View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
Wednesday666
05-22-2013, 11:53
Ох майко..
Нервирам се, ужасно много се нервирам като става така.
За какво беше? Заради страх?
Няма от какво, аз нищо не правя деба..
SpiritInBlack
05-22-2013, 12:26
Долна работа . Повече с благоевградчанки няма да излизам , особено ако им харесват плуването , танците и сексът. В особено настроение съм, от няколко дена не съм си говорил с нея , а странно или не, тя вече ми липсва. Най-добрият ми приятел ме е лъгал за неща , за които бих желал да ми е казал истината , а той беше единственият , когото не проверявах дали ме ментосва. Неприятно е и това , което стана вчера. Е, насила ме накараха да вляза в политиката , насила ме и изкараха. От сега нататък ще правя нещата, които ми харесват и се правят само на мен. Вечерта може да изляза на разходка сам , има някои неща , за които искам да помисля.
passion.
05-22-2013, 12:29
поредното скарване.. за пореден път се прибирам, лягам и започвам да плача...
няма смисъл всичко тва.. уж 2 месеца, щастие .. цветя и рози и накрая... днес е денят в който ще му кажа всичко.. не мога да продължавам така
Niakoitam
05-22-2013, 12:32
Оф, моля ти се, отговаряй ми в 2 реда, не ми се чете.
Не помня как се казваше темата, ама помня как точно ти ми обясняваше КОНКРЕТНО на мен как нямало да зарежа мъжа си ако ме удари. Айде да видим дали няма. После обясняваше пак тия глупости за семейството и децата, твърдейки, че на жените не им стиска да го направят.
Е,сега стига с това де дълго било.Интелигентно момиче си знам,че няма да ти е толкова трудно да прочетеш три реда в повече.
Иначе не те познавам толкова добре,че да знам какво ще направиш.Виждал съм обаче доста уж свободолюбиви жени,които след дадената случка си променят мисленето.Не си го изживяла,че да знаеш, а аз както казах със семейство и деца съм бил неволен свиделтел.Не ти пожелавам да се развиват така нещата при теб,но не можеш да твърдиш нещо без да си попадала в него.Не че няма такива жени.Знам един случай дето една жена е зарязала мъжа си с дете,защото не може да си го задържи в гащите.Е, той впоследствие си беше намерил жена дето на два три месеца заменяше с друга и после пак и всеки път много я обичаше. :)
Някойтам - У такива жени или момичета се насажда едно чувство за вина и комплекси . Получава се така наречения Стокхолмски синдром . Не е до това на коя колко й стиска въпросът е че повечето си повтаряме че след поредният шамар няма да има повече докато не се стига до пребиване и болници . Аз лично изхождайки от личният си опит съм твърдо зад думите си че след първият шамар винаги ще последва и втори и колкото по рано се избяга от такъв човек толкова по добре вместо да се въртим в омъгъосън кръг .
Това не ми е малко познато тъй като и аз за съжаление имам една такава черта дето на моменти много ме дразни.Компромиси,да не знаеш къде да сложиш границата и чувството за вина.Добрите хора по-често си патят. Но пък съм установил,че мога да съм голям инат що се отнася до това особено и при намесена малко чужда помощ :)
чувствам се добре...спах повече от 2 часа накрая :)
обичам първия ден почивка след тежка работа...сега ще се пооправя и излизам, пък да видим какво ще стане ((:
Знаех си ,че ще си бия главата в стената,ама да видим...
shmatarok
05-22-2013, 14:14
Разказа ми се играта пак от бюрокрации и глупости, поне си свърших всииичката работа и вече няма с какво повече да се занимавам.
Утре почвам, притеснявам се и се вълнувам, дано да няма издънки.
Сега смятам да се отдам на заслужена почивка малко и после - немски.
girlwithblueeyes
05-22-2013, 15:31
Спокойна съм . Бебчо спи и с голямата направихме няколко диктовки .
Вчера щях да се побъркам като ни казаха ,че можем да останем в болницата с малката но всичко се размина .
Сега се одавам на заслужена почивка
И скоро ще си го видя и нацелувам и нагушкам защото ми липсва<3
Wednesday666
05-22-2013, 16:25
Оф, много съм ядосана..
По-скоро раздразнена, ама what evah..
pifiella
05-22-2013, 16:40
И на мене ми е некво смотано и сънено.Снощи се уплаших зверски и не можах да спя.Тая вечер пак съм сама и дано нищо се не случва.
Днес много ми се спи. Тотален мързелив ден. СЛушам музика и просто ... чакам...
Бахти недоклатената работа, майна! И лошото е, че така и ще си остане! Гррррррррр!
AnarchyBoy
05-23-2013, 03:34
Къпя се, кафето и аре, на матура 8-)
Успех на всички днес ;)
valdesbg
05-23-2013, 08:39
Пак ще се пътува днес. И пак за няколко дена. И този път е за хубаво, това ме радва.
Мина ми и тая матура от главата,сега се съсредоточавам върху изпитите.Пфиу.
Мина ми и тая матура от главата,сега се съсредоточавам върху изпитите.Пфиу.
каква ти беше втората матура?
girlwithblueeyes
05-23-2013, 09:01
Идеално мина матурата чак беше скучна
Сега почивка
Някой хора да се научат да си трият ЛС-тата бе :D
anonymous708973
05-23-2013, 09:01
Още не мога да осъзная къде се намирам, но лека-полека усещам СВОБОДАТА!
Най-накрая нямам извинение да не си прочета единия куп книжки, който ме чака. А ме зоват и две сериалченца, мдам!
каква ти беше втората матура?
Английски. Не беше особено трудна.
Wednesday666
05-23-2013, 09:11
Английски. Не беше особено трудна.
Пламче :*
Справи ли се миличка?
Кво става, хванахте ли мадурите?
Не беше много страшно, а?
valdesbg
05-23-2013, 11:53
Бе те матурите са като първия път - много приготовления, малко любопитство, много притеснения, и като дойде момента - всичко минава на бързо.
Някой да препоръча уроци по рисуване в София? Не ми трябват за кандидатстване, за мен си е, искам най-основни неща. Да ми дават разни гипсови или други фигурки и да ги рисувам, да свикна с обеми, сенки и т.н., да добия малко техника.
ShtrudeL
05-23-2013, 13:00
Някой да препоръча уроци по рисуване в София? Не ми трябват за кандидатстване, за мен си е, искам най-основни неща. Да ми дават разни гипсови или други фигурки и да ги рисувам, да свикна с обеми, сенки и т.н., да добия малко техника.
ако разбереш нещо, свиркай
DisappointedDreamer
05-23-2013, 13:03
8/10 изпита взети. Хах, кеф!
Доволно ми е. Много.
PullMeCloser
05-23-2013, 13:05
Честито, Маги, малко по малко всички се освобождаваме :Д
Добре ми е, спокойно и отпуснато. Времето, обаче, не ми харесва- страшна жега и отвратителен вятър, цял ден кихам като луда.
Много нерви ми се насъбраха тея дни, а в момента откачам. Простоооо,не излизат тия резултати и това е. Да им се не знае.
girlwithblueeyes
05-23-2013, 15:32
Не искам да ме боли повече !
Не искам да ме боли повече !
Аналгин !
Усещам малкото момиченце което незнаеш къде се намира НДК и с кой автобус да стигне до квартирата на татко си как става шибана кучка. Кучка която не е МЪРЛА а това ме притеснява. Усещам как иска да ме набута във френд зоната си поради една проста причина - да избута чрез препис от мен и други на предстоящите ни изпити в университета. Знам за поредното и гадже след мен и това ме дразни. Започна като най обикновенна девойка да си лафи по цял ден с телефона и пак ме дразни.
И защо мамка му днес се държа с мене като все едно сме най големите приятели и ми споделяше за родния си край и още куп ненужни приказки ? И защо трябваше да и сядам на краката докато правеше коремни преси по Физическо ?
Много е трудно когато неща които е трябвало да си изпитал като тийн ти се случват вече на по голяма възраст ! Шибана работа добре, че излизаме ваканция та да не се виждаме ...
Добре се чувствам. Чакам той да се прибере с продуктите, ще си наготвим и ще гледаме някой филм. В пълна хармония и спокойствие сме. Даже имам време и да чета!
някво никво ми е
скарах се с баща ми, но все едно нищо не е станало, така го чувствам
мъчно ми е за майка ми
искам да я видя
искам да свършва тва даскало най-после и да замина при нея
от друга страна пък няма да ГО виждам
искам най-после нещата да се развият, а сега пък и друг ме обърква
започвам да се двоумя, защото от край време и другият го харесвам, но не съм му давала шанс
охх боли ме главата
Свикнах на по-малко сън... спах днес и съм като пребита... не се понасям.
Снощи беше много яко... прекарахме си супер. Обичам го много.
И Него го обичам. Хубаво е да знам, че присъства в живота ми.
SpiritInBlack
05-23-2013, 20:58
Умопомрачително добре :D Чувствам се недоспал , ама пак съм във форма. Много слаквах днес и нямаше фитнес , но почвам да ги отмятам едно по едно нещата. Остава най-интересното , нямат шанс , не и срешу мен ..
girlwithblueeyes
05-23-2013, 22:00
Аналгин !
Туй то няма да помогне .
Мисля си никой не уважи моята болка преди време защо аз да уважавам чуждата болка сега ???
shmatarok
05-24-2013, 02:45
Добро утро.
'Ич не ми се ходи на работа. С т'ва ставане по никое време, няма да се разберем. Вече почнах да бленувам да идва есента и да се наспя... или поне да си вляза в графика. 8-)
Опитвам се и да не се ядосам, ама много мразя да стана и хлябът да е свършил и като цяло да няма нищо за ядене в тоя хладилник. Писна ми значи - вчера ходиха да пазарят уж, прибраха се с един куп глупости, а храна??? В тая къща никой явно не си пада по купуването ѝ, взема ли аз - всички я изяждат.
Как да е, пожелавам си хубав ден без много нерви.
BornToRaiseTheHell
05-24-2013, 06:11
Егати кашата! Нямам никаква идея как си я забърках...
И как може, под ягодите, за 7 дена да започнеш да имаш влечечения към един от най-близките си приятели, който, вместо да ти бие шута с финес, както правят повечето, да вземе да те целуне. И таман да те хване надеждата и кво-нашия влюбен в няква негова славна бивша, а аз съм се вкопчила в една забивка като удавник за сламка,защото той е единственото момче, което успя изобщо да събуди няква тръпка в мен след онова жУвотно, което аз наричам свой бивш.
girlwithblueeyes
05-24-2013, 06:46
Днеска ми е бала .Ама на мен ми е някво все тая .
Към 2 гримърката и фризъорката ми трябва да дойдат от Мюнхен и да почнат да ме оправят дано не оплескат нещата , че ще ги увися надолу с главата през тересата .
girlwithblueeyes приятно прекарване !
Никак се чуствам! Днес ще Учааааааааа и го обещавам ма себе си !! Трябва !! Писна ми да витая наделеч оттук и да пропадам!
прекраснооо
уредих се по-рано да приключа
нямам търпение да хвана първия самолет и да отида при майка ми там, където не познавам никой и никой не ме познава
Днеска ми е бала .Ама на мен ми е някво все тая .
Към 2 гримърката и фризъорката ми трябва да дойдат от Мюнхен и да почнат да ме оправят дано не оплескат нещата , че ще ги увися надолу с главата през тересата .
приятно прекарване и ще чакаме снимки. :)
пт: Пуши ми се, ама в тоя дъжд така да не ми се излиза :/
бахти скапания ден се очертава явно
NambyPamby
05-24-2013, 08:17
Дано да ми се получат нещата, дано, дано, дано!
XTREMEFREERIDE
05-24-2013, 08:37
синеочке хубава!
Прекрасно изкарване ти пожелавам!
//да се разбиеш! :*
аз съм перфЕ.
разчистила съм се нещо, meh -_-
Гузната ми съвест се обажда.
Не ми харесва това чувство.
Утре ще оправя нещата, днес още събирам сили и желание...
girlwithblueeyes
05-24-2013, 08:49
Зайче ,shusha,XTRemeмче данке :D
Ами като иска така нека е така аз съм безсилна .
Wednesday666
05-24-2013, 09:16
Добре съм, кеф ми е.
Смятам и днес да помързелувам и от утре да се захващам за работа, защото вече е време.
http://www.youtube.com/watch?v=gBzBT-Pc6-k
Усещам на тая песен как ми се случи сценария :D Нищо де
блусовото момиче толкова много приготовления мале мале .. Колата дето ще те кара каква е ? И тя ли не те кефи ?
girlwithblueeyes
05-24-2013, 09:29
Ква им е на приготовленията ?
Супер съм както винаги съм на кеф, само времето не ми харесва а после имам работа..
Когато една жена няма настроение, тя ще се опита и на другите да го развали.
HollyGolightly
05-24-2013, 13:40
Събудих се в прекрасно настроение. Не мога да повярвам, че по-малко от месец остана, докато си дойде.
Сега взимам кучо и отиваме на разходка в някой парк :)
TheBeliever
05-24-2013, 16:57
Ако знаех какво искам нямаше да е зле.
GrumpyCat
05-24-2013, 22:26
Пише ми се. За него. Изпитвам нуждата да събера чувствата си в няколко строфи, да звучи любовно, нежно, мило, обичливо.. и да му го покажа.
За пръв път ми се пише от любов.
Deadlock
05-24-2013, 22:39
GrumpyCat...in love?! :Д
Празно ми е. Искам още. И тая конкуренция ще ме разбие, че не мога да я видя. Искам само нещата леееко да придобият някакъв смисъл. Мразя да не мога да контролирам ситуациите.
Днес правим две години. Щастливо ми е.
Ммдам и довечера ще бъде хубаво.
DisappointedDreamer
05-25-2013, 06:09
Днес ще се помага в посолството за приема. :) После ще се ходи да се учи за единствения останал изпит - математика. 9 изпита взех, и този ще взема!! След понеделник се очертава едно нищо, защото изобщо няма да стъпа в училище :Д ще спя, ще ям, ще почивам и ще си стягам багажа за София. Брррр!
Niakoitam
05-25-2013, 06:16
На фона на вчерашният хубав празник без работа и само със забавления две Близначета успяха да ме изнервират страшно много и не само мен. Лигли,пълни или поне се правят на такива.А уж се предполага,че за вързаст около 20 и 22 години акъла вече би трябвало да им е дошъл.Сдърлях се с брат ми...нарочно заради една реплика, с която ме издразни.Както и да е.Явно осъзна вината си,защото набързо се оправихме.А тия двете....не стига,че си сменяха през пет минути мнението дали ще идват или не,не стига,че после брат ми и другото момче дето ходиха да ги взимат се бавиха един куп време,не стига,че стояха през цялото време в колата "да я пазят" като че ли си няма аларма пък и тая на брат ми реши нещо да му се прави на оборотна.Усещаше се че беше на ръба,той и пред нас го каза.Имаше голям късмет въпросната девойка,че беше момиче и че той има някакви чувства към нея иначе за подобно държание такъв щеше да и отвърти,че цивките и щяха да се навъртят около врата и.Да пита после:'Ама защо беше това." И накрая те двамата трябвало да седят да нощуват при принцеските като брат ми тепърва се връща, а трябва след малко да отливаме цимент в селото ни.На човек да му писне от неориентирани хора...
Днес правим две години. Щастливо ми е.
Толкова ли станаха? Да са ви честити! Още много любов и реализация на бъдещите планове ви пожелавам!
Колко умора съм събрал не е истина. На работа - ремонти - на работа - ремонти и така чак до ебем ти кога. А колко още има, че да се приключи. Не знам даже кой ден сме вече :lol: . Довечера си бия камшиците някъде за нощувка!
мдам..не трябваше да пия толкова студено снощи
сега не мога да говоря направо, а боли ли ме гърлото не е истина
и врата, и гърба, и всичко..
само подсмърчам не ми харесва никак накъде отиват нещата ;д и сега едно, две кихания ;д вече три
имам едни проблеми, писна ми ;х
NambyPamby
05-25-2013, 07:55
Спокойна, удволетворена, щастлива като цяло. :) Чак ме е страх да се насладя на момента, защото винаги ми излиза през носа - колкото по-щастлива съм, толкова повече страдам после. Само че този път нямам илюзии. Не си правя планове, не влагам излишни надежди, тотално съм се пуснала по течението и... Интересното е, че ми харесва.
lovelywords
05-25-2013, 09:13
притеснена, забравена ..
Wednesday666
05-25-2013, 09:15
Кефя се на абитуриентите.
Вчера как ми се бяха събрали пред блока, супер яко ми стана 8-)..
Ама с ебати вкуса, как са могли да се натупат едно 80% в черно.. Карай де, щом си се харесват.
Като изключа гадния вкус на повечето, супер готини бяха, крещяха, кефеха се, бахти душевния кеф ми стана 8-)..
Оф, а учене ме чака и хииич не ми се занимава.
Ако довечера ходим там, ще уча чааааак в понеделника 8-)..
А дано! ;д ..
Кефя се на абитуриентите.
Вчера как ми се бяха събрали пред блока, супер яко ми стана 8-)..
Ама с ебати вкуса, как са могли да се натупат едно 80% в черно.. Карай де, щом си се харесват.
Като изключа гадния вкус на повечето, супер готини бяха, крещяха, кефеха се, бахти душевния кеф ми стана 8-)..
Същотоо, много им се радвах вчера, като ги гледах как крещят по улиците 8-)
Все още не мога да повярвам, че догодина аз ще съм на тяхно място :D
Иначее днес най-вероятно ще поуча, ще чистя и евентуално ще изляза следобеда.
girlwithblueeyes
05-25-2013, 09:29
Съсипана съм ,прибрах се само 1-2 часа да почина защото баба ми и леля ми настояха и после се връщам обратно в болницата . В момента изпитвам нещо между болка , тъга ,яд и гняв . И като си помисля , че тези хора ги виждах до преди седмица по коридорите на училище и сме били по събирания заедно ми става лошо повече не желая да ги гледам или чувам .
Wednesday666
05-25-2013, 09:35
Същотоо, много им се радвах вчера, като ги гледах как крещят по улиците 8-)
Все още не мога да повярвам, че догодина аз ще съм на тяхно място :D
Завиждам ти, сериозно 8-).
Съсипана съм ,прибрах се само 1-2 часа да почина защото баба ми и леля ми настояха и после се връщам обратно в болницата . В момента изпитвам нещо между болка , тъга ,яд и гняв . И като си помисля , че тези хора ги виждах до преди седмица по коридорите на училище и сме били по събирания заедно ми става лошо повече не желая да ги гледам или чувам .
К'во е станало бе мила?
girlwithblueeyes
05-25-2013, 09:40
Сряда
Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .
Wednesday666
05-25-2013, 09:43
Сряда
Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .
:shock: малеееее, как може бе..
Ще се оправи ли? :(
К'во питам, дано се оправи, наистина, стискам палци..
girlwithblueeyes
05-25-2013, 09:47
Не знам
Докторите казват че почти няма шанс
Wednesday666
05-25-2013, 09:50
Не знам
Докторите казват че почти няма шанс
Не с тази негативна нагласа, важно е да мислиш оптимистично и да вярваш, че ще се оправи.
TheBeliever
05-25-2013, 09:55
Разминаването започва да става все по-осезаемо. Наистина ли не забелязва?
Краят наближава.
Сряда
Боже!
Дано да се оправи!!
Иииииииии СТРАХОТЕН БАЛ, ДАМИ И ГОСПОДА! ИСКАМ ПАК!
Разбиване беше, поне за няколко часа забравих за кофти емоциите напоследък.
Имам чувството,че е 9 сутринта,а е 13и15, ам да... нормално :D
AnarchyBoy
05-25-2013, 10:21
Иииииииии СТРАХОТЕН БАЛ, ДАМИ И ГОСПОДА! ИСКАМ ПАК!
Разбиване беше, поне за няколко часа забравих за кофти емоциите напоследък.
Имам чувството,че е 9 сутринта,а е 13и15, ам да... нормално :D
А пък моят след малко започва.. Нямам търпение. 8-)
Чакаме снимки от твоя.. :D
От моя утре, някъде, ако съм жив. :razz:
^ https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942450_617125448299848_344797221_n.jpg
с баща ми и негов приятел :lol:
Синеочке, дано всичко се оправи. Стискам палци, ужасно е.
girlwithblueeyes
05-25-2013, 10:32
Благодаря на всички
Грейнджърке била си много красива . :)
Благодаря, а ти мисли по-позитивно. Винаги помага. То на думи е лесно,ама знам какво е да си отчаян и да не виждаш никъде спасение,едва ли не,но винаги има шанс. Стискай зъби и вярвай, всичко ще се нареди.
passion.
05-25-2013, 11:52
Всичко е наред с настоящия ми приятел. Само дето в момента е в родния си град, но утре ще се видим..
Но иронията е, че и той е там, в същия град, точно днес. А интересното е, че го сънувах и сега ми е повече от отвратително, а не искам да споделя на никой. Липсва ми страшно много. Изключително много... но това е все тая. Добре, че е само на моменти.. иначе бих се побъркала, а наистина обичам приятеля си и не бих искала да го нараня по никакъв начин!
Случайността пак не е на моя страна. Никога не ми се полага завършек, явно. А сесия имам, не мога да си ходя айляшки по курви.
Как може след цял ден работа, той да е толкова жизнен, а аз след цял ден нищоправенe, да съм толкова изморена?! Главоболието е бонус.
http://data.whicdn.com/images/61792925/large.gif
klimatronik
05-25-2013, 14:27
Как може след цял ден работа, той да е толкова жизнен, а аз след цял ден нищоправенe, да съм толкова изморена?! Главоболието е бонус.
http://data.whicdn.com/images/61792925/large.gif
винаги е така.. силите не ти идват от нищоправене
shmatarok
05-25-2013, 15:40
грейнджър - много елегантна и красива, браво!
синеочке, пращам ти положителна енергия и дано всичко да е ок! Не губи вяра!
скапана съм. Много работа днес, ама вече почнах да му хващам цаката. 8-) Ако шефката обаче не беше толкова изнервена винаги, сигурно по-лесно щях да възприемам, ама к'во да се прави. :/
SpiritInBlack
05-25-2013, 17:35
Беше дъълъг ден , ама сега всичко е точно.Само че трябва да се приготвям за гостите , че швабите ще бият :D. Настрани от това, предполагам, че не мога да седя около толкова чувствително момиче, без въобще да достигне до мен.
valdesbg
05-25-2013, 18:10
Оооо дълга седмица беше, а бала на една съфорумка беше чудесен :) На мен ми беше супер доволно че я снимах и че бях поканен. Главата още ме цепи мъничко, ама... ще се преживее :)
girlwithblueeyes
05-25-2013, 18:20
Ще се побъркам
Опитвам да се разсея с нещо но не мога .
Ще се побъркам
Опитвам да се разсея с нещо но не мога .
Дано баща ти се оправи.
Аз ви оставям за сега.. приятно гледане на мача
Явно краят настъпи. Дори не пожела да се видим , като за последно. За него си оставам тая,която му е говорила долнопробни лъжи, тая която го е мамила, оставам тази,която го е предала. АЗ СЕ УНИЖИХ,за да може той да превъзмогне егото си, за да може да "ми прости" за нещо ,което не съм направила. Държи се като пълна путка, а аз излизам виновна. Чаках го, 3 ШИБАНИ МЕСЕЦА ГО ЧАКАХ, че и отгоре, да се върне от Пампорово и да сме заедно , а той ... не ми вярва. мисли си ,че съм му изневерила, е ...задоволих му шибаното любопитство като го излъгах...дори и да не бях,пак щяха да приключат нещата.Излъгах го и ми повярва на лъжите, а сега ми излиза с едно съобщенийце,: айде стига ти толкова... ГОСПОДИИИ...стигало ми толкова от долнопробните лъжи. Ще ме боли,знам си,много ме боли,но ще го преживея,защото друго такова унижение не съм понасяла!!! Просто не съм...толкова да го обичам,а така отвратително да се отнесе с мен. не го проумявам,що за човек не ти вярва на истината, а повярва на една лъжа? Как за 8 месеца не се убеди в думите ми? как ...не мога да си го обясня.
girlwithblueeyes
05-25-2013, 18:43
Грейнджърке радвам се ,че си осъзнала . Ще те боли но ще мине и ще срещнеш друг горе главата . Човек ,който няма доверие на любимият си за мен просто не го обича . Няма нужда ти да си тази която ще се потъпква и бори за връзката ви щом той не опитва, и си продължава старата песен значи самият той не желае нещо да се промени . Няма смисъл да се тормозиш и тъжиш за подобни хора на който не им пука за тебе . Сега ще си студентка и ти предстоят само хубави мигове
Прегръдки :)
Благодаря ти и се моля баща ти да се оправи! Надявам се,че скоро ще се оправи! Бъди силна.
girlwithblueeyes
05-25-2013, 19:16
Благодаря .
XTREMEFREERIDE
05-25-2013, 19:29
Плам, ще ти кажа само едно нещо: всичко едва сега започва! Поне вече знаеш с какъв човек не искаш да бъдеш! Не си позволявай да задълбаваш в депресивни състояния. Бъди си себе си, усмихвай си се, търси си истинското щастие!
Синеочке, представям си баща ти на най-прекрасното за него място. И си представям, че това място е тук, до теб! Изпращам ви светли мисли!
Аз нямам търпение за утре.
Тъпо ми е, че оня путьо от Бургас се държи като тотален кретен.
Видях се снощи с една стара позната и много добре си изкарахме.
Искам да минат тези 2 последни седмици и да знам, че Вкъщи ми е с Него. Мър :3
грейнджър - много елегантна и красива, браво!
Благодаря ти :)
Пири, благодаря и на теб,ще се оправя, сега като ми мина ядът ...някак ми олекна. Всичко това ми действаше като товар,цялта тази връзка без доверие ми действаше много зле. Щом дори и колегите на майка ми,мои учители бяха забелязали,че има нещо нередно с мен...
Благодаря ви :*
XTREMEFREERIDE
05-25-2013, 20:06
То е нормално да ти се дотегави в един момент, след като спокойствието при подобни обстоятелства ти е невъзможно. Прекалено много изтощават самата връзка такива филмарщини. В един момент виждаш, че връзката не може нито с тях, нито без тях и тогава просто си й идва времето. За всичко има точно време. И нищо на тоя свят не съществува без собствена мисия. Тъй че, сега можеш да любопитстваш на воля какво ново ще ти поднесе хубавият живот! :*
NqkfaNikakva21
05-25-2013, 20:26
Обичайте приятелите си, но себе си повече! :)
...
често засичах постове за приятеля ти как искаш да се видите и т.н. и темата ти бях прочела и просто според мен този човек не те заслужава.
Не те познавам нито теб, нито него за да си правя чак такива изводи, но щом той постъпва така с теб значи явно не държи на теб.
Сигурно няма изобщо да ми прочетеш поста или ще го сметнеш за заяждане, но като цяло казвам това с добри чувства. И не си разваляй настроението. :)
пт: Много еднотипно започва да ми става всичко, някак сиво ежедневие.. трябва да разнообразя малко с нещо :3
Wednesday666
05-25-2013, 20:32
Плам, майната му,
Ама сериозно.
Осъзнаваш ли за какъв човек точно си си давала всичко толкова време? За някой, който ама грам не го заслужава.
И като не може да ти повярва, да иде да си търси късмета на друго място.
Сама знаеш, че той е този, който изпуска, не ти, така че да изчезва.
Ти си прекрасен човек и заслужаваш много повече от това, което той ти даваше.
Най-малко заслужаваше след толкова чакане и надяване, любов също, да получиш това.
Горе главата миличка :-)..
Зайче,Уенсдей, благодаря ви и на двете. Осъзнавам всичко това,но явно на принципа на маймунките : трябва да се опариш, за да видиш ,че е горещо!
Странното е обаче,че ми олекна. Олекна ми,защото през цялото това време,той ме твареше емоционално,чак сега го осъзнавам,осъзнавам че - да,мъчно ми е,но и ми е по-леко на душичката.
Иначе - BAYERRRRRRRRRRRRRRRRRRN! Толкова дълго го очаквах този момент! Да кажат: И тазгодишния носител на Шампионска Лига е БАЙЕРН МЮНХЕН! Познах точния резултат!!! И печеля паричкииии :) Абе доволно!
girlwithblueeyes
05-25-2013, 21:02
Айдееее Честито на съгражданите мииии!!1 Най-добритеее
депресирана, но няма да падам духом!
Става.. Видях я и този път си приказвахме и ми е хубаво.. Дано се получи!
klimatronik
05-25-2013, 23:50
Явно краят настъпи. Дори не пожела да се видим , като за последно. За него си оставам тая,която му е говорила долнопробни лъжи, тая която го е мамила, оставам тази,която го е предала. АЗ СЕ УНИЖИХ,за да може той да превъзмогне егото си, за да може да "ми прости" за нещо ,което не съм направила. Държи се като пълна путка, а аз излизам виновна. Чаках го, 3 ШИБАНИ МЕСЕЦА ГО ЧАКАХ, че и отгоре, да се върне от Пампорово и да сме заедно , а той ... не ми вярва. мисли си ,че съм му изневерила, е ...задоволих му шибаното любопитство като го излъгах...дори и да не бях,пак щяха да приключат нещата.Излъгах го и ми повярва на лъжите, а сега ми излиза с едно съобщенийце,: айде стига ти толкова... ГОСПОДИИИ...стигало ми толкова от долнопробните лъжи. Ще ме боли,знам си,много ме боли,но ще го преживея,защото друго такова унижение не съм понасяла!!! Просто не съм...толкова да го обичам,а така отвратително да се отнесе с мен. не го проумявам,що за човек не ти вярва на истината, а повярва на една лъжа? Как за 8 месеца не се убеди в думите ми? как ...не мога да си го обясня.
aз пък на абитуриентската за последен път я видях как тя се целувка с някой ;д
XTREMEFREERIDE
05-26-2013, 04:23
няма такъв малоумник като мен, просто. довечера ще се усетя скапана и ще друсам редбули, ама не, не мога да се наспя като хората, абсурд.
Niakoitam
05-26-2013, 07:14
Аз пък мисля,че той подсъзнателно или пък вече напълно съзнателно гледа в друга посока и всячески се опитва да те разкара с какви ли не доводи и подсъзнателно за да му е чиста съвестта или пък напълно съзнателно се опитва да изкара виновна за раздялата ви теб.Третият вариант,който ми се струва малко вероятен е да са те натопили много лошо пред него разни "доброжелатели".Но и при това положение тоя изобщо не ти трябва стига да си напълно искрена с нас за нещата,които казваш.Остави миналото и гледай напред.Още повече пък ако е имало раздели, а още повече пък ако са били повече от една.Сега ти е олекнало,след време може да ти натежи.Може и да реши да възстановява отношенията ви.Не се поддавай само на емоциите обаче. :)
Няма да възстановявам никакви отношения с него. Не съм и подозирала под какво напрежение съм била и как в момента не ми е зле. Тегаво е малко да знам,че мога да го засека някъде,ама какво да се прави. Той така си пожела. Съмнявам се някой да ме е натопил,нямаме никакви общи приятели, а познати-малко. Най-тъпото е ,че на думите ми,които бяха истина не повярва,а на цялата фрапиращо нереалистична история,но споделена до най-малка подробност , ми повярва. Е тва е тъпото,ама майната му. Няма да се кося. Дотук беше.
Иначе още не мога да се нарадвам на титлата на байерн, толкова ми е щастливо ! Обичам ги тези момчета!
Wednesday666
05-26-2013, 07:31
Добро утроо.
Добре ми е, утрото наистина е добро.
С кафе и след разговора снощи съм убедена, че направих правилния избор.
Имах нужда от един такъв разговор, трябваше ми да видя точно колко е права.
Нях.
valdesbg
05-26-2013, 07:34
Плам - съвет от мен избирай си мъжете така че да са близко до теб (физически) през повечето време и да нямат проблем със споделянето и доверието. Другото е като 8 класник с нов телефон.
А инак си изкарах мега якото тия две седмици. Благодаря на пантерата и Glamour92 персонално :)
ledenakrasota
05-26-2013, 07:35
Оф, живее ми се. Не ми се учи,а идва сесия! :cry:
Плам - съвет от мен избирай си мъжете така че да са близко до теб (физически) през повечето време и да нямат проблем със споделянето и доверието. Другото е като 8 класник с нов телефон.
А инак си изкарах мега якото тия две седмици. Благодаря на пантерата и Glamour92 персонално :)
Мерси,Влади. Набих си го в кратунката по тъпия начин,ама ...квото е. Поне ми е за урок. Иначе чакам снимки,много искам да ви видя,как е била Ина на бала.
girlwithblueeyes
05-26-2013, 08:11
Зле ми е
Седя до него на стола и нищо не мога да направя
Цяла нощ не съм спала изпих сумати лекарства от вчера нищо не съм яла а сутринта припаднах
Синеочке, не се натоварвай допълнително. Нищо не можеш да направиш,освен да го подкрепяш и да вярваш. Не си помагаш на себе си,обаче. Изтощена си, затова си припаднала, легни и си почини,ако трябва изпий нещо за успокояване, за да можеш да поспиш. И знай,че той е в сигурни ръце,мисли позитивно.
girlwithblueeyes
05-26-2013, 08:18
Вече не ми останаха сили да мисля позитивно стаав все по зле . И майка ми която хич не й пука за мене ми се обади да ме пита за разни глупости а не попита как съм . Хахха понякога чувствам че всичко си заслужавам .
Всичко ще се оправи. Трудно е като нямаш подкрепа дори от майка си,но знай не можеш да понасяш всичко върху себе си. Не знам каква е историята ти,но явно е доста объркана. Вярвай ч,е всичко ще се оправи и отдели няколко часа за сън.
потресена съм
станах свидетелка на нещо ужасно..
anonymous708973
05-26-2013, 08:55
Мерси,Влади. Набих си го в кратунката по тъпия начин,ама ...квото е. Поне ми е за урок. Иначе чакам снимки,много искам да ви видя,как е била Ина на бала.
Ина се размаза, чак днес е адекватна :Д
По-късно и снимки ще пусне даже.
TheBeliever
05-26-2013, 10:51
Защо съм такава, бе мамка му! Защо не мога да си преглътна проклетата гордост още веднъж? И без това "срокът на годност" ни изтича. Нищо не ми коства. Ама тъп инат.
DisappointedDreamer
05-26-2013, 12:11
Вкусвам провала вече. Да минава утре и майната му на всичко.
AnarchyBoy
05-26-2013, 13:28
Много ми беше яко на бала!
Липсва ми искам да я видя :(
NambyPamby
05-26-2013, 13:31
@girlwithblueeyes, бъди силна и вярвай, че нещата ще се оправят. Друго не можеш да направиш. Прегръдки!
@granger, страхотна си била, поздравления!
он: За първи път съм без проблеми и без оплаквания, чудя се обаче докога ще е така. Толкова ми е хубаво, имам чувството, че се намирам в розов балон и точно от това ме е страх - дали(и кога) ще се спука и какви ще са последствията този път. Страх ме е, много, много ме е страх. Много, много, много ми е хубаво и много, много ме е страх.
Страх ме е от чувствата, които изпитвам, от желанието да полагам грижи за някого и той да е добре, страх ме е, че пак съм готова да давам и ще се възползват отново от това - да вземат, вземат, да грабят с пълни шепи без да дават нищичко, докато накрая съвсем се изчерпя емоционално. А след това да рухна и физически, както миналия път.
Има ли някакво специално наименование фобията към връзки? Щото май имам такава. 8-)
Благодаря,Намби. И аз май я имам вече тая фобия,имам много обич за раздаване,а не за хабене. Не искам да си я давам на хора,които не заслужават. Затова си я пазя за мен.
NambyPamby
05-26-2013, 13:49
Кой заслужава, кой не заслужава... Мен, ако ме питаш, никой не ми заслужава любовта, ама на. 8-) Напълно ме устройва варианта някой да ме обича, да ме глези и на ръце да ме носи, пък аз само да консумирам, обаче пустото сърце не може без да обича и пак се насадих на пачи яйца. 8-) Да не правя песимистични прогнози, де, просто в любовта не ми върви. За разлика от риболова и учението. 8-)
Оо, същичката съм , знам че не трябва да се хвърлям с главата напред,ама обичам да обичам. Ще се поспра,обаче...малко трябва да пообичам и себе си.
girlwithblueeyes
05-26-2013, 13:53
Най-важното е първо да обичате себе си а после другите <3
shmatarok
05-26-2013, 14:13
Най-накрая ми се освободи достатъчно време, за да отида на плаж! <3
После смятам да ходя на кино, ако успея да навия някого. 8-)
Като цяло ми е пълноценен почивен ден и смятам да го оползотворя на макс. Искам да се прибират моите вече, липсват ми и искам да ги видя. :/ Още две седмици трябва да ги чакам обаче.
Убедих се що за мишка е той...направооо :lol: туш.
Dagichka
05-26-2013, 15:07
обърквация тотална :cool:
искам да имам бутон на мислите "СТОП", ама тц. :Д
поне оназ беше така добра да ми даде лаковете, та успях да си направя герданчето с Боб и се лакирах по същия начин, толкова е прекрасно дклфйдлскфкйлс <3
girlwithblueeyes
05-26-2013, 16:31
Нервите ми вече са накарен предел
Тая госпожа какво иска от мене не вижда ли че ме боли ?! Не вижда ли че страдам ?!
Защо всички ме тормозят защо не ме оставят с болката ми
HollyGolightly
05-26-2013, 16:51
Много ми е нервно днес, може би понеже не можах да се наспя.
Странното е ,че преди семестъра да свърши и бях всеки ден на лекции и след това на работа успявах да се наспя, а сега съм постоянно изморена. Поне Вторник започвам да работя отново :)
Wednesday666
05-26-2013, 18:47
Виното малко ме хвана.
Личи си, че домашното е бая по-силничко.
Ма нищо, ще мине.
Мисля, че е време да си намеря занимание, почна да ми писва от всичко вече.
SpiritInBlack
05-26-2013, 19:33
Сит съм , обичам кексовете на мама почти колкото тези на баба :D В много приятно настроение съм , умората ми изчезна и усмивката не слиза от лицето ми
изпълнена с надежда :)
дано всичко бъде наред и както аз искам (коооолко егоистична мога да бъда....) 8-)
DoubleDMG
05-26-2013, 20:20
язък че се спука гумата.. ейй дано намеря евтина че не ми се дават сума пари.. бирата е ок.. цигарите намаляват , утре отново трябва да си купувам .. утф? Преди с 1 кутия 2 дена сега ежедневно.. фак.
брейй сега ли разбра че домашното каквото и да е то е по силно и яко от купеното :D т'ва софианките...
**
пишката ми може ли да хване кариеси от свирка ?? помощ ! :D :D :D :D
paradosou
05-26-2013, 20:29
Чета едни и същи съобщения за n-ти път и се усмихвам като някакъв щастлив идиот 8-). Уникален актьор е, не може да му се отрече. И завидно добре се справя с улавянето на есенции/разчитането на намерения.
Има много неща, които трябва да свърша, главно за училище, обаче в главата ми е коктейл от емоции и концентрацията е на критично ниско ниво. Чувствам се като пренавит механизъм 8-).
Бях написала километричен пост, обаче изчистих доста от нещата, прекалено объркано щеше да стане, пък и предпочитам да се включа пак когато плановете ми се превърнат във факти. Дано, дано, дано! В края на седмицата ще стане ясно.
Да свършва тая учебна година, че ми гори главата вече.
Само за 1 предмет се притеснявам, за всички останали ми е спокойно. Искам почивка, искам слънце, искам сън, искам го и него...
Само като си помисля, че след 5 часа трябва да ставам и ми умира желанието за всичко. :D
NambyPamby
05-27-2013, 03:08
плановете ми се превърнат във факти. Дано, дано, дано! В края на седмицата ще стане ясно.
Стискам ти палци, аз съм в същото положение. :)
Иначе мога да кажа едно голямо ОФ. 8-) Много ме дразни тая, ебати наглата пичка. Бих й набила шамарите с кеф, ала възпитанието не ми позволява такава низост, а и тя не е виновна(освен за това, че е тъпа и нагла) - въпросът е той как ще постъпи. Сега съм на тръни и се дразня супер много, независимо, че отричам и пред него се правя на либерална, мила и разбираща. Несигурна съм, факт, ама знам ли я тая какви ги е намислила? Жената с план е коварно нещо, особено онази, която се бори за нечие мъжко внимание.
Откачам.
Опитвам се да се владея, поне да симулирам спокойствие пред него, ала се измъчвам стабилно. Да се виждат по-скоро, че да се свършва вече и да знам какво да правя оттук нататък.
Много се надявам оная глупавата да не тръгне да му налита и да му говори как трябва да са отново заедно(въпреки, че така като гледам, май пак е заритала да се връща), още по-силно се надявам, че дори и да го направи, той е достатъчно интелигентен да я отреже строго и категорично.
В крайна сметка това са си отношения между тях двамата, излишна моя грижа, само дето започва да ме засяга и мен, когато се опитват да се намърдат на моето място. За нея не ми пука грам, то ако не е тя, все някоя друга ще се увърта около него, притеснявам се той да не поддаде...
Каквото стане - това ще е. И да се тревожа, и да не се...
Wednesday666
05-27-2013, 06:00
Аз много добре знам, че е по-силно, просто констатирах. И не съм софиянка.
Нещо съм нервна от вчера.
От главоболието ще да е.
Мислех да изкарвам колелото днеска, ама в тоя студ.. Ще пропусна.
Ще остане за утре, и без това искам компания, а днес няма как да стане.
girlwithblueeyes
05-27-2013, 06:38
Цял нощ съм съм обикаляла из болницата . Отново припаднах и вече 3 ти ден нищо не съм слагала в устата си
Опитвам се да се настроя и приема че това е краят но не мога .
Sisito941
05-27-2013, 06:38
Оххххх и моя бал мина.......... :) Супер беше :)
Glamour92
05-27-2013, 06:54
Това да се държа като непукист ми е станало като втора кожа дотолкова,че започнах да се чудя да не би поговорката "една лъжа повторена 100 пъти става истина" .
Или пак съм предозирала с Fukitol-а.
Или наистина онези неща,за които допреди година си давах душата,сега не са така приоритетни за мен.
Или е фаза?
Абе... каквото и да е,съм решила да му се израдвам на то3 безгрижен период и това е.
Мировото спокойствие е едно вкусно блюдо,с което няма как да преям. :)
valdesbg
05-27-2013, 08:32
Гламър - истинка е, човек пораства и вижда че вчерашните проблеми и тревоги няма да са вечни. Постепенно се надживяват.
Инак при мен сутринта е тежка => вечерта е била хубава :)
Прибрах се. Изкарах си невероятно. За сметка на това се разболях, но ще го преживея :)
Мони,не се предавай. Винаги има шанс!
DisappointedDreamer
05-27-2013, 09:43
Завърших 11-ти клас! Хах, супер доволна съм. Весело ми е. Чакам да си дойда вкъщииии :) :) :)
girlwithblueeyes
05-27-2013, 09:52
Честито Маги :)
Завърших 11-ти клас! Хах, супер доволна съм. Весело ми е. Чакам да си дойда вкъщииии :) :) :)
една година по-рано ли си тръгнала на училище или ?
пт: чудя се.. седя си и се чудя .. дали да влизам в историята и химията или да оставя изпитването за следващия път... 8-)
ама май повече клоня към това да вляза и да си пробвам късмета, щото ми писна да ми мрънкат вече ;д
ииииии чакам смс от един човек, ама май само с чакането ще си остана
Значи приключи най-сетне с всичките изпити? 8-) Честито и от мен !
Азз се прибрах по-рано днес, обядвах преди малко и сега ще поуча по история. Нищо интересно за днес май не се очертава.
Айде ,честито,Маги! успешно прибиране!
DisappointedDreamer
05-27-2013, 11:09
Благодаря виии :)
Зайче, не. Взех 2 години за 1. :Д Никога не съм била в 7-ми клас. Прескочих директно в 8ми.
Няма такъв задник,братчееее....ще ми пише смс ,да съм идела у тях,ако съм искала. Иначе съм блокирана във ФБ, иначе е писал на най-добрата ми приятелка какво е искал да прави с нея...:lol: айде не,край, дотук беше.
girlwithblueeyes
05-27-2013, 12:40
Пламе не се ядосвай човека покажа истинското си лице :D
Не ми го побира акъла, но не смятам и да отговарям. Така ,както той не ми отговаряше на мен :lol: Може да е объркал номера,кой знае :lol: Аз му изтрих номерата на момента,в който ми каза "айде стига ти толкова" :D ама мисля,че е неговия номер,на тоя телефон освен той,няма кой друг да ми пише :lol:
ОБЪРНА ЛИ СЕ ПАЛАЧИНКАТА?
girlwithblueeyes
05-27-2013, 12:43
Е неее :lol: тоя нямам думи за него
Violenza
05-27-2013, 12:47
Няма такъв задник,братчееее....ще ми пише смс ,да съм идела у тях,ако съм искала. Иначе съм блокирана във ФБ, иначе е писал на най-добрата ми приятелка какво е искал да прави с нея...:lol: айде не,край, дотук беше.
Това онзи, за когото писа тема, ли е?
Niakoitam
05-27-2013, 12:50
Не ми го побира акъла, но не смятам и да отговарям. Така ,както той не ми отговаряше на мен :lol: Може да е объркал номера,кой знае :lol: Аз му изтрих номерата на момента,в който ми каза "айде стига ти толкова" :D ама мисля,че е неговия номер,на тоя телефон освен той,няма кой друг да ми пише :lol:
ОБЪРНА ЛИ СЕ ПАЛАЧИНКАТА?
Всъщност палчинката не се е обърнала, а е станала една закономерност,която често става и съм я наблюдавал,че даже и веднъж имах възможността преди време да я наблюдавам от почти първият ред.Явно започна да става това дето в предишният си пост споменах.Само дето малко ме изненадва,че тоя твоя е доста неиздръжлив и много скоро започна да му липсва да му тичаш по дупето, да му чешаш егото и да си му робиня :)
Иначе аз съм добре...предполагам.
Тръгна зле, още с 6.30 часа и будилника, но за сега май се държа. Изкарах си беса и май ще кротна мналко да поуча :д
girlwithblueeyes
05-27-2013, 14:23
Още 3 жалки часа
странно ми е
раздразнена съм, всичко ми е криво, нямам настроение
мразя това чувство,
а той е толкова сладък и мил
трябва да уча, но съм тотално блокнала..
shmatarok
05-27-2013, 15:32
Тея кво очакват от мен, не зная. Да не съм някакъв вундеркинд. Нямам и една седмица, откакто бачкам, а вече очакват едва ли не звезди да им свалям. Не знам докога ще се търпим. Всички ми казват да се успокоя и че ще свикна до средата на другия месец, ама аз много мразя да не съм най-добрата в нещо и се тваря и панирам мега много и от най-малката забележка. Кога почнах да се трогвам толко от глупости, не знам, 'ма не ми харесва.
Мега изморена съм и утре пак първа смяна, бляя.
Всъщност палчинката не се е обърнала, а е станала една закономерност,която често става и съм я наблюдавал,че даже и веднъж имах възможността преди време да я наблюдавам от почти първият ред.Явно започна да става това дето в предишният си пост споменах.Само дето малко ме изненадва,че тоя твоя е доста неиздръжлив и много скоро започна да му липсва да му тичаш по дупето, да му чешаш егото и да си му робиня :)
Иначе аз съм добре...предполагам.
Каквото иска да прави, издържлив , неиздържлив,след всичко,което в последствие разбрах ...NEIN! Нито съм му отговорила,нито искам да го виждам. Само ядове,айде - не. :D Както аз тичках след него, сега негово его ще страда. Може и да му е било просто за едното ебане, явно не може да си намери никоя за момента. Като слушам само аз не съм знаела що за женкар е бил... така че - аре adio rio .
Violenza - Да ,същичкия.
XTREMEFREERIDE
05-27-2013, 16:09
Пламе, тоя някъв много странен тип... "За едното ебане", ама пък 8 месеца (нали толкова бяха?!)...
Аз си изкарах прекрасно снощи. Не мога да опиша. Не искам да описвам. Получих заряд от точно такива емоции, от каквито имах нужда. Пък с Него решихме да се местим към 8ми-9ти в София. Щастие, бе! ЩАСТИЕ!
Colouring
05-27-2013, 16:16
Трябва да ходя да уча.
Иначе мисля, мисля, мисля...
Пламе, тоя някъв много странен тип... "За едното ебане", ама пък 8 месеца (нали толкова бяха?!)...
Аз си изкарах прекрасно снощи. Не мога да опиша. Не искам да описвам. Получих заряд от точно такива емоции, от каквито имах нужда. Пък с Него решихме да се местим към 8ми-9ти в София. Щастие, бе! ЩАСТИЕ!
Аз имах предвид на момента,че може да му е просто за едното ебане,щото за тия 8 месеца веднъж съм била у тях, именно по такъв повод.
Niakoitam
05-27-2013, 16:32
Каквото иска да прави, издържлив , неиздържлив,след всичко,което в последствие разбрах ...NEIN! Нито съм му отговорила,нито искам да го виждам. Само ядове,айде - не. :D Както аз тичках след него, сега негово его ще страда. Може и да му е било просто за едното ебане, явно не може да си намери никоя за момента. Като слушам само аз не съм знаела що за женкар е бил... така че - аре adio rio .
Violenza - Да ,същичкия.
Започва да надделява разумът май...поне за момента :)
Иначе:
Ами хайде честито.Можело е и по умно да постъпиш.Сега си му доказала просто доста ясно,че е прав във всичките си предположения и не може да ти има никакво доверие,защото го лъжеш.Не че ти го е имал и преди особено де.Сега се почват и адските съревнования кой от кой е повече,а ПИЧА ЯВНО ИСКА ДА СИ Е ОТГОРЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.ДА СИ СЕ ЗАМИСЛЯЛА,ЧЕ НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ НЕГО МОЖЕ ДА ГО ГЛОЖДИ И ДА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА ТЕБ ИЗКРВАЙКИ ТЕ ВИНОВНА.МОЖЕ ПЪК И МНОГО ДОБРЕ ДА СИ МУ ПАДНАЛА В КЛОПКАТА ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК.Иначе аз познавам един много голям и свестен пич,но така лъже,че чак понякога сам се овърта в лъжите си и не знае кога кой за какво точно лъже.Да не е някакъв подобен.И какво като пък не ти вярва.Твоята съвест нали си е чиста.Просто му кажи да ти докаже,че е така.Ако пък толкова не ти вярва бий му шута или пък да си ходи.Каво толкова е станало.Ще си намериш друг,който ще ти вярва повече.Но пък не, трябва да тичаме по гъзовете на тези дето ни мачкат и дори да лъжем като дърти цигани ако така ще ги задържим за 2-3 дни повече.Не е това начина и май не е това човека.
Постнато на 05.06.2013
Егати колко проницателен съм станал.Чак се изненандвам от себе си.Явно добре следя реакциите и взаимоотношенията на хората :)
Иначе изобщо не се занимавай повече с тоя без значение поради емоция или нещо друго.Ти си готина мацка и няма да останеш дълго време сама.Гледай напред, а не назад за да бъдеш щастлива. :)
Ама аз съм сигурна ,че е така. Той съди за другите по себе си, за него нямаше начин да съм му вярна. Ама...аз съм такова същество,че сложа ли край...не се връщам назад.
paradosou
05-27-2013, 16:43
Стискам ти палци, аз съм в същото положение. :)
И аз ти стискам с всички сили :).
Niakoitam
05-27-2013, 16:55
Ама аз съм сигурна ,че е така. Той съди за другите по себе си, за него нямаше начин да съм му вярна. Ама...аз съм такова същество,че сложа ли край...не се връщам назад.
Него най-вероятно изобщо не го е интересувало дали си му била вярна или не.Той е искал да правиш това дето си правила последните три месеца за да си има някакво заместителче за всеки случай за да не остава на сухо пък и с няколко може да му е било по готино да си върти.Почти съм убеден в думите си.Жалкото е че има и такива жени дето постоянно ги подзаменят пред очите им, а те си вярват ли вярват колко много ги обичат.И с таква общувах преди година и нещо.Дето 5 пъти за 4 години, я сменяха с други, а тя плюеше ли плюеше въпроснит човек и след една усмивка и едно обичам те му се хвърляше на врата и забравяше за всичко.Нищо,че след някои и друг месец се държеше с нея като с парцал.Хванах от третата им раздяла и да, и аз не съм особено решителен,но накрая не издържах това и поведение и благодарното отношение към мен и опитите ми да и помогна и си казахме чао с не малък интернет скандал.Та така.:)
Аз в тва отношение -няма мърдане.Особено след всичките ми пропилени нерви и сълзи.
Violenza
05-27-2013, 17:12
Violenza - Да ,същичкия.
Този е бил голямо разочарование. Помня какви влюбени неща пишеше за него и как го хвалеше. Чак ме е яд че такова свястно момиче като теб си е изпатило така.
Бивам, като изключим колко имам да чета и колко ме мързи.
Ами и аз съжалявам :lol: в началото и помен нямаше,поне не и на пръв поглед, сега като се връщам назад в ретроспекция- виждам къде са парченцата от пъзела, запълвам цялата картинка, и се чудя "мамка му,къде ми е бил акъла".
Violenza
05-27-2013, 17:50
Ами и аз съжалявам :lol: в началото и помен нямаше,поне не и на пръв поглед, сега като се връщам назад в ретроспекция- виждам къде са парченцата от пъзела, запълвам цялата картинка, и се чудя "мамка му,къде ми е бил акъла".
Недей да съжаляваш щом тогава си ти е било добре с него. Не е станало кой знае какво, а и сега поне си напълно убедена, че нищо не си загубила. Всеки опит е полезен все пак.
Именно!Съжалявам,че ме е правил на идиотка и продължава да си мисли,че съм такава. Ами-не. Каквото било-било. За урок ще мие.
избило ме е на ретро нещо
http://www.youtube.com/watch?v=a_vrKc0ixM8
иначе ми е хубаво
днес беше супер лек ден на работа и се очертава и другите да са така
видях си я и ми е щастливо обичам начина по който ме кара да се чувствам.
XTREMEFREERIDE
05-27-2013, 19:57
момчето ми чете книжка и отивам да се гушна до него и да заспивам <3
хубаво ми е! набелязахме десетина местенца и в неделя ще ходим на оглед.
а другата седмица...ох, само за това мисля! <3456789
HollyGolightly
05-27-2013, 20:09
Катеренето по скали и планини през лятото определено не е за хора с хипогликемия. Още не знам къде се намирам.
Поне бях в добра и весела компания 8-)
paradosou
05-27-2013, 20:42
хипогликемия
Добър повод да проверя какво е 8-).
Къде сте катерили?
HollyGolightly
05-27-2013, 23:37
Добър повод да проверя какво е 8-).
Къде сте катерили?
Обяснено по най-лесният начин- нещо като обратното на диабет, кръвната захар ми е много по-ниско от на нормалните хора.
Иначе ходихме на някакви скали, щеше да е много хубаво ако не беше около 40 градуса на слънце 8-)
DisappointedDreamer
05-28-2013, 06:04
Днес целия ми випуск ще се прави на биолози :D Интересно ще да е, особено като го знам колко тихичък е учителя... Как ще ни укроти не знам :Д
Именно!Съжалявам,че ме е правил на идиотка и продължава да си мисли,че съм такава. Ами-не. Каквото било-било. За урок ще мие.
Беше ти влюбено, затова не ми се щеше да ти казвам. Дори сега, когато си мислиш, че е, не си е показал истинската природа. Често, много съжалявам, че Пикъпа се появи на българската сцена, щото масово излизат с един леко преработен чалгарски манталитет. Всеки път даваш шанс, всеки път се оказва развалено яйце. Тва, което имам предвид за твоя е, че по някакви остатъци от възпитание се сдържа да не те псува и обижда по телефона. Главата си залагам. Ако по някаква причина продължиш контакт с него, ще го направи. Да видиш тогава за какъв селяндур иде реч. Без грам да го познавам, съм убеден.
Абсолютно леке е, ще ме извиняваш. Дано не те разнася само по клюките. Че тогава вече можеш да ми звъннеш.
Споко,Чачи. Съмнявам се да си го начука сам по тоя начин,но дори и да го направи...половината град явно го знае какъв е, за разлика от мен :D Но ми е пределно ясно вече.
Оказа се х'абсолютно прав.Никакъв шанс, никакъв контакт. Още на същата вечер, на минутата му изтрих номерата. Нямам никакво желание повече да се захващам с него , по какъвто и да е начин. Приятелите ми никога не са го харесвали,явно е имало защо .
Споко,Чачи. Съмнявам се да си го начука сам по тоя начин,но дори и да го направи...половината град явно го знае какъв е, за разлика от мен :D Но ми е пределно ясно вече.
Оказа се х'абсолютно прав.Никакъв шанс, никакъв контакт. Още на същата вечер, на минутата му изтрих номерата. Нямам никакво желание повече да се захващам с него , по какъвто и да е начин. Приятелите ми никога не са го харесвали,явно е имало защо .
Сладурана. Предстоят ти много хубави преживявания, затова се надявам, че цялата драма няма да им повлияе. Като те познавам, сама няма да го позволиш. ^^ Скоро може да се посмеем на няколко бири за цялата работа. :D
Wednesday666
05-28-2013, 08:53
Всеки път даваш шанс, всеки път се оказва развалено яйце. Тва, което имам предвид за твоя е, че по някакви остатъци от възпитание се сдържа да не те псува и обижда по телефона. Главата си залагам. Ако по някаква причина продължиш контакт с него, ще го направи. Да видиш тогава за какъв селяндур иде реч. Без грам да го познавам, съм убеден.
Ау, колко си прааааав.
И аз си имам един такъв, който обаче възпитанието му явно липсва и са страшни псувни по телефона.
Ама карай.
Violenza
05-28-2013, 09:31
Ох, смотано ми е някакво, не знам и аз.
Niakoitam
05-28-2013, 09:37
Всеки път даваш шанс, всеки път се оказва развалено яйце. Тва, което имам предвид за твоя е, че по някакви остатъци от възпитание се сдържа да не те псува и обижда по телефона. Главата си залагам. Ако по някаква причина продължиш контакт с него, ще го направи. Да видиш тогава за какъв селяндур иде реч. Без грам да го познавам, съм убеден.
Напълно съм съгласен с теб.С всеки нов шанс псувните и обидите се увеличават за сметка на даващият шанс,защото се свиква,че той може да прощава всичко и че може да се държат както си искат с него знаейки,че могат да си го върнат по всяко време и губейки всякакво уважение към него.За мен истината е в първият път.Вторият шанс може и да е успешен и да има любов,но доверието е сериозно подкопано вече и трябват доста усилия.Третият шанс и всички останали вече са глупост и са си просто загуба или оползотворяване на излишно време и няма по-добре да става, а напротив точно обратрното.
ДОБРЕ! Отдавна не съм се чуствала толкова лека и ... просто добре!! Не съм спала и не ми пука!.! и утре четвъртия мъдрец ще ми вадят и въпреки това пак съм добре!!!
NambyPamby
05-28-2013, 12:45
...
А аз може ли да ти звъня? 8-)
@granger, честито избавление! Надали в момента ти е много забавно, обаче няма друга дума, освен "избавление", която да го опише тоя твоя нещастник. И вярвай, че не си сама, минала през подобно нещо. ;) Всяка една дума нa Chachо, всяка запетайчица даже плашещо се припокрива с реалността, така че ако един ден ти хрумне отново да подновиш контактите си с него по някаква причина(независимо, че сега казваш друго) - пиши ми първо на лично да ти разкажа за измеренията на простащината на тъмните балкански субекти, движещи се по нашите земи, и тотално да те откажа от идеята. 8-)
он: голяма ми е шматка, много я обичам. Радвам се, че е до мен и че винаги, когато имам нужда от нея, е насреща.
Като цяло се чувствам изключително добре в последно време, енергична съм, щастлива, върша си задълженията съвестно, получавам разни признания по повода и... Хубаво ми е.
Ооо,Намби, от 8 месеца насам не съм се чувствала по-добре :lol: Наревах се за 20 минути ,не щото ме е зарязал, а защото ме беше яд,че не можах даже и да му отвърна на нападките. Поговорих си с мама, и се успокоих. 20 дни се пънах да оправя , най-накрая той рече и отсече :lol: И след това не съм гледала толкова як финал на ШЛ :D От няколко дни насам мога и да с се съсредоточа в ученето ,и ми е идеално! После излизам с приятели , пък той нека прави ,каквото си иска,само не искам повече да ми пише и звъни. Надявам се,че му стана пределно ясно, че не желая да го виждам.
А аз може ли да ти звъня? 8-)
@granger, честито избавление! Надали в момента ти е много забавно, обаче няма друга дума, освен "избавление", която да го опише тоя твоя нещастник. И вярвай, че не си сама, минала през подобно нещо. ;) Всяка една дума нa Chachо, всяка запетайчица даже плашещо се припокрива с реалността, така че ако един ден ти хрумне отново да подновиш контактите си с него по някаква причина(независимо, че сега казваш друго) - пиши ми първо на лично да ти разкажа за измеренията на простащината на тъмните балкански субекти, движещи се по нашите земи, и тотално да те откажа от идеята. 8-)
он: голяма ми е шматка, много я обичам. Радвам се, че е до мен и че винаги, когато имам нужда от нея, е насреща.
Като цяло се чувствам изключително добре в последно време, енергична съм, щастлива, върша си задълженията съвестно, получавам разни признания по повода и... Хубаво ми е.
Всъщност, всеки мъж може да залитне в тая посока, дори и сравнително интелигентни хора. Това си е комплекс. Изначало държанието им е с цел да ги харесате, когато се държат добре, а когато биват отрязани, се държат тъпо, защото им е изчезнала причината да се държат като зрели хора. Причината - да ви се харесат. Тоест, ако един човек няма искрена причина да уважава, очаквайте това поведение. Което се връзва с казаното от мен за пикъпа, тъй като, както всички знаем, в него са малцина тези, които чувстват идеите му. Повечето търсят метод, който да даде желаните резултати, но чувстват мирогледа чужд. На всичкото отгоре успяват от цялото знание да грабнат само съмнението за добро и лошо, и съмнението, че доброто е наложителен избор.
Ако разпитате майките си или загледате свалячите им, ще забележите, че тва поведение е присъщо и за хора на 30-50. Просто си е въпрос на манталитет.
Търсете истинско уважение, за да избягате от такива индивиди. Ако човекът до вас ви цени като личност и ви има доверие, е признак, че ви уважава и не е от "оная" стока.
girlwithblueeyes
05-28-2013, 14:59
Няма го вече ,загубих го
И очакват да простя и да забравя въобще не ми пука ,че са колкото мене и че животът им сега започвал . Не ме интересува ,че са едва на 19 години е няма да стане !!!!!
Мина бала, минаха матурите, училището свърши, само още един държавен и 3 дена практика и Край! Приключвам с това училище, най-сетне :) мечтая за това от 2001 :)))))))))
На село съм си, почивам си от всичко и от всички...тая сутрин решиха да ме изнервят до краен предел и не ми е много весело сега, ама като се наспя ще ми е по-добре, предполагам ..
Обградена съм с животни и природа, точно от това се нуждаех.
shmatarok
05-28-2013, 15:47
Няма го вече ,загубих го
И очакват да простя и да забравя въобще не ми пука ,че са колкото мене и че животът им сега започвал . Не ме интересува ,че са едва на 19 години е няма да стане !!!!!
синеочке, много съжалявам. В такива моменти няма думи, които да помогнат. Въпреки това - кураж! :(
// скапана съм, как да съм.
XTREMEFREERIDE
05-28-2013, 15:51
Синеочке, не таи злоба, душице! Не искаш да пръснеш такива лоши чувства във вселената, където сега се рее свободната душа на твой любим човек! В труден за теб момент се опри на рамото на близките си хора (приятелят ти, останалите ти приятели, роднини, които уважаваш), поплачи си точно толкова, колкото ти се плаче и мисли само с добро за тоя свят!!! Прегръщам те силно!
girlwithblueeyes
05-28-2013, 15:53
Шмати ,Xtremche много ви благодаря за подкрепата
Xtremche за съжаление не мога да не тая злоба .
XTREMEFREERIDE
05-28-2013, 15:58
Дай всичко от себе си за това! Виновниците няма да спят спокойно цял живот. Поне на себе си дай шанс да нямаш гузна съвест за не-добри мисли. Бъди добър човек, дай си време, успокой се и един ден ще бъдеш благодарна на себе си! Доброто има огромна сила, то ще те промени винаги само към още повече добро.
^Остави я да си изживее емоцията, гневът отминава. И моите съболезнования, тежко е да изгубиш човек.
Много хора ще ти говорят, ето очевидно и аз влизам в това число, но гадното е, че всеки трябва сам да мине през това изпитание, колкото и пъти да се повтаря. Желая ти сила, спокойствие, смисъл и любов!
извинявай, но какво е станало?
girlwithblueeyes
05-28-2013, 16:15
извинявай, но какво е станало?
Баща ми почина
ооо мила,
много съжалявам :X
girlwithblueeyes
05-28-2013, 16:19
Благодаря
Сега остава делото и се махам от тука
PullMeCloser
05-28-2013, 17:33
Синеочке, съжалявам за загубата ти.
DisappointedDreamer
05-28-2013, 18:07
Съжалявам за загубата ти, Мони.
Мех.
Уморено.
BornToRaiseTheHell
05-28-2013, 18:38
Ужасно уморена. Пак.
Съболезнования,Синеочке.
Няма го вече ,загубих го
Моите искрени съболезнования! Знам,че няма да помогне, но - бъди силна и смела. Не оставяйте нещата така и нека виновниците си понесат последствията! Прегръдки!
LadyTerrible
05-28-2013, 18:44
gilrwithblueeyes,моите съболезнования,това е жестоко нещастие.Бъди силна!
Харесва ти ,защото е лош , ако беше добро и кротко момче , което да прави всичко за теб нямаше да проявиш голям интерес...." откъс от отговор,който четох в една тема...ето ме и мен:заклещена между влюбеното добро момче и тайнствения бивш с второ име "сексапил" :D мамка му... :D
anonymous708973
05-28-2013, 19:51
"тайнствен бивш" е оксиморон.
Добре ми е, надявам се седмицата да мине успешно и да не съм като в небрано лозе на това изложение.
Надявам се и да успеят да ми изперат роклята, какво значи "не знаем как да я третираме"?!
girlwithblueeyes - Приеми и моите най-искрени съболезнования. Много е тежко да загубиш толкова близък човек, аз също го изживях. Но няма подходящи думи за случилото се. Аз също мога единствено да ти пожелая да бъдеш много силна, търпелива и обградена с много любов в този труден момент.
XTREMEFREERIDE
05-28-2013, 21:11
Хубаво ми е. Жадувам свобода. Ама това е вечната жажда...
Хубаво
ми
е.
Мноооого ми е добре. Чак идеално. И ми се прави секс...ама няма , сад///
Иначе , просто усещам хубавинки!
DisappointedDreamer
05-29-2013, 03:54
Изгоряла съм от вчера :( а се смяхме на даскала ми с рибарската шапка. За сметка на това днес ще прекарам деня в леглото, хихи.
sunnyreni
05-29-2013, 06:07
Синеочке, много съжалявам(виртуална прегръдка)
...
Няма да се съобразявам повече с желанията на околните за моя си живот. Ще правя това, което ме кара да се чувствам добре...Ако сгреша, грешката ще си бъде моя и аз ще си понасям последствията.
Иначе добре съм, едно и също...НЕ ми се седи на едно място 6-7 часа, обаче...
Wednesday666
05-29-2013, 09:26
Синеочке, и аз съжалявам за загубата ти.*гуш*
Колкото до мен..
И аз не знам как се чувствам.
Сещам се само за една дума.. Камък.
И усещам как това скоро ще се промени ии ще ми излязат всички подтиснати чувства на повърхността.
И не ми се мисли кво ще стане тогава. Както и да е.
AnarchyBoy
05-29-2013, 09:28
Girlwithblueeyes - моите съболезнования :(
Не мога повече, не ми се живее повече, отказвам се от всичко и от всички..
Как може да съм толкова изтормозен и въпреки това все още я обичам.. :(
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 09:29
Оедрихме си паричките, разгледахме за цените на посудата в един магазин за домашни потреби, набелязали сме си няколко промоции в МЕТРО, харесахме си бюра от ИКЕА, разпределихме си бюджета... Всичко вече е толкова близо и става все по-реално. Не мога да бъда по-щастлива. Дано само не се пренавивам. Не очаквам розови балони, разбира се. Просто вечерта на бала ми, когато си взехме стая в хотел само за да заспим знаейки, че зад вратата няма никой...ей тогава ми писна тотално да се чудя всяка вечер къде ще спим и с кого трябва да се съобразяваме. Пфу! Всичко се нарежда!
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 11:13
Някой да знае хубави рестуранти в/близо до София за градинска сватба?
anonymous708973
05-29-2013, 11:57
Сладурке, не бързаш ли малко?
Голям айлячец на това изложение. Жалко, че няма хора само... пък и след 5 часа нареждане на сетове в polyvore взе да става леееко скучно :д
Пак ще карам на връщане, мухах.
Moi със 160 по магистрала, фийлс джъст райт!
valdesbg
05-29-2013, 12:38
Панчарево, хубава компания и доволно Влади. Равносметката за днес е чудесна :)
Мойте съболезнования на girlwithblueeyes
И последният мъдрец замина!! Спокойна съм и сега пак се повтаря историята с катерицата. Остава малко до даскало и да се стягам.
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 13:52
Сладурке, не бързаш ли малко?
Нямам за къде да се бавя. :)
Влади, тъкмо един рестурант до някакво езеро в Панчарево гледах. Голяма красота.
Хубав ден. Малко женско присъствие, дам.
XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит :)
Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..
DisappointedDreamer
05-29-2013, 14:09
Влади, тъкмо един рестурант до някакво езеро в Панчарево гледах. Голяма красота.
На колежка на майка ми, дъщеря и там вдигна сватба.
ShtrudeL
05-29-2013, 14:11
Оедрихме си паричките, разгледахме за цените на посудата в един магазин за домашни потреби, набелязали сме си няколко промоции в МЕТРО, харесахме си бюра от ИКЕА, разпределихме си бюджета... Всичко вече е толкова близо и става все по-реално. Не мога да бъда по-щастлива. Дано само не се пренавивам. Не очаквам розови балони, разбира се. Просто вечерта на бала ми, когато си взехме стая в хотел само за да заспим знаейки, че зад вратата няма никой...ей тогава ми писна тотално да се чудя всяка вечер къде ще спим и с кого трябва да се съобразяваме. Пфу! Всичко се нарежда!
Aма че сладко! ^_
Много щастие ви желая. : ) <3
Niakoitam
05-29-2013, 14:59
Моите съболезнования girlwithblueeyes
И забрави добротата в тоя момент.Нека всеки да си сърба попарата,която си е надробил :)
Иначе аз откакто сънувах един сън как седя на спирката на рейса за селото ни и го чакам,но се заблявам някъде и той си тръгва съм много наблюдателен особено след онзи сън дето сънувах преди,че обърквам рейса и се качвам на друг и после заради друг рейс,който ми зае вниманието в действителността изпуснах истинският, съм много нащрек като ходя до селото ни.Но пък от тогава не съм се возил на рейс.Първият път на отиване ме кара брат ми, а на връщане чичо ми. Така се получиха нещата.После Съботата два пъти брат ми,днес ме засече на отиване братовчедка ми,а на връщане чичо ми.В Събота пак ще е брат ми.Да видим другата седмица като чакам рейса за там какво ще стане... :) Може пък и да е символика знам ли? :)
SpiritInBlack
05-29-2013, 15:35
Много приятно усещане е да нямаш махмурлук на сутринта. 2 поредни вечери не пия и се прибирам сам , започвам да ставам сериозен :D
girlwithblueeyes
05-29-2013, 15:51
Не мога да я понасям само ме тормози какво иска от мене тая жена бее?!!!!
моите съболезнования girlwithblueeyes...
пт: гледаха ми днес на кафе и само лоши неща ми каза... отчаяна съм, дано да не се окаже права
пт: гледаха ми днес на кафе и само лоши неща ми каза... отчаяна съм, дано да не се окаже права
А ти пък и ако повярваш...
Днес нещо ми е тъп ден изцяло.. Май тази вечер ще си легна по-рано..
Tonichkka
05-29-2013, 16:32
Ужасно .. тройка на изпита ми биология .. няма на къде по лошо ;х момчето ми го няма цяла седмица (никаква връзка с него) ...брат ми ще си дойде чак в петък ... не е от най-хубавите ми седмици де :D Но поне изпитите ми минаха ^^
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 17:45
XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит :)
Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..
Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация. :)
Aма че сладко! ^_
Много щастие ви желая. : ) <3
Благодаря ти, миш! :*
денят беше отвратителен с едно малко изключенийце ;д
не мога да повярвам, че сега свежнах толкова от това излизане
не ми се прибираше направо
вече съм по-добре и не мога да спра да се хиля :Д
girlwithblueeyes
05-29-2013, 18:05
xtemcche Честито и от мене много щастие <3
Благодаря и ан останалите за съчуствието
По темата- Опитвам се да правя нещо
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 18:29
Ей, ей, хора, не сме се сгодили още! :cool: Чакам си епичното предложение и тогава ще ви разказвам! Просто сме сигурни, че ще се оженим и работим по въпроса с голямото мечтано тържество.
Иначе, благодаря ви! Винаги е хубаво да ти пожелават щастие! :) :) :)
Много любов, щастие, цветя и рози, прекрасни мигове в София и като се прeнесете да се разберем за едно кафенце поне :D
Иначе - идеал петров съм!
DisappointedDreamer
05-29-2013, 19:02
6-ца по история и по шведски на изпитите. Супер съм. Наргиле, храна + най-добрата приятелка в нас. Какво повече да искам?
Доволно ми е.
DragonLady
05-29-2013, 19:22
girlwithblueeyes моите съболезнования!
По темата:
Добре съм, даже доста добре, деня мина супер, утре пак се заформя купон. А и наближава рожденният ми ден :)
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 19:23
Пламе, тая София ще я изнасиля от ходене по кафета с готини народища! Та, да, в списъчето си ми, задължЕ!
Он: Чакам го да си дойде <3
anonymous708973
05-29-2013, 19:43
Ей, ей, хора, не сме се сгодили още! :cool: Чакам си епичното предложение и тогава ще ви разказвам! Просто сме сигурни, че ще се оженим и работим по въпроса с голямото мечтано тържество.
Иначе, благодаря ви! Винаги е хубаво да ти пожелават щастие! :) :) :)
Вземи го изчакай де, стига впряга каруцата пред коня :д
Кога си я визуализираш тая сватба? Като година, де.
XTREMEFREERIDE
05-29-2013, 19:56
Вземи го изчакай де, стига впряга каруцата пред коня :д
Кога си я визуализираш тая сватба? Като година, де.
До 2 години се надяваме да сме събрали паричките, че не само за това ще заделяме. Като си завърша втората година в университета си го представяме и двамата. И за това ще се бъхтим.
valdesbg
05-29-2013, 20:29
Крива вечер е... дано утре е по хубаво.
Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация. :)
Моля, моля. :) Прочетох и по-надолу, че чакаш още предложението и , че няма да е веднага събитието, така че имаш много време, но можеш да разчиташ и на спокойствие. При мен нещата се случиха твърде бързо (от декември за юли) и съм под голям стрес. Единствено мога да ти кажа ориентировъчен бюджет от около 10 000 - 15 000. А ако искаш наистина външна хубава сватба може и на морето или в планината :) Желая ви много щастие, каквото и когато и да се случи !
До 2 години се надяваме да сме събрали паричките, че не само за това ще заделяме. Като си завърша втората година в университета си го представяме и двамата. И за това ще се бъхтим.
От колко време сте заедно с момчето ти ?
Лежа си в двойното легло, само аз и таблета сме хахах ..много ми е добре
Яд ме е за това и онова, ама няма какво да се направи по въпроса, така че спирам да мисля за него, за нея, за глупости и т.н.
Ще поразгледам форума и заспивам- Лека нощ :*
Epic fail, майна. Как може да не предвидя, че с тоя цвят ще изглеждам като млада калайджийка. И само като си представя, че това ще продължи ПОНЕ още 2 седмици и няма как да го махна... :х Крив съм, но се радвам, че този път успях да си го запазя за мен си.