View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
XTREMEFREERIDE
06-06-2013, 12:17
http://forums.watchuseek.com/attachments/f17/826773d1348171398-no-g-shocks-month-now-suddenly-whole-bunch-my-doorstep-30th-anniversary-content-droopy-i-m-happy.gif
Преизпълнено ми е с хубави емоции! Ще си почина прекрасно до края на месеца! Пък после с тоя стаж и нещо полезно ще свърша. Абе, лятото се очертава по-скоро спокойно, отколкото диво, но пък пълно с емоции, които търся от години. Хубаво е да осъзнаваш амбициозността си, защото това те амбицира допълнително и усещаш, че си пълен със сила!
//баба ми подарява разни кухненски нещица и съм хепи,хепи,хепи! <3
girlwithblueeyes
06-06-2013, 14:33
Хубаво ми е <3
Имам похвала днес в кантората
По-късно ще се чуя с моето момче <3
И си имам нова пачкаааа
Сега отивам на балет и после навън с 2 дружки
Аз пък взех изпита по математика : )))
TheBeliever
06-06-2013, 16:29
Изморена и без грам настроение.
Разочарована.
TheBeliever защо така ?
___
Направи ми впечатление днес в колежа как едно девойче си сложи между краката едно шише студен чай и каза на друго "аре лапай ма кво са прайш" Как да го талкувам това мамка му ? :D (двете са приятелки откакто тази която я карат да лапа скъса с мен :D)
Умирам от болки. Ама ми се излиза, ще глътна някое хапче и ще изляза да се социализирам сигурно.
DisappointedDreamer
06-06-2013, 17:20
Нагъвам всичко, което душата ми види. Дори мармалад ядох. Ама ми е доволно. Книгата е почти прочетена. Тя обаче се държи ужасно, ама ще видим.
по изморена от това няма как да бъда, а имам да уча и как се очаква при положение, че преди малко се прибрах и утре съм сутрин :X
тези хора не мислят
пфффффффф почвам да уча
PullMeCloser
06-06-2013, 17:34
Нагъвам всичко, което душата ми види. Дори мармалад ядох.
Welcome to the club :D От няколко дена съм като черна дупка, поглъщам всичко, което ми е пред очите, даже и да не ми е вкусно :Д
Много съм добре. Съсипаха ми днес следобедната дрямка, но им е простено, преливам от енергия. Вече ми е толкова ваканционно, че не ме свърта... Още малко.
pifiella
06-06-2013, 17:41
Много хубав ден имам,както и вчерашният ми беше прекрасен...
Днес имам още един взет изпит,много емоции и слънчево време.Дано и утре е така...
Готин ден, а сега вместо да излизам ще се раложа на дивана. Боли ме кръста, главата и корема...just wait here until I die...
Толкова ми е спокойно да съм си у дома! Цял ден напрежение и нерви... и сега пълен релакс и щастие. Хубаво зарядно за следващия ден!
Само той липсва, но не за дълго... ^^
XTREMEFREERIDE
06-06-2013, 18:23
Girlz, и на мен много ми се яде последните няколко дни. Подозирам, че има някаква конспирация на случайността, насочена срещу прекрасните ни фигури XD
Видях я ! Обичам я ! Дано тази нощ спя спокойно. Утре си взех почивен и ме чака луд и див уикенд. Дано всичко мине така чудесно, както изглежда да е!
shmatarok
06-06-2013, 19:29
Друго, освен нерви покрай тая работа, едва ли ще изпитам скоро.
Ама ако си мислят, че ще ги търпя цяло лято, много се лъжат.
Dagichka
06-06-2013, 19:30
обичам ги тея момчета :3
подариха ми курабийки смайли фейс и шоколааад <3
иначе още ми е тъпо, ама ще мине и това
Много зле.
Майката си е ебало от други страни!
Уморен съм! Не мога повече! Не съм на акумулатор! Не съм робот! Искам да си легна и да спя и да спя и да спя много дълго време!
Е................. реве ми се! Щом аз го казвам - майката си е ебало.
Не знам как да изкретам и този път, ама съм човек да му еба майката! Стига толкова!
Ирти,виртуално ти пращам любов и подкрепа! Горе главата , никога нищо не е загубено,докато не се предадеш,а ти си корав!
Иначе...деам...готино ми е! Нищо,че като кихна и е ниагарския водопад!
girlwithblueeyes
06-06-2013, 20:03
Идеално ми е . Чух се с моето момче и си изкарах страхотно с момичетата . Утре съм до обяд на работа а после шопинг и маникюрче наред с още приятни преживявания . И съм най-доволна от днешното занимание по балет . Сега прочитам новините из нета и се настанявам в леглото със списание в ръка .
XTREMEFREERIDE
06-07-2013, 05:35
Имам нужда да си променя малко начина на живот. Нооо, ето, сега вече всичко ще бъде различно. Имам нужда от смислена заетост. Нямам търпение да си започна стажа. Но нека първо се установим както си му е реда. Искам да се разходя, да разгледам. Искам да отида на фото-изложбата в Природонаучния музей. Искам да си намеря хубава фитнес заличка на близо. Искам ДА ЗАПОЧНА ДА ГОТВЯ най-сетне, че ми писна от ядене-на-каквото-има-и-каквото-някой-е-решил-да-сготви.
wtfstfu91
06-07-2013, 06:15
^ И аз трябва да го променя....
Иначе... не разбирам как една дума може да накара човекът, който те обича да спре да те обича и да не иска да бъде с теб. Чак не знам дали искам да знам отговора... Изглежда ми толкова изкуствено всичко. ;\
Лелееее ако е вярно това, което той ми каза, значи ни очаква най-прекрасното лято!!! Днес 100 на 100, няма да успея да сваля тази усмивка от лицето си!
MaLyKoLiU
06-07-2013, 09:29
<3 :(
DragonLady
06-07-2013, 09:38
Прекрасно :) Днес е рожденният ми ден и всичко го гледам през розови очила. А и няма нищо по-хубаво от това любимият да те събуди с букет рози :) Беше толкова мило и сладко, лежах в леглото, гледах го и сигурно поне едно 10 секунди не знаех какво да кажа. Невероятен жест! А довечера ме чака голямото празнуване :) Нямам търпение!!!
Glamour92
06-07-2013, 09:49
^ Че Ре Де ! Ти май беше мой набор,та по американскому си вече пълнолетна :)
...
Аз искам да се изхваля,че си имам най-доброто другарче на света(то си знае) !
^_________________^
Имам нужда да си променя малко начина на живот. Нооо, ето, сега вече всичко ще бъде различно. Имам нужда от смислена заетост. Нямам търпение да си започна стажа. Но нека първо се установим както си му е реда. Искам да се разходя, да разгледам. Искам да отида на фото-изложбата в Природонаучния музей. Искам да си намеря хубава фитнес заличка на близо. Искам ДА ЗАПОЧНА ДА ГОТВЯ най-сетне, че ми писна от ядене-на-каквото-има-и-каквото-някой-е-решил-да-сготви.
Хубавата фитнес зала е на втория етаж на магазин СВА, до училището и до болница Доверие.
Почивка! <3
Започва да ми става скучно вкъщи! :)
Люляково. Обичам ГООО!
Толкова неща имам да правя преди да сме влезли в сесия, че не знам как ще смогна.. много е забавно като всички искат всичко в последния момент..
SuckItBitch :*
06-07-2013, 11:38
Бясна може би е най-подходящата дума..
girlwithblueeyes
06-07-2013, 14:12
Работата днесак макар и до 12 на обяд беше натоварена . Но съм довална защото отново ме похвалиха . Иначе хубав ден беше днеска една приятелка дойде в Мюнхен и си изкарахме страхотно . Поглезихме се малко :P . Провали ми се излизането за тази вечер защото от 7 съм на тренировки по акробатика заради състазанието утре но вечерта ще разбивацияяя. С моето момче днес май няма да се чуем но аз си знам,че той е добре<3
DisappointedDreamer
06-07-2013, 14:14
Предусещам как милото ми братче ще бъде смачкано.
Ядосана съм.
Никакво ми е. Ама ще ми се подобри настроението!
Да си е*ат майката всички. Ебати лицемерният клас, не мога да понасям поне 80% от хората в него. Значи, когато нещо не им изнася, другите са им виновни. Аре малко да си седнат на задниците и сами да се погрижат за това какви оценки ще изкарат, щом им е ТОЛКОВА важно. Буквално чакат някой да им изпрати "а в б г а в в б", ПФФФФФ
ch0c0late44
06-07-2013, 17:31
Яко ми е щото и тази седмица свърши.Което означава 21-ви и 29-ти са все по-близо.А пък тоя пич a.k.a педофилче се оказа свестен пич.Че ме уцели и в неподходящ момент...ах, късметлия.Сигурно му е кеф.
Вече Better! Надявам се и по-добре да стане!
SpiritInBlack
06-07-2013, 18:50
Не харесвам дебелите момичета , ама обичам дебелите жени :D Много готин човек е тая професорка , напомня ми на майка, не само по килограми. Бащата го няма като ми трябва да се обади на Александров , сега имам оправдание да убия още няколко дена в София. Тези дни свърших толкова много неща , че чак себе си изненадах. И тя ми вдига градуса и си прекарваме забавно , само дано не ме разочарова. Нещата няма да свършат тогава добре...за нея.
eclipse06
06-07-2013, 18:59
Искам утре да мине по-бързо, не съм притеснена, което е най-притеснителното в случая, но макар да не се чувствам подготвена, силно се надявам да се справя.. Щеше ми се да не съм болна и да я няма тази ноктопластика, почва да ми пречи, не съм свикнала! Още само един изпит след утрешния и най-накрая свободна юхуу! Имам чувството, че от толкова изпити добих имунитет.. Ахх края на юни и началото на юли как ги очаквам, пясък, море, планини, гори, въздух, светлина, простор, фрийдъм! Още малко!
хм, ако преживея и идната седмица, всичко ще е по моята сякаш, да видим...има проблясъчета надежда
(((:
Епа, биващо е. Some is on the hook. Никога не ми е ставало ясно как ми се получава, явно имам талант !
DisappointedDreamer
06-07-2013, 20:39
Следобедна дрямка 1-2 часа.. Да бе да, превръщат се в 5-6 вече трети ден! Ужас. Поне си поспах хубавичко :D
LadyTerrible
06-07-2013, 20:40
Следващата седмица ще е адско :( Трябва да изтрая още малко и край.. и се надявам да прекарам малко време с НЕГО,защото пак всичко ми е на каша в главата :S
Доста натоварена седмица ще бъде тази :х тъкмо се успокоих, че всичко свърши и пак се почват изпитите край няма :х да мине и тая седмица ...уф ужасна работа..манту трябва да си правя иии ..
Утре трябва да стана рано да уча за държавния..поне да имам понятие малко от малко то 10000 теми как да стане работата..
Трябва да мина да взема снимките :)))
И да се оправям после..дано ги свърша всичките работи и вечерта да е приятна, един път поне.
weheartiit
06-07-2013, 20:54
толкова да ми е скучно ;х
Маминка е толкова миличка, въпреки че да ми подари книга точно, когато имам адски много за учене, е най-неподходящия момент, защото зачета ли нещо, трудно го оставям докато не го изям цялото, с кориците. :Д
Иначе ми е някакво много спокойно и щастливо. :Д
eclipse06
06-07-2013, 21:02
Следобедна дрямка 1-2 часа.. Да бе да, превръщат се в 5-6 вече трети ден! Ужас. Поне си поспах хубавичко :D
Познат сценарий :D
girlwithblueeyes
06-07-2013, 21:53
Като труп
Тази няма милост
Съхне ми косата и лягам че утре ако не спечеля състезанието ще ми рита дупето из цялата зала .
MarkKnight
06-08-2013, 00:20
абе знам аз,че няма нищо лесно на тоя свят....ама да му е*а майката защо някои неща трябва да се ТОЛКОВА трудни и това нещо да ме изяжда отвътре...
MaLyKoLiU
06-08-2013, 01:44
Ех, добре сте вие... следобедни дрямки по 5-6 часа...
От 2 седмици нещо спя по 6 часа макс на денонощие, събуждам се и не мога да спя повече... баси... 3 дена почивах и 3те дена като по часовник се събуждах в 11:20-11:30 :/
DarkTemplar
06-08-2013, 02:16
Като пийняк, но доволен, че се събирам с качествени хора. И тая вечер се сетих за една култова реклама от едно време, не знам колко от посещаващите раздела я помнят:
http://www.vbox7.com/play:94d417f6
Пуловерът на татко аз обичам
И често тайничко си го обличам
Но дори да го измърлям
Татко няма да се сърди
Мама го изпира с(ъс) Пурлан!
Ще стана след години аз голям
Любимият пуловер ще е вече мой
Всеки ден ще го нося
Като нов ще е все още
Защото имаме Пуууурлаааааааааааааан!
8) 8) 8)
TheNormalGuy
06-08-2013, 06:08
Доволно, получих 6-чка на класната по АЕ, малко рейдж от съученици, залепям усмивката и не ми пука(http://www.youtube.com/watch?v=V41vBOmPVtI, за половин-една година доста се развих като личност, разбира се, има още хляб да изям, но време има. :)
Днес рано се събудих, ама още по-добре. Ще имам достатъчно време за всичко. Закусих, пих кафе и започвам да уча по история. Да минава и тая седмица, да се свършат всичките контролни и класни, че да съм напъъъълно свободна :)
Опа, тоя понеделник май ще е голям ден, хехеее! 8)
girlwithblueeyes
06-08-2013, 06:45
Полвината ден пълен релакс а следобяда на състезанието дано направя нещо че иначе онази ще ме направи на 1 стотинка . А вечерат ще си я изкарам страхотно с компанията<3 Хубави Събота и Неделя ще бъдат и ще си почина хубаво защото цяла седмица на работа пълтно от 9 до 4 и после тренировки и абе не съм робот .
Ебаси дневника е тука :D представям си ако си водите истински сиг по 2 тетрадки от 100 листа голям формат няма да ви стигнат на година :D.
girlwithblueeyes какво тренираш ?
Някой довечера ще ходи ли на Драгана Миркович в НДК ?
girlwithblueeyes
06-08-2013, 07:12
Акробатика
DisappointedDreamer
06-08-2013, 08:27
Спи ми се. И какви са тия 20 градуса в Швеция?! Уф.
anonymous708973
06-08-2013, 08:37
Кое не ти харесва в нормалното време :д
Айляк ми е, обичам да имам много задачки :) Малко ще сготвя, малко с приятелка, после прекрасно временце с мъжо, немски, кино... ех бе! Завиждам си.
DisappointedDreamer
06-08-2013, 08:55
НЕнормално топло е. За Швеция. А и слънцето е по-близо тук и се пържиш, след като си прекарал 8 месеца в мрак и дъжд/сняг.
valdesbg
06-08-2013, 08:58
Заформя се хубава следваща седмица. Дано си остане така.
МЪРЗИ МЕ.
И нещо пак ми се гади, оффф... тъпи гадни вируси.
Имам да простирам и да чистя, после ще се изкъпя и ако ми остане време ще се лакирам.
А после на работа..
Дано довечера моите приятели се смилят над моето скучаене и дойдат при мен :D
Ако не те, поне милото ще дойде ,де, така че съм спокойна :3
А той е толкова прекрасееен :smt007
Ще се скача от Хемус тая седмица май май...да видим съществува ли вещество, което да ме държи будна 120 + часа...излизам, за нещастие по работа пак...
Акробатика
Ооо колежке 8-) ! Не знаех, че тренираме едно и също! ^^ Какъв вид акробатика?
--> Боли ме глава, гладна съм. С махмурлук. .Отдавна не си бях причинявала такова нещо, но беше една уникална и незабравима нощ, която шриключи чааак в 7.30. Щастлива съм!
girlwithblueeyes
06-08-2013, 10:33
Охо и ти ли тренираш:D мислех еч се заниваш с танци честон казано . Иначе аз тренирам спортна акробатика
Ти?
DisappointedDreamer
06-08-2013, 10:50
Тотално изключих, че днес е 8-ми. Другата шведска принцеса ще се омъжва, та изобщо не смятам да мърдам от нас, защото в града ще ужас, меко казано.
Намерих си 2 страхотни книжки, смятам да чета и да пия много вода. :)
SpiritInBlack
06-08-2013, 11:00
Преди заради подобни случки бих се чувствал зле и би ми се доповръщало , сега просто не го вземам присърце. Случката говори само и единствено за тях, не беше моя вината. Дори не ме уморяват вече продобни прояви. Утре ще е голям ден , днес може да слаквам малко !
депрсирано ми е, след операцията дет ми махнаха непорасналите мъдреци, ще ми останат едни дупки дет може да скриеш стотинка и не мога с четката да ги чистя и по некъв друг начин ще ги чистя, ако уважаемия хирург ми обясни. Дефект ... пфф ... как мразя тая дума, особено изречена от хирурга :@ :@ :@ На всичко отгоре май го обидих с онова стихче. Майната му , прегръдки не връщам... Пфф вчера май си глътнах и дрена , които беше заврян в една от дупките и въобщеее....
Разболявам се, имам класно и много домашни, но смятам да се депресирам и чета шерлок холмс!!
Wednesday666
06-08-2013, 18:21
По-тъп ден надали съм имала.
Как може да са такива мухльовци тия професори?
Че и нагли бе.
Чаках толкова часове за една тъпа оценка, не можаха ли да ни кажат по-късно да отидем, не да висим 6 часа за едното нищо?
Като изключим това, съм добре.
Пих хапчета за главата и сега ще се отдам на почивка.
Вече официално завърших първи курс от висшето си образование.
Бая бързичко мина, даже не го усетих.
Надявам се за напред също да е толкова готино :).
evtimow :3
06-08-2013, 18:32
Закуска.Телевизия.Задачки по математика.Почивка. Малко задачи за международното. Пак почивка. Пак задачки. Ядене. Спане. Ходене до виваком. Пица.
Така ми мина деня. :)
ch0c0late44
06-08-2013, 18:52
Надявам се че не направих грешка.Все пак това беше което исках в край на сметка,нали?!Чувства се толкова грешно..и невероятно хубаво по едно и също време.Само се надявам да не си патя..Може би мисля само лошо...За първи път се чувствам по този начин.И не знам дали изобщо е за добро.Надявам се да успея да поспя тази нощ,вчера почти не съм мигнала.
Glamour92
06-08-2013, 19:13
Бога ми...омръзна ми.До гуша ми дойде.
Окончателния край на тази пародия,на този безсмислен фарс е въпрос на време.
След месеци и месеци ще се обръщам назад,ще си спомням,ще обичам да си спомням,тъй като нищо,нищичко няма да е същото.
Нищичко.
И да,ще се смея.
...
И проклета да съм,ако още веднъж си позволя да допусна в Живота си диментор ...
КАКВО СЕ СЛУЧВА БЕ
аз не мога повече
е така, не мога
трети човек
стара ли изглеждам , баси
кво става
Supermassive____
06-08-2013, 20:33
Направо изригвам от кеф, супер яко ми е. Успех след успех.
TheBeliever
06-08-2013, 20:52
Битов алкохолизъм в най-жалката му форма.
Не знам какво да правя и какво точно искам, но знам, че не искам Това. Заслужавам повече.
XTREMEFREERIDE
06-09-2013, 05:32
Усещането за спокойствие и свобода е прекрасно. Изобщо не мога да го обясня с малко думи, пък обичам да съм лаконична. Затова *мълчание*. <3 Ех, любов, амбиции, мечти... Ех, ЖИВОТ! <3
DisappointedDreamer
06-09-2013, 07:01
Ооох, 5 днии! Трепери ми душичката! :) :) :)
kalpazanka
06-09-2013, 08:00
Едно такова оптимистично ми е :)
И ме сърбят ръцете да измия прозорците :D
ааааааааааааааа дразня се
за втори път настивам в такова топло и хубаво време
ужасТно е
боли ме гърлото, тялото и носа мии тече, не спирам да кихам, очите ми сълзят :Х
Денят ми започва със супер много положителни емоции и смях. С маминка сме си заедно днес, само двечките сме цял ден и ще е супер глезене. Обичам такива женски дни! <3
надежда за нормална седмица
дано стане това в петък, много ми се избухва
така де , не само ; d
иначе не знам какво се случва около мен
добре, че напоследък съм заобиколена все от хубави хора
май пак трябва да съм оптимист
AnarchyBoy
06-09-2013, 10:35
:)
ПРЕучих. А после пак ще преговарям, за 16-ти път :D
Violenza
06-09-2013, 13:13
Оф за няколко неща.
Тъкмо похвалих времето и то взе, че се развали пак.
SlowDown
06-09-2013, 13:43
Боли ме гърлото, на 15 заминавам и може да съм в цикъл тогава, защото смотаното ми закъснява с 7 дена. Идеално.
shmatarok
06-09-2013, 13:45
Може ли обичната ми шефка да ме изгаври така мощно. 8-) Искам да си вляза в график най-накрая и да си клатя краката по цял ден. Още седмица остава на изкелифенчени смени, ама кво да се прави. Поне ако продължавам в същия дух ще ме повишат, хаха.
Иначе съм доволна от себе си, излязоха ми резултатите от изпитите и не са зле. Можеше и по-добре де, ама догодина, първата академична и без това не се взима предвид особено.
И мойта дружка май ми се разсърди, ама кво да направя, не лежа вкъщи по цял ден в крайна сметка.
апффф зле ми е
навън е жега(поне така казват), а мене ми е студеноо, само кихам
ще изляза малко да се разведря
апффф зле ми е
навън е жега(поне така казват), а мене ми е студеноо, само кихам
ще изляза малко да се разведря
Мога да те стопля :)
С мен ще ти е добре
А и си лудо влюбена в мен въпреки че знаеш за Зайчето ;)
blondeVIP
06-09-2013, 18:15
Тотално объркана и още малко неадекватна.
Не мога да разбера нито един от намеците му..защо просто не е директен.
Нашите момчета, са най-доброто, което човек може да има до себе си. (и все пак можеше да ни вземат и нас)
Искам утре да мине италианския и да се видя с него! Мечта ми е просто! :D
DisappointedDreamer
06-09-2013, 18:27
Днес се разбих от четене. Приключих 3 книжки и ми е супер доволно. Остават 4 днииии (днешния е почти свършил). Ще се побъркам. В допълнение - дружката ми намери книжки на Мураками <3. Лежерно ми е. Спокойно. Идилия! :)
мрън, мрън, мрън....имам прекалено много работа за 1 човек за 5 дни...
SpiritInBlack
06-09-2013, 19:37
Илиян не знам къде ги намира тея дебили...Поне Мано е култов и когато се съберем...никой от нас не знае кво ще направи другият :D Гладен съм , мамка му, трябва да си хвана приятелка пак...или ще умра от глад сам :D
PullMeCloser
06-09-2013, 21:21
Отегчена съм вече. Каква коренна промяна, доволно ми е чак.
Илиян не знам къде ги намира тея дебили...Поне Мано е култов и когато се съберем...никой от нас не знае кво ще направи другият :D Гладен съм , мамка му, трябва да си хвана приятелка пак...или ще умра от глад сам :D
Ти що не удряш рамо като хората имат нужда от теб бре ?
violethill.
06-10-2013, 02:11
Само искам,искам,искам..
Склонна съм да дам толкова много,но шанс.
Нуждая се от алкохол,хубава музика и нещо...различно.
XTREMEFREERIDE
06-10-2013, 06:29
Хубаво е да се събуждам рано и да откривам готова закуска и него полу-гол в кухнята. (:<
Мога да те стопля :)
С мен ще ти е добре
А и си лудо влюбена в мен въпреки че знаеш за Зайчето ;)
ey shhhh da ne sum te vidyala da pishesh poveche po moi adres
зле ми е, болна съм, кихам през две секунди и най гадното е, че трябва ада ходя на даскало...
Греховно добре се чувствам :D не мога да му се начудя на акъла, за чий хикс толкова яко лапва, при положение,че съм казала,че не търся нищо в момента. Нито връзка, нито "just sex"... Баси :D
Ама квото зависеше от мен направила съм го.
Иначе явно той никога не си е отивал, не е пожелал,дори и като го отблъснах,не пожелах и аз...and someday who knows :D Ох, и малките ми дребосъчки са наоколо и ми е идеално :D
passion.
06-10-2013, 07:36
Странно ми е такова. Прекарах си една чудесна екскурзия с прекалено различни емоции..
Но последната най не ми хареса, но карай.. нормално е от негова страна да прави така, само че на мен не ми се харесва, тъй като не харесвам такива неща
Супер щастливо ми е. В петък той си идва и после чак септември-октомври ще заминава отново. Вече имаме планове за лятото и полудявам от нетърпение. Обичам! Обичам! Обичам!
Niakoitam
06-10-2013, 07:43
Не знам ще спра ли някога да го живея този чужд живот или не и ако да кога най накрая?
На моменти от тази "близост" с родителите ми и в частност баща ми започва да ме хваща яко секлета.
Някакси не знам.Като че ли за момента предпочтам да работя ако ще от сутрин до вечер и ако трябва и да давам пари,но поне два дни от седмицата никой за нищо да не ме закача и да си разполагам с времето както си намеря за добре.
Всяка година с нетърпение чакам двете седмици дето вече ги направиха на 10 дни за да си поотдъхна поне малко.
Знам,че някои хора мечтаят да са постоянно близко до родителите си.Знам,че не съм попадал в тяхната ситуация.Знам и че те най-вероятно не са попадали в моята ситуация.Може би грешката е в моя телевизор.Знам ли? А може би не е имайки предвид,че съм чувал и чел разни реплики на хора дето живеят далеч от родителите си,липсват им както и старият им дом след определено завръщане от рода на: "Егати, аз от 200км съм дошла за една седмица и те ме хванаха да им копая доматите","Идват ми малко повече повече от 3 седмици при тях", "Искам си времето за почивка". Ами явно грешката все пак не е в моя телевизор и всяка прекалена крайност не е хубава особено пък наложителна.Та така.
Иначе ми се ще за рожденият ми ден да събера хора да го отпразнуваме или най-малкото да почерпя някъде.Иска ми се да поканя и нея. Ама нъцки. Не ми се очертава за един месец да събера пари за нещо такова.Живот ли е да го опишеш...
Violenza
06-10-2013, 07:46
В момента точно така - http://9gag.com/gag/aOqKV3D :D
anonymous708973
06-10-2013, 07:51
Хубаво е да се събуждам рано и да откривам готова закуска и него полу-гол в кухнята. (:<
*завижд*
Мързеливо ми е, а наистина искам да свърша нещо ползотворно днес.
Щом всеки пише ще напиша и аз. Сиг. олеква малко :D :
От 8 месеце търся момиче и не намирам. Защо ? ? ? И къде я търся ? Мии и в диското и в колежа и в магазина докато си купувам салам. Имам лъскава, стегната, с музика и т.н кола (малко е ретро на 40г. :Р ) 190см. съм висок, 80 кг. взимам си всички изпити от 1вия път, не съм бот имам комуникация, почвам що годе грамотна работа за нормални пари. Наще са заедно няма разведени/делени. Имам брат програмис също образован, начетен. Не говоря на диалект, хубави дрехи и избягвам евтините (ебаси хвалбата :D), живея сам в стая което е много голям "+" ако има нещо по така. Наще ми пращат достатачно пари за месеца за да не съм жалък. Ходя на концерти и на кино, имам ДОСТА ДОБРА тех. грамотност но незнам език никакъв направил съм си достатачно удобства в пробитото общежитие за да се чуствам като у дома си .......
И какво получавам от всичкото това ? Един голям розав ХУЙ ! Ше хвана някоя болест от притеснения и негативни мисли !! А алкохола от одавна не ми помага. Добре, че не пуша.
Ако начина да бъда щастлив е : да си изнеса сичките техники които ми правят живота по лесен, да остана само с 1 вилица, лъжица, чаша та дори и нож да нямам. Да остана с 1 сак дрехи, да си държа мърляво в стаята и да не ми прай впечатление как целия коридор е в хлебарки, трохи и някви пликчета от простия ми съквартирант. Да се правя на 6-ца а в същото време да броя стинки за билет за влака, да не ми пука от нищо и като някой ме помоли за услуга да му обещая и даже и контакт някакъв да не му поискам и всякви ей такива недоумици.
Ако това е начина да съм щастлив и вървежен да бих направил промяната.
Благодаря на 1-2-3мата дето прочетоха това а не написаха поредното постче от типа (боли ма мапката, пи съ лакирвам посли ше тря а пера и мойто милу ши доде ад ем празне фпотката :D)
anonymous708973
06-10-2013, 09:25
Може да си уникален, ама като никакъв подход нямаш, как ще ти вържат? "Търсил момиче", това да не ти е търсене на жилище под наем? Отчаяно е.
Щом всеки пише ще напиша и аз. Сиг. олеква малко :D :
От 8 месеце търся момиче и не намирам. Защо ? ? ? И къде я търся ? Мии и в диското и в колежа и в магазина докато си купувам салам. Имам лъскава, стегната, с музика и т.н кола (малко е ретро на 40г. :Р ) 190см. съм висок, 80 кг. взимам си всички изпити от 1вия път, не съм бот имам комуникация, почвам що годе грамотна работа за нормални пари. Наще са заедно няма разведени/делени. Имам брат програмис също образован, начетен. Не говоря на диалект, хубави дрехи и избягвам евтините (ебаси хвалбата :D), живея сам в стая което е много голям "+" ако има нещо по така. Наще ми пращат достатачно пари за месеца за да не съм жалък. Ходя на концерти и на кино, имам ДОСТА ДОБРА тех. грамотност но незнам език никакъв направил съм си достатачно удобства в пробитото общежитие за да се чуствам като у дома си .......
И какво получавам от всичкото това ? Един голям розав ХУЙ ! Ше хвана някоя болест от притеснения и негативни мисли !! А алкохола от одавна не ми помага. Добре, че не пуша.
Ако начина да бъда щастлив е : да си изнеса сичките техники които ми правят живота по лесен, да остана само с 1 вилица, лъжица, чаша та дори и нож да нямам. Да остана с 1 сак дрехи, да си държа мърляво в стаята и да не ми прай впечатление как целия коридор е в хлебарки, трохи и някви пликчета от простия ми съквартирант. Да се правя на 6-ца а в същото време да броя стинки за билет за влака, да не ми пука от нищо и като някой ме помоли за услуга да му обещая и даже и контакт някакъв да не му поискам и всякви ей такива недоумици.
Ако това е начина да съм щастлив и вървежен да бих направил промяната.
Благодаря на 1-2-3мата дето прочетоха това а не написаха поредното постче от типа (боли ма мапката, пи съ лакирвам посли ше тря а пера и мойто милу ши доде ад ем празне фпотката :D)
Ти с това мислене няма да си хванеш момиче никога. Не мисли "аз съм много готин, а те... "
Просто излизай, комуникирай, представи си идеалът ти за жена и ще го срещнеш, ако вярваш, че ще стане.
не съм се спрял да излизам и да търся. и да наистина стана отчаяно вече :D за това съм прекратил търсенето от извесно време. имам приятел той е на 25. близо година и половина е без приятелка а е доста грамотен. интересно ми е някак как успявате да се сменявате като носни кърпички през месец а с тоя а с оня а с тая а с оная
kalpazanka
06-10-2013, 11:09
Жена с пари е като луд с картечница :D :D :D
eclipse06
06-10-2013, 11:10
Жена с пари е като луд с картечница :D :D :D
Факт! От два дни ме сърбят пръстите, едвам издържам на изкушението :D
kalpazanka
06-10-2013, 11:18
Ох, иде ми да се заключа у дома и да глътна ключа :lol: , иначе ще издухам парите без много усилия. :D
HarabeishoOrGoHome
06-10-2013, 11:40
Никакво ми е и ме боли корема.
DisappointedDreamer
06-10-2013, 12:32
Обичааааам Стокхолм юни месец - дъжд, грамотевици, светкавици = вкъщи, филм + пиячка. Еееех!
:)
anonymous708973
06-10-2013, 13:02
Раздразнена.
Аз какво съм виновна, че на него денят му започва в 1 наобяд?
ОМмммммм.
Дразня се много днес за това ще ходя да спя :D
klimatronik
06-10-2013, 15:24
Дразня се много днес за това ще ходя да спя :D
в кофата ли много те дразнихме :Д
Ми,леко тъп ден,ама се надявам вечерта да е по-интересна.
klimatronik
06-10-2013, 15:25
Ми,леко тъп ден,ама се надявам вечерта да е по-интересна.
Що да е тъп деня е -виж ко хубо слънце грее :D
в кофата ли много те дразнихме :Д
Не само у кофата и не само вие хахахах
Що да е тъп деня е -виж ко хубо слънце грее :D
То тук,вярно допреди малко пече,ама сега се скри :D Иначе тъп - щото нищо хИнтересно не се случи,въпреки че имаше наченки.
klimatronik
06-10-2013, 15:36
ми ко интересно да се случва... вече не помня наистина интересни работи :Д Останаха в миналото ... сега само Хинтересната работа наближава .. :Д
Много ми е тъпанарско.. супер смотан ден и време... :/
HarabeishoOrGoHome
06-10-2013, 16:00
некво умрело
бати скуката и става по- зле
XTREMEFREERIDE
06-10-2013, 16:44
KABOOM
Нека сложим начало на измъчените разговори за проблематичната ми личност СЕГА!
леле въпреки всичко днес беше един от най-хубавите ни дни заедно <3
все повече се влюбвам
girlwithblueeyes
06-10-2013, 17:38
Искам си го !!!
Искам си и купата за МЕН
klimatronik
06-10-2013, 17:56
леле въпреки всичко днес беше един от най-хубавите ни дни заедно <3
все повече се влюбвам
в мен ли ? оо мерси {}
в мен ли ? оо мерси {}
оффф айде престанете
много ми е зор за вас :lol: ебаси кво ме преследвате във всяка тема
да не е спам
чувствам се все по-добре
май ми минава сега се надъхвам и се чудя дали да изляза, но утре пък ще ми бъде тегаво, тегавоооо
http://www.youtube.com/watch?v=4NOm-zlMHos
Dagichka
06-10-2013, 19:05
парфюмът..... този мирис ме преследва, и то все го носят момчета, в които се влюбвам, баси.
ох циклична съм и умираам, тялото ми пощуря, душичката също като ме гушка той :Д
ама и се агресирам яката, като гледам как прави тия толкова специални неща за мен и на други, гррр. -.-
klimatronik
06-10-2013, 19:09
оффф айде престанете
много ми е зор за вас :lol: ебаси кво ме преследвате във всяка тема
да не е спам
чувствам се все по-добре
май ми минава сега се надъхвам и се чудя дали да изляза, но утре пък ще ми бъде тегаво, тегавоооо
http://www.youtube.com/watch?v=4NOm-zlMHos
;д ко? Сигурно е щото излъчваш позитивна енергия :Д
violethill.
06-10-2013, 21:42
Почвам да си водя музикален дневник тук.
http://www.youtube.com/watch?v=tB3IIFFoayE
Тази ! Намерих си я днес и се влюбих,много ме успокоява.
MaLyKoLiU
06-10-2013, 21:52
Да имаш чувството, че се влюбваш в някой, който си има приятел, е най-гадното усещане на света... :(
А когато започне все по-малко внимание да ти обръща, понеже приятеля ѝ се дразнел и се карат, е... :(
Искам да съм като вампирите от The Vampire Diaries и да мога да изключвам чувствата си... :/
XTREMEFREERIDE
06-11-2013, 06:47
Искам още гейм ъф трооооооунс
какво ще правя сега с живота си до следващия сезон
мъ :/
valdesbg
06-11-2013, 07:46
^And now my wait begins!
Инак днес ще се вършат задачки. Надявам се да мине добре. И трябв ада организирам най-накрая кое какво и що за едно мероприятеие.
Щастлив съм и имам мотивация пак.
DisappointedDreamer
06-11-2013, 08:11
Уф, имам чувството, че колкото по-близко наближава петъка, толкова по-бавно минават минутите. Липсва ми всичко. Желание, най-вече.
Ох. 3 дни.
Искам да съм като вампирите от The Vampire Diaries и да мога да изключвам чувствата си... :/
GAAAAAAAAAAAAAAAAAY.
Иначе ми е прекрасно, краят наближава. :з
heartshapedbox
06-11-2013, 09:24
Спинка ми се и искам да рисувам.
Имам изпит след 2 дни и още не съм пипнала нищо.
Ужас.
Ммм, очертава ми се хубавО ден :D
Даноп!
Кольо, вече имам чувство ,че баш към тва се стремиш, душа! Страх те е да направиш крачка,затова се целиш към невъзможното,щото ... гроздето е кисело. Така не е твоя вината.
Grow some balls и си намери момиче, което да не е отново "невъзможната".
SpiritInBlack
06-11-2013, 12:13
Леле , колко мразя ниските стълбища в УНСС. Небето се разтвори и звездите ми проговориха :D
Чувствам се като заключена днес.....не мога да мръдна от учебниците и лекциите, за да си науча за утре....никак не е приятно да четеш за нещо, което е далеч от твоите интереси, като....Макроикономикатаааа аааааааааа
;д ко? Сигурно е щото излъчваш позитивна енергия :Д
aхах :Д
мдаааааааа настина не можеш да разчиташ, дори на най-близкия си човек
чувствам се толкова сама..
само за няколко часа успях да се изпокарам и с майка ми и с баща ми, пък за брат ми да не говорим
хах..досега плаках, което се случва много рядко
много съм зле емоционално, никой не ме разбира, никой не ме обича, на никой не му пука
http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8
girlwithblueeyes
06-11-2013, 16:27
Денят ми започна с плуване и фитнес
На работата беше ужасно натоварено но пък съм доволна от себе си
Искам той да ми пише вече !!!!!
XTREMEFREERIDE
06-11-2013, 16:49
Жадувам някакво раздвижване. А не го виждам да е скоро. Кофти тръпка.
//ебати яките спагети, дето сготвихме<3
evtimow :3
06-11-2013, 16:54
Днес пак задачи за международното. Но пък съм щастлив, ахаха.Изпълнен съм отвътре с надежда.И с любов. <3
kalpazanka
06-11-2013, 16:56
Уморена. И ме е налегнал такъв мързел...
sofityoy
06-11-2013, 16:57
След малко ще гледам филм,който се казва „Шоколад“ препоръчан ми от един от потребителите на форума. Надявам се да ми хареса..чувствам се добре.
eclipse06
06-11-2013, 17:51
Как ми харесват тези книжки, ммммм, много добре ми действат ^^ Мога да чета с часове, с дни, без да ми се налага да ям дори :D
Някой ще ми каже ли къде мога да видя списък с емотиконките в този форум :(
bloodfrozen
06-11-2013, 18:29
^ Ето - цък (http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001).
Прекалено малко са нещата, които ми носят радост напоследък.
майка ми ми звънна и беше толкова мила и добра
стана ми още по-тъжно..
eclipse06
06-11-2013, 19:22
^ Ето - цък (http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001).
Мерсиии :---)
Оф, идва ми да похарча абсолютно всичките си пари. Едвам се сдържам. :D
IseeDEADbodies
06-11-2013, 20:59
Йооо, мушмуроченца xD Ко стаа, мо стаа :d
Апфффффффффффффф.... 43905440та нощна подред, вече изпушвам отвсякъде. Искам да се наспя един ден е така 24ч. да не стана от леглото.
Еххх, мечтиии.
Айде да става утре,че днес ми омръзна.
Много ГУШкав ден. :D Перфектно се чувствам!
valdesbg
06-11-2013, 21:58
Има ли някой дето обича животни и има въображение? Да удари рамо в един личен проект, наградата е чест и слава, материално във вид на бира.
SummerBoy
06-11-2013, 22:08
Супер, лягам да спа вече, че с този форум ми отиде цял час... :)
38 часа будна, още 56 ме очакват...ако накрая не съм мъртва, ще спя поне 30...
violethill.
06-11-2013, 22:49
http://www.youtube.com/watch?v=WbLoYVnh4sY
Бях я забравила,много се радвам,че случайно попаднах нея отново и вече я превъртам за 15-ти път.
Иначе,като изключим,че имам мега-хипер-супер-гига много да уча,съм ... Абе не,имам мега-хипер-супер-гига много да уча,а ми се правят тоооолкова други неща,все по-хубави.Не ми е добре.
Wednesday666
06-12-2013, 05:46
Уморена съм, а съм на работа.
Нищо де, като се прибера нищо няма да върша, ще си легна направо.
И съм обнадеждена, че няма да ме навали днес както вчера.
Надеждата умира последна, нали така..
А как мразя да мъкна чадъри..
Мразя дъжд.
GossipGirl89
06-12-2013, 07:05
Като преди сесия, но с добро настроение и с нетърпение да замина :D
Има ли някой дето обича животни и има въображение?
За какво точно става на въпрос?
Добре ми е. Още не съм тръгнала, а нямам търпение да се върна.
eclipse06
06-12-2013, 09:37
Трета поредна сутрин с главоболие.. Кога ще се науча да си лягам навреме :( Чувствам се като птичка, живяла в клетка последните 8-9 месеца, и сега някой ме е пуснал! Трябва да стисна зъби и да не се предам накрая, макар че другата алтернатива е много по-изкушаваща. Но ще опитам, поне това е сигурно ;-) Вече усещам слънцето по кожата си и соления аромат на водата мммм
Преди час станах натъпках се и за обяд и за закуска на едно хранене :( с това хранене до никъде няма да стигна, да свършва и днес и утре и да ми е една идея по-спокойно(надявам се) поне се откъсвам от училище :smt021
MaLyKoLiU
06-12-2013, 09:42
<3
kalpazanka
06-12-2013, 09:52
Нещо ми се спи... Дано кока-колата помогне.
Най-накрая дойде водата и се изчипкаааааааах! Хубаво ми е и като се изсуша , ще отида да си погушкам дребосъчките.
XTREMEFREERIDE
06-12-2013, 10:08
Бахти якия геймплей, бахти яката история на тая игричка <3 Усещам как цял ден няма да се отлепя от екрана
^Кво цъкаш, душа, че ми се играе нещо single player RPG?
5и13 на изпита по история, мисля че ще получа инфаркт от кеф, 3 минути не мога да повярвам,гледайки си оценката :lol: Чаче, ке бидем колеги ми се струва!
heartshapedbox
06-12-2013, 10:37
Ей богу, някои хора са способни да ме изкарат от релси за отрицателно време...
5и13 на изпита по история, мисля че ще получа инфаркт от кеф, 3 минути не мога да повярвам,гледайки си оценката :lol: Чаче, ке бидем колеги ми се струва!
Дай боже! Честито за резултата, яка оценка.
kalpazanka
06-12-2013, 10:58
Бравооооооооооо!
Meрси,какинка :D
A,дано,Чачоз...благодарим :)
kalpazanka
06-12-2013, 11:23
Meрси,какинка :D
Их, колко сладко звучи :D
valdesbg
06-12-2013, 12:00
Чаче - Torchlight 2 FTW!
Инак на мен ми е добре. Проекта ми върви добре, засега. Не бих отказал малко помощ от човек, който обича животните и има въображение.
^обичам животните, но за въображение мм май не :Д
добре съм, въпреки всичко
shmatarok
06-12-2013, 12:31
Съвсем скоро си идват и нямам търпение да ги видя всичките! Искам да си излизаме, да си ходим по барове и плажове, както всяка година и просто не мога да чакам да чуя/видя, че са кацнали вече.
След няколко часа трябва да ходя на работа, за днес нямам нищо, така че не знам какво ще правя от 12 до 8 сутринта :Д Сигурно ще си взема хубаво четиво, хаха, нямам избор. Дано шефката е в добро настроение, вчера се справих чудесно уж, ама да видим рецензията днес.
Искам да си освободя един допълнителен ден за снимки и да си почна работата по страничния проект. Като знам, че поне триста кинта ще паднат и от там и ме сърбят пръстите.
Ох.
Най-много от всичко обаче искам плааааж.
Едит: Валдес, за какво иде реч?
paradosou
06-12-2013, 12:33
Не бих отказал малко помощ от човек, който обича животните и има въображение.
Някви насоки кво ти трябва? :)
Barcelonaaaaaaaaaa !! Красота и изящество. Влюбих се ! Влюбих се и в роклята ми. Сякаш си ме чакаше точно мен!Ехх!
Носът ми още повече се запушва, вече нямам обоняние и вкус :Д
Иначе съм добре.
kalpazanka
06-12-2013, 14:27
Другояче се чувства човек, като грейне слънце навън :---)
heartshapedbox
06-12-2013, 14:30
Чаче - Torchlight 2 FTW!
Инак на мен ми е добре. Проекта ми върви добре, засега. Не бих отказал малко помощ от човек, който обича животните и има въображение.
За какъв проект става въпрос? Въображение имам, обичам и (повечето) животни. :)
Хубаво ми е, хапвам череши и слушам Ayo. Слънчева работа. ^^
valdesbg
06-12-2013, 15:58
Хартшейпдбокс, шматарок Ива и парадосу имат ЛС :)
MaLyKoLiU
06-12-2013, 16:03
Ааааааааааасдфаохфоасх...
Ще откача...
<3
Не мога да определя ...
valdesbg за какво е проекта, че ми стана интересно. Ако е нахално от моя страна , извинявай и не отговарай. Не ми се вярва да мога да помогна за проекта...
heartshapedbox
06-12-2013, 16:48
Валдес, имаш ЛС :)
girlwithblueeyes
06-12-2013, 16:56
От работа на тренировки абе хубаво ми е така
Искам да си зашия с игла чувствата и да ги нямам но не мога безсилна съм .
Колкото и да я слушам няма да им омръзне липсва ми дано да се видим по-скоро липсва ми всичко във нея,но най вече усмивката иначе ми е добре
Най-после днес завърших и последния си изпит, беше по История -.-
Остават ми точно 2 седмици до България, нямам търпение.
А утре ще си боядисам косата червена и се вълнувам. ;3
Иначе съм супер добре.
парцал съм, още около 40 часа
и работа за поне 100....надявам се на стабилна помощ довечера и утре
DisappointedDreamer
06-12-2013, 21:26
ОФИЦИАЛНО ЗАВЪРШЕН 11-ти клас!!!! Яздих кон, плувах по сутиен и бикини пред ЦЕЛИЯ МИ ВИПУСУК; брат ми целуна момиче; най-добрата ми приятелка танцува в скута на гаджето си пред всички; демонстрираха ни пози, (truth and dare); ГРИЛ, храна, студена бира; ТОНКОЛОНИ с ебахти яката музика и бас, които се пренесаха в автобуса заедно с още около 60 човека.
ЧЕСТИТО МИ ЛЯТО! 8-)
leadyflame
06-12-2013, 21:28
Като цяло съм добре, ама мисли като тези, мисля трябва да ги няма вече.,......
anonymous708973
06-12-2013, 21:31
ОФИЦИАЛНО ЗАВЪРШЕН 11-ти клас!!!! Яздих кон, плувах по сутиен и бикини пред ЦЕЛИЯ МИ ВИПУСУК; брат ми целуна момиче; най-добрата ми приятелка танцува в скута на гаджето си пред всички; демонстрираха ни пози, (truth and dare); ГРИЛ, храна, студена бира; ТОНКОЛОНИ с ебахти яката музика и бас, които се пренесаха в автобуса заедно с още около 60 човека.
ЧЕСТИТО МИ ЛЯТО! 8-)
Стягай се, маце, чакаме те! :P
Айляк ми е, гледам храна и книги... Крайно време е да захвана някоя.
Утре ми се очертават бая задачи, дано успея да свърша всичко по план.
Очаква ме прекрасен уикенд, а другата седмица ще сефтосаме новата пеееечкаа <3
Дееееба сесията...
То даже не е и сесия... ама що да нямаме изпити и сега...
Дъжд, ром, секс... поне добре завърши тая вечер. Лягам да спя.
vivienneg
06-12-2013, 22:22
чувствам се объркана и ревнувам ама искам и другия абе аз съм доста зле и не мога да слагам запетаи
XTREMEFREERIDE
06-12-2013, 23:35
^Кво цъкаш, душа, че ми се играе нещо single player RPG?
Remember me. Покъртителна история просто. УмирГам от кеф всяка секунда. И комботата са направо...да я разцелуваш тая мацка :cool: ,а и циците са й ги направили яки!
Чаче - Torchlight 2 FTW!
Подкрепям и за Torchlight 2 ако не си я цъкал. ПичоФска е.
Влади, драскай ми за проекта ти, ама по фейса, че по-честичко проверявам там.
Barcelonaaaaaaaaaa !! Красота и изящество. Влюбих се ! Влюбих се и в роклята ми. Сякаш си ме чакаше точно мен!Ехх!
Чак и аз се вълнувам за тебЕ, бе, жена! :*
Он: Като си правя кафе в 6 следобяд, ама го пия в 9, защото го обичам студено...така шА е, в 2:31 не мога да мигна. Ям ябълки и чета като луда книжлето. Екстра е. Не мога да го чакам тоя Гейм оф троунс да ми излиза след една година. :cool: Ама си започнах от първата книга. Яката работа. Тамън се чудех защо не ми се чете и нищо не ми върви...то щото толкоз съм се отплеснала по тая история, чеее...аре, млъквам.
Тоя моя с болящия го зъб ми тръгнал да простира прането понощите. *кхъм,кхъм* Абе, яко е сладур нещо. :smt050 Започвам полека лека да се чувствам по-добре след днес. Подредих си шкафа толкова яко...От трите рафта, които ми се полагат 2 надуфках с дрехи и един оставих за козметики. Може да не ги ползвам, ама ми е кеф да ги имам, д'еба. xD Не знам каква съм, нещо като полу-жена по характер. И с високите обувки ми е такова. Да ИМА, ама до там.
:cool:
Ще се сгуша пак да пробвам някак да заспя, ама силно се съмнявам. ~.~
(ебати дългия пост)
Supermassive____
06-12-2013, 23:57
Г/д добре като се има на предвид, че ми останаха още два изпита и после пей сърце плаж море, жени по бански ехехе.
eclipse06
06-13-2013, 04:47
Спи ми сеее :-#
Онзи защо така направи? Доста тъпо..
Днес си останах вкъщи, достатъчно лошо ми е, а и като видях какъв порой вали в 6 часа, реших, че няма да изляза от нас :Д
И без това се събудих в 8 часа, сега ще напиша някое резюме, после ще уча по история и ще се наливам цял ден с чай. Дано до утре съм по-добре, че искам да отида на училище заради българския.
DisappointedDreamer
06-13-2013, 07:17
ИДВАМ СИ УТРЕЕЕЕЕЕ! 8-)
Ооох ох ох. А днес - суши, пушене ии компанията. Доволно ми е, много!
Wednesday666
06-13-2013, 07:25
Спииии ми се..
На работа съм и съм си пуснала форума, яко ми е просто 8-)..
Днеска ще си изкарам и утрешните часове, само да се наконтя да говоря със шефката, че утре искам да чистя и да се наспя примерно.
Т'ва време ми ебава майката. Дъжд, слънце, гръмотевици, нек'ви тъпотии, мразя такова време.
DarkTemplar
06-13-2013, 09:56
Бахти гадното време...
Oooo,Yeah! Мисля,че ще ми е забавничко :lol:
lovelywords
06-13-2013, 11:17
Полагам толкова много усилия и толкова се старая, а продължава да е толкова болезнено. Иска ми се някой да се постави на мое място и да усети какво чувствам..
MaLyKoLiU
06-13-2013, 12:24
Искам да спра да съществувам... ;(
XTREMEFREERIDE
06-13-2013, 12:48
Цял ден зомби mode.
Fisherman
06-13-2013, 14:01
курви ,наркотици ,отвличания ,престрелки и сесия
girlwithblueeyes
06-13-2013, 14:43
Докога ще мисля за него ?!!!
TrueStory
06-13-2013, 17:10
Отчаяна съм и не знам как да намеря решение ....
знаех си, че пак ще стане така
и не мога да разбера защо продължавам да се самозалъгвам
и да, няма проблеми да ме оставят на изпит заради няква смотана контурна карта, не.. кви проблеми да има -.-
SpiritInBlack
06-13-2013, 17:21
ПЛОВДИВ !
DisappointedDreamer
06-13-2013, 18:06
Малеее, ще се разплача. :( :( какво ще правя без нея 50 дни?!!!! :(:( туко-що ме остави и надникна през пощенския отвор да ми каже, че ме обича :( :(
Ох, не мога.
Утре се пътува и мразя да пътувам.
:(
TheNormalGuy
06-13-2013, 18:37
Дееба много ми е гот, гледам се в огледалото и имам чувството, че ще се влюбя в себе си, само като се гледам ми се изпълва душата, а жените губят време в чакане, някой да им каже, че са хубави.
Shit got real,мамка му ...
След хубавия ден - разочарованието, толкова време да се въртиш на куката с някодо и в един момент - бам. Явно е истина :D Както и да е. То се знаеше,че ще стане тъй :lol:
Само има да губи
изпитвам безкрайно колебливи чувства,за това дали трябва да скъсам с гаджето... страх ме е какво ще стане ако го оставя
Хмм за пореден път се убеждавам, че спортист без рани и контузии няма.. къпя се и лягам !
anonymous708973
06-13-2013, 19:44
знаех си, че пак ще стане така
и не мога да разбера защо продължавам да се самозалъгвам
и да, няма проблеми да ме оставят на изпит заради няква смотана контурна карта, не.. кви проблеми да има -.-
Никой не оставя на изпит заради една контурна карта.
Оставят се на изпит ученици без отношение към предмета, но пък за сметка на това - с пренебрежително такова към учителя.
Добър ден, свърших почти всичко планирано, утре - СОФИЯ! Начало на айляка :)
DarkTemplar
06-13-2013, 22:42
Прочетете го, заслужава си.
^не ми дава, или съм вече прекалено зле
не съм спала от миналата събота повече от час, пак не успях да свърша всичко, имам чувството, че и половината даже...до дедлайна имам още 4 часа и половина
ще се мре
shmatarok
06-14-2013, 02:52
Искам днес да мине добре. И утре също де, но първо днес.
С т'ва кофти време надеждата ми е доста попарена, ама да видим. Като ще е гадно, дано поне и в неделя е такова, та да не се дразня, че не мога да ида на плаж, хаха.
DisappointedDreamer
06-14-2013, 04:14
Идвам си.
И е хубаво. Наполовина.
eclipse06
06-14-2013, 06:31
По-добре се чувствам днес :---) Трябва да се стягам, времето минава. Довечера ще си го видя! :smt007
Wednesday666
06-14-2013, 08:39
Щастлива съммм <3
Душичката ми пак ще е около мен.
Мале, не мога да повярвам, че са минали 5 години, откакто не сме си говорили..
Но имам намерението да го наваксам.
Миличкия ми, много ми липсваше <3..
Днес ще пътувам , глякс. Днес и събота съм по Нови Искър, а така ми се ще да джитна и до Софияяяя :X Много,много,много! Ама нъц.
Квото е, в неделя ми е изпита и дано мине добре,че иначе ще скоча отнякъде.
Пък иначе ми е добре,доволно...много даже.
Днес имам куп задачи,но в момента си стоя и си почивам(пия си кафето със сладолед ммммм ) и разбира се пак всичко ще бъде за последния момент :р Типично за мен : )
ДАНо утре да е хубав деня : )))) моля се и не ссамо утре и цялото лято
SpiritInBlack
06-14-2013, 09:38
Ох, някакво странно е усещането денят ти да започва от 11 часа :D Фитнесът беше за любители на силни усещания като нас , добре че го гледаха и другите , че щеще да реанимира още повече.
psychopath
06-14-2013, 09:52
Е'бати ужасния месец като цяло, за вчерашния ден да не говорим. :/
DisappointedDreamer
06-14-2013, 10:56
Ох, във Виена най-после. До мен седи българин и говори на БГ и настръхнах. Чувството е хабафйлгйдлтфкгжндфлг. :Д ще ми трябва време да свикна.
Ох, още няколко часа и вкъщиииииииии!
XTREMEFREERIDE
06-14-2013, 11:43
Цял ден на супички и фъстъци. И RIFT FTW! Почивкааа <3
Бати дългия и мързелив петък.
Нещо ми е тъпичко. Ходи ми се някъде с приятелите на дъълъг уикенд край морето.
ShtrudeL
06-14-2013, 12:33
Криво.
не съм свикнала да се заседявам толкова вкъщи
взе да ми минава май ^^
XTREMEFREERIDE
06-14-2013, 13:20
Parov Stelar + биричка и сиренце с босилек на тераската = nice.
^Виждала ли си клипа с мацката и якия задник на Chambermaid swing?
XTREMEFREERIDE
06-14-2013, 13:26
Афкорс.
girlwithblueeyes
06-14-2013, 14:35
Цял ден не мога д мръдна от леглото . Не знам лошо ми е ама не съм болна нямам температура нито кашлям . Просто ми е някакво далечно и тъжно . Изгледам безброй романтични филми и нещо май съм в доста меланхолично преминаващо към нервно настроение . Да не говорим че нищо не ми се яде или прави .
много ми е зле
повече mc donald's няма да хапна, обещавам си
DisappointedDreamer
06-14-2013, 15:59
ВКЪЩИИИИ БЕЕЕ!!!!
:) :) :)
DarkTemplar
06-14-2013, 16:00
Точно щях да те питам "аре бе, не се ли прибра вече?" 8-)
DisappointedDreamer
06-14-2013, 16:01
Оооо, тук съм, тук! 8-)
Ще ми трябва време да свикна обаче ха-ха.
DarkTemplar
06-14-2013, 16:03
Утре ще помагаме. :D
girlwithblueeyes
06-14-2013, 16:19
Айдее Честито Маги чувстното да си прибереш у дома е прекрасно
Он-Искам той да ми пише <3
Искам той да ми пише
и аз
и ако може само мъъъничко повече да се сеща за мен
защото, ако знаеше колко ми е важен може би нямаше да се отлепя от мен