- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Уморена, раздразнителна...днес беше просто един ужасен ден. Писна ми вече, искам да си изясня някои неща, но не зависи от мен и нищо не мога да направя...мразя това чувство на безпомощност. А и започвам все по-често да се замисям - защо хората не са честни един към друг, защо постоянно се крият зад маски? По-добре ли е да си държиш всичко в теб и да чакаш да "избухне"? Заобиколени сме от толкова много хора всеки ден, но все пак има моменти в които се чувстваме самотни и неразбрани. Просто искам да кажа майната му на всичко.
Колко съм изморенаСпах малко следобед, че направо се разковах днес, много изморително ми подейства. Бъзикът им ми допадна, приемам го за комплимент и малко повдигане на самочувствието ^^ чувствам се хубава, то остава и нещо друго, след като се постарах толкова.. :Д щом получих признание дори от искреното човече, съм още по-доволна.
Отделно най-накрая се очертава да има мир и спокойствие на другия фронт. Надявам се картите да почнат да показват хубави неща...
Сядам да зубкам анатомии...
Добре ми е.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ПрекрасноЧувствам се така сякаш всичко лошо е вече в миналото, и никога няма да се завърне.
Задоволена и щастливаА и утре деня се очертава що годе хубав
![]()
Зле >.< Мисълта, че е с друга ме изяжда отвътре.. Но в същото време се радвам за него, защото е наистина щастлив..![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Добро утро! Днес се очертава да е добре, станах доволна и излизам след 15 минути по задачки.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
otro día que va, para soñar.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Знаете ли какво е за 2 денонощия да имате 5 часа сън общо и да не сте яли почни нищо? Е те така...
Аз пък си търся компания за изпиването на кафето, че още не съм я свършил тази работа.
Welcome to the Jungle...
хаха, дообре.ш'си казваме наздраве по Скайп.
![]()
Welcome to the Jungle...
Поредната кифла, седнала да ми се прави на кроасан! Божее, като искате да се правите на интересни, не сте уцелили адреса... губите си времето само. И не, нямам намерение да крада ничие гадже... не ми е по вкуса изобщо. Търсете си проблемите във връзката и си ги решавайте... мен ама изоооообщо не ме грее.Лапешки работи, а уж големи хора... на къде отива тоя свят, на къде?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Поне няма да си виждаме заспалите физиономии.
Скучно ми еИскам на разходка, а няма с кой.
Edit: Намерих с кой. Очертава се приятен ден![]()
Последно редактирано от TheBeliever : 03-06-2012 на 08:47
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
работата е празня отновомного ми се спи, две не виждам, тропчо шляпка из апартамента и т'ва "туп-туп" ми действа едно такова успокояващо... хах, стана ми смешно днес, как идват да ме надзирават, сякаш ще й открадна гаджето :Д;д аман от прост народ.
позитивно-мързелив ден като цяло, отдавна не ми е било такова.
мнооого демотивирана енд шит. уморена, апатична, несериозна спрямо даскалото.. ужас.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много гадно ... приятелят ми имаше някакви семейни проблеми и от това ми стана много гадно .. като разбрах направо сърчицето ми се качи в гърлото и ръцете ми трепереха хах.. и ми стана много, много тъпо и като се сетя още ми е гадно, въпреки че с него сме доооста скарани сега ;х обаче аз много си го обичам и колкото и да сме скарани щом става въпрос за такова нещо винаги ще се притеснявам.
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Некво странно ми е. Цял ден се отдавах на мързел, нито даскало, нито нищо кой знае какво свършено. Поне си видях най-добрата приятелка, голямото ми слънчице... една от малкото около мен, която има трезва мисъл в главата си...
И пак ме занимават с простотии... некви хора дето си мислят, че ме впечатляват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вместо да отида на семинарно прекарах 4 часа в 9gag.... I want my soul back![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма, веднъж 9 gager , вечно 9gager! Оф,заспало ми е някво,ама съм по добре!![]()
maDamn
Чувствам се уморена. Умирам си за един ден сън. Всеки ден все нанякъде. Уфф.. и утре.. абе..
Знам какво ще ми помогне, но точно сега .. тц .. няма да стане.. Умирам да го гушна.. ох .. само да се оправим /чакам да му мине/ .. ох мале.. няма да се отърве от мен.. ще види той..прекрасното ми слънчице..
Не ми се учи... boooooring..
И съм с нова прическа ^^ .. не че много си личи.. :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥