Влез

View Full Version : Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

HollyGolightly
04-08-2013, 19:21
Пак безкраен ден се очертава, но се надявам да греша.

anonymous708973
04-08-2013, 20:46
Утре 6 часа на БЧК, после поне час в НАП, след което упражнения, разходка с куче и цяла вечер работа. Красота просто.
Дано поне намеря време да си направя супичка :)

paradosou
04-08-2013, 20:51
Страшно готин ден, няколкото инцидента съвсем си загубиха значението вече. :)
Утре имам класна по математика, а ми е недостатъчна подготовката. Весело.

Ivaaaaa
04-08-2013, 21:05
добре съм
научих толкова много за утре *горда*
лягам си, спи ми се та две не виждам

SpiritInBlack
04-08-2013, 22:44
Долна история.Думи нямам просто , думи нямам.

xoxi
04-08-2013, 22:51
Утре ще ми е пазарен ден, прежалих се. Въобще не обичам да обикалям магазини, толкова ми е скучно и не ми издържат нервите. Дано утре си харесам повечко неща, за да не ми се налага да търпя този тормоз отново в близкото бъдеще.

Защо не си лягам? Дразня се на себе си. Знам, че ще ми трябват поне още час-два да си чета книжката и докато си легна, ще стане време да си пия сутрешното кафе. Втора смяна ми беше времето да се наспивам, а вместо това си разбърках още повече графика и стана мазало.

DisappointedDreamer
04-09-2013, 05:16
Днеска най-добрата ми фрр има рд. Предусещам много шоколад и нищо правене. Хе-хе.
Bring it on!

Cloud9
04-09-2013, 07:45
Няма да се местя пък!

draid
04-09-2013, 09:00
Оле отвратително започна деня, като знам че няма изгледи да се оправи, направо не ми се мисли.

Blab
04-09-2013, 09:04
денят ми започна прекрасно!)
да продължи плодотворно и с любовни откровения привечер, били те на живо или телефонирани! мхм!

Зайче..
04-09-2013, 09:33
Мразя чувството, когато някой ми липсва ;/
Все още в мен я има онази малка надежда, че един ден нещата ще се наредят така, както винаги съм искала да бъдат.
Иначе днес цял ден мисля да релаксвам, че и без това няма какво да правя. Сигурно ще си избирам и татус, защото все още не съм решила какво да си правя 8-)
И нда, скуката ще е на макс докато не съм на училище.. пфпф

Niakoitam
04-09-2013, 11:17
Ох пак ми повъзродиха надеждичката вчера.Може би понякога в тези познавания има някакви известни вариации,знам ли? Интересното е,че другата по-различно време сякаш до голяма степен потвърди думите на колежката си и за двамата, а сякаш в миналото ни имаше разни съвпадения с това дето го беше казала.Хубаво де.Толкова време съм чакал,ще имам търпението да го изчакам търпеливо и тоя месец не разделяйки се с телефона си.Пък ако нещата наистина се наредят така какво пък ще изчакам още 4-5 месеца и за другото ми и още по-голямо желание.Иначе ще продължа да си живея мизерното животче както досега.
Иначе с нея бях напълно искрен рискувайки много,но пък не съжалявам за това.Мога да кажа,че дори се гордея със себе си.Но от друга страна ме човърка напоследък дали не се проявих като пълен егоист и не постъпих твърде егоиситчно.
А с нея пък трябва да се засеча в скоро време да я поразпитам как вървят отношенията им,защото имам усещането,че съдбата преди време реши да ми даде един доста добър и постоянен жокер.

anonymous708973
04-09-2013, 13:34
Утре 6 часа на БЧК, после поне час в НАП, след което упражнения, разходка с куче и цяла вечер работа. Красота просто.
Дано поне намеря време да си направя супичка :)

Учудващо добре вървя с графика.
Сега трябва да наваксам работа за 3 седмици за няколко (2-3-4 дни). Умната аз просто.

sneering
04-09-2013, 14:01
отвратително

Al3ksandra
04-09-2013, 14:42
По-скапано не съм се и чуствала.. От сутринта съм някаква много раздразнителна, и съм в отвратително гадно настроение.. :(( А даже не знам защо... За капак на всичко и лошите новини и... така... кофти тръпка :(

shmatarok
04-09-2013, 15:02
С тая отвратителна магарешка кашлица не знам дали скоро ще посетя някоя лекция. Добре поне, че удължиха сроковете, ще мога да наваксам.
Вчера беше много забавно, въпреки че бях далеч от най-добрата си форма. Имам някаква надежда, че може би ще можем да се разбираме като се преместим в квартирата.
Купих си мега вкусните жестоки бисквити и ме е малко яд, че съквартирантката ми ги видя и се наложи да я черпя. 8-) Просто такова нещо не е за споделяне :D

Violenza
04-09-2013, 15:34
Ужасно разсеяна съм. Много ми пречи това!

DisappointedDreamer
04-09-2013, 15:39
Разочарована.

Утре си стискам палци по бизнес.

anonymous708973
04-09-2013, 17:48
Купих си мега вкусните жестоки бисквити и ме е малко яд, че съквартирантката ми ги видя и се наложи да я черпя. 8-) Просто такова нещо не е за споделяне :D

Какви? :)

Направих си мъфинките, доволна съм. Пак не спортувах, лоша аз!
Продължавам с работата и си стискам палци за утре в КАТ.

AnarchyBoy
04-09-2013, 18:02
Уморен, смисъл, по-скоро мързелив..
Шибана пролетна умора.. :D

В неделя имам предварителен в УНСС и това ме плаши..
Но пък след изпита ще е забавно, смятам да я намачкам супер много. 8-)

xoxi
04-09-2013, 19:44
Шопинг терапия? Що за (диво) животно е това?
2 часа по магазините и цял ден съм като парцал. Ужас. Ако не бях толкова претенциозна, щях да си поръчвам онлайн и кракът ми нямаше да стъпи повече в магазин за дрехи и обувки. Направо не ги разбирам повечето момичета, които релаксират по този начин...
Нищо не ми се прави. Взимам си книжката и направо в леглото.

NambyPamby
04-09-2013, 23:24
Игнорирана. Кофти тръпка си е. Интересното е, че винаги получавам подобен шут в задника, когато си позволя да покажа загриженост и съчувствие към някого. Явно пак трябва да обърна палачинката и да се държа като абсолютен дебил с хората, за да получа нормално отношение.
Колкото повече се старая да избягвам излишни конфронтации, толкова по-надълбоко нагазвам.
На всичкото отгоре ме боли гърлото и да се разболея баш сега ще е просто върха на сладоледа.
От доста време съм в някакъв отвратителен период, в който всички възможни закони на Мърфи се сбъдват, а каръщината ми действува с пълна сила.

Дано поне плановете за лятото не ми отидат по дяволите, че тогава вече наистина ще я втасам.

unbreakabl3
04-10-2013, 01:04
Пълни смотльовци. Да си гледат работа. Само онуй нещо им е в акъла. А аз уж не съм някаква с разголени снимки у фейсбуку, показвам завиден умствен капацитет и пак не ме разбират... Търся споделяне, разговори... А те едните му каръци... лапешки акъл. И защо все с такива колкото мен се занимавам, като е ясно че при тях нищо няма да открия... Ама кво да направя, че такова ми е само обкръжението... Пф.

Wednesday666
04-10-2013, 05:07
Забавно ми е.
По-точно са ми забавни разни прости путки, ама без извинение го казвам.
Аман от провинциални селянки бе, ма и аз кво им се връзвам не знам, майка й мръсна.
Ще ме кара да се чувствам гузно за подобна простотия, която ама хич не е присъща на мацка на 20 вече.
Ебала съм й майката, никво внимание не й обърнах вчера, смятам днешната тактика да е същата, хич ми не е.
Имах я за по-умна, ако не това поне, че е над тия неща, а то кво се оказа. Ма няам думи.

А другата проста мънинка.. Нда, няа я обиждам. Снощи много ми се спеше и не се усетих, обаче ся загрявам.
Как може да е толкова жалка бе..
Довечера очаквам още новини от фронта на простите пикли.

Иначе, ако слънчицето ми се задържи днеска, а не се заоблачи пак, ще съм невероятно щастлива.

Cloud9
04-10-2013, 08:34
Да ви разкажа сега за женската любов. Започнах пробно една работа. Лесна ми се стори. И до колкото знам много доходна. Назначиха ме пробно. Имах месец,за да се справя и този месец щях да съм на минимална заплата. Абе парите са си пари. Та започнах аз. Ден едно. Невидима. В офис със шест жени, които не се харесваха особено много, но се обединиха в общата си ненавист към мен. Намразиха ме от момента, в който прекрачих офиса. Тази, която щеше да ме обучава, не си даде зор даже и името ми да научи. Три дена не ми и проговори. Само ако задада някакъв въпрос тя троснато и отегчено ми отговаряше. Ден четири. Сложиха ме на отделен компютър и ми кацаха "Работи". Попитах какво точно да правя. "Измисли си нещо" казаха те. Помъчих се доста. Писах, изучавах, правех това, което ги бях видяла да правят и те. Сключих дори сделка. Ден осми. Шефът ме извика в офиса си. За първи път видях спокойствие в очите им. Знаех за какво ме вика. Момичетата му казали, че не се вписвам в обстановката, че нямало да се справя с работата и че съжалява,че така се е получила. Имал нужда от момиче, но не може да намери подходящото. Искаше ми се да му кажа да си укроти кучките първо и после да мисли за назначаване. Не съм се вписала в обстановката? Вписах си се перфектно-те не ми говореха и аз не говорех с тях. Змийска му работа. И ето ме сега безработна, мъжът ми също напуска работа и майка му настоява да напуснем самостоятелния ни апартамент,за да живеем у тях в друг град. Да ама не! Писна ми да ми казват каква съм, къде да живея и дали се вписвам!Стига съм била послушна. Не ме интересува какво свекървата ще си мисли за мен, но аз не напускам милото ми уютно гнездо, за да ида на прикритото бойно поле у тях.

Chacho
04-10-2013, 11:42
...

Надявам се си си взела поука, че не трябва да си мълчиш. Работата е била смотана, ама тва може да ти се случи на много места. Като някой пречи на работата, трябва да се тушира проблема максимално бързо. Ако шефът не вземе адекватно решение, след като се обосновеш достатъчно добре, просто изчезваш, защото тогава и ръководството действа против теб. Но винаги опитвай да говориш и с хората по-горе, преди да се предадеш. Щото на тях им е важен бизнеса и някви служителки, които са пуснали корени, много бързо могат да им ги подрежат и да ги изпратят, когато си проличи, че са в ощърб на фирмата.

Cloud9
04-10-2013, 13:06
Поуката си я взех преди година, когато в Америка ме натопиха, изпатих си яката и едва не ме изгониха просто защото някой беше решил,че не му харесвам. Честно казано реших, че е по-добре да си тръгна сега, отколкото да влизам в конфликти с хора като тях отново. Работата беше интересна и можех да се справя. По скромното ми мнение аз се справях. Говорих с тях. Досаждах по-скоро. Тъй като те не разговаряха с мен се включвах в техните разговори, но резултатът беше само надменен поглед и злобно подхилкване. Постарах се доста да се впиша. Питах ги за работата, сама настоявах да ми дадат нещо да правя, но отговорът съответно беше "Оправяй си се сама". До колкото знам аз съм третото момиче, което тази година гонят. Работата не е толкова сложна и не мисля,че от некадърност са изгонили и предишната. Просто си има такива жени, които развалят цялата работа. Затова обичам да работя с мъже. Що се отнася до шефа-и той не е много китка за мирисане. Та реших да си напусна с гордо вдигната глава знаейки че съм направила всичко по силите ми!

girlwithblueeyes
04-10-2013, 13:22
Някво меланхолично <3 и влюбено . Днес урок мина добре ,даде ми новите касати за слушане и съм доволна ;3

cyclops
04-10-2013, 14:01
Егати натоварената седмица, едва гледам вече, а сме само вторник. Супер изморена съм. Притеснено ми е и за утре. Нямам търпение да дойде великденската ваканция и да се махнем от тук.

Chacho
04-10-2013, 14:15
Ахахаахахахахаха, бати бруталния харлем видях във фейсбук

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=42l6NCqEndk

DisappointedDreamer
04-10-2013, 15:03
Обожавам да знам всичко за теста, да седна и просто да си изпея материала. :D страшно доволна съм.
почивам си сега, с история в ръка :3

granger
04-10-2013, 15:09
Умрях от болки днес. И ми е едно празно без него. Искам вече да си идва,много мъничко остана.
Ох...и довечера има мач, а хич не ми е до нерви, затова искам чиста и категорична победа за Мюнхен.
А онова...явно е и от двете страни...инатът и упоритостта са причините за това положение, не друго,поне така ми се иска да вярвам. А аз знам,че ако стане това,което мисля...ооо...ще стане интересно.

Мразя хората да очакват да съм безгрешна, по дяволите, не съм машина. Не мога винаги да съм перфектна, явно аз съм ги научила така...несъзнателно...жалко.

Ivaaaaa
04-10-2013, 15:11
оххх толкова смесени чувства,
толкова много неща за един ден,
толкова много емоции днес и хубави, и лоши
не мога да повярвам..
а съм и толкова изморена пххх
този ден ще се помни отсега нататък..

shmatarok
04-10-2013, 15:30
Какви? :)

Ммм, http://farm6.staticflickr.com/5168/5378161406_c652e22a8d_z.jpg подобни, но шоколадови и с парченца бял белгийски шоколад :Д

Иначе все така :( Кашлям, кихам, писна ми.

antineutral
04-10-2013, 15:59
Като пълен идиот. Исках да направя добро, то пък излезе лошо. Супер долно се чувствам.

iNNACTiVE
04-10-2013, 16:39
прекрасно :D

Зайче..
04-10-2013, 16:51
оф, принципно не се изнервям на хората в аск, защото 99,9% от тях просто влизат там, за да се дразнят с хората анонимно понеже в очите не могат да кажат нищо и не се дразня, когато някой ми напише някое глупаво 'въпросче' с целия хейт събран вътре в него, НО когато става въпрос за приятелите ми полудявам, а точно този път за това стана въпрос. Просто не мога да повярвам как може някой да изрече толкова груби думи към човек, който е виждал само на снимки. Боли ме, когато някой се опита да засегне човек, който може би значи нещо за мен, дразня се. Защо трябва да има толкова повърхностни хора? Честно, много съм разочарована напоследък от всички. Тъжно ми е.

HollyGolightly
04-10-2013, 17:39
Все едно, че някой до преди малко ме е ритал и блъскал в корема, чудя се вече на къде да се обърна и какви хапчета да натъпча. Имам нужда от чай с мляко, хубав филм и неговото присъствие :(

granger
04-10-2013, 20:39
БАЙЕРН БЕЙБИ!!!
Да кажем,че умиргам от кеф!!!!
Ау, утре г-на по история ще бъде в траур!
BAYERN -MIA SAN MEISTER!

PullMeCloser
04-10-2013, 23:03
Тегавко ми е за утре, умирам от болка в китката, вече имам чувството, че ще ми се получи някаква перманентна травма-все дясната страда. :Д Доста съм бодра, което е неприятно- съвсем скоро ще ми се наложи да се ориентирам към леглото, а просто не виждам как ще се спи...

HollyGolightly
04-11-2013, 01:57
Просто веднъж искам някой да ме изслуша. Само един път аз да говоря, а не да се налага да бърша нечии сополи. Искам някой да ми обърне внимание и да ми каже, че всичко ще бъде наред, че това е просто един лош ден и утре, когато се събудя няма да има и помен от днешната случка. Омръзнало ми е все да помагам с чуждите проблеми и да се усмихвам, все едно, че в моя живот всичко е 6. Ами не е. Толкова болка, физическа и емоционална до сега не ми съм изпитвала. Все едно, че всичко се срина под краката ми и не ми остана нищо.
Как можах да си позволя да стигна до това положение? Независимо какво става, аз винаги се усмихвам и съм положително настроена, а сега вече наистина нямам сили за тази игра...не мога повече така. Няма и смисъл. Ама сама и съм си виновна, за толкова години едно нормално приятелство май не съм изградила, след като в момент като този съм сама с компютъра си, вместо с някой близък. Заобиколена съм от използвачи с много проблеми.

anonymous708973
04-11-2013, 05:55
Пак ми отиде спортът, мамка му. Аз да не съм Супермен?!

DisappointedDreamer
04-11-2013, 06:37
Страх ме е вече. Не знам какво да правя.

bloodfrozen
04-11-2013, 06:56
Оф, прекарах поредна безсънна нощ. Побърквам се вече. И валериан не може да ме успокои. :-s

girlwithblueeyes
04-11-2013, 07:12
3 часа в даскало и после казах майна му на всичко и се прибрах , цялата дъндания ме вбесявмаше и без това няма нещо важно да правивим . Почивам си малко и сядам да уча а пък после на работа хахаах . Някакво нервно ми е и съм уморена но пък ме крепи това че утре сме Петък и ще прекарам страхотно <3<3

Wwwooow
04-11-2013, 08:51
Забравих, че съществуваха и свестни хора, които ме карат да се усмихвам : ) Не са само изроди, които гледат да им е добре и да ме прецакат... Обичам си ги ТОЛКОВА МНОГО МИ ЛИПСВАХА, дано от тук нататък да ни чакат МНОГО ПРЕКРАСНИ моменти, мисля, че заслужавам най-после.. : )

granger
04-11-2013, 10:51
Аз картоф ли съм или не съм?Екзистенциален въпрос, помогнете.

minchorna
04-11-2013, 10:52
Компир си.

tonssy
04-11-2013, 10:57
Мнооого добре съм :)

cyclops
04-11-2013, 11:48
Очевидно тялото ми изнемогва, щом припаднах, но не мога да си позволя почивка. Ще се моля всичко да е наред. Изморено ми е. Плаче ми се чак. :(

granger
04-11-2013, 12:36
Компир си.

Все същото :D

DisappointedDreamer
04-11-2013, 15:15
Апф. Не я искам в БГ. Промениха се доста неща в рамките на няколко седмици и в момента се намирам пушейки с друга славянка, която се намира в същата ситуация като мен. И честно казано, страхотно ми е с нея. Йей за близнаците.

Pandishpanka37
04-11-2013, 15:30
здрасти (:
като че ли ми се спи и се чувствам леко обърканаа /да, заради момче./
*дразня се, че времето е яко, а аз не мога да изляза
*мисля, че се заражда глад у мен :Д

DoubleDMG
04-11-2013, 15:46
Паля,дърпам,пуша и въобще не ме е•• тръст ме.. баси тумурол агейн и после почивка.. да да добре. абре тая горница е ного яка. Ок няя проблем отслужих с 30 леа, поне следващия път ще знам да не се доверявам на "приятели" .. Добре ми е бачкам си, накрая на месеца паричките.. ама поне не искам от дади и мами .. мда мда то всичко се връща, не ме вълнува особено факта че всеки говори, нали не са имали моят живот че да се дразня :П и накрая ги изпънах и само ме поздравяват кат ме видят обаче на такива вече нямам доверие и ми е нахарабията сам с 2-ма 3-ма читави.

Ivaaaaa
04-11-2013, 15:56
веве най-после да се наспя
защо не успявах и преди през деня да си почина?
идеално се чувствам само, ако не знаех, че нямам и да уча..щастието ще е пълно
искам втора смянааа

granger
04-11-2013, 18:12
раздразнена!

SpiritInBlack
04-11-2013, 20:04
Спи ми се , 2 не виждам , ама съм разсърден и си търся филма

weheartiit
04-11-2013, 20:09
утре сигурно пак същата история,
ще ми писне наистина.
ако е същото вече не знам какво ще става,
ще ме махат ли.
тъпо ми е ,все чакам

CookieMonsta321
04-11-2013, 20:12
искам да се откажа от нея, но не мога

shmatarok
04-11-2013, 20:13
Тая болест така да ме цеди...
Цяла седмица си седя вкъщи, усещам известно подобрение, ама вече почва да ми писва да си седя сама по цял ден.
Имам да довърша курсовете и утре да отида да ги предам, 'ма как ще се самомотивирам, идея нямам. Нищо не ми се прави.

DisappointedDreamer
04-11-2013, 20:14
Влюбена съм и е сладко.
Мхммммммммммммммммммммммм мммммммммммммм.

bloodfrozen
04-11-2013, 20:59
Уж казват, че не трябва да правиш това, което не искаш да бъде направено на теб. Ама установявам, че съм нереално наивна да го спазвам. И съответно очаквам същото и от отсрещната страна. Да, ама.. трънки. Никой не е длъжен да го прави. Нещо се получава разминаване между действителното и очакваното. Гадничко е.
Оф, излях си го. 8-)

bloodyF
04-11-2013, 21:28
Хлъц. Вече час и половина, на човек да му писне...

А преди толкова миличко ми стана
"Ама аз само да ти кажа,че нещо се бях изнервил, ти не си виновна, просто исках да ти го кажа и да си те чуя"
:smt007

Тъкмо се чудех какво го е прихванало.
А бира в парка с приятели -безценно <3
Само да имаше обществена,отворена,чиста, ветла тоалетна, цена нямаше да има кмета 8-)
Утре с президента ще се занимаваме 8) много сме големи, ееейй, богуу :lol:

DragonLady
04-11-2013, 21:58
Днеска си беше леко шантав ден. Успах се за университет и то бая. После се оказа, че стигнах от автогарата до мол варна по бързо, отколкото автобуса, който се беше нацепил баш в задръстането ( ама така е като движението е отбито само в едното платно на булеварда ). После пък с мъжо уж отидохме само да хапнем навън, а не се прибрахме часове наред :D Срещтнахме един къп общо приятели и познати. А кулминацията беше да видя как една овца буквално изтрещява пред мен. Аз си седя спокойно, оная вече се нерви за 200. Разни хора, разни идеали ...
Уикенда се очаква да е доооста хубав. Само да не трябваше да се разкарвам до университета утре ама на, няма как за жалост ...

granger
04-12-2013, 06:52
По-добре. Чакам го да ми се обади! Обичам си гоооо!
Иначе има неща,които вътрешно ме дразнят,ама ще си изиграя картите отлично и...пак ще съм отгоре.

girlwithblueeyes
04-12-2013, 06:55
Винаги казвам нещо неподходящо :(

DisappointedDreamer
04-12-2013, 08:29
Ядосана съм и знам кой ще го отнесе.

Chacho
04-12-2013, 08:31
Огледчета, нешу, утре?

marilyn
04-12-2013, 10:34
Липсва ми вече. Не знам като стане още по-зает какво ще правим.

След вчера съм много горда от себе си. Успях да си докажа, че мога и това. Не мислех, че е възможно... но явно е.

Обичам си обкръжението.. много. Ценни са. <3

DragonLady
04-12-2013, 10:37
Тоя досадник няма ли да спре да ме кани по кафета и тн. като ясно му показвам, че няма да му вържа, и че съм заета жена. Някой хора верно не се усещат кога прекаляват.
Иначе малко ми се спинка, но след 2рото кафе ще се освестя.

shmatarok
04-12-2013, 10:51
Събмитнах едната курсова за оценка, сега имам три часа да направя другата. Нямам намерение да се старая особено, предните два пъти толкова мислих и четох и чертах и накрая ми писа смотани оценки.
Ама бива ли да ме мързи толкова... :/

Едит: айде, приключих. За награда отидох до магазина и си купих два пакета от яките бисквити. 8-)

babity
04-12-2013, 10:55
Тренировчицааааааа, ляалялялялялял <3 Добре, че има слънчице днес. Малко съм притеснена от някои събития, но най - накрая ме изпълни усещането, че всичко ще се нареди.

Ivaaaaa
04-12-2013, 13:24
зле..

Irti
04-12-2013, 15:38
че няма да му вържа, и че съм заета жена. Някой хора верно не се усещат кога прекаляват.

Като си пък заета жена да не се пробва ли човечеца? Много ясно, че ще напира и ще опитва, а това, че имаш приятел не би трябвало да го притеснява. От заета жена до заета жена в твоето положение за мен има разлика и всеки мъж трябва да си гони късмета.

Добре съм! Кръкнал! Утре съм при нея!

Днес не бях на работа!

Дреме ми 'уя..!

.. за което!

SpiritInBlack
04-12-2013, 16:03
Ще става шоу с кандидат-депутатите от ГЕРБ , мама им некадърна.Не съм в особено добро настроение днес и оня смешник ще го насера

Vanda
04-12-2013, 16:44
Малко виновна и не се усещам кога си изтървам нервите.Сега го замазвам,ама друг път може и да не мога.

babity
04-12-2013, 17:46
Имам ОГРОМЕН проблем. Имам симптоми на много тежка болест - в очите ми се вижда дълбока полова тъга, а нерезът ми пипиниер отново е зает. :(

DarkTemplar
04-12-2013, 20:13
Положението хич не е розово и скоро не се очертава да се оправи.

HollyGolightly
04-12-2013, 21:20
Защо му доставя толкова голямо удоволствие да ме ядосва?

xoxi
04-12-2013, 21:55
Буквално за час успя да ме заболи гърло, глава и да ми се разтече носа.... и да изхарча два пакета кърпички. Явно ще пропусна бягането с тях утре, защото ще съм прекалено заета да пия чай и лекарства. Мразя да съм болна и да се чувствам като парцал по цял ден. Дано заспя поне тази нощ, защото болестите при мен винаги са придружени и с безсънни нощи.

Wednesday666
04-12-2013, 22:15
На енергийни напитки, шоколад и музика съм.
Трябва да издържа и да го приключа.
После ще съм доволна от резултата.
А ако знаят точно колко съм им благодарна и на двамата..
Нямаше да се справя без тях.
Това да ми е за урок, да не почивам преди да съм си свършила нещата.
Ма нещо много ми дойде напоследък, ся затова така се получи.

А той.. Нда, иска ми се да му помогна по някакъв начин, все ще измисля нещо.
Надявам се да помогне.

Иииии да, след утре вече официално се започва the massacre 8-)..

cyclops
04-12-2013, 22:26
Буквално за час успя да ме заболи гърло, глава и да ми се разтече носа....

Същото + температура :( Дано се оправя до понеделник, че ме чака много работа.

shmatarok
04-12-2013, 23:11
Отборът на болните май сме много?
Ооо, колко приятна изненада! Много, много приятна. Оправи ми настроението и нямам търпение в понеделник да отида на лекции. Иначе много загубена вечер се получи и имаше изгледи да нямам никакво настроение... как едно толкова малко нещо може да накара някого да се чувства по-добре.

HollyGolightly
04-13-2013, 00:04
Когато сме си говорили му ставало тъжно и му се насълзявали очите. И аз какво да направя? Да спра да му пиша и да му се обаждам ли? От Януари съм в постоянна паника заради него, последната седмица ми се насъбраха супер много безсънни нощи, изпълнени със сополи и сълзи, поболях се, не мога да се концентрирам върху нищо, но на кого му пука, нека седя и мисля на него колко му е мъчно, когато си говорим.

ForzaFelipe
04-13-2013, 00:24
И точно заради това не обичам да се зарибявам по сериали...последните 2 дни изкарах в попиване на доста серии за да настигна сериите и сега ще чакам новите :D къде пък се и зарибих по тоя сериал,ама карай :D можеше и да е по-зле :D скучна седмица имах,нищо интересно...много скучен живот водя последно време,а ся вече като 2 дни гледах сериал...май е време да се вземам в ръце :D

babity
04-13-2013, 05:13
Най-накрая усетих чувството, чиято липса ме глождеше толкова време. Вчера имах пеперуди в стомаха. Естествено, не като на нормалните хора, поради наличието на специален човек, но все пак присъствието на това чувство доста ме зареди. Притеснявам се дали днес ще издържа на тренировката, очевидно не съм в най - добрата си форма... И едно посещение при ветеринаря... Дано не ме пореже.

granger
04-13-2013, 06:46
Деня започна криво,ама палачинките на мама и бързата работа на техниците ми го оправиха :D
хехе, този път бяха доста бързички.
Бравос.

Delziec
04-13-2013, 07:07
I'm good thanks for asking :P

Nakadah
04-13-2013, 07:47
Като човек който е преди крайни изпити. Единствената цел като стана е да залягам над учебниците докато не заспа...

granger
04-13-2013, 08:00
.

Aww...аднала си ме в tumblr, мерси :D

TheBobqk
04-13-2013, 08:12
Нях, пак се скапах.

IseeDEADbodies
04-13-2013, 09:17
йеее, днес не съм на работа :grin: :lol:

girlwithblueeyes
04-13-2013, 09:45
Някой ще бъде влачен по пода !!! Само довечара да я видя много ще ревеееее

SpiritInBlack
04-13-2013, 10:27
Рядко лошото ми настроение не се изпарява на сутринта.К сожалению днес е такъв ден.

HollyGolightly
04-13-2013, 11:32
Събота е, предстои ми дълъг ден, но поне се наспах като хората 8-)

Aww...аднала си ме в tumblr, мерси :D
Да... как ме разконспирира, че съм аз :D

tonssy
04-13-2013, 11:39
Ох, толкова съм изморена, а коооооооооолко имам да уча. Дано ми стигне времето за всичко.

weheartiit
04-13-2013, 11:46
най-сетне да си направя тренировката.
сега само се притеснявам за лицето,леко ме наболява
и изглежда ужасно.
всичко друго за сега е 6 точки. :)

Зайче..
04-13-2013, 12:07
Положението хич не е розово и скоро не се очертава да се оправи.

същото
+това, че никога не съм очаквала някои неща от някои хора, НО явно всеки има с какво да ме изненада.
кофтито е че изненадата изобщо не е приятна -.-
единственото хубаво нещо е че днес ходих до студиото за татуси и човека започва да ми прави шаблон и като е готов почваме ^^
освен, ако НЯКОИ хора пак не решат да правят някви леки ралти -------.--------

granger
04-13-2013, 12:09
8-)

Да... как ме разконспирира, че съм аз :D
Видях твоя снимка, физиономист съм и се сетих откъде съм те срещала.

Wwwooow
04-13-2013, 14:38
Обичам да вали и да гърми и да съм си у нас : )
и както не ми се излизаше, това време ме радва.

sunnyreni
04-13-2013, 14:41
Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)

shmatarok
04-13-2013, 14:49
Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)

хаха, мен веднъж ме простреляха и се събудих със синина, която нямах предишния ден. Сега ми е смешно, ама тогава хич не ми беше яко да ме боли. ;Д

видях го днес, това е добър знак, най-накрая :Д липсваше ми и дори се притеснявах, ама като гледам е било излишно. Мисля да се връщам към тренировките, не съм оздравяла на сто процента, нооо взе да ми писва нищо да не правя, затова днес малко се поозорих.
Тая седмица дето идва, явно ще ми е по-спокойна, но следващата... :? Поне е последна.
Искам си и документите.

draid
04-13-2013, 15:51
Много съм уморен. Само утре ми е почивен ден, а ще трябва да го прекарам в път и задължения пак :(

cyclops
04-13-2013, 16:30
Мразя да съм болна, да се чувствам безсилна. Скучно ми е. Добре, че е той. Обичам го. Обожавам го. Той е всичко за мен,всичко.!

Shenaiit
04-13-2013, 16:48
жив труп ,.

TykaSePisheNick
04-13-2013, 17:24
Im about to kill some motherfuckers... :)

IseeDEADbodies
04-13-2013, 18:27
Ей, писнА ми от курвенски номера !!!

HollyGolightly
04-13-2013, 19:13
От няколко седмици насам програмата ми включва само само учене, работа и спане. Искам на разходка до някое място, където не съм била, ама най-вероятно утре ще стане това

IseeDEADbodies
04-13-2013, 19:15
^ welcome to my world :lol:

Баааах му майката, как може да е толкова спряло, ве ?!? И толкова да нямам к'во да правя, мазната простотия ;х

TheBeliever
04-13-2013, 21:03
Искам да се приключва вече с тоя университет. До гуша ми е.

Предстоят промени на работа. Повече задължения и повече отговорности. Нещата се развиват твърде бързо за моя вкус.

Новата информация ме хвана неподготвена. Картинката изглежда по съвсем различен начин.

Naive
04-13-2013, 22:29
<3
Само това ми идва да напиша. Нищо друго.

s_E_x_Y_y_Y
04-14-2013, 01:53
едва две седмици почивка от форума а все едно никога не съм влизала :Х интересно е колко бързо се развиват събитията напоследък, направо съм учудена и то не съвсем приятно, мозъка ми май вече прегрява и не може да понесе толкова информация и събития... не искам да свършва...
защо си замина точно когато беше станало най-интересно? :(
тъпак, защо му трябваше да ме лъже, че нямат нищо, по-добре да си беше признал отколкото да ме лъже и още повече да ми пада в очите, въпреки че той май вече няма на къде повече
ох не не време е за сън вече утре ще видим резултатите от последната седмица

SpiritInBlack
04-14-2013, 10:50
нещо средно между едно от най-гадните ми настроения и 0 fucks given добре , че си стоя вкъщи , че иначе ще свърши зле

babity
04-14-2013, 11:23
Задръстила съм се пак. Ебахти и ленивия стомах, дееееба. Искам кратка седмица, желателно е да обостря търканията с колегите ми за да не ме занимават с техните вили, говна и лайна, много тренировки и спокойно изкачване до Еверест.

TheBeliever
04-14-2013, 14:59
Изтощена. Ама така е като струпвам работа за две седмици в един следобед. Никой не ми е виновен.

granger
04-14-2013, 14:59
Рутера ми даде фира, а толкова много ми трябва баш сега лаптопа. Сега се мъча на настолния като грешен дявол :lol:
Иначе ми е добре, момчето ми си идва след 2 дни и ще ми е яко кефф!

NambyPamby
04-14-2013, 15:04
Дяволски добре. Последните седмици ми е изключително забавно, удволетворено и щастливо, да не повярваш чак.
Някакви неща се случват напоследък и... странно е. Да видим къде ще му излезе края. Само се моля да не ме поставят между чука и наковалнята, и да не стават пак някакви интриги, че нямам нерви вече да се занимавам с глупости.

TrueStory
04-14-2013, 15:36
Наистина ми липсва....чувствам се като наказана за нещо :(

HollyGolightly
04-14-2013, 15:52
Имам толкова много неща за правене, а никакво желание. Още само 2 седмици и няма повече лекции и глупости, само работа :D

IseeDEADbodies
04-14-2013, 20:45
И'ам чувството, че ходя на ра'ота за да давам пари, не за да вадя пари. Бахти филма, лек... болен съм ! А смяната ми вървеше толкова добре, shame ! Не че няма да ги избия за 2 дена, ама все пак - ташак ! И мача не можах да си гледам днес, и пръста си разбих - бахти деня, добре че му остават още 15 мин. lol !

shmatarok
04-14-2013, 21:07
^оцеля ли последните 15 минути?

Аааа не, няма да се разберем така! Да, много си го обичам и много си го уважавам, ама 'айде да си свърши и той задачката, че ме мотае вече цяла седмица и накрая ще му извия сладкото вратле, ако продължава в същия дух 8-)
Иначе днес много социално го раздавам, вярно - via skype - но пак е нещо! :Д Надявам се нещото, планирано за следващия месец, да се осъществи, нямам търпение да го видя и него. Залипсвала ми е физиономията му и би било яко да ни посети.
Утре - back to the uni, надявам се, че няма да съжалявам горчиво след това... Ама бих се жертвала, не съм виждала и другия от една седмица и нях нях нях. ;д
моите момченца.. к'во ли бих правила без тях. Сега ако и момиченцатата ми вземат и се обадят, както бяха обещали, ще си легна с добро настроение.

Blab
04-14-2013, 21:22
Изтощена. Ама така е като струпвам работа за две седмици в един следобед. Никой не ми е виновен.
хах, напоследък се засичаме в житейския цикъл:Д
забавлявам се на това;
стискам ти палци!)

по темата: уморена съм и не свърших всичко, което си бях намислила, но ще стана рано и ще го опостя, дет' се вика. стана ми сладко, че се обръща към мен и че вниманието ми му е важно, но това не ми е достатъчно, за да му вярвам и да се... върна в играта. нещо като влюбена съм. ентусиазирана и амбицирана. в следващите месеци ще се случват много и все важни неща) вярвам, че всичко ще е за добро!)
сега залягам, че заспивам на стола.
желая на всички ви спокойни сънища и прекрасна седмица!!!:)))

ShtrudeL
04-14-2013, 21:38
Тъжна работа. Не мога да разбера някои неща и това е..

IseeDEADbodies
04-14-2013, 23:20
^оцеля ли последните 15 минути?

Учудващо и против всяка логика, и напук на всички, i survived !!!! :lol:

По темата - Доглеждам си Индиана Джоунс (че сигурно от 5 дена го гледам на полувремена, ама то така става като си пуснеш филм за "лека нощ") и си лягам. Не съм много сигурен дали утре съм на работа (трябва да проверя), ама предпочитам да се наспя за всеки случай xD. Та, гутен ви нахт ! 8-)

Sh@d0w
04-15-2013, 00:24
Пак не ми се спи. Трябва да си намеря нещо за правене да ме отвлича от мислите ми поне.

TheBobqk
04-15-2013, 06:46
Нямам никакво търпение да чакам вече. Искам най-накрая да се свърши с всичките глупости.

anonymous708973
04-15-2013, 07:04
Не като парцал, което е изненадващо предвид мизерното за мен количество сън тая нощ.
Дано денят да мине бързо :)

Chacho
04-15-2013, 07:37
Честит ми рожден ден! 8-)

Blab
04-15-2013, 07:56
Честит ми рожден ден! 8-)
О! Честит!))
Постоянство;

xoxi
04-15-2013, 08:05
Чувствам се ужасно. Нослето ми е толкова разранено, че дори при лек допир ми се насълзяват очите. Страх ме е вече да се гледам в огледалото. Ще си допия чая и заминавам към личния да ме спасява, че няма да издържа още много време в това състояние.

weheartiit
04-15-2013, 08:15
Мразя дните в,които се събуждам и ме е страх да се
пгледна в огледалото ;д Ох,да минава бързо тази
седмица и после релакс ^^

IseeDEADbodies
04-15-2013, 09:37
Жив, здрав, прав и корав, Чачо ;) Мн пиЙни (ако пиеш) и веселие ти пожелавам да има довечера 8-). Даже ще пия едно за твое здраве и аз xD

По темата - Сготвих, измих чинийте, попочистих малко, сега яйляк ! Днес не съм на ра'лта, перфе !

bloodyF
04-15-2013, 10:24
Чачи :-) ЧРД, жив и здрав, корав, много дългокраки и дългокоси жени, пиене, пушене и пр. :-)
И повишения в работа всеки месец!
Весело и наздраве!

Аз съм сууупер. Само вятърът е гаден...

granger
04-15-2013, 10:35
Почти ИДЕАЛНО. Мъжо ми утре си идва и МНОГО кеф!
Сега ще си почина. Само тоя рутер ми вгорчава животеца,ама като капнат кинти...тогава.

Чачез,писах ти душа,ама и тук ти пожелавам всичко най-евентуално :lol:
А бинарния не знам дали съм го докарала,извиняям са,ако има грешки :D

XTREMEFREERIDE
04-15-2013, 10:48
Как си пропуснах училище, бахти кефа. Много хубаво се наспах. Мед ми капе на сърцето.

Chacho
04-15-2013, 11:45
Mерся ви!

SpiritInBlack
04-15-2013, 12:10
Гадно време, трябва да се учи , а цигарите свършват прекалено бързо.Мързи ме , а имам да правя толкова неща.Желателно е да се променя.

Wednesday666
04-15-2013, 12:15
^^ Честит рожден ден.
Нека всичките ти мечти, желания и идеи се сбъднат и да бъдеш все така страхотен човек :).

tonssy
04-15-2013, 12:19
Честит рожден ден на рожденика ! :Д Всичко най-хубаво, много любов и успехи (:

Ученето не свършва, всъщност не съм почвала да уча за утре, а седя и се обяснявам за разни неща като първокласничка и не знам как да постъпя. Ох. На всичкото отгоре той заминава за 1 седмица, утре за съвсем малко време ще се видим и от сега ми става гадно и тъпо. Като гледам и усещам през прозореца шибаното време се сдухвам още повече.

girlwithblueeyes
04-15-2013, 12:31
Вече започвам да се дразня все повтарям едно и също и никой не ме чува .

AnarchyBoy
04-15-2013, 12:46
Chacho честит рожден ден да си жив, здрав, корав, прав много пари в работата много успехи в личния живот :)
Много любов и щастие, бе се хубави работи да ти се случват :D

Deadlock
04-15-2013, 12:56
Честит рожден ден на Чачо, най-чаровния форумник! :Д

cyclops
04-15-2013, 14:30
Хайде и аз да се разпиша и тук - още вежднъж честит рожден ден Чачо ! :)

Болна съм. Имам температура. Кашлям. Зле ми е въпреки това трябва да ходя на работа, защото трябва да предаваме проект. А трябва да ходя и на тренировка, защото скоро е големият ден. Но пък на пук на треньорката изядох половин шоколад 8-)

bloodfrozen
04-15-2013, 15:07
Честит рожден ден, Чачо! :smt113
Аз пък искам да се оплача, че клавиатурата ми отказва да си изпълнява функциите! Аз така хубаво си я отглеждам и се грижа за нея.. вчера например цяла чаша кола погълна. Някои клавиши не работят и се налага да копирам и пействам буквички! Много е досадно! Тва мнение сигурно вече 5 минути го пиша.. ама държа да си изкажа положението!

granger
04-15-2013, 22:01
Мааа мЪного ми е суперско!

xoxi
04-15-2013, 22:04
Вече мога да дишам, йей. Тази нощ определено ще се спи.
Той пък преждевременно си идва утре.
Хубаво ми е.
Една заслужена обща почивка и за двамата.

shmatarok
04-15-2013, 22:06
Мисля, че трябва да ми е стреснато, виновно и гузно, ама... не ми е. 8-)
Ще ги оправя нещата, няма къде да ходят.
Да, в момента се самонадъхвам. 8-) Ама имам нужда да си повярвам.
И продължавам да го чакам да се натутка, май ще го бия накрая.

ForzaFelipe
04-15-2013, 23:04
Sad..и изморен...но не такава умора,а душевна умора...уж постоянно си почивам от хората и всичко,но пак успяват да ме намерят и да ми пълнят деня с глупости..

Sh@d0w
04-16-2013, 03:58
Горе - долу. Днес поне се наспах.

Прави ми се нещо различно.

girlwithblueeyes
04-16-2013, 05:18
Много ама много съм щастливаааааааа мъжо ми в Четвъртак си идвааааа <3<3 бях се отчаяла , че ще го видя чак Май ауу много съм щастлива <3<3 само днес и утре и е мой <3<3

DisappointedDreamer
04-16-2013, 05:57
^сладурка

Наблягам си парцалките и тази седмица target-a ми е биологията. 5 теми, по 20 страници, мисля бързо да изям :)
Иначе, е хладно, мрачно и дъждовно. Убива настроението.

sunnyreni
04-16-2013, 06:14
Няма ли по-бързо да идва великден, че имам нужда от малко почивка и смяна на обстановката. Писна ми от клюкари, лицемери и пр.
Тази вечер поне спах. И го сънувах. Оо, трябва да направя нещо, не мога повече да се измъчвам. Искам просто някой да ме гушне и да седим така с часове...Мечти...

Wednesday666
04-16-2013, 07:41
Пия кафенце и сядам да уча.
Само да си оправя леглото преди това иии така.

Chacho
04-16-2013, 08:00
Квартирки да ми се спускат! :D

Niakoitam
04-16-2013, 08:40
Хайде Chacho Честит Рожден Ден и от мен малко на патерици. :)

След вчерашното прекопаване цял ден в селото ни сега имам мускулна треска навсякъде.Днес пък пак ще има вадене от мазето на един тон работи,че и неговата площадка трябва да се циментира.Смятам че колкото по-бързо ми се отдаде възможност да се отдалеча и успея да се справя със страховете си толкова по-добре за мен,колкото и егоистично да е това.Но къде тези възможности,този късмет и тази решителност. И телефона засега не ми звъни както уж трябва,но пък от друга страна с все повече "колеги" започвам да се запознавам или разбирам,че познавам.Особено пък и покрай тази промоция тия дни.Засега двете касиерки с една от който съм бил на кафе или разпивка два три пъти,другата с която съм бил един път,трета,която съм виждал два пъти на работното и място,един от селото ни,един от София дето баба му ни е комшийка,една жена на един приятел на баща ми и т.н и т.н.Да не би пък първо да трябва да се запозная случайно с обстановката,не че не съм запознат до голяма степен.
Иначе ако съдбата е имала за цел да ми покаже колко готин е физическият труд определено се справя доста зле.Ако целта и е била да ме отврати от физическият труд и особено от тежкият физически труд значи се справя идеално.Ако някога имам възможността изобщо ама изобщо няма да си мръдна пръстта за някаква физическа работа, за която мога да си платя.
Иначе днес сънувах наред с другите неща и че съм на нещо като между изпит и интервю.Знаех си нещата и материала идеално обаче бях много притеснен и се обърквах и забравях някои свои знания.

minchorna
04-16-2013, 10:59
бля бля

Какъв физически труд ?

Niakoitam
04-16-2013, 11:08
Какъв физически труд ?

Да кажем труда,който не е умствен. Писането с химилка по лист например също не може да се сложи в графа физически труд камо ли пък тежък. :D

granger
04-16-2013, 11:08
Бясна съм , заради някакъв си муньо там, вместо да си дойде днес, ще си дойде утре. Бясна съм , мамицата му...

HollyGolightly
04-16-2013, 11:53
Станах в 4, облякох се за тичане, опитвам се да си налея вода... тя спряна по неизвестни причини :( Развалиха ми се хубавите планове за днес, но нищо, и утре е ден.

-chick
04-16-2013, 12:08
в цикъл съъъъм, ужас, искам да ми мине

bloodyF
04-16-2013, 12:23
ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ. С ВЪЗДУШНАТА ПУШКА. ДА МЕ БОЛИ.

Мразя моменти като този. Мълчи, затворил се е в черупката си и не смее да се покаже.
Не знам дали да отида на рождения ден на Георги. Нямам подарък, имам 40 минути да го измисля.

Ако имате идеи за подарък на момче до 10-тина лева, казвайте.
Става на 27, обича риболов, бейзбол и планини разни. Пие, не пуши, много пие дори.
Тениска и чаша не са опции-ще му бъдат подарени от други хора.

valdesbg
04-16-2013, 12:28
Блъди - тирбушон, някое хубаво риболовно списание, компас, хубава отварачка за бира, халба, патронче алкохол (50 мл), карта на някоя планина, пътеводител, джобно ножче, химикалка.

Примерно :)

На мен ми е криво, изключително криво.

TrueStory
04-16-2013, 14:10
Очертава се да си го видя след 2 седмици! Дано, дано, дано, че вече малко почвам да изперквам!!!!

AnarchyBoy
04-16-2013, 14:24
Изгубих желание за живот..

Да останеш едновременно без приятели, приятелка, подкрепа и то в най-важната и определяща част на живота ти - not cool
Нито ми се занимава с изпити, нито с нищо.. никакви балове, никакви матури... нищо не ме интересува...

Wednesday666
04-16-2013, 14:47
Оф, готова съм..
Да вземе да свърши по-бързо тоя тъп семестър, че само с простотии ме занимават.

Чувствам се абсолютно празна отвътре.
Все едно нищо няма там, само едно кухо пространство.
Нито съм доволна от свършеното, нито съм нещастна.
Както казва House M.D. - I'm fine, I'm just not happy..

freakydeakymonster
04-16-2013, 15:38
Искам да си почина от това тъпо училище и да се видя с приятеля ми..Нуждая се от сън.

bloodyF
04-16-2013, 15:57
Влади, благодаря. В крайна сметка се оказа, че трябва да съм без мъжо и без приятелката ми и се отказах да ходя. Надявам се да не ми се разсърди пича.
А ние с моя се оправихме, той ми оправи настроението и вече съм с огрооомна усмивка до ушите. Обичам го,бе. <3
Цял ден краката си клатих, сега ще ми дойде нанагорно. 4 теста, да прочета за 8 автора нещата, 2 есета по английски език, 1 матура....УФ!
Ама ще се учи, какво да се прави...

Ivaaaaa
04-16-2013, 16:00
вевеввв как ми се спи
изморена съм много и въпреки всичко изкарах шестичките днес *самохвалство*

SpiritInBlack
04-16-2013, 16:17
Тоя път съм ядосан на себе си , мамка му...заради това не ми минава вече една седмица , трябва да се вземат мерки.От мен.Самостоятелно.

HollyGolightly
04-16-2013, 17:04
Снощи спахме двамата...по на скайп 8-) Тоест той спа, а аз като някоя ненормална го слушах как диша 8-)
Толкова много ми липсва, искам си го вече да си идва, да си го видя, да си го пипна, да си го гушна и т.н, да знам, че е тук. Повече никога няма да му дам да отиде някъде за толкова дълго време. Само да дойде Юни и си е само мой

cyclops
04-16-2013, 17:26
Майната им на всичко, взех си болничен и няма да мръдна от нас, освен за тренировките! Той е страшно мил и се грижи за мен, води ме на лекар. Изстисква ми сокчета, готви ми. Леле колко го обичам !

shmatarok
04-16-2013, 17:50
Опитвам се да не се ядосвам, да си повтарям как всичко ще се нареди и ще си намерим, каквото търсим и досадното създание няма да е толкова досадно. Не знам колко по-хладно да се държа, не искам да пускам прекалена злоба и раздразнителност, защото това ще рефлектира в лоша посока, но също така и не знам колко време ще издържа само със сериозност и хладно спокойствие. Учудена съм на себе си, че още не съм избухнала. :Д Ще го приема като каляване на волята и биволското ми търпение.
Тъжно ми е за него, надявам се проблемите със семейството му да се оправят, толкова е добър, не заслужава такива неща да му се случват.
Смятам да мина на максимата "и сам войнът е войн" за следващите няколко месеца, нямам намерение да опирам до разни подозрителни "познати".
И чакам. Търпението е добродетел, особено след като нямам никакъв друг избор.

Niakoitam
04-16-2013, 18:19
Както казва House M.D. - I'm fine, I'm just not happy..[/i]

Welcome in the my world. :)

weheartiit
04-16-2013, 18:52
пак прецаквам нещата
(понякога)имам чувството,че никой не ме разбира

polssa
04-16-2013, 19:36
само да се оправи времето и съм чук
но имам много неща, за които се притеснявам и май ще ми изиграят лоша шега
уф, напоследък съм много самотничка, не знам

DisappointedDreamer
04-16-2013, 20:12
Welcome in the my world. :)

ко речи??!!!

добре съм; ученето върви 6+. седмицата също. кеф ми на душицата.

PullMeCloser
04-16-2013, 20:28
^ :D

Добре съм, бодро и весело ми е, но имам някаква отвратителна мускулна треска, чувствам се сякаш съм си пренатоварила кръста и съм разтегнала нещо... как се облекчава това! :Д

xoxi
04-16-2013, 20:36
Не обичам да пия лекарства по график. Лягам късно, а пък сутрин рано си навивам алармата, само за да стана и да изпия едно хапче.
Днес чух едно човече по телефона, което ми оправи болното настроение за седмици напред.
Ще се пръсна от щастие, любов и хапчета. :D

HollyGolightly
04-16-2013, 22:13
От една седмица насам съм почнала да се готвя в/у презентацията за Jefferson Davis, постоянно само това ми е в главата, как ще изляза пред всички да говоря, днес не можах да се съсредоточа в/у нищо друго и накрая той ще ми каже, че я отменя за Четвъртък :mad:

tHe_COolEst_GIrl
04-17-2013, 04:30
Аз се чувствам ужасно тези дни, пък и не стига, че най-добрата ми приятелка и гаджето и се натискат, докато аз се опитвам да забравя един олигофрен, който ми разби сърцето...като цяло, тежка седмица :( :( :(

sunnyreni
04-17-2013, 06:09
Олеее ще се побъркам. След 40 мин трябва да изляза, а даже не съм си изсушила косата. Не ми стига времето за нищо, а не мога да си го навия, да съм по бърза.
На всичкото отгоре не мога да спра да мисля за него. Искам ей така, като с магия, да го забравя...ама...

Niakoitam
04-17-2013, 06:45
ко речи??!!!

добре съм; ученето върви 6+. седмицата също. кеф ми на душицата.

Мисля че добре разбра. Ако пък не, има Google Translate. :)

DisappointedDreamer
04-17-2013, 06:57
Мисля че добре разбра. Ако пък не, има Google Translate. :)

Welcome in the my world??!
Welcome to my world е правилното. Апф.

добре съм! днес ще е хубав ден, заповядвам му! :333

Niakoitam
04-17-2013, 07:17
Welcome in the my world??!
Welcome to my world е правилното. Апф.

добре съм! днес ще е хубав ден, заповядвам му! :333

Аз го пиша както е на български. А иначе сега като ги сравних и двете в Google Превода им който изкарва няма и буквичка разлика И всъщност много не ми е ясно защо се получава така като, в твоят израз to e към, а определителният член изобщо липсва.Иначе не че съм запознат толкова с английският език. :)

anonymous708973
04-17-2013, 07:57
Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.

Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя! :)

DisappointedDreamer
04-17-2013, 08:16
Аз го пиша както е на български. А иначе сега като ги сравних и двете в Google Превода им който изкарва няма и буквичка разлика И всъщност много не ми е ясно защо се получава така като, в твоят израз to e към, а определителният член изобщо липсва.Иначе не че съм запознат толкова с английският език. :)

И ми използваш гугъл транслейт, за да ми докажеш нещо?! :lol: :lol: :lol:
божичко. Т'ва като Джоли с уикипедията.
:lol:

Welcome to my world е правилното. Не превеждай всичко буквално. Не използвай Гугъл Преводач. Извинявай за тона ми.

Niakoitam
04-17-2013, 08:29
Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.

Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя! :)

1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем. :)
DisappointedDreamer няма да се повтарям.
Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си :D Оценявам го де. :)

Иначе по темата.
Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.:)

umri
04-17-2013, 09:50
1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем. :)
DisappointedDreamer няма да се повтарям.
Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си :D Оценявам го де. :)

Иначе по темата.
Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.:)

Кво се обясняваш толкова?

Чувствам се разложено.

bloodyF
04-17-2013, 10:08
Кво се обясняваш толкова?

!?

Аз съм добре, времето е не перфектно, мииииии....нямам думи. Обожавам жегата.
А след малко хапвам и отивам у Коси (г-жата по БЕЛ) да проверяваме матури заедно :D
:3

Той ме зарадва вчера малко поне и после ме издразни, но зарадваното ми е по-важно.
обич <3

DarkTemplar
04-17-2013, 10:25
Гладен се чувствам.

girlwithblueeyes
04-17-2013, 10:43
Тъжно ми е :(
Крепи ме само това , че в Събота ще бъдем заедно<3
Искам вече да си се приберам вкъщи :(

Chacho
04-17-2013, 10:46
С такава охлювена скорост се движа в бачкалъка, че май ше ми го натрисат отзад без предупреждения.

granger
04-17-2013, 10:48
^ Защитавай задът!

Усещам,че майка ще ми пили известно временце,ама...майната му, ще ме изнерви и после ще ми мине,ама не е там работата.
Както и да е. ЗАВЕТНИЯТ ДЕН ДОЙДЕ! Той си идва и се радвам,ама толкова ме дразни ,че не ми звъни, за да ми каже къде е по трасето,щото се бяхме разбрали да го чакам, че не е истина. Много мразя така. От няколко седмици насам, все аз трябва да се сещам :(

SpiritInBlack
04-17-2013, 10:51
Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.

tonssy
04-17-2013, 10:52
Добре съм, малко тъжна.

anonymous708973
04-17-2013, 12:34
Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.

Ще те бъде срам само ако го позволиш. Не бъди горделив (да не се бърка с горд) и потърси момичето, ако смяташ, че тя е това, от което (в момента) имаш нужда.

Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.

Добре ми е, имам цял следобед за оползотворяване, след като пропуснах тъпотията в даскало днес. Успокоих се за тия сънища най-накрая и съм готова за купон :д

Chacho
04-17-2013, 13:05
АХРАХХАГХГХГАЕФВСЙЦИО!№!№ *@$Е(Ч*$$ЕР@Ч$

ЩЕ ЛУДНА!!! ИСКАМ ВКЪЩИ!!!

shmatarok
04-17-2013, 13:46
наваля ме дъжда, ама поне свърших каквото трябваше да се свърши. Още чакам, много е гадно да не зависи нещо от теб :/ И трябва да седна да уча, ама вместо това слушам тъпи песни. :Д

Reenata
04-17-2013, 15:05
Ииискам го, имам нужда само от него,ноо той се справя без мен и си мисли ,че съм го забравила...сигурно го е страх от моето 'не', което всъщност е едно огромно ДАааа ;(((( .... иска ми се да види това и да ме потърсииии,защото още го обичам и ще е така завинаги ,докрая и после отначалооо <33333

Chacho
04-17-2013, 15:23
сигурно го е страх от моето 'не', което всъщност е едно огромно ДАааа ;((((

Ма са и оплакваш..

bloodfrozen
04-17-2013, 15:32
Много противен мързел ме е налегнал пак, а не е желателно да се отпускам точно сега.

ShtrudeL
04-17-2013, 17:25
Тъжно. Дразня се на себе си.
Понякога имам чувството, че съм момче, което би изтърпяло 5 часово ходене по магазините с гаджето си.
Самичка си го правя. Но не мога да се държа като разглезена женска.. Чудя се дали това ми е проблема, или онова, че ми става тъжно за най-малкото.. сигурно и двете..
Липсва ми нещо.. имам чувството, че ми липсва нещо огромно и това ме разяжда..

http://data.whicdn.com/images/58782607/tumblr_mleoqebl4s1s0rf8po1_500_large.jpg

edit: току що една песничка на едни съгражданчета <3 http://www.youtube.com/watch?v=TLDo2PRnnnU идеална

Reenata
04-17-2013, 17:34

Ма са и оплакваш..
МИ ДАААА

NambyPamby
04-17-2013, 18:43
...
Интересно. Оказва се, че не си чак такъв гадняр и женомразец, за какъвто те мислех въз основа на постовете ти.

Разочарована съм. Пак се потвърди максимата, че няма приятели - има интереси. Би трябвало вече въобще да не ми пука, само дето много мразя предателството и винаги се изкарвам извън кожата си в такива ситуации.
В личен план нещата са абсолютна мъгла. Мислех си, че когато срещна някого, който се държи подобаващо и де факто притежава повечето от качествата, които търся в един мъж, без да се замислям ще си дам шанса да бъда щастлива, ала на практика не е така. На практика бягам с 200 и се покривам. 8-)
Освен да обичам, Той успя да ме научи и как да разпознавам всички тъпи, мъжки, курвенски номера отдалече и да не се връзвам на шаблонните реплики, които се сипят на конвейр. След него така или иначе вече тотално не ми дреме за чуждите чувства, така че мисля да се позабавлявам и да ги въртя на шиш подред. 8-)

granger
04-17-2013, 18:44
Щастлива и доволна, беше хубав ден!
СУ here I am!

paradosou
04-17-2013, 18:47
Уникален клас. Толкова злоба, вторачване в чуждите грешки и старание да подлееш вода... Адски жалко е.

Отделно най-после разбрах, че е безсмислено да се напрягам;; няма значение какво си готов да дадеш, ако другият не иска да го получи. Някак отведнъж претръпнах. Не мога да кажа кога се случи, няма конкретен момент, ама определено не се самоубеждавам, така е. :)
В близките седмици ще се учи здраво и всичко останало ще е на заден план.

richa96
04-17-2013, 19:02
объркана и наранена. осъзнах, че съм живяла в миналото апъ бъдещето ми свали много бързо

nikolll_
04-17-2013, 21:44
Сякаш сам си изключила емоциите с копче.Не мога нито да се разплача,нито да се зарадвам...

Wwwooow
04-18-2013, 05:59
Лежа си ,хубаво ми е, ама трябва да ставам и да се запътвам към училище :( хич ме ми се занимава,ама няма начин
Ходи ми се на почивка,многоооо ...на хубаво месетенце за седмица примерно и после да се върна с нови сили..
Хайде заминавам, че работа ме чака, днес трябва да ме оформят по 100 неща

shmatarok
04-18-2013, 06:22
Ако можех да си купя пушка и да отстрелям всички тъпи гларуси и чайки, щях да съм щастлива. Не мога да разбера тея птици не спят ли - през деня хвърчат наоколо, вечер грачат и пищят и кво ли не още, егати ужаса. Честно, това си е направо психически тормоз 8-)
Мега яд ме е, че се събудих, сънувах адския сън. :(
И дано да оцелея на лекциите днес.

Едит: яяяя нещо за разведряване на обстановката
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AtKZKl7Bgu0
хубав ден на всички :)

granger
04-18-2013, 06:34
Щастливо ми е, 6 история ,6 английски и влизам европеистика в СУ като цар Освободител!

DisappointedDreamer
04-18-2013, 06:40
^Браво, Пламе!

В супер настроениееееееееееее съм. Чак не мога да повярвам :D

Chacho
04-18-2013, 07:37
Щастливо ми е, 6 история ,6 английски и влизам европеистика в СУ като цар Освободител!

Aре честито!
Бръже на София! :D

granger
04-18-2013, 07:46
Ида ,шашовлък

Niakoitam
04-18-2013, 08:08
Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.

Виж сега. Не знам дали е много уместно да подхващаме този разговор в тази тема,защото може да започнат да ни корят за спамене.Иначе аз пред никого не се оправдавам.Така са се развили нещата така се е случило.Като цяло си права да, понякога е голяма стъпка,но то и други неща са спънка.Като например търсенето на 20 годишни с 10 годишен опит едвали не и т.н.Няма как да познаваш живота ми е да знаеш,защото нещата са се наредили така.Като цяло от моите наблюдения процентно при хората след 90ти набор е по залегнато на английският като приоритетен и много хора след този набор ми прави впечатление,че пишат,говорят и четат този език като втори майчин.Друг е въпроса,че има и много хора след този набор дето и българският не знаят или знаят повече английски отколкото български език.Хората около моят набор владеещи английски език процентно са далеч по малко.Малко са хората на тази възраст от моето обкръжение пък и иначе,които го владеят много добре.За по възрастните да не подхващам тема,но при тях също е разбираемо,защото когато те са учили страната ни е гледала повече към Русия и се е наблягало на руският и малко по малко на немският език.Същата може да се каже,че е и тенденцията с компютрите макар,че там мога да кажа,че знам някое и друго нещо в повече от повечето мои набори.Като цяло от това дето съм прочел нямам нито твоето време или свобода на действия,нито парите,времето за доучване или други подробности за такива социални експерименти.Родителите ми също нямат финансите на твоите да не говорим,че гледам да взимам колкото се може по-малко от тях.Иначе на курс по английски ходех-безплатен при един от корпуса на мира на САЩ. Преводачката,момиче две години по-голяма от мен и то нашият град казваше че е научила английският основно от разни предавания по телевизията и си го влдееше доста добре.Само дето в разговорите ни с американеца,често трябваше да ни е посредник,защото и той знаеше само малко български.Както и да е учихме няколко месеца,но след време курса се разпадна,защото започнахме да ходим много малко хора.Относно,че било срамота млад човек да не знае английски това не е вярно.Все пак все още родната ни държава е България и е срамота,когато не се знае най-вече българският език :)

А иначе какво да кажа.Работа,работа в нас,постоянно бъхтене почти по цял ден и накрая от живота получавам за награда просто един голям к*р.

girlwithblueeyes
04-18-2013, 08:13
Влюбена съм <3<3<3

Chacho
04-18-2013, 08:19
1. Отвори jobs-а и само скивай колко оферти са на английски и респективно какви са заплатите с език.

2. В нета има достатъчно материали, можеш и сам да го научиш. Нито ти трябват толкова пари, нито кой знае колко време. Едно време, като ходех на тренировки, ни наказваха, ако се оправдаем, че нямаме време. 1 час дневно винаги можеш да заделиш. Ако не се учиш постоянно - греда.

Не че тук е мястото да се обясняваме, ама като ти се караме да си вдигнеш летвата от повече от година насам, не ти даваме лош съвет. Не си преебавай потенциала.

anonymous708973
04-18-2013, 08:36
Чачо е напълно прав. Не ми говори за финанси, пари за един курс могат да се отделят колкото да стигнеш до ниво, в което виждаш, че "Welcome in the my world" е мегагрешно, оттам нататък можеш и сам. По-трудно ще е, но можеш. В момента си търсиш оправдание. Нито е по-темата, че децата на 90-те учим масово английски, нито е по темата, че масово хора на по 40 не знаят, защото навремето са учили руски. Не гледай другите, а себе си. Без английски не си конкурентноспособен и да, срамота е да не го знаеш. Не знам защо сравняваш българския, защо изобщо трябва да се избира между двата, хах?

По темата: Тия... (ще си задържа думата) от полицията най-накрая да усетиха какво да правят, баси. И след близо една година чувството, че няма повече главоболия, е идеааааално <3
Издъни ми се ходенето на маникюр, ама голям праз :)

JustMakeMeBelieveAgainN
04-18-2013, 08:42
Как се очаква да поздравиш някой, който получава това, което ти искаш? /не говоря в любовен аспект :D/

Niakoitam
04-18-2013, 08:57
1.Chacho отварял съм и знам.Отделен въпрос е че за там искат често и егати и образованието пък и егати и опита.

2.Знам,че има.Може и да се намери да действително.Иначе аз за време имам по някой и друг час...през зимата.Скоро идва миналогодишната ситуация.Тръгване към 8-9-10 часа на селото ни,бъхтене по цял ден и прибиране по това време,но вечерта.Даже тази година може и да пропускаме дни да си идваме след като направим осветлението там.Голяма предразполагане и голяма желание ще ми дойде.Друг е въпроса,че нещо,което не се практикува често се забравя. :)

Виж потенциала си ми е преебан по дефаут.Може би и точно поради условията,които съм изживял се е и образувал,защото след завършването ми сякаш беше на доста по-далечно ниво от сега.Поне така аз го усещам. Само дето си мисля,напоследък,че бих дал нещо доста скъпо ако трябва,част от спомените си подобно на един филм за да ми изтрият от мозъка всичко ненеужно и да се справя с едната си камара от страхове,които ме блокират отвсякъде.Но не би,това в живота сякаш е невъзможно.Или поне е непознато на широката общественост,от която съм част и аз. :)

PinkPan7her да те парите се спестяват като се берат от дърветата.Аз лично за момента не мога да спестявам такива пари и такова време.Нищо не сравнявам.Просто отчитам действителността.Пък и много нещата понякога зависят и от други фактори.Знаеш ли кой каза крилатата фраза Съмтаимс уин,съм таймс люн? Или пък Конгратчшюлейшънс или нещо от тоя род? Да вдействителност английският език ти отваря врати само дето не само той е единственият фактор. :)

Wednesday666
04-18-2013, 09:06
Шибан спорт, точно днес не ми се ходи.
Кофти дни са ми, с изключение на контролното по математика.
Последните 2 седмици се помъчих да ги схвана и май съм успяла.
Щом реших интеграла на поне 3-ма около мен, начи не е чак толкова зле.
Друг е въпросът, че вече математика не искам да видя.

anonymous708973
04-18-2013, 09:23
Аз спирам да чета.
Ужасно ми е да слушам как мъж ми се оправдава и вади от 10 кладенци вода.

Майка ми е захванала на 27 да учи английски, а не е била от най-свободните предвид дете на 5 години, бебе и домакинство. В момента води бизнес преговори.

DisappointedDreamer
04-18-2013, 09:27
Аз спирам да чета.
Ужасно ми е да слушам как мъж ми се оправдава и вади от 10 кладенци вода.

Майка ми е захванала на 27 да учи английски, а не е била от най-свободните предвид дете на 5 години, бебе и домакинство. В момента води бизнес преговори.

Мхм. Баща ми на 40 години турска филология започна да учи с близнаци на 4 годинки и болна майка. Абе, желание трябва да имаш.

Скапа ми се настроението.

shmatarok
04-18-2013, 09:34
Абе, желание трябва да имаш.

Точно. Ама какво се занимавате и вие, то си личи кой към какво се стреми :)
Официално приключих с лекциите от първата си година. Другата седмица - два изпита, да се надяваме, че ще ги взема и ще завърша годината успешно. 8-)

girlwithblueeyes
04-18-2013, 09:35
Много оправдания много нещо , ако искаше да го научиш най-малкото щеше да си изтеглиш или купиш някой самоучител . Не са скъпи даже, и да се започнеш самообучение . Но вместо да го направиш ще се оправдаваш със средата ,в която си израснал .

Добре ми върви засега презантацията ама много мързеливо ми е :D

ShtrudeL
04-18-2013, 09:39
Сутрешно ми е.

Niakoitam
04-18-2013, 09:42
Не знам това българска черта ли е или изцяло човешка,но хората като цяло много обичат да гледат в чуждите панички. Подай и пръст и ще ти отхапят цялата ръка :)
А girlwithblueeyes само средата да ми беше проблема,но явно не четеш. :)

IseeDEADbodies
04-18-2013, 09:56
Адските мъки два дни, не мога повече ! Отивам да ми извадят шибания нерв ! Така не се живее.

granger
04-18-2013, 10:17
Ауу, зъбобол? Кофти,дано по-бързо го махнат!

Спечелих кутия якобс 3в1 , йееееееей! Който играе пИчели !

valdesbg
04-18-2013, 10:30
Някой там - за да НЕ знаеш английски никой освен самия ти ти е виновен. Тонове безплатни уроци има в интернет, по един час на ден да отделяш... за месец ще научиш що годе сносно ниво. Всичките филми дето бълва холивуд са на английски, да не споменавам милионите сайтове с английско инфо и пр. Няма значение къде живееш, няма значение колко ти е мощен компа... дори не е задължително интернет да имаш. Вече за да не знаеш английски трябва да положиш сериозни усилия.

Просто е срамота да се оправдаваш при ТОНОВЕ свободно достъпни уроци и курсове из интернета.

Niakoitam
04-18-2013, 10:45
Започвам да си мисля,че в тоя форум съм един от 2ма 3мата,който не владеят английски език на ниво пряк превод. :D Пак казвам основните проблеми в живота ми НЕ идват от невладеенето на английски език и ако беше само до научаването му нямаше да е чак такъв проблем.Иначе съм навит да върша и работа подобна на тази на брат ми(ако изключим факта,че електротехниката нещо не ме влече) за неговата заплата при положение,че не сме кой знае на какво различно ниво в английският.Е,да той е висшист и попадна на правилните хора.Сега очаквам в следващите постове една сюрия народ да търси истината и да ме кори защо пък аз не съм завършил висше образование и не съм започнал да пътувам по София. :D

anonymous708973
04-18-2013, 10:49
Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
Наше право е да изказваме мнение.

Chacho
04-18-2013, 10:51
Абе колцентровете предлагат доста гъзарска работа и е лесно да се подсигуриш, като минеш един език. Сега ще се пиша на немски по тая причина.

Auriss
04-18-2013, 10:59
^хах, нали. Аз затова реших малко шведски да понауча. Освен това радва, де ;д. Готино е да си имаш някъв бекъп.

Chacho
04-18-2013, 11:02
Шведския е много як. Тука покрай един авер, а и малко покрай Маги, почнах да се замислям и за него. Ма го искам разговорен, пък за немския се целя към някво С2.

DisappointedDreamer
04-18-2013, 11:06
^хах, нали. Аз затова реших малко шведски да понауча. Освен това радва, де ;д. Готино е да си имаш някъв бекъп.

Да те цитирам ли от чата, а? :D

Chacho, за Виктор ли говориш?

Ще взема да отворя тема в училище и приятели да ви уча på svenska :D

SpiritInBlack
04-18-2013, 11:14
Странен ден се очертава.Нищо , днес ще се състезавам с един приятел по пикъп , ще бъде интересно , рофл

Niakoitam
04-18-2013, 11:14
Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
Наше право е да изказваме мнение.

Пак казвам пред никой не се оправдавам.И може би не е като да не искам, а просто може да имам минимален или пък никакъв стимул поради причини,които нямам желание да споделям.А така просто не става.Мога да ти дам и пример с предметите в училище.Веднъж много се бях отпуснал по Биология и специално Анатомия,която ми е от любимите и накрая на срока изкарах някъде 4.Това ме жегна много яко,че точно по този предмет съм се представил толкова зле и това така ме амбицира,че вторият срок изкарах пълна шестица и даже учителят ме изпита за 6 за годината,защото виждаше старанието ми.Изкарах си я без проблем.Химия или математика и особено органична Химия.Таванът ми беше 4.
Зубках,защото трябваше, а не защото имах кой знае какво желание.Просто за да не ми пишат двойки.И какво? Накрая с изплезен език връзвах от 3 до 4. Пък за Геометрията да не говорим.Та схващаш ли приликата?

Deadlock
04-18-2013, 11:15
Да вметна, че като давате пример с родителите си, всъщност е плюс и за на Някойтам позицията. Родителите ви се образоват и на 30-40, знаят чужди езици, не работят по цял ден физически труд. Затова ви се струват естествени неща, които за други хора не са истината, която винаги са знаели, а идват като мъдрост. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани, да си крушата, която пада по-далеч от дървото.

..

Чувствам се окей и ще се захващам за работа.

girlwithblueeyes
04-18-2013, 11:18
И на мен шведският им харесва и имам желание да го уча , но в момента няма как . Мисля да си потърся някой самоучител :D

Готова съм с презентацията почти , отивам на датски и после мързелл

П.П И аз съм за темата по шведски

Chacho
04-18-2013, 11:19

Че кой друг? :D
Ше ми става полиглот, па я нема... Беги оттука!

И идеята за темата е яка. Аз се надявах да си отворим теми за повечето предмети, ма чакам да набере скорост информатиката (за която няма да е зле да пусна няколко решения) и после ще добавя и физиката. Ма съм дал тон, така че са не офлянквайте.

Auriss
04-18-2013, 11:21
Да те цитирам ли от чата, а? :D

Ще взема да отворя тема в училище и приятели да ви уча på svenska :D

шът че ще те дЕра! ;д

Шведския е много як. Тука покрай един авер, а и малко покрай Маги, почнах да се замислям и за него. Ма го искам разговорен, пък за немския се целя към някво С2.
Много е готин, да. Говорят като Тити Папазов на амфети ... пък какво пишат и какво произнасят само те си знаят. Сатаната го е мислил тоя език, честно ти казвам, само и само да ми вгорчи живота хилядолетия по-късно >.>

Chacho
04-18-2013, 11:24
Много е готин, да. Говорят като Тити Папазов на амфети ... пък какво пишат и какво произнасят само те си знаят. Сатаната го е мислил тоя език, честно ти казвам, само и само да ми вгорчи живота хилядолетия по-късно >.>

ахахахаха :D

Mене ме кефи много, мелодичен ми е. С удължените гласни, с умлаутите, с бързината, с храчещото "р" и как си заместват "х" със "ш" австрийците. Пък и едно време анимето се излъчваше по РТЛ2, тогава вместо да се пояпончваме се погерманчвахме. Аз заради тая телевизия влязох в гимназията с немски.

Едит: Са се усетих, че си говорил за шведския, лол.

DisappointedDreamer
04-18-2013, 11:24
Чачи, прати поздрави на Викторчо. :)

Хах, ужасно е произношението, мда. Ама, за 5-та година тук вече не ми бърка в ушите като с бормашина :Д Идвайте ми на гости! :D

granger
04-18-2013, 11:27
Писна ми от секс гифове ,бе , 14 годишни пишлигари,които си свършват в гащите като видят гъз ми наляпкали някакви WILD HARD BANG gifове и се мислят за секс богове..аууу...иде ми да им изплющя по един шамар

Chacho
04-18-2013, 11:28
Чачи, прати поздрави на Викторчо. :)

Той му се очертава толко да тича по чужбината, че по-голям шанс имаш да го видиш ти на Швеция отколкото аз тука. :D

Ма ако го засеча, ше му пратя.

Auriss
04-18-2013, 11:30
ахахахаха :D

Mене ме кефи много, мелодичен ми е. С удължените гласни, с умлаутите, с бързината, с храчещото "р" и как си заместват "х" със "ш" австрийците. Пък и едно време анимето се излъчваше по РТЛ2, тогава вместо да се пояпончваме се погерманчвахме. Аз заради тая телевизия влязох в гимназията с немски.
Говори си, говори си :Д . И мен ме кефи. Ще видиш. :D

Chacho
04-18-2013, 11:34
Говори си, говори си :Д . И мен ме кефи. Ще видиш. :D

Е, ма аз не тръгвам от нулата. B2 съм някъде, учих го 5 години.

anonymous708973
04-18-2013, 12:40

C2 - трудно, това си е направо за преподаване. Да не говорим, че няма сертификат, с който да вземеш ниво C2.

А ако си наистина B2, преспокойно може с малко повече лексика вече да захващаш в някой колцентър.

При немския не гледай толкова нивата, защото сертификатите им далеч не са толкова показателни както английските. Можеш да вземеш отлична оценка с минимални познания :) При английските се иска яко учене.
Та да де, гледай как се оправяш в дадени ситуации.

Едит: DEADLOCK, страшно добра гледна точка, браво :)

Chacho
04-18-2013, 12:54
C2 - трудно, това си е направо за преподаване. Да не говорим, че няма сертификат, с който да вземеш ниво C2.

А ако си наистина B2, преспокойно може с малко повече лексика вече да захващаш в някой колцентър.

При немския не гледай толкова нивата, защото сертификатите им далеч не са толкова показателни както английските. Можеш да вземеш отлична оценка с минимални познания :) При английските се иска яко учене.
Та да де, гледай как се оправяш в дадени ситуации.

Е чак преподаване. Преподаването иска познания за преподаване. Другото е просто до богата лексика, отлична граматика и свикване с мисленето на чужд език. Аз под С2 имам предвид реално нивото ми да е такова, да мога да го прилагам в по-тесни области езика. Иначе на документ ми е все тая, мисля да ида на TESTDAF и тва е, ма не ми е толкова важно.

Просто да си догоня английския, това ми е целта. Че има и още 2-3 езика, които искам да уча. :D