View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
Напоследък редовно се случва да се чуствам никак.
Ядосвам се и се нервя. Няма ли свестна информация за кандидастването в натвиз с фотография. Както е тръгнало ще се мъча да уча в чужбина.
DisappointedDreamer
07-04-2013, 12:24
интеграли, интеграли, привиждат ми се интегралиииииииииииии
Преоткривам се за руската литература! Толкова ми става хубавичко като чета...ах,прекрасно просто.
ShtrudeL
07-04-2013, 13:45
Искам да обичам и да бъда обичана.
Искам да работя.
Искам да откривам/виждам/правя нови и непознати неща.
Чувствам се несигурна, мнителна и недоверчива.
Хахахах. Ще умра.
Не спира да ме изумява този професор.
Последната изцепка от днес - отивам да си запиша Termin за одобряване на SPSS-Beleg-а ми и той вика "Ама няма проблеми. Ей сега ще го оценя, щом е за Вас." И аз вече съм готова да обяснявам темата, аспектите, таблиците, Output-ите, резултатите, хипотезите, ала бала. Той отваря папката, написа ми +, разписа се и готово. И аз само о.О
Замисли се и предположи, че все пак няма да е зле да разгледа съдържанието. Отваря първа страница: "Ооо, много интересна тема. Знаете ли, че социалните психолози имат теория... ала бала..." Гледа едната диаграма:"Ах, това ми прилича на сладолед! На ягодов - любимият ми. Дояде ми се сладолед. На Вас яде ли Ви се сладолед?". Продължава и след 20 страници заключи: "Много добро попадение. Изключително съм впечатлен. А тази диаграма прилича на балончета от Кока Кола." Facepalm.
Дано да си взема изпита при него.
Иначе съм толкова уморена, че не знам как функционирам все още. След половин час трябва да ида на Entspannungsstudie, а мисля, че ще заспа докато медитирам.
heartshapedbox
07-04-2013, 15:43
Искам да обичам и да бъда обичана.
Искам да работя.
Искам да откривам/виждам/правя нови и непознати неща.
Чувствам се несигурна, мнителна и недоверчива.
а-б-с-о-л-ю-т-н-о!
Нямаше как по-точно да го кажа, сякаш си ми прочела в главата.
Wednesday666
07-04-2013, 16:02
Мъка.. Чувствам се като програмист бате, занимавам се цял ден с кодове..
Утре по това време ще съм на морето !
дададад <3
Уморена, и физически и психически...чак след два дена ще имам мира малко :с ама то почивката бързо отлита..
На плаж ми се ходи, на почивка някъде ми се ходи нямам претенции къде... ИМАМ НУЖДА ОТ ПОЧИВКА (за седмица най-малко) ама няма как... :(
Объркано ми е..мислех, че той е различен ..явно няма различни.. Ахаха и как е могъл...несериозника му с несериозник..пфф и въпреки това не мога да му се сърдя :О , което е изумително.
SpiritInBlack
07-04-2013, 23:40
Няма смисъл от това и последната илюзия умряяя Кофти даже много кофти За 3ти път се прибирам от дискотека заради момиче, а ми се повръща лошото е , че май е заради тая от 3то пъти. дано не ми трябва помощ. май наистина си наверхнах ръката тоя път
XTREMEFREERIDE
07-05-2013, 01:22
я
к
о
.
http://24.media.tumblr.com/ebcd415847b4e20f430cbdaf55b8f13a/tumblr_mndp1fXUju1sr39gto1_500.gif
Чуствам се ... не знам как. Искам нещата да се наредят.
Зайче.., операция :Д обеца имам под езика.
бързо оздравяване тогава ;з
пт: Вчера си взех първата заплата и довечера, ако майка не ми даде пари за дискотека 100% ще си я изхарча до левче 8-)
Иначе може да се каже, че ми е добре. Мисля, че нещата малко по малко с времето ще започнат да се нареждат, ако имам/е/ търпение и в един момент всичко ще бъде наред. Надявам се да продължавам да мисля така оптимистично само, щото иначе не съм за никъде :D Снощи се събирахме на плажа и пак беше айляшко. Като цяло това е първото ми лято, което започва нормално. Надявам се и така да приключи, защото не ми се занимава с повече драми.
AnarchyBoy
07-05-2013, 09:50
Щастливо ми е, че всичко най-после се изясни и сега е ясно като бял ден! Поне знам за какво си боря, а то си струва и ще се преборя за него.. ;)
Уча за утрешния изпит, пия чай през лятото (щото съм болно) и ми дреме на шапката. 8-)
bloodfrozen
07-05-2013, 10:00
^ Какъв изпит ти предстои утре? 8-)
А пък аз се чувствам изморена, от няколко дена насам ми липсва качествен сън. Още малко остава и ще мога да се наслаждавам на целодневно бездействие и глезотийки!
AnarchyBoy
07-05-2013, 10:15
^ЕПИ в УНСС 8-)
Кои направления писа? Аз ще съм счетоводство,финанси и контрол :) Ама понеже сигурно трябва да споделя как се чувствам-умирам си от скука,трябва да чистя,а дори не мога да стана от стола.Чувствам се като мекотело...
ох, искам всичко да мине наред днес...имам шибани административни уговорки, не ми се излиза хич, ама нямам особен избор
мразя мъжете в живота си!!!
HollyGolightly
07-05-2013, 11:48
Защо е Петък отново :( ? Мразя петъци, времето минава толкова бавно. И пак вали и още ме е яд за вчера, ама какво да се прави.
heartshapedbox
07-05-2013, 13:45
Не искам да помириша шотове повече...
TrueStory
07-05-2013, 15:08
Книжка+ чай+дъжд+мъркаща котка= win :)
Wednesday666
07-05-2013, 15:58
Парче програмист станах вече, а тва беше само първата система.
Докато науча и другите, майко..
Ма ми е кеф, не се притеснявам особено, тва исках да работя в крайна сметка 8-)..
Ядосанаа и едновремено тъжна. Едното идва от другото ..
MaLyKoLiU
07-05-2013, 16:09
Снощи беше супер... :3
Видях се с Китито, сладур е... 8-)
Днес беше скучен ден, а сега е време за кино с Джони Деп... :3
DisappointedDreamer
07-05-2013, 16:14
Много щастлива.
:)
SpiritInBlack
07-05-2013, 17:30
Един път да се радвам , че имам главоболие. Усещам как предната вечер обърках доста неща. Няколкото дена фитнес ще ги преживея , дано се оправя на изпита. Цял ден се мотая из нас , бахти жегата е с вентилатор , ако си свикнал на климатик
май прекалих със сладоледа и усещам как гърлото започва да ме болии
добре съм общо взето с изключение, че съм наказана
на почти 18 съм, няма право да прави това, а и не съм направила нищо
ще се оправим 8-)
искам да се видиим
Книжка+ чай+дъжд+мъркаща котка= win :)
ох, че хубавооооо ...една моя малка мечта :д
почивка,почивка,почивка искам почивкаааа...
дори ме мързи да вляза в банята ;х
valdesbg
07-05-2013, 19:28
Мина ми изпита в Стара Загoра, "хазяйката" ми е супер добрата, пих бира с хубаво момиче днес деня е хубав, ходих на power risers, направо чудесен :)
На морето беше приказно, приказно, приказно! А сега отново към реалността. Оставам само 15 дена до сватбата и още много, много задачи. Имам огромен списък и все ме е страх да не забравя нещо..
shmatarok
07-05-2013, 20:43
Не искам да помириша шотове повече...
Аз пък нямам нищо против, отново!
Друго си е да почиваш, мега якото чувство. 8-) Малко ми е гадно, че ми отидоха по-специалните планове и приготовления на кино, ама кво, пак си прекарахме добре.
Искам да почивам на онази дата, искам, искам, искам!
трептя и се надявам да е за хубаво;
pandabear
07-06-2013, 08:14
мъничето ме събуди и е толкова прекасен...като почнe да лае става още по-голям сладур, сега ще си правя палачинки + кафенце, после едно сериалче, малко документации, почистване, книжка и разходка из Борисовата <3
heartshapedbox
07-06-2013, 09:32
Добро утро :д
Объркана съм, не знам какво толкова се случва и знам, че се държа ужасно, но трябва да ме изтърпи малко, имам и други неща на главата. Жалкото е, че едва ли ще може, а аз не мога да го упрекна. И чувствам как по цял ден бездействам... Пф, ужасен човек съм станала.
Пълна апатия към всичко около мен.
снощи бешее....... СТРАХОТНООООО <3
килата е голям глупак, обаче добре че ди джея беше лице и направи купона.
а вървенето от дискотеката към колата с 2 леко пийнали момичета и едно супер сериозно момче беше върха :lol:
като цяло ми беше мнооооооого хубаво и искам пак :( 8-)
passion.
07-06-2013, 10:20
Искам всичко да е по-различно в момента.
Нещо положението ми не ме удовлетворява, което не е хубаво.
Дано поне с тва, което се захващам да излезе по-лесно отколкото е, че голяма мъка ще ми излезе иначе.
Заобиколена съм от хубави книжки.. ще се окъпя и ще легна да чета.. нямам желание да излизам изобщо, а уж е лято, а навънка е ужасно времето.. като есен.. загубено ми е такова..
DragonLady
07-06-2013, 10:32
Предупреждавам дълъг пост, просто искам да си излея всичко къде ми се е насъбрало.
Мляко с кафе и натурално ( разбирайте горчиво ) какао - пълен кеф. Но за сметка на това нямам никакъв апетит, нищо че я карам от 8 заранта само на 1 филиика. И съм отслабнала с 2 килограма, мамка му ...
За сефте ме скъсаха на изпит, голям праз, поне взех заверка, макар и по трудният начин. Хич не ме ебе, ама хич, но за сметка на това майка ми реши, че трябва да пищи, врещи, заплашва, обижда и тн. като за световно. Не ми се мисли за бащата, ама той поне е толкова избуглив и с толкова слаби ( липсващи ) нерви.
Майната му пук на всичко, довечера няма да се прибера и толкос, може и 2-3 вечери да не се прибра, толкова вече ми е писнало от всичко. Ще си остана при моя няколко дни, че ми писна от цялата тая мизерия наречена сесия. 3 изпита взех и на последният - дървото си го гризнах. Наистина взе да ми писва! Даже се замислям да ида направо на ликвидация, и да не се занимавам с поправки, но още не съм решила.
Вече започвам да си гледам само кефа.
За капак на цялата тая изнервена история най-добрата ми приятелка реши да ме изнерви и тя. Викам и аре да се видим утре, или днеска до към 3-4, че имам вече уговорка за 4 и нещо, която трябваше вчера да стане, тя мрън-мрън-мрън не можела по рано от 3 и половина и макар и да съм на близко, пак трябва да измествам уговорки за 1 час назаде, от което пак следват скъсани нерви.
Най-добрият ми приятел пък го играе сърдит и той не знае защо ... Едно друго аверче пък го чакам 4ти ден да ми пише да се видим като хората, че ми писна за по 30тина мин само, е малко е. И все го мисля как е, къде е и тн. Поне телефона му да бачкаше, той нашият не си платил сметката и айде, пак са го резнали ( което ми напомня, че и аз имам една неплащана от 2 месеца, а кинти за нея - няма ). В скайпа никакъв го няма от седмица, в фейсбука и там не е влизал близките 3 дена ... дори съобщението не си е прочел, и верно започва да ме притеснява.
Единственият човек, който не би ме изнервил в момента май е мъжо, ама то и това не е сигурно ... Нищо сигурно няма на тоя свят ...
Майната му на всичко, довечера с компанията ще се напием като мастии!!!
Перфектно. <3
ПС - трябва да отслабна.
Wednesday666
07-06-2013, 10:46
Перфектно. <3
ПС - трябва да отслабна.
Айде и аз с теб 8-)..
Чака ме трудна седмица, затова си лежа сега и хич не ми е.
По някое време трябва да почистя, ма само това имам като задължение.
И евентуално да сляза до магазина, ма това е.
И другата седмица се почва..
DarkTemplar
07-06-2013, 14:35
Айляк. 8)
TheBeliever
07-06-2013, 16:16
Казаното - казано. Направеното - направено. Всичко свърши.
Напред и нагоре.
Дано вече този цвят на косата да ми отива :D
Niakoitam
07-06-2013, 16:43
Тя ми липсва нещо. :)
anonymous708973
07-06-2013, 16:52
Въпреки снощния фейл вечерта мина добре.
Установих, че не е толкова трудно да караш колело по тъмно... с рокля :Д И е хубаво да знам, че има кой да ми изслуша ревливите драми, които и без това не се случват често.
valdesbg
07-06-2013, 18:02
Тя ми липсва нещо. :)
Пич, сигурен ли си че някой не ти бърника в профила? Не си писал чаршаф, лаконичен си от мен повече и споделяш за девойка?!
Сериозно - фейк ли си? :Р
С каквито и песни да ме поздравява, нещата няма да се променят.
Ама поне има вкус, това му го признавам: http://www.youtube.com/watch?v=AQBe_pibFCo
И все пак в момента съм така: http://www.youtube.com/watch?v=_U5Y5r__0N0
Niakoitam
07-06-2013, 18:29
Пич, сигурен ли си че някой не ти бърника в профила? Не си писал чаршаф, лаконичен си от мен повече и споделяш за девойка?!
Сериозно - фейк ли си? :Р
Аз съм си напълно истинският :) Това показва,че просто не ме познаваш,което си е напълно нормално всъщност.Твърде малко хора ме познават истински.Спомням си и една реплика на Пантерата (понеже не мога да не включвам и други хора),преди време,която ми каза във връзка с една тема от мое мнение именно в такава тема,но по предна:"Изненадваш ме с мнението си.Аз мислех,че ще държиш на мнението,че чалгата е за идиоти, а всички фолк певици са курви.' или нещо от тоя род беше.Просто нещо не ми се пишат чаршафи сега,отвреме навреме не се задържам на компютъра, а и не ми се повтарят все едни и същи неща.Животът ми не е чак толкова интересен.А тя...да липсва ми...въпреки,че общуването се извършва в интернет и ако съдим по онези твои намеци в ЛС-тата наскоро за този тип отношения изобщо не очаквам да ме разбереш. :). Така по-добре ли беше или пак съм в слаба форма :D
HollyGolightly
07-06-2013, 19:16
Всякаква диагноза очаквах, но не и това. От тук нататък, спокойно мога да забравя за отворени обувки или недай си Боже и тениски в бъдеще... :(
DisappointedDreamer
07-06-2013, 19:31
Твърде малко хора ме познават истински.
Твърде малко хора познават някой (който и да е той) истински. Не си мисли, че си специален.
Предсказуема книга, отново. Тъжно ми е.
MaLyKoLiU
07-06-2013, 19:37
Чувствам се идиот :)
Какво ли не бих дала за да се наспя ПОНЕ 1 сутрин... и да не лягам с главоболие всяка вечер.
Ужасно ми е изморено и притеснено. Надявам се той да е пристигнал благополучно (нищо, че не се обажда още), надявам се и при мен всичко да се оправи, та да можем да се върнем всички към нормалното си ежедневие и да се успокоят нещата. Под такова постоянно напрежение не се живее!
TrueStory
07-06-2013, 20:33
Когато реши може да е невероятен тъпанар....само не знам аз за какво се ядосвам ...
Wednesday666
07-06-2013, 20:35
Всякаква диагноза очаквах, но не и това. От тук нататък, спокойно мога да забравя за отворени обувки или недай си Боже и тениски в бъдеще... :(
Какво ти има? :((
MaLyKoLiU
07-07-2013, 03:17
Ха! Щях да се успя за работа доста яко... 8-) Направил съм алармата да звъни в 5:30, но не съм задал в кой ден... 8-) Добре, че се събудих в 6:00 като по часовник :---)
П.П. Чувствам се като идиот. :)
XTREMEFREERIDE
07-07-2013, 05:48
Чувствам се като идиот. :)
Въпрос на време беше при теб.
Он: Трябва да говоря с него. Ако го оставя за друг път и не дай си боже се натрупа още от същото...ще стане грозно, а това е последното, което искам. Само се надявам да ме разбере от първия път, защото така или иначе няма да имам силата да говоря за същото нещо по няколко различни начина. Прекалено много ме рови. Знам, че е дребно, бях го оставила просто така, но щом снощи заспивах и тази сутрин се събудих със същата мисъл...ще трябва да се кажат няколко думи. За всеки случай.
Glamour92
07-07-2013, 05:52
Трябва да спра да ям боклуци. :(
Иначе - свежарка съм си тия дни,въпреки шока и ужаса от петък. xDD
Трябва да се стегна. Изморена съм...
Niakoitam
07-07-2013, 07:42
Иначе сякаш ми е време за подстрижка вече макар,че все ми се струва,че не ми е достатъчно пораснала косата за да дам 5 лева.Но пък щом с тия къдрици дето ми растът в гръб започнаха да ме бъркат с момиче значи е време вече.Другата седмица в Събота след циментирането точно ден преди рожденият ми ден ще взема да се подкъся бая. :)
DisappointedDreamer
07-07-2013, 07:46
Говориш като 12 годишно, което си мисли, че е надраснало връстниците си. Смешно е. Дори не ти дочетох поста.
Скапано ми е.
Niakoitam
07-07-2013, 07:51
Охххх изтрих го.Защо ли пък ми трябваше да си чепя пръстите да обяснявам нещо на госпожица много разбираща и твърде пораснала за годините си....
kalpazanka
07-07-2013, 08:21
Двоумя се да режа ли пак косата...
weheartiit
07-07-2013, 08:34
заебаха ме и ми е тъжно :(
знаех си,че ще стане така
DarkTemplar
07-07-2013, 08:39
Алергия Соларис?
Недоспал...
Пийвам си кафенце и се опитвам да се събудя. Трябва да си ходя в нас вече, а не ми се тръгва. Мързелува ми се.
мързи ме...много мързи ме...трябва да пътувам май днес...не ми се ще хич, имам прекалено много работа...
kalpazanka
07-07-2013, 12:35
Второ кафе
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4t8krshil1qh15sno1_500.gif
Я да ви питам- искате ли нов вол? :)
kalpazanka
07-07-2013, 12:53
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/549634-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-26
Айде налазвайте новата :)