Влез

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17

sunshine :**
06-14-2013, 17:51
днес беше завършването / 7 клас съм / и нали за последно се виждам с класа си , рев та рев от страна на вскички...., прекарахме много добре , но ни е толкова мъчно , чувствам се ужасно , някак чувствам празнота , такива хора лигави , незнам къде ще срещна пак :( :( :( :( толкова простотии сме правили , толкова са ни наказвали , през какво ли не сме минали а сега - край : :((( незнам дали ще ме приемат където искам , но където и да уча просто няма да е същото , 7 години са си много време !!!! :(

Ivaaaaa
06-14-2013, 20:16
още не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, и не мога 8-)

той е толкова прекрасен, нищо не може да развали настроението ми
дойде вкъщи и ми подари най-прекрасното, мекичко, топличко оделаце, за да не настивам повече
моментът беше идеален
вкъщи нямаше никой и се гушкахме и цукАхме на спокойствие, не че не можехме да идем в моята стая 8-)
не мога да повярвам, че след предишната ми връзка съм способна да обикна друг толкова много
от тогава мина доста време..
какво нещо е живота толкова страдах по бившия, за мен дълго нямаше друг и, ако не беше заминал сигурно и сега все още да сме заедно, и ако бяхме още заедно сигурно никога нямаше да опозная това прекрасно момченце, което пък ме води до извода, щото спорехме с едни приятели дали съществува единствената, истинска любов и дали човек може да обича 'истински' само веднъж в живота
емиии за мен поне това не е вярно
била съм много влюбена в бившия и го обичах съответно и сега не съм по-малко влюбена в това прекрасно същество
сега светът ми се върти само около него ^^

TheDevilInMe
06-14-2013, 20:20
Хубаво ми е, имам всичко необходимо, за да бъда щастлива, остава ми само да се справя с тези няколко изпита и мога да се отдам на пълно спокойствие, малкото човече в мен се нуждае от това. :)

LadyTerrible
06-14-2013, 20:27
Изпитите са към края,виждам светлината в края на тунелаа... :D Имам вече малко повече надежда,че ще оправим нещата между нас,колкото и трудно да изглежда това в момента,няма да се откажа от него. :-)

TheBeliever
06-15-2013, 04:59
Как може да се ококоря преди 7 часа в събота? Защо и през седмицата не съм толкова бодра рано сутрин?

И ме удари музата както никога преди. Дано се запази малко по-дълго този път.

В друг аспект - краят е близо. Нямам сили и желание да му се противопоставям.

Niakoitam
06-15-2013, 07:21
Изкарах си култово на сбирката на випуска и се убедих отново доколко е била провал предишната като изживявания за мен, а май и не само.Обичам ги тия хора.Обожавам и моментите,когато съм в центъра на вниманието, а този път определено си имах своите 5 минути слава...again. Та както казах обожавам моментите,когато всички танцуват около мен в кръг и моментите,когато цялото заведение е вперило поглед в мен и само в мен.Прекориха ме че пия слабо пих,прекориха ме,че нещо съм слаб в танците тоя път,станах център на вниманието.Може би не и без всегодишната помощ на две мои съученички едната от които обича да се държи на моменти доста мило с хората въпреки,че е малко доминантна личност и другата...дето отвреме навреме много често ми се явява в сънищата и ако нямаше мъж и две деца, както и една драма между един съученик и нея относно приятелството щях да си помисля,че ме сваля.Не ме остави и този път да си покъркам малко, а на отказа да стана направо ме хвана за ръката и ме издърпа с всичка сила.Сякаш винаги е искала да сме в малко по близки отношения отколкото сме и понякога наистина си мисля,че някога може и да изиграе решаваща роля в живота ми.На една пък девойка,не от випуска нещо май хем и се "сакаше", хем не и стискаше.Поднамекна ми го един от набора дето не би ме бъзикал така и танцуваше с него отвреме навреме.Ама аз кво да праа като бягаше като попарена щом започна да танцувам в близост до нея.А иначае ако е същата дето предполагам и беше много по-лесно да се опитва да ме храни във Facebook едно време,когато ми беше пратила приятелство.Чакам си с нетърпение снимките,които може би ще са култови този път.Та така :)

Зайче..
06-15-2013, 07:25
айде и 8ми клас го приключихме
т.е. не съвсем, защото май останах на изпит, но да като цяло :lol:
след малко отивам на плаж и все още не знам как успяха да ме убедят о.О
и довечера сигурно ще празнуваме 'завършването' ни на 8ми клас, въпреки че абсолютно всички празнуващи оставаме на изпит поне по 1 предмет :D ahahah

Ivaaaaa
06-15-2013, 08:08
цяяяяла вечер го сънувах 8-)
идеално ми е, само дето не искам да празнувам, но само като леко им подметнах, че може би няма да мога да ида и ми се нахвърлиха и няма как да откажа
сега си пускам отново романтичен филм и продължавам с маратона доо довечера :Д

shusha
06-15-2013, 09:06
последен напън за края на даскалото.да минава тази седмица, да се свърша историята с лудия и рд ми да минава. И... something interesting i want :)

Wednesday666
06-15-2013, 09:14
Хм, точно този развой на събитията не съм го очаквала.
Имах някакви подозрения, ма не очаквах да се сбъднат.
Но, понеже съм "добра" актриса, ще се правя, че не съм забелязала.

Наспах се <3..
Най-после.
Ако знаех, че трябва да идвам до тук всеки път, когато искам да се наспя, майка щеше да ме вижда доста по-често 8-)..

valdesbg
06-15-2013, 10:44
Днес ще е хубав ден надявам се. Изчезвам с колелото! Молете се да не вали :)

girlwithblueeyes
06-15-2013, 11:44
Върти ми се главата
Тъжно ми е
Вече не се надявам на нищо

xoxi
06-15-2013, 16:19
Най-накрая усетих, че идва лято! Момчето ми се прибра и не си намирам място от щастие. Днес изгладняхме, но пък си направихме една страхотна и слънчева разходка с кучето му. Направих 300+ снимки и ми се реве като помисля, че трябва и да ги обработвам по-късно.
Супер доволна съм от лаковете, които си накупих миналата седмица. Голяма шаренотия стана, но пък носи лятно настроение.

пп: нямам търпение нашите да идват и да вечеряме, че днес наистина измряхме от глад...

Dagichka
06-15-2013, 18:48
след вчерашните случки, рев и извинения - доста по-добре съм
съмненията не ми изчезнаха обаче, той си е дете още и не е на моята спирка в живота, ама кво пък, забавно и приятно ми е с него. само ме гризе това дали въообще изпитва нещо към мен, дори и мижаво... :/
все тая, продължавам напред и се оставям на течението, квото стане :)

shmatarok
06-15-2013, 19:43
Егати натоварената седмица. ПиснА ми от глупости днес и вчера, не ме кефят такива лудници.
Утре обаче заслужена почивка и след това малко по-спокойно, надявам се.

Wednesday666
06-15-2013, 20:47
След малко алкохол и хубава компания, се чувствам добре.
Разни други неща също ме карат да се усмихвам.
Хубаво е, когато получаваш нужната подкрепа.

belieberxforever
06-15-2013, 23:25
ужасно..не знам как да постъпя

AliceSw
06-16-2013, 00:20
снощи се наспах...за първи път от цяла година имам чувството :D

както винаги не може всичко да мине както трябва...но съм по-спокойна доста, мисля, че скоро ще бъда и много по-щастлива...сега си лягам, че стана пак 100 часа...свикнала съм с по 2 часа на нощ, не с по 12 :D

HollyGolightly
06-16-2013, 02:43
Напазарувах и всичко е готово, даже и за мен си купих някои работи. Беше много спокоен и приятен ден, докато не ми стана нещо и не си изтрих tumblr. блога, сега място не мога да си намеря, страшно ядосана съм на себе си, не знам защо го направих, реве ми се чак :( Новият ми блог на нищо не прилича

Wwwooow
06-16-2013, 04:03
Върти ми се главата
Тъжно ми е
Вече не се надявам на нищо

Да..разочарована съм,доста,мега,гига много.. За пореден път се обедих,че като очакваш нещо, то просто не се случва.тъпотията е на макс,набутвацията също..не ми се ходи

xoxi
06-16-2013, 07:44
Завиждам му на спокойствието. Как може да спи, когато съседите над нас къртят нещо, долу някой в гаража си бръмчи с най-различни машинки, а друг реже дърва?! Тъкмо се махнаха тировете от магазина пред блока и реших, че ще се наспя... е да, ама не. Взимам си книжките и кафето и изчезвам. Не знам къде, но изчезвам. :D

shusha
06-16-2013, 08:50
Тъпо ...
Обичам да гледам как изгаря лист хартия, как ако я запалиш посредата и са няколко пласта, бавно изгаря, незебелижимо. Изгасваш яяя ... и наблюдяваш необратимото.След това хващаш кибрита и запалваш края и този момент тя цялата пламва и ... изчезва ... остава само празнотатат....

Зайче..
06-16-2013, 09:48
тъжно ми е на мен

heartshapedbox
06-16-2013, 10:33
Изморена, нямат край тия изпити :х

girlwithblueeyes
06-16-2013, 12:25
Получих си изследванията всичок е наред спокойна съм
Утре съм почивка до Сряда и ще си направя един страхотен шопинг ден с приятелки
Трябва да си намерим занимания и да запълвам празнините в живота си .

bloodyF
06-16-2013, 15:02
ТЪП ИЗПИТ
ТЪП СОФИЙСКИ

ХЕЙТ Ю ОЛРЕДИ!!!

//иначе съм екстра!

girlwithblueeyes
06-16-2013, 15:04
Аввввввв чух си момчета много съмм щастливаааааааааааа от 3 дни се бях поболяла сега знам че е добреее
Щастлива съм<3

granger
06-16-2013, 15:11
Видях си Ивитооооооо :smt007
Иначе ебахти филма... 100 пъти повторих,че не искам връзка, че не търся нишо и не предлагам нищо и той пак е влюбен в мен...или тей твърди. Пич...твърдо не, накара ме да се почувствам хипервиновна , за това че не искам да започвам нова връзка. Как ,като няма и месец скъсах с онзи мухльо??? Как да стане тоя номер, пък и има други важни фактори ,които влияят, та ся пак,в есто да си почина, ще го мисля...щото съм тъпачка и аз. Трябва да си гледам кефа, а не да гледам на другите да им е добре преди мен...
Просто ми е мега умряло.

Зайче..
06-16-2013, 15:21
след малко отивам в мола и започвам да харча парииии ^^
и никой да не ме занимава
хахах

DisappointedDreamer
06-16-2013, 15:21
Много ми е тъпо.

PullMeCloser
06-16-2013, 16:03
СПЕШНО ми трябва някой, който говори много добре немски и има желание да ми помогне за нещо набързо!!!

Добре съм, напрегнато, защото както винаги правя всичко в последния момент... Няма да се променя и това е.

Ivaaaaa
06-16-2013, 16:31
добре съм, даже идеално
чакам го да дойде... <3
а една приятелка май се е запътила към нас, а не можах да й кажа, че няма да излизам никъде
ще стане малко кофти като я върна :Д
не ми се занимава да й звъня, тя да не е излязла от фб толкова бързо :Д

SpiritInBlack
06-16-2013, 16:58
Видях си Ивитооооооо :smt007
Иначе ебахти филма... 100 пъти повторих,че не искам връзка, че не търся нишо и не предлагам нищо и той пак е влюбен в мен...или тей твърди. Пич...твърдо не, накара ме да се почувствам хипервиновна , за това че не искам да започвам нова връзка. Как ,като няма и месец скъсах с онзи мухльо??? Как да стане тоя номер, пък и има други важни фактори ,които влияят, та ся пак,в есто да си почина, ще го мисля...щото съм тъпачка и аз. Трябва да си гледам кефа, а не да гледам на другите да им е добре преди мен...
Просто ми е мега умряло.

Кофти , пламък , до преди 2 месеца беше лудо влюбена. Жалко е да лаеш по човек , с когото сте гребали в една лодка

Нещата и хората не са каквито искаме да бъдат само защото ние желаем да са такива. Не избрах нито най-доброто за себе си , нито за нея , а направих правилния избор. Странно, почти почувствах нещо..

granger
06-16-2013, 17:15
Да лая?! Мне...напротив,много ми е гадно даже,че така стана,но по абсолютно никакъв начин,не съм давала сигнали, многократно в прав текст съм казвала,че не търся и не предлагам нищо. Нито връзка,нито friends with benefits. Не мога да се хабя, прекалено много се хабих за човека , в когото бях влюбена преди...дам,допреди да разбера какви лъжи и интриги е въртял зад гърба ми.
А сега ми е жал за човека,който изпитва нещо към мен,защото в момента съм емоционално неспособна да му отвърна,дори и да исках.

Blab
06-16-2013, 20:52
Много ми е тъпо.
.

AliceSw
06-16-2013, 22:09
аз съм/ бях доста фреш с немския...

сега стоя и чакам, и това ще правя до 4 поне, не обичам, скучно ми е, пък той има мнооого работа...време е да се случи нещо тъпо...

Wednesday666
06-17-2013, 05:20
Спиии ми се 8-).
Иначе съм в добро настроение, обнадеждена съм, че ще ми се изпълнят плановете.
Трябва само малко търпение.
Само дето не знам к'во да обличам 8-)..

girlwithblueeyes
06-17-2013, 05:25
Днес до Сряда почивка
Нямам търпение той да си дойде ситгурно ми е сърдит че вчера така изчезнах ама се ядосах много .

XTREMEFREERIDE
06-17-2013, 05:47
сънено.

eclipse06
06-17-2013, 05:56
Не го очаквах от него.. Супер много ме разочарова, може би защото му гласувах доверие. Вече трябва да съм на щрек, макар че не знам дали изобщо ще поддържам някакви отношения с него занапред. Дадох му шанс да си признае и беше много удобна позиция да го направи, но не. А това ми беше подарък от леля ми, дори нямаше пари в него, бях ги извадила.... Уфф и сега за лични документи..

TheDevilInMe
06-17-2013, 06:20
Сънено ми е още, гладно и едно никакво, той вече много ми липсва, не знам как ще издържа до 26ти, поне имам за учене и някакси минава времето, много искам да ми минат успешно изпитите и после да се отдам на заслужена почивка, ако си уредя и час за този преглед ще е просто страхотно. ^^

DisappointedDreamer
06-17-2013, 06:55
Да, прекрасно започване на лятото - операция в Пирогов.

Животът ми писна.

Chacho
06-17-2013, 08:21
Иииии... Понеделник |-(

girlwithblueeyes
06-17-2013, 08:23
Маги каква операция ? Дано всичко ти е наред :)

Glamour92
06-17-2013, 08:37
Да си изпълня план А,както трябва с тая халтава подготовка....?

...по-голяма е вероятността да видя как от градската чОшмя тече първокласно "Каберне Совиньон" ...

DarkTemplar
06-17-2013, 09:41
Снощи беше раздробяващо....

granger
06-17-2013, 10:11
Най-добрата ми приятелка не ме разбира и ме притиска...тъпо е...
Ама той бил такъв,ама той бил прекрасен, знам ...ок...НО НЕ СЪМ ГОТОВА ЗА ОБВЪРЗВАНЕ...как да и го обясня?
+тва е недоразеден с дете...а аз след 3 месеца заминавам за София...как да стане?

MaLyKoLiU
06-17-2013, 10:16
+тва е недоразеден с дете...
Ъ? O_o

granger
06-17-2013, 10:18
В процес за развод е , със 7 годишен син :)

xoxi
06-17-2013, 10:22
Тооолкова ми е жеееега. Непоносимо е.
Реших да пропусна първите няколко часа в училище. Гола ми се излиза... но пак ще ми е жега сигурно. Отвратително време за училище! Днес информирах майка ми, че ще ходя на училище най-късно до сряда. След това, ако са такива горещини, въобще няма да мърдам от под студения душ. Въобще!

heartshapedbox
06-17-2013, 10:26
Малко ми е изморено след концерта снощи, но беше супер.
Откога не бяхме слушали хардкор в Пловдив. :Д
Сънена съм още, а трябва да уча, че утре пак изпит.

granger
06-17-2013, 10:31
Просто ми идва да се гръмна...

girlwithblueeyes
06-17-2013, 10:34
Пламе в гадна ситуация се намираш
Това че е почти разведен поне на мен не ми изглежда проблем но това с детето вече нещата стават по сложнички .

MaLyKoLiU
06-17-2013, 10:35
Реакцията ми остава същата... а той на колко е? 30-35?
Намери си някой на твоята възраст, какви са тези 30 годишни с деца... #-o
Както и да е, живота си е твой, ти си решаваш какво да правиш... :)

П.П. Моето настроение е... ](*,) :smt090

granger
06-17-2013, 10:40
29...в момента ми идва да хвана и да се гръмна просто...
Тя ми се сърди,че не съм го искала...не знам просто,малко ми бяха лайната миналия месец,ами ся нови...
Идеята е,че не ща никой , разбираш ли,не съм готова за връзка...просто не съм.

MaLyKoLiU
06-17-2013, 10:50
Нормално е да не искаш никой, но за мен е странно въобще, че има каквото и да било между теб и 29 годишен мъж, със седем годишен син...
Имате 11 години разлика...
Не знам, странно ми е...

Chacho
06-17-2013, 10:51
Пламе, подарявам ти майнотеглилка.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 10:52
11 години разлика не е толкова голяма . Тя е на 19 години все пак .

granger
06-17-2013, 10:53
Пламе, подарявам ти майнотеглилка.

Благодаряяяяяяяя :*

MaLyKoLiU
06-17-2013, 11:00
11 години разлика не е толкова голяма . Тя е на 19 години все пак .

Не е голяма, ако са по-възрастни и зрели, тогава не си личи толкова...
Разликата между майка ми и баща ми беше 8 години, но тя е била на 33 когато ме е родила...
Извинявай, но не мога да приема Пламена за зряла жена, за да има връзка с 11 години по-голям мъж, който даже има син...
Та тя е още дете и може да бъде сестра на това дете...

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:02
А ти познаваш ли я че да си вадиш изводи за нея само от форума
Това с детото ок ама разликата в годините си е добра не говорим да 16 годишна с 29 годишен.
А на 19 човек вече не е дете поне според мене .

MaLyKoLiU
06-17-2013, 11:08
Не я познавам, казвам си личното мнение.
Човек спира да бъде дете, когато започне да се издържа сам, когато започне да плаща сметките вкъщи, да ходи на работа, да е готов да създаде семейство...
Възрастта не определя човек дали е дете... познавам хора, които са над 30 годишни, но още се чувстват деца и мислят като такива... :)

Аз съм на 22 и все още често се чувствам като дете, независимо, че доста често мисля по-зряло и от майка ми, често плащам сметките вкъщи, преживял съм много неща и нося отговорност за много неща...

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:10
А личното мнение не се ли гради на някаква база ?
За това с възраста си прав иначе .

MaLyKoLiU
06-17-2013, 11:17
Изградил съм си го по това какво съм си писал с нея, какво съм чел тук и т.н.
Но не мога да приема, че човек току що завършил училище, още нищо не видял от реалния живот, че не е дете... :)

Chacho
06-17-2013, 11:18
Не я познавам, казвам си личното мнение.
Човек спира да бъде дете, когато започне да се издържа сам, когато започне да плаща сметките вкъщи, да ходи на работа, да е готов да създаде семейство...

Абе и тогава не става готов.

Ма на 30 години повечето са улегнали дотолкова, че просто ще ти потискат енергията.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:25
Изградил съм си го по това какво съм си писал с нея, какво съм чел тук и т.н.
Но не мога да приема, че човек току що завършил училище, още нищо не видял от реалния живот, че не е дете... :)

От един форум няма как да се разбера чак толкова много кой какъв е
Видяното живота не зависи от това човек дали е току що завършил или вече е на 29 години .

Chacho
06-17-2013, 11:36
Добре, де, излагам мнение, за мен 30 годишен не е нормално да ходи с 19 годишна. Просто си има закони :lol:

Niakoitam
06-17-2013, 11:42
Най-добрата ми приятелка не ме разбира и ме притиска...тъпо е...
Ама той бил такъв,ама той бил прекрасен, знам ...ок...НО НЕ СЪМ ГОТОВА ЗА ОБВЪРЗВАНЕ...как да и го обясня?
+тва е недоразеден с дете...а аз след 3 месеца заминавам за София...как да стане?

Ъ!?! Честно казано преди като пишеше ми беше някак чудно защо се запъваш и заради предишната си връзка не искаш да му дадеш поне малък шанс на човека. Това с недоразведеният с дете обаче ми беше напълно достатъчен отговор,защо подсъзнателно НЕ искаш да се обвързваш с него самоубеждавайки се как не искаш нищо и не даваш нищо.И по-добре.Чакай си да се разведе.Че даже и да го направи щом е стигнал дотам при положение,че е с 7 годишно дете доколкото разбрах,да тича още недоразведен по една 19 годишна девойка обяснявайки и колко е влюбен в нея...явно не е чак толкова прекрасен колкото изглежда в очите на приятелката ти :)

А на приятелката ти като толкова ти се сърди и кажи да ходи да си хване някой женен с три деца :)

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:44
Ми за тебе като не е нормално за мене е нормално :lol:
Все на закони ми върви в последон време :D

Ivaaaaa
06-17-2013, 11:44
Добре, де, излагам мнение, за мен 30 годишен не е нормално да ходи с 19 годишна. Просто си има закони :lol:

+ :lol:

екстра ми е
нямам търпение да се видим ^^
от утре отново даскалооо...

Chacho
06-17-2013, 11:45
Ъ!?! Честно казано преди като пишеше ми беше някак чудно защо се запъваш и заради предишната си връзка не искаш да му дадеш поне малък шанс на човека. Това с недоразведеният с дете обаче ми беше напълно достатъчен отговор,защо подсъзнателно НЕ искаш да се обвързваш с него самоубеждавайки се как не искаш нищо и не даваш нищо.И по-добре.Чакай си да се разведе.Че даже и да го направи щом е стигнал дотам при положение,че е с 7 годишно дете доколкото разбрах,да тича още недоразведен по една 19 годишна девойка обяснявайки и колко е влюбен в нея...явно не е чак толкова прекрасен колкото изглежда в очите на приятелката ти :)

Тя, като казва, че не и се занимава с нова връзка, включва и всички тия сметкаджийски истории. Надали в момента й е до "ма ше прежала х и у качества, за да градим А и В". Дай и бира, малко терзания за изпити, малко море, да си опъва краченцата 2 месеца и после ще се впуска в квото си иска. А сега само ще й сипваме допълнително, щото ние си нямаме драма при нас.

Chacho
06-17-2013, 11:46
Ми за тебе като не е нормално за мене е нормално :lol:

:D :D :D

Аз първи го казах, пък!

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:48
Различни хора ,различни идеали и мнения
:D

Chacho
06-17-2013, 11:48
Така е, всеки има право на грешни.

(Чакам подкрепление от Пантерата)

girlwithblueeyes
06-17-2013, 11:50
Това че моето мнение не съвпада с твоето далеч не значи че е грешно

Chacho
06-17-2013, 11:58
Бъзикам те, не се впрягай. Само казвам, че тука можеш да погледнеш обективно на нещата, а в другата не искаш да си надделееш емоцията.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:00
Не съм се впрягала просто казвам :D
За мен едни неща са нормални за тебе други еднакви хора няма .

Niakoitam
06-17-2013, 12:00
Тя, като казва, че не и се занимава с нова връзка, включва и всички тия сметкаджийски истории. Надали в момента й е до "ма ше прежала х и у качества, за да градим А и В". Дай и бира, малко терзания за изпити, малко море, да си опъва краченцата 2 месеца и после ще се впуска в квото си иска. А сега само ще й сипваме допълнително, щото ние си нямаме драма при нас.

В момента просто е малко разочарована,малко иска да си почине докато не и залипсва пак любовта и най-важното не е намерила точният човек.Иначе и аз също смятам,че не е начина да се хвърли на първият,който и е обърнал малко повече внимание както я убеждава приятелката и само и само за да им угоди на двамата.Да се хващат и да тръгват като има такова желание да я урежда :)

granger
06-17-2013, 12:03
Направо ми ебахте майката :*
Ако ще принцът на мароко да ми цъфне, няма да искам да съм с него,искам едно лято,без шибани драми, без мъж ,който да ме сдухва, без някой да ми трие сол на главата ЗАЩО НЕ ИСКАШ еди кой си? Просто искам да си обичам мене си. В момента, поради общите им усилия започвам да затъвам в лайната, от които едва се бях отървала. Просто искам да ме разбере...тъпото е,че той ме разбра, а тя не...и идилия.
На всичкото отгоре ми насажда и вина..."щом не е достатъчно добър за теб,прави квото знаеш"
Ще полудея.
Не искам мъже , искам да пътувам,много надалеч...и сама.

102
06-17-2013, 12:06
Тва майка ти или баба ти го вика... слушай ги, те са половин идея по-мъдри от теб.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:07
Ако ще принцът на мароко да ми цъфне, няма да искам да съм с него,искам едно лято,без шибани драми, без мъж ,който да ме сдухва, без някой да ми трие сол на главата ЗАЩО НЕ ИСКАШ еди кой си? Просто искам да си обичам мене си. В момента, поради общите им усилия започвам да затъвам в лайната, от които едва се бях отървала. Просто искам да ме разбере...тъпото е,че той ме разбра, а тя не...и идилия.
На всичкото отгоре ми насажда и вина..."щом не е достатъчно добър за теб,прави квото знаеш"
Ще полудея.

Какво ти пука дали приятелката ти те разбира не е е ли важно Той да те разбере . Поживей си живота и си гледай себе си . Любовта пак ще дойде .

granger
06-17-2013, 12:09
Тегаво ми е ,че е била на моя хал...ама тя не ги виждаше така нещата, за разлика от мен,тя е от връзка във връзка. Искам сама да се вдигна,не да чакам на чувствата на друг.
И е гадно дори най-добрата ти приятелка да те притиска.

Niakoitam
06-17-2013, 12:10
Ще полудея.

Знаеш ли какво ми се струва? Че приятелката ти е една доминираща фигура,която всячески се опитва да те уреди и доминира правейки разни сметкаджийски истории.Най-добре и кажи,че животът си е твой и ако не те разбере вземи и тегли една къса дълга и да ходи да командори някой друг. :)

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:11
Пламе в край на сметка живота си е твой разбирам че мнението й е важно но не решава тя .

granger
06-17-2013, 12:12
Някойтам,лошото е че и на мен на тва ми намирисва...неведнъж и го е казвала,че ще ме уреди,като съм и казвала,че не искам и няма смисъл...

Chacho
06-17-2013, 12:15
Пламе, ето и моят съвет:

-Ама ти що не тръгнеш с него?
-....
-Добре, са кво се...
-Ходила ли си на Леденика?
-Кво!? Не...
-Големо пиене падна тама!
-...
-*success baby*

granger
06-17-2013, 12:16
:lol: , ох... нали знаеш,че много та обичам!

Chacho
06-17-2013, 12:18
А тва да не е тая твойта, дето си чатеше с Крис?

granger
06-17-2013, 12:20
Сейм :D
Искаш ли майтап...
Тя е спала с въпросния г-н меринджей :lol:

Chacho
06-17-2013, 12:22
:D
Тя няма ли кандидатстудентски цикъл, та те занимава с глупости?

granger
06-17-2013, 12:23
Нье...мен ми бяха малко идиотиите покрай изпитите,ами сега и тва. ма,ще се оправям някак.Просто нямам сила за нови драми.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:23
На мен ми е по интересно защо приятелката ти толкова държи да се събереш с него пък ?

Он- Съжалявам за него но не съм му виновна аз .

granger
06-17-2013, 12:26
Щото и на нея и е приятел,щото много бил страдал,щото щял да ме направи щастлива ей такива неща...Кво да ти кажа, аз не съм важна явно в цялата ситуация :D

Chacho
06-17-2013, 12:27
Кво да ти кажа, аз не съм важна явно в цялата ситуация :D

Тоест, ако се отдръпнеш и ги оставиш да си плямпат, могат да си се оправят сами? :D

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:27
ахаахах а тя откъде зане пък че той ще те направи щастлива много са ми интересни такива хора :D

granger
06-17-2013, 12:29
Щото тя се раздели с бившия си и месец след тва някъде беше със въпросния, в който иска да ме урежда едва ли не...и и бил помогнал. Не просто не мога да ви опиша колко гротескна е цялата картинка.

Niakoitam
06-17-2013, 12:30
Някойтам,лошото е че и на мен на тва ми намирисва...неведнъж и го е казвала,че ще ме уреди,като съм и казвала,че не искам и няма смисъл...

Ами явно си добряк и затова разни гаджета и приятелки постепенно и усетно или неусетно опитвайки се уж да ти направят добро (въпреки,че както казах моето лично мнение е че в случая просто ще те вкара в един много голям филм имайки предвид,че ти е малко трудно да биеш шутове, а най-вероятно ще ти се наложи-интерпретирам го с един познат ми случай) или пък не,да ти се качват на главата.Добротата понякога може да бъде и порок.Знам го и от личен опит. :)

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:30
А според мен пък тя още го харесва хаха
Или човека се явява като някъв отдушник :D

granger
06-17-2013, 12:33
Някойтам, аз знам,че от добрината си патя. Добряк съм си , не обичам да срязвам хората, но с него го направих, за мое и негово добро. НЯМА да се впусна в същата вихрушка още веднъж,просто няма...

Niakoitam
06-17-2013, 12:38
Само кати ги чета тези неща и в съзнанието ми изникват още куп въпроси от рода на: "Когато беше с приятелката ти още ли беше развеждащ се? Тя да се отърве от него ли иска,да му угоди уреждайки го с теб или някога да си правите тройка заедно евентуално? И такива ми ти работи.Да,определено много готин пич :)

granger
06-17-2013, 12:40
Да,пак си беше развеждащ се.
Не знам вече и аз що толкова се пъне, но ми е достатъчно тегаво да ги мисля .

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:41
Ъмм а той преди колко време е бил с нея?
Мен ако питаш развеждаш се ще си и остане

granger
06-17-2013, 12:42
Месец.
Абе и неговите филми не са малко,но просто нямам сили да съм опора на някой друг, само щото ме възприемат като такава.

Niakoitam
06-17-2013, 12:45
Да,пак си беше развеждащ се.
Не знам вече и аз що толкова се пъне, но ми е достатъчно тегаво да ги мисля .

И ще си остане такъв задълго да знаеш.Поне ако жена му не е по характер такава,че тя да му бие шута като познатият на мен случай.Дори и да желаеше страшно да бъдеш обична в случая по-добре сама да си останеш.А приятелката ти и кажи както казах да ходи да му се радва без да замесва и теб в тоя неин филм :)

Chacho
06-17-2013, 12:51
Тия на 30 с филмите са ебати филма.

Глейте каква точна дедукция намерих у ФБ:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998132_10151699680062631_1306649462_n.jpg

granger
06-17-2013, 12:52
:lol: оф...аз да се оправя с нея,пък...другото майната му,квото имах да казвам - казах.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 12:53
Ако ти е истинска приятелка ще уважи решението ти .

valdesbg
06-17-2013, 13:02
Добре за кво заядохте Пламена само не разбрах? Къде ви бръкна толкова?

Инак на мен ми е криво.

granger
06-17-2013, 13:03
Влади,довечера ще ти драсна, че сега имам малко задължения! :*

girlwithblueeyes
06-17-2013, 13:04
Аз пък къде съм я заяждала ?
Чачо и Някойтам също не видях да я заяждат за нещо .

Niakoitam
06-17-2013, 13:06
То и аз не видях някой да се заяжда.Ама щом така му се е сторило на човекО :)

valdesbg
06-17-2013, 13:07
Синеочке, не споменавам персонално никой. Що се засегна не разбрах. 2 страници се влачи темата що грейнджъра се дърпа на разведен с дете.... Толко ли няма някоя друга пикантерия да дъвчете?

едит: Заядох и заяждам се са два различни глагола. Научете се да четете с разбиране.

girlwithblueeyes
06-17-2013, 13:10
Абе хора защо си мислите че все се засягам просто зададох въпрос
аз доколкото виждам на Плам не й пречи иначе щеше най-малкото да ни каже . След като е споделила е трябвало да знае че ще има коментари

Chacho
06-17-2013, 13:11
Да не се повтарям за Леденика.

granger
06-17-2013, 13:16
Гледали ли сте Козият рог?

girlwithblueeyes
06-17-2013, 13:16
Мне поне аз
Защо?

TrueStory
06-17-2013, 13:21
Хубава книжка в ръка и мъркаща котка на леглото до мен....безценно :)

shmatarok
06-17-2013, 13:23
Прибраха се, видяхме се, обичам ги!
Мега якият ден вчера и шефката благосклонно ми отпусна още един ден почивка и сега чакам да стане по-хладно, да си отида при лекарката и след това със сестрата ще ходим да правим снимки. 8-)
Сега като знам, че всички са си тук никак не ми се ходи на работа цяло лято :(

XTREMEFREERIDE
06-17-2013, 14:28
Малей, Пламе!
Хич не се занимавай с глупости и не се оставяй да те манипулират и да ти набиват колко евентуално, може би, вероятно би ти било добре. Обичай си себе си, щом така си искаш. И се кефи. Всичко едва сега започва, толкова много нови хора ще срещнеш тук по София, толкова запознанства ще имаш покрай университета... Карай си лудото лято както най-добре си го чувстваш, пък после каквото сабя покаже. :*
(аз да си кажа, де :Д)

Иначе ми е екстра. Само дето климатик задължително ще слагаме с мъжО, че се не трае между 6 и 8 надвечер като пекне знойното слънце. -_- Окачаме си завивката на корниза за максимална сянка. :Д

Naive
06-17-2013, 19:17
Хрема, гърлобол, кашлица, алергия и цистит накуп, чудничко.

klimatronik
06-17-2013, 19:24
Така и не можах да и направя един комплимент през цялото време, че има красиви очи и че е най-доброто нещо , което ми се е случвало в живота.... остана с друго впечатление и след 5 години вероятно може да се видим отново......

AnarchyBoy
06-17-2013, 19:33
Най-после вкъщи, адски уморен и пребит от работа, но все пак вкъщи! :)

weheartiit
06-17-2013, 20:08
втора вечер няма да мога да заспя и главата ми просто ще експлодираа,
мамка му искам веднъж да се наспя като хората и на сутринта да ми бодро.

Wednesday666
06-17-2013, 20:54
Ох. Мъка.
Ще взема да последвам съвета на сестрата и наистина ще взема от онези хапчета за сън.
Не, че не спя. Просто не си отпочивам, събуждам се по-уморена от преди.
Но за целта ще ми трябва събота или неделя. Демек има време до тогава, ма ще видим, не съм решила.

Готино събуждане.
Някак си не го очаквах. Ма като те събуждат готини хора е така :))).
Да идва утре, след тва около четвъртък, че ми е интересно кво ще става :))).

Бтв, Плам, Леденика е наистина хубаво място :D..

XTREMEFREERIDE
06-17-2013, 21:50
Значи, нищо друго не мразя повече от зле организирани хора. Защото те не са неорганизирани, никак даже. Само дето субективната организация, създадена на базата на това как на едната страна й е удобно, не е нищо повече от bullshit. Ще се съобразявам, какво да правя. Исках да се науча на търпение към другите, ето ми възможност.

Лягам си.
Не ми се мисли утре как ще стана в 6 за да си хвана влака.

MaLyKoLiU
06-17-2013, 21:58
Не издържам... как може да съм такъв идиот... ;(

xoxi
06-17-2013, 22:13
Даже не мога и да заспя от жега. Чудя се дали пък не се разболявам от нещо. Не може само на мен да ми е толкова неприятно. Всички останали изглеждат толкова... не знам, нормално. :D Взимам си студен душ номер 4567876 за днес и лягам. Вече ми се припада от умора.

пп: ужасно влюбено ми е, ужасно, ужасно хд

anonymous708973
06-17-2013, 22:27
Стабилно снощи, цял следобед си плащах последствията :д

Амбицирана съм и ще направя всичко възможно тая абмиция да не е от ден за пладне.

Hayashi
06-17-2013, 22:40
Днес ми разказаха играта да ходя ня ляво и на дясно за някакви глупости. Уморено ми е, обаче пак не мога да спя.

girlwithblueeyes
06-18-2013, 05:13
Снощи беше тотална размазвация чак сега се прибирам
Отбора победи
Чух се с момчето ми

Днеска се очертава цял ден релаксче и довечера пак тотална размазвация:D

Wednesday666
06-18-2013, 05:29
Оф, с нищо не ми се занимава днеска.
Много трудно станах, а тепърва коса трябва да оправя, грим също..
Понякога се чудя за кво го правя.. Ма после се сещам точно колко съм суетна и.. ндам 8-)..

DisappointedDreamer
06-18-2013, 05:56
Хаххахахха, насмях се!

Ох, никакво не ми е. И студено.

DarkTemplar
06-18-2013, 08:33
Стабилно снощи, цял следобед си плащах последствията :д
Ние последствия НЕ познаваме! 8-)

anonymous708973
06-18-2013, 09:16

Де да беше така... :D

Нова цел. Амбицирана съм.
Записах се на 2 курса от coursera, утре се записвам на немски да опресня лексиката малко.
Издирвам си финансови списания.
Ще кльопам черешки и ще гледам новия сезон на True Blood. Брех, може и да се науча да ценя това me time.

granger
06-18-2013, 09:26
Мехехе, всичко ми е cool!

girlwithblueeyes
06-18-2013, 09:31
Отивамммммммм на работаааааааааааааа<3<3

cyclops
06-18-2013, 09:49
Болен Сидеров смешник! Да се маха тъпата мафия от властта. Крайно време е!
Изморено ми е..

s.dance33
06-18-2013, 10:13
Нещо се побърках аз по тренировки , тренира ми се , стяга ми се тяло :Д
Времето е много яко , приятеля ми е на работа ..:Д напоследък осъзнавам някои грешки ,които допускам :О ..
Купих си готина книга : "Какво се случи в Париж" от Моли Хопкинс , малко е дебеличка ,ама се вижда интересна // започвам да я чета след малко :)

Niakoitam
06-18-2013, 10:55
Дай и аз да се отчета набързо.
Време за мен си...накъсано.Нормално за лятото и особено пък,когато баща ми си е почивка.Не се знае какво ще му скимне и кога.
Настроение...нормално уж.Нещо ми е някак малко самотно, чегрътливо и т.н.Иска ми се да и пиша,обаче не ми се ще да кажа Здрасти и да стана. Емоцията от сбирката на випуска,която в повечето случаи ми повишава бая настроението и ми държи доброто настроение някои и друг ден започва да зачезва осъзнавайки,че вече това е останало в миналото.Връщам се в сивото си и сигурно,но безинтересно и безпроспериращо ежедневие.

Иначе на вторият етаж,където сме, точно върху едната търба на простора над терасaта на кухнята и под лозето ни дето се качва там са си направили гнездо двойка някакви шарени птички.Пеят си ни много хубаво отвреме навреме и даже ги и снимахме,но така и все още не можем да разберем канарчета ли са,синигирчета ли или славейчета.Онзи дне даже без да разбере,че са там баща ми явно им е напръскал гнездото с препарат срещу вредители по лозята,но нищо им няма.Вчера бърка в гнездото и напипа две яйца.Но като че ли още не са напълно готови и може и да има още впоследствие.

Иначе искам да споделя и едно много готино стихотворение,което е свързано с един дето му викат Болен Лидеров и не е лично творчество:

Болен ми лежи Сидер войвода.
болен ми лежи под овча кожа.
Народът го търси, ламята съска.
а той се навел – по нисък от гъска.

Ах майно льо мила, съдба проклета.
Нима ще е кратък живота на кабинета.
Аз дупце им дадох и сега за беля,
Народа излезе и всичко разбра.

Аз исках бе, майчице, само годинка.
евраци да пръскам, макар под сурдинка.
Аналната болка голяма, ти казвам.
Добро поведение трябва да спазвам.

Догана разпори ми сладкото дупе.
С тоз ятаган отреден за мамути.
Станиша ми здраво устенцата пръсна.
”Атаката”, майко, не мой пак възкръсна.

В тоз ред на думи, в тоз анален аспект.
Бих могъл да редя думи безчет...
Но има ли смисъл, аз народен поет.
свиня да възпявам, макар и в коплет.

:)

girlwithblueeyes
06-18-2013, 10:56
Разминах се с работата :(
От 3 тренировка пак ще ме навиква онази

Chacho
06-18-2013, 11:05

:lol: :lol:

AnarchyBoy
06-18-2013, 11:42
Лятно ми е.. \\:D/
Работа, тренировки и купони.. Точно така си представях лятото, цяла зима, е може би не точно така, но и без нея ще се справя..
Слънчицето толкова ме радва, че не е истина, всеки ден след работа правя 6 километрова разходка само за да се нарадвам на жаркото слънчице, пък другите нека си ходят с колата, да дишат прахта, аз си се радвам на слънчицето което е толкова невероятно, обожавам допира на изпепеляващото слънце по кожата ми.. а пък и ши хвана загар.. 8-)!! черничко Ши съм!
Купоните са невероятни, работата ми харесва и парите са супер добри, тренирам си... Еххх почти всичко е перфектно, казвам почти, но и на това ще му се радвам Я!!! :---)
Чувствам се свободно, а съм натоварен като вол.. почти не ми остава време да мисля простотии. 8-)
У У у, също така се приближавам все повече, към заветната сума и скоро гордо ще си купя първата кола и мотор (абсолютно самостоятелно, и ще са си чисто мой и само мой!!) Много ми е кеф. :D
Баща ми каза, че се гордее с мен и на мен ми стана много драго, защото се виждаше и в очите му, а и ми каза, че харесва какъв мъж съм станал!! Просто е най-големият пич!! Бащата!!
Лятото е супер! Хора радвайте се! ;)

ПослеДрас: На таз форумна не можех да смогна да дойда и да присъствам,а толкова исках.. обадете се за следващата, че ми сА ходИ... :p

DarkTemplar
06-18-2013, 12:14
:lol: :lol:
Някои ги опознаха в неделя, други в понеделник. :D

anonymous708973
06-18-2013, 12:56
Тихо бе! :d

Трябва да се науча да тегля майни, защо позволявам всичко да ми влияе така...
Защо, по дяволите, съм позволила някой да е толкова важен за мен, че той да си позволява да ми превръща суперслънчевото и добро настроение в сълзи и чувство на пълен парцал за 5 минути? Защо съм толкова глупава, че да го позволя?
Само глупаците повтарят грешките си, очаквайки различен резултат. Аз глупачка ли съм?

granger
06-18-2013, 13:21
Тихо бе! :d

Трябва да се науча да тегля майни, защо позволявам всичко да ми влияе така...
Защо, по дяволите, съм позволила някой да е толкова важен за мен, че той да си позволява да ми превръща суперслънчевото и добро настроение в сълзи и чувство на пълен парцал за 5 минути? Защо съм толкова глупава, че да го позволя?
Само глупаците повтарят грешките си, очаквайки различен резултат. Аз глупачка ли съм?

Споко, ще си глупавеем заедно, осъзнавам каква съм патка и пак го правя...още по-дебилно е,а?
Нищо...то ще ми прищрака в един момент.

anonymous708973
06-18-2013, 13:22
Чудя защо още не ми е, никога не съм била от най-търпеливите. Явно съм се променила. И не съм сигурна, че ми харесва.

granger
06-18-2013, 13:23
Аз съм в процес на промяна, усещам се просто...но все още ме човърка старата преклонност...

Wednesday666
06-18-2013, 13:27
Ааааха.
Нещо напук ми правят.
Както и да е, за момента не съм се издразнила достатъчно, че да отвърна.

Такаааам, после ми намирисва как ще закъснеяяяя.
Дано пак не ме удари каръшкият ми късмет, шот около 2 км не ми се вървят на токчета 8-).

DarkTemplar
06-18-2013, 13:32
Пламе, Ина,

някои сигурно ще ме сметнат за сексист, женомразец и други подобни измишльотини, обаче ще ви кажа, че е от пола (и обвързаната с него емоционална нагласа), мили дами. Просто много си "слагате на сърце" това и онова в живота ви, изпускате контрола над ситуациите и отношенията ви с околните, а после се питате "ама защо така стана". Освен това и много преувеличавате. В конкретния/те случай/и може и да има разлика, но по принцип е точно така. И това се отнася не само за вас двете, а както казах за болшинството жени, независимо от възпитание, образование, характер, етническа принадлежност и интелектуален потенциал. Имам достатъчно сериозни лични наблюдения в защита на твърдението ми, а и голяма част от мненията в тази тема го потвърждават. ;)

Не се кахърете толкова, само се натоварвате излишно. :)

anonymous708973
06-18-2013, 13:43
Пламе, Ина,

някои сигурно ще ме сметнат за сексист, женомразец и други подобни измишльотини, обаче ще ви кажа, че е от пола (и обвързаната с него емоционална нагласа), мили дами. Просто много си "слагате на сърце" това и онова в живота ви, изпускате контрола над ситуациите и отношенията ви с околните, а после се питате "ама защо така стана". Освен това и много преувеличавате. В конкретния/те случай/и може и да има разлика, но по принцип е точно така. И това се отнася не само за вас двете, а както казах за болшинството жени, независимо от възпитание, образование, характер, етническа принадлежност и интелектуален потенциал. Имам достатъчно сериозни лични наблюдения в защита на твърдението ми, а и голяма част от мненията в тази тема го потвърждават. ;)

Не се кахърете толкова, само се натоварвате излишно. :)

Ако изпускам контрола, съм глупачка.
Ако не изпускам контрола, съм феминистка.

Слагам си го на сърце, да. Слагам си на сърце неуважението и непукизма, които посрещат моите добри намерения и суперслънчевото ми детско настроенийце в стил "омгомгискамсладоледблизал каразходкаомгвреметоепрек раснообичобич". Щото ако не си го сложа на сърце, ситуацията се повтаря и потретва и ще се превърна в парцал, който позволява на хората да им се разминава.
А най-абсурдното е, че с толкова много близки хора никога не съм изпадала в подобна ситуация, защото знаят как да реагират, като видят, че съм обидена. Следователно проблемът не е в мен. Чувствителен бил на тая тема... когато обаче аз съм чувствителна по някоя тема, съм нервачка и избухвам без причина. Двойният стандарт е велик.

Ще избухна просто. Усещам как от мегаразочарована, обезверена и тъжна ставам просто бясна. Е, по-хубаво ми е! Хах.

Chacho
06-18-2013, 13:46
Става ми гузно, че нямам драми от известно време. :D

Както вика един колега: Умри от гуз!

JustMeBabe
06-18-2013, 13:47
искам да го видя... и ми е ужасно топлоо.. ;cc

Wednesday666
06-18-2013, 13:49
Ако изпускам контрола, съм глупачка.
Ако не изпускам контрола, съм феминистка.

Слагам си го на сърце, да. Слагам си на сърце неуважението и непукизма, които посрещат моите добри намерения и суперслънчевото ми детско настроенийце в стил "омгомгискамсладоледблизал каразходкаомгвреметоепрек раснообичобич". Щото ако не си го сложа на сърце, ситуацията се повтаря и потретва и ще се превърна в парцал, който позволява на хората да им се разминава.
А най-абсурдното е, че с толкова много близки хора никога не съм изпадала в подобна ситуация, защото знаят как да реагират, като видят, че съм обидена. Следователно проблемът не е в мен. Чувствителен бил на тая тема... когато обаче аз съм чувствителна по някоя тема, съм нервачка и избухвам без причина. Двойният стандарт е велик.

Ще избухна просто. Усещам как от мегаразочарована, обезверена и тъжна ставам просто бясна. Е, по-хубаво ми е! Хах.

Недей да избухваш, опитай се да се сдържиш. Както Violenca ти каза, така и аз ще ти го кажа, търпението е огромно предимство, което много вреди, но и много помага.
Особено що се отнася до мъже.
Аз ако нямах такова голямо търпение, въобще нямаше да се занимавам с някои момченца ( добре де, Мъж се води 8-) ).
Сигурно вече щеше да е бит, пребит, на кол забит 8-), ма го гледам още диша и ми лази по нервите 8-).
Майната му, нетактичността и двойните стандарти са им генетично заложени направо.

DarkTemplar
06-18-2013, 13:51
Ина, не е лошо да си феминистка, стига да знаеш къде да слагаш границите. То е малко като в спорта - според ситуацията играеш в защита или в атака/контраатака. ;)

В конкретния случай явно има(те) някво разминаване в моментното настроение/нагласа и това скапва всичко. Седнете и поговорете, с цупене, сърдене доникъде не се стига. И аз искам сладолед. 8-)

Поздрави на Ана, като се чуете/видите.

Chacho
06-18-2013, 13:58
Давайте свобода само на позитивните емоции да ви влияят. Когато се намесят негативните, само рационални разговори и решения.

AnarchyBoy
06-18-2013, 14:31
Давайте свобода само на позитивните емоции да ви влияят. Когато се намесят негативните, само рационални разговори и решения.

\\:D/ Ето един позитивист като мен!! Точно това си мислех, днес докато се прибирах от работа.. Вече от всяко нещо (дори и лошото) ще извличам максимално позитивното, а на другото ши му тегля майните. 8-)

Слушайте го тоя човек, умни работи говори. :D

...понякога :D

girlwithblueeyes
06-18-2013, 14:39
Ина ,Плам

Трябва да се научите че не всеки човек заслужава вниманието и емоциите ви . Има хора и хора вие трябва да прецените . Безкрайно отвратително ми е неуважениеот и незачитането на мен самата като човек но ми и безкрайно ясно ,че има такива хора от който няма да го получа .

Chacho
06-18-2013, 14:46
Чуда се дали да не си почина от форума...

girlwithblueeyes
06-18-2013, 14:47
Недей ,че иначе няма с кой да споря :D

anonymous708973
06-18-2013, 15:36

Като ти вдигат телефона с крясъци, позитивните емоции се превръщат в "Боже, ако бях мъж, щях да го строша от бой".

Илия, а на Деничка да предам ли, че и с нея ще се видя тая вечер :P

Chacho
06-18-2013, 15:44
А НЗ

DisappointedDreamer
06-18-2013, 15:51
много обичам баклавичка.
мхмммммхмх.
и бира.
мммхммхм.

granger
06-18-2013, 16:05
Чачо, не ме изоставяй, че ми е мъка!

marilyn
06-18-2013, 18:22
Няма време да се спи. За сега смогвам. Уж... нищо, че за малко да припадна миналата седмица, ще се нормализира всичко след по-малко от 7 дни...

И не ме е яд за снощи. Не беше загубено време. Опознах го още малко и прозрях доста неща. Хубаво ми е.

И люлякови нощи... ама от люлякови май липови станаха в последно време. Снощи така ухаеше ...

Абе, кво.. ще спя като умра...

SpiritInBlack
06-18-2013, 19:00
Кали снощи направи мега шоуто отново , Галена само може да и яде пастите. Повече няма да излизам със странни момичета, в стомаха ми има революция. Сушито било бахти якото , ДА, ДА . Егати уасаби соса :D Пловдив лятото се пълни с ненужни хора , но пак ще ми липсва градът

Chacho
06-18-2013, 19:03
Чачо, не ме изоставяй, че ми е мъка!

А, ко, ко речи?

Ше си помислЪ. ;)

granger
06-18-2013, 19:27
Ще ми липсваш много ,ако напуснеш форона,дори и временно...
тва е форумна любов, обяснявам ти са
отсичкото нагоре и бира тряя пием като идвам по софията...и не само с теб :D

heartshapedbox
06-18-2013, 19:54
Де да беше така... :D

...утре се записвам на немски да опресня лексиката малко.

Къде ще ходиш на курс и за кое ниво?
Че и аз от 2 дни обикалям разни центрове за чужди езици и не мога да избера.

Wednesday666
06-18-2013, 19:59
Ха, лъжливото овчарче е заело нова форма като гледам.
Забавно е отстрани.
Наистина е забавно.

anonymous708973
06-18-2013, 21:10
Къде ще ходиш на курс и за кое ниво?
Че и аз от 2 дни обикалям разни центрове за чужди езици и не мога да избера.

C1, Sachsen-Anhalt.

Мухааа, кой има ваучери за суши?! Хах, как ще си похапнем с човечко тия дни.
Хубаво ми е :p

HollyGolightly
06-18-2013, 22:37
Писна ми от глупости, писна ми и да вали, а го дават така до края на седмицата. 25 лигави хлапета затворени цял ден в една стая много трудно се издържат, вече имам чувството, че главата ми ще гръмне.
Само още два дни ми останаха до следващата заплата 8-)

shmatarok
06-19-2013, 02:44
Неописуемо жадно ми е. Щом се събудих от петте ми часа сън, за да пия нещо, смятай. Нагълтах се със сокове и компоти и сега ми е гадно и лошо, а трябва да ям и да ходя на работа. Не ща!
Поне почивам следващите дни. Отново! Йей.
Хич не ми харесва как са ме подредили за днес, ама се надявам, че няма да е голямо бедствие. Поредното предизвикателство да се доказвам.

MaLyKoLiU
06-19-2013, 05:20
Спи ми се... След малко ще ходя до университета да си подам документите за кандидат студентски изпит... 8-)

girlwithblueeyes
06-19-2013, 05:22
Идеално ми е
Снощи компанията си изкарахме перфектно
Днес имам да си подготвям някой неща за работата ,ще седна по преговоря по датски . Нямам търпение да дойде утре и ад отида на работа липсват ми вече кантората и колегите ми
Момчето ми също ми липсва вече мноог направо не издържам

Niakoitam
06-19-2013, 07:34
Егати и жегата е днес.
И пак на село.Поне дъжда няма да ни прибира през 1 минута като миналите пъти.
И тук в къщата в задният двор се заформиха едни ремонти от тия дето най ги "обичам".Трябваше да се измаже мазето,но затова трябваше да се оправи водопровода,но пък се оказа,че трябва да се промени и инсталацията на къщата.Хубавото е че при повечето от тези неща повече наблюдавам отстрани.

Иначе един скорошен разговор и една съвсем отделна ситуация преди това ме върнаха към разни отделни разговори и случки от мминалото и когато е свободно съзнанието ми от няколко дни е заето с някакви анализи.Даже мислех и тема да постна само дето не знам как да я формулирам с въпроси,да стане интересна,а не като изсмукана от пръстите и какви изобщо въпроси да вложа в нея за да не излезе,че си пиша тема от скука.Става въпрос за доста тънката граница на приятелство и нещо повече между момче/мъж и момиче/жена. Как тази реплика може да е за отбиване на номера или наистина истинска или пък...просто изчакваща и как даден човек да разбере това.Как заради нуждата от внимание и/или забавление тази граница може неусетно да бъде премината. Как едни хора страшно внимават всячески да не я преминат без да искат. И как често накрая винаги има сърдити.Кои са по правите тези дето се сърдят,че са ги погледнали по друг начин или тези дето може би са разбрали грешно някои знаци.И такива ми ти работи :)

Зайче..
06-19-2013, 07:39
ох, днес какво ще правя ;с
едните са на работа, другите нямат възможност да дойдат до моето 'село' (не знам как е по-правилно - село или град о.О)
май ще си остана вкъщи до довечера поне, мф
и трябва да проверя кога ми е изпита .... бахтти

GossipGirl89
06-19-2013, 07:48
Много ми е горещо иначе всичко е ОК.
След малко тръгвам по задачки и така :)

heartshapedbox
06-19-2013, 07:58
Добро утро!
Супер се чувствам, поспах до късно, целият ден ми е свободен (което отдавна не ми се беше случвало) и съм щастлива.
Очаквам петък с нетърпение, малко да се махна от града.
Полянки<3

Wednesday666
06-19-2013, 08:04
Мамка му, колко ми е криво.
Остава само оная мърла да ми пише, че иска да се видим, шот си няма работа в София и да я наредя едно хубаво, че ми писна от надути интргантки. Нещо за много велика се е взела ми се струва, крайно време е някой да й се изсмее в лицето за това колко е жалка.
Е, друго ме изнерв още снощи, ама все някой ще го отнесе.
Или по-добре нещо да го отнесе, не някой, ама тва зависи от другите.
Направо майната на всичко. Днеска с нищо не ми се занимава.

Зайче..
06-19-2013, 08:18
ЛЕЛЕ НЕ МОГА
утре ми е изпита, а аз нищо не знам
за 1 ден кво мога да науча
и не знам дали ще трябва да пиша на дадена тема или ще е тест с отговори, дано да е второто
леле, ще се побъркам

xoxi
06-19-2013, 08:44
Отне ми 5 минути да стана от леглото тази сутрин. :D От вчерашното групово падане, сега едва се движа. Като погледнах как съм се нашарала с рани и охлузвания, направо ме избива на смях, въпреки болката. Мускулната треска е бонус към картинката.
Въпреки това, чувствам се прекрасно. Хубав ден ще е днес. Утре ще е още по-хубав. А уикенда се очертава като най-приятните два дни този месец!

bloodfrozen
06-19-2013, 09:17
Неописуема жегичка е. Не мога да функционирам нормално при такива условия. И с туй учене тотално изпушвам вече. Ама поне му се вижда краят. 8-)

cyclops
06-19-2013, 09:40
Ужасна жега. Не се търпи вече. Но каквото - такова. Довечера пак пред МС и така до края! Мамка им долна!

tonssy
06-19-2013, 10:41
Неописуема жегичка е. Не мога да функционирам нормално при такива условия. И с туй учене тотално изпушвам вече. Ама поне му се вижда краят. 8-)

Същото. :Д

MaLyKoLiU
06-19-2013, 15:01
Видях се със Зорка и Мъри, Зорка ме накара да пия бира... :D

Тя пак ми каза да се разкарам от живота ѝ, но е мога да спра да мисля за нея... днес отидох и си подадох документите за кандидат студентски изпит, благодарение на нея, понеже тя е човека, който ме накара да мисля по-зряло и, че трябва да уча... :) А дали ще взема изпитите, това вече е друга тема, важен е опита. :)

tedo_rs_bg
06-19-2013, 15:13
още един скапан ден изпълнен в самота и почиване на работното място ... още една скапана седмица колко ли още ще има ?

granger
06-19-2013, 16:20
Милия...
Иначе хубав ден,най-накрая карам по-свободно,юхуууууу.

girlwithblueeyes
06-19-2013, 16:22
утре имам вечеря с момичетата от организацията а въобще не знам как ще смогна от работа
Да идва утре по бързо

granger
06-19-2013, 16:25
Искаш да кажеш Илия - тоя дето ти го вкарва??

Къв ти е проблема с мен???

girlwithblueeyes
06-19-2013, 16:26
Пламе то ни е обявил всички жени за курви :lol: горкият

granger
06-19-2013, 16:27
:lol: забележително.

girlwithblueeyes
06-19-2013, 16:28
кой знае коя го разкала и сега играе филма- всички жени са курви:lol:

granger
06-19-2013, 16:32
http://25.media.tumblr.com/b27a6b060369a747e08a81cb6929130d/tumblr_mezdl5lQ0k1rddtxto1_400.jpg

SpiritInBlack
06-19-2013, 16:33
Трябва да внимавам на кви женски партита отивам - боят с възглавници беше жесток :D Вчера можеше да изкарам достатъчно пари , за да си купя скъпа кола. Мразя да играя срещу слаби играчи, на златен турнир му върза, дойде ми малко в повече. Тези дни мърдам от Пловдив , да видим къде ще отида и в ква последователност

DisappointedDreamer
06-19-2013, 16:46
Обичаааааам го, мамка му.

Ох, sупер влюбено ми е. :)

XTREMEFREERIDE
06-19-2013, 17:29
Адски се кефя на българите тези дни!

<3
<3
<3

Evterpa
06-19-2013, 17:42
Утре предстои пътуване и ми е интересно как ще се развие денят.
Чакам с огромно нетърпение юли месец, когато най-после един куп дебилизми ще ми се махнат от главата :).

x7aZzy
06-19-2013, 18:26
Горещомиегорещомиегорещом иемамкамугорещомие.

Иначе горе-долу така: http://www.youtube.com/watch?v=vk-k-tiPhHQ

Blab
06-19-2013, 18:59
^ ооо))

аз се чувствам добре, въпреки всичко. предстоят ми купища нови неща, предизвикателства и любов. това лято ще е от важните в живота ми!)

AnarchyBoy
06-19-2013, 19:21
А пък аз я обичам .. :(

cyclops
06-19-2013, 19:46
Уххх тия протести ми отнемат от вниманието и спокойствието, а имам да мисля за куп неща. Сватбата наближава, пътуването не е планирано и още куп детайли. Трябва да се стягам и да да намеря време за всичко.
Другата седмица малко на моренце за релакс йейй :3

Flowerlight96
06-19-2013, 20:08
Чувствам се тъпо.Някои хора май прекалено много си повярваха и изкарват мен виновна.Ааайде чупката!!!

DarkTemplar
06-19-2013, 21:23
Искаш да кажеш Илия - тоя дето ти го вкарва??
:lol: :lol: :lol:

x7aZzy
06-19-2013, 21:24
В момента е 23.25h, навън е 29 градуса.

о.О

Kill me, please !!

иначе: http://www.youtube.com/watch?v=xg_Xxcv5VLs

DarkTemplar
06-19-2013, 21:28
Явно при вас по чужбина е по-горещо. Тук в София в момента са "само" 22.

x7aZzy
06-19-2013, 21:31
Тук лятото е три дена.
Следващата седмица пак ще е 13 градуса.
Няма средно положение.

По темата: затишие преди буря.

^___^

antineutral
06-19-2013, 21:32
Голям смях се смяхме одеве с тия двамата образи. При това държа да отбележа, че рядко съм срещал толкова интелигентен човек, който пие прекомерно от години. Слабостите понякога се оказват голям препъникамък...

granger
06-19-2013, 21:35
:lol: :lol: :lol:
Илия,къде си да ми го вкараш...акъла ,де, не друго! :lol: :lol: :lol:

DarkTemplar
06-19-2013, 21:53
Работим по желание и с материали на клиента, Пламе. :D

granger
06-19-2013, 22:32
Идеално,идеално...замислям невероятно вкарване ...у филма :lol:

Ivaaaaa
06-20-2013, 06:27
йеееееее
всичко се нарежда идеалноо

heartshapedbox
06-20-2013, 08:42
Стягам багажите, опрявам каквото има и утре рано сутринта потегляме към Куклен <3
Само за уикенда ще е, програмата обаче ми допада, парти ще е.
Някой от вас ще ходи ли на фестивала?
https://www.facebook.com/WakeUpBulgaria

Hayashi
06-20-2013, 09:27
Много ми е зле. ;w;
Вчера празнувахме дипломиране обаче от както се прибрах окупирах тоалетната цяла вечер. И сега още продължава да ми е зле и да ме боли корема. Какво ли съм пипнала пак. Пък имам да свърша едни неща и пак трябва да излизам в най-големите жеги. Не може ли просто да си завра главата някъде като щраус!?

shmatarok
06-20-2013, 09:54
Мно'л мразим да ходим по лекари.
Искам да легна и да се наспя. И шефката да спре да ми мрънкоти за глупости. Не съм си избирала аз служителите да са кой от кой по-прости.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 10:02
Искам го да го гушкам и целувам <3<3
Работата добре мина сега си почивам и довечера съм с момичетата.

shusha
06-20-2013, 10:16
Издъних и се ми супер тъпоооо

DragonLady
06-20-2013, 10:42
И да паднем и да бием, пак ще се напием!!!!!!!!! Това ми се върти от снощи в главата, по повод изпита днеска :D Е бихме, с 3ка ама все пак бихме, пък и при положение семестриалният ми контрол по тоя предмет, можеше и по зле да е. Все пак 3ката е свещенната оценка за студента :)
След 1-2 часа отивам при мъжо, да си го видя. А довечера ще се празнува и пие :) Любимата ми част от сесията, празнуване на взетият изпит :)
Нещата с работата също се подредиха много добре, и нямам търпение да дойде 1вата промоция :)

xoxi
06-20-2013, 10:56
Днес ми е много шитаво. Ще отида до училище да се поядосвам и ще се върна да спя. Повече от час-два не мисля да стоя. Омръзнало ми е от всичко. От целия прекрасен състав там.
Той е на лов за книги. Нямам търпение да видя какво ще донесе.
Как ми се иска днес да свърша вече...

HollyGolightly
06-20-2013, 11:12
PAYDAY :grin:
поне за сега се очертава да бъде много хубав ден

TrueStory
06-20-2013, 14:36
Днес е хубав ден :)

Brown_Sugar
06-20-2013, 19:38
Самотна малко,но утре ще го видя. И облекчена да,най-накрая й го казах,просто осъзнах къде трябва да насоча негативната си енергия и да се изясним. Няма да ставам ничия играчка,най-малко пък на човек с изключително деградирали морални ценности и изкривена представа за хората и света. Да,хубаво е човек да не таи нещата в себе си .

Naive
06-20-2013, 23:25
<3.

girlwithblueeyes
06-21-2013, 05:12
Ами добре бе когато едно момиче ти кажа че е влюбено в тебе и те иска ми целуни го бе
Снощи с приятелките ми оплюхме въпросният и обсъдихме всичките му недостатъци ,хубаво ни беше
Болката не намаля но стана доста по-добре

Chacho
06-21-2013, 07:38
Ами добре бе когато едно момиче ти кажа че е влюбено в тебе и те иска ми целуни го бе
Снощи с приятелките ми оплюхме въпросният и обсъдихме всичките му недостатъци ,хубаво ни беше
Болката не намаля но стана доста по-добре

Може просто да е имал афта

TheDevilInMe
06-21-2013, 07:58
Ох днес ще е много тежък и изморителен ден, ще падне цял ден учене и нищо друго и така до 26ти, когато ми е последният от 3те изпита и след това ще се отдам на заслужена почивка, нямам търпение вече...

girlwithblueeyes
06-21-2013, 08:00
То неговите афти са всеки ден:lol:
Глупак !

DisappointedDreamer
06-21-2013, 10:46
Е, лежане в пирогов 24 часа не е зле. Надявам се да няма усложнения. После ще стискам зъби седмица и ще съм тип-топ.

Искам си го.
:/

Chacho
06-21-2013, 10:55
То неговите афти са всеки ден:lol:
Глупак !

Пълен афтогол

x7aZzy
06-21-2013, 11:00
Ако успея да инсталирам SPSS, ще е добре.
Ама нъц.
@hjbcjx#@hjgbxysj!!

marilyn
06-21-2013, 11:01
Ох, да минава проклетият вторник и край...

anonymous708973
06-21-2013, 11:05
Е, лежане в пирогов 24 часа не е зле. Надявам се да няма усложнения. После ще стискам зъби седмица и ще съм тип-топ.

Искам си го.
:/

Какво ти има, Маги?

girlwithblueeyes
06-21-2013, 11:08
Чачо
Не знам за афотогола ама си е глупак от всеки ъгал .

AliceSw
06-21-2013, 11:35
Keeping you sane and you fade away
Just enough you felt the edge again
You took two pills and you fall asleep
Hugging six rabbits and having pink nightmares....

http://www.youtube.com/watch?v=vmP9lCtGXA8&list=FLL9YBN7UTrI6VdLxC2pyDRw

cyclops
06-21-2013, 12:22
Ако успея да инсталирам SPSS, ще е добре.
Ама нъц.
@hjbcjx#@hjgbxysj!!

Тамън се боря с него ! 8-)

Горещо ми е ! Ще умра ! Ще пукна ! Сили не ми останаха. Искам на мореееееееееее

DarkTemplar
06-21-2013, 12:53
оф, ебаси жегата... искам да изпия всички течности на света.

granger
06-21-2013, 14:07
каша ми е в главата,той си продължава, а аз ... нихт
иначе ми е доволно.

Chacho
06-21-2013, 14:08
Ей, Гошета, бройте с мене минутите до 7 часа, че ми писна сам.

Ivaaaaa
06-21-2013, 14:41
оххх как ми се присвива стомаха само
след малко трябва да излизаме вече, а на мен ми е толкова притеснено..

tonssy
06-21-2013, 16:20
Той много ме разочарова снощи.
Отказвам се..

eclipse06
06-21-2013, 16:37
С-Т-Р-А-Х! Дано утре се окопитя пред комисията :( Колко несериозна съм станала :/ Овца.

SpiritInBlack
06-21-2013, 17:38
Обратно в София. Петък вечер ще си релаксивам вкъщи, zzzz . Дано гадните хлапетии са се разотишли поне, не искам да ме буди някой друг пак :D

girlwithblueeyes
06-21-2013, 17:54
Danmarkkkkkkkkkkkkkkkkk<3<3

granger
06-21-2013, 19:22
Horny...чувствам се horny :lol:

marilyn
06-21-2013, 19:26
Horny...чувствам се horny :lol:

Мрррр, аз също.

Иска ми се всяка нощ да сме заедно... което не е толкова утопично чак...

Лятото май по-често ще го навестявам.

xoxi
06-21-2013, 20:27
Нямам търпение за този уикенд. Ще сме си предимно само двамата. Не знам как ще стана утре в 6:00, но това няма значение, ще си доспивам по пътя. Природа, къща на наше разположение, животни, пълноводна река... :D Райско ще е!

shmatarok
06-21-2013, 20:34
Преведоха ми някакви пари от работа тея дни, седя, гледам ги и се чудя да се смея ли, да плача ли...
Утре дупе да ми е яко. Изобщо не си починах тези дни и не знам как ще изкарам до понеделник. :(

valdesbg
06-21-2013, 22:04
Добре се получи, ползотворно пътуване беше, свърших задачките, компанията ми беше изключително приятна и съм много много благодарен за гостоприемството :)

Надявам се да мога подобаващо да се отплатя в един момент :) Сега остана само изпита.

Hayashi
06-22-2013, 10:24
Трябваше да свърша някакви неща и ме поканиха да излезна вечерта, но ми е твърде криво и нервно за каквото и да е.
За това съм си надула този (http://www.youtube.com/watch?v=JqW6Si2FXd4)албум на Enigma и чета някакви рандом неща из нета.

Утре ще ставам да ставам супер рано и май няма да се спи изобщо.

lyuba991
06-22-2013, 11:05
Чувствам се супер, лятото е пред мен и всичко е ОК! ;)

SpiritInBlack
06-22-2013, 12:05
Чувството да станеш рано да си направиш макарони за закуска , да разбереш , че нямаш сирене , когато вече кухнята ти е вмирисана и да излезеш да си купиш банички...безценно :D