View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
за първи път в живота ми си почивам наистина)
харесва ми. хапвам овесени ядки с банан и прясно млекце, ммммм<3
след малко пак ще си полегна. искам се здрава до ден-два! мхм!
TheBeliever
03-31-2013, 12:17
Имам толкова много неща за вършене, а нямам желание за нищо.
Ново начало с обречен край? Защо искам точно обратното на това, което е правилно?
NambyPamby
03-31-2013, 15:42
Направих си уникаалния маникюр, направо душичката ми се изпълва от кеф.
Трябва да измисля какво да си облека и после изчезвам. Най-сетне глътка социален живот!
ForzaFelipe
03-31-2013, 16:49
Утре съм рожденик,но хич не ми е толкова весело..Миналата година по това време очаквах и си обещах да постигна много неща и да тръгна по път,който сега е на същото разстояние от мен както преди 1 година...Да,искам прекалено много,но това е всичко което искам и което искам да е моя живот,а явно няма голям шанс да стане...Няма да се откажа,но..
Имам разни мисли в главата. Знам , че не е от най-правилните ми решения, но си е моята глава това. И ми е добре.
Чувствам бушуващи емоции, него го обичам, знам го със сигурност , искам си го вече при мен и не издържам. Адреналинът, изливащ се в тялото ми пък,причинен от нещо друго, ме кара да съм една идея по-радостна. Хубаво ми е.
Емоциите и бушуват,какво казах, способна съм да се разрева на народна песен, на красиво изпята народна песен и това ме радва, Има нещо, в културата ни , в обичаите ни,което е способно толкова да ме докосне, че да бутне "желязната завеса" около мен.
Познатите ми ми казват,че съм желязната лейди, далеч не съм желязна, не съм толкова неустоимо монолитна,колкото си го мислят. Но това ми е защитата, това ми е firewall-ът ,както се казва. Аз си го направих и само малко хора знаят,колко съм ранима всъщност. Не е ли това идеята? Няма безкрайно силни хора, няма такива ,които са емоционално кухи...и да има не искам да съм от тях. Не искам да се правя на силна , но и не искам да разкривам слабостта си, не искам да занимавам никого от познатите ми с нея. За тях ще бъда нещо твърдо и непробиваемо, но само тези които истински ме познават, ще знаят тайничко пукнатините ми.
В момента искам да се забавлявам. В момента се чувствам искана и това,дами и господа, е нещото ,което ме радва сега.
MarkKnight
03-31-2013, 16:59
след бая време..тя се върна пак..чувствам се като някой утешителен бряг...въпроса е дали искам нещо да стане или не...
Не бъди утешителна награда!
Wednesday666
03-31-2013, 17:05
Доста бях объркана. То и сега съм объркана, но не мисля, че дори да съм права в предположенията си, това би променило нещо. Не виждам смисъл, наистина. Преди го виждах, дори да липсваше напълно, аз все пак го усещах.
Сега не мисля, че си заслужава да жертвам отново толкова много за някой, който не държи достатъчно на мен.
Иначе, купих си обувчиците. Мале, от колко време си търсех такива 8-)..
Крачето малко ме боли още, обаче още 1-2 дни и ще е минало напълно.
I likey.
TrueStory
03-31-2013, 17:11
Зле, зле, зле и пак зле. Имам нужда да се нарева едно хубаво и да си излея всичко, иначе ще се побъркам. Не мога да разбера защо се държи така и не знам какво се случва....не знам :(((((((((
-Patrick.Star
03-31-2013, 17:13
Ток съм ^_^ :)
MarkKnight
03-31-2013, 17:21
Не бъди утешителна награда!
и то за втори път прави така....не е сефте...и май май е чао положението за нея :))
Може би, не си го позволявай сам на себе си! Не си заслужава.
bloodfrozen
03-31-2013, 18:02
Моят прекрасник замина отново и запълвам липсата му с решаване на задачи. Ама доста е изненадващо, че това занимание ми носи някакво удовлетворение. Голям кеф изпитвам, когато успея самостоятелно да стигна до решението. Такова явление досега не се е случвало. Има някаква повреда в мен. :smt107
Тъй зверски съм гладна, а в хладилника няма нищо интересно за ядене. Много добре ще ми дойдат 3-4 печени филийки, мдааам.
Violenza
03-31-2013, 19:23
Вече съм напълно убедена, че хората, които всячески те уверяват колко са искрени и как истината е най-важна, често са най-добрите измамници. А тези, които не ти дават гаранция за нищо и не ти обещават вярност, се оказват най-преданите.
Тъжно, много тъжно.
Вече съм напълно убедена, че хората, които всячески те уверяват колко са искрени и как истината е най-важна, често са най-добрите измамници. А тези, които не ти дават гаранция за нищо и не ти обещават вярност, се оказват най-преданите.
Тъжно, много тъжно.
Браво бе, браво.
girlwithblueeyes
03-31-2013, 21:15
Перфектно . Днес празника добре мина ,доволна съм . И вече останаха още 6 дена и ще бъда в прегръдките му<3
sneering
03-31-2013, 21:18
Като от песен на evanescence,така се чувствам
MaLyKoLiU
04-01-2013, 00:40
:(
DisappointedDreamer
04-01-2013, 06:09
БЪРЗ ИНТЕРНЕТ!
хахахха ще се пукна от кеф
На даскало съм,ама ми е айляче.
грее слънце. нямам училище днес.
светът ми говори:Д
http://www.youtube.com/watch?v=AWGqoCNbsvM
прекрасна седмица на всички!:)
ledenakrasota
04-01-2013, 07:58
Първаааа пролетттттт, птички пеяяяятттт и очитааам "Война и мир" :)
Пролетно, влюбено, усмихнато.
Както се пее "mirar al cielo y dar las gracias"...
Niakoitam
04-01-2013, 08:35
В емотиконките на data.bg има една наречена :emote_dash: дето тук явно не може да се визуализира дето едно човече се скъсва да си треска главата в една стена и продължава и продължава докато не се замае, а след това отново.Ето така се чувствам и аз.Да еба скапаният, тъп и посредствен живот дето го живея Явно и ще продължавам да го живея.Поне да си беше само мой, а аз нямам времето даже да си се подепресирам качествено самичък.Не,че се изненадах,че нищо не се промени. Щях да се изненадам ако беше станало обратното.Макар че не е чудно и да е станало някакво объркване.То ако при мен не стане объркване при кой да е? Защо ли това объркване някога не вземе та случайно да е в позитивна насока. Не,че ми има нещо, не че кой знае какво се случва,а просто всичко е сиво и тъпо и дори понякога ми е трудно да се зарадвам на малките неща...
girlwithblueeyes
04-01-2013, 09:01
Някакво безинтересно ми е , виновна . Защо започна да се държи така с мен, така грубянски и да ме обижда и отбягва . До онзи ден бяхме толкова близки а изведнъж стана друг човек с мен . Обидих ли го с нещо , не сэм . Сигурна съм, че няма причина да ми сърди но той го прави . Болно ми е защото бяхме приятели , попитах го защо се държи така и той пак ме обиди . Защо ? Какво съм направила ?
TheBeliever
04-01-2013, 10:02
Как може да се успя за работа, да не знам нищичко за контролното след час и въпреки това да съм в перфектното настроение?
Niakoitam
04-01-2013, 10:07
Някакво безинтересно ми е , виновна . Защо започна да се държи така с мен, така грубянски и да ме обижда и отбягва . До онзи ден бяхме толкова близки а изведнъж стана друг човек с мен . Обидих ли го с нещо , не сэм . Сигурна съм, че няма причина да ми сърди но той го прави . Болно ми е защото бяхме приятели , попитах го защо се държи така и той пак ме обиди . Защо ? Какво съм направила ?
Ако тук визираш приятел, а не приятелство с гаджето ти нищо чудно зад тия обиди да крие някаква болка от нещо,което не забелязваш или той се опитва да не забележиш. Надявам се се досещаш какво точно имам предвид.Ако пък става въпрос за гаджето...може да е от много неща при теб или при него.
girlwithblueeyes
04-01-2013, 10:09
Става дума за приятел . Въобще не знам изведнъж какво му стана . Преди бяхме толкова близки а последните дни се държи ужасно .
Niakoitam
04-01-2013, 10:29
Става дума за приятел . Въобще не знам изведнъж какво му стана . Преди бяхме толкова близки а последните дни се държи ужасно .
Та както казах.Има една малка вероятност да е чул или да са му наговорили разни лоши неща за теб и затова да се е отдръпнал и да се държи по този начин,но съм по-склонен да вярвам,че е усетил,че в него са започнали да се зараждат чувства (любовни) към теб и затова с всякакви методи да се опитва да избегне задълбочаването на нещата.Още повече,че доколкото знам, а и той вероятно знае имаш гадже.Ситуацията се усложнава още повече ако гаджето ти му е и приятел.Поне така ги усещам аз нещата.
AnarchyBoy
04-01-2013, 11:18
Пролетната умора важи с пълна сила за мен..
В училище е умопомрачителна скука, времето е хубаво, не знам какво се забивам в тази глупава сграда, все едно ще науча още нещо, от малоумните учители, които вече ни виждат завършили и общо взето в часовете или спя, защото някой учител липсва, или влезе и си говорим, 12 клас е скучен много скучен ...
Тъжно ми е, напоследък все ми е тъжно :?
Само когато тя е покрай мен и ми показва, че ме желае, и че ме обича, съм щастлив..
Снощи се скарахме, не исках .. наистина не исках, наговорих куп глупости, които не мислех..
Много съжалявам, а май вече е късно, от което ме боли много.. :(
Обичам я, а не знам какво да правя и в опитите си да, я задържа, я пропъждам ..
Кой ще става художник, бееее, да чуя??? 8)
girlwithblueeyes
04-01-2013, 11:29
Та както казах.Има една малка вероятност да е чул или да са му наговорили разни лоши неща за теб и затова да се е отдръпнал и да се държи по този начин,но съм по-склонен да вярвам,че е усетил,че в него са започнали да се зараждат чувства (любовни) към теб и затова с всякакви методи да се опитва да избегне задълбочаването на нещата.Още повече,че доколкото знам, а и той вероятно знае имаш гадже.Ситуацията се усложнава още повече ако гаджето ти му е и приятел.Поне така ги усещам аз нещата.
Не е такова момче че да вярва да хорски приказки а пък и аз не съм правила нищо което да обиди конкретно него . Държи се като пълен тъпак опитах да го поздравя и той само ми кимна с глава . С какво съм заслужила това отношение не знам.
^'Аресал те е отдавна и се нерви, че досега не си забелязала и не си му вързала.
Или си му настъпила хамстера.
Или и двете.
girlwithblueeyes
04-01-2013, 11:38
Имам си приятел а той ходи с най-добраат ми приятелка . Обича я напълно невъзможно е да ме харесва .
Кой ще става художник, бееее, да чуя??? 8)
Чалгаре, нов амплоа?
Чалгаре, нов амплоа?
Честит ти празник! :)
@girlwithblueeyes, бъзиках се. Просто ми беше някво тематично да напиша нещо такова в любов. Открит човек си, даваш съвети тука, не питай за нечие поведение във фороня. Питай човека конкретно, щото така ще си налучкваме. Нещо е станал с гъза нагоре явно и може да се е ядосал за нещо, което грам да няма общо с тебе. Не очаквай всички да са рационални 24/7.
girlwithblueeyes
04-01-2013, 11:47
ОО аз само си изливам яда все ми е тая нека се сърди .Ама поне да каже .
Може би без да искаш да си му казала нещо,което да го е обидило и жегнало и за това да се държи така от твоята гледна точка да не е било обида,но за него ДА Е.
Всеки си има болни теми на разговор ;)
Wednesday666
04-01-2013, 12:26
Може би без да искаш да си му казала нещо,което да го е обидило и жегнало и за това да се държи така от твоята гледна точка да не е било обида,но за него ДА Е.
Всеки си има болни теми на разговор ;)
Точно ти ли го казваш?
Нервно ми е. Нещо не ми харесва ситуацията, ама хич.
И тоя шматарок, просто се сети кога да ме кани на среща, няма що.
И ся кво, квото и да реша все ще съм крива, не ми ли е айляк просто?..
passion.
04-01-2013, 13:46
3 дена не съм си виждала бебето, вчера ми беше по-неспокойно.. днес съм малко по-добре.
изключително уморителна репетиция.. ще ме съсипят на тоя балет.. и накрая ме изнервиха тъпите госпожи..
ще им тегля една майна на всички за всичко и ще спра да ходя там..
и ми е някво сдухано такова и аз не мога точно да опиша.. не ми се седи в нас чакам от колко време приятелките ми .. ама те очевидно не си дават зор да дойдат до нас и да ме отърват от вкъщи.. ама ко да ги прайш
DisappointedDreamer
04-01-2013, 14:28
излъгах я хубаво днес :D добре, че е тя. много я обичам!
хубаво ми е, ще почивам!
Ох, супер заспало ми е. Умряло ми е. Искам той да си идва.
Искам да си пусна музика и да се кефя.
събрах слънце днес. оздравявам!)
той ужааааасно ми липсва, но така е по-добре.
ще разпусна малко и сядам да поработя.
ще е хубаво и да хапна нещо, но не мога да измисля какво:Д
ще е хубаво и да хапна нещо, но не мога да измисля какво:Д
Същия проблем от сутринта го имам и аз...
Гладна съм, а нищо не ми се яде.
Неприятна изненада ми беше това, че когато се прибрах видях, че някой ми е изхарчил топлата вода... пък и апартаментът е студен.
Само Тя ми беше приятната изненада днес. Него го няма, идея нямам къде е. По някое време довечера, ако се сетя, ще му се обадя. Сега ми се гледа филм.
Изморена, удовлетворена.
Учудена.
казвам 'чао' на тъпите очаквания и празните надежди. край на разочарованията.
ще изтрия с гумичка всичко написано в страницата и започвам наново.
ще се съсредоточа върху себе си. ((:
PullMeCloser
04-01-2013, 18:45
Супер ядосана! Писна ми от недомислени неща, от планове, които се правят в последния момент и сто промени, отново в последния момент!
Tsukuda_Hiroshi
04-01-2013, 18:52
Баси и скапания ден!!! Дано да не е целия месец така...!!!
Супер ядосана! Писна ми от недомислени неща, от планове, които се правят в последния момент и сто промени, отново в последния момент!
Криси, релакс. Не си струва да хабим нерви за глупости , днес и аз бях така пък му теглих майната.
PullMeCloser
04-01-2013, 19:03
Релакс, релакс, ама днес всички ми идват леко в повече с глупостите си. Не знам как си трая още.
Тегли им една тънка и дълга. И на мен ми писна да оправям чужди бакии.
PullMeCloser
04-01-2013, 19:11
Усещам как ще е скоро. :))
anonymous708973
04-01-2013, 19:32
Същата съм.
А уж се очаква аз да съм непостоянната и въздухарката.
kalpazanka
04-01-2013, 19:47
Как го излъгах днееееееееееееееес, мухахаххахахахахаха! Още е пред мен стъписаното му изражение!
Как го излъгах днееееееееееееееес, мухахаххахахахахаха! Още е пред мен стъписаното му изражение!
Да не му каза, че си бременна :P
Иначе ние бяхме измислили мн як номер на съквартиранта, ама докато сварим да се приберем то стана 8 :/ Цял ден задачи.
anonymous708973
04-01-2013, 19:54
Да не му каза, че си бременна :P
И на мен това ми беше първото предположение, ама на това не би се вързал нейният :д
И аз това си помислих...
Мен пък днес никой не ме метна :(
Тва на Чардафон не се брои.
kalpazanka
04-01-2013, 19:55
Не, макар че очаквах да си помислите така :lol:
Казах му, че хазяинът наистина е обявил гарсониерата за продан и ние трябва да сме се изнесли до месец :lol: Едва не падна от изненада :lol:
Не, макар че очаквах да си помислите така :lol:
Казах му, че хазяинът наистина е обявил гарсониерата за продан и ние трябва да сме се изнесли до месец :lol: Едва не падна от изненада :lol:
Хах, кофти изненада. Ех мн ме е яд че не метнах никой днеска стабилно, само една една колежка :D
kalpazanka
04-01-2013, 19:59
Гордея се със себе си :D Как ми го роди главата, не знам :D :D :D
гадняркааа...
За съжаление на моя мъжО не са се шегували и без предизвестие ...так изнасяй се за 1 седмица, лудна милото ми.
kalpazanka
04-01-2013, 20:00
гадняркааа...
:smt008
Violenza
04-01-2013, 20:35
Смотано, някакво никакво такова. :(
heartlesandfreaky
04-01-2013, 20:50
развълнувана, най-накрая след толкова време, ще се видя с един много близък приятел, едва ще дочакам утрешния ден... Той ми липсва :( Всеки ден като излизам се оглеждам за него, живея с надеждата, че ще го видя някъде по улиците, просто ей така, за да ми оправи скапаното настроение. Ама уви :(
UbYrKaNa
04-01-2013, 20:56
Влюбена ^^
Като рожденичка се чувствам страхотно.. :D
ForzaFelipe
04-01-2013, 23:23
Ех,мина ми РД-то,мина както си и мислех и преди,но може би очаквах да съм в друго социално положение...все тая,пиян съм,дразнят ме гръмотевиците,ся си лягам и утре ще пропусна някой лекции...искам гадже и кариера,говоря глупости щото съм пиян,ала бала и лека нощ :D:D:D:D
Violenza
04-02-2013, 04:57
Много ми е тъжно. :(
kalpazanka
04-02-2013, 07:06
Много ми е тъжно. :(
Да помогна с нещо?
Умирам за сън http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0ord8pnQZ1r8kz44o1_400.gif
гадняркааа...
За съжаление на моя мъжО не са се шегували и без предизвестие ...так изнасяй се за 1 седмица, лудна милото ми.
И мен ми сложиха миналата седмица същия срок. Ама си знаех от по-рано, че трябва, де. ^^
DisappointedDreamer
04-02-2013, 07:20
:(
сънено ми е.
Wednesday666
04-02-2013, 08:25
Не успях да се наспя, нещо ми е уморено.
Иначе съм доволна, получих всичко, което исках.
Малко ме болеше главата след това, то нормално, за бая неща мислех и доста неща трябваше да асимилирам на момента.
Добре се справих мисля.
избързах с радостта явно.
болестта ми е слязла надолу. |-(
като няк'ъв парцал се чувствам вече близо месец. нищо не мога да правя като хората. и любовните тъпотии и отсъствия допълнително ми украсяват картинката. не мрънкам даже. просто имам чувството, че подсъзнателно организмът ми не иска да се излекува. психо-физически практики, бро. ше се мре.
Може ли да си легна в 3 и да спя 9 часа и да ми се спи все едно съм спал 2 часа. Пф добре, че днес задачите ми започват след 16:00ч. че да се осъзная малко.
Може ли да легна в 2 , да стана в 6 и 30 , да пиша 2 часа и половина матура и сега да съм свежа като репичка :lol:
Искам само малко музика и кеф.
Може ли да легна в 2 , да стана в 6 и 30 , да пиша 2 часа и половина матура и сега да съм свежа като репичка :lol:
Искам само малко музика и кеф.
Какви са тия матури посред Април месец ???
Niakoitam
04-02-2013, 10:27
Имам си приятел а той ходи с най-добраат ми приятелка . Обича я напълно невъзможно е да ме харесва .
Отговарям малко късничко,но пък това дето Chacho уж се бъзика може да не е толкова невярно. Просто след тази информация нещата се поусложняват и това му поведение може и да се обясни пак по този начин.Не казвам, че е така все пак не съм врачка,но си представи следната ситуация. Усещаш,че започваш да се влюбваш в най-добрият приятел на гаджето ти,който си има гадже.А ти би трябвало да обичаш своето.Няма ли да се опиташ ако не измисляш нещо друго да се държиш по възможно най-тъпият начин за да се опиташ да го отдалечиш от себе си с цел да избегнеш сложната ситуация след време.? И не че нещо,но знам една не много готина история за човек,който уж обича гаджето си и ревнува я,къде не я пуска до тоалетната да отиде сама,но не е пропуснал да насили най-добрата и приятелка точно зад гърба и.Но ти казваш,че твоя човек е свестен.Може би просто се опитва да съхрани отношенията си със своето гадже такива каквито са и да не разваля твоите с гаджето ти. Пак повтарям това е само предположение.
Какви са тия матури посред Април месец ???
Пробни,душа...
Пробни,душа...
И трудно ли беше?
По темата:
Добре.. Поне засега. Очертава се отново скучен ден..
anonymous708973
04-02-2013, 13:09
Раздразнена. Защо му трябваше да ме ядосва?
Ох след малко се забивам в една лаборатория под земята на студ, ужас. А да и добре, че вали и ми е супер скука.
DisappointedDreamer
04-02-2013, 15:05
Раздразнена. Защо му трябваше да ме ядосва?
Същото, само че тя. Апф.
Написах си поне есето, почвам нова книга. Да си гледат всички работата.
*въздиша*
Вълшебна, прекрасна нощ. Невероятен човек, постарах се да му е специално преживяването. Хубав празник е рожденият ден. :))))
TrueStory
04-02-2013, 15:30
Не ми се остарява беее!!! Damn...
Ох след малко се забивам в една лаборатория под земята на студ, ужас. А да и добре, че вали и ми е супер скука.
Ти да не бачкаш в ЦЕРН,бе , душа? :lol:
Ти да не бачкаш в ЦЕРН,бе , душа? :lol:
Ако ти кажа, ще трябва да те убия !
stealth mode : enabled
Иначе мислех да готвя, ама нещо се изморих. Ще се задоволя с активия :D
Горкия...имам изостанал ориз със зеле
има и фасулЬ
и вкусно рулце :lol:
Ядосвам му се на тоя моя Андрей! Как може да не ми се обаждааааааааа...аргх,чакам 100 години вече. Пфу.
Шпагатът върху книги определено беше ново за мен 8-) Чувствам се добре и готова за сън. Притеснено ми е за утре, трябва ми целия късмет на света!
DisappointedDreamer
04-02-2013, 20:38
Шпагатът върху книги определено беше ново за мен 8-) Чувствам се добре и готова за сън. Притеснено ми е за утре, трябва ми целия късмет на света!
успех!!!
HollyGolightly
04-02-2013, 21:00
Като пребита съм, от няколко дни карам с по 2-3 часа сън на денонощие. Главата ми ще експодира, а имам да пиша есе около 7-8 страници върху Catfish: The Movie, както и 2 онлайн теста по математика до утре. Би било много добре ако можех да разтегна денонощието и да го направя повече от 24 часа, но уви, няма как.
АУУУУУУУУУ, БАЙЕРН! ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ!
pressiana
04-02-2013, 21:13
Мноооого странно. Даже и аз не знам как се чувствам, само знам, че съм адски разсеяна..
girlwithblueeyes
04-02-2013, 22:27
Хубавичко ми е <3
И Байрен ме зарадваха <3
HollyGolightly
04-03-2013, 03:26
Супер доволна съм от себе си 8-) свърших си всичко, при това много по-бързо отколкото очаквах. Мислех си,че пак трябва да правя някой all-nighter. Сега ми остава време и документацията да прегледам и да я допълня и подредя. Чертежите ги оставям за утре сутрин и след това съм свободна цял ден :)
Wednesday666
04-03-2013, 05:44
Много ми писна.
Много работа имам.
И ми е време за малко забавление, писна ми от вечната работа, учене, задачи и никакво време и сили за развлечение.
Тия дни трябва да навия едни хора да ходим на дискотека, може и да е другата седмица.
А колегата неш не е познал адреса. К'во се оказа, явно не съм му първата мишена.
Е да, ама не. Разгонените пуберски истории тотално са ми омръзнали.
Абсолютно безразлично ми е всичко днеска.
girlwithblueeyes
04-03-2013, 07:51
Някакво нервно ми е , боли ме корем и кръст и просот искам да набия буквално някой . Имам да уча по датски , а от 12 съм на работа . Въобще някъв много гаден ден се очертава .
NambyPamby
04-03-2013, 11:48
Имам един куп бумаги за четене и вместо да подкарам отнякъде и да наваксвам лежерно, то времето си минаваа, аз не бутвам ниищо и пак нещата ще останат за последния момент. Вече съм напълно убедена, че го правя умишлено и на подсъзнателно ниво имам огромното желание да си причинявам болка.
Стресът от гонене на последни срокове е май единственото... интересно и вдигащо адреналина нещо, което ми се случва напоследък.
Искам глобална промяна, искам ново място, нови хора, искам свестни приятели и още по-свестни мъже и искам да се случи скоро, когато все още има някаква малка вероятност да оценя всичко това. Защото първо се разочаровах, а сега съм безразлична и колкото и да обичам уединението, осъзнавам, че човек не може да бъде вълк единак цял живот.
Въпреки, че точно в момента предпочитам да се дистанцирам от всичко и всички. Лигави пуберски истории, пък уж сме големи хора... Недоизживяното детство не си е работа, съпътстващите го комплекси - още повече.
успех!!!
Мерси !!!! Всичко мина супер !
Много ми е щастливо!!
TrueStory
04-03-2013, 14:46
A year older.....но пък ми е хубаво....само него го няма, но пък какво да се прави. Скоро... :)
Почвам да се изнервям , 3 месеца стоя тук , като кон на празна ясла. Чакам го да си дойде и ми излиза с лафът, че едва ли съм скучала последния месец, гадженца , а-у. Ако беше пред мен щях да му лепна един шамар.И пак го обичам. Как може да се държи така, за толкова време не ме ли опозна...
яд ме е .
Защо изобщо се доверявам,защо споделям каквото и да било като знам какво ще стане какво ще последва след това пустото ми прекалено голямо доверие.
Стана ми гузно не трябваше да правя така,почувствах се неудобно от постъпката си както и да е вече почти превъзмогнах всичко :)
AnarchyBoy
04-03-2013, 16:59
МногоУ ми се насъбра напоследък уроци, даскало, предварителни .. апфу ще взема да пия 3 бири и да се успокоя, жалко , че не барам алкохол 8-)
Много ми липсва.. аз съм ТЪПАК obvious..
Песничките ме крепят, и факта, че скоро ще, я видя.. <3 (надявам се де)
DoubleDMG
04-03-2013, 17:04
почивах уж ... утре пак бач оф писна ми почивката ми минава толкова бързо че дори и не я усещам.. дори и да кибича немога да си почина кат чиек... май трябва да почвам да крача пак наляво-надясно че да вляза във лайфа със найка.. нене не е вариант ама нененнене по добре не.. дали да си искарам документите и да вазирам? Дали ще изляза избоцан от цялата раота незнам ама понеже ми писна от всички ку••• и помияри тука май ще си ходя... и кой к'во ще ми каже? немое ме спре дори с удар ..мдамда няя смисал моята мисъл ама аз си знам за спорта май ще остана още малко...maй е от бирата от която главата ми извира ама неможе да е от нея.. щото бирата е бира, тя пОМага за по-трезвен УМ
Wednesday666
04-03-2013, 17:10
Неш ми е изнервено.
Поне със сестрата се видях, та й разказах всичко и ми олекна.
Ся кво ме чака в шибаното уни.. Просто красота.
Интегралите ги схванах, ще видим на контролното кво ще стане.
Обаче съм удивително спокойна за контролните, хич не ми пука..
Ох, сутринта ми започна страхотно.
После си сложих супер гел на страхотните нокти 8-)
Кафенца, цигарки, нямам апетит почти, абеее , супер съм!!!!!
Страхотен ден!
И ще си видя мъжлето след малко и съм на 7-ото небе :smt007
Нещо ми е много обичливо днес ,беее :smt007
Много мразя, когато непознати се държат с мен така, сякаш ме познават по-добре от всеки друг. Ужасно нахално и просташко. За жалост за втори път ми се случва днес...
HollyGolightly
04-03-2013, 20:29
Това време все едно, че е спряло. Не може ли Юни да дойде по-бързо :(
unbreakabl3
04-03-2013, 23:46
Депресия. Но този път не е заради някакъв лигльо. Яко съм го закъсала с ученето. Е, не е толкова яко де, ама трябва тия дни да седна и сериозно да науча, без да се занимавам с други глупости, че да ги взема с хубава оценка тия контролни. Оф, най-мразя така като трябва само да уча, да уча, да уча... Супер много ми се скапва настроението.
всичко се скапва наоколо.
изобщо за какво да оздравявам, като няма за к'во да се хвана въобще...
все едно. слушам Бон Джоуви, което е... необичайно. връща ме през есента, когато всичко... предстоеше...
буху-буху
прекрасен четвъртък на всички!)
Айляк ми е.
Върнах се от пробна по АЕ. Голямо важно,тъпня.
Сега рилЯкс и манджи!
girlwithblueeyes
04-04-2013, 08:45
Някво готино ми е <3 и миличко
Само дето гърлото ме боли ама ще се преживеее:D
DisappointedDreamer
04-04-2013, 12:22
Навънка грее слънце, топличко е, прокрадват се лъчи! Написах си есето, доволна съм; очертава се четене на страхотна книга + музика.
Обичам ваканциите. :D
писна ми от всичко.
трябва ми нещо, за което да се хвана. нещо мъничко.
надежда. някакъв смисъл. просто нещо, което да ме издърпа
от състоянието, в което съм в момента.
така не се живее...
Colouring
04-04-2013, 15:10
Ще отида тази вечер, но съм предубедена. 'Що ли не мога да ги свикна тия? Де да знам, не са мои хора..
MoulinRouge_
04-04-2013, 15:24
Искам нещо различно. Нов град, непознати хора, непознати места... Ежедневието ми е супер еднообразно и се садвам качествено. А като се сетя, че и матурите наближават ми идва да скоча от някъде.
отвратително и се чудя как може всичко и всички, почти всички да са толкова отвратителни и до кога ли ще продължавам и аз така, защо мамка му, защо ми е толкова трудно да се променя или не е точната дума промяна не знам вече, как може и аз да съм толкова отвратителна отчаяно искам да се променя и си пожелавам нещо хубаво и цветно и за вас също
Какво пак ми стана мамка му стоях само 10 минути на слънце и започна да ме боли главата мразя да ме боли главата както и да е.
Преобърнах цялата къща и най-накрая намерих това,което търсех на място където съм сигурен че не съм го оставил :cool:
Задължения никнат като гъби след проливни дъждове... ще карам, пък каквото ще да става.
DisappointedDreamer
04-04-2013, 16:05
Успяха да ме ядосат за 5 минути. Апф.
HollyGolightly
04-04-2013, 17:06
Вали, студено е, колата ми се развали, професорът по английски пак отмени класът и трябва да чакам майка ми да дойде да ме вземе. Гладна съм, ама не ми се седи сама. FML
NambyPamby
04-04-2013, 18:35
Скучно ми е. Четох малко, гледах филми, видях си хороскопа, после пазарувах, после готвих и след като изчерпах ресурса от дейности, с които да си отвличам вниманието, вече тотално взех да се побърквам. Не ми се виси в нас, нямам нищо интересно за правене, т.е имам да чета, ама откачам вече на едно място.
Ходи ми се някъде на разходка, може и на клубче, може и на кръчма, само да се измъкна. Имам нужда от развлечения(имам нужда и да си седна на дупето и да уча, но това е друг въпрос). Всички са заети с нещо/някого/някъде си, само аз разполагам с всичкото време на света, а дори не знам как да го използвам правилно. Форевър алоун съм. 8-)
като в края на пролетна ваканция-не много добре.
XTREMEFREERIDE
04-04-2013, 19:33
Прави ми се секс.
Мъжлето излезна преди малко и изобщо нямам представа как ще го дочакам да си дойде. 'Де т'ва търпение?!
-___________-
Май ще се разболявам,гърлото нещо започна да ме дращи :(
Днес буквално скачах от кеф заради хубавото време и неговото присъствие.
Утре също ще е прекрасен ден, въпреки че няма да го прекарам с него. От много време не бяхме ходили с приятели в планината да тичаме и предчувствам, че ще е катастрофално. Сигурно ще се разглобя до някое дърво и няма да мога да мръдна. Нямам търпение обаче. :D
DragonLady
04-04-2013, 19:56
Добре съм ако изкл. че мъжо ми е хванал някаква настинка и само повръща вече 2ри ден ... Чудя се какво да го правя, то не беше вода с лимон, то не бяха лекарства ( и тях ги повърна ), и кви ли не бабини деветини ... Дано се оправи по-бързо. Жалко, че утре съм на уни, иначе щях да остана да си го наглеждам, но уикенда ще си бъда с него, независимо в какво състояние е.
Иначе имаше и забавен елемент днешният ден. Много се смях на една овца, със супер самочувствието. Облякла наща прилепнало якенеце, а тя плоска като дъска горката, тесни дънки, а задника и прелива от тях ( особенно като се наведе, 3ма човека и се кискахме зад гърба, добре, че не ни чу ), да не говорим за бедрата тип слонска плешка, накъдрила си косата на ситно, хептен като овца, а иначе надута за 100 гъски :D Малко злорадстване, ама нищо, майтап да става.
Разкар и хлътналият по мен идиот, които си мисли, че ще напусна мъжа си. Поне за сега. То тъп добитък, ама и пак да се пробва, файда няма да има.
Ползотворен ден. Днес на пук на всичко и всички си изпуснах тренировката, но исках да направя вечеря и да сме си с него. Отдавна не се бях прибирала преди 9. За сметка на това сигурно утре рускинята ще ме направи на луда и ще ме накаже с куп лицеви, коремни и обиколки на мост. Чак ми се реве като се сетя!
наплаках се. пресуших си тялото.
това беше за последен път.
вече съм много добре. отново вярвам в старите си неща.
и този път няма да ме разклатят!
HollyGolightly
04-04-2013, 23:15
Ужасен ден, няма какво друго да кажа.
BloodyDreamer
04-04-2013, 23:27
Спи ми се. Боли ме коремът, незнайно защо. Искам да се изкъпя. Но слушам божествена музика и душата ми пее.
Пия кафе, радвам се на живота.
Ядосвам се, че няма слънце, но и това ще мине.
След малко като се наканя ще се изкъпя, ще скоча за 1-2 часа до даскало и после релаксейшън :smt007
anonymous708973
04-05-2013, 07:15
Ще си направя готин ден :) Нямам търпение да си го видя! :)
Само да си наваксам с работата и да ми се получат вкусотиите и всичко ще е 6 :)
Violenza
04-05-2013, 07:21
Много депресарски дни. Отвратително...
Tyler The Creator
04-05-2013, 07:25
Още ми е лошо от снощи. МноЛ зле... тряа излизам от къщи... поне като изключим, че съм маносан, се чувствам прекрасно :D
Влюбен съм, но момичето не отвръща на любовта ми прекарахме една нощ заедно (без секс тя не искаше само целувки и милувки) и сега се чувствам отвратително ! Жените са лоша порода !
По-добре изобщо да не бях отивала. Само заради една вечер си заслужаваше, другите дни бяха отврат ;д. Много ми е гадно пхххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх х
girlwithblueeyes
04-05-2013, 07:50
Някво нежничко и палаво ми е <3
Ще си направя маските , ще си пробвам новите дрешки (ако успея заради гипса ) и ще се разхождам по токчета цял деннн<3
Ще изляза с приятелки малко и въхх абе хубав ден ще е днеска <3
DisappointedDreamer
04-05-2013, 07:58
Омитам се да плувам. Да ме пита човек къде ми е акъла, ама тя като е такава :D
и него ще го изненадаме днес, по случай рд-то.
Абе, хубаво ми е, мда.
paradosou
04-05-2013, 10:13
http://i.imgur.com/RRLARjj.gif
Довечера съм на рожден ден, а настроението ми никакво го няма. И не съм си пипвала задачите за училище за капак.
Мисля да си поспя малко... :D
иначе ми е супер айляк.
Niakoitam
04-05-2013, 11:32
Нищо интересно.
Липсва ми... :)
DragonLady
04-05-2013, 12:12
Наспах се като пич, вечерта ме чакат само приятни занимания, ама трябва да си дигам дупето и да готвя, че няма нищо за ядене. И по възможност да успея да събудя моя по телефона, но май пак е заспал като пън и не чува нищо, кой знае кога си е легнал.
-Patrick.Star
04-05-2013, 12:17
Some days I feel broke inside but I won't admit ...
не знам дали ще се справя сама с това. много е кофти.
ще гледам да измисля нещо интересно. дато стане.
мноого обичам това време.
но в момента имам чувството, че нямам време за ниищо.
и все още продължавам да бездействам. от друга страна пък, си почивам, така че..
изядох три сандвича... не трябваше и трите!! край, това беше за днес. после пак ще се вайкам за килограмите.
утре се очертава дъълъг ден. дано е и положителен. от утре зависят много неща.
кое ще избера - да затворя тази страница или да НИ дам още една възможност.
XTREMEFREERIDE
04-05-2013, 12:39
Голям кеф ми е да го гледам около мен по цял ден! <3
Поръчах си блейдове, дано утре са пристигнали. В центъра ще има бира по левче, може да поцъкаме с тайфата.
Студ, планина, тичане, болка... Прекрасен ден.
Крайниците ми треперят от болка и натоварване, но си заслужаваше напълно.
Много бавно минава времето днес. Толкова е рано все още, а имам чувството, че вече му е време да си идва. :D Ще е хубава вечер. Следващите два дни ще сме си сами и после чак след седмица-две. Мразя го това чувство.
Студ, планина, тичане, болка... Прекрасен ден.
Крайниците ми треперят от болка и натоварване, но си заслужаваше напълно.
Ох как и аз искам да бягам в планината..
П.П Витоша ли ходи?
По темата- Засега добре, но гадно се развали времето навън и стана тъпо..
XTREMEFREERIDE
04-05-2013, 13:25
Следващите два дни ще сме си сами и после чак след седмица-две. Мразя го това чувство.
Толкова добре те разбирам...
Прекрасен ден, въпреки изнервящото му начало.
Обичам си я.
Ох как и аз искам да бягам в планината..
П.П Витоша ли ходи?
Витоша ми е далеч.
Ти къде бягаш/си бягал?
Ние плануваме лятото да изкачим Ком като за начало.
охххх забравих колко хубаво си е вкъщи 8-)
ужс днес се въплътих в това, което по принцип ужасно ме отблъсква ;д
цяяяяял ден с буркан шоколад гледах романтични филми и се самосъжалявах..
DisappointedDreamer
04-05-2013, 17:53
дроб съм!
сън ми трябва. почивка.
-Patrick.Star
04-05-2013, 18:55
Добре съм :))
Хубаво ми е, след малко ще има дум,дум... :lol:
kalpazanka
04-05-2013, 19:51
Искам алкохоооооооооооооооооооо оооооооооооооол!
NambyPamby
04-05-2013, 20:47
Месеци на "детоксикация" от него за нищо. Днес отново съм на нулата, отново съм разбита и отново почвам всичко отначало. Пак си гледам телефона през 5 минути и всякакви социални мрежи да не би случайно да имам съобщение от него, пък да съм пропуснала. Разбита съм. Отвсякъде. Човек сам избира дали да бъде щастлив, или нещастен, на мен очевидно ми писна да се преструвам на щастлива и безгрижна и искам да си изстрадам мъката на спокойствие. Зла съм и съм отвратителна и най-сетне осъзнах, че ако не срещам някого, то е защото не допускам никого до себе си след... онова. Най-хубавото е, че осъзнах, че аз всъщност и НЕ ИСКАМ някого до себе си към момента, имам нужда да съм сама.
Не си дадох време да преодолея нещата, ми се впуснах в някъв омагьосан кръг от непрестанни забивки, алкохол и излизания, затова пък сега имам цялото време на света. Най-сетне почнах да се свъртам вкъщи и най-сетне нямам нужда да се преструвам на това, което не съм.
Да, много време мина вече; да, боли ме; да, сама се прецаках, защото идеята беше да се забавлявам, никъде не влизаше в сметките да се влюбя, а се влюбих скорострелно като първата глупачка и не се откопчих, докато още беше рано; да, не съм най-прекрасната компания към момента, само дето не ми пука грам. Всеки има право на куци периоди, не съм длъжна да съм нон-стоп в настроение.
HollyGolightly
04-05-2013, 21:06
Беше хубав и спокоен ден. Толкова много свободно време не съм имала от миналото лято 8-) С кучо ходихме на разходка и след това имах време да направя някоя друга снимка. Филмът същи беше хубав, до някаква степен очаквах нещо повече, но колкото толкова. Сега се чудя какво още да напеавя, не мога да повярвам, че нямам неща от работа, нито домашна, нито проекти или тестове. Чувствам се свободна. Само ако може и той да ми се обади и да се държи нормално и цена няма да има днешния ден :)
-Patrick.Star
04-06-2013, 07:26
Супер айляшкото ми е :D :)
Niakoitam
04-06-2013, 08:54
най-сетне осъзнах, че ако не срещам някого, то е защото не допускам никого до себе си след... онова. Най-хубавото е, че осъзнах, че аз всъщност и НЕ ИСКАМ някого до себе си към момента, имам нужда да съм сама.
Всъщност единственото забавно в тази история,че аз дори без да те познавам не толкова скоро пък и след това се опитвах да ти кажа точно това.И много други хора всъщност.Но пък ти нали си твърда и уж нямаш нужда от съвети.Това е истината.За да бъдеш щастлива трябва да си извадиш главата от пясъка и да се отпуснеш по течението,но в съвсем друга посока.А ти не искаш.Явно вътрешно страшно ти харесва драмата и играта на иди ми дойди ми,правенето на уж много лоша и твърда,да се правиш,че не може да се влюбиш,защото днес така било модерно и карането на разни твои обожатели дето им се правиш на супер недостъпната, а някой от тях може и евентуално да те направи щастлива поне за известен период от време,да ти тичат по гъза и да ти помпат егото. Извинявам се просто отново не се въздържах :)
girlwithblueeyes
04-06-2013, 09:09
Прекрасно <3
Пия кафе и си пиша за урока защото т след 2часа тръгвам
Някакво мноог влюбено и сладко ми е <3 с моят ще се видим чак Май месец но по-добре Май отколкото Август
Много ми липсва вече но няма как нещата не зависят от него <3
добре съм
успях да се наспя
вкъщи е най-добре
heartlesandfreaky
04-06-2013, 09:59
чудничко. Рожденичка съм и ме затрупаха с пожелания, но ми стана доста приятно. Развалих си диетата с тая торта, ама шанс :D Чакам сега една приятелка да цъфне у нас и да излизаме малко да се поразкараме хд
Купих си страхотна черна рокличка за изпращането...ох, идеалничко :D
Сега малко релакс и после ще поуча.
йей повториха ми татуса вече, доволно ми е
и си купих страхотна блузка <3 мисля, че е време дискотеките да започнат да отварят ^^
усещам, че лятото идва и чувството е прекрасничко особено след като знам, че ще работя и нда :3333
ходи ми се на еднооо място за през следващата ваканция, обаче знам че няма да ме пуснат, бе, мамка му ;/////
Отвратително. Просто си знаех, че няма как нещата да вървят толкова добре, нещо трябваше да се прецака. И то какво, братче..
HollyGolightly
04-06-2013, 13:28
Колкото и да се опитвам, никога няма да бъде достатъчно :(
Отказвам се...
Колкото и да се опитвам, никога няма да бъде достатъчно.
Отказвам се...
И аз :)
Violenza
04-06-2013, 14:36
От вчера насам вече съм доволна. :D Днес падна много чистене, вместо учене, ама утре вече няма къде да мърдам.
идееално
излязох малко, съвсем малко
отрази ми се добре
Хубаво време, лошо настроение.
Умирам от глава...не мога просто...
HollyGolightly
04-06-2013, 18:29
Умирам от глава...не мога просто...
И точно днес реши да е слънчево и цяло ято птици да кацне до прозореца ми и да почне да пее.
Всичко ме дразни днес.
Тия дни сякаш ми е празно. Не съм сигурна точно какво чувствам.
Сега много ми се спи, въпреки че е само 9 и 30, но като нищо ще си легна.
Dagichka
04-06-2013, 18:55
сънищата ми ме плашат. дори плаках наистина заради тях..
спомням си куп неща, които са ми се случили до сега, адски забавно и хубавичко ми е :cool: е, и малко носталгично де
искам човече до мен, което да ме гушка, да гледаме небето с него и да казваме на какво ни приличат облаците.. и да танцувам пред твото, а той да стои на дивана и да ми се смее, да дойде до мен и да ме гъделичка, за да ме разкара и да си гледа мача.. примерно :Д
SpiritInBlack
04-06-2013, 19:11
Бах тая балтия от приятел . бах тва чудо.Не мога да ходя.
anonymous708973
04-06-2013, 20:08
Потънала в мечти...
които обаче далеч не касаят факта, че за понеделник трябва да съм научила за Димов (а дори не съм преполовила "Тютюн"), и да съм преговорила Дебелянов, а далеч не разполагам с много време или намерение за учене. Изоставам малко с една работа, което не е на добре, но това в момента са ми бели кахъри. Дано обаче да си намеря медицинското, че иначе... лошо.
TheBeliever
04-06-2013, 20:31
Не знам как се чувствам.
На моменти ме обзема паника като се сетя колко имам да върша по дипломната и колко малко време имам. След това се размечтавам за лятото и благодаря за готините хора, които срещнах последните няколко месеца. Чувствам се и малко самодоволна от това как се нареждат нещата в кариерен план.
Но нищо от това не може да запълни дупката, в която съм заради изборът, който трябва да направя в близко бъдеще.
shmatarok
04-06-2013, 20:43
Размазах се! Цяла седмица, от всякъде, направо имам чувството, че имам нужда от втора почивка да си почина от почивката. 8-)
Искам да кажа, че имам мега яките приятелки, въпреки че на моменти ми се ще да удуша или едната, или другата.
Обичам ги!
Сега съм болна и едва вървя, а трябва да правя две курсови. Жертвата си струваше обаче.
rapanche
04-06-2013, 21:03
Не знам как се чувствам...
Объркана съм... Цяла седмица нищо не правя, не съм свирила, но утре няма мърдане..
От два месеца насам нищо не правя, само за любов мисля ... jaja jja jaj a и не знам какво да правя.. лека вечер :*
Няма време за нищо ! Това да си 12 клас е нещо много натоварващо и депресиращо.
Едно нещо поне направихме остават още само 100 :д
Искам искам искам !!!
ForzaFelipe
04-06-2013, 23:02
Отказвам се...явно не ми е писано скоро да ми се случи..сега ако спра и да го мисля :/
ellieuphoria
04-06-2013, 23:20
В един спокоен ден, изведнъж в мислите ми се появяват мечти и цели, чийто път ще ме изпълни със щастие и личностно удовлетворение! В такива моменти си поемам дъх решителност и егоизъм - прекрасно е! Дам, чувствам се като весело оръжие, което се разхожда безгрижно в супермаркета или парка ... Погледът ми е ясен, слухът ми е чист, действията ми са бързи и координирани, постигам целите си - искрено си свалям шапка в такива дни! Обаче, наравно с тях присъстват и дни в които аз буквално забравям какво искам и за какво се боря, наистина не мога да се сетя, сякаш идеята е там, но желането, което я прави така съвършена.. го няма! Смисълът на моята мечта вчера, днес не съществува. По пътя на логиката, би трябвало да черпя от всяко настроение максимума, независимо дали то ще ме подтикнекъм прекрасни подвизи или жесток мързел и бездействие. Но, от друга страна се изисква постоянство, ала как, когато до вчера си го правел със желание, а днес просто ТРЯБВА? По- добре ли е да спра, дори времето да спринтира, с надеждата музата ми да се върне час по- скоро ...
DarkTemplar
04-07-2013, 02:50
Най-мразим правежи, псевдо отворки и разни други шматки и кифлочи да ми се правят на богини. :D
DisappointedDreamer
04-07-2013, 04:28
Изобщо не искам утре да идва. Изморено ми е.
едит: пхах, сняг навънка валиии та се къса :Д апф.
Niakoitam
04-07-2013, 08:04
Не бяхме ходили доста от отдавна с брат ми на зъболекар. Още откакто нашата зъболекарка и мъжът и който също е зъболекар си отидоха в Русе,защото нямаше кой да гледа децата им. Всъщност вчера установихме,че това се е случило още 2008ма година.Та накрая се записахме за вчера при една млада зъболекарка,която всъщност през цялото време беше с маска та в лице изобщо не можахме да видим как изглежда.Само видях,че е с кафяви очи.Оказа се че за тези близо 5 години, развалени зъби нямаме.Е,едно хубаво нещо да има и при мен.Само имаме малко зъбен камък за почистване и си записахме час за Събота.Пък на брат ми като здравноосигурен му взе 5 лева за такса и преглед,пък на мен като несигурно дали съм здравно осигурен,защото последните три месеца не са ми плащани осигуровките не поиска да ми вземе и стотинка.Щяла да провери.Егаси далаверата. :)
anonymous708973
04-07-2013, 08:14
Наистина не разбирам какво удоволствие ти прави да превръщаш темата в дневник на петокласничка, която пише домашно за училище...
ох, липсват ми
искам да отида в най-скоро време до Ямбол да се видим <3
айде стискайте палци мама да ме пусне ^^ xaxa
сега ставам, а съм доста изморена...след малко ще ям и обратно в леглото..
ох, мразя неделите! дъждовните-още повече!
Не знам как се чувствам.
На моменти ме обзема паника като се сетя колко имам да върша по дипломната и колко малко време имам. След това се размечтавам за лятото и благодаря за готините хора, които срещнах последните няколко месеца. Чувствам се и малко самодоволна от това как се нареждат нещата в кариерен план.
Но нищо от това не може да запълни дупката, в която съм заради изборът, който трябва да направя в близко бъдеще.
по принцип така.
последните 2 дни спя сигурно за първи път в живота си. имах нужда от тази доза условно спокойствие.
и времето ми помага. така да се задържи поне още седмица. не аз да си кисна вкъщи и да бъхтя, докато другите се радват на слънцето:Д инак, отсъствието му ме припозна и привикнах с него. като административна лелка метафорично извиквам "слеееедващия";Д
Niakoitam
04-07-2013, 09:49
Инче мнението ти към мен ли беше насочено.Защо са тези наблюдения над писанията ми и този морално поучителен тон ако е писано за мен се чудя.Маги се спря.Сега пък ти започна да ми държиш сметка :)
Амиии станах преди 15 мин.
..чувствам се заспала, но имам чувството, че деня ще е гаден.
Защо НЕ мога да спя през нощта? За нищо определено не мисля.. или поне така ми се струва.
Ставам сутринта, пия кафе и продължава да ми се спи. Еми да..както си вали, следобед, ако мога, ще поспя.
DisappointedDreamer
04-07-2013, 11:37
Наистина не разбирам какво удоволствие ти прави да превръщаш темата в дневник на петокласничка, която пише домашно за училище...
:Д
Маги се спря.
Не се обръщай към мен така. Нито те познавам, нито си ми симпатичен.
Он: някои хора са ми супер смешни днес :Д иначе, ползотворен ден! от 6 часа сутринта съм на крак; фитнес; купих си дрехуляци; наплюсках се доволно, прочетох си книгата. Остава само да погледна някои неща по математика и ще съм супер доволна :Д
XTREMEFREERIDE
04-07-2013, 11:49
някакво много ми е кефско :)
сутринта го гледах как спи и си топлих душичката през цялото време <3
от утре започвам да рисувам за портфолиото.
имам и още малко довършителни работи, ама туй лесно.
оффффффффффффффф, омръзна ми да се правя, че всичко е наред
че не ми пука
че аз едва ли не нямам чувства
че аз не искам нищо
че съм някакъв пълен непукист.
плаче ми се, ей така.
искам само да бъда щастлива. не искам нито пари, нито дрехи, нито косата ми да е перфектна, нито маникюра. искам просто да бъда щастлива.
толкова много ли искам?
начи тъпото време ми скапва винаги настроението...и не си търся оправдание
нищо не направих цял ден и вече почвам да се ядосвам
искам да е слънчево, само това искам
Обичам дъждовните недели, защото са идеални за почивка. Спокойно ми е, почивам си. С мъжо решихме да заминем някъде за великденските празници далече от всичко и всички. Някъде на топличко. Само да измислим къде..
SpiritInBlack
04-07-2013, 15:40
Писна ми да изкарвам повече пари от брат ми , писна ми да ми звънят от SCI през 1 час да ме молят да им влизам в Надзорния съвет да им оправям паричните потоци , писна ми да ме е страх да не ме изядат дебели момичета ,писна ми да гледам да избягвам вещицата , писна ми да мързелувам по цял ден и да не правя нищо.Възрастен ? Дете ? Пшау , аз съм gishena .Правя каквото искам , когато искам , защото искам.
anonymous708973
04-07-2013, 15:51
писна ми да ми звънят от SCI през 1 час да ме молят да им влизам в Надзорния съвет да им оправям паричните потоци
Хъх. Кой ти е спонсорът?
Това лято няма да съм особено свободен. Поне вчера си направихме екскурзийка по нашенски. Доста работа се очертава да има и то на две места. Цял ден почивам и ми е лениво. Къпане, бръснене, готвене и седене пред ТВ-то.
Сто процента е сигурно пътуването за Холандия. Нямам търпение, защото ще е мазало, както всеки път.
Вчера три човека бяхме навити за проститутка и НЕ МОЖАХМЕ да намерим свободна и се скъсахме от телефони и точно вчера беше ялов ден, а имах доста голямо желание за секс, но тази вечер може и да поправим тази грешка.
Не знам какво ще готвя, а трябва да е нещо доста хранително. Предполагам някакво месо.
Вчера рибата доста добре ми се отрази с няколко бири и няколко ракийки.
Niakoitam
04-07-2013, 15:56
Не се обръщай към мен така. Нито те познавам, нито си ми симпатичен.
Маги, Магииии,Маге, Магенце, Магенценценценценце... доволна ли си или искаш още. :D
^ Заяждането ти е кухо, напразно и чисто детински.. пич.
Щастливо ми е. Много беше прекрасно снощи и тази сутрин. Мррр
kalpazanka
04-07-2013, 16:18
Напоследък се изумявам как съвместявам домакинстването с останалите ангажименти и купони :D :D :D
Niakoitam
04-07-2013, 16:33
^ Заяждането ти е кухо, напразно и чисто детински.. пич.
Браво на него пич. :)
sneering
04-07-2013, 16:44
Има някакъв чар в това мразено дъждовно време,удря ме на меланхолия докато пътувам :D
Напоследък се изумявам как съвместявам домакинстването с останалите ангажименти и купони :D :D :D
Супер Калпазанка! :D
Аз пък пих чай с приятелки и съм доволна от живота. След малко мисля да прочета резюмето ми на "Тютюн" и да изгледам филма. А по-късно, ако не заспя, ще направя един тест за лека нощ.
И утре отначало...училище..
Но поне там уча, докато вкъщи ми е по-тегаво, така че ще успея да си оползотворявам оставащите дни!
PullMeCloser
04-07-2013, 16:45
Niakoitam, Смешен си вече.
Добре съм. Цял ден си лежа на топличко под климатика, изобщо не се чувствам сякаш утре е понеделник...
anonymous708973
04-07-2013, 17:24
...
Трима човека на ... хъх, един брой проститутка?
Хлъц.
Любимото ми чувство изпитвам в момента - неопределеност.
girlwithblueeyes
04-07-2013, 18:50
I'm horney
Мисля,че трябва да използвам подводницата утре...
йей някой ще си прави още един татус ^^
нямам търпение да дойде утре и да се уточним с татуировчика за час и нда <3
някой ще ми помогне ли с Фейсбук?
настройките му ме объркват, а ми се налага да го използвам, но не успявам да си скрия нещата и това ме побърква!
DragonLady
04-07-2013, 19:39
Дива и щастлива :) Изкарах си страхотен уикенд!
Толкова неща ще се (или няма) да се случат този месец, че направо изтръпвам като си помисля.
Да не говоря пък, че имам и куп ученически задължения да върша, за които дори не ми се и мисли. :D
Добре си отпочинах тази седмица, разлигавах се и се разпуснах напълно.
Време е обаче да влизам в обичайния ритъм...
Колкото повече работа свърша сега, толкова повече свободно време после. ^^
XTREMEFREERIDE
04-07-2013, 19:52
някой ще ми помогне ли с Фейсбук?
настройките му ме объркват, а ми се налага да го използвам, но не успявам да си скрия нещата и това ме побърква!
Горе вдясно има едно назъбено колелце, което са ти настройките. Трябва да имаш Privacy settings в падащото меню. Пада се третата опция отдолу-нагоре. От там нататък всичко си пише - кое, къде, как, от кой, защо да ти се вижда и си зависи изцяло от теб. :) Успех.
Он:
Много як ден. Не бях виждала брат ми от повече от седмица. Много му се радвам, че си е вкъщи вече. :)
Остават 2 месеца докато се преместим с мъжо в София. Готино ми е. Очертава се с 4000 кинтаж да тръгнем от тук и ако след взимането на квартира и смятането на следващите месечни разходи ни останат парички, ще си направим някаква готина екскурзия. :) Би било cute :)
NambyPamby
04-07-2013, 23:39
Организация, предвидливост, практичност, благоразумие за нищо ги нямам. Затова в 3 посред нощ вместо да спя блажено под звуците на ромоленето на дъжда отвън, стоя и чета. Обмислях по едно време да си направя харакири, ала после осъзнах, че дори и мъртва трябва да се завлача утре, т.е вече днес, така че се оказа, че измъкване няма.
Едно е да вземеш гаден материал за седмица и да имаш време да го осмисляш, съвсем друго е си вземеш всичкия наличен материал за една вечер и то даже не цяла, ами няколко часа. Абе, забавно да е. 8-)
Ще видим накрая дали въобще ми е влязло нещо в главицата, или само съм прелиствала учебника като Космополитън. 8-)
Мисля, че бавно, но сигурно се измъквам от налегналата ме от месеци апатия(в която пак ще вляза, ако се проваля днес 8-) ). Всичко ми е наред - имам си кафе, палачинки с шоколад и банан, хубава музика, достатъчно пари, че даже чакам и още, здрава съм и си намерих хубава книга за четене.
DisappointedDreamer
04-08-2013, 05:56
Отново понеделник. Дните се изнизват като капки дъжд. Блях, чак е страшно.
Приятна седмица желая на всички!
Мда, вярно е понеделник. Нещо не е като едно време да се радвам на петъка за съжаление. Дълъг ден ще да е.
Niakoitam
04-08-2013, 08:34
Не ми е особено добро настроението днес.
А като я гледам тази редичката от миналата страница яко ми се троли,но хайде няма.Все пак профила ми е стар и ценен.
girlwithblueeyes
04-08-2013, 08:35
Тъпо ми е
Разочаравона съм от оценката си за пробната по БЕЛ
Малко релаксирам и сядам да уча по датски .
От 2 съм на урок и после на работа , дано успея да си написа есето поне .
В прекалено добро настроение съм като за понеделник след ваканция...
Искам почивкааа, ама няма.
Понеделник е, а се чувствам все едно е петък. Има още толкова много време..уф.
shmatarok
04-08-2013, 12:28
Болна съм и не ща никъде да ходя. :( Ама трябва. Баси. Поне пропуснах лекциите.
оф, как мразя да съм болна ;/ сега и татуса ми трябва да се отложи, и на училище не мога да ходя
мда, сигурно звучи странно точно от мен това за училището, ама то пък бахти скучното така по цял ден вкъщи и се чудя кво да правя .. пфпф
дано поне да навия майка ми да ме закара до мола, малко да се разсея
и пак имам супер много надежди и планове за следващия месец.. дано този път нищо да не се прецака, защото наистина ми омръзна да се разочаровам.. ама то така е човек, като иска и очаква прекалено много
мисля, че успях да си складирам 2-3 цигарки, поне за това няма да се притеснявам 8-)
Малко разочарована,но ще се опраЙм.
Иначе той ще си идва след седмица, очаквам да ми капнат и парици.
Wednesday666
04-08-2013, 13:02
Самодоволна.
Значи и тоя съм успяла да впримча. Какъв кеф.
Малко късно, ама все пак ми погали егото.
А как ми се спиииии......
Ужас, главата ме боли, уж щях да спя, тва там.
Карай..
XTREMEFREERIDE
04-08-2013, 13:42
Спи ми се. От 2 часа си повтарям, че трябва да легна...
След тая бира, дето пихме с брат ми, ще заспя поне по-лесно. Yey!
Довечера ще си спинкам с Него пак. : ) Една нощ се наложи да не сме заедно и вече ми липсва.
Мър! Само 2 месеца и ще живеем заедно! <3
Днес имах нереално много работа. Свърших работа като за няколко дена. Откъде тези сили не знам. Но пък съм доволна, че отметнах толкова много задачки. Сега спокойно мога да отида на тренировка и после да се видя с приятелите. Учудващо не ми е изморено.
bloodfrozen
04-08-2013, 15:48
Уф, започва да ме наляга сериозно притеснение и само някакви неприятни сценарии ми се разиграват из главата. Трябва да се настроя позитивно, 'ма просто не виждам как ще се случи тая работа. Искам да минават вече всичките чудесии и да водя нормално спокойно съществуване, че достатъчно си съкратих живота. И ще навивам мъжа да ме води на моренце лятото да си починем малко. 8)
супер много изморена, умирам за сън..
Ш' умирГам.
Измори ме това животно мойто 8-)
Но след малко ще похапна, ще намеря хубав филм и ще почивам след един хубав душ!
What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Ужасно. Ужасно. Ужасно. Ужасно..
Violenza
04-08-2013, 17:33
След лекия възход миналата седмица, вече отново ми е смотано.
Няма нищо по-хубаво от вкъщи. Да се прибереш, нахраниш, отпиеш от голямата халба няколко бири, да се размажеш, да насецаш няколко ракийки, да си изпушиш цигарите. Супер.
Да ти е готино физически, да си се размазал психически.
Да учиш нови и нови танци на силна музика.
Ох, размазаляк!
Какво друго му трябва на човек?
И утре на работа. И КУРАЦ за Понеделника, защото винаги е бил шибан!
Кур и за извънредните съботи и недели!
И все пак
Пиенето е добре за теб
Скоро ставаш безграничен
Пиенето е добре за теб
Ето идва женкарят
Пиенето е добре за теб
Вече няма да си самотен
Пиенето е добре за теб
И ще се почувстваш страхотно!
Пиенето е добре за теб
Скоро ставаш безграничен
Пиенето е добре за теб
Ето идва женкарят
Пиенето е добре за теб
Вече няма да си самотен
Пиенето е добре за теб!
NambyPamby
04-08-2013, 18:52
Много, много, много хубав и ползотворен ден, четенето до изнемога и отсъствието на сън вчера се заплатиха стократно днес, а като добавим, че от безсъние имам гадни тъмни кръгове около очите и цялата съм една никаква, а цял ден събирам погледи по улиците и печеля комплименти... Доста добре се чувствам. 8-)
Само дето не мога да разбера какво му е в главата на това момченце. Изпитва ли ме, пробва ли ме, иска връзка ли, единствено чукане ли, лекарствата ли не си е пил... Постоянно е наоколо и се държи отвратително, след няколко дни е коренно различен човек - мил, галантен, любвеобилен и грижлив, като обезателно след такова поведение изчезва със седмици, после пак се появява и се държи все едно вчера сме се видели...
Играе си на топло и студено, вместо да си каже в прав текст какво, аджеба, иска, което преля чашата вече и хич, ама хич не ми е гузно, че му хвърлих светлина по въпроса. Доста му нараних егото май-май и понеже е доста... тийн(в превод на тотално незрял мъж), мога да се обзаложа, че ще се покрие пак за известно време, после отново ще се появи в целия си блясък, но този път с девойка до себе си, с която да се перчи колко е велик и можещ и колко трябва да съжалявам.
Too much drama като цяло, надявам се да греша за него, ма що ли ми се струва толкова предвидим? Нека да мине известно време, ще си препрочитам постовете периодично да видя дали съм права в разсъжденията си. 8-)
Иначе усещам огромна празнота при мисълта за Него. Не мога да го виня, че не ме обича, обаче в никакъв случай не мога да му простя, че постъпи по толкова грозен, низък, подмолен и елементарен начин. Може да ме боли, да ми е гадно, да си спомням всеки хубав момент и да искам да се повтори, обаче никога няма да се унижа дотам да го потърся отново. Както и да дам някакви признаци, че не съм в най-добрия си период, защото някои само това чакат, за да иззлобеят върху чуждото нещастие.
Каквото било - било. Приемам, че сърцето ми е разбито, приемам, че има известна празнина, която ще запълвам с книжки, филми, излизания и учене до откат. Това ми е спасението. Нямам право да се предам, нито да правя повече грешки.
Единствено искам да съм здрава, да съм отново щастлива и да намеря спокойствието, което търся.
anonymous708973
04-08-2013, 19:09
Спи ми се. От 2 часа си повтарям, че трябва да легна...
След тая бира, дето пихме с брат ми, ще заспя поне по-лесно. Yey!
Довечера ще си спинкам с Него пак. : ) Една нощ се наложи да не сме заедно и вече ми липсва.
Мър! Само 2 месеца и ще живеем заедно! <3
Ох, толкова ви се радвам и толкова завиждам... Иска ми се много и на мен.
Добре ми е, такъв съм чревоугодник. Обожавам суши <3
Не мога да повярвам, че няма да го видя 2 седмици. Ще гледам да си запълня времето... и най-накрая да направим една дискотека по женски и ще е супер.
Оооооо да почти оздравях,пак сънувах много готин сън