.
Отговор в тема
Страница 91 от 103 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 2553
    Мега фен
    Как ти се отразяват макароните,месото,грахът,з царевицата няма да питам вероятно. Щом нямаш нищо против яйцата ЯЖ ГИ. Няма ли баба ти на село някоя кокошка . ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С какво се храниш? Опиши едно примерно дневно меню.

Както по-горе казаха - това, че не можеш да правиш кардио не означава, че не можеш да тренираш. И аз съм със застоял начин на живот и прекарвам по 8 часа на бюро, но време за тренировка винаги се намира стига да имаш желание, а определено не съм фенка на кардиото.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Тази тема се превърна в най-злобарската в целия форум! Развалихте целия смисъл на заглавието, както и смисъла на цялата тема.... Преди тук имаше толко приятни хора, а сега питаш нещо и те изяждат !!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не виждам някой от нас да злобее. По какъв "деликатен" начин да намекна, че ако едните яйца са й скъпи, то вариантите за храна не са кой знае колко разнообразни, като вземам в предвид, че въглехидратите не й се отразяват добре?

Град
    София
    Не говоря конкретно за случая, ами попринцип. И всички, които пишеха в темата преди, ще се сългасят с мен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Не говоря конкретно за случая, ами попринцип. И всички, които пишеха в темата преди, ще се сългасят с мен.
    В тази тема пиша сигурно от 2010-2011 та и винаги е било така.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Решила съм да си изчистя храненето, защото вече ми писна. Имай си проблеми със стомаха и гениалните лекари само ми казаха да си изчистя диетата без да казват какво точно имат предвид. А и ако мога да отслабна малко ще е супер.Проблемите ми обаче са следните:
    -работя по цял ден-смятайте от 6 сутринта,, когато ставам, се прибирам вкъщи в 18:30
    -живеем самостоятелно с моя мъж и въпреки че и двамата работим нямаме достатъчно средства и следователно не мога да я карам само на НВД, защото нямам пари за пилешко и яйца.
    -не мога да правя кардио, защото имам проблем с вътрешното ухо и всяко рязко движение е опасно.Та общо вцето ми взеха най-свидното
    -на работа ходя доста, с умерено темпо,но има и моменти, в които се заседявам зад бюрото с часове.
    -имам страшни киселини от почти всички видове въглехидрати и някои плодове и зеленчуци.
    Лелел сега като описах всичко осъзна колко отчайващо ми е положението....
    боб, грах и леща

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    В тази тема пиша сигурно от 2010-2011 та и винаги е било така.
    ХАХАХАХА, ЕДВА ЛИ.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Така е, преди се подвизаваше с друг ник, мисля че беше "HolyShit", or something like that.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Това го знам и аз. "Eдва ли" беше за това, че темата уж е била винаги такава.

Супер фен Аватара на Jaune
    Това е 'щото всички се правят на няк'ви големи разбирачи и никой не ще да приеме, че ЕВЕНТУАЛНО има друго мнение освен неговото. Ма то това не е само в тази тема, а генерално в живота. :Д

Уф хора Сънят е много важен. Днес го усетих. Не че по принцип не го знаех, но днес буквално го усетих на практика. До преди половин година спях редовно по 6 часа, сега не мога да си разкарам тъмните кръгове под очите от тоя период, но това беше единственото ми последствие, освен отпадналостта.
    Това лято бях свикнала сутрин да си ставам нормално (тоест към 8:30-9) и следобяд да дремна за час-час и нещо. От една седмица не съм спала следобяд, последните дни спя по много малко отново, днес дори станах преди 6. И веднага се отрази на физическото ми състояние и в частност тичането. Имам парк близо до нас, всеки път правя един и същ брой обиколки и засичам време. Отдавна не бях си тичала "маршрута" за над 30 минути. Винаги беше 29 и нещо, но 30 не е било от април месец. Днес като спрях таймера, показваше 30:09. Стана ми адски тъпо. Знам, че не съм на състезание, не мога всеки път да поставям рекорди на собственото си време, и че понякога има и лоши тренировки. Е, тази беше една от тях. Следя как тялото ми реагира на всяко нещо, и тези секунди определено са знак, че мога по-добре и че нещо не е както обикновено. Но така де, взимам си бележка и продължавам. За другата седмица ще съм се оправила.
    Така че хора тренирайте, яжте и СПЕТЕ. Много е важно.

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз ако не се наспя и елементарни неща не мога на направя , а за да се наспя като хората ми трябват поне 7-8 часа ;д. Но напоследък нещо не ви стигат . Последните няколко дни не ми се налагаше да ставам рано и спах по 10-12 часа и можех още да спя, а за мен са адски много. ;д
    П.С - обожамм домашни доматии ^^
    Последно редактирано от black pearl : 07-22-2013 на 15:11

Хора, разглеждали ли сте в блога на Pamaa?
    http://itisnotadiet.tumblr.com/
    Надявам се тя да няма нищо против от малко реклама, но просто е страхотен

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Тука, аз виждам само некви анорексии!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Гледай по-добре тогава. Има доста снимки на стегнати момичета, някои дори с очертани мускули

Голям фен
    Град
    София
    Има да! С очертани кокаляци!!!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Тука, аз виждам само некви анорексии!
    Мисля, че ще го кажа за втори път. Държиш се отвратително, изказваш се просташки, въобще не е присъщо това за една млада дама. Твоето мнение е такова, не е нужно да го казваш по този начин. Ако харесваш друг тип тяло - можеш спокойно да ни покажеш гледната си точка като пуснеш нагледен материал, за да разберем. Забелязала съм, че аз, както и доста момичета от този форум, харесват жената, такава, каквато е създадена да бъде - фина и нежна. В никакъв случай не казвам слаба, защото слабото не значи красиво на всяка цена. Та затова и го пуснах, въпреки че мисля, че и тя го е правила - ако на теб не ти изнася, пренасочи негативните си импулси някъде другаде и просто не го гледай

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Хора, разглеждали ли сте в блога на Pamaa?
    http://itisnotadiet.tumblr.com/
    Надявам се тя да няма нищо против от малко реклама, но просто е страхотен

Прекрасен блог! Браво! )))
    А на BonnieandClyde666 където и да съм засичала мнение, винаги е било негативно.

Голям фен
    Град
    София
    Само казвам, какво мисля, не ви карам да ми приемате мнението!
    Queen of the Damned

Град
    София
    Ами добре, моето мнение е, че си негативен човек. Не те карам да го приемаш.

Леко бе, мацка.
    Аз не съм тръгнала да ти оборвам мнението, дори напротив - напълно го приемам, няма как всички да сме еднакви и да харесваме едно и също. В крайна сметка това е форум и точно затова сме събрани тук. Но начина, по който го казваш, говори много за теб и това какъв човек си. Нищо лично.

Голям фен
    Град
    София
    Рязка съм и съм крайна, не го отричам!
    Queen of the Damned

Е, аз съм същата, не се безпокой
    Но просто исках да ти дам съвет, защото прави лошо впечатление на тези, които не те познават. Например не веднъж си се изказвала рязко по повод на дебелите момичета, сякаш ти самата спортуваш откакто си се родила и винаги си била супер фит. Не те познавам де, извинявай ако е така. Без лоши чувства, това беше за пример, стига толкова сме я дълбали тая тема, няма смисъл, мисля че ме разбра.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Пишете ми по едно съобщение да ви последвам. Иначе какво да направя като ми харесват мацки като Биляна Йотовска, слаби, оформени и изчистени.
    Ваканцията много добре ми се отразява, храня си се по часове и не си нарушавам графика wohohoh.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си