газ, камъни - едва ли това е договорено.
В Пловдив днес отново са крещели "национализация", което очевидно няма да стане. Друг е въпросът, че народът застана на ключов булевард в града и се наложи да се спре градския транспорт. Да бяха отишли пред сградата на ЕВН, ама да ми застанат на Тунела... Народът възпрепятства народа. Умно, нали?

О, сетиха се. 2 седмици протести, чак днес имаме списък с изисквания. Върхът. И ключов момент от него е национализацията, срещу която се обявиха и Борисов, и Станишев... ама едно си баба знае, едно си бае.

SpiritInBlack
02-24-2013, 21:19
Пантерке , отслабни толкова , че да не ме е страх ,чв ще ме изядеш и може да се запознаем.Необичайно мнение за момиче на 18.Масово протести на неудовлетворени хора , които нямат идея къде е същината на проблема.Искания за нова Конституция , когато просто трябва да се спазват законите на вече съществуващата.

Иначе дано нямам дъщери , дано.Мислех , че Зайчето е зле , ама може да яде пасти на софиянките. 97 наборчета , пушещи трева и пропаднали много , ще се опитват да се ебат с мен.Ххахахахха , даже алкохол бяха взели да ме напиват рофл.Бах тея пиерсинги , бах тва чудо.Иначе мега умрялото заведение и сервитьорки.Нека им че отпаднаха на турнира по фехтовка

NambyPamby
02-24-2013, 21:25
Идва ми да се застрелям.
Знаех, че ще получа потвърждение на страховете си, знаех, че ще ме заболи, но въпреки всичко продължих да ровя. Ебаси мазохизма! От пепел успявам да запаля нов пожар, вместо просто да замета отломките и да оставя всичко в миналото. Колко време трябва да мине, за да оставя нещата зад гърба си?
Ако и този път година и отгоре се възстановявам от удара... Мерси съм.
Не ми е тъжно, нито мъчно, забравила съм вече всички спомени, свързани с него, дори сълза не мога да пророня(а не е като да не се опитвах тия дни, понеже реших, че реването ще ми помогне да се разтоваря емоционално). Мъчих се сума ти време и нищо. Ни сълзица. Първо се насилвах да се сетя за някой хубав общ момент, после се насилвах да ревна, а накрая спрях да се насилвам въобще.
Честно, предпочитам да рева и да се тръшкам, отколкото... така. Тотален непукизъм ме е обзел. Винаги съм си мечтала да съм такава, ала... Чак толкова коравосърдечна не ми се е вярвало, че мога да бъда. Болезнено откровена съм, цапната в устата, не цепя басма на никого, мразят ме, а не ми дреме грам. 8-) Лошото е, че вече много малко неща ме карат да се усмихвам истински. Сякаш загубих усещането си за красивото, за специалното, за магията в малките неща - слънцето сутрин, нечия детска усмивка, времето, прекарано с любими хора, хубава книга...
Не се разочаровам от хората вече поради простата причина, че не ги отразявам хич, обаче изгубих сетивата си да отразявам и каквото и да било друго...

Струва ми се, че пак ще прекарам няколко месеца с горещ шоколад, цигари, филми, книги в опити да открия пътя към себе си, защото явно съм го загубила. (:

anonymous708973
02-24-2013, 21:50
Пантерке , отслабни толкова , че да не ме е страх ,чв ще ме изядеш и може да се запознаем.Необичайно мнение за момиче на 18.Масово протести на неудовлетворени хора , които нямат идея къде е същината на проблема.Искания за нова Конституция , когато просто трябва да се спазват законите на вече съществуващата.

Или аз съм много заспала вече, или това беше някакво подобие на комплимент?
Изключая отслабването, разбира се.

Намби, това не звучи никак добре...

NambyPamby
02-24-2013, 22:06
Кое от всичкото? 8-)

DarkTemplar
02-24-2013, 22:08
^Нещо си се вкарала в апатичен mood.

marilyn
02-24-2013, 22:10
Утре... много секс и динамичен ден <3

И само заради глупавите книжки трябва да ходя до ФЖМК...

NambyPamby
02-24-2013, 22:15
^Нещо си се вкарала в апатичен mood.
То е открай време така.

DarkTemplar
02-24-2013, 22:19
Мда, това е обичаен резултат от емоционалните несгоди.

Deadlock
02-24-2013, 22:54
Относно уговорките - много се съмнявам. Гледах как вандалите замеряха жандармерията с пиратки, газ, камъни - едва ли това е договорено.

то е договорено не с жандармерията, нали

а транспортът се възпрепятства не за да попречиш на съгражданите да си свършат работата, а за да привлечеш внимание, нарушавайки реда

-

иначе се чувствам горе-долу нормално, което е горе-долу добре в сегашната ситуация..

Sh@d0w
02-25-2013, 04:13
Хах очаквах да съм с мускулна треска а то...

Иначе ми липсва вече. Вчера беше супер якия ден с нея, искам скоро пак!

Изчезвам на работа, лек ден на всички.

DisappointedDreamer
02-25-2013, 05:01
Ох. 10 дни ваканция. Не ща.

И в 7 пак будна. Пф.

marilyn
02-25-2013, 05:44
Мммм прекрасен ден ви пожелавам. Обичайте се!

Толкова ми е мило да знам, че малкото ангелче кръжи над главата ми. <3

girlwithblueeyes
02-25-2013, 06:15
Днеска ще бъде дълаг ден :D станала съм в 6 да правя проекта по Биология . А в 12 отивам на урок да си направя изпита , после на другият защото и там имам изпит . Но сега до 12 нищо няма да правя :D

tonssy
02-25-2013, 06:45
Бахх тия момчета- по-чувствителни от момичетата .

Ivaaaaa
02-25-2013, 06:56
Обичам подаръците ;д. Денят е прекрасен ще му се наслаждавам на макс. В супер настроение съм, нищо че сме на даскало утре ;]

shmatarok
02-25-2013, 06:59
Не мога да повярвам колко бързо минаха четири дни! Имам чувството, че вчера беше четвъртък. Горчивата истина - трябва да бягам на лекции след 30 минути, а така ми се щеше да си остана вкъщи и да се наспя.
Прекарахме си мега яко обаче. И сега съм мега кът с финансите. 8-) И май се разболявам, ох, и трябва да го спра, преди да се е развило в нещо сериозно. Ама това не променя факта, че отдавна не се бях чувствала тоооолкова добре да съм си с най-добрите приятелки.
Ох, задава се тежък финансов период за мен - толкова много поводи за излизане и за пиене има, че не знам как ще смогна да посетя всичките, да не вземе да се обиди някой.

DisappointedDreamer
02-25-2013, 07:57
Писна ми от несериозни, нерешителни, мудни, бавни, мързеливи, пасивни приятели!

Ебати ужаса. Ядосана съм как може да съществуват такива здрави, прави и млади тийнове, без капка жизненост, желание и енергия.

Пффф.
искам при него :/

Blab
02-25-2013, 08:44
от седмици вече мечтая за Италия.
за смърт във Венеция, примерно:Д
абе, ясно.

anonymous708973
02-25-2013, 08:46
Кое от всичкото? 8-)

Всичкото всъщност...
Намери си нова тръпка, дали човек или дейност :) Сигурно е леко да се каже отстрани...

а транспортът се възпрепятства не за да попречиш на съгражданите да си свършат работата, а за да привлечеш внимание, нарушавайки реда
Не думай. Само дето попречиха на мен.

Имам работа за вършене, а толкова ми се иска да зарежа всичко, да се облека и да изтичам при него. Знам, че ще оцелее 3 часа без мен, ама от чисто егоистична гледна точка искам аз да съм при него...

passion.
02-25-2013, 10:58
Ако не бях болна в момента всичко щеше да бъде почти перфектно.
Имам толкова много книги насъбрали се - които са прекрасни да прочета..
Нямам търпение вече..
Започвам да се успокоявам след всичко това.. може да излезе нещо хубаво от всичко това..

girlwithblueeyes
02-25-2013, 11:17
Теста мина добре не го очаквах като знам колко шантав е този език :D , мамата си трака . Но щом съм го избрала ще го уча . И вече ми писна да е далеч от мен :(

bloodyF
02-25-2013, 11:29
Мда, това е обичаен резултат от емоционалните несгоди.

Здравей, Илия! ^_^

Нещата се подреждат лека-полека. Имайки предвид това, което ми се случи преди година може би трябва да му дам шанс. Току виж се случила случка и ''заживели щастливо''.
Междувременно ще се кефя на приятното ''планинско'' ,дъждовно време и ще уча за изпити
have a nice day, all

Ospi
02-25-2013, 11:39
Как се чувствам ли? Ами, малко скука, но пък свеж. Тая сутрин така яко грееше слънчицето докато ставах...

paradosou
02-25-2013, 11:43
как може да съществуват такива здрави, прави и млади тийнове, без капка жизненост, желание и енергия.
и на мен винаги ми е било непонятно.
По темата: блaгополучно се прибрах от Стара Загора, което след такъв екшън не е малко. 8-)

sladkalady
02-25-2013, 13:45
Новата седмица започна много добре.Имам за учене,но ми е уморено...
Утре ще трябва да накупя мартенички :)

DisappointedDreamer
02-25-2013, 15:01
прекрасен е, прекрасееен! обичам обичам обичам! искам да го разцелувам и разцелувам иии.

охх. прекрасен е.

tonssy
02-25-2013, 15:15
ЕЕЕ много мразя да имаме гости в неподходящо за мен време .