PDA

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

shmatarok
03-23-2013, 14:54
Тая вечер ще се пие!
Време е да видя момченцата ми как са и да им се оплача за ужасната седмица, която мина и още по-ужасните изпити, за които почти забравих. 8-) Не съм ги посещавала от около месец и ми домъчня за тях, надявам се и на тях за мен. 8-)
Трябва да се обсъдят и някои работа с квартирата с другите ми другарчета, ама кога ще стане т'ва - не се знае. И си искам поръчката от амазон, какво ми се бъгва тъпата карта на моменти :@
Притеснявам се малко и за него, вчера даже го сънувах, но се надявам, че е по-добре. Няма да можем да се чуем днес вероятно и ми е малко виновно, ама той е силно момче, ще го преодолее.

passion.
03-23-2013, 16:41
ауу прекрасен е тоя човек бе. Не знам как го пуснах да си ходи... ще го изямммм
невероятно щастлива съм <3

granger
03-23-2013, 16:42
Понякога...някои хора,като нямат какво да кажат е по-добре да замълчат...
Иначе ми е идеалишен.

NambyPamby
03-23-2013, 16:52
Безразлично ми е. Спирам да си давам зор, да си троша нервите и да полагам усилия за когото и да било.
Като са направили колосалната грешка да ми изгубят уважението, да видим сега как ще успеят да додрапат до повърхността.
Не ме е жал, не ми е гузно, не ми е мъчно. Не мисля да прощавам предателства и неблагодарно отношение, дори ако знам, че днес е последният ми ден и утре ще умра. Не съм Майка Тереза, нито претендирам да съм.
Единственото нещо, за което съм бясна е, че ме занимават и ми губят времето излишно, пък то ми е ценно.

s_E_x_Y_y_Y
03-23-2013, 17:05
обзело ме е спокойствие и безразличие, разходката днес беше страхотна и съм адски уморена как ще издържа тази вечер :(
търпението е майка на знанието, но за съжаление съм нетърпелива, дано вечерта се развие добре

complicated_
03-23-2013, 17:30
Последните дни изобщо нямам настроение.Криво ми е и изморено (незнам и аз от какво) просто доста неща ми се насъбраха.. Искам за 3-4 дена поне да отида някъде,където не съм била и да се отдам на пълен релакс ..

heartlesandfreaky
03-23-2013, 18:17
тъпо ми е.. бях на баскетболен мач, Левски биха Спартак Плевен със 7 точки, умрях си от яд ._. ходи ми се на училище, искам да го видя. Като знам, че идва ваканцията и 10 дена няма да го виждам, направо ми изтръпва всичко :(
Реших да не си правя рождения ден, предпочитам да си спестя парите за нещо по-интересно от събиране с приятели. Като цяло последните дни настроението ми е ужасно, чувствам се зле, безполезна и садната. Пф.

DisappointedDreamer
03-23-2013, 18:24
ПРЕКРАСЕН ДЕН!
намерих си фъстъци с уасаби, пробих се, пързалях се с пликове, тренирах, починах си! тип топ!

marilyn
03-23-2013, 18:29
Снощи беше много прекрасно.

Днеска съм дроб. Струваше си. :D

lamia
03-23-2013, 18:29
Гадно ми е... Много ми е тъжно. На всичкото отгоре имам и да уча, а с тези чувства не съм в състояние да запомня нещо... Нямам настроение за нищо. Ровя се във форума ии стоя с тъп поглед пред компа. :(

granger
03-23-2013, 19:00
Някак безразлично ми стана.
Явно свикнах да не съм в приоритетите, много ми е ...не знам и аз, празно.
Искам го вече да си идва и да има време за мен,просто тия 3 месеца ми изпиват силите.

HollyGolightly
03-23-2013, 19:12
Обичам да е слънчево, спокойно и топло :)
Отивам да си купувам рокля, че Великден е след седмица 8-)

Pamaa
03-23-2013, 19:15
След вчерашния ми сън ми е тъпо цял ден... Мислех си, че вече наистина нищо не чувствам и че мога да държа нещата под контрол, пък то какво, всяка нощ го сънувам, вчера, че го прегръщам, гледам го как спи в ръцете ми и го целувам по челото. :(

Зайче..
03-23-2013, 20:58
да им имам разбиранията на някой хора, честно -.-
няма един ден, в който мен да не ме ядоса някой, просто тва стана ежедневие -.-

DarkTemplar
03-24-2013, 00:05
NambyPamby, струва ми се, че на моменти доста преиграваш, правейки се на по-студена и незаинтересована, въобще на по-голяма непукистка, отколкото си всъщност.

Не мислиш ли, че е време да обърнеш нова страница и да разрешиш сама на себе си "и на твоята улица да изгрее слънце"?

Може и аз да се бъркам и това да са моментни неща, просто ми правят впечатление.

HollyGolightly
03-24-2013, 01:17
Беше много хубав ден. За първи път ми се случва да премеря 6 рокли и всичките да ми харесат как ми стоят 8-) Сега ще си блъскам главата цяла нощ, мислейки коя точно да си взема. Смея си се на акъла, що за проблеми имам.

shmatarok
03-24-2013, 05:24
Каква вечер!
Обичам си мъжката компания. И бях приятно изненадана от развоя на събитията, не очаквах да проведа подобен разговор и да свалим така картите на масата. Доволна съм, не обичам да оставям недоизяснени неща, а и научих доста интересни. 8-) Успях да се оплача и да ме успокоят, така че съм добре. Надявам се последните няколко часа да се повторят, защото наистина ми е приятно да общувам с такива хора, ама ще видим. Лягам да спя сега, че не си чувствам половината тяло.

Irti
03-24-2013, 06:12
Няма нищo по-прекрасно от това да изпиеш една бира рано сутринта и да сецкаш от лулата на мира.

Като камък на сърцето ми тежи една мечта
Има място под небето, всички сме деца на таз земя
Като камък на сърцето ми тежи една мечта
Съберете се момчета да изпушим старата лула ......
....лулата на мира

granger
03-24-2013, 06:25
Не знам. Разочарована съм от хората....
Такъв човек съм, че давам повече , отколкото се очаква. Раздавам се за другите и като всяко глупаво човешко същество, съдя за постъпките на хората по своите собствени.Като под ''съдя'' имам предвид, че предполагам и се надявам на човешки постъпки, по начина , по който аз си ги представям, по начина по който аз бих ги направила.
Явно е адски грешно, осъзнавам го , но не знам как да се преборя с него...тъпо ,а?
Тъжно е да не можеш да вярваш в хората. Не казвам,че аз съм света вода ненапита, някакъв идеал. Но хиляди пъти съм доказвала , а и сама на себе си, понякога горчиво дори, че правя повече от необходимото , за да зарадвам хората около мен. Явно това не е положително човешко качество? Имам предвид, трябва да бъда супер задник и да се държа като такъв , за да ми е добре? Ама на мен не може така да ми е добре...не знам. Явно ми е някакво сбъркано.
Имам нужда от промяна,но не съм сигурна...объркано ми е.
ОБИЧАМ!

DisappointedDreamer
03-24-2013, 07:34
горе главата плам

добре съм. очертава се учене днес. болят ме ребра и опашка от вчера ама 8-) ммм.
приятен ден вии желая!

granger
03-24-2013, 07:40
Главата ми винаги е високо вдигната ,Магс.Просто се замислям и се разочаровам...самтаймс.
Но сега съм щастлива. Имам си малка сладка Вяра :* Да е жива и здрава.

TheBeliever
03-24-2013, 08:19
Не знам какво се случва. Не знам какво искам да се случи, но знам, че нещо трябва да се промени.

AnarchyBoy
03-24-2013, 08:49
Много криво ми е, и адски нервно.. искам да я видя :( ...
Покрай мен не се живее в момента просто, инак съм добре ..

Tsukuda_Hiroshi
03-24-2013, 09:09
She's commin home in friday!!! Супер якото ми е!!!

s_E_x_Y_y_Y
03-24-2013, 09:48
Първо не, не, не после ДА ДА ДА
За първи път виждам през толкова кратко време да става бой, да отидеш на заведение и през 20 минути да излизаш навън заради мелето... :Х не, не, не няма такова шоу, това въобще не беше за изпускане
Обичам кафетата с момичетата в неделя на обяд, както и да гледам разбитите мутри на всички пияни от снощи, носи ми едно специално удовлетворение.
Май днес ще трябва да поуча

NambyPamby
03-24-2013, 09:50
Много се радвам, че периодично в тоя форум получавам гратис психоанализа към постовете си, само дето не помня да съм я искала. :) Нека още веднъж да обясня - нямам нужда от спасяване и от непоискани съвети. Тази тема ми е отдушник и влизам в нея, когато не съм на кеф, затова може би оставям впечатление на негативна и неуравновесена личност. 8-) Рядко се разписвам, когато съм щастлива и имам повод за хвалба.
И за да съм безкрайно изчерпателна - това, че възнегодувам срещу нечие лицемерие, неблагодарност и простащина, не значи, че не съм си "позволила да бъда щастлива". Както и не значи, че имам очи само за лошото и не забелязвам хубавите неща около мен.

он: Не ме свърта хич, а трябва да чакам поне две седмици, докато ми пристигне писмото. ДВЕ! Ще се побъркам от някаква странна смесица от очакване, възторг, нетърпение и страх. Мноого искам да видя резултатите, макар да знам, че не дадох най-доброто от себе си. Имам добро предчувствие. Пък и няма какво толкова да стане - или съм се провалила с гръм и трясък, или съм на челните места. 8-)

kalpazanka
03-24-2013, 11:04
Мързел съм, направо дроб от 4 дни насам. Не, от поне 14 всъщност. Не знам пролетната умора ли е, любов ли е, птички и пчелички и слънчице ли, ама както наближават важни събития, а аз съм по средата на нищото... излагацията ще е порядъчна.

Поне почнах да си харесвам косата. Положението не е толкова трагично, колкото изглеждаше преди два дни.

Wednesday666
03-24-2013, 11:06
Оооох, болиии ме корем ;д
Шибан отчет, шибано време от месеца ;дд
А и утре ще изнасям лекция пред шибания поток от идиоти. Отврат.
Готина седмица се очертава, да ми завиди някой ;д ..

heartlesandfreaky
03-24-2013, 12:40
тооолкова ми е мързеливо, че чак ми се плаче. Цял ден се въргалям в леглото, нищо не съм свършила, а утре имам ОГРОМЕН тест по английски, на който не зная какво ще правя, защото, както винаги ме мързи да си науча граматиката. мдъ. Нямам търпение да стане 4 часа, че да си хапна плодова салатка :3 Трябва да се къпя, да си правя маска на лицето и на косата, да се лакирам, да си изгладя дрехите, да се оправя за утре, да уча и уф, още 239829 неща. Надявам се утре да е хубав и продуктивен ден и оня тъпчо да дойде на училище :3

Violenza
03-24-2013, 13:14
Много съм разсеяна и това адски ми пречи на всичко, което имам да върша, най-вече на ученето. И, разбира се, намерих кога да се разболея, точно преди да се прибера. Супер...

antineutral
03-24-2013, 14:08
Прекаляват. Можеха спокойно да питат дали не искам да им купя памперси :)

AnarchyBoy
03-24-2013, 14:33
Искам я ужасно много ;( ...
много ми липсва...

тежко ми е, реве ми се, не мога да я разбера а се мъча... побърквам се..

AnarchyBoy
03-24-2013, 15:09
Току що ме скъса и ми каза да забравя за нея, някой да ме гушне ще може ли защото смятам да садна много злобно а ако садна, някой форумни потребители определени ще го отнесат много злобно :@

bloodyF
03-24-2013, 15:34
Ох, в петък беше повече от чудесно. Много хубаво си прекарах.
Вчера ме подразни тя, че приятелката й нямала с кого да отиде на дискотека и тя щяла да иде с нея. А когато най-добрата й приятелка я попита в петък да отиде с нея, тя отказа, защото уж щяла да пътува, а накрая се оказа, че не е правила нищо цяла вечер, нито е пътувала на другия ден.
Малкото пате има рожден ден. Да ми е жива и здрава, здрава най-вече и много ,много щастлива :-)
Хубаво си изкарахме, разходихме се с милото, потормозих го малко :lol:
днеска хубав ден беше!

след малко ще мятам нещо във фурната и ще сядам да попиша малко тестовеее.... :(

granger
03-24-2013, 15:36
^ ^Успокой се.
Доколкото помня , тя беше по-малка от теб?? Може би е просто прищявка, не си го слагай толкова. Може сега да ти звучи кофти,ама на тия години са страшно пикливи. От личен опит знам кво ти говоря. Не позволявай да ти врътка номера и не показвай слабост пред нея.

anonymous708973
03-24-2013, 15:40
Не знам. Разочарована съм от хората....
Такъв човек съм, че давам повече , отколкото се очаква. Раздавам се за другите и като всяко глупаво човешко същество, съдя за постъпките на хората по своите собствени.Като под ''съдя'' имам предвид, че предполагам и се надявам на човешки постъпки, по начина , по който аз си ги представям, по начина по който аз бих ги направила.
Явно е адски грешно, осъзнавам го , но не знам как да се преборя с него...тъпо ,а?

Същата съм.
И като очакваш нещо, а не стане така... разочароващо си е, защото знаеш колко малко би коствало...

Пак оставих ученето за последния момент.
Трябва и да спортувам, а носът ми тече и хич не ми е до това. Май ще пропусна...

granger
03-24-2013, 15:42
Да,изисква се малък напън,малък опит, а би означавало толкова много.

DisappointedDreamer
03-24-2013, 15:42
Свърших си някои работи, излязох с моите душички, пих bubble tea с карамел. <3
Научих, че пак ще се местим в посолството. Хич не ми се занимава. Е, поне ще съм в баш центъра :D
Имам да свърша някои други неща, и ще отпразнувам деня с филм. Хубаво ми е.

Blab
03-24-2013, 15:59
чувствам се малко глупаво, но го преживявам.
фокусирана съм върху себе си. харесва ми!)

heartlesandfreaky
03-24-2013, 16:16
досега си разчиствах стаята, че баща ми я е натъпкал с всевъзможни глупости, докато ме нямаше. Пфу, затънах до ушите.
Мисля да поуча малко, да хапна нещо леко, да се изкъпя и да се настаня с топъл бульон пред компютъра и отново да си изгледам "Петък 13-ти". :3 Хубаво ми е днес, макар че разбрах нещо, което ме натъжи адски много. Животът е несправедлив, не е честно толкова млади хора да си отиват от тоя свят. :/

Irti
03-24-2013, 16:29
Идеята с висящото кафе е много готина. Браво! Нищо, че пак се опитваме да сме като чужденците, но все пак това е една красива инициатива! Аз мисля, че като горди българи ние пак ще се проявим, като пълни лайнари и висящите закуски ще вземат хора, които имат пари, но все пак биха предпочели безплатното кафе и малката закуска. Ние сме едни проскубани, озлобени кучища, които не стават и за салам. Също се съмнявам в някое кафене да пуснат някой просяк да изпие едно кафе и да се почуства и той човек, защото видиш ли няма пари да си купи поредната ГЛУПАВА, ГРОЗНО ИЗГЛЕЖДАЩА ДРЕХА или пък няма пари за някакви изключително грозни очилца, или пък не дава по 300лв за обувки. Деба и модерните гейтаци, дето са станали почти всички българи. Ще влезе някой по-скромен да иска нещо висящо и някой ще го изгледа супер странно, защото той примерно е без прическа и не е нарешен?! Ебал съм ви майката, че ще взема вече да дъртея, а съм бил нарешен два-три пъти през живота си и имам прекрасна коса, за които много жени и мъже ми завиждат, а не я чешам с четката и пак е прекрасна! Дебел кур за модерната сган, която се мъчи и мъчи да привлича позитивни отзиви на улицата!

Много се радвам за тази работа, която сме откраднали и с удоволствие скоро ще разбера кое кафе предлага тези услуги, ще ида да си поръчам кафе и ще платя не още едно, а още 5! Всяка седмица по 2-3 бих ходил да оставям висящи работи, за окесилите мъди, които харесват през фейсбук и после ще идат да ядат без пари!

Всички тези са един огромен боклук, който не се разлага и не се рециклира. По-опасна напаст от чумата, но все пак ние ще ви нахраним с една закуска и едно кафе, за да се почувствате отново нагли.

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас."

Преди много време е казано и още важи с пълна мощност!

Инак съм супер!

xoxi
03-24-2013, 16:36
Гърлото ме боли вече трета седмица. Само вечер ме болеше, а днес цял ден ме мъчи...
Физически и психически вече крещя за ваканция.

heartlesandfreaky
03-24-2013, 21:45
изморена съм, спи ми се и ме боли главата. Лягам след малко, че утре отново ме чака учене ;( Моля се на всички божества оня да дойде на училище утре, че вече не издържам да не го виждам :/ Много ми беше тегаво цяла вечер, добре, че си писах с две много близки приятелки, та се разведрих малко. Имам чувството, че ще се побъркам вече. Атмосферата в тоя град ме изнервя адски много, искам да се махна, да отида някъде, където никой не ме познава, някъде, където ще мога да изляза по пижама на улицата, без да се притеснявам, че някой ще ме види... ._. Имам нужда от релакс, дълги разходки и ароматна вана. Подозирам, че ще се отдам на СПА, релаксиране и спорт през цялата ваканция, не се издържа иначе.

HollyGolightly
03-24-2013, 21:52
Мразя неделите, от поне месец-два това са ми най-неприятните дни от седмицата. Като че ли всичко се трупа, трупа и след това се стоварва върху мен в Неделя. И сега и "груповият" проект трябва сама да правя, понеже явно само мен ме интересува каква оценка ще изкарам, не е като да става така за първи път, но ми писна все аз да се мъча и да не спя, понеже останалите 4 човека лежат на моя гръб. Очевидно е, че пак няма да се спи довечера, ама какво пък, за какво ми е, и без това от сън спомен няма

Wednesday666
03-25-2013, 02:47
Ужасно се чувствам всъщност.
Не знам що за егоистично същество съм станала.
Виждам точно колко съм в грешка, знам какво искам и знам, че мога да го имам на момента.
И в същия момент ината ми крещи "Не!".
И защо ли, шот се притеснявам да не стане отново както преди.
Знам, глупава съм, знам, че ще съжалявам ужасно много. Аз вече съжалявам.
К'во правим, когато разума казва едно, сърцето друго..

И пак имам 100 неща да върша. Как ще изнасям днеска лекция умът не ми го побира, обаче ще се наложи.
И без това от не знам колко време вече се правя, че нищо ми няма и съм супер щастлива,
днес няма да е изключение..

Tsukuda_Hiroshi
03-25-2013, 05:02
Броя дните докато си дойде!!!

Wwwooow
03-25-2013, 05:06
Мързелллллллллллллллллллл лллллллллллл

Blab
03-25-2013, 06:00
харесвам времето. дано свърша добра работа днес. време е да се взема в ръце. че с глупостите, които си слагам на сърце и съсредоточено преживявам, доникъде няма да стигна.
успех на всички и приятна седмица!)

Ivaaaaa
03-25-2013, 07:09
Оххх искам вече ваканция. Нямам търпение да дойде четвъртък. Изморена съм много. Ставам да уча.

shmatarok
03-25-2013, 07:15
Още три дни само и мога да щракам с пръсти две седмици. Нямам търпение. 8-)
Досадното днес няма да се явява, поне така ми каза, надявам се да си изпълни заканата.
А другото досадно ми се ще да го наредя порядъчно, ама хайде - ще я изтърпя още месец, че не обичам да стоя в конфликтни ситуации.

tonssy
03-25-2013, 07:19
Напрегнато, развълнувано. Айде вече да става време !!!

DisappointedDreamer
03-25-2013, 07:20
В петък - великденска ваканция 8-) кеф. Трябва само да си напиша есето по английски и да направя теста по бизнес и съм тип-топ.
Хубаво ми е. Спокойно. ^^

heartlesandfreaky
03-25-2013, 08:35
трябва да излизам след малко, а се замотах в тъмблър и още не съм до никъде ._. Имам тест по английски днес, дано да го направя като хората... Искам вече да го видя, мдаа ;(

girlwithblueeyes
03-25-2013, 09:59
Доста по добре от Събота и Неделя !

kalpazanka
03-25-2013, 10:02
Умирам за сън... Кой ме би по главата да правя Джилиън в 22.30 снощи?

HollyGolightly
03-25-2013, 10:04
Не стига, че имах само 2 часа за спане, ами и само някакви кошмари сънувам...както и да е, Понеделник е вече, Неделя свърши и всичко ще си е както трябва.
Още само 78 дни и си идва 8-)

granger
03-25-2013, 11:40
Искам да си идва вечеееееееееее :( Пфу,ядосвам се отново.
Днес беше крайно непродуктивен ден, установих че много маскирани има в моя клас,но така или иначе скоро няма да им срещам мутрите, това не ме притеснява. Колко много фалш и лицемерие. Чак да ми стане лошо.

Blab
03-25-2013, 11:50
коремът ме боли ужасно, имам само 1 аулин и го пазя, времето е няма такова, не съм си дописала, а трябва да се заведа на училище. въобще, кеф. дори нямам настроение за театър. а много исках. може би така трябва)

Chacho
03-25-2013, 12:26
коремът ме боли ужасно, имам само 1 аулин и го пазя, времето е няма такова, не съм си дописала, а трябва да се заведа на училище. въобще, кеф. дори нямам настроение за театър. а много исках. може би така трябва)

Ходила ли си до тоалетна? :D

AnarchyBoy
03-25-2013, 14:28
Обичам я..
Тъжно ми е ..
уморен съм от "работа" ..
Обичам я..

bloodfrozen
03-25-2013, 14:44
Тая седмица се очертава с вълнуващ завършек. С нетърпение очаквам да се изнижат следващите 2-3 дена и да внеса разнообразие в сивото ми ежедневие.
А т'ва проклето време искам да се стопля вече! Измръзнах днес. 8-)

heartlesandfreaky
03-25-2013, 17:58
тъкмо, когато бях изгубила надежда, че ще го видя, той се мярна в училище. Стана ми толкова хубаво, макар и да се забиваше с една... Утре има родителска среща, класната така ще ме соли, че направо не ми се мисли след това... Адски ми е изморено, искам да си взема гореща вана и след това да се мушна под юргана хд

Dagichka
03-25-2013, 18:30
ойй, утре имам контролно по история на 3 урока, които общо са 11 листа, перфе. утре сутринта ще ги мъча.
днеска си изкарах 6 по збут :cool: денят ми започна с адски трогващия филм, който хванах по hbo за рака, просто.. абе благодарна съм за всичко, което имам, че съм здрава най-вече. гледам да не обръщам внимание на малките дреболии вече.
и ох, май се влюбвам в тоз нещастник :3

Wednesday666
03-25-2013, 18:32
Спраааааааавих се.
Еврика, майка му.. нда.
Ся утре пак 8-).

Vanchhh
03-25-2013, 18:34
Ами общо взето добре беше днес... Имам 6 по Информационни технологии.. После някво тъпо ми стана.. Преди малко вкарах едно прясно изтискано сокче и съм доволен.. А сега чакам един любим за мен човек да ми пише :)

marilyn
03-25-2013, 18:38
Ммм прекрасен ден. И Той е прекрасен. Усмихнато ми е.

NambyPamby
03-25-2013, 18:55
хмм... изненадана съм. приятно(ти да видиш!). да видим докога обаче, те розовите балони бързо се пукат. ;)

paradosou
03-25-2013, 19:04
Гузно ми е заради чудовищния ми мързел напоследък. 8-)

xoxi
03-25-2013, 19:57
Носталгично ми е някакво.
Тази първа смяна направо ми съсипа графиците. Днес цял ден прекарах в леглото. В момента без проблем мога отново да легна и да заспя. И даже мисля да го направя...
Той ми липсва нещо, въпреки, че до вчера беше тук. Уж щяхме да сме заедно през ваканцията, но той пък заминава за чужбина... Добре, че си направих резервен план. Откъдето и да се погледне, хубава ваканция ще е. Най-малкото, че ще се наспя.

heartlesandfreaky
03-25-2013, 20:17
Отново съм затрупана с домашни и подготовки за тестове, омръзна ми :( Добре, че намерих сборника, откъдето ще ми е контролното по математика, та имам отговорите, поне за тоя тест да не се притеснявам :х Не ми се мисли утре след родителската какво ще става, класната толкова ни мрази всичките, че ще ни направи за резил... Като я знам как обича да украсява всички истории, нищо чудно баща ми да ме изрита от у нас...
По Литература имам да чета супер много, а толкова ми се спи. + 2 листа домашно по български, както и 4 страници превод по английски + думи. Ох, отивам да си правя чай, интересна вечер се очертава хд

anonymous708973
03-25-2013, 20:36
Като за човек пред изпит с 50% шанс да го вземе - доста добре. Дано я задържа тая уравновесеност до утре по обяд...

Blab
03-25-2013, 20:48
ууууморена.
но доволна.
всеки ден така посветено да си работя по работата! пу-пу!
))
изгрява слънце. дам дам. дори любов. ще видим))

Wednesday666
03-25-2013, 21:38
Гушливо.
Искам го.

heartlesandfreaky
03-25-2013, 21:54
сънливо и изморено ми е. След като преди няколко минутки най-после приключих що-годе с ученето и ми остана само домашното по български, съм готова да си лягам. Нещо ми е тъжно, липсва ми, искам го.. Ще си пусна "Тя и той" да се развеселя малко и да се надявам, че ще успея да заспя. Дано утре да имам муза за тренировка, че не мога да се понасям вече като не тренирам :х

shmatarok
03-26-2013, 05:12
Мразя ги тези ужасни чайки, от пет часа не са млъкнали :( Не се наспах изобщо и имаше изгледи да тръгна доста криво днес, ноооо след това прочетох онова :Д ииии всъщност се чувствам много добре и много развълнувана. Това беше най-якото нещо, с което съм се занимавала и съм горда, че ми беше предложено и то от човек, когото толкова уважавам. Надявам се само и той да е останал със същото впечатление от мен, защото аз съм кажи-речи на седмото небе. 8-) Знам, че не е нещо голямо или сериозно, но за мен беше важно и лично признание!
Силно се надявам днес да си получа подаръка, ще направи деня още по-хубав.
Ох, толкова ми е еуфорично!
Хубав ден на всички!

DisappointedDreamer
03-26-2013, 05:39
настинах, отново. днеска пак по болници. не искам да ставам от леглото.

Blab
03-26-2013, 08:04
явно не съм оздравяла. но времето продължава да ми харесва!)
като преборя главоболието и малко от температурата, ще попиша;

Chacho
03-26-2013, 08:08
явно не съм оздравяла. но времето продължава да ми харесва!)
като преборя главоболието и малко от температурата, ще попиша;

На мене няма ли да ми пишеш най-накрая? :]

Wednesday666
03-26-2013, 08:33
Сядам да чета.
Дойде ми музата.
Като се ядосам и ми идва музата да чета.
Че и имам време, уху.
Е, ако не се моткам много нали.

heartlesandfreaky
03-26-2013, 09:09
успах се с час и половина, та трябва да бързам сега :D Ядосвам се, че обувките ми не си отиват особено много със зимното яке, а заваля сняг и няма как да тръгна с жилетка :( Ботушите ми не са у нас, та ще бъда малко с лошо цветово съчетание днес.. шанс хд

girlwithblueeyes
03-26-2013, 10:01
Нервно ми е и ме боли корем сега ако имаше някой до мен щях да го набия :lol:

tonssy
03-26-2013, 10:20
Цяла сутрин съм изнервена, само си търся с кой да се заяждам :Д
Дано до после ми се оправи настроението. Ама с тва мрачно време..

granger
03-26-2013, 10:44
Поредният никакъв ден. Поне утре първите 2 часа по БЕЛ ще ни изстиска като зрели лимони, но така е по-добре.
След 5-6 дни той си идва. Нямам търпение! Обожавам го!

bloodyF
03-26-2013, 10:54
Много ми е тъжно за него. Дано да пътува добре поне :(
http://media.tumblr.com/6be1ee61a464456e1091f9fefe607ffa/tumblr_inline_mk92gwsIE11qz4rgp.gif

Искам да го прегърна, да си го гушна.
Междувременно ще поизчистя в нас, да се разсея..

HollyGolightly
03-26-2013, 11:31
Положението е критично, цели 2 см сняг е натрупал и по всичко личи, че и днес ще си стоя у нас :lol:

anonymous708973
03-26-2013, 11:45
Взех го бе! :Д
ЙЕС!
Ще ставам шИфьорка!

minchorna
03-26-2013, 11:47
Взех го бе! :Д
ЙЕС!
Ще ставам шИфьорка!

Хел ноу!

granger
03-26-2013, 11:50
Честито и тук!

bloodfrozen
03-26-2013, 12:02
Тостерът гръмна, докато си пекох филийки на него. И аз сега какво ще ям?! :(

Feeling_None
03-26-2013, 12:10
Чувствам се ужасно!Най-после му признах че го харесвам и той взе че каза на половината училище!Що за идиот?

cyclops
03-26-2013, 14:23
Нагърбих се със супер много работа, много проекти. Най-вероятно следващите месеци ще трябва да работа до късно + понякога събота и неделя, ама няма как. За да си осъществя мечтите ми трябват пари, а парите няма да паднат от небето. Но пък така се чувствам отговорна, узряла, полезна. Малко ме боли гърло ама мисля да преборя болежката с яка и натоварваща тренировка довечера.

unbreakabl3
03-26-2013, 14:24
Толкова да ми харесва... Ама като знам каква съм пак ще се оплета, та не си давам надежди.

AnarchyBoy
03-26-2013, 14:28
Охх, писна ми да уча,
Уморен съм.. Хванала ме е пролетната умора, а пък и глупавите изпити ме притесняват..
Искам да ме изнасили 8-) нямам търпение да я видя..

Chacho
03-26-2013, 14:30
Нагърбих се със супер много работа, много проекти. Най-вероятно следващите месеци ще трябва да работа до късно + понякога събота и неделя, ама няма как. За да си осъществя мечтите ми трябват пари, а парите няма да паднат от небето. Но пък така се чувствам отговорна, узряла, полезна. Малко ме боли гърло ама мисля да преборя болежката с яка и натоварваща тренировка довечера.

Кво стана с тебе в крайна сметка? :)

DisappointedDreamer
03-26-2013, 14:42
трябва ми една лопата, и да бия и бия и бия и бия всички подред с нея по главата!
ще ми изтръпнат ръцете.

HollyGolightly
03-26-2013, 15:27
трябва ми една лопата, и да бия и бия и бия и бия всички подред с нея по главата!
ще ми изтръпнат ръцете.
Мога да ти услужа с моята, след като свърша.

Това, което ми го каза днес никак не ми хареса, не знам колко още мога да издържа така. Ако наистина му удължат времето там ще се побъркам. Имам чувството, че от Януари не съм спала спокойно, само той ми е в главата и все някакви фатални мисли и гадни сънища.

Chacho
03-26-2013, 15:50
Мога да ти услужа с моята, след като свърша.

Ако беше мъж, щеше да те набие за това, което каза. Виж в къв феминистки свят живеем :/

HollyGolightly
03-26-2013, 15:55
Ако беше мъж, щеше да те набие за това, което каза. Виж в къв феминистки свят живеем :/
Когато го писах не звучеше така в главата ми 8-)

blondeVIP
03-26-2013, 16:23
Все си мисля, че и след 10 години пак ще съм луда по него. Което е странно, много странно.. бяхме заедно прекалено кратко време, за да ми е влязъл толкова под кожата, но явно не пита особено. :)

Irti
03-26-2013, 18:37
Точно след малко много качествено ще ме улепи пиенето.

Няма, приятелю, добре знам
седни до мене да не съм сам
и не питай защо пия!

Тя ще дойде всеки момент, ама повечер от един заспал уй няма да й дам!!

Почнах много се напивам+наргиленце!

heartlesandfreaky
03-26-2013, 18:52
Класната ми е най-гадната, мръсна, долна мастия, която може да съществува! *сори за гадния език, ама нямам думи вече да опиша колко я ненавиждам тая женица*... Такива ги е наприказвала на родителската среща, че не ми се мисли просто... Ще звъни утре на майка ми да ме хули, пак ще ме накажат сигурно заради нейните глупости. Толкова е нечестно някви мустакати изроди от класа ми да са с привилегии и тяхната дума да се чува, само защото се правят на многострадални геновеви, а няколко човека винаги да опираме пешкирите.. за всичко. Бахти и малоумното училище дето имам.

anonymous708973
03-26-2013, 19:02
Почнах много се напивам+наргиленце!

Охо, почерпи с наргилето, не се скръндзи!

Нямам търпение за тоя уикенд, страхотен ще е! Нещата ми се нареждат, бахмааму, доволна съм.

Зайче..
03-26-2013, 19:32
И естествено никога не става това, което аз искам.
ни-ко-га !

granger
03-26-2013, 19:35
Не виках , пищях на гола на МАНОЛЕВВВ! Футбол ,майка!
Мама им датска мръсна...АГРх...беснея... каква дузпа , като имаше ръка преди това...мамицата му съдия мръсен, долен....пфууууууу
СЪДИЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯЯЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯТА ПЕЕРАСт!
Браво на момчетата! Могат го!

Wwwooow
03-26-2013, 20:28
Боли ме корема,лошо ми е,повръща ми се. Хорта са психопати,плашат ме, наистина адски ме плашат вече..
Как ще се запалиш,обесиш,скочиш или отрежеш пръста в знак на протест, ОМГ нененне не разбирам какво се случва?!?!? Ето за това не гледам новини и не чета вестници с такива вести,само ме натоварват..а нищо не мога да направя..
Да приключва тоя ремонт вече да ми е хубаво,чистичко и спокойно,поне в къщи..
Ох утре проекти,глупости, доклади...хич не ми се изнасят уфффф
Айде лека нощ и хубав ден поне на вас,то моя ясно,че няма да е

cyclops
03-26-2013, 20:55
Кво стана с тебе в крайна сметка? :)

Short listed съм ! :) Ще има пак интервю, на което ще говорим вече и за пари. Само, че това ще е чак след няколко седмици, защото...всъщност и аз не разбрах точно защо, но общо взето не бързат. Но нищо мен и така ме устройва, даже още по-добре :) Така, че още стискай палци! :))))

Blab
03-26-2013, 21:07
На мене няма ли да ми пишеш най-накрая? :]
хаха:Д след намеците за стомашни разстройства, не знам:Д
//не, сериозно, ще ти измисля някакво културно събитие;

по темата:
приятно уморена съм. днес смених 49085349055 настроения. карах се с хората, цупих се, плаках... бях сериозна, валя ме дъжд, мрънках, смъкнах си температурата с реване, сдобрих се с мама... изобщо, много цветно. сега остава утре да се надигна готова и способна за надъхано писане, че ми писнА вече. искам да го приключвам т'ва и да премина нататък))

chushkopek
03-26-2013, 21:36
Още съвсем малко и изчезвам от тоя град за 5 дена! Нямам търпение да се махна малко от обичайната обстановка. Дано тя не е в цикъл точно тогава и всичко е 6....спи ми се....хммм, гледа ми се филм!

ForzaFelipe
03-26-2013, 21:44
Не виках , пищях на гола на МАНОЛЕВВВ! Футбол ,майка!
Мама им датска мръсна...АГРх...беснея... каква дузпа , като имаше ръка преди това...мамицата му съдия мръсен, долен....пфууууууу
СЪДИЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯЯЯЯЯЯЯТА, СЪДИЯТА ПЕЕРАСт!
Браво на момчетата! Могат го!

Такиви гнусни съдии омаловажават това което правят нашите млади момчета...дано се класират на пук на всички !!!

NambyPamby
03-26-2013, 22:03
знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. "вълкът козината си мени, но нрава - не", особено когато става дума за секс, може и в 20 роли да се превъплъти, за да го огрее. 8-)
преди щях да се възмущавам яростно, а сега мога единствено да се смея.
то не е за хвалба, ама се радвам, че се оказах права, явно умея да преценявам хората от пръв поглед, съвсем друг е въпросът, че всячески се старая да си закопая първото впечатление и вярвам до глупост в доброто у хората.
силно казано съм разочарована, обаче определено вече взе да ми писва. аман от посредствени, инертни, комплексирани, евтини хора. така и не се научиха, че 2 хубави думи не могат да измият всичката нахвърляна кал преди това.

HollyGolightly
03-26-2013, 22:13
Изморена съм, скучно ми е, ядосаха ме, професорът отмени класа, бих си легнала да спя, ако нямаше Face Off след 2 часа.

Ivaaaaa
03-27-2013, 05:36
Толкова изморена отдавна не се бях чувствала. За капак трябваше отново да стана рано. Снощи ебаси и късмета. Как можах да се кача при непознати. Нямам думи. Да се свърша вече. Броя часовете до ваканцията.

Wednesday666
03-27-2013, 05:42
Хм, нещо сънувам странни неща. И бая реалистични.
Странното се състой в това, че този човек е в затворена страница от миналото ми, защо ли го сънувах? Май няма голямо значение.

Днеска - счетоводство.
Въпреки шибаняшкото време, съм в добро настроение 8-).
Ся само да дойде петък, да се наспя вече, че малкото часове сън ми се отразяват зле.
Липсва ми.

bloodfrozen
03-27-2013, 05:53
Взех спонтанното решение да пропусна даскалото днес. Далеч по-пълноценно ще си прекарам времето вкъщи.
А и нещо май ме наболява гърлото, не желая да се разболявам за втори път в рамките на две седмици. :(

kalpazanka
03-27-2013, 06:30
Искам и на мен да ми услужите с лопата и ако може, да ми носите бирен фъстък в затвора!

Chacho
03-27-2013, 06:37
Сакам петък д'ге.

JustMakeMeBelieveAgainN
03-27-2013, 06:38
Нещо ме е хванало шубето покрай тоя изпит. Нуждая се от чудо! Надявам се да не е толкова зле колкото си го мисля и поне другите 3 компонента да се перфектни.

Chacho
03-27-2013, 06:40
Нещо ме е хванало шубето покрай тоя изпит. Нуждая се от чудо! Надявам се да не е толкова зле колкото си го мисля и поне другите 3 компонента да се перфектни.

Всеки го е шубе и не вярва, че не е чак толкова страшно. Докато не минеш през тва, няма да се успокоиш. :D

DisappointedDreamer
03-27-2013, 07:16
аз съм един жалък плужек.
(това не е тийнрейп)

cyclops
03-27-2013, 08:21
Ох ох оххх всичко ме боли от тренировката, май се претоварих. Боли ме на странни места. Искам да си легна и да спя...

Chacho
03-27-2013, 08:27
аз съм един жалък плужек.
(това не е тийнрейп)

After I played this dubstep song the neigbours called the police and they took me away. Not cause I was playing the music too loud, but because I rubbed myself in vaseline and crawled in the yard naked, pretending I'm a slug.

Зайче..
03-27-2013, 08:35
странно, но съм в настроение въпреки това отвратително време
и въпреки, че е рано сутринта и още не съм пушила, нито кафе съм пила.. страннооо 8-)
имам тест по биология по-късно - дай боже 3
ииии ми се излиза, а пък тва време само ми обърква плановете...
и косата още не съм си боядисала, а корените ми са израснали с по 5см сигурно вече :D
като се замисля наистина не знам защо съм в такова настроение .. ;д

DisappointedDreamer
03-27-2013, 08:45
After I played this dubstep song the neigbours called the police and they took me away. Not cause I was playing the music too loud, but because I rubbed myself in vaseline and crawled in the yard naked, pretending I'm a slug.

^това е екстремен случай
аз не съм такава :(

Едит:
http://offnews.bg/index.php/175613/shvetsiya-kritikuva-angliya-za-merkite-sreshtu-balgarite

абе, райндфелчо може да ме накара да си остана по шведско ^

Chacho
03-27-2013, 08:48
Аз съм си обикновен плужек съм си?

DisappointedDreamer
03-27-2013, 08:49
ще ти пратя вазелин за рд-то тогава.

Chacho
03-27-2013, 08:55
ще ти пратя вазелин за рд-то тогава.

:D :D :D

Ще ти дам аз една утопия на тебе.

heartlesandfreaky
03-27-2013, 09:29
спи ми се, кръстът ме боли адски много, едвам ходя. Онзи не е на училище, нямам никаква мотивация да отида :D

tonssy
03-27-2013, 09:39
Зле. Прекалено чувствителна съм в момента, дано това ми настроение отмине бързо, че не се търпи.

bloodyF
03-27-2013, 10:04
Хапнахме с мама, пак имах 4 часа, идеално.
Само той ми липсва, много, много, много :(
Дано да е добре и той , и майка му.
Би трябвало да са си тръгнали вече, но не искам да му звъня, да не прекъсна ..нещо.. :(
Ух, миличкият ми

А пък аз май ще полегна малко, че ми писна да стоя така, а и ми се спи..

unbreakabl3
03-27-2013, 11:27
Ами гадна съм, какво да направя?! За какво да им давам напразни надежди... Не искам да излизам с него и тва е и колкото и пъти да ми пише във ФБ и да ми дойде лично до вратата пак няма да искам. Като не го харесвам, не го харесвам. Може би се опитвам да си успокоя съвестта, не знам, но не чувствам, че правя грешка. Имам си планове за деня и не бих желала да си ги променям заради някого, когото не харесвам, само за да съм мила и добра. И без това така до никъде не се стига.
Относно моята тръпка пък не знам какво става. Хем иска, хем не иска. Може би се отказвам да се занимавам и аз... И без тва семестърът скоро ще свърши и кой от къде е. Почивка от мъже и това е.

girlwithblueeyes
03-27-2013, 11:37
Сега с тоя гипс дето ще го нося ми иде да ревна :( имам да уча за урок и той вече ми липсва ужасон ама ужасно много <3 :(

HollyGolightly
03-27-2013, 12:17
Сряда е, събуди ме в 4, за да се видим по скайп. Пак нищо съществено не си казахме, майка пак ще ме пита как е, какво прави и аз пак ще се чудя какво да кажа.
Ще взема кучо и ще идем да направим няколко обиколки на парка, нищо че температурата е под нула

DisappointedDreamer
03-27-2013, 12:32
^защо така? :(

добре съм! обичаам го! гласът му, охх! само той е в състояние да ме развесели!
<3

Wednesday666
03-27-2013, 12:41
Не знам дали може да е по-ужасен тоя ден.
Просто не знам.
Счупих си токчето, тва е най-малкия проблем, май си изкълчих глезена, как боли майка му стара..
Ся как ще ходя на спорт просто не ми е ясно..
Дано болката да е от самото падане, а не да е наистина изкълчен и да се подуе, че си ебало........

DragonLady
03-27-2013, 12:42
Днеска в университета беше голям смях, абе добре си прекарахме с колегите. Сега мисля да се наям като прасенце преди коледа и да отпрашвам при мъжо. Чака ни доооста хубава вечер :)

Tsukuda_Hiroshi
03-27-2013, 14:38
Болят ме сливиците, тресе ме, тазобедрената става на десния крак все 1 ще изскочи... Куцам като д-р. Хаус. Трябва да изляза да се разходя, дано да се оправи като я раздвижа малко...
Приетелката ми си идва утре. Други ден ще се видим или по-други ден, аз сЪм като пенсионер, баси!

Sineochkaataa
03-27-2013, 14:48
Макар и да вали навън,днес имам настроение ^_^ Имам 6 по Психологияя и се радвам.. часовете са намалени в училище на 20 минути :Д Пък и след утре е ваканция.. :)))))

DisappointedDreamer
03-27-2013, 16:41
Пантерке, изчисти таз ЛС кутия....

Изморена съм. Искам ваканция и предчувствам, че ще я прекарам страхотно.

NqkfaNikakva21
03-27-2013, 17:16
Ох, мразя тоя период. Омръзват ми тея игри на депресия и излизане от нея. Скапана работа. Излишен стрес, сякаш ми е малко.
Мразя да ме боли главата -.-
И толкова да ми се пуши от няколко дни ..

granger
03-27-2013, 17:16
Менчето ме цепи мега брутално...ш препукам.

PullMeCloser
03-27-2013, 17:43
Бясна съм!!! Писна ми да се правят разни планове(които включват И мен) БЕЗ мое присъствие!!! Ще удуша някой днес! Бива ли такова малоумие, беее?!

Ivaaaaa
03-27-2013, 18:00
Охх не мога да повярвам, че този ден свършии. А имам още толкова неща да направя. Нищо. Поне утре ни пускат.

Irti
03-27-2013, 18:00
Преди малко се прибрах от работа. ЕГА МУ ЕБА МАКЯТА ИЗКЕЦАНА ДА МУ ЕБА!
Скоро време някой ще го дърви!
Капути!

Dagichka
03-27-2013, 18:23
обичам да ме вали дъждааа <3 даже излязох като заваля градушката без чадър ни нищо, чудно защо хората ме гледаха странно :Д
тялото ми се подиграва и ми прави номера обаче, не ми харесва никак това.. не искам да се повтарят историите с лекарите и тн от 7ми клас ://

cyclops
03-27-2013, 19:06
Малко си възпалих пък сега сухожилието на ръката ...ама ще мине,няма как. Яко ми е. Разтягах се, сготвих си, хапнах и сега релаксссс

s_E_x_Y_y_Y
03-27-2013, 20:11
Лошото време не ми се отразя добре, какъв беше този сняг днес, през януари не валя толкова... Само ми се спи и съм постоянно гладна това не е реално :Х
Липсата на стимулация, лошо настроение и ленивост са много лоша комбинация, а трябва да се стягам и да уча здраво.
Още съм изумена от хороскопа и от случките в събота, никога не съм предполагала, че нещата ще се наредят така, но жалко, че другата седмица той си заминава :( поне изкарването беше яко

balu4ka
03-27-2013, 20:34
Усещам,че се разболявам,но с това променливо време-май всички сме така.
Напреганто ми е,изнервено ми е,самотно и потиснато,само аз си знам защо и колко ми е така убито.Чувствам се като идиотка,а напоследък се случват толкова много неща,които да ми напомнят,колко ми е отвратително т'ва състояние и как не искам да съм в него,но сама не си давам да изляза от него.Понякакъв начин се чувствам пренебрегната,сякаш само на мен ми пука толкова много,защото няма смисъл от другата страна да има толкова заинтересованост,все пак....
Ужасно смотано е,май от много години чак в такава депресия не бях засядала,вече дори спрях да броя месеците,защото ще се скапя допълнително,мда.
http://24.media.tumblr.com/157e250833bd5cb84dfb4486cc123bcb/tumblr_mkc0ygELnC1s55s2fo1_500.gif

Чакат ме работи по графичният дизайн,които трябва да свърша до петък,но така и не намирам време.Хем за матури,училише,курсове в университета и куп лайна отгоре.

HollyGolightly
03-27-2013, 22:51
Нещо напоследък хич не ми понася да съм сред хора, всички ме дразнят. Все тяхните проблеми са по-големи и по-значими от моите. Не че се оплаквам, че имам тежък живот, нямам и нужда, просто ме дразнят такива мрънкала, на които целият свят им е виновен, а те самите винаги са жертва.

Naive
03-28-2013, 02:19
Леле, не мога да повярвам, че утре ще го видя. Толкова нереално ми звучи, ама и такова блаженство ми носи този мисъл. :з

shmatarok
03-28-2013, 02:56
Ще ги убия. :?
Мега издразнена съм и кво няма - четири часът е, спах точно два часа и за кво - да ми се домъкнат двете пияници и да почнат да се чифтосват в коридора? А аз след три часа да стана за лекции?
Никъв шанс.
Изгоних ги, пак има сърдити, 'ма мен не ме грее. И без тва след един месец кой от къде е, точно тая няма да ми се прави на много умна. Търпях я достатъчно миналия семестър.
С'а, понеже съм прекалено ядосана, за да заспя пак, ще си губя времето още два часа и после отивам да бягам.

psychopath
03-28-2013, 03:49
Вече официално съм част от артЪ средите, щом бях на коктейла за икарите. :D

Ivaaaaa
03-28-2013, 05:43
имам енергия, божеее да не вярваш ;д
станах рано (в 6 и 30) кой знае защо
днеска съм на даскало само за два часа(не учебни часове), но и те не са много сигурни ;д
иии ваканция

Niakoitam
03-28-2013, 07:18
Чакам си евентуалната изненада в близките дни.Надеждата все пак умира последна. А след това ако евентуално остана разочарован най-вероятно всячески ще се опитам да се науча да живея ден за ден като циганите и да започна преобразуването си в един егоист непукист...
Цял живот съм се борил срещу това преобразуване,но вече сякаш започна да ми писва.Какво пък ако и аз стана поредното намусено,егоистично и непукистичном човече...

tonssy
03-28-2013, 07:20
Сутринта се чух с приятелката- пак няма изходящи, а аз се чудех защо не ми звъни :Д
Оная тъпачка най-сетне е загряла за кво става въпрос и какво предстои. Емиииииии да видим.

Tsukuda_Hiroshi
03-28-2013, 07:23
Скапания аулин!! Действа, мамка му!!!

Wednesday666
03-28-2013, 07:31
Боли ме крачето.
Явно няма да ходя на спорт, нито на лекции, трудно ми е да ходя.

Той ми липсва.
Ужасно много.

girlwithblueeyes
03-28-2013, 08:17
Вече се побърква да съм без него ,ужасно ми липсва и се полудявам . Искам си го вече до мен .. броя вече дните и нямам търпение да го видя и целуна и докосна . Направо ми се реве като знам,че до края на Април ще го чакам просто откачам

Свършихме училие по рано, 3 дин ваканция ще ми дойдат добре защоот от Понеделник пак училище и работа а за уикенда имам големи планове :D

Tsukuda_Hiroshi
03-28-2013, 08:27
Боли ме крачето.
Явно няма да ходя на спорт, нито на лекции, трудно ми е да ходя.

Той ми липсва.
Ужасно много.

Аулин!!

Niakoitam
03-28-2013, 09:09
Аулин!!

Ако не бъркам хапчетата това не трябва да се пие за всичко.Когато ми извадиха един зъб го пих няколко дни и почти мигновено ми помагаше,но пък в него има някакъв вид наркотик,който не е като да е особено полезен за организма и дори докторите казват,че е за предпочитане по възможност да се избягва.

Wednesday666
03-28-2013, 09:13
Аулин!!

Аулинът е лоша идея, плюс това на мен ми е оттекъл глезена, аулина е болкоуспокояващо, не помага за такива неща.
А ти внимавай да не се пристрастиш 8-)..

DisappointedDreamer
03-28-2013, 09:40
сложиха кощница с бонбони в даскало послучай великден и всички се избиха да грабят :lol:
хубаво ми е!

granger
03-28-2013, 09:42
Ох, прибрах се по-рано,кеф!
Обичам го ,бе,обичам го! Вече не остана и ще си го видя, нянянян!
Ох...
А сега се отдавам на заслужен мързел.

Wwwooow
03-28-2013, 10:09
Добре съм пия ТРИ ФЕДНО ! и ям солети (не трябваше да ги ям,но нямаха да ми върнат и се изкуших ) та така де и си правя проекта на Аутокад.
Ще поизчистя стаята си след малко.
Ще си направя упражненията към следобяд.
Ще се изкъпя.
Ще ходим на театър : )
Ще си стягам багажа и дим да ме нямаа :P А мислех,че скоро няма да ги видя... това разстояние е ужасно,толкова хубаво щеше да бъде, ако бяхме от един град и да се виждаме всеки ден : ( НО не ...
Три дена почивка : )
Оф ама трябва сериозно да се стягам и да сядам да уча!! НЕ остана време ,НЕ останааа ... ЙЕЕеееееееееее най-сетне мечтая за тоя ден, в които ще се отърва от училище ЗАВИНАГИ :д ох, много силни думи (чак ми стана малко мъчно)
Той ми писа (ммммм,толкова ми е сладък,дано да се получи нещо прекрасно между нас)
Приятен ден на всички ;р толкова е хубаво да не ходиш на училище ; ]

Blab
03-28-2013, 10:27
БОЛ-НА!
не ми харесва... |-(

Chacho
03-28-2013, 10:44
Парички да ми се спускат, нежду? :D Писна ми да чакам заплатата на банкомата и да си гледам кирливите стинки в картата. Искам да харча лайк а мадафака за яденье и да чревоугодничествам, и да пилея, и да съм безотговрен, и грррррр...

granger
03-28-2013, 10:49
И аз очаквам една солидна сумичка...ох да ми дойде :D Happy съм.

cyclops
03-28-2013, 11:37
И аз чакам заплата, този месец нищо не успях да спестя мамка му! От топлофикация ми разказаха играта !

Спи ми се, боли ме ръката. Не ми се работи. Искам лято!

Wednesday666
03-28-2013, 16:27
Никой не ми честит имения ден, чувствам се ощетена 8-)..

DisappointedDreamer
03-28-2013, 16:30

честит да ти е; жива и здрава; много форумна и ирл любов.

във ваканция съм! слушам си музиката, и ми е кеф
искам да разговарям и да обичам ииии.
носът ми е запушен, не мога да дишам :( пуста болест

heartlesandfreaky
03-28-2013, 17:23
п-о-б-е-с-н-я-л-а...
Тъпата ми класна ще вика баща ми в училище, защото твърди, че съм агресивна, злобна и съм се биела с хората.. дафък?! о.О Така ще ме насоли тая, че сигурно няма да видя компютър в близките... ВЕКОВЕ ._.

DisappointedDreamer
03-28-2013, 17:25
^кой клас си :Д

Dagichka
03-28-2013, 18:24
и си правя проекта на Аутокад.
оо, какъв проект правиш ^^
аз имам да си довършвам растерното изображение, само регулацията ми остана, ама ме мързи :Д
имам нужда от почивка, ама трябва да уча и да проучвам унита вече и тн, че няма време.. не искааам
баси колко бързо минава времето, грр.
днес си намерих чисто нова, неотворена вафла под чина :cool: после предозирах с горещ шоколад, още шоколад, скалички и бонбони лидт, пфф <3

HollyGolightly
03-28-2013, 18:27
Само още една седмица и заминават. Като се има предвид, че само се караме, 10 дни без тях звучи доста приятно. Едва ще дочакам да ги видя как излизат през врата с куфарите 8-)

Niakoitam
03-28-2013, 18:41

Ами хайде Честит Имен Ден тогава и от мен щом имаш,макар че аз бях останал с убеждението,че имаш имен ден на Цветница. :) И wikipedia така разправя :)

valdesbg
03-28-2013, 19:17
Приятно беше :) Видях се с форумци(близки приятели), и други приятели... хубаво беше. Обнадежден съм за бъдещето си :)

Wednesday666
03-28-2013, 19:29
Ами хайде Честит Имен Ден тогава и от мен щом имаш,макар че аз бях останал с убеждението,че имаш имен ден на Цветница. :) И wikipedia така разправя :)

Тук пък казват друго http://imenata.eu/%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD/ .. Амааа когато и да е - не си харесвам името и толкоз! 8-)..

cyclops
03-28-2013, 19:43
Супер изморителен ден. Направо лягам и заспивам. Искам да става топло, искам слънце и хубави дни, за да мога да правя товаааааа http://vbox7.com/play:4e5814722a&start=242&r=emb !!!!

tonssy
03-28-2013, 19:44
^ Честит имен деен :)

Той ми писа, много ме зарадва <33 Целият ми ден и настроение се оправи !
Утре сутринта ще ставам по-рано и с мама ще ходим за тортаа.
Хубаво ми е.

valdesbg
03-28-2013, 19:46
Сряда666 обяви че имаш имен ден че да го честитим бре... леко нагло е да си траеш.. и да очакваш някой да се сети по подразбиране.

Bomber
03-28-2013, 19:48
Добре ми е,
ще трябва да ставам рано да пътувам
дано да намеря това,което търся :)

polssa
03-28-2013, 19:48
справям се добре, за което съм изключително щастлива, въпреки многото глупости
много неприятни хора има около мен, чак сега си давам сметка за това

Wednesday666
03-28-2013, 19:49
Сряда666 обяви че имаш имен ден че да го честитим бре... леко нагло е да си траеш.. и да очакваш някой да се сети по подразбиране.

Мба, аз не очаквам, даже го бях забравила.
Едно момче чуло по радиото и ми го честити, та се сетих и ми стана интересно, та се разтърсих 8-)..

Иии мерси за честитките :-) ..

HollyGolightly
03-28-2013, 22:47
изморена съм, поне сега имам 4 почивни дни без университет и работа, заради Великден

krasiveli
03-29-2013, 00:55
Вътрешно крещя от болка, не мога да си движа крака, сети се кога да ме заболи сухожилието, 2 дни преди състезанието и на самото него уж ми бе минало, то стана по-зле.Сега не мога да заспя, няма и с кого да си говоря. Дано ми мине до 1-2 седмици..

HollyGolightly
03-29-2013, 03:17
Искам лято, искам да е топло. Не искам вятър, не искам дъжд, сняг, студ. Искам слънце и ако ще пак да е 45 градуса и страшно влажно, както миналото лято, не ми пречи.

kalpazanka
03-29-2013, 04:58
Искам някой да ме гръмне, че да се отърва от мъките...

DisappointedDreamer
03-29-2013, 05:23
Искам някой да ме гръмне, че да се отърва от мъките...
навита само ако и ти ме гръмнеш обратно.

тъпо.

kalpazanka
03-29-2013, 05:36
навита само ако и ти ме гръмнеш обратно.

Има сделка.

Vanchhh
03-29-2013, 05:38
Еее стига дем защо ви е такова настроението.. Станете, разходете се малко, ще видите някой приятел и така.. Какво почнахте да се садвате тука..

По темата:
Днес ще е интересен ден и се чудя какво ли ще стане :D

kalpazanka
03-29-2013, 06:02
С температура бях снощи, пия два антибиотика и мацам локално трети, всичко ме боли, днес едва ли ще си направя тренировката, а ти ми говориш да изляза да се видя с приятели, за да не садвам. Като помисля колко пари ще оставя в аптеката след час /а вчера пак пазарувах/, ми иде да си уредя харчовете по погребението- и на нашите ще им излезе по- на сметка.

Баси, тая мойта уста ще я зашия вече! Тия дни се кефех, как от сума ти време не съм пила антибиотик, а за кеф от снощи почнах 2 едновременно. Баси. Ще се застрелям!

DisappointedDreamer
03-29-2013, 06:04
С температура бях снощи, пия два антибиотика и мацам локално трети, всичко ме боли, днес едва ли ще си направя тренировката, а ти ми говориш да изляза да се видя с приятели, за да не садвам. Като помисля колко пари ще оставя в аптеката след час /а вчера пак пазарувах/, ми иде да си уредя харчовете по погребението- и на нашите ще им излезе по- на сметка.

същото и при мен.
блях.

ще се навия да изляза навън само ако ме бутат в количка.
калпазанке, оздравявай по-бързичко.

kalpazanka
03-29-2013, 06:04
калпазанке, оздравявай по-бързичко.

А дано, че бъдещето не се очертава розово.

Blab
03-29-2013, 07:01
присъединявам се към мрънкащите болящи...
петък ми е най-ангажираният ден, а ми се налага да пропусна 2-ри.
и сега браузвам в нета за руски хамлет, че да си наваксам поне част от нещата.
ама нищо, де. като съм будна, е по-добре. докато се опитвам да спя, нещо не се получава:Д

http://www.dailymotion.com/video/xa5gwn_w-shakespeare-hamlet-dir-oskaras-ko_creation //да си го запазя тук за поколенията:Д
ще измисля как да оползотворя болестта! ДА!:Д

kalpazanka
03-29-2013, 07:12
На фона на опасността чичо хирург да ме цепне, поне къдренето с дифузер ми се получи. Като ще се мре, поне да съм убава.

xoxi
03-29-2013, 07:27
Малко сутрешно ядосване и викане ми се отрази добре. :D
Сега си чакам глезенето и палачинките. Заредила съм 5 филма и мисля да ги изгледаме последователно без да затормозяваме деня си с други ангажименти. Мисля да прекараме с него първия ден от ваканцията в пълно бездействие, мързел, глезотия, ядене, спане... В този студ не ми се мърда от топлия апартамент и аромата на палачинки.

cyclops
03-29-2013, 07:56
Някой да гръмне и мен моля :( Денят ми започна ужасно и най-вероятно ще продължи също толкова ужасно. Личи ми от километри, че съм ревала. На нищо не приличам. Гадост..мрън.

Ivaaaaa
03-29-2013, 08:26
нямам никакво настроение
едни приятелки ме карат да излизаме, обаче мисля да им откажа
пххххххххххххххххххх

Chacho
03-29-2013, 08:55
Оказа се, че сам трябва да си свърша работата. Което поне означава, че ще се свърши като хората. И ще режа квитанциите на всички по тоя въпрос вече и тва е, да се оправят.

Niakoitam
03-29-2013, 09:37
Тук пък казват друго http://imenata.eu/%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD/ .. Амааа когато и да е - не си харесвам името и толкоз! 8-)..

Ами значи сайтовете малко трябва да се сихронизират. За сметка на това пък за моя имен ден всички са единодушни :D И без излишна скромност. Много си ти е готино името ПЪК. :) А и освен това на готин човек няма как да не му е готино и името :)

Иначе относно мен,защото нали темата е Дневник какво да кажа.
Не е като да има особена промяна поне очизвадна засега.Напоследък дори започнах да забраям и какво е да си спомняш сънищата си когато се събудиш.Не знам защо.Сякаш се пренесоха на майка ми,която до скоро ми разправяше,че хич не си спомняла сънищата, а сега започнаха да и се появяват все по детайлни и то често сякаш от моя тип. Странно,много странно :)
Напоследък понякога се сещам за един не толкова нов сън,който беше адски реалистичен и ме накара да изпитам какво означава да ми паднат всички "камъни" от сърцето,от корема и от душата.Сякап камион беше слезнал от мен.
Действията се развиваха в зъболечението на градът ми.GSM-a ми се беше счупил и аз го носих на някаква млада жена с червена рокля да ми го поправи в първата стая.Тя го взе и ми каза да почакам малко в стаята и после да отида в съседната.Щял да е готов.След като излезна в стаята останах само аз.Беше пуста,празна и без особена мебелировка.През цялото време усещането беше някак тягостно.След известно време излезнах от нея и тръгнах по коридора.След няколко крачки точно срещу мен забелязах някакво красиво момиче.Хареса ми,но си казах:"Нищо няма да излезе".Приближавахме се и за малко щяхме да се подминем,когато все пак боязливо реших да и намигна.Тя направи същото.Аз да се уверя го направих по явно и тя също.Така няколко пъти.После без да казваме нито дума направихме един полукръг около другият.След това се приближихме,прегърнахме се и устните ни се вплетоха в целувка.Сякаш огромна енергия избуя под формата на хвърлена бомба.Отпуснахме се.Аз исках това и знаех,че и тя иска същото.Сякаш всяка тежест в мен се изпари.Усещах мекотата на кожата и косата и,ароматът и.Беше ми едно такова готино и леко.Не се бях чувствал така никога.Единствено ме притесняваше мисълта,че това е твърде хубаво за да ми се случва. След известно време се пуснахме и всеки продължи по пътя си.Усмихнат до уши и лек като птичка отворих вратата за да си взема поправеният телефон.И там какво да видя.Един куп мъже и жени на калъп в егати и оргията.Червената рокличка на тази дето щеше да ми поправя телефона вече я нямаше,защото беше чисто гола.Те се сепнаха като ме видяха,но аз ухилен до уши казах:'Не се притеснявайте, продължавайте си",а въпросната мацка ми разправя:"Какво си толкова щастлив?Да не би секс да си правил?" Аз я погледнах весело спокойно и и казах:"Не,нещо по-добро!" Затърсихме телефонът ми,но тази стаята беше с доста повече мебелировка и имаше много телефони там та не можехме да го открием.В един момент тя ми даде един GSM-работещ,но доста по луксозен и по-скъп от моя убеждавайки ме,че това всъщност е моят телефон.Аз се изненадах,но ми се струваше,че сякаш има някакво объркване въпреки,че този много ми харесваше.Излязох между стаите да звънна на моя за да си го намеря.Започнах да го набират и в този момент се събудих.
Но пък за съжаление това е само сън.Много ми се ще обаче да показва нещо истинско,защото самите усещания в него бяха наистина невероятни :)

Wednesday666
03-29-2013, 09:42
Добрем, още ми е подут глезена, тва е нещо отвратително.

Иначе, решила съм днеска да ми е продуктивен ден.
Крайно време е да се захвана с превода например, по статистика още не съм захващала, а е време, шот минем ли на сложните формули - ще ми се свиди животеца. По счетоводство също е време да засядам над новия материал..
Дано не забравя другата седмица да си преснимам каквото трябва, че и по организационно вече гонят уроците..
А как ще ги съчетая всичките контролни в 3 дни не ми е ясно, ама .. За капак шантавела по висша нещо е полудял, тва всичкото тряало да го учим в даскало, тоя нормален ли е? ....

girlwithblueeyes
03-29-2013, 10:09
Повече от отлично :D в момента си почивам а по-късно ще съм навън с моите прекрсници <3
И съм щастлива <3 защото мойчкият ще си дойде досат по рано от очакваното и вече мога да броя дните <3 :D само още 1 седмица<3

cyclops
03-29-2013, 11:44
Вече съм в по-добро настроение, въпреки че не ми се е обадил. Не че искам...и не, че аз ще го направя. Жалко, че живеем под един покрив 8-)

Al3ksandra
03-29-2013, 12:08
Още ми е кофти за ухото, не се оправя, а по кофти че приятелят ми май много много не му пука. Или може би като е там, не му пука толкова...или не по начинът по който аз бих искала..Толкова искам мил и грижовен мъж,че направо се побърквам до лудост... Просто в момента имам нужда ... Не че неговото държание е гадно,но е някак си студено и на мен ми става гадно. Няма значение... Поредна нощ не мога да се наспя,защото спя само на едната страна заради пустото ухо, за да не ме боли на сутринта. Но за сметка на това ме боли врата :( Незнам нещо,като цяло ми е кофти. Това е положението :(

Wednesday666
03-29-2013, 13:35
Лошо ми е нещо.
Боли ме глава, глезена също.

Объркана съм, доста при това.
Обаче няма и да седна да мисля, каквото стане, това.....

Colouring
03-29-2013, 15:15
Трябва да седна и да уча правилника, наистина.
Вместо това ми е някак.. артистично :Д. Спи ми се, но съм мотивирана да творя, което никога не се получава. Хубаво е чувството, нищо че вероятно няма да има краен продукт (:

Ivaaaaa
03-29-2013, 15:45
тъжно ми е
искам някой да ме гушне
http://25.media.tumblr.com/779bf30eb1b9044d78524c1b6832cbac/tumblr_mh7ah5X1HX1rkf4cro1_500.gif

shmatarok
03-29-2013, 18:07
Да си имам късмета, честно!
Ако всеки път когато не ме оставят да спя ми се извиняват с шоколадова торта само за мен - могат да си правят колкото си щат секс! 8-)
Иначе страхотно време ни е подкарало тази седмица, топло, слънчево, чудесно! Оползотворих го днес добре, похарчих малко пари, купих си някой и друг парцал, въпреки че не намерих това, за което излязох основно :Д Но пак е нещо.
Отрязаха ме от онова място, ама к'во да се прави, да се бях сетила да им пиша по-рано. Наесен пак ще пробвам.
Сега стягам багажи, чакат ме десет дни почивка - гости, алкохол, дискотеки, кръчми, екскурзии - самозавиждам си. 8-)
Ако не ме болеше коремът, щеше да ми е идеално.

Tuesday
03-29-2013, 19:06
Днес съм в настроение спеше ми се,но си станах навреме,за малко да закъснея,оказа се че съм се притеснявал напразно и за глупости

granger
03-29-2013, 19:30
Ядосвам му се на него. Същевременно ми се гали егото.

Blab
03-29-2013, 19:57
някой да каже нещо за ухо, което не включва зехтин, пъдпъдъча мас и сок от праз. благодаря!:Д
направо ми се умира от тая болка. (

granger
03-29-2013, 20:12
Загрей парче плат с ютия и притискай до ухото

draid
03-29-2013, 20:14
Покрай това спане по 4-5ч. май се чувствам като зомби.

HollyGolightly
03-29-2013, 20:23
Днес беше хубаво и топло. Успяхме да се видим по скайп, а с кучо се разхождахме и правих(ме) снимки 8-)
Магнолията ми най-после цъфна http://25.media.tumblr.com/4acca3f1e4fb6c86224dbf44b4fdffe5/tumblr_mkfy27AmOQ1s0lu1yo1_500.jpg

Blab
03-29-2013, 20:32
Загрей парче плат с ютия и притискай до ухото

мерси, правя го в момента с шалче и преса.
дано помогне, че втора безсънна нощ не ще ми понесе...

granger
03-29-2013, 20:45
Като малка на мен ми помагаше,дано стане.

xoxi
03-29-2013, 20:45
Като изключим това колко непродуктивен и мързелив ден беше, всичко останало е повече от страхотно. След този тежък и отвратителен месец, пълен с толкова неочаквани и неприятни изненади, супер много се радвам, че отново сме тук само двамата с него.
Утре денят определено ще е по-динамичен.
Съжалявам само, че неговите планове за предстоящата седмица се развалиха... Всъщност дори не съжалявам чак толкова, радвам се, че е тук. ^^

soul1199
03-29-2013, 22:17
Супер,за утре съм подготвила слада изненада на моя човек :п ииииии чакам Понеделник с нетърпениееееее-имам Рд и супер много се вълнувам :Д като някво лапе на близалка :Д

stOlen``EyEs
03-29-2013, 22:46
Щастлива и не толкова едновременно.. Скоро ще се прибере и пак ще сме си заедно както преди и това ме кара да летя, но ни чакат и страшно много проблеми.. Не, че ми пука, свикнах да не ми пука.. Но веднъж да се реши всичко и така ще ми олекнеее..

TheBeliever
03-30-2013, 07:01
Growing up sucks.

shmatarok
03-30-2013, 07:07
Пак се наложи да влизам в ролята на Цербер. Не ми пука.
Във ваканция съъъм! Заминавам след два часа и ще се размажа. Казах!
8-)
Весела седмица на всички. Ще се видим след десетина дни. 8-)

Chacho
03-30-2013, 07:10
Квартири, квартири, квартири, карвитир, ввадс, двсавкоап, !#&!#!*(!№)**$@$@..................

Ако претроша някой брокер, колко ли време ще го лежа? Дали щото е брокер, ще ми дадат по-лека присъда? Би трябвало.

Ivaaaaa
03-30-2013, 07:11
хаха и аз така, чакам да стане време само
заслужавам малко релакс
както каза shmatarok ще се видим след 10-тина дни, може и по-малко

DisappointedDreamer
03-30-2013, 07:13
Квартири, квартири, квартири, карвитир, ввадс, двсавкоап, !#&!#!*(!№)**$@$@..................

Ако претроша някой брокер, колко ли време ще го лежа? Дали щото е брокер, ще ми дадат по-лека присъда? Би трябвало.

ко става с квартирите, Чачи?

направих си списък с неща, които трябва да направя тая ваканция.. Е, по-дълъг не можеше и да стане 8-)
жалко, че на първо място сложих почивка няколко дни :lol:

Blab
03-30-2013, 07:28
Growing up sucks.
хх:)

вече имам и кашлица:Д надявам се днес да преборя болестта. гледам и слънцето се опитва да пробие небето, засега неуспешно. пожелавам си свръхползотворен ден и колдплей вечер, дам...))

girlwithblueeyes
03-30-2013, 07:30
ООО вчера беше мега якият ден а сега уикенда ще е размазвация :D . Сега се сборя с едан презентация , но после дим ад ме нямa :D . и Вече нямам търпение да дойде другата Неделя и да си намачкам и настискам и на целувам и всичко подобно <3 <3

bloodyF
03-30-2013, 08:41
оф, едвам оправих леглата и изгладих и пак ме пристегна кръста.
ще почина и после ще мия под, огледала, прах и т.н.

иначе пак не се наспах, дано довечера да излезем, че умирам за водка с портокалов сок!!

Chacho
03-30-2013, 09:24
ко става с квартирите, Чачи?

направих си списък с неща, които трябва да направя тая ваканция.. Е, по-дълъг не можеше и да стане 8-)
жалко, че на първо място сложих почивка няколко дни :lol:

Ми звъна за огледи и ме въртят цяла сутрин, та се бях разпсувал. Ма са ми се обадиха за един гъзарски апартамент баш къде си го исках. Неква мацка ше висне там до май, ма ако ми хареса, опъвам една палатка пред работа, висна тама един месец и са нанасям. Ма ако е яка мацката, ще й обясня ситуацията и ще я помоля да ме приюти тука, за некво време. Никви задни мисли, хич :D

Стискай ми палци да случа на нещо прилично! :)

DisappointedDreamer
03-30-2013, 09:28
Стискам всички палци! :) Че знам к'во е с тия апартаменти.

granger
03-30-2013, 09:44
Аз също стискам! Успех Чачи и за задните мисли също :D

Tyler The Creator
03-30-2013, 09:53
free as bird. даже не съм си и мисли, че ше ми е толко добре.

granger
03-30-2013, 16:40
Щастливо ми е!!!!

Tsukuda_Hiroshi
03-30-2013, 17:01
След всички години, които минаха, след всичко, което преживяхме и което си причинихме; след цялото това време, през което бяхме разделени, тя отново ме гледа, все 1 нищо не се е случило и сякаш вчера сме си казали "до утре"... Обича ме толкова много и й личи! Просто не мога да повярвам, че това се случва на мен...!

NambyPamby
03-30-2013, 17:37
Още не мога да спра да се смея. Уж се стреми да ме унижава, пък единственото, което успява да постигне, е да покаже колко ниско може да падне някой, който не умее да губи. Що се отнася до мен - гали ми егото като с перце. Би ми станало жал за него, но ми е прекалено забавно, пък и не съм чак толкова благородна.

Чакам да ми преведат парите на сметката, за да ходим с нея на пазар и да си побъбрим после по женски на кафенце и торта. )

Tyler The Creator
03-30-2013, 17:40
пф, мислил съм си, че всичко е свършило... грешка...

marilyn
03-30-2013, 18:16
Прекрасно.

Една вечер релакс вкъщи. Бира.

Вчера беше вълшебно, искам повече такива дни и вечери.

valdesbg
03-30-2013, 20:00
Аааа бруталия беше днес :) Хубави хора, хубава разходка, Копитото посред нощ :) Доволно ми е!

xoxi
03-30-2013, 20:15
Обичам. Обичам. Обичам.

ForzaFelipe
03-30-2013, 20:17
Скапано,нещо ми е премазано,чувствам се като птица без криле...

granger
03-30-2013, 21:10
Уморена, искам си го при мен.
Има го и онова странно гъделичкане, но аз си знам заради какво е. Ммм...

HollyGolightly
03-31-2013, 05:55
Въпреки, че го мразя този ненужен съботен клас, днес определено мина добре и доста бързо. На връщане за малко да блъсна на комшиите кучето, ама се оттърва...няма нищо, другият път 8-)
И навън отново беше топло и слънчево :)
Сега нещо ми е весело и не мога да заспя

soul1199
03-31-2013, 06:14
Тая сутрин съм много ранобудна-от 7 и 30 съм станала,ама нямаше как,трябваше да подкрепя приятел :) иии после се мъчех да заспя ама не ми се получи.Иначе ми е заспало такова.Днеска трябва да ходя да пазарувам за РД-то ми и да направя резервация за Планета вече,че то не остана. :Д

bloodyF
03-31-2013, 08:39
Снощи беше мармалад, наказана съм до другия месец, ама нищо :lol:
Той ме дразни максимално, ще го удуша като се видим.
Обичам го, ама защо прави така, мамка му!?

И се скарах с най-добрата ми приятелка, по-скоро тя ми се сърди, защото съм й била казала да си ходи, когато е била на тръгване от дискотеката. А аз даже не помня. И днеска я видях случайно като се прибирах, тичах, догоних я и тя , без да се обръща, каза че бързала много.
Пф. Инфантилност > всичко останало.

granger
03-31-2013, 08:41
^ Ох, шматка! :*
Мерси Btw ,че ме събуди :lol:
Прощавам ти.
Добре ми е.

bloodyF
03-31-2013, 08:59
Извинявайййй :(
Обичам те <3

granger
03-31-2013, 09:01
И аз теб :* ,спокс :D
Ох,винаги ще се намери баща ми да ми скапе настроението. Той като е крив, дай всички да сме скиснали.

DisappointedDreamer
03-31-2013, 09:21
Слънчево е, книжката е хубава, след малко се омитам с нея. Доволна съм.
Още един месец се изниза, остават още 2 и пей сърце после :)
Нямам търпение.

paradosou
03-31-2013, 09:34
^Какво четеш? :)
Он: свежа съм като репичка и си се занимавам с изненадите, засега подготовката върви идеално.

DisappointedDreamer
03-31-2013, 09:46
Какво НЕ чета 8-)
Изнизвам Never let me go by Kazuo Ishiguro. Може да си запозната с екранизацията на книгата, с участието на Кийра Найтли и Carey Mulligan. Филма излезе 2010. :)

paradosou
03-31-2013, 09:51
Всъщност не съм, ама ще се запознаем като намеря време 8-).

unbreakabl3
03-31-2013, 10:12
Защо държи винаги да се появява, като спра да мисля за него?!?!?! Гадняр... :X Много, много лош.. Ще му се връща.