- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Тази вечер беше едно пътуване във времето. Показа ми, че все още мога да бъда безгрижна и безнадеждно влюбена и щастлива... поне за секунда-две. Имах нужда от подобно вдетеняване.
Само да не се самозабравя. Трябва да балансирам между self-indulgence и това, което би трябвало да върша.
10 минути пиша 6 изречения. Дал не ми е добре?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
много ми е яко в 5:50 докато е още тъмно да чакам пресата да загрее и да си изправя косата, защото след 40мин ми е автобуса..
мда, яко ми е..![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Как се вдигаш в 5:50,бе :Д Аз си навивам три аларми през 10 мин и никога не чувам първата :Д
Заспала. В момента умирам за топло кафе.
Everything changes, but beauty remains ...
Имам толкова много неща да върша, а денонощието е само 24 часа. Толкова съм обезсърчена вече, че даже не си правя труда да свърша всичко, отмятам само най-важните задачи и дотам.
Прекрасноневероятновълшеб ночудесноразкошносупермег адупер хубаво сме го измислили за уикенда. Дано не се разсъхнат пак нещата.
И съм щастлива, да. Подсмърчаща, стресирана, ужасена, но щастлива. Страхотен е и е безкрайно търпеливо и добро човече. Много малко хора могат да ми издържат изпълненията drama queen и крайностите, в които изпадам, пък той просто ме слуша ли, слуша ли, слуша, нищо не казва, колкото и да го предизвиквам, ами изчаква да се успокоя и тогава говорим за проблема.
Толкова се радвам, че нищо не е загубено; че отново съм в прегръдките му и той в моите; че всичко е хубаво и става все по-хубаво с времето. Прекрасен е. : )))
:д
лекции
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Някои неща се прецакаха, но пък апартамент поне бил хубав и голям. Трябва да се купят някои електроуреди, и да се уредят много други неща, и да се преместим в събота.
Блях, не мога повече. Искам да се събудя и да е неделя, и всичко вече да е преместено и готово.
Изморена съм.
Баси съня.По едно време даже се притесних, че е истина, та се посъбудих да видя къде се намирам и с кого.
Болна съм иначе, смърчам, кашлям, криво ми е малко, но днес няма как да се скатая от всички лекции.Поне вчера си направих палачинки и сега имам закуска.
Като се върна за обяд и пържоли съм сложила да се мариноват, тъй че гладно няма да се стои поне. Надявам се само оная тъпа задача да не е за днес, че както не мога да мисля от тея лекарства.... Тоз' май мЪ е харесал и ще трябва да го режа славно.
А моят пак се покри. Що ли да не... почва да ми лази по нервите тва момченце вече. Хем боли, хем сърби 'начи.
ИСКАМ ДА ПИТАМ ХОРАТА, КОИТО СА ОБВЪРЗАНИ:
правим проучване, като се държите за ръка, изпотяват ли ви се ръцете и на двамата? :Д
иначе пия кафе, след малко едно душче и съм чао..
добре, че той ме накара да си напиша вчера по математика, че.. :Д
Днес даскало, "йеееееей". Оле нямам угода. Вчера ревах, да става по- бързо Четвъртък, че да почвам, е вече е Четвъртък, ама аз нещо не съм във възторг, хах. И пак останах без цигари, гррррррр. Бахти скапаното утро !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пф. Имам входно по математика днес, а не се чувствам достатъчно подготвена. Математиката никога не ми е била приоритет, ама... нейсе, на другите тестове съм се представила перфектно.
Нямам представа как съм :Д, тия дни се чувствам някак неадаптивна и стабилно дълбая в анализи на кво ли не, от друга страна усещам как ми се надигат някакви страхотни вълни на ентусиазъм и съм супер мотивирана. ))
Последно редактирано от paradosou : 10-04-2012 на 08:08
Пия кафе. Какво блаженство.
И няма да е зле ако се надигам вече, че уни-то ме чака.
А искам да почета по макро, че иначе си трака .. нда.
Добър разговор проведох с един приятел. Силно се надявам да ме е разбрал и да не вземе да направи някоя простотия. По-скоро да не си помисли някоя простотия. Достатъчно ми пука за него, че да го държа далеч от себе си. За момента.
Гневен, ама след малко ще се кротна хубаво. Много работа ще има и тази вечер. Много ми е криво.
Толкова много обичам сутрините, че край си няма, ама ги мразя и заради това, че си изкашлям дроба и червата. Ама в момента, в който се събудиш до Нея и осъзнаваш, че не ти пука за кашлицата. И че си пафиш на терасата.. и я гледаш..
Добра вечер.. беше..
"Двама-трима.. много тежка зима. Няма Пуф-Паф има гадна рима"
![]()
Irti, съвсем рано си станал![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пълна трагедия, тая висша математика идея си нямам как ще я изтикам 4 год :\
Ами днеска ми е хубаво. За първи път преди училище пия кафе и може би това повлия на настроението ми. Имам 6 на входното по математика БЕЗ НИТО ЕДНА ГРЕШКА (party) !!!! Абе хубаво ми беше днеска. При мене след силни прочувствени и най - вече отрицателни периоди идват такива моменти. Сега ще се наспя. Част от това лято го прекарах по Гърция и имам идея за една, две картини. После ще драсна нещо. Усещам, че ще стане добре. Та такаа... Само за една фр малко ми е на премисъл, ама се надявам да не направи нещо, за което ще съжалява после...
П.С. Продължавам да живея с целта мнението ми, че жените са кучки да бъде оборено.
have a nice day all of you :P
първата ми шестицааа и то по електронизация при най-прекраснияяяя господин ксхдфйкдхфйксйфкс!! <3
щастливо ми е, тия два часа с него направоо ми оправиха деня ^^
иначе злобата си я има отново, разбира се, не мога да ги дишам, не могааа. и ми писна аз да им оправям и уреждам всички неща, ден след ден да им повтарям и да ги моля като малки деца.. сега трябва да звъня в издателството, утре да ни ги донесат и да се приключва. но не, пари още 2-3ма не са ми дали. пфф, да се оправят бе, накрая като увиснат без помагалата.. пак на мойта глава ще пискат.
Тъпо, отново. Не се усеща как се държи и ме дразни адски много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Лошо ми е и не знам от какво. ГадостА след малко отивам в залата..дано се почувствам по-добре там.
Божеее... аз съм като мечка през зимата... Мога цял ден да спя и пак няма да ми стигне...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last