.
Затворена тема
Страница 68 от 119 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2972
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тази вечер беше едно пътуване във времето. Показа ми, че все още мога да бъда безгрижна и безнадеждно влюбена и щастлива... поне за секунда-две. Имах нужда от подобно вдетеняване.

Само да не се самозабравя. Трябва да балансирам между self-indulgence и това, което би трябвало да върша.

10 минути пиша 6 изречения. Дал не ми е добре?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Зайче..
    много ми е яко в 5:50 докато е още тъмно да чакам пресата да загрее и да си изправя косата, защото след 40мин ми е автобуса..
    мда, яко ми е..
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Как се вдигаш в 5:50,бе :Д Аз си навивам три аларми през 10 мин и никога не чувам първата :Д
    Заспала. В момента умирам за топло кафе.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Имам толкова много неща да върша, а денонощието е само 24 часа. Толкова съм обезсърчена вече, че даже не си правя труда да свърша всичко, отмятам само най-важните задачи и дотам.
    Прекрасноневероятновълшеб ночудесноразкошносупермег адупер хубаво сме го измислили за уикенда. Дано не се разсъхнат пак нещата.
    И съм щастлива, да. Подсмърчаща, стресирана, ужасена, но щастлива. Страхотен е и е безкрайно търпеливо и добро човече. Много малко хора могат да ми издържат изпълненията drama queen и крайностите, в които изпадам, пък той просто ме слуша ли, слуша ли, слуша, нищо не казва, колкото и да го предизвиквам, ами изчаква да се успокоя и тогава говорим за проблема.
    Толкова се радвам, че нищо не е загубено; че отново съм в прегръдките му и той в моите; че всичко е хубаво и става все по-хубаво с времето. Прекрасен е. : )))

лекции
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Имам толкова много неща да върша, а денонощието е само 24 часа.
    Дам, дам, дааам.
    И сънувах нещо прекрасно, а в момента не помня какво Ябадабадабадууу :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Някои неща се прецакаха, но пък апартамент поне бил хубав и голям. Трябва да се купят някои електроуреди, и да се уредят много други неща, и да се преместим в събота.
    Блях, не мога повече. Искам да се събудя и да е неделя, и всичко вече да е преместено и готово.
    Изморена съм.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Баси съня. По едно време даже се притесних, че е истина, та се посъбудих да видя къде се намирам и с кого.

Болна съм иначе, смърчам, кашлям, криво ми е малко, но днес няма как да се скатая от всички лекции. Поне вчера си направих палачинки и сега имам закуска. Като се върна за обяд и пържоли съм сложила да се мариноват, тъй че гладно няма да се стои поне. Надявам се само оная тъпа задача да не е за днес, че както не мога да мисля от тея лекарства.... Тоз' май мЪ е харесал и ще трябва да го режа славно.
    А моят пак се покри. Що ли да не... почва да ми лази по нервите тва момченце вече. Хем боли, хем сърби 'начи.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ИСКАМ ДА ПИТАМ ХОРАТА, КОИТО СА ОБВЪРЗАНИ:
    правим проучване, като се държите за ръка, изпотяват ли ви се ръцете и на двамата? :Д

иначе пия кафе, след малко едно душче и съм чао..
    добре, че той ме накара да си напиша вчера по математика, че.. :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Днес даскало, "йеееееей". Оле нямам угода. Вчера ревах, да става по- бързо Четвъртък, че да почвам, е вече е Четвъртък, ама аз нещо не съм във възторг, хах. И пак останах без цигари, гррррррр. Бахти скапаното утро !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ИСКАМ ДА ПИТАМ ХОРАТА, КОИТО СА ОБВЪРЗАНИ:
    правим проучване, като се държите за ръка, изпотяват ли ви се ръцете и на двамата? :Д

Зависи от сезона, понякога да.

Добре ми е. Нали той отиде и ми купи баничка.

А снимките от снощи са... legendary!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на paradosou
    Пф. Имам входно по математика днес, а не се чувствам достатъчно подготвена. Математиката никога не ми е била приоритет, ама... нейсе, на другите тестове съм се представила перфектно.
    Нямам представа как съм :Д, тия дни се чувствам някак неадаптивна и стабилно дълбая в анализи на кво ли не, от друга страна усещам как ми се надигат някакви страхотни вълни на ентусиазъм и съм супер мотивирана. ))
    Последно редактирано от paradosou : 10-04-2012 на 08:08

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Пия кафе. Какво блаженство.
    И няма да е зле ако се надигам вече, че уни-то ме чака.
    А искам да почета по макро, че иначе си трака .. нда.

Добър разговор проведох с един приятел. Силно се надявам да ме е разбрал и да не вземе да направи някоя простотия. По-скоро да не си помисли някоя простотия. Достатъчно ми пука за него, че да го държа далеч от себе си. За момента.

Супер фен Аватара на Irti
    Гневен, ама след малко ще се кротна хубаво. Много работа ще има и тази вечер. Много ми е криво.

Толкова много обичам сутрините, че край си няма, ама ги мразя и заради това, че си изкашлям дроба и червата. Ама в момента, в който се събудиш до Нея и осъзнаваш, че не ти пука за кашлицата. И че си пафиш на терасата.. и я гледаш..

Добра вечер.. беше..

"Двама-трима.. много тежка зима. Няма Пуф-Паф има гадна рима"

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Толкова много обичам сутрините, че край си няма,..... Ама в момента, в който се събудиш до Нея и осъзнаваш, че не ти пука за кашлицата. И че си пафиш на терасата.. и я гледаш..

красиво.
    бивам. някакво никакво ми е.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Irti, съвсем рано си станал
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Пълна трагедия, тая висша математика идея си нямам как ще я изтикам 4 год :\

Ами днеска ми е хубаво. За първи път преди училище пия кафе и може би това повлия на настроението ми. Имам 6 на входното по математика БЕЗ НИТО ЕДНА ГРЕШКА (party) !!!! Абе хубаво ми беше днеска. При мене след силни прочувствени и най - вече отрицателни периоди идват такива моменти. Сега ще се наспя. Част от това лято го прекарах по Гърция и имам идея за една, две картини. После ще драсна нещо. Усещам, че ще стане добре. Та такаа... Само за една фр малко ми е на премисъл, ама се надявам да не направи нещо, за което ще съжалява после...
    П.С. Продължавам да живея с целта мнението ми, че жените са кучки да бъде оборено.
    have a nice day all of you :P

Мега фен Аватара на Dagichka
    първата ми шестицааа и то по електронизация при най-прекраснияяяя господин ксхдфйкдхфйксйфкс!! <3
    щастливо ми е, тия два часа с него направоо ми оправиха деня ^^
    иначе злобата си я има отново, разбира се, не мога да ги дишам, не могааа. и ми писна аз да им оправям и уреждам всички неща, ден след ден да им повтарям и да ги моля като малки деца.. сега трябва да звъня в издателството, утре да ни ги донесат и да се приключва. но не, пари още 2-3ма не са ми дали. пфф, да се оправят бе, накрая като увиснат без помагалата.. пак на мойта глава ще пискат.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Irti, съвсем рано си станал
    Ако става въпрос станах още в 4:30. Момата се успа леко и я гледах доста време.

Сега пия кафе, прескачам си в главата с мисли за довечера и дали си заслужава.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Тъпо, отново. Не се усеща как се държи и ме дразни адски много.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ако става въпрос станах още в 4:30. Момата се успа леко и я гледах доста време.

Сега пия кафе, прескачам си в главата с мисли за довечера и дали си заслужава.
    Как ставаш в 4:30?!?! Мен телефона ми звънна в 6:30, викам още 15 минути и станах в 7:45...

Супер фен Аватара на cyclops
    Лошо ми е и не знам от какво. Гадост А след малко отивам в залата..дано се почувствам по-добре там.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как ставаш в 4:30?!?! Мен телефона ми звънна в 6:30, викам още 15 минути и станах в 7:45...
    Навик. 3-4 часа сън са ми напълно достатъчни.

Град
    Варна
    Божеее... аз съм като мечка през зимата... Мога цял ден да спя и пак няма да ми стигне...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си