.
Отговор в тема
Страница 7 от 24 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 583
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аааа, колко романтично <3
    Много ви се радвам!
    тъй ме изчука, че се омъжих за него
    но да не се отделяме толкова от темата

Иначе, мерси!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ами, рече така:
    "Как да ти докажа колко съм влюбен в теб?
    Ако бях поет, щях да ти напиша стихотворение.
    Ако можех да пея, щях да ти посветя песен.
    Ако можех да рисувам, щях да ти направя портрет.
    Обаче аз съм просто тенекеджия и мога само да те изчукам.
    Кво ще кажеш?"

Ха, познай кво казах?
    ма ти сериозно ли бе ?! ;д точно такива pick-up lines имах предвид, че много мразя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Blab
    пз за Джолито:
    http://www.youtube.com/watch?v=8Cbx3LAjSCc ;

//Мар(ин)че, и ти обаче си в серия тези дни;

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ма ти сериозно ли бе ?! ;д точно такива pick-up lines имах предвид, че много мразя.
    Всекиму неговото си. Нали ти казах

Blab, не е лъжа
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ХАХАХАХАХАХАХАХХА
    данке ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    klimatronik мани го дитето.Тя всичко сама е преоткрила и е започнала да се развива от раждането си.Много ме радват лиглювци дето се имат за голямата работа и изхарчват по 100лв на вечер обяснявайки ми колко са се развили,но нев се осъзнават че има и други,които цепят стотинката на две за да не изхарчат повече от 5 лв на вечер,защото искат да използват само собствените си средства поне за някои неща.За всичко съм си платил и си плащам така че ти пък си най-малкият човек,който ще ме съди за живота ми Ясно!
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Всеки се развива от раждането си. И то не само във физически аспект.
    Пък и не знам откъде накъде намеси и парите в тоз въпрос. Скачаш от трън, та на глог.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //Мар(ин)че, и ти обаче си в серия тези дни;
    Съвсем по твой пример
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Всеки се развива от раждането си. И то не само във физически аспект.
    Пък и не знам откъде накъде намеси и парите в тоз въпрос. Скачаш от трън, та на глог.
    Както ти се каза:
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    казвам ти тук за последно, че тези 5 или 10 езика ,които си учила и образованието ти ,което не е безплатно - не си го постигнала сама, а с помощ от родители или др човек, за който трябва да си благодарна
    Както и ходенето в чужбина, ходенето по адвокати, по имиграционни, по университети, квартира,храна,дрехи, купони и т.н. Що се отнася за работа стига да го пожелаеш винаги може да ти се намери гарантирана такава.
    А също има неща, който ти няма как да осъзнаеш щом вашите ти позволяват такива своеволия още от 15 годишна и щом не си особено близка с тях. Така че малко изпусни парата ако искаш
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 11:18
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Niakoitam, елементарният си ти. Нямам умствен багаж, защото ти казавам, че си нисък? Еми нисък си и толкова. А ти изпращаш нещата в крайности и пращаш дриймърката при страдащи от гигантизъм. Слабоумният си ти и това се вижда от всички. Очеизвадно е, че средният ръст при мъже и жени е различен, което пък поражда следващият ми въпрос, а именно-наистина ли си толкова глупав, че да казваш "емм 172>168"?
    Не няма ниакъв различен среден ръст. Това са просто едни глупави стереотипи на разни госпожички дето искат да всяват респект с гаджето си. Вслушай се в LadyDi че я заболяха пръстите да пише.Може и един ден случайно да разбереш какво е имала предвид и че не е нужно всеки път да си носиш линийката в себе си преди да погледнеш по отблизо един човек.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 11:31

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    О, далеч съм от мисълта, че ръстът е най-важното, никъде не съм го твърдяла.
    Говорим за факти. Просто има ниски и високи. И като ти кажат, че си нисък, няма нужда да пращаш хората в графа "безмозъчни". Това е единственото, което съм твърдяла, а то е факт.

Мега фен Аватара на Chacho
    Някойтам, постави се в ситуацията, където казваш, че не харесваш жълти тениски, а някой ти отвръща, че си тъпак, щото той носи жълта тениска и е много готин човек.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Някойтам, постави се в ситуацията, където казваш, че не харесваш жълти тениски, а някой ти отвръща, че си тъпак, щото той носи жълта тениска и е много готин човек.
    Поставям се идеално.Това добре го умея. Само че вече започва да ми писва да се опитвам все да се поставям на мястото на някой друг, а той да няма никакво даже и минимално желание да се постави на моето и...в момента не съм много в настроение да си трая

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз не ти разбирам проблема. Някоя си казва, че не би ходила с ниски. И? Нали има други, за които пък не е проблем? И нали има различни ръстове момичета. Ти би ли тръгнал с 95-кг момиче? Тя трябва ли да се обиди от това? Всеки си има различен вкус. Все едно аз като харесвам стройни момчета, помпаните гиганти да ми се намусят, че не бих ходила с тях.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

А също има неща, който ти няма как да осъзнаеш щом вашите ти позволяват такива своеволия още от 15 годишна
    Аз работа винаги може да си намеря, да. Не съм казала обратното.
    Какво означава своеволия? своеволия означава да не им пука дали пуша, пия или се друсам, и къде и с кой съм. Просто когато си на 3000 км от вашите, от теб се очаква да си един млад и отговорен човек.

^Дам, ако имахме еднакъв вкус щеше първо да е много скучно и второ - да се избием ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

SisiStrange аз просто си изказвам мнението,което е такова.Някои малко го преувеличиха всъщност за да има повече драматизъм в историята сякаш. Никой не е длъжен да приема че лично се засягам или пък той да се засяга.И аз мога да приема че той се засяга лично.

DisappointedDreamer и все пак това наистина можеше да мине на ЛС За работата няма смисъл да подхващаме тема че е далече от тази тема и ще кажеш че имам комплекси или имам нещо твърде лично против теб.За другото вече споменах. За своеволията. Да,една част от хората могат да си позволят да пратят или да заведат децата си в чужбина осигурявайки им всичко, но пък доста малко хора биха си позволили да оставят детето си,което е на 15 години в чужбина да си го вее както си иска.А на 3000км може да си правиш каквото си щеш без никой да разбира.Бил съм на 1500 та знам.Разбра се само това,което исках да се разбере. И да усещам се че съм леко по-грубичък отколкото ми е присъщо,но това е просто огледален образ на искреността ти.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 16:26

Град
    София, България
    ^Избягваш въпроса на Сиси.

Това да имаш финансовата способност да осигуриш живот на детето си в чужбина ДАЛЕЧ не може да се нарече своеволия. Моля те, провери значението на тази дума.
    Ти да не би да си мислиш, че аз ходя по купони и друсам кълки? Почвам даскало в 8.20, свършвам в 16.00, понякога и по-късно. Прекарвам времето си в библиотеката или в даскало, и се прибирам вкъщи към 21-22.00 Единствените "своеволия", които си позволявам е да отида на кино с приятели поне веднъж месечно. За други неща просто нямам време, тъй като съм преокупирана с домакински задължения и домашни.

На Сиси на въпроса отговорих. Пък ти че не си разбрала това е друг въпрос.
    И значи щом като твоите я имат всички я имат така ли да го разбирам. Да не говорим че родителите ми даже и да имаха финансовата възможност в ниакъв случай не биха ме оставили сам в чужбина на 15. И пак казвам аз на 1500 км за малко щях да се удавя в един басейн,напих се като са световно,изгорях така че не можех да спя и т.н и т.н. обаче никой тук не разбра за това при положение че бяхме около 20 човека от тук.А дали ходиш по купони и друсаш кълки или ги редиш по няколко и се напиваш здраво това няма как да знам нито аз нито пък родителите ти особено пък ако не си личи и по финансите.Много се отклонихме от темата обаче.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ти би ли тръгнал с 95-кг момиче?
    Никъде не си отговорил на този въпрос. Аз разбирам перфектно. Българския все още го владея.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да не говорим че родителите ми даже и да имаха финансовата възможност в ниакъв случай не биха ме оставили сам в чужбина на 15.
    Хората са различни. Твоите не биха, мойте биха и го направиха. И не са сгрешили. И съм им много благодарна, защото това ме научи на много неща, и по нататък в живота ще ми бъде страшно лесно. Дай да осъдим всички родители взели същото решение като мойте, а?
    Всичко опира до човека. Аз не намирам нищо хубаво и забавно в това да се давя, да се напия като за световно, или пък да изгарям жестоко. Това не е представата ми за млад и отговорен младеж, напротив. Нито пък бих била в компания с хора, на които не им пука за моето физическо състояние.
    Отклонихме се от темата, заради теб. Ако имаш нещо повече да ми казваш, заповядай на ЛС-то.
    Край от мен.

Никъде не си отговорил на този въпрос. Аз разбирам перфектно. Българския все още го владея.
    Добре ще ти отговоря щом толкова държиш. Да бих тръгнал с 95кг момиче АКО има красиво лице и хубава усмивка,достатъчно интелигентна е (това за моите критерии) и...ми пукаше малко по-малко за тъпото обществено мнение.

Хората са различни. Твоите не биха, мойте биха и го направиха. И не са сгрешили. И съм им много благодарна, защото това ме научи на много неща, и по нататък в живота ще ми бъде страшно лесно. Дай да осъдим всички родители взели същото решение като мойте, а?
    Всичко опира до човека. Аз не намирам нищо хубаво и забавно в това да се давя, да се напия като за световно, или пък да изгарям жестоко. Това не е представата ми за млад и отговорен младеж, напротив. Нито пък бих била в компания с хора, на които не им пука за моето физическо състояние.
    Отклонихме се от темата, заради теб. Ако имаш нещо повече да ми казваш, заповядай на ЛС-то.
    Край от мен.
    А родителите ти изобщо не ги съдя.Даже ни най-малко. Не е готино да се съди така нали? А тогава защо по дяволите ти ме съдиш без изобщо да ме познаваш дори?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Някойтам е доста дребна душица.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Офф, спрете се, може пък да са я оставили, защото знаят, че е отговорна. Има разлика м/у дете и дете. Ти можеш да се насвиниш и на 2 пресечки у вас и да се удавиш в басейн. А може и да си на 5000км и да си стоиш на задника и нищо няма да стане.

Мега фен
    майка ми гледа и иска да знае какво правя и са кои си пиша на компа дори на 17 , ,макар че не давам ;d
    на 16 не ме пускаха сам да ходя по горите на село и още ставаха скандали ,че не ме пускаха на плаж и аз бягах - е да тва , и такива грижи и страх и притеснения за 15 , 16 , 17 годишни не е хубаво от стана на родителите ,защото тогава какъв човек ще излезе от това дете вечно под контрол
    като навърша съвсем скоро 18 вече ще мога да правя каквото си искам ,но пак сигурно ще ме контролират и забраняват някои неща,ако искам да ми дават пари и подслон
    Е - все пак от учебна гледна точка са ме оставили напълно сам да уча или не уча и не се занимат с мен ,но така е
    Но като погледна - зависим съм, оставят ли ме сега, ще стана някъв строителен работник, докато събирам пари за университет, па и за шофьорски изпити и тнт - всичко ще е 100 пъти по-трудно и по бавно
    Човек успява да разбере какво има,чяк ,когато го загуби
    А това да те хввърлят на 15 в чужбина наистина е разхайтено освен ,ако не са пратили тайни агенти да те следят :

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Някойтам е доста дребна душица.
    Защо ти много едра душица ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си