- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Дааа, определено си заслужава да вложа енергия и потенциал в тази кауза. Момчето е супер. Много си заслужава!!!Хубаво ми е.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Когато аз бях влюбен, постоянно мислех за нея... Когато я видех и пулса ми се ускоряваше, настръхвах целия от радост ии сякаш времето се забавяше... когато отминеше и всичко пак започваше да се движи нормално... жалко, че беше несподелено чувството...с времето това чувство отмина, но все още се сещам често за нея...
А за яденето и на мен тогава не ми се ядеше много, когато мислех за нея постоянно...
А иначе скоро пак си помислих, че съм влюбен, но това чувство за забавяне на времето го нямаше... имаше само много притеснение и вълнение...Малко след това разбрах, че е моментно увлечение и не е като истинската любов...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мина горе/долу добре. От 25 въпроса със сигурност съм сбъркала 2, надявам се да няма повече. Ако се окаже, че имам 5, ще ида на самия си изпит. Ако е 5.50, няма да мрънкам.На работа се справихме бързо, защото най-добрия ми приятел се нави да дойде да помага.
Иначе като цяло ми е тъпо. Искам нещата да бяха различни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ех, защо някои мъже са толкова груби? Имам синки. Хем му казах да внимава с мен, даже като ме гъделичка просто, че после може да се окажа в синки цялата. Все едно говориш на стената. Сега да се надява да го потърся, никакво намерение нямам да се занимавам. Хич не ми е до мъже.
Да се похваля - моят отбор спечели най-много точки от първата игра.. Демек сме по-близо до освобождаване от изпитите на тоя ..
Сега е време за готвене. После няма да е зле да взема да прочета лекциите по основи на публичната, че утре на упражненията ще ме направи на нищо.
Най-накрая имам интернет. Доста е калпав и утре пак ще дойдат да го дооправят, че постоянно прескача и се губи по трасето. И така...
пп. Днес направих чудесна пилешка супа със съквартиранта :Д Беше so goddamn tasty!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Проклет ден.. скапан..
Пак ми взеха книжката за 1 месец.. пф
Тоя път ще карам без нея.. писна ми.. как да си изкарвам хляба без книжката, бе..
Леле, боже.. защо все на мен идиоти се падат, бе..
Емоционална развалина съм.
Ирти, внимавай.
когато не се чувствам добре, вдигам температура. това е откритието ми от изминалата седмица.
предстои ми малко театър тези дни. пожелавам си и няколко споделени думи да намерят място в уикенда ми, но вече не се надявам.
Гърлото ми ме измъчва.Усещам се отпаднала,нямам сили за абсолютно нищо.Петък е,мислех да го използвам ,но явно единственото място днес ще е леглото,всичко ми е размазано.Този проклет вирус,вилнее навсякъде ;/Имам нужда от една огромна прегръдка,ама...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не е честно просто. Мислите ми са се побъркали по него и факта, че го няма и не си говорим/пишем в момента е отегчителен, гаден, противен... Имам толкова много работа, че не е истина, и въпреки това - не мога да спра да мисля за него. Какво ми направи..!
Последно редактирано от unbreakabl3 : 09-28-2012 на 17:03
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ненавиждам си съседите.
Ако някога нервите ми не издържат, те ще са виновни.
Всички ме свързват с мъртвешко спокойствие, но тези хора тук са способни да ме изкарат извън кожата.
Тази змия, която ми се появи на вратата преди няколко минути беше на косъм. Ако дойде отново тази вечер, не знам какво ще направя. Сериозно. Как може да има такива хора? Защо въобще живеят?
И спря да се върти за миг земята..
Болна съм, мамка му! И е страшно!
Утре се очертава цял ден да сме заедно и съм много щастлива, и ще направя всичко възможно да се стабилизирам, пък било то и да се нагълтам с де що хапче и прахче има в шкафа с лекарствата.
Прекрасен е. От толкова много време не сме били цял ден заедно и се очертаваше още толкова да не бъдем, обаче е направил всичко възможно по силите си да се освободи и да бъде с мен. <333
Дано тъпото ми тяло да се самоизлекува до утре, дано, дано, дано!
неска за пореден път се убедих колко смешни са всъщност ..аре единия поне нещо лафи там , ама другия..как може да е такъв страхливец бее ?!
и кво, станало квото станало, на мене съм сигурна, че ми беше 300 пъти по-зле , ама се държа като голям човек и поне го поглеждам и поздравявам, иначе се едно не се познаваме и не се е случвало нищо. баси жалките, вече всички го знаят.
иначе разбира се, че ще ми стане лошо на копеле..пък оня ми зе 8 лева за такси, още съм кисела заради тва ;д
някво ми е .....дхабс фнкдслнфгдфффф..да
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Момчетата са сладки, когато се мислят за виновни. :дд Много ми е зле, боли ме глава, повръща ми се, в гърлото ми е някакъв ад... Отвратително е да си болен когато е горещо. Искам да съм си здрава, за да мога да му се качвам върху врата и да премахна глупавия страх.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какче, тук ли си, ма?Аре влизай да ти се оплаквам как ми взеха книжката
Ебати тъпия ден..
Поне има пичове потребители с които става смях
Ооо,супер ми е,с биричката пред лаптопа..събота и неделя трябва да поуча,защото ме чака цяла седмица контролни....
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Таман си мислех, че ще изкарам чудесна вечер отпочивайки тялото и духа и отнякъде се напълни с една сюрия паразити, като взаимно си тестваме ината и нахалството. И както винаги голямата ми уста и малко непрозорливост са в основата на всичко.
ненене, сериозно ли започвам да се разболявам точно сега, грр. няма да изпускам тия 2 седмици, точно когато той ни замества!! но си има и отрицателни страни, не е истина колко се дразня на всичките момичета.. пхаха толкова са заблудени, че чак и си вярват, че може да се свалят на чисто и просто даскала-заместник, който ясно дава да се разбере, че идва само да си свърши работата и заминава да се види с приятелката си. ама не, нали са големите красавици си се филмират милите, а всички мен взимат на подбив.. е тва най се дразня, аз не съм със съзнанието да го свалям или нещо от сорта, просто като човек, харизма, вибрации и тн. ми е адски симпатичен и позитивен, кара ме да се чувсвам по-добре.
и да, даскалото е шибано, по-скоро тия индивиди вътре в него. карат ме да се отчайвам от хората и да се чудя наистина ли може да са толкова тъпи и ограничени или аз съм няква сбъркана?!
Бааа, трябва да си оправя фаровете...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Ти пък за едни фарове.. някой хора книжка нямат..
Ще пукна от мъка.. напълно съм сериозен
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last