View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Ммммм обичам дни , които са си само за мен.
Ама вече откачам без него , искам си го !!!
never_back_down_
02-25-2013, 16:57
Много,много,много объркана.
NambyPamby
02-25-2013, 17:03
от седмици вече мечтая за Италия.
за смърт във Венеция, примерно:Д
абе, ясно.
вземи ме и мен, ще слушам! обещавам! 8-)
он:
времето е прекрасно, цял ден на въздух и разходчици, което обаче не ми оправи настроението, даже май ми го доскапа.
грееше слънчице и се чувствах прекрасно, докато не се събрах с хора. 8-) не знам дали е нормално толкова много да ме дразнят всички, имам чувството, че по шаблон са правени - еднакви копнежи, еднакви идеи, еднакви мечти, еднакъв стил на изразяване... Нищо интересно и отличаващо се.
намерих си с какво да си запълвам времето, ала не ме ощастливява докрай. имам си нужда от излизане сред хора и от забавления пак, обаче ако продължават нещата в същия дух, по-добре да си проспя младостта в нас, отколкото да троша нерви и финанси навън.
SisiStrange
02-25-2013, 21:20
Леле, колко гладко и сладко тече биохимията на Ленинджър... При това я чета на руски, а не съм най-добрата с езика. Не знам как може да има толкова добър разказвач на такъв сложен и сух в устите на толкова преподаватели материал. <3
Липсва ми. Утре. :)
PullMeCloser
02-25-2013, 21:20
Станала съм тотална хипохондричка. Срамувам се от себе си :D Иде ми да си ударя един шамар вече, хората сигурно ме мислят за ненормална :Д
Ако това те успокоява аз винаги съм те мислила за ненормална :lol: :*
И да ядеш шоколад!
PullMeCloser
02-25-2013, 21:30
Олекна ми на сърцето, благодаря ти! И шоколадът лекува всичко,нали :Д
Аахаха,естествено.
Айде лека ви от мен ,деца и възрастни...
ForzaFelipe
02-25-2013, 21:37
Тъпо ми е,сякаш съдбата е срещу мен...или просто аз изпускам моментите...може би просто ме е страх...
girlwithblueeyes
02-25-2013, 21:43
Утре даскало :( :D
Април ми се струва толкова далечен...
В момента искам само да заспя в топлото ми легло и да се събудя в 11 примерно и да знам, че съм пропуснала училище.. Как може толкова много да не ми се ходи... последна година е :(
Хем искам да идва лятото,да стане топличко, да ходим на плажче, да се печем по цял ден и да ставаме чернии, да ходим леко облечени ооооооо <3
Хем не искам да минава това време, защото не съм готова за матури,бал, изпити, завършване и цялата тази лудница...и това всичко приключва..ооооо супер май ще трябва да се подготвям по-стабилно вече, да ми е леко ооуоуоуоуоуоуоуоууо
DisappointedDreamer
02-26-2013, 04:53
Ваканция а пак в 6 се будя. Апф.
Искам го,
до мен,
и искащ ме.
sunnyreni
02-26-2013, 06:35
Объркана. Самотна. Нуждая се от него, но трябва да направя нещо...Аз не съм такава. Не съм толкова смела. Не умея да изразявам гласно чувствата си. Искам ТОЙ да ме разтопи, да ми покаже...
В някой друг живот...може би
Wednesday666
02-26-2013, 07:00
Споменах ли колко много си обичам девичката?
Просто го обожавам.
Толкова да ме дразни и ядосва, и продължавам всичко да прощавам.
Нито мога да му се сърдя, нито нищо. Само като му чуя гласчето иии.. да, приключва всичко.
Днеска - две контролни. Странно как не съм притеснена хич, а не е като да съм мега подготвена.
То не е и като да са страшно трудни. Повечето неща са от обща култура, а и като съм слушала бая по време на часовете, ндам, надявам се всичко да е окей.
Niakoitam
02-26-2013, 07:07
Ох само още точно два дни и една сутрин да се мине без издънка/и и наистина ще си отдъхна с облекчение. Ще направя като в анимационните филмчета едно: "Хюююх",прибърсвайки потта от челото си с ръка и изтръсквайки я на земята :). Може би едно от най-лошите неща е съдбата да е срещу теб и постоянно да ти играе на сечено, а едно от най-хубавите да е с теб подкрепяйки те постоянно. Не знам дали е от нещата,които правим последните седмици,но наистина сякаш за момента поне помага. Последната седмица и нещо парното в работата на баща ми се счупи нещо и сега мислите му са толкова насочени натам,че няма кой знае колко време да се вкарва в разни и други анализи и размисли.Пък и се застоява повече там,което точно за сегашният момент е доста добре. Ако всичко стане както го казва жената март месец ще е ключов за мен. Ще започне превръщането ми в нов човек както в преносен така и в пряк смисъл.Ще се отпуши един процес най-накрая,който може би ще доведе до отпушването и на други процеси и може би живота ми ще се насочи натам накъдето на мен ми се иска.Иначе сънищата,да сънищата.Не знам дали скоро се бях събуждал толкова доволен,усмихнат и отпочинал въпреки,че днес съм спал само около 7 часа. Бях отново в учлището,където се сънувам често.Около някакви маси на канапета.Имаше много хора.Имаше флиртове,бъзици,веселие.И един познат,който в доста сънища ме е тормозел.И в тоя ми се дръвчеше обаче брат ми му беше набрал и му наби шамарите, а после аз му допомогнах и идилията продължи.Усещаше се уважение макар,че се спомена,че той и други такива може би няма да се откажат толкова лесно.Спомена се обаче и,че скоро ще завършваме. А това тъй като отдавна не съм ученик в буквален смисъл също може и да значи приключването на дадени уроци на живота. Уроци,които може би е трябвало да усвоя последните 6-7 години :)
TheBobqk
02-26-2013, 07:27
хорни
Сейм.
girlwithblueeyes
02-26-2013, 11:43
Скапана . А тепърва ще ходя на урок . Студено ми е и искам само да го видя и да се разтопя в ръцете му . Но това няма да е скоро и мноог се ядосвам .
shmatarok
02-26-2013, 12:16
баси якото време, честно! Толкова време да се мотая от университета до вкъщи никога не съм прекарвала, ама как да бързаш, като усещаш как слънцето те напича едно такова мега якото и хората едни усмихнати, и те поздравяват, и път ти правят, и в магазина едни учтиви и как да не си усмихнат и учтив и ти?
Смятам да изляза да се разкарам из парка малко, грехота е просто да седя вкъщи.
girlwithblueeyes
ако си ти това на снимката тоя твоя е с късмет роден.
**
Егаси мислех, че само жените тъпчат храна като са разтроени за нещо но и аз тъпча.
В четвъртак се прибирам във Видин и си подкарвам моята дейност там. Бал сам ти Софията изнервена и прокопсана !
girlwithblueeyes
02-26-2013, 12:22
Дам аз съм :)
Вече не издържам да съм далеч от него :(
XTREMEFREERIDE
02-26-2013, 12:38
Само да мине и утре! Умирам вече за тази почивка! Най-сетне ще бъдем за малко сами!
HollyGolightly
02-26-2013, 15:15
Пак вали, а аз пак съм от тези гламавите дето не са си в къщи. Седя вече 2 часа на един стол в библиотеката и се чудя какво да измисля. Магазина е доста далече, а чадъра ми пак го забравих в колата, поне имам още Хаменташен, все някак ще изкарам деня 8-)
SpiritInBlack
02-26-2013, 15:36
Интересен ден и седмица.Кой си има гадже за модел , кой си купи сууууупер парфюм , анцугче и палто :D
TrueStory
02-26-2013, 17:16
Никога не ми е липсвал повече, отколкото в момента....направо всичко ми е безсмислено, след като не мога да съм с него. Да минава по-бързо това време :(
Не може да ме ядосва за такива неща,БЕ!!!!
Оф, ще гледам мача , къпя се и лягам. Утре ще е тежък и скапан ден!
DisappointedDreamer
02-26-2013, 19:19
обожавам. обичам го, обичам го, обичам ги и тях! ще се побъркам от щастие, не ме свърта. днес беше един невероятен ден.
обичам.
като малка градинарка се чувствам:Д
време е за цветето да покълне)
дам))
)))
:Д последна)
girlwithblueeyes
02-26-2013, 20:21
Липсва ми ! <3
И се радвам на влюбеното настроение на Дрийм <3 :D
HollyGolightly
02-26-2013, 21:00
Искам да ударя някого, даже знам точно кого.
В такива моменти той ми липсва супер много, само той знае как да ме накара да се успокоя и да съм щастлива :/
Алкохол е решението :D.
Някой има ли който разбира от руски автомобили ?
Tsukuda_Hiroshi
02-27-2013, 04:32
Пуснал сЪм си албумче на Deftones до дупка и смятам да поцЪкам ЦС... Дали ми е зле? ХА добро ви утро!
DisappointedDreamer
02-27-2013, 05:12
добро утро, мда :Д
и лек ден
paradosou
02-27-2013, 06:51
Щастливо ми еe. :)
shmatarok
02-27-2013, 07:18
Много ми се спи.
Вчера беше мега якият ден и нямам търпение да дойде следващия вторник, имам нов лектор и модул и всичко ми се вижда много интересно, пък и забавно. 8-) Завършекът също си го биваше, амаааа днес ще ми излезе през носа късното лягане.
Да идва утрето и да прибирам заплатката. :D
girlwithblueeyes
02-27-2013, 07:35
Да свършва тоя ден
Да ходя ли, да не ходя ли?! Имам още 1-2-3 дни да реша. Ще си блъскам главата, докато не реша дали плюсовете или минусите са повече. Всъщност знам, че плюсовете са в пъти повече, но единствения минус е достатъчно голям, за да засенчи всичко положително. Не знам, не знам. Ще говоря и с него (може би).
s_E_x_Y_y_Y
02-27-2013, 08:29
Нещата нещо хич не ми се получават, е или поне не както аз бих искала и това изнервя много..Денят започна зле и няма изгледи да стане по-добре.Как в това отвратително време да отида чак до там... И как забога да му обясня,че трябва да спре да ми звъни и да ми пише....Май ще легна да поспя дано
Пак ме боли главата. Липсва ми. Още 4 часа и ще го видя. Искам да си намеря работа отчаяно. Обожавам хлебчета тартаруга с маслини. Разбъркани са ми мислите в главата. Шоколадът на масата ме изкушава. Пусти калории. Обичам си го. Актьорът от сериала Arrow е мега якия!
DarkTemplar
02-27-2013, 08:42
Да идва утрето и да прибирам заплатката. :D
ей хилярдер, да почерпиш! :D
ей хилярдер, да почерпиш! :D
тъкмо и аз щях да го крънкам за почерпка!
Милото миии,мЪного го обичам! и искам вече вкъщи , а до 2 съм закотвена в училище , баси ужаса!
Отивам за мартеничкииииии (: 8-)
girlwithblueeyes
02-27-2013, 11:03
Някво скапано днеска училище пфф добре че не трябваше да седя до 3 и сега в 5 урок :( :D . Да идва Неделя и да си почина
bloodfrozen
02-27-2013, 11:30
Ми не знам и аз точно. Някаква противна комбинация между гняв, разочарование и тъга, като в отделните моменти едно от изброените надделява. Редуват се. А и не можах да спя през нощта - дремнах само около 2 кирливи часа и сега съм като парцал. И тоя ужасен снеговалеж навън никак не ми се нрави. Да приключва по-бързо. Оф.
HollyGolightly
02-27-2013, 12:07
3 часа сън и се чувствам толкова "hyper" 8-) Очертава се много приятен ден като цяло, дано наистина да е така.
Ядосвам се,не намерих това,което търсих само дето се разкарвах ръцете ми замръзнаха
HollyGolightly
02-27-2013, 14:33
Свърши работният ми ден, сега малко да си почина, че много се изморих от това чертане 8-)
girlwithblueeyes
02-27-2013, 14:42
Ядосана . Учителката ми от урока е в болницата с детето си и днеска съм без урок @@@
Толкова съм болен, че едвам издържам! Да му еба майката!
Правя вечеря, една салата и шибам 5-6 ракии с ебем ти колко чесън!
Утре съм на работа, ама ми е преко курец!
Ядосана . Учителката ми от урока е в болницата с детето си и днеска съм без урок @@@
Влез и в положението.
@Irti, как е, баце? Поизгуби се нещо. Оздравявай бръже!
SisiStrange
02-27-2013, 17:13
Става все по-напечено, но... засега ми харесват повечето.
Некой хора бутат масло яко !@ То и аз бутам но съм рекъл от 1 март да си смена сегментите ! ... преносно
NambyPamby
02-27-2013, 17:36
В епицентъра съм на порочен кръг от фалш, интриги, злоба и предателства. Като магнит сред железни стърготини съм. 8-)
Не се хабя особено да обръщам внимание на глупости и все пак, обидно е. Обидно е, защото ти забиват нож в гърба хора, които довчера са ти се кълнели, че винаги ще са до теб, че те обичат и че няма да те предадат. Обидно е и защото това е още една от многото тъпи житейски ситуации, през които ти се налага да преминеш и те го знаят, и вместо да са до теб и да те подкрепят, те не само забиват ножа, ами и го натискат с все сила. Ей това не го разбирам и не го приемам. Независимо колко пъти (ще) ми се наложи да го преживея.
Животът е колело - вчера си имал прекрасна връзка и шумна, весела компания, днес нямаш нищо и си абсолютно сам срещу всички. Погледнато отстрани си е бая забавно, само дето от известно време съм позагубила чувството си за хумор.
Най-глупавото е, че съм имала и по-тежки периоди, които съм успяла да превъзмогна, обаче не се сещам какво направих, за да се случи. 8-)
Ми минало е време и са се разсеяли съмненията ти. Това е станало :) . Какво има да ти тежи толкос много ?
NambyPamby
02-27-2013, 17:50
Тежи ми, че дооста дълго време съм позволила да ми замазват очите и не съм се усетила. :)
SpiritInBlack
02-27-2013, 18:23
Интересен ден.Тея дебили от Студентски съвет ме ядосаха много , ама това беше - повече няма да се занимавам.Утре дано бъде оооще по-ползотворно.
DisappointedDreamer
02-27-2013, 18:59
:lol: цитирам баща си: "боже мой, кой ли ще те вземе такава" 8-)
хубаво ми е. всъщност, изобщо не ми е, ама карам.
anonymous708973
02-27-2013, 19:10
Щастлива съм, че всичко мина и че най-накрая си е у тях. Геройчето ми то, сега остава само да се оправи и да не го осакатя преждевременно. Искам да го хвана и да го мачкам и стискам, и гъделичкам, и целувам, ама... нъц :д
HollyGolightly
02-27-2013, 19:50
7 дена без каквато и да била комуникация :( това вече е прекалено, не мога повече така. Искам си го у нас вече, но лятото идва, той също
Въобще не ми се спи. Тази сутрин голям късмет извадих, че успях въобще да стана от леглото. Утре часовете ми започват 2 часа по-рано и не мисля, че ще успея да присъствам. :D
А като си помисля, че само след няколко дни започваме първа смяна и ми идва с глас да се разрева.
Violenza
02-27-2013, 21:17
Смотано и утре ще ми е толкова тежък ден, че не виждам как ще я докарам до вечерта.
dream1707
02-27-2013, 21:44
В момента съм добре, но като се замисля утре какъв ужасен ден е.
Човека дори не влиза на линия, а не искам да го притеснявам да му звъня, утре няма да се пие кафе май, май...
Пуши ми се, но ще вкарам волята ... 2 месеца вече не пуша, няма да го прецаквам.
Цял ден си пея някакви народни песни и в неделя ще ме карат да се разхождам из града, в студа в носия .. ще ми замръзнат крачетата, дано да не е гадно времето, че няма да има и къде да се преоблека.
От толкова много време не сме общували..мислех,че е по-малко..
Липсва ми това сладурче...просто виждам как ми трябва точно такъв като него..
Тъпата ми гордост не ми позволява да бъде щастлива(може би)
Болна съм с 40 градуса температура и не мога да заспя,то цял ден спя де..
Яде ми се нещо вкусно, ама не се сещам какво..
s_E_x_Y_y_Y
02-28-2013, 03:22
Добро утро хора, хубав и успешен ден :)
Tsukuda_Hiroshi
02-28-2013, 04:12
Като доктор Хаус - "I'm fine. I'm just not happy..."
Niakoitam
02-28-2013, 05:41
Хююююх Mission completed. Най-накрая. :) А сега на къде? Баща ми току ме кори,че нямам работа отвреме навреме пък си прави планове все едно цял живот ще се въртя около него.Да си прави.Отиваме след малко с майка ми към Техномаркет да видим дали търсят хора за работа. Все пак скоро ще се разбере дали е вярно познато,но пък е обещано,че ще започна работа през март или с други думи казано от утре таймера се включва и ако всичко е както се каза имам 31 дни или 4 седмици и половина най-много. Най-късно до 1ви април вече би трябвало да съм човек с работа.Да видим...:)
^Успех с бачкалъка и да са пофалиш, ако излезе нещо.
Снощи пешеходствах половин час и то в полунощ. Цяло чудо е, че станах за работа днеска кат първия пич. И ако поседя още малко у форона, пак ще закъснея.
А и мацката вчера си я биваше ^^
IseeDEADbodies
02-28-2013, 06:02
Еха, треди ден (вече четвърти, ама то беше факт още вчера) от очните и първта шестица е факт, горд съм със себе си xD. Днес трябва да взема подпис (заверка) по Административно право и остатъка от деня ще ми е свободен. Ще е хубаво ако успея да взема и парите за семестриалната такса, ама т'ва вече Божа работа. Отказването на цигарите също върви добре. Като цяло добър старт на седмицата, макар че вече е преполовена.
@Irti, как е, баце? Поизгуби се нещо. Оздравявай бръже!
По задачи, по работа, вкъщи, спане.. нямам особено много време. И днес по принцип съм на работа, ама едвам гледам и ще ме фанат за уя, ама няма как да ида. Ооооо колко ми е зле! Вчера се тъпках с чесън, лук и се наливах с ракия с идеята, че ще сгазя бацила, ама нещо не се получи. Минавам днес на греяно вино с пипер - нещо отвратително, ако не пак продължавам с ракията!
http://www.fitneshrani.com/wp-content/uploads/2011/11/sick.jpg
DisappointedDreamer
02-28-2013, 07:21
Оправяй се, Ирти, че това е ужасно.
Скапана съм. Нищо не ми се прави.
anonymous708973
02-28-2013, 07:31
А и мацката вчера си я биваше ^^
Похвали се, похвали се :cool:
Тъпча сладолед и ме мързи, а имам работа.
И отивам на даскало с ясното съзнание, че е пълна загуба на време.
Закачих една девойка в един магазин, излязохме няколко пъти. И ми се обади докато се прибирах пеша от вкъщи нощес да ме чуе, оттам вече е ясна работата. ("вземи си кака, да...", нали така беше :D )
Ма нищо сериозно като цяло.
weheartiit
02-28-2013, 08:47
Ядосана.
Пак много се дъхам ама едва ли нещо ще направя.
Писна ми да си мълча .
girlwithblueeyes
02-28-2013, 09:13
Добре . Днес свършвам училище по рано . А и няма да имам урок докрая на седмицата и сега освен ад науча за утре и да се занимавам с братовчедка ми :D май няма друго да правя .
Wednesday666
02-28-2013, 11:24
Trying not to love you only makes me love you more..
Ако скоро не ми се оправи кръкът сигурно ще се гръмна. Вече не ме свърта на едно място. Тъпотия!
HollyGolightly
02-28-2013, 14:46
Как можах да го забравя това есе? Сега трябва следващите 5 часа да успея да измисля още 830 думи, които да имат общо с темата и да го прочета поне 2-3 пъти, понеже ми писна да ми опява, че някоя дума не съм я написала правилно или изречението ми нямало смисъл. Мразела да вижда точка и запетая, да съм намерила начин да замествам, понеже и дразнело очите.
Довечера пак съм на смяна до 10, но това може само да ме зарадва :) обичам си работата.
DisappointedDreamer
02-28-2013, 15:10
Ядосана съм и тя ще го отнесе, защото наистина си е виновна.
Мммм, очертава ми се приятна вечер. Само ,ако и той си беше тук:(
Искам да си го чуя.
shmatarok
02-28-2013, 15:26
Лошо ми е и ме боли коремъъът. :(
Чакат ме два рождени дни + трети март в неделя, трябва да се вдигна на крака, не може то така просто.
И вчера как ги насметох. 8-)
SpiritInBlack
02-28-2013, 16:44
Мамка му.Тамън започнах да се радвам на малките неща и да почвам да осъществявам отчасти желаната промяна и се разболях мн лошо днес
Ще ми избухне главата, стрес, стрес.
shmatarok
02-28-2013, 17:30
божееееее, то днес 28ми ли било, направо ужас. Излязоха някои неща, сега да се чудя как да смогвам да ги правя. :/
Вчера и днес общо взето минаха хубаво ^^
Сега тренирах, изкъпах се и съм в ебати якото настроение И въобще не ми се учи по литература. Ама е за утре..
DarkTemplar
02-28-2013, 18:03
Като разглобен.
Бесен!
ПС: И подпийнал! 8-)
Wednesday666
02-28-2013, 18:43
Оф, майната му.
За кво ли се занимавам и аз не знам.
Съвсем скоро ще ударя периода, в който всички ще страдат.
Само после да не се оплакват и да ми казват " Ама ти не беше такава, кво ти стана? ".
Стана тва, че ми писна от идиоти, тъпаци и неблагодарници.
Аз като гледам само приятеля ми и най-добрата ми приятелка ме оценяват, поне малко.
Аз да не съм за един ден, бахти народа.
много сиво. искам сивото да свърши...
unbreakabl3
02-28-2013, 19:48
И аз искам да свърши сивото. Защо винаги като си харесам някое ИНТЕРЕСНО момче и нещата приключват бързо-бързо? А неинтересните ме преследват постоянно? Ама аз съм си виновна този път. Защото го наранявах, отблъсквах и сега има пълното право да не иска да ме погледне, когато най-сетне ми дойде акъла в главата. Искам да срещна някой, с когото пак да си говоря по цяла нощ и да правим глупости заедно, искам да мога да му се обадя в 3 през нощта и да му кажа да излезе в коридора на блока и да знам, че ще дойде. По дяволите, как го изпуснах!!! Никой не се беше отнасял толкова нежно с мен. Дали някога ще си го върна? Или поне някой, който да е поне толкова добър към мен...
NambyPamby
02-28-2013, 20:30
Съвсем скоро ще ударя периода, в който всички ще страдат.
Само после да не се оплакват и да ми казват " Ама ти не беше такава, кво ти стана? ".
Стана тва, че ми писна от идиоти, тъпаци и неблагодарници.
Аз да не съм за един ден, бахти народа.
Поне не съм единствена. 8-)
Щастлива съм. От доста отдавна не се беше случвало да грейне усмивка на лицето ми. Има си и конкретна причина, де, ала хайде ще си замълча, че съм суеверна.
IseeDEADbodies
02-28-2013, 20:55
Бахти деня, лек. Смааазан съм. В "Шиша" щях да заспя, единствено зверския глад ме държеше ;д Но след като вече се наядох (мега доволен), нищо не може да ме спре по пътя към кревата !
anonymous708973
02-28-2013, 20:59
Нещо не се чувствам като момиче напоследък... липсва ми малко кокетничене.
Wednesday666
02-28-2013, 21:08
Поне не съм единствена. 8-)
Определено не си.
Ама като откача съвсем скоро, на света ще има няколко идиота по-малко.
Само още мъничко ще почакам да ме настъпват по мазола.
NambyPamby
02-28-2013, 21:18
Нещо не се чувствам като момиче напоследък...
Да. Чувствам се като пич. 8-)
Wednesday666, няма какво да ги бавиш. :) Идиотите никога не са имали и нямат мяра и ще продължават да ти се качват на главата, докато го позволяваш.
ForzaFelipe
02-28-2013, 21:20
Взех си вече изпитите и вече айляк...Ся мисля каква прическа да инсталирам :D Малко туй унуй, xD
Wednesday666
02-28-2013, 21:31
Да. Чувствам се като пич. 8-)
Wednesday666, няма какво да ги бавиш. :) Идиотите никога не са имали и нямат мяра и ще продължават да ти се качват на главата, докато го позволяваш.
"Кога и да ги биеш, се е късно."
Лаф на един бг простак. Важи с пълна сила.
Нещо ми писна от всичките motherfuckers around me.
Pesho0«●»♥™
02-28-2013, 21:38
мрън мрън .. ;д http://www.youtube.com/watch?v=ZMmFDsmpdEA&list=PL4722096DA7FECEFD
За крехките си 18 :lol: се научих да ги убивам с безразличие, тънка ирония или сарказъм. Доста по-добре ми е. Рядко вече се намира някой,който е способен да ми обтегне нервите до такава степен, че да ми се накъдри косата безвъзвратно :D Редки са тези таланти,ама после си го изяждат тройно.
Искам да спя, допреди малко умирах да заспя, сега се изкъпах и съм кукуряк. Не мога да отлепа утрИ.
Обичам го, още малко остана и ще си го видя!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,БЕ,МУШМУЛИ!
HollyGolightly
03-01-2013, 00:24
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc9axd0PLP1rbibepo1_500.gif
s_E_x_Y_y_Y
03-01-2013, 05:17
Честита Баба Мартааааа, румени и засмени
Niakoitam
03-01-2013, 07:52
Честит 1ви март. :)
Иначе аз днес нещо се офлянквам още, а трябва да попрочета някоя и друга информацийка и да си напиша едно CV и една молба за работа.Довечера трябва да минат през една проверка и да пращам каквото трябва да се прати там по пощата.След това ми остава само да чакам пък каквото сабя покаже :)
^И да се пофалиш и на назе после.
Честита ви Баба Марта! Обичайте се и не пестете за мартеници от презервативи.
Времето е прекрасно! Ще ходим на разходка. Трябва да платя и тока днес. Поне не е много.Искам вече да си намеря хубава работааааааааааа
anonymous708973
03-01-2013, 08:39
Хах, днес кормуването мина добре. Вярно с напътствия, ама поне нямаше малоумщини от моя страна, доволна съм. По-обнадеждена се чувствам за изпита.
Имам да уча цял Вапцаров за 5 учебни часа, след като съм тъпа и не си го разпределих за няколко дни, ама... така е, да ми е яко сега. Карам го лежерно... :д
DisappointedDreamer
03-01-2013, 08:45
Утре ще е страхотен ден. Днес също.
Утре ще е страхотен ден. Днес също.
Днес ще е страхотен ден. Вчера също.
Niakoitam
03-01-2013, 09:04
^И да се пофалиш и на назе после.
Честита ви Баба Марта! Обичайте се и не пестете за мартеници от презервативи.
Ще се пофаля няма проблеми.Стига да ме пожелаят :D
Сега ровя,ровя,но няма как да ми е толкова голямо и представително СV-то
Пък ако стигна и до интервю...мале мале,сложна работа ми се вижда.Като ходих преди време на едни мотивационни курсове го имаше застъпено и психоложката ни изказа един куп неща как да се изкараме готЯни пред работодателя за да успеем да се продадем на пазара на труда.Сега четох някаква друга дълга статия по въпроса според която също колкото си по естествен толкова по зле и колкото повече успееш да си нагодиш масчицата спрямо работодателя толкова по-добре :)
SpiritInBlack
03-01-2013, 09:50
Болен.
Честита баба Марта ! :)
Много съм изморена, а имам страшно много работа. Искам да съм добре и няколко седмици само да тренирам и почивам. Нищо друго...
DisappointedDreamer
03-01-2013, 10:13
Днес ще е страхотен ден. Вчера също.
Бъзикай се, Чардаре :P
п.п. и по-онзи ден беше страхотен ден.
Ще се пофаля няма проблеми.Стига да ме пожелаят :D
Сега ровя,ровя,но няма как да ми е толкова голямо и представително СV-то
Пък ако стигна и до интервю...мале мале,сложна работа ми се вижда.Като ходих преди време на едни мотивационни курсове го имаше застъпено и психоложката ни изказа един куп неща как да се изкараме готЯни пред работодателя за да успеем да се продадем на пазара на труда.Сега четох някаква друга дълга статия по въпроса според която също колкото си по естествен толкова по зле и колкото повече успееш да си нагодиш масчицата спрямо работодателя толкова по-добре :)
Ми аз минах първото си по-сериозно интервю (и готвене на CV съответно). На интервюто ми задаваха много провокиращи въпроси (от сорта на "Ако се обадя на миналия ти работодател/колеги, кое ще каже/кажат, че е най-лошото ти качество?") Общо взето трябва да покажеш, че адекватно можеш да се справяш в подобни ситуации и не се паникьосваш. Обосновавай се колкото е нужно, не оставяй нищо недоизказано, вярвай в това което говориш. Ако на интервюто ти задават и "технически" въпроси, които да ти определят компетенцията, гледай хем да покажеш че знаеш нещата, хем че можеш разбираемо да ги предадеш на останалите.
Има нещо, което винаги си имам предвид като ходя на интервю - можеш да наприказваш хиляди работи и да изглеждаш в собствените си очи като добър кандидат за дадената позиция. Ма в крайна сметка, въпреки че му е зор на шефа да си компетентен, по му е зор да му върви работата. Той не те иска, но е принуден да те вземе. Покажи му, че можеш да дръпнеш работата напред и ще има полза от теб.
За CV-то можеш да ползваш това: http://www.visualcv.com/ . Според мен е по-добра оферта от европейските CV-та, щото взеха да стават много изтъркани. Става лесно, бързо, подредено, красиво и можеш да си го изплюеш в PDF формат.
Винаги включвам малко информация за себе си - хобита, черти от характера, някви такива. 2-3 реда, не повече, но да има за разнообразие. А сред тях един голям коз е "добро чувство за хумор".
Наскоро коментирах с някого и въпроса "какви са ти финансовите очаквания", който задават интервюиращите. Трябва много добре да знаеш какво е стандартното заплащане в сферата, защото това се очаква като цяло да отговориш. Тоя въпрос няма общо с преговори за заплащането - трябва да си много добър, че да изпросиш нещо отгоре. А и големите фирми си имат ясно установени правила на заплащане и още преди да си влязъл на интервю знаят колко ще ти дадат. На моето казах по-малка сума и ми казаха "Не, няма да е Х, ще е малко повече, У ще е заплата ти".
Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма.
И така :)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc9axd0PLP1rbibepo1_500.gif
Same here...
Добре съм, лудея си на воля...
girlwithblueeyes
03-01-2013, 11:29
Честита Баба Марта на всички :D
Преди 5 минути се прибрах от училище и сега ще се оправям да ходя на работа . И както винаги като се прибера учене :D
Хубав ден на всички ! :)
Same here...
Добре съм, лудея си на воля...
Ти си виж скайпа, пратил съм ти нещо.
paradosou
03-01-2013, 11:37
Абсолютен вакуум. Повредено ми е нещо.
Обаче денят е адски хубав, топли ми душата това слънчице. 8-)
Oh...искам си го вече. Писна ми от тая работа.
Доволна съм поне от училище,резултатите ми са задоволително над перфектното :lol:
А деня е толкова прекрасен...ех...
Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма. И така :)
Евала за цялото описание! За по-малко от месец бях на около 10 интервюта като на много от тях бях одобрена за втората част. С времето и аз започвам да свиквам и предварително си мисля какво ще ме попитат. В началото се стараех да се представя като най-подходящия кандидат, но сега отивам и просто представям себе си. Това според мен е най-добрия начин. На последното интервю жената ме накара да се опиша така че да ме запомни сред останалите 10 кандидата. Това ми развихри въображението и от сега нататък ще правя всичко възможно да ме запомнят и да си отлича не само с професионалните ми качества, но и с личностните ми характеристики. Оххх искам да започна работа вече. Много сметки ми се събраха, а нямаме и какво да ядем.Ужас!
Мдамм и аз да добавя за интервютата, защото съм била на доста. Наистина е много е важно да покажеш характер и да покажеш, че си приятна личност, та дори и забавна. Все пак искат да назначат хора, с които ще работят лесно и приятно. Можеш да си с 5 дипломи и много опит, но ако си сухар надали ще те вземат.
Niakoitam
03-01-2013, 13:10
Ми аз минах първото си по-сериозно интервю (и готвене на CV съответно). На интервюто ми задаваха много провокиращи въпроси (от сорта на "Ако се обадя на миналия ти работодател/колеги, кое ще каже/кажат, че е най-лошото ти качество?") Общо взето трябва да покажеш, че адекватно можеш да се справяш в подобни ситуации и не се паникьосваш. Обосновавай се колкото е нужно, не оставяй нищо недоизказано, вярвай в това което говориш. Ако на интервюто ти задават и "технически" въпроси, които да ти определят компетенцията, гледай хем да покажеш че знаеш нещата, хем че можеш разбираемо да ги предадеш на останалите.
Има нещо, което винаги си имам предвид като ходя на интервю - можеш да наприказваш хиляди работи и да изглеждаш в собствените си очи като добър кандидат за дадената позиция. Ма в крайна сметка, въпреки че му е зор на шефа да си компетентен, по му е зор да му върви работата. Той не те иска, но е принуден да те вземе. Покажи му, че можеш да дръпнеш работата напред и ще има полза от теб.
За CV-то можеш да ползваш това: http://www.visualcv.com/ . Според мен е по-добра оферта от европейските CV-та, щото взеха да стават много изтъркани. Става лесно, бързо, подредено, красиво и можеш да си го изплюеш в PDF формат.
Винаги включвам малко информация за себе си - хобита, черти от характера, някви такива. 2-3 реда, не повече, но да има за разнообразие. А сред тях един голям коз е "добро чувство за хумор".
Наскоро коментирах с някого и въпроса "какви са ти финансовите очаквания", който задават интервюиращите. Трябва много добре да знаеш какво е стандартното заплащане в сферата, защото това се очаква като цяло да отговориш. Тоя въпрос няма общо с преговори за заплащането - трябва да си много добър, че да изпросиш нещо отгоре. А и големите фирми си имат ясно установени правила на заплащане и още преди да си влязъл на интервю знаят колко ще ти дадат. На моето казах по-малка сума и ми казаха "Не, няма да е Х, ще е малко повече, У ще е заплата ти".
Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма.
И така :)
Мерси за цялата информация дето ми даде,защото може и да ми е от полза.:) Позицията, за която мисля да кандидатствам е продавач консултант.На въпроса: "Кое качество ще определят бившият ми работодател/колеги като най-лошо няма как да им отговоря тъй като колеги досега съм нямал, а съм работел само известно време в сивият сектор и то от нашият компютър.Според брат ми е грешка обаче да споменавам,че съм работил в сивият сектор.Управителката на магазина в Божурище,която каза,че не зависят нещата от нея, а и пращат хора и трябва да пратя CV в сайта ме попита само това преди да ми го каже.Ти работил ли си нещо досега? Аз и отвърнах: "Не". и Допълних: "Само малко в сивият сектор", на което тя само се засмя.
Относно заплащането не могат да ме бутнат.Разпитал съм що годе подробно един приятел дето работеше там,напусна и после пак работеше до 23ти февруари и напусна. Заплащали са от 400 до 450 лева. 370 ако те пратят по една младежка програма на ЕС,която при нас в момента е стопирана от трудова заетост за 6 месеца и след това пак може да ти вдигнат заплатата.Единственото нещо,което не знам е колко отпуска можеш да си пуснеш годишно и кога се работи и почива.Всичко останало като кога има служебен превоз,какви са ти задълженията и какво допълнително могат да те накарат да правиш,на кое число ти плащат и т.н. и т.н. вече съм ги разучил,защото реших,че да питам този мой приятел ще ми е много по-лесно.Той пък си има вече и професионално изкривяване та ми презентира почти всичко още преди да съм се наканил да му задам въпросите.:D Иначе в момента имам и също една що годе добре позната касиерка там и една друга дето може и скоро да се запозная с нея покрай хората от обкръжението ми.Но в случая тези фактори много май не могат да ми помогнат :)
Съжалявам, че се намесвам ама исках да си кажа мнението за "сивия сектор". Изобщо не трябва така да се изразяваш според мен. Ако държиш да кажеш, че си работил по-добре им кажи, че си помагал на приятели,роднини, от университета и т.н. в еди коя си сфера.
girlwithblueeyes
03-01-2013, 13:36
Тццц добре се уредих аз на работа на топличко и с компютър :D
Тццц добре се уредих аз на работа на топличко и с компютър :D
Станахме двама в тая лодка :D
SpiritInBlack
03-01-2013, 14:00
Болен съм.Курви бол
Честита Баба Марта !
В някво неутрално настроение съм сега, а през деня времето беше уникално (sun)
s_E_x_Y_y_Y
03-01-2013, 16:10
още един хубав ден и то доста ползотворен
петък е време е за малко излизане
DisappointedDreamer
03-01-2013, 16:58
2 дни в приятелка 8-) хубаво ми е, многооо.
Днес цял ден си мисля за един приятел, който не съм виждала от месеци. Ужасно ми липсва. Имам тоооолкова много за споделяне и само на него мога да кажа всичко. Пф.
Ако не беше лигльото, с който трябваше да се разправям днес, денят ми щеше да е абсолютно перфектен. Надявам се следващите два да са такива. Особено неделя. Имам толкова много очаквания от този ден.
Най-важното - той ще си идва и нямам търпение да го видя!
Dagichka
03-01-2013, 18:48
днес ми беше щастливо и радостно, дори когато ме претърсваха в тъпото джъмбо, щото алармата се разпищя :Д а аз както се бях облякла като клошар, не ги обвинявам де :Д
поне си купих супер шашавите очила и формички за мъфинии :3
Ебем ти грип! Ебем ти все!
Киснене в гореща вана с морска сол Не помага! Пиене на хапчета НЕ помага! Пръсване от плодове и витамини НЕ помага! Три дни непрекъснато ядене на чесън и лук НЕ помага! Пиене на огромно количество ракия НЕ помага! Пиене на вино с черен пипер и гадости НЕ помага! Лимони един куп, сок от лимони И ТОВА НЕ ПОМАГА! Пиене на неограничено количество ВОДКА.......... отново НЕ ПОМАГА! Чай! РОМ! Сокове! Всичко пробвах!
Не знам какво да правя вече. Щом на ден пуша по 3-4 цигари ЗОРЛЕМ и ми е толкова гадно, че едва, едва ги дърпам, а това никога не е било.. значи си е ебало майката нещо по системата, ама много сериозно!
Ирти , я бегай на някой знахар /лекар/ шаман щото хич не звучи като просто грипец, ще вземе да захванеш някой бронхит или пневмония, тогава вече си е ебало всичко.
HollyGolightly
03-01-2013, 19:30
Имам да рисувам за утре, а така не ми се ще. Все още ме е яд, че се записах на този клас, но в твърде късно да се отказвам, половината семестър вече мина. И пак ще спорим, но каквито и аргументи да ми изкара, това на Damien Hirst не е арт :?
Иначе днес беше добре, може би за първи път от много време :)
PullMeCloser
03-01-2013, 19:36
Ебем ти грип! Ебем ти все!
Киснене в гореща вана с морска сол Не помага! Пиене на хапчета НЕ помага! Пръсване от плодове и витамини НЕ помага! Три дни непрекъснато ядене на чесън и лук НЕ помага! Пиене на огромно количество ракия НЕ помага! Пиене на вино с черен пипер и гадости НЕ помага! Лимони един куп, сок от лимони И ТОВА НЕ ПОМАГА! Пиене на неограничено количество ВОДКА.......... отново НЕ ПОМАГА! Чай! РОМ! Сокове! Всичко пробвах!
Не знам какво да правя вече. Щом на ден пуша по 3-4 цигари ЗОРЛЕМ и ми е толкова гадно, че едва, едва ги дърпам, а това никога не е било.. значи си е ебало майката нещо по системата, ама много сериозно!
Говори ми. Хванала ме е алергията почти втора седмица и едвам дишам вече. То не бяха антибиотици, хапчета, капки, чайове... Цигарите всичко ми продират.
anonymous708973
03-01-2013, 20:51
Стара. Изостанала. Подведена. Left behind.
Все готини емоции. За капак цял ден Асеновград утре...
valdesbg
03-01-2013, 21:29
Да ви еба и несериозността като сте влюбени... бахти... "Ще се видим, ще се видим, да ест" и накрая кво... "Ми не знам кога ще е готова, и не знам кво да ти кажа...изчакай малко... после ще пиша"
Казваш "Да си готова в толкова часа, иначе примоцията приключва". Особено когато става дума за момент 5 часа напред. В тази част на денонощието. Аз ли да ви уча... Писва ми да съм обкръжен от ученички.
girlwithblueeyes
03-01-2013, 23:04
ОООО не в близките 6 години деца не искам да гледам , до никое време съм играла на войници и полицай . То не бяха пушки и базуки :D :D . После на футбол играх, и се прибрах в нас все едно се връщам от Ирак :D LOL . На всичкото отгоре опитвайки да ги накарам да заспят след 3 пъти прочетената приказка паднах от кревата :( :d ,после и вкъщи малката ми братовчедка ,която е на 5, и е влюбена един футболист едвам сме я сложили да спи след 1 часова игра с кукли . Утре ,не знам какъв ден ме очаква :D понеже съм на работа от сутринта до вечерта, и тези деца ще ми скъсят живот :D . В момента се чувствам точно като нея :D
http://www.youtube.com/watch?v=qn6czOt5rIU
А сега лягам защото съм гроги а утре трябва и да успея да седна да уча ,ако онези дивачета спят на обяд , че имам много за учене :( .
ForzaFelipe
03-02-2013, 00:01
Слушам си от моята релаксираща музика и след малко бегам да наням.Скоро ще се изяснят нещата с нея,вярвам че може да се получи и се надявам,за пръв път ми се случва да се ухилвам само като видя,че ми е писала :)
DisappointedDreamer
03-02-2013, 00:06
храна в 2 ам, блаженство.
HollyGolightly
03-02-2013, 00:11
гледам си tumblr,слушам някакви бавни, протяжни песни и ям ягоди, какво повече мога да искам 8-)
Wednesday666
03-02-2013, 05:40
Днес съм по-добре.
Падна ми един огромен товар от раменете.
Казах си всичко, за пръв път от бая време не премълчах нищо.
И се оказах права за бая неща, да не кажа почти всичките.
Щастливо ми е.
Събудих се почти наспана , леко неспокойна,защото очаквах да ми се обади, е обади ми се ,ама по-късничко :D
Сега мисля да си помързелувам, да си похапна, като цяло скука,ама тва е положението.
LeprikonA
03-02-2013, 09:20
Не се получи никак красиво снощи. Да си бях отишла сама, сигурно нямаше да ми стане толкова гадно, баси.
Повече никого няма да заведа там, това е решението, ще си ходя сама и да ми е мирно на главата.
Цяла сутрин чистя и подреждам, направо се изморих :Д Сега си похапнах доволно ии както се очертава днес няма да излизам, следователно ще си почивам и следобяд може нещо да поуча.
Violenza
03-02-2013, 10:22
Хайде да идва лятото!
HollyGolightly
03-02-2013, 13:08
Един ден си викам, че ще спя до късно и комшията точно тогава ще реши да извика компания да му отреже дърветата пред къщата... в 6 сутринта
NambyPamby
03-02-2013, 15:50
Болна и безпарична съм, как трябва да се чувствам? Ако имах пистолет, щях да стрелям наред.
Да се е*а и в интуицията тъпа, винаги знам какво ще се случи предварително, а не мога да го предотвратя. По-добре да живея в блажено неведение, отколкото да преживявам прединфарктни състояния по никое време.
Излишно е да споменавам и как другите очевидно не са ми достатъчни, щом почнах да се саботирам сама... Върха на сладоледа.
shmatarok
03-02-2013, 16:02
Много ме мързиии, а трябва да се стягам, защото след два часа апартаментът ще се превърне в бойна зона покрай рд-то на съквартирантката. Тъпото е, че май не ми се купонясва особено.
И не знам къде са изчезнали всички, ама ми е много самотно у нас :(
Как ми се иска точно в момента да е тук... да си го гушна или просто да го наблюдавам как работи на компютъра си. Всичко в него ми липсва вече. Утрешният ден ми се струва толкова далечен и недостатъчен. Искам го веднага и го искам за по-дълго.
HollyGolightly
03-02-2013, 22:06
Защо обича да ме дразни толкова? После защо съм искала да се изнасям това лято, ами то вече ми писна от нейните глупости. Дето само ще се караме и сърдим, по-добре да сме далече една от друга и да се виждаме един път седмично.
http://data.whicdn.com/images/53736588/tumblr_miw5ekj3SI1rc8c0ko1_500_large.gif
unbreakabl3
03-02-2013, 22:59
Да се откажа ли? Да се боря ли? Такива мисли ми се въртят в главата. Интересно ми е в неговата какво се върти? И защо пак трябваше да се влюбвам и вманиачавам? Колко добре си ми беше като не ми пукаше и той тичаше след мен. Именно тогава прецаках нещата. Сега ще си сърбам попарата. И ще си знам за друг път.
s_E_x_Y_y_Y
03-03-2013, 03:46
it's amazing.... понякога се чудя на собствения си късмет, чувствам се щастлива
shmatarok
03-03-2013, 04:05
Поредният тъпак. Имам чувството, че привличам само такива, баси, как пък не се намери един нормален да ме занимава. Или ще е някой тотален мързел, който го мързи да си направи закуска сутрин и да си изпере дрехите поне веднъж седмично, или ще е някъв алкохолик и наркоман, или ще е обвързан и ще си изневерява на тъпото гадже. Все едно и също!
Купонът иначе беше много як, надявам се съквартирантката ми да е щастлива, получи се хубаво рд парти, без ексцесии и проблеми. Утре ще се чисти много, амааа няма пълно щастие, пак съм доволна, че няма нищо строшено тоя път 8-)
Честит трети март на всички!
Тая вечер смятам да се занеса на бг-парти, че ми писна от шотландски идиоти.
DisappointedDreamer
03-03-2013, 05:55
Хубаво се натрясках. Тц. Но за сметка на това си прекарах страхотноооо! Нови хора, танци, забавления. Бррр.
Дроб съм. Махмурлук. Нуждая се от сън.
Хубаво се натрясках. Тц. Но за сметка на това си прекарах страхотноооо! Нови хора, танци, забавления. Бррр.
Дроб съм. Махмурлук. Нуждая се от сън.
++
Само че стари хора, но много танци, твърде много водка иии да.
Иначе беше забавно, искам да сме заедно с него по цял ден, писна ми това виждане по час и половина. Искам си го постоянно, за мен само.
Грр.
Много се дразня..
Tsukuda_Hiroshi
03-03-2013, 08:23
Като герой от текст на SlipKnot се чувствам... Може би като Disasterpiece...
Май го преборих тоя гад. Всъщност още го боря, но съм значително по-добре. Остана само грубата кашлица и храчките, но аз и без това си кашлям откакто се помня. Времето е хубаво и мисля да мръдна някъде. Върти ми се една кръчма в главата и няма да е лошо да се гостя с някакво ядене, няколко водки и няколко бири. Поразведох кутрето и тъй.
Tsukuda_Hiroshi
03-03-2013, 10:15
Аз лекувам всичко с чесЪн. Пробвай ;)
:lol: той беше казал ,че си пука яко чесън ...
ох, не мога. Искам да легна и да се размажа от сън,докато не дойде тая пролет ,БЕ!
Честит 3ти март!
NambyPamby
03-03-2013, 15:14
Мноооооого ми е щастливо! Знаех си, знаех си, знааех си! ^^
Щастливо и много много влюбено :)
girlwithblueeyes
03-03-2013, 18:04
Умирам за секс !!!!
sunnyreni
03-03-2013, 19:08
Да се откажа ли? Да се боря ли? Такива мисли ми се въртят в главата. Интересно ми е в неговата какво се върти? И защо пак трябваше да се влюбвам и вманиачавам?
Горе-долу нещо такова ми се върти главата. Загубих поредните 7 месеца вманиачена и опасно влюбена в човек, който не знае за моето съществуване! (буквално)... Искам най-накрая да разбере какво чувствам, но...
s_E_x_Y_y_Y
03-03-2013, 19:26
в момента се чувствам сякаш съм оперирана от либидо, някакво желание за нищо; изморена съм, а не ми се спи; имам за учене, а нямам намерение да уча, дано да издържа повече от седмица без фейсбук, натоварих се много там
едно хубаво нещо - по-бързо да идва вторник следобед!
Отчайвам се колко ограничени могат да бъдат някои хора.
DragonLady
03-03-2013, 20:25
Щастливо и много много влюбено :)
+1
Изкарах си страхотен уикенд, и утре най-сетне ще си видя колегите, и една от най-близките ми приятелки. А ако всичко върви по план, че имам и повечко време за приятелят ми :)
Налегнала ме е и някаква мания за готварство, та май в скоро време ще и се отдам.
paradosou
03-03-2013, 20:33
Хубав завършек на деня. :)
Утре обаче не знам как ще се става толкова нечовешки рано.
unbreakabl3
03-03-2013, 21:15
Прецакана. Някои мъже просто са страхливци и ги е страх да се влюбят, за да не бъдат наранени.
ForzaFelipe
03-03-2013, 21:31
Прецакана. Някои мъже просто са страхливци и ги е страх да се влюбят, за да не бъдат наранени.
Мисля че познавам за жалост един такъв,той пише в момента..
Отново на лекции...пфф,да си допивам уискито и да си лягам :D
Имам нужда от нещо повече. Заслужавам нещо повече. Губя си времето и енергията. Не искам драма.
Утре... поне се очертава да е ... хубав ден... секс, лекции.. <3
unbreakabl3
03-03-2013, 21:41
Мисля че познавам за жалост един такъв,той пише в момента..
Отново на лекции...пфф,да си допивам уискито и да си лягам :D
Много, много жалко. Хората трябва да искат някой да ги обича, а не да бягат от това. Как може да предпочиташ да си сам пред това някой да стои до теб и да те подкрепя?
Wednesday666
03-04-2013, 04:32
Тъжно ми стана.
Как вечно добрите и всеотдайните биват тъпкани и наранявани.
Тъжно е, наистина.
Иначе, след малко заминавам на уни.
Доволна съм от свършеното за днеска, ще чакаме резултати с нетърпение.
DisappointedDreamer
03-04-2013, 05:04
Сраснала съм се с леглото и не искам на училище.
shmatarok
03-04-2013, 05:53
Не знам колко пъти изтрезнявах тая вечер, не съм мигнала и ми е много интересно как ще оцелея през четирите часа лекции.
И се тревожа, не мога да ги открия. Къде по дяволите са се запиляли, оффффф.
Втора смянаа. Смесени чувства. Малко ме мързи да уча ама след малко ставам ;]
girlwithblueeyes
03-04-2013, 07:41
Цяла нощ не съм спала заради едно от децата . А на всичкото отгоре днес ще правя контролно по Физика :D . Доволна съм , че съм втора смяна но .... не чак толкова много
А на всичкоот отгоре днес ще правя контролно по Физика :D
Хайде, бе, тва е най-приятният предмет след математиката.
girlwithblueeyes
03-04-2013, 07:59
За теб може да е обаче за мен не е :D .
paradosou
03-04-2013, 08:54
Физика ли казахте? Страшно съм доволна, че последна година я учим, просто камък ще ми падне от плещите 8-). Е, астрономията е интересна, ама е мъничък дялът в учебника.
Прилив на енергия усещам. И съм се захванала с много неща, ама тоя път нямам никакво намерение да оставя някое от вече почнатите недовършено.)
SpiritInBlack
03-04-2013, 10:32
Малко повече започнаха да ми идват задълженията.Просто искам спокойствие от всичко и всички.Поне за няколко дена.
Оф, честно казано, не знам как се чувстам.
anonymous708973
03-04-2013, 11:19
Да бе.
Моля ти се... красив/чаровен/странен как ти звучат като прилагателни за кварки? Що за малоумщина?
Електричеството също беше трагедия.
Най-много ми харесва оптиката и астрономията.
Готино ми е такова, само трябва да изчистя и заминавам да се уча да паркирам на полигон. Мухах.
Да бе.
Моля ти се... красив/чаровен/странен как ти звучат като прилагателни за кварки? Що за малоумщина?
Е тва е толко яко. Виж пък "кварк" откъде идва. :D
Чачо, кварките и лептоните ,ако са яки , питай ме как съм се напъвала да изкарам 6 на тоя материал.
Само дето не се нааках :lol:
DisappointedDreamer
03-04-2013, 12:58
Йееее, седмицата започва чудесно! Хубави оценки, хубаво настроение, хубави хора. :) :)
едит: <3 прекрасен е.
DisappointedDreamer
03-04-2013, 14:48
мисля че се влюбвам
говори ми, говори ми
<33333333333
В гърлото ми като огън тя гори,а лавата в кръвта ми ври, ракийчице, пламък си ти и от лъчите ти пия,мерака по теб не мога да скрия.Не са опитомени още зверовете,усещам как ми се огъват коленете.Поглеждам бурето и клатейки се върху стола, виждам как в дим и пари се появи добрият дух на алкохола.
Ирти , да си мислил да станеш поет? Ще направиш кариера. :D
s.angelova
03-04-2013, 17:58
Прибрах се от тренировка, изкъпах се, вечерях и сега съм супер уморена, най-вероятно ще си лягам... :]
Ирти , да си мислил да станеш поет? Ще направиш кариера. :D
Това е от нета. Просто си запивам след работа.
ПС: Тези дни ще се направя дърво пиян, че отдавна не съм бил. Толкова пиян, да залитам хипер много, но да не падам.
Ех,тъкмо си помислих,че ще ти искам автограф,та кат станеш известЬен да се фукам :D
s_E_x_Y_y_Y
03-04-2013, 19:16
най-добрата ми приятелка е наранена а аз се чувствам 5 пъти по-зле от нея само защото я виждам плаче повече последните дни отколкото откакто я познавам :( иска ми се да можех да й помогна
трябва ми нещо разтърсващо и свестяващо
TROLLDADLOLCAKE
03-05-2013, 02:54
Пореден скапан ден ! Ставам без желание за нищо и се чудя - Света ли е побъркан и хората са решили , че "любовта" е демоде или аз самия съм ебати каръка и все си избирам невъзможни ... както и да е. Приятен и изпълнен с емоции ден на всички ! :)
Tsukuda_Hiroshi
03-05-2013, 04:35
Вече сЪм на работното място, пия си кафето, попЪлнил сЪм отчетните книги, засякЪл сЪм касовата наличност. Остава да ударя 1 метла и 1 парцал на бара. СлЪнцето изглежда супер огромно и червено, а всички бЪрзат за работа и все 1 само аз го виждам!
Ще бЪде ебаси и якия ден!!! [[skyperock]]
bloodfrozen
03-05-2013, 05:10
Прекрасно. Взех си кратка почивка от даскало, която ми се отразява много добре до момента.
Изпих си кафето и вече се чувствам пълноценен човек.
DisappointedDreamer
03-05-2013, 05:14
Доволна съм от изпитите. Сега трябва само да подобря някои оценки. Мхмхмхм.
За пръв път от доста дълго време съм мъничко наистина щастлива.
girlwithblueeyes
03-05-2013, 05:27
Усещам как днес ще съкратя живота си с няколко годинки :D . На всичкото отгоре утре съм на урок,и трябва да намеря време да седна да довърша домашноот си . :D
Имам 6 по статистика без да съм пипала задачи да уча и без да съм била седмица само каквото ми обясниха преди часа, не че нещо ама съм си умница *горда* :lol: . В настроение съм, което от доста време насам не се беше случвало..
shmatarok
03-05-2013, 06:53
Обърнах всичко, нищо не мога да открия, да му се невиди и тъпотията. Тъпо ми е малко, сега ще трябва да се занимавам с хиляда простотии.
Мързи ме да ходя на лекции, ама днес е вторник, което значи, че няма да ми е скучно. 8-)
Нещо взех да се охарчвам.
Wednesday666
03-05-2013, 08:17
Нещо взех да се охарчвам.
Така е, като си богат напоследък :D ..
Така е, като си богат напоследък :D ..
Много бързо свършва тоя "напоследък". :D
Wednesday666
03-05-2013, 08:23
Много бързо свършва тоя "напоследък". :D
Това е, защото хубавите неща са кратки :D..
Niakoitam
03-05-2013, 09:43
Охххх запали ми се тия дни главата покрай това CV. Важното е че се справих и след известно забавяне преди малко го пратих.Сега вече каквото е писано това ще стане :)
girlwithblueeyes
03-05-2013, 10:16
Най-сетне време за мен :) . Вчера свърших къщната работа и днес съм свободна . Научих си за урока и сега съм доволна !
anonymous708973
03-05-2013, 10:49
Вече сЪм на работното място, пия си кафето, попЪлнил сЪм отчетните книги, засякЪл сЪм касовата наличност. Остава да ударя 1 метла и 1 парцал на бара. СлЪнцето изглежда супер огромно и червено, а всички бЪрзат за работа и все 1 само аз го виждам!
Ще бЪде ебаси и якия ден!!! [[skyperock]]
Къде бачкаш?
Раздразнена съм. Ще бъде поредният страхотен слънчев ден, пропилян в седене на дивана и гледане на сериали.
Фани тая логика.
И трябва да ходя до лекарката за бележка, дано не ме кара да чакам 100 часа.
Чудеснооооооооо!!!! Чувствам се пИрфекшън.
А ето и нещо,което знам от мегамного време,но ми напомни за Пламен Горанов,срещнах го в една статия. Ако се интересувате от Ян Палах и делото му ,прочетете
Ян Палах го няма и така ни се пада -
сега всеки си има своя вътрешна клада,
на която страхлив, разтреперан и ням,
се самоизгаря от мъка и срам!
-В.Петров
Не съм сигурна каква е позицията ми спрямо действията им, но стихтворението е силно,частта която е тук е само финалът.
NambyPamby
03-05-2013, 11:34
Не особено добре. Това, някой да ти липсва и единственото нещо, което да искаш повече от всичко друго на света, е просто да те гушне и да те целуне, а да знаеш, че никога повече няма да се случи и все пак, да продължаваш да чакаш и да се надяваш е възможно най-парадоксалното, най-абсурдното, най-мъчителното чувство, което можеш да изпитваш.
Изключително много ми липсва във всеки един момент, обичам го, обаче повече обичам себе си. Преживяла съм едни от най-хубавите си моменти с него, но и едни от най-нещастните си. Поради тази причина и се опитвам да продължа. Не мога отново да го допусна в живота си, не мога отново да позволя да ме съсипе, тъкмо когато се закрепих и животът ми отново потръгна по нормален начин, не мога отново да се унижа да бъда там, където не ме искат.
И все пак, дълбоко в себе си се надявам да не се чувствам само аз по този начин. Надявам се да чувства нещо към мен, надявам се да му липсвам и ежедневно да си припомня всички хубави моменти, които сме имали и да съжалява... И да съм грешала, ужасно много да съм грешала, че той е влюбен в друга и че посвещава всяка свободна минута, за да бъде до нея. ..
Иска ми се да изпита разкаяние и да ме потърси, когато вече е осъзнал грешките си; когато е осъзнал, че има всичко и аз съм единственото, което му липсва и което го допълва, когато е готов да поеме отговорност за действията си и когато има реалното желание да присъства в живота ми, както и аз в неговия.
Знам, че това никога няма да се случи, ако ще Земята да се разтвори и Ад-ът да замръзне, знам, че никога няма да чуя думите, които желая да чуя най-силно, знам, че дори най-вероятно никога повече няма да го видя, знам и че връщане назад няма.
Тогава защо продължавам да тая надежда и да тръпна в очакване?
Днес съм най-щастливатаааааааа <33
Светла му памет на онова момче, Пламен. Или мъж.
Но според мен това е чисто безумие. Не може да си трезво мислещ, здрав, прав човек на 36 години и да си отнемеш сам живота, защото..протестираш? Има безброй начини да покажеш мнението си на целия свят и т.н., но да се палиш-за мен не е правилният. Така че ден за траур ми идва too much. Патриарх Максим, жертвите на атентата, жертви на по-големи катастрофи-хора, които не са искали да умират, но просто Бог така е решил, окей, съгласна съм. Но един объркан човек, който се е подпалил сам...не мисля ,че заслужава нещо такова. Това правителство ''в оставка'' само ''мъдри'' решения взима напоследък.
Иначе ми е прекрасно, пека се на тераската, след малко взимам учебниците и сядам да чета на слънчице, докато има. А довечера ще го видя въпреки че не знам за добро или за лошо е..
Май трябва да се стегна и да прекратя накрая. Поне имам back up ...засега.
DisappointedDreamer
03-05-2013, 12:06
И какво? Дай да не тъжим за тези, които са искали да умрат. Апф. Не подкрепям действието му, но логика.
Много добре ми мина денят. Изпих чаша кафе с класната, поговорихме си, само един час математика. Супер доволно ми е. :)
Ти недей,че още не е доказано ,че е самозапалване, били намирали плакат,пък после го нямало, няма записи от видеокамери, има подозрения ,че е бил подпален,но дори и да не е така. Бог да го прости. За мен също е грешно,но не мога да съдя никого.
Всеки си има своя истина.
За мен-неговата е била грешна, но за друг може да е правилна.
Не съдя-коментирам.
И на мен ми мирише нещо тая работа със самозапалването. За някои фигури са много изгодни ексцесиите в момента.
Болна... май настинах в неделята... мамка му... сега ли точно трябваше?!!?!?!
HollyGolightly
03-05-2013, 14:17
Дълъг, но приятен ден се очертава. На работа съм до 10, но за сметка на това имам най-хубавата и приятна работа, която мога да си пожелая :)
На работа съм до 10, но за сметка на това имам най-хубавата и приятна работа, която мога да си пожелая :)
В порноиндустрията ли се набута?
Болна... май настинах в неделята... мамка му... сега ли точно трябваше?!!?!?!
Аз съм същия, не си сама!
Иначе как се чувствам ли.. УМОРЕН!
Tsukuda_Hiroshi
03-05-2013, 14:37
Къде бачкаш?
Раздразнена съм. Ще бъде поредният страхотен слънчев ден, пропилян в седене на дивана и гледане на сериали.
Фани тая логика.
И трябва да ходя до лекарката за бележка, дано не ме кара да чакам 100 часа.
Управител сЪм на 1 автомивка ( :( )
Деня беше супер якия!! Всеки ден искам да ми е такЪв!!
HollyGolightly
03-05-2013, 15:19
В порноиндустрията ли се набута?
Не, помагам на един архитект с документи и чертежи.
s_E_x_Y_y_Y
03-05-2013, 15:53
татуировката е готова иииии съм безкрайно щастлива не мога да й се нарадвам, настроението ми е яко цял ден и се надявам да продължи да е такова
Не, помагам на един архитект с документи и чертежи.
Тва си е гъзарско на млада възраст. Архитектура ли следваш?
girlwithblueeyes
03-05-2013, 16:15
Като парцал и то само за 1 час :D
HollyGolightly
03-05-2013, 17:29
Писна ми от мрънкалници, за които всеки друг има проблем, но не и те. Искат съвет, а след като го получат са готови да измислят хиляди причини, само и само да не го направят. Няма как да искаш нещо, но да не си готов на дори малка промяна
Тва си е гъзарско на млада възраст. Архитектура ли следваш?
Да, първа година.
Скапах се от работа тия дни. Дъх не мога да си поема от командировки. От хотел на хотел..офф. Друго си е да съм си вкъщи. Но пък Пловив е ебаси якия град. Страхотен, страхотен. София ми се струва все по-грозна и невзрачна. Искам почивка, много много искам...
Доволно,уредихме всичко около баловото събиране на родата,хич не ми се занимаваше,ама - ще го има. Та както и да е,поне тва ми се махна от главицата.
Dagichka
03-05-2013, 19:06
Да, първа година.
оо, съсед в УАСГ ли си? :cool:
тъжно ми е.. за Пламен.
иначе се радвам на слънцето, толкова добре ми действа! като се прибирах с тролея видях 3ма хорица от старото ми даскало, което беше адски странното, но хубаво съвпадение.
трябва да си правя проектите, ама ни autocad, ни нищо не може да се пусне на бавния ми комп и издивявам :Д
Wednesday666
03-05-2013, 19:08
Мъчно ми е.
Нещастна и уморена се чувствам.
Омръзна ми от хилядите емоции, борещи се в мен.
Толкова много го обичам, че ми се умира отвътре.
А имам още милион неща на главата и вече се чудя за кое по-напред да мисля.
Имам нужда от него, адски самотно ми е, същевременно не правя нищо по въпроса, а искам толкова много..
DisappointedDreamer
03-05-2013, 19:11
ще си извадя сливиците с нож и вилица.
писна ми.
shmatarok
03-05-2013, 19:14
Много ми е изморено тая седмица нещо, спах цял ден и пак ме болят очите, все едно не съм си лягала дни наред. Не че е далеч от истината за уикенда, ама 'баси, вторник е - трябваше съм се възстановила вече 8-) Лекциите сутринта минаха много добре, обичам го тоя лектор и курсовата, която смята да ни дава, се очертава да е творческа, креативна и истински интересна, не като простотиите, които правехме при предишния.
И се върнах към едно старо място, което навремето ми харесваше иии имам някои очаквания от там, едно малко бягство на моменти от реалността. 8-) Дано да стане.
ее,цяла седмица ми се спи, писна ми живота
поне днеска с това излизане откарах до 11, че само 7.30-8.30..не си е оферта
нацелувах го, набоцка ме хубаво, продължава да ме боли всичко..
хем го искам, хем не
ама хем боли, хем сърби и накрая го ядеш...
оф, писна ми да си занимавам приятелките с моите драми , най-сетне да реша и да ми мине..пфу
(ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ GRANGER-КЕ МОЯ, ОБИЧАМ ТЕ!)
Не спя достатъчно, когато съм 1ва смяна и става хипер емоционална. От недоспиване или не, чувствам се като малко дете. Влюбена, щастлива, преливаща от енергия (?!), обнадеждена.
DarkTemplar
03-05-2013, 22:17
Ега умре бавно и мъчително тоя шибан резак и гнусния държавен отбор, който винаги се възползва от протекциите на властимащите.
Ега умре бавно и мъчително тоя шибан резак и гнусния държавен отбор, който винаги се възползва от протекциите на властимащите.
:-)
прегръдки, следващият сезон ще е вашата
а аз се кефя на Реал, т.к. са ми фав след моя си отбор :smt007
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/858433_10200272346843743_399150976_o.jpg
най!
а аз хапнах, пийнах кафенцето, почнах да се прозявам...
обувам едни дънки и заминавам на даскало
лек ден ви желая :-)
Tsukuda_Hiroshi
03-06-2013, 04:27
ще си извадя сливиците с нож и вилица.
писна ми. ---> Чувал сЪм, че като правиш гаргара сЪс много солена вода, минават по-бЪрзо, ако говорим за вЪзпалени.
татуировката е готова иииии съм безкрайно щастлива не мога да й се нарадвам, настроението ми е яко цял ден и се надявам да продължи да е такова ---> Постни снимки да я видим.
Изпих кафето, котарака си дойде от полов поход, ама изглежда като след крЪстоносен. Сега си го угоявам :) Пия кафето, гледам изгрева и слушам любим диск на макс!
girlwithblueeyes
03-06-2013, 06:32
Сънувах отвратителен кошмар :( :( мислех че е свършило но не е !
shmatarok
03-06-2013, 06:47
Гутен морген!
Ииии сряда. Днес и утре само остава и после уикенд три дни. Нямам търпение да се прибера след лекции да видя дали се е появил.
В добро настроение съм, да видим до кога. 8-)
DisappointedDreamer
03-06-2013, 07:14
---> Чувал сЪм, че като правиш гаргара сЪс много солена вода, минават по-бЪрзо, ако говорим за вЪзпалени.
много си мил, ама моите ТОПКИ, защото са буквално топки в устата, не се поддават на нищо.
изморена съм.
HollyGolightly
03-06-2013, 08:59
Че за какво са ми повече от 3 часа сън? Утре дори смятам въобще да не си лягам, за какво да губя ценно време в спане :?
(ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ GRANGER-КЕ МОЯ, ОБИЧАМ ТЕ!)
Споко ,мила моя :* И аз те ловям
Илия , недей така.Като цяло съдийството беше кофти и в двете направления. Ако става на въпрос имаше и неотсъдена дузпа за Реал ,но ватева...не ме убивай моУим. Реал са ми крайно антипатичен отбор
САМО БАВАРСКИТЕ МАШИНИ!!!!
Аз съм файн,няма да имам 7ми час, много съм щастливааааа. Той трябва скоро (?) да си идва...предполагам и няма търпение д аси го мачкам,гушкам, цункам и тн.
DarkTemplar
03-06-2013, 09:57
След резачките в първия мач снощните изяви на турчина ми дойдоха в повече. То бива подпиране, но Реал не са богоизбрани, че да получават чак такива аванти. Пожелавам им среща с Байерн или Ювентус по-натам, тогава ще ядат дървото.
Както и да е, ще го преживея, и без това през последния месец имах далеч по-сериозни ядове и тепърва ми предстоят още такива.
s_E_x_Y_y_Y
03-06-2013, 09:59
---> Постни снимки да я видим.
http://25.media.tumblr.com/d61fd5de0c4c166eb64687e1787f00b7/tumblr_mj8jmdszGM1rfwgp3o2_500.jpg
извинявам се, че качеството е лошо и е снимана наопаки заради огледалото
днешния ден беше невероятно скучен и от сутринта си мисля само как ще се прибера и ще си легна и точно това ще направя сега
PullMeCloser
03-06-2013, 10:25
Не знам как може да съм тооооолкова пълна с енергия, свръхбодра и весела, а същевременно толкова мързелива и несериозна...
Чувствам се прекрасно. Отдавна не съм била толкова добре.